Új privát üzeneted érkezett!

Szilveeaa, Pocok
Légyszi küldjetek szülésznő elérhetőséget - akár priviben, - mert ez a fránya átköltözés még mindíg bizonytalan. Illetve egyre biztosabb, hogy okt 1. amikor a dokim átvándorol a Kútvölygyibe, pedig a SOTE-n már van szülésznőm, de csak akkor lehet ő ha még szeptemberben szülök......de erre nincs garancia, és én nem is siettetném :roll:
Így lehet beszélnem kellene egy másik szülésznővel is, aki Kútvölgyis... Szerintetek egyébként ebből nincs gond ha én ott akarok szülni ahol a doki van? Mert a SOTE országos,az OK, de a Kútvölgyi? Azt nemtom.. :?:

Zsrit, Bobó, Sziszkó
Jelentkezzetek ha tudtok :!: Remélem jobban vagytok :!:

Szörnyűek ezek a bürökratikus utak, nincs elég dolgunk, tennivalónk így is, még pont ez hiányzik most, illetve szülés után....

Anyabébi
remélem jól van a pocak :wink: Bosszantó ha megüti valaki, bár gondolom csak szeleburdi volt kölyök és nem figyelt oda...sajnos sok gyerek ilyen :?

Bébinyusz
Kitartás a fekvéshez neked is :!:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Zanikó
Drukkolok 8) Egyébként olyan helyen engem már vettek előre ahol én voltam egyedüli terhes a vérvételen.... persze nem ott ahol mindenki más is az..

Gnemóni
Az ovihoz erő kell, igen :cry: én is átéltem ezt, tudom milyen rossz. JÓ esetben ez hamar múlik - a legtöbb esetben... mondjuk az én fiam pont kivétel. Neki még mostanában is vannak averziói, és néha sír is reggelente :(
Nagypapád miatt részvétem!!

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok. De látom, hogy nem csak én nem vagyok toppon...
Vergődök, depizek, és aludni akarooook... Sztem még egy pár napig nem jövök.. :oops:

zanikó: sztem okt 19.-től, ha addíg nem születik meg Tamara, akkor menj el szülési szabira. Szülés után automatikusan azon leszel. De a táppénznek semmi értelme, a gyesnek méginkább sem. Szerintem. :roll:

anyabebi: szép poci. :D kiskölyök... :evil: :evil: :evil: :evil:

sünci: mi az, hogy igazolás kell, hogy csaszi legyen???? :shock: Igaz még nem volt császárom, de aki programozott csaszira készül a dokijával együtt annak sem kellett mindenféle papír, hogy ezért meg ezért lesz csaszi. Nem? A dokidnak tudni kéne, hogy nem vállalhat sima szülést nem? Az ő szava és döntése nem elég? Csak kérdem.. :? :wink:

Na megyek nem rontom a levegőt itt magammal. Inkább bemászok egy ágy alá és várom az október végét... Kép Hülye hormonok...

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

 
 

Gnemoni az ovis dologba majd belejöttök.
Nagypapád miatt őszinte részvétem.

Mrsparis a szuszogóst lecsptad ?vagy mi lett vele?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Gyors jelentkezés a mai "névsorolvasáson" :lol:
Nemsokára jövök írogatni is! :P

tillidian
 
 


Helló csajszik!

Nekem borzasztóan punnyasztó, alvós, hasfájós, semmi nem jó napom van. :(
Biztos a front!
Pocaklakóm rengeteget mocorog tegnap óta is, nem görcsöl, nem vérzik nincs semmi hála istennek.

Gnemoni: Kitartás az ovival! Ne lássa a porontyod, hogy neked is rossz mert akkor annál inkább nem akar majd menni. Ha beszokik jobb lesz.
Én mondjuk a "szívtelen" anya kategória vagyok talán ebből a szempontból, mert tudtam a Barninál, hogy hamar vissza kell mennem dolgozni és én már úgy "szoktattam" pár hónapos korától, hogy mással is ellegyen. 13 hónapos volt amikor 4 órában elmentem dolgozni. Muszáj volt. Ő meg a dédivel volt olyankor. 2 évesen 5 nap alatt sírás nélkül beszokott a bölcsibe, onnan az oviba 3 nap alatt. Az én szívem jobban fájt, de ha azt nézem hogy neki így könnyebb volt, akkor így volt jól. :)

Zanikó: A gyed után elvileg jön a gyes neked, vagy valóban a szülési, de abból pénzt nem látsz, mondjuk a gyesből sem amilyen gyors az átfutás.

Amikor Barni született szept. 27-én akkor asszem dec-ben kaptam először családit és talán januárban a gyes-t. Azt már nem tudom, hogy addig miből éltünk? :oops:

Őzike: ne aggódj a kórház miatt, ott szülsz ahol a dokid van. Én is a kútvölgyiben szültem ott volt a dokim, pedig akkor a rókusba tartoztam.

Pattogó: Együttérzek, valami hasonlóan jókedvű állapotban vagyok mint te. :roll: :oops: :cry: :lol:
Lehet én is elvonulok egy hétre sátorral a kisedőbe, addig sem nyírom a családom. :mrgreen:

IMÁDTAM A SZÜLŐSZOBÁT!!!!! Bébinyuszi Köszi!!!!
anyabebi
 
 


Én is gyors bekukkra, ebéd utáni szunya lenne a program, de a munkahelyemről kértek, hogy nézzek meg valamit...ha ezt apa megtudja :roll:

Eszti, Kristóf ugyanezt a peep-show-t adja elő minden este: fenekét felnyomja a bal oldalomon és a lábával közben rugdossa az oldalamat. Legalábbis uh szemeimmel így látom...de apa simogatja és akkor visszafekszik...

Pattogo - Te még beférnél az ágy alá??? :shock: :D :shock: :D

Kép
kkia
 
 


Bébinyuszi:
én ismerem őket személyesen. én is onnan vettem elég sok dolgot. priviben írd meg a neved és címed és felhívom a srácot,rákérdezek,h mi van a cuccokkal.....
elvileg a 7en jön kamion Olaszból,én is arra várok,m babakocsi meg kád,sterilizáló stb. elvileg azon van rajta.

Kép
jovana
 
 


Most olvasom,h már 3an vannak kórházban,TE jó ég!!!!!!!!
Kitartás,küldöm a poz.energiát,minden rendben lesz!!!!! Senki nem szülhet 36.hét elött!!!!! (kivétel volt Twins,de ikrek miatt neki megengedett volt) Olyan édesek ezek a picik! már én is úgy várom,de még remélem legalább 3-4 hét...

Ma én is nagyon punnyadt vagyok,egész éjszaka összesítva max 4 órát aludtam, 4kor felkeltem,ettem-ittam,olvastam,majd visszafeküdtem 3órára,azóta is csak dögledezek....

Jó lesz ez a front a 7végére :evil: :evil: :evil: már alig várom :shock:

Kép
jovana
 
 


ma nekem is extrasz@r napom van.
ott kezdődött, hogy a gyomorsav fél 3-kor kivert az ágyból. 3-ig kínlódtam, majd kamillatea főzés + jógapóz.
4-kor sikerült elaludni, 6-kor csöngött az óra, mentem az autóért, amit készre jelentett a szerelő tegnap.
Elhozom az autót, majd kb. 5 km után kigyullad a motorkontroll lámpa, össze-vissza megy a fordulat, áh szóval egy fos az egész.
Vissza már nem mentem, majd hétfőn.
Aztán anyám hívott, h a depressziós nagymama nem veszi fel a telefont, menjek már át. Idegroham, majd egy Pestszentlőrinc - Pasarét ámokfutás a fostaliga kocsival. Mama szerencsére OK, a maga módján.... Persze sikerült kivernie pár paranoiás gondolattal a biztosítékot, de azért imádom.
Jajj, mennyit panaszkodtam. Biztos a frontot érezzük. Csak Maszatka maradjon még, PLÍÍÍÍÍZ :D
Ja, és holnap CTG, reggel 6.30. Ha nem indul a kocsi, akkor taxival megyek, kész. :shock:

Őzike, totál szar ez a bizonytalanság, amit a kórházaddal művelnek. Egyébként mindenki ott szül, ahol akar, a Kútvölgyiben is lehet bátran szülni.. :?

Gnemoni, nagypapa miatt fogadd együttérzésem :( :cry:

Vcsibe, Kicsike, tök jó, h taliztunk tegnap. Akartam már írni vagy írtam is???? :shock: én se hüjülök mááá tovább.

Kép
screen
 
 


Húúú, csajok látom mindenki nyűgös...én negyed 3 körül voltam a mélyponton, lenémítottam a telefonomat, hogy alszom egyet (nem szoktam amúgy, mert anyukám fél 3 körül szokott hívni és nem akarom, hogy szívbajt kapjon, hogy nem veszem fel + hirdetem a fehérvári albinkat és sokan telefonálnak), TV lehalkít olyan kis zsongós-alvósra és épp amikor már pont félálomban vagyok, csörög az a kurva vonalas telefon és a recepcióról szólnak, hogy menjek már le valamit megbeszélni. Nem baj, hogy naponta 50-szer megyek el a recepció előtt, akkor nem tudnak szólni + tudják, hogy mindent a férjem intéz és ír alá, ááá semmi baj a rohadt életbe! Úgyhogy kiment az álom a szememből, összekészülődtem és elmentem sétálni, pesze olyan meleg volt, hogy majd' megdöglöttem, de kellett ásványvíz meg 1-2 apróság. Na mindegy, legalább le van a gond...

De ha ez a nap ilyen, milyen lesz a holnap???

Amúgy nyűgösöknek nem eltűnni, itt legalább kipanaszkodhatja magát mindenki!

Kicsike, szuszogós csávót nem csapkodtam meg, de rohadtul elegem lett belőle, mert elkezdett tüsszögni is, aztán szipogott egyfolytában, nem volt nála zsepi, nagyon undorító volt! Én meg tüntetőleg az orrom meg a szám elé tettem a kezem, úgy ültem tovább és csak az orromon vettem a levegőt, aztán lelépett szerencsére!

Screen, kocsi miatt együtt érzek...fordulat nálunk is ugrált szerelés után is...most napok óta nem szórakozik, bár nem hiszem hogy magától rendbe jött, mert a szerelőhöz azóta nem volt érkezésünk visszavinni :roll:
Vendég
 


sziasztok lányok...eddig olvastam-kb.40 perce...rengeteg minden történt!!!

csajok a kórházban(Bobó, Szisz, Zsrit), jobbulást Nektek és próbáljátok bent tartatni a babucitokat még egy kis ideig legalább!!!! Remélem jövő héten személyesen jelentkeztek majd!!!

Bobópapa, Szilveeaa: köszönjük szépen a hírhozást!!!!!!!!!

Twins, Twins anyuka: Gyönyörűségesek a babák, mégegyszer Gratulálok!!!!!!

Monica: Merre vagy??? Vagy mondtad, hogy nem leszel és elkerülte a figyelmemet??? Írj!!!!

Tilli: jobbulást a férjednek!! már kijött a kórházból??

Elveszett báránykák, üdv ismét itt, örülök, hogy minden rendben veletek!!!!!!!!

Gnemoni: teljesen megértelek, nekem már akkor is megszakad a szívem, ha pár órára itt kell hagynom a kisfiamat. S olyan megható az amikor először mennek oviba, iskolába...micsoda pillanatok ezek!!!! Kitartást és sok sok erőt kívánok Neked, remélem hamarosan megszokod majd a gondolatot, hogy "felnőtt" a kis drágád!!!! Őszinte részvétem a nagypapádhoz!!!!!!!!!!

Eszti: vigyázz magadra, pihenj sokat!!!! amúgy a poci kidudorodáson ne izgulj!!! lassan mindennapossá válnak, mert már nincsen sok helye odabent a babának, de ne félj ettől Te még nem szülsz meg hamarabb. Élvezd a pillanatot és próbáld kitalálgatni valyon melyik testrészét nyomja ki éppen. Én is ezt teszem és állandóan simogatom. Akkor még aktívabban válaszol. :D :D

Őzike: nagyon köszi a bíztatást a diétával kapcsolatosan!! már néha úgy érzem nem bírom tovább!!! de nagyon ügyi vagyok,mert szuperek eddig az értékeim. Talán csak egyszer léptem át a határt és akkor is kevéssel.

Gratulálok mindenkinek az uh-khoz!!!!! Mi csak szept végén megyünk utoljára és akkor megtudjuk pontosan a császár időpontját is. Tényleg Sünci nálatok kiderült már mi lesz??? Nagyon drukkolok Neked!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Betty, azt szoktam csinálni :D olyan jó érzés, hogy a kis hátát tudom simogatni!!! Meg a kis pucsítós seggét :lol: :lol: :lol:

Elfelejtettem írni, pedig már délelőtt akartam, hogy ELFOGYOTT AZ ANTIBIGYÓM, beszedtem az összeset hősiesen. Most már csak a napi 2x2 Magne B6-ot kell szednem meg visszatérek a Gravidára, van még kb. 10 szem, azt még beszedem, csak a gyógyszerrel együtt nem akartam...

Én mára lelépek, megyek a szobába TV-zni FEKVE (amúgy az ágy alá én sem férnék már be :oops: )!!!

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, kiveszik a fehérvári albérletünket (elvileg holnap rakják le a kauciót), úgyhogy nem veszítünk rajta egy forintot sem, ha elköltözünk :D :D :D

Na pusszantás!!!
Vendég
 


Sziasztok

Betty és akik még gondoltak rám
NIncs semmi baj, csak mostanában nem vagyok a toppon s nem nagyon van lelkierőm írni...de ígérem,hogy összeszedem magam és jövök. :oops: :oops:

addig is vigyázzatok magatokra Zsritnek,Bobónak és Sziszkónak egy nagy puszi és vigyázzatok magatokra nagyon!!!!!

puszi,Moncsi
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Kórházban lévő kismamik, sipirc haza gyorsan meggyógyulva! Otthon jobb ám!:D

Én sem tudtam aludni éjszaka, tuti a front, vagy a telihold, akárhogy feküdtem nem volt jó, és úgy éreztem, hogy sehogy nem kapok levegőt, elég levegőt, jobban mondva! Plusz pisilés, de nem akarok szomjan veszni a 40 fokban...
Aztán szinte ülve aludtam, Apa még mondta is, hogy igen kitekeredve aludtam, örülök, hogy így is tudtam...:S



Eszti: Üdv. újra aktívan itt!!!;)

Én ma bár a csipőcsontom, vagy a forgóm, vagy a tököm se tudja, hogy pontosan mim, de baloldalt nagyooon fáj. Azért mégis kimostam a Babucim cuccait, ami odafért a szárítóra. Holnap folytatom, ill. vasalok is.

Most viszont hajtok éjszakai Tesco-zásra. Apa, meg kissé illumináltan majd hazajön velem, mert valami munkahelyi kaja, pia ilyenek vannak és félúton én szállítom...:)

Pusszantok mindenkit!
hajnalocska
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Nem káröröm, csak jó olvasni, hogy nem csak én vagyok fos..... :oops: :oops: :oops: Szóval..

kkia: nem férek be :cry: :cry: Már arról is lemondtam, hogy a földre üljek. Nem megy. De a nagy akasztós szekrénybe még beférek. És sötét is.... :roll: :twisted: :lol: :lol:

Komolyan ha holnap sem lesz 20 fok akkor befexem a szomszéd fagyasztóládájába.

screen, mrsparis: carnapban asszem ti győztetek. :roll: :? :(

szülőszoba. Sosem néztem a sorozatot. Most a youtube-on rákerestem, megnéztem az első részt és bőgtem. Nesze nekem. És mindjárt nézem a többit is.. :roll: Hülye vagyok?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


sziasztok!

hat lanyok, ebbol naturalis szules lesz....
A szemeszeten megdicsertek hogy milyen szep minden, a muteteknek nyoma sincs, (nincs semmi elvaltozas sem!) es hogy tiszta a szemfenek, stb.
Kitagitottak a pupillamat is ugy nezegette meg a doktorneni. Meg volt elegedve. Igy hat a szemeszeti szakvelemeny nem ellenzi a natur szulest.

Beszeltunk a szulesznovel, megnyugtatott hogy no para, felkeszitenek, ha meg nem megy akkor ugy is csaszar lesz, de o ugy latja hogy mivel "csak" felul vannak az osszenoveseim, a szulocsatornaban es a nemi szerveknel minden rendben, igy szepek a kilatasaim.
Elkezdenek felkesziteni valamilyen homeopatias tervezettel, meg gatvedelem is lesz, ami szem szajnak ingere.

Meg a vegen izgi lesz az egesz, nem is felelmetes! De teljesen megnyugtatott hogy ne fossak, jo kezekben leszek. :)
Hat jovanakkor! Legyen aminek lennie kell!

A nyomi Atropin-tol csak most tudtam gep ele kerulni mert eddig kettoig sem lattam. (lassan meg ki ennek a pupillatagitonak a hatasa, az eles feny meg mindig zavar...)

Megyek is dogleni mert a feher hattertol kieg a szemem.

:) Joejt!!! :D

Jon a lehules es a brutalis front. Kitartas mindenkinek!!!

sünciboglya
 
 


Vcsibe,
nagyon köszi a TB-s infókat! Most először érzem úgy, hogy értem! 8)

Kkia,
köszi, Vackor már jól van, szerintem nem vírus, legalábbis az nem megy le ilyen gyorsan :roll: - holnap nincs kecmec, irány a suli :lol:

H1N1:
szerintem ez ránk már nem vonatkozik :wink: -tutira megszülünk, mielőtt ezt konkretizálnák!

Bébinyuszi,
basszus, nem veszik fel a telefont sem? :evil: de nyilván az átutalást a banki kivonattal tudjátok bizonyítani, ugye? Én tuti bemennék Anyukád vagy Párod helyében személyesen, és rájuk borítanám az asztalt :twisted:
Ne hagyjátok annyiban!!!- Fekvéshez kitartás!

tillidian
 
 


Sztercsi,
lehet, későn írok, !de szerintem hívd fel a dokit!!! És: Gyógyulj meg!!! :oops: :roll:

Gnemoni,
őszinte részvétem!!! :cry:

Kisfiad miatt ne aggódj: amint kilépsz, néhány percen belül elfelejti a bánatát és 1000rel játszik :wink: - én ezen akkor estem át, mikor bölcsibe került...sajnos bármikor adod közösségbe, ez mindig nehéz, de megszokjuk és ők is!

Lányok,
ahogy így olvasom, ma mindannyiunknak c@r napja volt :oops:

Jovanaörülök, hogy "megvagy", rég láttalak! :lol:

Betty,
köszi, Apa-dolog megoldódott :P

Moncsi,
Neked is szebb napokat!!! :oops:

tillidian
 
 


Ni mán',
sehol senki???? :shock: :roll:

Jelentem: hűvös van!!! :lol: Most alszom tovább! :wink:

tillidian
 
 


sziasztok Lányok,

én ma már megjártam az Istvánt, 6.30-kor CTG + levették a tenyésztést majd vérvétellel zártam.
CTG-n minden OK.
A szülésznéninek car iccakája volt (a car nap után nem is csodálkoztam), mondta, h rengeteg szülés volt és mind komplikált... :shock: :(
Tegnap már vagy 9-kor lefeküdtem, ennek következtében 2x is sikerült éjjel pisijáratot tartani :roll:

Sünci,
akkor a sors azt kívánja, h fuss neki természetesen. :) ha gond van, akkor úgyis gyorsan visznek a műtőbe!!

Kép
screen
 
 


Till,

nincs is hűvös. :( :shock:
hozzám tűz a nap és dunsztolódok.

Kép
screen
 
 


Jó reggelt lányok!

lehet, hogy itt a hűvösebb idő, de én még mindig KO vagyok...és megint fáj a torkom! Már tegnap kezdődött aquanatal előtt, de éjszaka már nagyon fájt, alig bírok nyelni...de semmi más tünet. Így sós vízzel gargalizáltam és teázom + némi C vitamin...

Szerintetek aloe vera gélt lehet inni pocakkal? Tavaly egész télen ittuk és semmi bajunk sem volt, elkezdeném megint, ha nem tilos...
Ezt az influenzát jó lenne megúszni családilag.

Screen - autó :evil: A miénk most érdekes módon 1400 km óta tök jó! biztos megijedt, hogy eladjuk...

Monica - miért vagy depi? :(

Pattogó - szekrény sem rossz ötlet :roll:

Mia - szerintem se aggódj most már, ha bízol a dokidban és a szülésznőben, akkor nem lesz baj, vagy így, vagy úgy, de babcit világra fogják segíteni.

Anyabébi, vettem a Campona-ban eldobható bugyit, köszi az infót :wink: Ott volt a pasi eladó, sőt pont a higiéniai áruk polca mellett állt, de egyből rástartoltam a polc legaljára és ott volt a kis dobozka. Igaz, hogy 44-46-os méret van ráírva, de itthon egyet kibontottam, örülök majd, ha rámegy a sejhajomra...pedig eddig 40-es méretű voltam :roll:

Hálóinget továbbra sem kaptam, se Tesco-ban, se C&A-ban...ma lesz még egy kínai bolt látogatásom. És ma megyünk Kristófnak szőnyeget is nézni, Ikea, Kika...

Az asztalos felhívott bennünket, hogy mekkora az ajtónyílásunk, mert 80 cm széles lesz a kiságy, egyben hozza vagy lapokban...naná, hogy 75 cm csak az ajtó. De az uram kitalálta, hogy az ablak 1 m-es, majd azon beadják. Na, arra az anyázásra is kíváncsi leszek, amire beemelik majd az ablakon :?

Kellemes, antidepi és hűvös napot!

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Till! Köszi az aggódást. Hívtam a dokit, de inkább ijjedség volt a baj. Banyakor, azaz a terhességi hormonok miatt izzadtam, néha most is rámjön. Csak a férjem még mindíg nem gyógyult meg a torok-náthából, így attól tartottam azt kaptam el.

Nitácska! Most egy kicsinyt "szőke" voltam. Évente 1X Trisóval szoktam csinálni egy üres mosást :oops: Csak a hőfokot nem néztem meg, de a leghosszabb program, szóval az :)

Győrben esik és lehült a levegő. Küldöm felétek.

Úgy látszik mindenki minimális állapotban volt tegnap. Na meg azt hiszem az lesz ma is. Kb 2 órája győzködöm magam, hogy a 70 m-re lévő boltba el kellene mennem. Még nem sikerült. Most az van, hogy nem találom az esernyőt :shock: :lol:

LÁNYOK A KÓRHÁZBAN!Gyógyuljaok és jelentkezzetek minél előbb.

Monica! Mi a baj? Hiányzol te is nekünk!

Eszti! Szorítunk az albi miatt. Meddíg lesztek Debrecenben?
Vendég
 


Sziasztok Lányok.
Valaki tud valamit a többiekről akik kórházban vannak?
jólenne róluk valami életjelet hallani.

Monica mivan Veled nagyon levagy törve.Gyere panaszkodj utána könnyebb lesz.Ez tuti bevált módszer.

Sünci nyugi nemlesz semmi baj a szülésnél .Azért vannak az orvosok,hogy segítsenek és ha akkor jobbnak látják akkor ugyis császár lesz.
Én is nagyon izgulok mondtam is a dokimnak és tök kedves volt magyarázott,nyugtatgatott :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok,

úgy látszik, nekem csak kéthetente sikerül valami írást produkálnom ide. Persze folyamatosan olvaslak Titeket, de írni egyszerűen időm-energiám, vagy erőm hiányában már kevésbé bírok.

Zsritnek, Sziszkónak, Bobóbabának a legjobbakat kívánom teljes szívemből!

Sztercsi, nálunk itt ezerrel süt a nap, jól jönne az a győri eső hamar, hamar!
Itt szaladgálnak a frontok, én meg alszom mint a tejbetök éjszaka, plusz még reggeli után is szeretünk szunnyadni egyet :lol: :lol:

Paris, én is imádom a baba hátát simogatni. Meg azt is imádom, amikor kitolja a kis seggét, hát az haláli, komolyan! Olyan vicces formákat tud felvenni a pocak, figurázik a kiskölök! 8)

Kkia, aloe vera ivás tabu terhesség alatt! Méhösszehúzó hatása lehet, ezt nem olvastam itt-ott, orvos hívta fel erre a figyelmemet. Másrészt tegnap voltam Kútvölgyiben szülésfelkészítőn, ott mondta a szülésznő, hogy ha nem TENA hálós bugyit viszünk, akkor arra figyelni kell, hogy a pocit ne nyomja az eldobható bugyi, ill. hogy méretben jó legyen - a kismamák szoktak azzal küzdeni, hogy nagy a bugyi, és a hosszú és vastag betétet nem szorítja a testhez, hanem elöl-hátul eláll és nagyon kényelmetlen :shock:

Én is homeos szülést tervezek, jövő héten megyek a II. Klinikára ahhoz a szülésznőhöz, akit az orvosom ajánlott, és rákérdezek, hogy foglalkozik-e ilyennel. Ha nem, úgy döntöttem, a saját homeos orvosommal dolgoztatok ki egy programot, és megoldom magam.

Üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


cosmic, köszi az infót. A neten az egyik cikk szerint lehet, sőt, ajánlott, a másik szerint nem lehet, sőt kifejezetten tilos ( valami hashajtó anyag lehet benne, ami méhösszehúzódásokat okozhat). Felhívtam a csajt, akin keresztül szoktuk venni a Forevert(ő nem ügynök, tehát nem érdekelt anyagilag), ő azt mondta, hogy ő is szedte a terhessége téli hónapjaiban...ha hasmenésem lenne tőle, max hagyjam abba...szóval ki igazodik itt ki??? Inkább hagyjam, ugye? De akkor mi a fenével erősítsem meg az immunrendszeremet? Mi lesz, ha tényleg jön a vírus szezon?

Kép
kkia
 
 


Sziasztok lányok!

Én ma teljesen ki vagyok ütve. Fél 8kor arra ébredtem, hogy begörcsölt a vádlim, 5 percig hangosan vinnyogtam mire úgy-ahogy rendbe hoztam, de azóta is fáj :( Eddig csak annyi volt az ezirányú tapasztalatom, hogy éreztem h be akar görcsölni, akkor gyorsan visszafeszítettem a lábfejem, és úgy el is múlt, de ez most rémes.
Azóta meg tiszta kóma vagyok, próbáltam visszafeküdni, de elaludni persze nem bírok :?

És igen, még mindig meleg van! :evil:


Szisz, Bobó, Zsrit! Sokat gondolunk rátok, remélem minden rendben van, és jelentkeztek mihamarabb!

chardonnay
 
 


Lanyok, koszonom a biztatast!
Lesz ami lesz, nekivagok, bent ugy sem maradhat a babo nemde? ;)


En most elhullok pihenni, a front nem az en stilusom, dogrovason vagyok!

Mindenkinek kitartast kivanok :D

sünciboglya
 
 


Sünci, ne izgulj, minden rendben lesz és szerintem így sokkal izgalmasabb :D én nem irigylem a programozott császárosokat, örülök, hogy megpróbálhatom természetes úton világra hozni a kisbabámat, aztán ha baj van, úgyis megcsászároznak...szemészet miatt részvétem, nekem még 20 hetes korom körül csinálták ezt a vizsgálatot, mert a háziorvos szerint túl magasak a dioptriáim (3,75 és 4), de nekem is minden rendben volt...a pupillatágítás miatt viszont aznap estig szenvedtem, vaksi voltam, fájt a szemem a fénytől és hányingerem volt, mert nem tehettem vissza a kontaktlencsémet :roll:

Sztercsi, kérem a hűvöst Debrecenbe!!! Itt még kánikula van, szakad rólam a víz reggel óta :roll: és olyan kótyagos a fejem, mintha még félálomban lennék!

Kkia, én meg 42-44-est kaptam "gumibugyiból" :D de ezek szerint jó lesz, mert én meg 38-as vagyok. Hálóinget még én sem kaptam sehol, nekem is kínai lesz belőle azt hiszem...

Moncsi, nem depizni!!! Tessék jönni mesélni mi a baj!!!

Hú, én ma nagyon szenvedek. Már így ébredtem, rohadtul fáj a derekam meg a hátam, alig aludtam miatta, ráadásul rohadt meleg volt a szobában. Kezdem klausztrofóbiásan érezni magam a szállodában, ha nem lesz hűvösebb és nem tudok nagyobb sétákat tenni, nem tudom mi lesz. És még csak péntek...eddig olyan gyorsan teltek az órák, napok, most meg mintha megállt volna az idő...! Ráadásul Roland holnap is dolgozik egész nap, csak a vasárnapja szabad :roll: és utána még 4 nap :( kész vagyok, kezd elmenni a türelmem. Hülye picsa vagyok :( :oops:
Reggel óta mintha hőhullámaim lennének, szakad rólam a víz, a zuhany sem segített. Fogtam magam és levágtam a hajam :D abból is elegem lett, most kleopátra, de azért összecopfozni össze tudom, viszont sokkal jobban tetszik. Na majd kiváncsi vagyok este a Roland mit szól az új nejéhez :shock:
Délután el kell mennem postára, este Tescoba, mert leürült a kajakészletünk.
Ráadásul 2 napja kb. minden kajálás után hányingerem van, akármit eszem, akármilyen jól esik, ez mitől lehet? Már arra is gondoltam, hogy kicsi a helye a gyomromnak és attól? Nem kívánok semmit, csak gyümit, de közben meg éhes vagyok :roll:

Na jó, befejeztem a panaszkodást!
Vendég
 


Pariseszti,
Te magadat fodrászolod??? :lol: :lol: :lol: Nem vagy semmi! :wink:
(Én kedden megyek egy kis "koppasztásra" :lol: )
Tarts kiii!!! :roll:

Sünci,
jó pihenést! :P

Char,
szedsz magne B6-ot? :roll:

Cosmic,
puszi! :P

Monica,
gyere má'!!! :oops: :roll:

Screen,
szuper, hogy minden ok!!! :D

Aloe vera gél:
nemhogy tilos, hanem "KÖTELEZŐ"!!! Vírus, csíra, baktérium és gombaölő, és 200-tól több enzim és ásv. anyag van benne, amire a szervezetnek szüksége van! Én most a Natúr gélt iszom napi fél decit, de a Berry Nectar is kiváló (amikor épp ki bírom fizetni :roll: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.09.04 12:59-kor.

tillidian
 
 


Ja:
aloe natur gél 3 hetes kortól babáknak is adható, kávéskanál/nap. Én fogom is adni! pocifájásra, emésztésre kiváló!!! (sajnos mikor Vackor született, még nem hallottam ezekről a cuccokról, pedig jó lett volna! Amit még fogok adni - gyerekorvos is tanácsolta: pocifájásra néhány csepp Aloe Activator, csodákra képes, több éves tapasztalatom!!! - de nem reklámozni akartam! :wink:

tillidian
 
 


Édi, a dokibácsi az igazolásra nekem azt írta, hogy „A szülés várható ideje 2009.10.12. Szóval pontos dátumot írt, de úgy hogy „várható”. De egy hülye bürokrata sem kívánhatja, hogy pont aznap szülessen meg a baba.
Amúgy az is furcsa, hogy miért kell nekem igazolnom a válást. Ha a házasságkötést is igazolni kéne. Ráadásul a rendszerükben is benne van. Mondta a csaj, de ennek ellenére kell tőlünk is a papír.

Sünci, veled sem normálisak a rendelőben. Ha a doki előírására feküdnöd kell, hogy a csudába várhatják el, hogy személyesen bemenjél? :o Nem értem, miért kell ez. És ha egy csaj menne be a te papírjaiddal? Mintha te lennél? Pl. tesó, barátnő? Szerintem észre sem vennék… :lol:
A páromnak mondtam, hogy ti hiába vagytok házasok, évek alatt sem sikerült honosíttatni. Szóval mi a fenét akarunk még mi, nálunk legalább egyértelmű a dolog. A tietek sokkal cifrább.

Gnemoni, sajnálom , hogy pont most halt meg a nagypapád. Ez ilyenkor még rosszabb.
És még sok időd van a baba érkezéséig, csak szépen lassan csinálj meg mindent, ennyi idő pont elég lesz. Még nekem is van egy csomó apróság, amit be kell szerezni és meg kell csinálni. De jó egy hónap biztosan elég lesz erre.

Kicsike, csodálkozom, hogy a nagyobb matrac ennyivel drágább… :shock: A 60x120 csak 4700,- volt. És ma délelőtt meg is érkezett. Tök jó, otthon sem vagyok. Mázlimra a szomszédasszonyom otthon volt, felhívott és ki is fizette. Szóval már ez is megvan.

MrsParis, amíg a baba ide-oda befészkeli magát, ne csodálkozz. Nünüke is előszeretettel vonul át a jobb oldalra, míg a bal oldalon tök puha a pocim. És így nagyon hülye, felemáson néz ki. :lol: Hanyatt kell feküdnöm és simogatni, akkor újra visszamászik középre.
Igen, jól ki vannak találva ezek a támogatások, hogy csak a BABA taj-száma ismeretében lehet igényelni szinte mindent. De persze mire azt is megkapjuk… nem értem miért nem elég a szülés ténye, az anyakönyvi kivonat és a mama taj-száma… :evil:

Pattogó, beférsz az ágy alá? :p :lol: :lol: :lol: Á, látom, hogy csak a szekrénybe…

Front? Tök jó idő van. Végre egy igazi kora ősz! Most a legkellemesebb, ez maradjon október közepéig… :D

Hiszti, nálunk nem én, hanem a párom hisztizik inkább. Lehet hogy rá hatnak az én hormonjaim??? :o Mondom hogy kispapásodik… :D

Screen, neked se volt egyszerű napod. Milyen jó, hogy ha a család mellett még a használhatatlan autószerelők is „megédesítik” az ember napját…

Kkia, én is ilyen méretű bugyit kaptam, de még ki sem bontottam. Remélem jó lesz rám… Nekem is most kb 40-42-es kell…

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Till, szedegetem a Magne B6-ot kb 2-t naponta, lehet h többet kéne? Kálciumot meg nem merek, mióta itt írtátok (bocs, már nem emlékszem kik :oops: ), h árthat a babának. De azóta is fáj :(

Mosható pelussal kapcsolatban, szerintetek ezek az egy méretesek nem lesznek iszonyú nagyok a babán eleinte? Megjött egy kushies, és a múlt héten látott 10 napos babán őszintén szólva el se tudom képzelni. Vagy csak ez ennyire nagy, a többi kisebb?

Ja, és ha már durrogtam itt a postásunkra :), van egy jó hírem is, újra a régi, normális postás van, szerencsére úgy tűnik, csak szabadságon volt 8)

chardonnay
 
 


Cosmic
Te most a II Klinikán, vagy a Kútvölgyiben fogsz szülni? Gyere sűrűbben, jó olvasni felőled is 8)

Sztercsi
Tegnap már én is totál kész voltam, és folyt rólam a víz állandóan....azt hittem a melegtől, bár ezek szerint a hormonok is bűnösök :?

Szilveeaa, Pocok merre vagytok :?: Szülésznő ügyben tudtok segíteni?

Móni
Jobban vagy?

Till
Az Aloe Activator nagyobb gyereknek is jó pocifájásra?

Paris
Kitartás :D

Screen
Hogy tudsz mindíg ilyen korán kelni :shock: Jó, hogy a CTG-n minden OK. Neked nem ugráltak össze visssza az értékek?

Tök jó, hogy már nem kell melózni, de valahogy mégsem tudok pihizni, annyi még a dolog...ráadásul egyre nehezebben viselem a 8 kg-t a hasamon, állandóan feszül, hol alul, hol felül :(

Kellemes hüsi napot mindenkinek :!: :!:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 



Kép
Kép
vcsibe
 
 


Őzike,
Activator minden korosztálynak fantasztikus!!! (Mi nagyon gyomorfájósak vagyunk, kb 20 csepp és fél órán belül nyoma sincs!!! Görcsökre is ezt használom :wink: )

Alaposan bevásároltam a Rossbannban...Pampers Libero, cumisüvegek, popsitörlők és elsőre Johnson's babaápolókat vettem (hintőport, popsikrémet). Fürdetőt és egyéb piperéket még nem, hátha kapunk majd gyógyszertárit :roll:

tillidian
 
 


Na hi,

rekordot döntök, egy nap alatt két bejegyzés! Mondjuk lustizok ma, nincs kedvem semminek sem nekiállni, max. a háztartási gépeket vagyok hajlandó elindítani.

Még rá akarom venni magam egy kis vasalásra, eddig semmit nem vasaltam a kánikulára való tekintettel! :oops: :oops:

Till, hát van még mit tanulnom az aloe vera alkalmazásáról. Annyit tudok, hogy "leendő" sógornőm ennek köszönhetően javulgat nőgyógyászati betegségéből, pedig több orvos azt mondta, most már együtt kell a betegséggel élnie..

Char, szerintem kérj egy vádlimasszázst a férjedtől :wink:

Őzike, a II. Klinikán szülök, csak a Kútvölgyiben voltam felkészítőn, mert a II. Klinikán lemaradtam (még dolgoztam) ill. a most induló tanfolyam október közepéig nem ér el a szülés témaköréig (15 hetes, nagyon komoly tanfolyam ám!) :roll:

Paris, nyugi, mindjárt odaérnek a felhők Debrecenbe, már itt vannak Budaörsön is. Kitaláltam, hogy este esőben szeretnék sétálni 8) Imádom a nyári eső illatát.

Sünci, meglátod, minden rendben lesz, örülj, ha megajándékozhatod a kicsidet a természetes születés élményével.

Üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Sziasztok!

Látom múltkori nyöszörgésemmel igazi lavinát indítottam el. Szerencsére már jobb a hangulatom.

Gnemoni, Nagypapád miatt őszinte részvétem, sajnálom.

MrsParis, dobnál egy képet az új frizurádról?

Tilli, örülök, hogy Vackor is és a Férjed is jobban vannak! Vackornak hogy tetszik a suli?

Őzike .
ráadásul egyre nehezebben viselem a 8 kg-t a hasamon,
, gondolj arra, hogy fog majd hiányozni másfél hónap múlva :wink: .

Char, szerintem pár napig nyugodtan ihatsz egy-egy Kálcium pezsgőtablettát, a Magnéziummal együtt csodákra képes, utána sokkal kevesebbet és kevésbé görcsöl majd a lábad.

Vcsibe,
Hiszti, nálunk nem én, hanem a párom hisztizik inkább.
, nahát, az én férjemen szülés után pár héttel szokott elhatalmasodni, de szerencsére hamar múlik.

Sünci, örülök, hogy rendben van a szemed. A szüléshez a legjobbakat kívánom, akár így akár úgy legyen nagyon szép élmény!

Cosmic Girl, beszéltél már az orvosoddal a homeós szülésről? Azt hallottam, hogy vannak orvosok, akik ellenzik, mert szerintük a homeós szerek módosíthatják bizonyos gyógyszerek hatását.

Sztercsi, örülök, hogy kutya bajod. Izzadni én is leizzadok éjszakánként, de ezt eddig a melegnek tudtam be, most legalább tudom, hogy a hormonok is okozhatják.

Screen, jó korán keltél. Az általad leírtak miatt egy frontmentes napon, napközben szülnék inkább.

Monica, gyere oszd meg velünk a bánatod, hidd el segít valamennyit! Charlottnal hogy tetszik az ovi?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Cosmic, vádlimasszázs már be van ígérve, csak jönne már haza :)

Én is voltam tegnap a Kútvölgyiben a szülésfekészítőn, akkor találkoztunk elvileg :)

Datolya, köszi igazad lehet, egy-egy pezsgőtabli biztos nem árt, megyek is, iszom egyet :)

chardonnay
 
 


Sziasztok!!!!

hát itt olyan meleg van, meg iszonyatosan magas a páratartalom,hogy nagyon szenvedünk. Főleg én persze. Bár szegény férjem is majd leszédült a ház tetejéről amit éppen festettek ma a tűző napon. Szerencsére azért estére lehül egy picit a levegő és tudunk legalább akkor aludni egy kicsit. Nekem meg a délutáni pihenőnél betesz az is, hogy cukrot kell mérnem. Felkelt a mobilom és utána nem tudok visszaaludni.

Char: nekem is görcsöl a lábam pár napja. lehet, hogy inkább a vashiány miatt mint a nyugtalan láb szindróma esetében??? Azért tippelem,mert nekem nagyon alacsony a vas a véremben és ampulla helyett tablettát kell szednem 2szer egy nap étkezés előtt. de legalább az emésztésemet rendbe hozta.
Egyébként én minden este kenegetem és próbálom maszírozni a vádlimat speciális hűsítő krémmel, amit a gyógyszertárban vettem. Olyan jó érzés miután bekenem vagy 1 óráig olyan, mintha lejegelték volna a lábaimat. Nézd meg, hátha van a gyógyszertárban ilyen kenőcs és azzal maszírozzon meg a párod. Utána nagyon jó lesz meglátod!!!

Sünci: itt a cukrosoknál teljesen kizárt a természetes szülés, pedig én is nagyon vágytam rá a kisfiamnál. Most már nem izgat, csak egészségesen szülessen a kicsi lányom!!! Neked is csak teljes szívemből a legjobbakat kívánom, meglátod minden rendben lesz!!!!!!!!!

Eszti: szegénykém, biztosan nagyon magányos vagy, de próbáld magad lekötni valamivel!! Már nincs sok hátra!!!!

Moncsi: tényleg, mi baj van? Ugye csak a hormonok hülyéskednek Veled is??? Én tiszta ideg vagyok mostanában, bár tudom az okát: ez a hülye diéta készít ki teljesen!!!! Azért gyere, azzal is kikapcsolódsz egy kicsit és hallunk felőled!!!!!puszi Neked!!!

Lányok a kórházban: de rossz lehet a hétvégét bent tölteni, sokat gondolok Rátok!!!!!!!!! sok sok gyógypuszi Nektek!!!!

most megyek, mert felkel lassan a fiúcsapat...

üdv mindenkinek, vigyázzatok magatokra, ezek az útólsó hetek nagyon fontosak és veszélyések is egyben!!!! Kitartás mindenkinek!!
puszi
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Mindjárt vége ennek a dögletes napnak is...most már talán túlélem! Posta elintézve, esti Tescozás majd ha Roland végez. Hoztam Nektek képeket, mert óriás méreteket öltött a hasam:
Kép Kép

Hajam :D Kép

Tilli, igen, magamat, mert itt Debrecenben SENKIT nem ismerek, nemhogy fodrászt! És akkor inkább én ba***am el, mint más :lol: amúgy nem lett rossz szerintem, de majd a férjem lemeózza! :D Irtózatosan törött a vége, tulajdonképpen attól szabadultam meg, mert a saját fodrászomhoz sajnos már nem lesz időm eljutni Fehérváron...

Ja, KIADTUK A LAKÁST!!!
Vendég
 


Betty, aranyos vagy, hogy tartod bennem a lelket, de olyan sok van még hátra :( :( :( még hat nap!!! Próbálom úgy számolni, hogy tulajdonképpen "csak" 5, mert a hatodikon megyünk haza, de rohadt sok így is...! Mondjuk legalább vasárnap együtt leszünk, abból merítünk egy kis erőt a maradékhoz...de biztos fogok még jönni nyűgösködni :roll:

Csajok a seggem olyan szinten narancsbőrös lett, hogy már nem merem magam hátulról megnézni a tükörben! SZÖRNYŰŰŰ!!!
Vendég
 


Én mára lépek, vacsizom valami könnyűt, mert ebédelni nem bírtam csak 1 almát meg 1 nektarint, olyan hányingerem volt. Jégkása túrán azért voltam posta után, az jól esett :D
Vendég
 


Vcsibe!
Akkor már csak azon kell izgulni, nehogy 10.12. után szülessen akár egy nappal is, mert akkor már nem fogják elfogadni az apaságit...

Lili

Kép
édi16
 
 


sziasztok!!!!!!
ma hajnalba begörcsölt a bal vesém......be kellett menni a korházba.......azt tudtam hogy vese homokom van.......de ma az urológián csináltak uh-t és már sajna vese kövem van......gyógyszert nem kaphattam Barni miatt.....

voltam ctg-n is......3-5 percenként vannak fájásaim......már elég rendesen érzem őket........szóval bármikor mehetek szűlni.......Szülésznőm szerint max 1-2 hetem van vissza......

Paris nagyon csini vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ParisEszti,
naggyon jó a séród!!! 8) :D
Méghogy narancsbőr!!! Épp most állapítottam meg, hogy Te milyen csinos maradtál csípőnél, csak poci és kész!!!
(Látnál engem: nem csak a s@nekem narancsbőrös, hanem a combom, sőt a vádlim is!!! felül (kar, váll semmit nem híztam, sőt a pocakom felett kitapinthatóak a bordáim, ellenben ALUL :shock: :shock: :shock: no mindegy :? )

Datolya,
köszi :D
tetszik neki a suli, most épp sportot keresünk...a karate nem jött be, most vizilabdázni szeretne 8)

tillidian
 
 


Nita
3-5 perces fájások :shock: Nekem amikor utoljára ilyen volt, 2 órám volt hátra... nem 1-2 hét :shock:
Vesekővel mit tudtak csinálni? AZ nagyon tud fájni :cry: Hazaengedtek simán?

Betty
Itt szerencsére már nincs meleg, nagyon jól esik egy kis hüsi... :) Ha ez nem jött volna, már nem bírám...Miért kell automatikus csaszi a cukrosoknak?

Paris
Tényleg csini pocika.. :lol:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


még fent van Barni feje........

haza engedtek mert elmúlt a fájdalom.......akkor kell előbb vissza menni ha megint fájna vagy lázas lennék!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,
ne szűllyé' még!!!!!!!!! :shock: Próbálj ellazulni :roll:
Hidegfront... :roll:

(sajnos nekem nagyon jól esik!!!)

tillidian
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: