Új privát üzeneted érkezett!

Az én mellem néha fájdogál imitt-amott.
A zsírosat én se bírom. Engem a tegnapi terheléses cukor akasztott ki, de teljesen (vagy a kissé zsírosra sikerült rakott káposzta?). Egész éjjel csak hánykolódtam, görcsölt a gyomrom, fájtak a beleim, ma reggel még rókakoma is kidugta a fejét körülnézni, brrr. Most megettem egy jó kis vajas sós pirítóst és egy bögre tejes-teát iszogatok.
Ebédre rántott halacska és krumplipüré lesz.
pammut

Jó reggelt!

Ronci!

Tegnap nem készült el a bolgnai, mert nem volt itthon hús és apa hozott a piacról. Csak neki még volt dolga és mire megcsináltam volna, már annyira éhes voltam, hogy nem bírtam.
Ami volt itthon: sült hús zsírral. Ezt viszi az uram a horgászatra. Hát jól megkentem 2szelet kenyeret, volt itthon újhagyma, paprika, paradicsom.
Igaz csak egyet tudtam megenni belőle, de én olyan rosszul lettem tőle, hogy még a klímát is be kellett kapcsolni, hogy ne izzadjak. :oops: :roll: Pedig én aztán soha, semmitől nem vagyok rosszul! Remek! :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!
Úgy látszik tegnap a bűnözések napja volt. Én házi sajtos tallérból toltam be jónéhány darabot, egy részét melegen. Hát nekem is melegem volt utána és persze szidtam magam hogy miért vagyok olyan mohó. De nagyon finom volt. :lol: Alapból kibírom nasi nélkül, de Ember kérésére kellett összegyúrnom a cuccost, és nem volt mit tenni, enni kellett belőle.
Zsírosat én nem nagyon kajálok, amúgy sem nagyon bírom. Amikor szalonnát sütöttünk kb. 3 hete, azután nem volt semmi bajom szerencsére.

Ronci, cicifájás nekem is van újfent. Kábé egy hete, tegnap nézegettem hogy asszem az éppen aktuális melltartóméretet megint sikerült kinőnöm. Csak tudnám még hova akarnak terjeszkedni...
:roll:

És semmi kedvem nem volt jönni dolgozni, legszívesebben hazamennék és aludnék tovább. Csak pisilni ne kelljen kimenni, mert megint 5ször voltam reggelig. Ráadásul majd bepisilek, aztán mikor kiérek, úgy kell kipréselnem. Alig bosszantó. A WC ülőke rögzítése volt olyan kedves és letört, úgyhogy életveszély használni, nem nagyon lehetek kótyagos amikor ráülök. Hétvégén kell vennem újat. :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó reggelt lányok!

Zsíros? Jöhet bármi, bármilyen mennyiségben... :shock: :shock: :shock: Sültkolbász, szaftos rakott krumpli, stb... :roll: :roll: Finiii fehér kenyérrel! A gyomrom? Ediig nem bírta, most meg semmi baja :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Nekem pont fordítva. Bezzeg a süti-csoki-fagyi! :lol: :lol:
Na az csúszik!

Apa meghívott ilyenre, ha már egyszer itthagy gyerekkel egy hétre!
http://www.varandosmasszazs.hu/kismama-masszazs/
:lol:
Vendég

Nem véletlen, hogy cukiba szerveztem a talit, nem zsírbász-bárba
Vendég

Nóri!

Ez az...a zsíros mellé jöhet az édes is... :shock: :shock: :shock: Én nem értem... ezért számítottunk kislányra, mert előtte én meg az édes az ég és föld volt, bezzeg most...és állítólag a fiúknál az anyuka a savanyát eszi,meg a sósat..vagy nem?

Edit

Kép
ézsóné

Edit, egyes állítások szerint igen, mások szerint nem. Én a nagyfiammal az édeset faltam már az elejétől, most meg a sósat, savanyút, oszt mégis pöcsösnek néz ki... :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, asszem megtaláltam a max. tgyásra és gyedre a megoldást. Megpróbálom megbeszélni a főnökkel, hogy számfejtessen nekem mondjuk 160 ezer jutalmat, amivel elvileg elérem a max. számokat.
2 havi bért és járulékait megspórolta rajtam, és még így is beljebb lesz mintha dolgoztam volna. Egy próbát legalábbis megér. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

szerintem sem lehet általánosítani a kaja alapján - én az elején a sós-savanyú cuccokat nyomtam, most visszajött az édességmánia (ami sztenderd jellemző rám:))

Ma reggel volt nálam a védőnő, most találkoztam vele először (első alkalommal helyettes volt), és nagyon szimpatikus. Talán egy kicsit túl földanya típus az én ízlésemnek, de inkább ez a véglet, mint a hideg/tapasztalatlan csitri.

Tegnap este megint booorzasztóan fájt a fejem, és éjszaka is felébredtem rá, aztán egy órát nem tudtam visszaaludni...:(
Mondtam a védőnőnek, azt mondta, inkább vegyek be gyógyszert (algopirint vagy panadolt), mert a fájdalommal többet ártok a babának. Jó hír, mert több ilyen estét nem bírok ki, és a vizes zsepi a homlokon 'f*ngás a tornádóban' :)

Kivételesen bejöttem dolgozni, mert lesz vmi előadás délután, amire illene elmenni - erre ma meg kellemes idő van, otthon is el lehetne viselni. Na mindegy.

Senki nincs bent rajtam kívül, enyém az iroda, úgyhogy elszöszölök itt délutánig - imádom a recessziót :) vagy :(

Szép napot!

Bori

boruska

Sziasztok!
Bori tegnap nekem is nagyon fájt a fejem, de engem már megnyugtatott a doki, hogy algopiryn mehet nyugiba, mert tényleg rosszabb, ha szenvedek!
De most hogy beszélünk róla már megint fáj.....
Eshetne egy kicsit az eső, legalább levegő legyen

Kép
bettike830

Eves: szerintem semmilyen jelentosege nincs annak, hogy ki kivan sot es ki edeset, ki savanyut, stb.
Legalabbis nalam nincs.
Nah, nekem szinte mar tuti biztos, hogy fiam lesz (csak akkor lesz biztos szamomra, ha latom), de en eszek mindent. Tulnyomo reszt a gyumolcsot kivanom, tehat inkabb edeset, de emellett lecsuszik a savanyu is, a zsiros kaja is. Igazabol minden lemegy a kenyeren kivul.

Egyebkent felrakom nektek Eriket 2D-s alulnezetbol, hogy lassatok egy friss kukacot. :lol:
Kép

Mas: a kovetkezo heten eltunok, ez szinte biztos. Anyukamekhoz indulunk remelhetoleg perceken belul es naluk nincs net (aminek meg orulok is, mert igy senki figyelmet nem vonja el semmi mas a csaladon kivul). Telefonrol netezni inkabb nem szeretnek, mert az angol mobilnet MO-on nem annyira occso. :oops:
Jovohet penteken jelentkezem elvileg.

Nori!
Annyit szeretnek kerni toled, hogy e-mailben dobd mar at nekem a tali vegleges idopontjat, ha addig ezer szazalekra le lesz fixalva, mert nem hiszem, hogy hirtelen vissza tudok majd olvasni X oldalt.
Koszonom!
Jah, es meg valami: talaltam Wallmark rozstabit, amit ajanlottal. Biztam benne, hogy az segit lekuzdeni a tudatalattimat, ugyanis en olyan bena vagyok, hogy csak a sajat wc-men tudok alkotni, vendegsegben nem. Ha egy hetig vagyok valahol, akkor egy hetig szenvedek. Hat, ez csodakat muvelt. Kettot vettem be este, ma mar szerintem az is kint van, amit holnap fogok megenni. Koszi meg egyszer!

Vigyazzatok a babakra es magatokra, puszi!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Nekem ma kb olyan napom van, mintha péntek 13-a lenne :? Ma még mindenki csak értetlenkedett meg elkevert papírokat... A főnökömnek sem a legjobb a kedve... :cry: Alig várom, hogy vége legyen a napnak.

Kaja: Én is úgy vagyok mint Boruska. Vagyis nálam ilyen hullámok vannak. Van amikor a sós és a savanyú a menő, van amikor meg a jó habos krémes sütemények :lol:

Nagyon kialvatlan vagyok :? Mindig hétfőn és pénteken reggel 7 körül jön a kukásautó és az az idióta közösképviselő mindig fél 6kor elkezdi kihúzgálni a kukálat a ház elé pontosan a mi ablakunk alatt. Grrr. :x Pontosan elég az a másfél óra nem alvás ahhoz, hogy olyan legyek mint akit agyonvertek :cry:

bellerreni
Eger

Csilla!

A jutalom nem rendszeres jövedelem és azt máshogy átlagolják. Szóval kérdezz rá Szakbarbárnál!
Vendég

Nóri, már megtettem, csak még válasz nem érkezett. Csak itt örömködtem hogy talán így sikerül kicsit több pénzt kapnom. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kép Kép Kép
Sziasztok.
Bocsi a zavarásért,gondoltam Nektek is hasznos lehet.
Közvetlenül a gyártótól rendelhető ágyneműgarnitúra
3-részes:5500Ft.+postaköltség
4-részes:7000Ft.+postaköltség
Valamint jövő hétvégétől ismét lesznek kismamapárnák 4500Ft.+postaköltség.
Ha valakinek kérdése van vagy vásárlási szándéka írjon privit és válaszolok megbeszéljük.
További jó babavárást és szép napot

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1

Na hahooooo???
hová lettetek?????
Mindenki elfoglalt?

Kép
bettike830

Sziasztok!
Szia Bettike!
Én itt vagyok, csak nem mindig van lehetőségem írni! :)

Reggel megcsapoltak AFP-re (is). A laborban láttam, hogy mindenki megy vv-re, aztán vizeletet adni. Mondtam a kiscsajnak, mikor sorra kerültem: nem lehetne megfordítani a sorrendet? Nem bírtam volna ki, míg bejutok a vv-re, és lecsapolnak! :lol: De rendesek voltak, gondolom az állapotomra való tekintettel kezdhettem a mosdóban. :)
És nagy nap volt a mai: nem ájultam el a vv-től. Sőt! még csak el sem szédültem! A csajszi ügyesen elterelte a figyelmemet. :)

Amúgy nagyon megváltozott a MÁV kh. rendelőjében a labor. Meg is lepődtem, hogy nincsenek ott hatezren. Viszont sikerült úgy leépíteniük a létszámot, hogy az az egy(!!!) nő, aki a vért vette, az sem laboros, csak helyettesít, mert nincs, aki dolgozzon! Zseniális, nem? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

bettike, én is ezen filózom, de nincs mit írnom, lassú, lassú péntek van...

boruska

Mehetünk haza kettőkor!!!!! Juppijéééééééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Edit!!!!! Én is akarok haza menni kettőkor. De jó neked. Olyan k..va lassan megy ez a nap hogy hihetetlen... És még hol van délután 5 óra. :cry: Most pedig megyek és eszek egy álompitét :lol: bosszúból amiért nem mehetek haza kettőkor :oops:

bellerreni
Eger

mostanában azt játszom, hogy nem éhezek meg ebédidőre, és délután négykor ebédelek, bár tulajdonkáppen még akkor sem vagyok éhes, csak már fáj a fejem...
mondjuk 'szépen', bőségesen reggelizek, de akkor is
most fél 3-tól 5-ig lesz egy előadás, amit meg kell hallgatnom, de nem látom magam, amint előtte eszem, viszont utána már éhenhalok - nehéz az élet :)

boruska

Húú Boruska!
Én pont most ebédeltem, viszont én nem vagyok kívánós de kb. 2 óránként éhség roham jön rám, aztán hamar jól lakok, de ha nem eszek meghalok.

Kakti én nagyon örülök ennek a Mávos labornak nekem tetszik, de tény hogy kevesen csapolják a vérünket, egyébként én nem tudtam pisilni.
Előtte otthon 2X elmentem biztos ami biztos, és ott persze ki imátkozni se lehetett volna :oops:
Majd legközelebb

Kép
bettike830

Az tény, hogy a labor kultúráltabb és szebb, mint volt. Csak lassan halad a dolog.
Amúgy én vv előtt mindig iszom otthon 3-4 dl csapvizet, hogy follyon is a vérem, mire odakerülök, így aztán ha kell, pisilni is tudok mindig. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó neked!
Én sajna nem nagyon vagyok pisis, idegen helyen meg aztán telesen elapad!
Ha olyan helyen vagyunk bárennyit ihatok, egy féln napig is képes vagyok pisi nélkül ellenni, de úgy, hogy nem is kell

Kép
bettike830

Sziasztok!!!

Hát én most ebédeltem: rizst, húsos palacsintát, kovi ubit és tartárt... jól esett nagyon mert már éhes voltam!
Bettike!!! Én is úgy vagyok, mint Te!!! Muszály ennem, különben felborulok, nekem az éhséghez, azaz a vércukrom leeséséhez köthető bármilyen rosszúllétem.. Úgyhogy ébredéskor azonnal eszek, délelőtt gyümit, aztán ebéd, majd gyümi, és 6körül vacsizok, mikor haza ér a párom...Szóval evéstől evésig vagyok.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Szia Ronci!
Sajna én is, de képesvagyok még este 8 kor is valamit eszegetni.

Kép
bettike830

végre itthon....mindenkinek jo hétévégét! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Túl vagyok a masszázson! Teljesen újjászülettem :D !
Nagyon jól esett. Hála Istennek a csaj is elmondta, amit tudok, hogy nem vagyok hajlamos a vizesedére! Remek! De azért néha eljárok majd hozzá, meg ajánl majd egy gyógytornászt, aki segít rendbe szedni a hátizmaimat, hogy fittek legyenek a szoptatásra!
Vendég

Nóri te mázlista...és már egy hete elkezdtem sajna, és a doki is mondta, hogy nem túl jó hír...korai még :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Én lassan indulok haza! Jó hétvégét mindenkinek....
Sok rugdosást, az aktív bébiknek

Kép
bettike830

Nekem még van 45 perc a hazamenetelig. :? De nem is csinálok semmit. :)

Jó hír viszont: tuti tudok menni 16-án! Megbeszéltem a főnökömmel, hogy „megyek fogorvoshoz”. :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy nem leszek ott pontosan, de megyek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csajok, ti éreztek olyat, hogy ledolgozzátok a napi 8 órát, hazaértek nagy nehezen, és alig vánszorogtok???? Szörnyű, és itt a sok dolog, én meg olyan gyors vagyok kb mint egy csiga tolatásba...b :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Megvan a cukorterhelés eredménye és tök jó. Az éhgyomri 5 volt, a cukros lötty után 2 órával meg 4,9 (7,8-ig jó). Az újabb vizeletben nem volt baci, viszont sok amorf :shock: . Na, az mi a manó lehet? Úgy tűnik

Örömömben, hogy jó a cukrom, főztem egy kondér frissen szedett jó édes kukoricát. A 3 gyerekkel be is dobtuk a 13 csövet. Úgyis egész nap fájt meg görcsölt a gyomrom, ki tudja mitől (krumplipüré+rántott tengeri hal nem egy megerőltető koszt), most a 3 cső kukorica után legalább tudni fogom mitől vagyok rosszul :lol: .
pammut

Nóri, az durva, ami a nővéredékkel volt!

Pammut, örülök a jó eredményeknek!

Ma a bátyámék kedvéért készítettem pár béna fotót, hogy lássák, milyen vagyok (húsvétkor láttak ők is meg szüleim is utoljára). Felteszem ide is, de előre is elnézést a vakuért meg a rossz minőségért, tőlem most ennyire tellett, talán a hétvégén férjecském csinál jobbat is napfénynél. Bori is rajta van a képeken, erősen érdeklődik a fényképezőgép iránt. :D És látszik rajta, hogy nincs jól, folyik az orra, megint nem kap levegőt se orron, se szájon át! :cry:

Kép 16 hét 2 nap

Kép
ktc

ÁEK csajok, azt már akartam mondani, hogy a kaja kritikán aluli a kórházban. Én SEMMIT nem tudtam megenni a reggelit is beleértve.
És a reggeli meg a vacsora mondjuk fél szelet kenyér és VAGY vaj, VAGY 1szelet párizsi, VAGY egy adag lekvár. Ebből termelj tejet! :evil: :evil:
Viszont a rántott húsos zsömle a rendelőintézetben remek. A kórházi büfé is pocsék. De a rendelőintézeti szuper!
Szóval nem árt úgy készülni, hogy valaki tudjon minden napra kaját hozni.

Bár ez még rohadt messze, de ha már szóba hoztam... szóval nagyon jól jöttek a müzli szeletek és egyéb gyorsan, fél kézzel fogyasztható kaják. Sokszor nem volt lehetőségem mást enni, csak valamit nagyon gyorsan. És innivaló is kell bent, mert se tea, se víz nem járt a kajákhoz! :evil: Nekem egy tea nagyon hiányzott volna a reggelimhez!
Vendég

Katica a teringettét! Mekkora hasad van Neked! Pedig halál vékony vagy! Nekem fele sincs!!!! Nem! Nekem nincs is! :lol: :lol:
Vendég

Köszi Kati! Szép pocid van. Olyan jó kismamás :D .

Hát pocakom nekem is van szép nagy, csak az a baj, hogy a fele az eredeti bendő és úszógumi. És most már a súlyom is elindul felfelé. Majd visszafogom magam, bár nem lesz nehéz, étvágyam még mindig nincs, kenyér nem kell.
Én a kórházi kajára nem panaszkodhatok. Csak a vacsorára kapott felvágottak voltak kritikán aluliak. De reggelire járt barnakenyér is, tea mindig volt (és egész nap ott állt a melegítőben egy nagy tárolóban a meleg tea) és gyakran valamilyen tejes ital is. És a szerdákat alig vártam, mert akkor reggelire olyan finom roppanós héjú virslit adtak, amilyet én nem bírok kapni a környék henteseinél. Ha lehetett abból kunyoráltam repetát :lol: . A normál ebéd is ehető volt, én szerettem, na a diétások kajáját nem irigyeltem.
pammut

Sziasztok!!!!

ktc!!!! mekkora pocak! férjem elvileg csinál majd ma a miénkről is fotót, ugyhogy majd én is hozok.. na de hogy zsír nélkül/mert az enyémen az is van/ ekkora pocid legyen!!! nagyon szép poci! én mondtam páromnak, hogy szerdáról-csütörtökre kétszeresére nőtt a hasam..ő mondta, hogy nőtt, na de hogy a kétszeresére...én pedig úgy érzem...
lányok mindenki hozzon kb.16hetes poci fotót!!!jó???
és figyeljetek csak, a gmailen megírhatnánk, ki hogy található meg az iwiwen, hogy akit még nem láttunk, arról is legyen elképzelésünk..mit szóltok hozzá???

Kép
Kép
ronci

ÁÁÁ, nem ér! Ma reggel frissen, fürgén kipattantam az ágyból, szüleim jönnek látogatóba, gyorsan teszek-veszek míg jól vagyok. Hamar lenyeltem a szokásos korty reggeli kávét.... és 3 perc múlva Babó úgy visszaküldte, hogy csak zörgött. Eddig legalább reggelenként nem voltam szarul :( . És már vagy egy hete rókakoma is elkerült. Van aki még mindig hányingeres?

Szívesen adom az iwiw elérhetőséget, de rólam ott sincs fotó :). Majd küldök pocakosat, a lányommal a 8. hónapban csináltam magunkról. Hatalmas.... :D .
pammut

Köszi, lányok, büszke is vagyok a pocakomra, Borival a végén (8. hónap vége) nem volt ekkora szerintem.
Pammut, én kb. 1 hónapja lettem annyira rosszul a reggeli tejeskávémtól (pontosabban kávés tejemtől), hogy azóta ha eszembe is jut, nem merem megkockáztatni. Igaz, 1 hete már nem vagyok olyan aluszékony, így végül is nincs is rá annyira szükségem, csak hát a megszokás! Nekem a kávécskám hozzátartozott a reggelhez. Borival koffeinmenteset ittam, Maci kávét főként, a nescafétól voltam akkor rosszul. Most kakaózom (finom, főzött kakaó, nyamm!), megyek is, csinálok 3 bögrével, azt egész napra beosztom. Remélem, azóta jobban vagy!
ktc

Köszi, leküldtem még adag kávés tejet (nekem is így néz ki :) ), mert különben délre fájna a fejem és ez már bent maradt. De a torkom mintha még mindig szőrös lenne :( . Pedig csak egy vékonyka vajas rozskenyér szeletet ettem pirítva. Apukámék ma hoznak egy nagy adag válogatott cukrászdai sütit. Nem fogok tudni ellenállni azt hiszem. És akkor végem...
Viszont Babó rengeteget mocorog, ha ülök, most folyton rugdos. Biztos úgy fekszik, hogy ez neki kényelmetlen testhelyzet. Olyan jó érezni :D !
pammut

Csajok! Biztosan front van, mert én sem érzem magam valami túl jól :? Takarítok, de kb olyan vagyok mint egy csiga. Gondolkodok, vakarózom... Salátát akarok csinálni, de lehet azzal megvárom az uramat, hogy kuktáskodjon nekem. Anyós csirkecombot süt és ahhoz nagyon megkívántam a salit. Képzeljétek egy 10 emeletes panel lakás 2. emeletén lakunk és anyucikám ültetett nekem egy hatalmas cserépbe futóparadicsomot, hogy mindig legyen itthon nekem friss paradicsom. Olyan szépen nőnek rajta a kis koktélparadicsomok, hogy abból csinálom a salit :lol:

Majd én is próbálok pocifotót kunyizni az embőctől :lol: Mindig nála van a fényképezőgép merthogy ugye a kocsiknak a hirdetéséhez kell a kép és ahhoz meg kell a gép :roll:

Az iwiw-en engem megtaláltok Tóthné Beller Renáta néven Egerben, de szerintem nincs több belőlem az országban :lol:

Szép napot és jó hétvégét mindenkinek

bellerreni
Eger

Sziaszok

Tényleg front lehet, mert én sem vagyok jól. Rég nem volt reggel hányingerem, ma meg fejfájással kombinálva. :( Vasalni akartam, de nem bírom rávenni magam. Utálom mikor ilyen lusta vagyok.
Én mióta terhes vagyok, nem ittam kávét. Néha-néha egy kávézóban elcsábulok egy koffeinmentes jegeskávéra (sok.sok tejszínhabbal) és azzal el is vagyok egy jó ideig. Inkább amiatt hiányzik, hogy a melóban az volt a nyugis 5-10 perc, amíg megíttuk a kávét és dumáltunk... ittam is akkoriban napi 3-4 feketét. :)
zuzmooo

Sziasztok!

Edit, Bea, gratulálok a fiúcskákhoz! Ahogy elnéztem a táblázatot az erősebbik nem vezet :D

Bea, nagyon jók az UH képek! Sajna az enyémek ehhez képest maszatok- a rossz látási viszonyok miatt- a császárom+ hasplasztika zavarta az UH-t.

Látom már csak én vagyok elmaradva a képekkel. Na igyekszem vmit találni, mert nem igazán szeretem ha fényképeznek.

Kéne ma sütnöm valami édeset....nincs ötletetek?

Kép
csipike09

A takatítás 1/4-vel már kész vagyok, a vasalás rám is vár. Nekem tegnap óta fáj a fejem, de én azt hittem a suli miatt. :D Tegnap voltam az 1 konzultáción (szociálpolitika) :roll:

A reggelhez nekem is hozzátartozik a kávés tej, de ma kakaós csiga tejjel volt helyette.

Kép
csipike09

Helló!

Szerintetek fogok tudni államvizsgázni január 30. és február 12. között. Úgy, hogy nem választhatok időpontot? :cry:
Nagyon felbosszantottak és még a héten kell döntenem, hogy halasztok-e! :evil:
Vendég

Hát Nóri az már necces. Nagyon. Én anno 8 hónaposan védtem a doktorimat, nem is kérdeztek semmi kukacoskodót. De nem létezik valami méltányossági kérelem a rektor felé vagy valami ilyesmi? Mert féléves kisbabával, 2 gyerek mellett még keményebb lesz az államvizsga. Kérdezzed meg a HÖk-öt! Azért vannak nem?

Csipike, bár délben kérdezted az édeset én csak most olvastam. Van egy tuti nagyon finom és gyors körtéskalács receptem, de kell hozzá pár szem körte. Ha kell, szólj, küldöm!
pammut

Sajnos külföldi is a diploma, így kell egy szakértő a kinti egyetemről. Miattam meg nem jön hamarabb! :evil: Morr!
Vendég

És mi a helyzet azzal, ha nem halasztasz és akadályoztatás miatt(szülés? :) ) mégse tudsz államvizsgázni. Kell lennie megoldásnak ilyen esetre, hiszen létezik más akadály is (betegség, baleset stb.).
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?