Rólunk:
Blanka reggel rettenetesen üvöltött,hisztizett,visított mikor a bölcsiben hagytam...
Így még egyik reggel sem csinálta.
Nem tudom ma miért volt ez így...
Már rég kint voltam a bölcsi épületéből és még akkor is hallottam szegényt.
Az a gondozónő vette át akit nem szeret...
A Zsuzsi "néni"/mert elég fiatal
/még nem volt ott...De egyébként azt mondta a Zsuzsi hogy elvolt Blanka egész nap,jókedvű volt,játszott sokat.Ebédelni is szépen evett,spenót volt.Viszont csak 1 órát aludt,3/4 1kor megébredt,de feküdt nyugodtan az ágyában amíg meg nem érkeztem,sajnos beteg lett.
Náthás még "csak"egyenlőre...Azt mondta a Zsuzsi hogy a szomszéd csoportba már 1 hete tombol a nátha,már mindenki ki van terülve tőle,az a csoda hogy Blanka még csak most kapta el.
Szegénynek taknya nyála egyben.De a kedve tényleg helyén van MÉG. Majd este mérek neki lázat,mert sztem lehet hőemelkedése van,picit mintha melegebb lenne...
Facccca.Na de ez az amire lehetett számítani,hogy azért beteg lesz.Csak ettől jobban ne dőljön ki,mert dolgoznom KELL.
Hát ennyit a mai bölcsiről.
Ma vettem Blankusnak 2 farmernacit,mert már nagyon kellett neki,és anya meg vett neki egy zárt őszi cipit.
Mondtam neki mármint anyának,hogy S.O.S mert jövő hétre hűvösebbet,20fok körüli időt mond.És azért Blankának még nyári cipői vannak.Téli,őszi is van de már kinőtte.Mostani cipőmérete a 24-es!!
Teszem a képeket,mert úgyis kérnétek tudom.