Szisztok,
Fúúú köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket! Nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám...
Anyum elfelejtette, igaz előtte hétvégén ugyan felköszöntött egy üveg itallal, ajándékot pedig már előre kaptam az utazáskor egy kis Samsonite bőröndöt, de az azért rossz volt, hogy felhívott mert pont arra vártak, hogy induljon a repülőjük, de ezt elfelejtette.. na mindegy.
Andrásom reggel nem feljtette el és ez tök jó volt! Sajnos későn jött melóból, de azért bontottunk egy pezsgőt...
Gartulálok a sok első naposnak (ovi-suli). Tényleg nagyon ügyesek voltak, és gondolom azóta is azok.
Somáról jó hogy készült kép. (majd jövőre én is csinálok ha el nem felejtem ezt)
Szilvi, 1981
De jó mindjárt itthon apa!!!!
Betti,
Basszus, de gusztustalan ez a Fundamenta.
Szerintem is jól döntötök, hogy nem vesztek fel több jelzálogot. Tényleg lehet bármi... sajnos ebben a világban...
Anyuékkal is szemetek voltak. Lejárt a takarékosságuk, nekik hitel nem kellett, ezért kérték a kifizetést. Ok 60 nap, aztán mikor az lejárt kértek vmi hiányzó papírokat, onnan 30 nap, mikor az is lejárt kitalálták, hogy anyukám aláírása hamis a papírokon, majd ezt kellett igazolni és onnan 30 napra végül kifizették...
Azért remélhetőleg majd lassan haladtok, reméljük a te munkahelyeddel minden rendben lesz.
Alakod: tök jó! Ne görcsölj ezen!
V.Era,
De ügyes Tamarád a porszívózással, szerencsére Réka nekem is hagyja, bár amikor jó hátulról arc üregből, nyelőcsőből jön már akkor elrántaná magát. Múltkor visszaporszívóztam neki egy falatot... de gáz...
Csak azt sem akarom, hogy ne legyek alapos, mert kicsit ki is tudja fújni.
Szilvi (EDB)
Már megint tök ügyes vagy! Sulikezdés + 2 kicsi és még ide is írtál!
Bezzeg én...
Gyakorlaton vagyok már Tatán a kozmetikában. A "malom diszkont" felett az Albatrosz mellett van. Sok vendéggel. Tök ismert kozmetikussal. Fél nap csak de elfáradok. Egyébként jó nagyon!
Egyenlőre páros heteken járok egy másik végzős tanulóval együtt, igaz ő délutánra is marad. Ha majd úgy látjuk ez kevés, megyek a másik héten is (csak akkor vannak a kezdő tanulók is). Meg megyek ma délután is ha hazaér András mert mezoterápia lesz.(hatóanyagok mélyre juttatása egy újfajta eszközzel) és kíváncsi vagyok az milyen is.
A suliban Sz.fehérváron pedig jövő szerdán lesz tájékoztató, és utána indul!
Aztán volt már angol a Rolinak, szülői ért. a Rékának, Gőz délután és ma délelőtt (most úgy néz ki, hogy Réka idén is még csak 4 napot jár oviba, hogy tudjunk menni a gőzbe)
Kénytelen voltam venni a Rékának zoknikat, atlétákat, harisnyákat kinőtt mindent. Játszós nacijai vannak, meg szoknyái a harisnya fölé. Majd rendes kinti naci kell... megyek is hétfőn az angol turiba... akkor lesz új árukészlet!
Most megpróbálok Rékával lefeküdni, de ő nemigen akar elaludni.
Kezdi kihagyni a délutáni alvásait. (Roli ugye 2,5 éve kora óta nem alszik ebéd után, szóval nem lepne meg)
Egyébként most hogy 7-kor macera nélkül felkeljenek fél 9-kor tesszük le őket aludni esténként. 2 nap alatt ráéreztek szerencsére.
Cirmike