Új privát üzeneted érkezett!

zsüci, jól érted, elfértek, gyertek :)

Ha jól értettem, az úszás délután van, szóval délelőtt nyugodtan jöhettek, én gyerekeim is fittebbek délelőtt, szóval gyertek csak, gyertek csak, szofi, ez Neked szólt!!!! :)
Vendég
 


Na Annus, akkor mégsem vártok januárig??? :lol:
Birka türelmed van, az biztos.Én szólok Daninak, ha valamit kint hagy,ahol nem a helye van.Talán szólok másodjára is szépen,ha még 5 perc múlva is ott van.Harmadjára bedurranok,és akkor vagy kiabálok,vagy visítok,vagy hisztizek.Na ezeket utálja,szóval pillanatok alatt a helyére kerül. :lol: :lol: Legjobb módszer. Én az elején letisztáztam,hogy feleség leszek,nem cseléd. Úgyhogy nincs is okom Danira panaszkodni, mert nem az a leveszem a ruhát és otthagyom,ahol az a gravitációtól biztatva landolt. Szóval Dani jó férj!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Csomagot varok, de csengo kikapcs,de mind1 is, MPL es futar jo fej! mindig uvolt egy akkorat h belezeng az utca :lol:

A postasunk pedig furcsa egy szerzemeny,multkor nem tudtam egybol kimenni,mert szoptattam.. erre hallom h rangatja a kaput :shock: :shock: kimentem tok idegesen,megkerdeztem h miert??? reakcio: "hatha ezt meghallja" aztn kozoltem vele h meg egyszer nem szeretnem meghallani ezt, aztan ott hagytam, inkabb nem vettem at az ajanlottat, jol felidegesitettem vele! :D azota nem csenget..... csak bedob mindent..... ugyhogy lehet mindig postara menni! :roll:

panndi,lattam egy ferfit,tokre a ferjedre emlekeztetett! :D

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Zsüci, Apa nem semmi :) Nálunk, ha nagy néha reggel leviszi Zsombit, hogy én még pihizzek, akkor nem jut eszébe átpelusozni. Több, mint 12 óra után... :?

Annus, néha én is kiakadok, pedig én férjem egész sokat segít. Csak sokszor nem látja meg, hogy mit kéne csinálni, hanem szólni kell neki. Én meg nem szeretek dirigálni, inkább megcsinálom. Aztán kiakadok, hogy miért nekem kell mindent csinálni :oops:

Mira és a fogak :shock: Én már Zsombi minden nyüszijénél -az itteni tapasztalatokból okulva- az ínyét pásztázom, de még semmi...

Ébredés van :arrow:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


"otthagyom,ahol az a gravitációtól biztatva landolt" Kutyafüle, ez nagyon tetszett :lol:

Netti, ez a dunakeszi tele van ingerült emberrel. Nincs vmi oltári nagy trafó vagy ilyesmi a környéken? :) Még egy ilyen hülye postást... Az enyém tök kedves. Volt, hogy hátul voltam a kertben és nem hallottam a kopogását (amúgy is mindig olyan halkan kopog, tudja, hogy baba van a háznál). Erre ott hagyta a csomagot az ablakpárkányon (pedig gondolom szabályellenes), nem kellett a postára mennem. Kedvelem, gondolom ő annyira nem engem, elég sok munkát adok neki :oops:

Ancsi, igen-igen, nehezen megy nekünk ez az első fokozatú leválás. De kérdem én, mi lesz így később? Szegény gyerek :D

Zsüci, bizti nem próbáljátok meg még egyszer? Én úgy hallottam, hogy a legtöbb gyerek fokról fokra szokja meg. Ha ordítás van az elsőnél, a másodiknál mosolytalan, szájösszeszorítós uszizás lesz, aztán a harmadiknál már mosolyogni is szoktak. Bár én könnyen beszélek, nem az enyém sírdogált, biztos rossz volt átélni...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyongyi, dunakeszin a posta a legveszelyesebb! :lol:

zsuci, apas dolgon jot nevettem! Nalunk is van ilyen "azt nem mondtad" dolog :roll: :lol:

Niki, kar h nem minden ferfi ilyen jo :D Gabi ide oda teszi amit mondok, de ertsd ugy h az asztalon van mondjuk ketto szemet, egy csokis papir meg egy ures flakon, szolok neki dobd mar ki a szemetet leccci, erre megkerdezi h mit, mondom PL a csokis papirt es akkro elviszi csak a csokis papirt! szoval ha van mellette meg szemet azt nem,csak ha kulon megnevezem! :lol: :lol:
ja amugy mostanaban a szennyes melle dobja a koszos ruhakat.. eddig a nappali a furdo meg ilyen helyekrol szedtem ossze,vagy epp lepcso...... a kedvencem az eloszoba fogas!! felakasztja!! :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsüci, óóóó, értem. Én nem láttam ilyen vészesnek ott a helyzetet, de megértem, ha így döntötök.
Apa beszólásán nagyon jót röhögtem!!! :D Léna pl. amúgy úgy tudom, már úszott a Balcsiban, pl.!

Panndi, nagy baj, ha aznap mondom meg? Meglátom, hogy Csani mikor és milyen kedvvel ébred, és attól függ, hogy nekivágunk-e egy ilyen hosszú napnak.

Ha megyünk, akkor viszont el tudunk vinni valakiket, akik nem bánják, hogy csak fél kettőig maradunk. Annus, ha Ti pl. úgyis vonattal mennétek, akkor ha reggel szólok, hogy van kocsi, az elég? (El is megyek értetek.)

Puszi mindenkinek.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jujj,én a rendmániámmal ettől sokkot kapnék!! :lol: :lol: Utánam se pakol senki,akkor én miért tegyem? Van amúgy egy nagyon jó idézet. Szerintem ez leginkább a nők otthoni tevékenységére igaz.
"Én vagy Ti, egyikünk beteg.
És mégse nézzem a fegyvereket,
Hogy szeretet vagy gyűlölet közelít e felém.
Ha mindig csak megértek
Hol maradok én?"
Bocs, ha pontatlan. :oops: Szóval mi kvázi jól meg tudjuk ezt oldani.Mindenki csinál itthon mindent, ha kell. Dani is megtanult vasalni, én is meg tudok szerelni itthon sok mindent, ami el tud romlani. Alapvetően mindenki végzi a nemének megfelelő tevékenységet, de nem esünk kétségbe, ha a másik munkáját kell elvégeznünk. De Danit amúgy anyukája is jól nevelte,mert otthon is rendnek kell lennie. Az öccse sem dobálja szét a cuccait, pedig neki a mai napig elé kell tenni a reggelit, különben nem igen eszik.És 21 éves.Na neeeeeee.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Halihó!
Ma 9ig aludtam! 8) Óhhhhh, yeahhhhh....isteni érzés.....
A tegnap húzós volt....nagyon szarul voltam....mára minőségi változás állt be....nem is nyafoghatok :)

Netti!
Írtam a blogba!
Férjem kedvenc pakolási trükkje: törölköző a radiátorra....a hálóban és hasonló helyekre...
Poló, szintén felakasztva székháttámlára stb....a legszebb, hogy néha én összegyűjtöm az ilyen cuccait és be a mosásba....aztán meg elkezdi kreresni rajtam, hogy ő pl. aztb a farmert még fel akarta venni, miért mostam ki.....majd ha a helyére teszi, akkor tudni fogom, hogy az még tiszta, egyéb setben csatlakozik a többi szennyeshez! :lol:

Szofi!
Nagyon jól hangzik a babauszi....
Kicsit félek tőle! Kamilla hogy reagált? Nagyon sírt? Félt?
Tartok picit azért én is tőle.....

Gyöngyi!
Lili imád egyedül alukálni! Igazi nagyokat szundizni CSAK úgy tud. Mondjuk mi az első naptól külön altatjuk, de szerintem nem fog traumát okozni...remélhetőleg benned sem :roll:
Igazából szerintem inkább a szülőnek nehéz megszokni, a babák meg sem érzik szinte. Nem akarjátok úgy csinálni, hogy a költözés 1. napján te még a gyerekszobában alszol????
Szerintem az sokat segít...nálunk is ez volt...kórház után még 3 napig férjemmel a gyerekszobai kihúzhatós kanapén nyomorogtunk....aztán férjuram kitessékelt....azóta mindenki a saját szobájában. :roll:

Kép
mozza
 
 


Na hoztam a képeket a ruhákról és egy ráadás a szerelmeimről. :lol:
Kép Kép Kép
Gyöngyi na megismered e melyik a Mamas and Papas?? :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!
Lánykáim még alszanak! :shock: Bár Hanna kivételesen 6 kor kelt enni.
Netti,enyim férj olyan mint a tiéd. :) Mindent széthagy,ha mondom csak akkor pakol el.
GYöngyi a szék nekem is tetszik,ügyes vagy.
Tinu,tudom hogy nem kell forralni,nem is szoktuk mindig.Meg ritkán iszik azt,inkább palackos vizet,vagy almalé.Mert nálunk írtó rossz íze van a víznek,forralva talán iható.Bár én megiszom,viszont férjem évek óta nem hajlandó.Meg még többen erre felé.És semmit nem tesznek ellene.
:arrow: kihasználom míg a kis csibebibék alszanak!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Netti, láthattad, arra jár dolgozni, ha laptop hátizsák volt a hátán, akkor ő volt :)

szofi, nem baj, csak gyertek :wink:
Vendég
 


Nem tudtam még visszaolvasni, beteg lett Amina. :( Összeszedett valami takony nyavaját az oviban. Reggel mikor mentem szólni, hogy nem megy, mondták az ovónők, hogy legalább 10 gyereknek folyik az orra meg köhög a csoportban. :evil: Sík ideg vagyok. Amina nagyon rossz beteg, egész nap nyíg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! :x

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!
Huh, de sokat írtatok megint!
Autó-ügyek alakulóban. Kisautó kész -és örüljek, hogy 50ezerből meglett... -hát, azért annyira nem vagyok happy...
A nagyautó kárfelvétele megvolt. Fele annyit akar fizetni a biztosító, mint a kárösszeg, mert 10 éves elmúlt az autó. Mondtam a fickónak, hogy ezt nem tartom korrektnek, mert egy karcolás sem volt rajta, és nem én akartam, hogy belémjöjjenek. Most a szerelő folytatja a harcot..

Huh, már bújnak ki a fogacskák? Bogyónál még nyoma sincs. A 3 nagynál is csak féléves kor után kezdődött. Még ráér...

Bocsi, de minek rakjátok be a rágókát a strerilizálóba?!??????? Csap alatt forróvízzel lemos, és ok. :)

Hiszti vásárlás alatt: Szerintem az nem jó nevelés, hogy minden egyes vásárlásnál a gyerek kérhet v.mit, és azzal meg pláne nem értek egyet, hogy meg is eheti útközben. Totál ki vagyok akadva, mikor az anyukák megetetik a boltban a gyerekkel azt, amit ki sem fizettek! Az meg szerintem csak nagyobb hisztit szül, ha megszokja a gyerek, hogy mindig kap v.mit, aztán egyszer csak már nem kap..
Lehet, hogy mázlim van, de a 3 nagy sosem hisztizett nekem egy üzletben sem. Mindig csak azt vettük, amire szükségünk volt. Múltkor félfüllel hallotta a rádióban, hogy panaszkodik egy anyuka, hogy "még a mindennnapi túrórudit sem tudja megvenni a gyerekének". Mikor nagylányunk pici volt, én még tanultam, Apa kezdő fizetéséből örültünk, ha megélünk v.hogy. Semmi baja nem lett a gyereknek, hogy nem evett minden nap túrórudit...

Persze most is igaz, hogy mindenki másképp csinálja. :)

Kép
szkitty
 
 


Panndi!
Mi is mehetünk? Remélem, nem töröm össze addig az autót...

Kép
szkitty
 
 


Kitty, persze :)

Zsófi sem hisztizik a boltban (még, legalábbis), de mondja, ha szeretne valamit, vagy kap, vagy nem. A múltkor kolbászt kért, vettem neki, egyik nap tic-tacot, nem vettem :) Szó nélkül visszatette. A boltban evést én is utálom :wink:
Vendég
 


hu remélem csak a betegség miatt van hogy keltünk 3kor, 5kor, ekkor evés is volt, majd 6ig bírta nyuszifül...beladagoltam a gyógyikat éééés miost nem üvöltött az orrporszivózásnál, csak a hangjától fél (1500 éves s porszink elég gáz hanggal-én is félnék)vagy ennyire pontos a drágám hogy 1 nappal a 3. hónapja előtt növekedési ugrálunk?

20 fok van, esik az eső, mackókám becsomagolva alszik a fa alatt csak azt a fránya lábzsákot nem tudom felrakni...fingom sincs hogy kell...

holnap meg keresztelő...
ja és Julcsi is beteg ő kicsit jobban (gondolom a tejci maitt) 39 fokos láza van...de Ancsa dokit akar váltani mert a 100éves dokibá csak a Sumetrolimet ismeri, meg felírt annyi gyógyit hogy Ancsa 6000ft-ot fizetett a patikában

reggel odavettem magam mellé Lilit és összebújva csicsiztünk, jajj dejóis ez, csak annyira félek hogy elalszom és ráfekszem

Kép
Kép
mniki84
 
 


Maumau!
Az én férjem meg "elromlott". Otthon, a szüleinél, nem csinálta azokat, amit itthon igen. Biztos én tehetek róla, mert túl engedékeny vagyok vele. ;)
Pl.: a szennyest a sz.tartó mellé tudja csak lerakni, olyan indokkal,hogy "szellőznie kell még". (Sosem fogom megérteni... )
Van egy szoba, pontosabban egy lyuk, ami csak az övé, na ide be sem lehet lépni -meg ki is vagyok tiltva onnan. Ez az Ő szerelőműhelye. Én inkább hulladéklerakónak nevezném.
Sajna, ha v.mit elővesz, min.50% az esély rá, hogy ahol használta, ott is hagyja.
Na, de nem szidom. Ahogy anyósom mondaná: "Te választottad..." :D

Kép
szkitty
 
 


Kitty!
Minden szavaddal egyet értek!!!

Szofi!
Oké,nekem jó így!Úgyis korán kelünk!Vissza meg majd jövök vonattal :wink: Még nekem se 100% hogy megyünk...várom ezt a nyavajás fogat...vagyis 2 nyavajás fog :roll:

Kivasalva,kávé és tea főző vízkőtlenítve,várom Izust h felkeljen,kaja és go el!

Reny!
Fránya ovi...szörnyű!!!!!

Kutyafüle!
Szépek a rucik,na meg a fiúk!
Hát az én uram is jó férj,csak nagyon elszokott a mindennapoktól.Furcsa mert öcsém is...mikor terhes voltam még a szemetet se vihettem le!Most meg ha ki is teszem akkor is it marad,és vihetem le én a babakocsival...a szelektívbe és én cűgölöm a flakonokat stbMondjuk öcsém a barátnője miatt "őrült meg",a férjem meg a sok meló miatt....Én meg miattuk :wink: :lol: Még1-2 szer szólok nekik,meg bedobom a durcit és akkor rájönnek...Meg ha megkérem őket akkor megcsinálnak mindent,na de nehoogy már kérni kelljen!!!Látja h teli a mosogató akkor mosogasson el!Ennyi!Nálunk ilyen sose volt h kinek mi a dolga,csináltuk és kész!Csak most úgy néz ki h mindent én csinálok...na mindegy,ezt a pár napot kibírom,aztán megtörnek 8)

Ancsi!
Ha küldesz egy email címet megy a meghívó a blogba!

Másik szobában való alvás,ettől nem félek.Hiszen Iza egyedül alszik el elég korán,mi akkor még nem alszunk,csak később megyünk be!De egyenlőre nincs szoba ahova áttegyem,szóval így marad.Ennyi!

annus11
 
 


Reny! Aminának is jobbulást! Gratula az első fogacskákhoz!
Nálunk az óvónők kérték, hogy beszoktatás alatt mindenki oldja meg a kisebb tesók elhelyezését, ne vigyük őket magunkkal még fél órára sem! Áron viszont max. 2,5 órát bír kaja nélül, de lefejt tejet cumisüvegből nem fogad el, így hiába bízom anyósra, sok időm nincs. Egyébként minket is elért a hisztikorszak, ismerősek a helyzetek, amiket írsz!

Egyébként tartok nagyon az ovitól én is, de szerintem Alíznak is kellene már a közösség. Hát majd meglátjuk. Szep 16-tól mehet, addig még magamat is próbálom felkészíteni.

Mi sem jutottunk be a körzetes oviba, mert ott idén csak 12 hely volt, de egy másikba a csodával határos módon felvettek. Mi három oviban voltunk nyílt napon és mindenhol azt mondták esélytelen, ha én itthon vagyok a picivel.
Persze én is felháborodtam ezen, de megértem, hogy valahogy rangsorolni kell a jelentkezőket. Ahogy láttam nálunk is azokat az elveket követték, amit Mozza leírt. Érdekes lesz ez az új törvény, teljesen megvalósíthatatlan. Alíz ovijában 23! gyereket utasítottak el és így is 30-an lesznek egy csoportba, ami szerintem nagyon sok.
Itt a XI. kerületben egyébként feleslege évekkel korábban bejelentkezni, nincs várólista. Hiába jelentkezik valaki korábban, ha a felvételkor aktuálisan vannak rászorulóbbak, őket fogják felvenni.

Susycat! Tőled akartam kérdezni, miért várnak a nyelvfék felszabadításával 6 hós korig, ha szükség van rá? Áronnak is megcsinálták már a kórházban és nem volt vészes. Szerintem minnél nagyobb a baba, annál nehezebben viseli az ilyesmit.

Kép

Kép
hean
 
 


Mozza, Gyöngyi,
Kamilla már az uszi előtti zuhanynál kiakadt, utána már szinte mindegy volt, mit csinálunk vele... Bömbi, bömbi, bömbi, pár másodperces szünetekkel. :lol: :lol: :lol: Szerintem egyszerűen kevés volt az a két nap otthoni "felkészülés", egyszerűen idegen és ijesztő volt neki az (erős) zuhany, aztán meg a nagy, "hideg" víz. Úgyhogy most "gyakorolunk" egy kicsit itthon, aztán megpróbáljuk még egyszer, de ha akkor is hasonló lesz a reakció, akkor nem erőltetem tovább a dolgot.

Kép

Kép
zsüci
 
 


POSTÁS: hozzánk fel sem jön a hegyre. Azt mondta, hogy inkább szerez nekünk egy postafiókot (több éves sorban állás van amúgy,mert olyan kevés van), csak ne kelljen feljönnie. :)

Kép
szkitty
 
 


Kitty, óóó nem direkt akartam én sterilizálni a rágókát (meg olvastam is a használati útmutatóján, hogy tán nem kéne), csak én a sterilizálót kvázi csöpögtetőként is használom. Erre rakom rá manó elmosogatott dolgait. Aztán véletlenül rajta maradt, amikor a mellszívót sterilizáltam. Hát így jártunk...

Niki, Riki és Marci tán nem mellény-tesók? :lol:
Kép Ilyenünk van.
Jajjajjjaj, de az a macis kardigán is gyönyörűséges...Nagyon szépek a rucik, meg persze a szíves csücsökjei is azok :-)

Mozza, valahogy úgy tervezem lebonyolítani a költözéses dolgot, ahogy írtad, csak egyelőre mindig találok ürügyet miért éppen ne most tegyük. De már tervezgetem a gyerekszobát :-)

Kicsililinek, Aminának jobbulást, milyen könnyen megvan az a fránya baj. Sumetrolim 8) Keresztelőig remélem meggyógyultok Niki. Reny, akkor kitartást neked is.

Zsófi és a kolbász :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Asszem megfáztam. Kapar a torkom. :? :? Vazz.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hean! De jó volt olvasni, hogy Áron is csak 2,5 órát bír kaja nélkül. Tudom, ez Téged nem vigasztal... Én totál kiakadtam Bogyótól. A másik 3 gyerekemnek ilyenkor már rég megvolt a napirendje, és 4 óránként ettek csak. Gondoltam, biztos már olyan rég volt, hogy csak az idő szépítette meg a dolgokat, de utánakerestem, és pl.: a nagylányunk ilyenkor már kb.este fél9h-től reggel 7h-ig aludt. Bogyó meg még mindig ott tart, hogy átlagban 3-4h-ig bírja, aztán kaja kell. Mondjuk visszaalszik rögtön, de utána már 2,5 óránként éhes lesz. AMi még furcsa nekem, nagyon félős. Tegnap bevittem a suliba, és nem is volt nagy zaj -már tanulóidő volt napköziben- és úgy elkezdett ordítani, hogy ki kellett vinnem az épületből. úgy egyébként is mindentől megijed és mindenkitől fél. Van úgy,hogy saját testvére ölében is sírva fakad. Ilyen gyerekem még soha nemvolt...

Kép
szkitty
 
 


Zsüci, lehet hogy csak sokat horkoltál az éjszaka :lol: Én sajna szoktam, ha a hátamon maradok és akkor fáj a torkom. A férjemnek persze letagadom és a gyerekre fogom :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kitty!
"ilyen gyermekem még soha nem volt" :lol: :lol: :lol: ilyen biztos nem :wink: Iza is félős...vagyis az emberektől fél,az idegenektől....nálam megnyugszik,a férjemnél csak 90 %osan,másnál egyáltalán nem....vagy nagyon ritkán..kell neki egy kis idő amíg megszokja az új arcokat....
Mondjuk tegnap egy idióta vadbarom már elnézést,kisebbség,nevezzük így,elment mellettünk és rátenyerelt a dudára,aztán még felordított akihez jött...szegén gyerek meg megijedt és sírt...szerencsére 1-2 perc alatt megnyugodott....de még é is ugrottam egyet a dudától :evil:

annus11
 
 


Ja, és a múlt héten be kellett mennem a mh.-emre. A Hugomnál volt Bogyó. Az ikrek mellett gondoltam, elfér még egy. Hát hiába hagytam ott lefejt tejcit + fagyasztottat. SEMMIT nem fogadott el. Sem cumisüvegből, sem pohárból, sehonnan. Vizet sem. Ordított. Több,mint egy órát, folyamatosan. Szegény Hugom alig bírta tőle megetetni a saját 2 gyerekét. Szóval, egyhamar nem vállalja be...

Kép
szkitty
 
 


Kérdezhetek egy intimet????Izé...Akik egy szobában alszanak a babával, hogy élnek házaséletet???Úgy, hogy bent alszik a baba????ÉS úgy el tudtok lazulni???Mert én még a kutyát is kirakom akkor,mert zavar a jelenléte.És kérdem úgy, hogy nem vagyok se szégyenlős se prűd,mert a helyeket illetőleg mesélhetnék..... :lol: :lol: :oops: :oops: De én a babával egy szobában képtelen lennék. :roll: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Gyöngyi: :D

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok, muszáj a Sumetrolim védelmében írnom :oops: :oops: Attól még lehet, hogy a gyerekorvos nem szimpi, de a Sumetrolm jó kis antibiotikum még mindig.
Gyerekkorban más kórokozók okoznak fertőzéseket, a Sumetrolim jólhat rájuk általában, kipróbált, régi szer, és ez nem hátrány. Mostanában az "elfelejtett "gyógyszerek (antibiotikumok főleg)hatásosak, mert a bacik kvázi "elszoktak" tőlük, és most "újraadva"hatásosak megint.

Postás:rendszerint találok a postaládánkban ajánlott értesítőt, hogy nem voltam itthon bla-bla. Dehogynem. Be sem csönget. Mehetek érte.2 gyerekkel ez nem egyszerű,aki ismeri, nyugati téri postán emeleten, de annyi lépcső van, egyedül elfáradok, hát még babakocsi-2éves kombóval, 1 órás sorbanállást sem tolerálják. Na, szal csak azért bosszantó, mert a postás itt jár, de csak a postaládáig!!A múltkor betelefonáltam, azt mondták, másnap kihozzák, de 1200 ft-ért.Na persze, mondtam , nem itthon voltam, ingyen igenis hozza ki újra.Másnap a postás szemrehányóan közölte, ne terjesszerk róla hamis infót, ő igenis itt volt az ajtó előtt csengetett ezerrel....Persze...

Rágóka sterilezése(t'pom, gyöngyi, nem direkt volt, de már régebben is felmerült a téma) 70%-os alkohollal lemosom, vízzel leöblítem oszt jónapot(köldökápolásnból maradt 1 üveggel, jó még a lázmérő fertőtlenítésére is)

Kép
Kép
zili
 
 


Kutyafüle: meg lehet szokni... 5 évig így csináltuk. Tény, hogy nem ideális, de más lehetőségünk nem volt. Esetleg kirakhattuk volna a gyereket a fürdőkádba. Amíg csak egy volt. De amikor már 3... Na, ezt überelje v.ki! :D

Kép
szkitty
 
 


Gyöngyi!!!!Telitalálat!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ügyi vagy!!!!!! Akkor mellénytesók lettünk.Illetve a fiúk.Nekem a kötött macis a kedvencem.Alig várom már, hogy ráadjuk.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, mi olyankor kiköltözünk a nappaliba :-) Nekem se megy úgy. Marci közelében anyuka vagyok :) Naaaaaaa, eltaláltam? Olyan kíváncsi vagyok ám :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Értem.Hát biztos meg lehet.Tutira kellene hozzá jópár alkalom....
Bocsi mégegyszer a kérdésért.
Amúgy miért nem használtátok ti a fürdőt?? :lol: :wink: Jó hely!!!! Tele lehetőségekkel. Koleszos voltam, nagy a fantáziám. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zsüci, ezer milis cvitamint igyál!!!

Mozza, hát mi szoktattuk Csanit 2 hétig: fokozatosan hűtöttük le a fürdővizét 30-32 fokra, meg fürcsi után lezuhiztuk a kis kezét, lábát, pocakját. Lehet, hogy emiatt nem félt annyira, mint Kamilla...? De az is lehet, hogy ez alkati dolog. Volt ott egy kisfiú, aki szó szerint úszott az anyja karján, fröcsölt, pancsolt, annyira élvezte. Na itt mi se tartunk.
Viszont azt mondták, hogy olyan még nem volt, hogy baba a negyedik alkalomra ne szeresse meg a dolgot. És azt is mondta a hölgy, hogy nagyon gyakran van sírdogálás az első 1-2 alkalommal. Szerintem próbáljátok ki, fizessetek először csak alkalmat, aztán ha Lili belejön, vehettek bérletet.

Zsüci, ha a héten gyakoroltok, akkor nem lehet, hogy Szerdára már jó lesz? Vedd be magadhoz a nagy kádba is esetleg.

Annus, akkor erre még visszatérünk! Hajrá fogacskák!

Kitty, azért ez durva, hogy még téged is meg tud lepni gyerek! :D Már olyan kíváncsi vagyok Bogyóra, úgy sajnálom, hogy a múltkor nem tudtatok jönni a hülye kocsi miatt...

Mi Csani szobájában aludtunk a kihúzhatós kanapén egy hónapos koráig. Mióta átalussza az éjszakát, nem látom értelmét. Előbb fekszik mint mi, és amint kel, rohanok hozzá. Ráadásul ő is így az első perctől azt szokta/szokja meg, hogy az ő ágyikója a gyerekszobában van, így nem éri "trauma" a helyváltozással.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Gyöngyi!!Na igen.Még így is kell egy kis idő az altatástól és fejéstől, kb 1 óra,mire képes vagyok anyuka státuszt félretenni. Bennem is ez mozog. Hogy anyuka vagyok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zili! Kb.ezt csinálja a postás nagyszüleimnél. 80 év körül már nem nagyon mászkálnak el, pláne, hogy ált. mindig ugyanakkor jön, tudják, és várják. Ráérnek :) Úgy kell utánafutni, hogy várjon már egy kicsit! Kb. olyan,mint a rossz kisfiú, aki poénból becsönget, aztán gyorsan elfut. Csak ált.ban be sem csönget...

Kép
szkitty
 
 


Kutyafüle. Túl kicsi volt a kád, és mindig bevertük a fejünket a bojlerbe. Ennek ellenére azért használtuk. Jó nagy NDK mosógépünk volt... Haj, azok a régi szép idők... :D

Kép
szkitty
 
 


Kitty :lol: bojler :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anikó! Mikor ugorhatok át a cuccért, amit Annus otthagyott? A privi nem megy át, hátha Neked visszafelé igen. Amúgy a telcsiszámom fent van a blogon...

Kép
szkitty
 
 


Jó reggelt!

Zsüci, apán nagyon nevettem!!! :lol: El sem tudom képzelni, hogy vasárnap mi lesz itthon nélkülem. :roll:

Zili, a Nyugati Postán van lift! Nyugodtan használhatod! Ott dolgoztam a 2.-on.

Tinu, köszönöm, aranyos vagy, de már két kengurut kipróbáltunk, nem jön be. Azt mondják, hogy az ergo meg a baby björn más kialakítású, jobban tetszik a babáknak, de 10.000 - nél többet nem szeretnék adni érte.

Kutyafüle, Gyöngyvirágnál még én sem tutam egy szobában ellazulni, Iringónál már simán megy. Már nem frusztrál, ha felébredne (de még soha), még annyira pici, hogy úgysem vesz észre semmit.

Nekünk 16 hónapos korig volt velünk Gyöngy egyszobában, akkor kapott új ágyta és ment át a saját szobájába, Iringót jövő nyáron tervezem átköltöztetni.

Gyöngyi, teszveszes linket köszi, de még így is sok. Már fizettem infantino kengurura, amazonas kendőre.... Most a kendőt már árulom, ha el tudnám adni, akkor jöhetne drágábban is az ergo.

KItty, nekem eszik a gyerek a boltban, tudom magamról, hogy kifizetem. Tegnap is 1 óra 25 percet voltunk az Auchanban, az neki túl sok egyhelyben ülni, de egy kiflivel elvan.

Aminának jobbulást!!!!!!!!!
Vendég
 


szkitty: :D :D :D :D

mi most fedezzük fel a lakás többi "használható" részét, khmmm konyhapult tökjó hely, fürdőszobai csap :D nappali kanapé, föld...az erkélyen még nemmerjük...bár a dugós szomszéd mellett bármit 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ja, és az én férjem iszonyú rendetlen!!!! Aztán ha nem pakolom el, akkor még Ő veszekszik, hogy nagy a kupi! :lol: De ahogy Kitty anyósa írta, Én választottam. :roll:
Vendég
 


Kitty,kád,bojler. :lol: :lol: :lol: Aranyos volt. Riki is a pulton "készült". :oops: Lehet ezért lett ilyen nagy kajás.. :lol: :lol: Hű,az erkély elég meredek lehet.Talán késő éjjel,mikor már mindenki alszik, megérhet egy próbát....
Hű,mikor az egyik koliban laktam, bent volt a zuhanyzó egy kis csappal a szobában egy külön helyiségben. Nyilván minden pár azt használta.Egyszer pedig az egyik szobában a nagy vehemencia közben sikerült leszakítaniuk a kagylót a helyéről.Persze eláztak rendesen, és nem volt egyszerű elmagyarázni a koli vezetőségének, hogy hogyan is szakadt ki a mosdókagyló a falból. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi, azt nem írtam igaz, hogy nem működött legutóbb..Meg a csomagátvétel, A pODMANICZKY UTCA FELŐL A HATALMAs, meredek lépcső...Nem akart segíteni a járókelő úr, amikor odafordultam hozzá, átnézett rajtam, biztos azt khtte, kéregető vagyok, arrafelé sok gyerekkocsis anya koldul. :shock: :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Dolgozni szeretnék,erre megint nincs melegvíz.Kivan mindenem az Alfa Novával.De tényleg.Fizetjük a rengeteget,ők meg kikapcsolják a melegvizet. :evil: :evil: :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


ó a koli :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
zili
 
 


micsoda tema mar megint :lol: :lol:
elsetalunk lassan sztem anyumhoz az uzletbe, kicsit ki kell kapcsolodni,remelem Boro nyugis lesz. Tok gaz h felpakolom a fel lakast ha el akarunk indulni!

Panndi, sztem a ferjed volt akkor :lol: olyan ismerosnek tunt,gondolom az eskuvoi video ilyesmi :D
talan de nem biztos narancssargas polo..... pont a hazunk elott ment el en meg kint ultem mert Boro aludt rajtam! aztan bamulom az embereket :lol: Sanyi meg a cicaaank, ugy viselkedik mint egy kutya, meg jo h kivulrol nem latjak az emberek, pitizik a keritesen ha jon vki.... :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Zili, igaz a csomagos rész tényleg durva! Nem mondod, hogy nem segített a járókelő???? Én mindig azt tapasztaltam eddig, ha nem is maguktól segítettek, de ha megkértem, még senki nem utasított el. Szerintem ritka paraszt, aki még ilyenkor is elutasítja a kismamát!

Netti, írtam a blogba!

Panndi, fél 9 ? :roll: Kb fél 10-kor ébrednek a csajok! :-) Úgyhogy fél 11, 11 előtt biztos nem érünk oda.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: