Új privát üzeneted érkezett!

Viola de édes!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Mi tudunk segíteni abban, hogy Kolozsvárig vagy környékére kivigye a párom a gyűjteményt. Onnan meg valaki tovább.
katuska79
 
 


Sziasztok!!!

Sacinak és Ágnesnek Boldog 8.-at!!!!!!!!! :D

Tegnap annyira rákívántam a gyermek hintáztatására,hogy a Bazilikából jövet (leadtuk a papírokat) megálltam Martinnal a Szabadság téren,hogy ott is micsoda szupi bébi játszó van!!! 20 percig ült a hintában és sikítva kacagott!!! Mindenki megcsodálta,hízott is a májam rendesen :lol: :oops:

Ma voltunk megint úszni,nagyon élvezte,majd hatalmasat ebédelt :lol:

Bölcsi: Martin valószínűleg nem megy,mert mindenképp szeretnénk 2 éves korára tesót és akkor fel sem vennék... Meg hadd legyen velünk,illetve gondolkodom,hogy heti néhány alkalommal a társaság miatt valami jó kis magán bölcsi...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 

 
 

Zitocs: tündér Vió!!! Hát,szegénynek tényleg nem tűnik túl kényelmesnek :lol:

Katuska,pü megy!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Köszi a 8 hós köszöntéseket! Ágnesnek és Eszternek is utólag hasonlókat :D
Aludni azóta sem aludtunk, viszont megtört a jég, evett a tesói nélkül... csak hogy valami jó is történjen :) Nem mondom, hogy rekord mennyiséget, de sacc 80 ml körül (nem mértem, csak gondolom). Ééééés ivott 2 korty vizet :lol: :lol: :lol: a végén még megtanulunk inni :lol: :lol: :lol: :lol:

Vió félelmetes :)

Katus: sztem Lius kérdezte a BKV bérletet... még annyi, hogy tudtommal csak Bp-i kismamik kapnak :?

Bölcsi: neeeeem, nem íratta be mindenki a csöppöket :) én sem, mert itt nincs :) :(

Jaj, és délután még 2 szülői :? :? :? be fogok aludni rajta. Tuti.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csöre, ma kipróbáltam amit ajánlottál: a világon mindent hagytam kóstolás közben Ágnesnek. Három kiskanalat egy hűtőrágókát használtunk el, emellett egyetlen tiszta foltot sem hagytunk az előkén, de alatta a body-n sem. Az eredmény + 20 ml. Ez nálunk nagy szó... bár őszintén szólva nem szeretnék minden áldott nap ruhát mosni etetés után. Még mérlegelek kicsit :)

Ruhagyűjtés: b@sszus, nekem valahogy nem esett le, hogy hova akartok gyűjteni! Most tiszta lelkifurdalásom van, hogy én is közben jártam az ikres szülő barátaim érdekében... Persze náluk sem jut könnyedén minderre, de korántsincs akkora baj mint odakint. :oops:

Köszönjük a köszöntéseket, Sacinak is boldog hófordulót, és Eszternek is utólag!

Liuska, igen, én a Flórián környékén lakom, ott is van egy máltai játszó, 1-2 alkalommal voltunk már ott hintázni.

Vió de édes!
kisbogacs
 
 


Ég a pofám...
Természetesen Sacit is Isten éltesse sokáig!!

Ruhagyűjtés:
nekem is most esett le! Én is szívesen adok, hogy, hová,mikor juttassam el?? Még játékok is vannak, most szanálom őket!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Biga csiga:
jól olvastam, hogy a gyűjtésre a médiát akarod ráugrasztani, mint szállítót?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Boldog 8.-at minden nyolchos babanak! El sem hiszem mar nyolc ho, lassan egy ev lesz!
Na a vilag legszarabb anyaja cimre, azt hiszem most mar en pajazok. Istenem ket nap alatt annyi baleset tortent velunk, hogy csak no. Tegnap elott Ati kiesett a kocsibol, na es miert, mert elfelejtettem bekotni, a jo csak az, hogy hullara megvoltam gyozodve, hogy be van es egy lejton kicsuszott (meg meg is fordult a fejembe, hogy ezen a lejton jol be kell hogy legyen kotve mert kicsuszhat). Egy karcolas se lett rajta, sirt egy picit es utanna nevetett. Tisztara oda voltam, de pont olvastam itt Andrea agyas storiat es egy kicsit megnyugdtattam magam. MOndjuk nem csoda, hogy mar nem is tudom mit csinalok 4 napja nem alsuzunk a fogacskak miatt, 40 fokos megleg van meg mindig kint, es hat tiszta hulye vagyok mit mondjak.
Ma meg jott a ferjem novere a gyerekert, hogy viszi el, autoval. Na jo hat kivettem az autosulest az mi autonkbol beszereltem az ovebe, kozbe a ket auto kulcs a kezembe volt. Bezartam az enyemet, es szoltam Noeminek, hogy az ovet meg a vezeto ullesre teszem. MOndta, hogy jo. Ok szoval ules bent, gyerek bent, jol bekotve, hogy mozdulni se birjon. Becsuk ajto, bucsuzkodas. Erre mikor Noemi beakar szalni az autoba az ajto be volt zarva. Azt hittem, hogy szivinfarktust kapk, 40 fok kint a gyerek meg az autoba. Hivtam a ferjemet mint az orult, mert en olyan panikba estem, hogy csak na, Noemirol ne is beszelve. Persze egy ablak sem volt lehuzva. En meg kozbe rohantam egy autoszereloert, mire vissza ertem vele kint volt a fel falu meg a ferjem. Antonionak mar volt egy kalapacsa amivel beakarta torni az uveget. De hala az egnek mivel Noeminak egy mini-je van es annak az uvegei nem ugy zarodnak mint mas normalis autonak, a technikusnak sikerult kifesziteni az uveget, es egy drottal kihalasztuk a kulcsot (kozbe ahol a gyerek ult, Noemi folyamatosan fesitette az uveget, hogy jusson neki egy kis levego). Az en automon tuti uvegtores lett volna, habar azon nincs olyan hogy nehany perc mulva automatikusan zar, pedig ugyanaz a gyartmany, el sem akartam hinni amikor Noe mondta, hogy az ove azt hiszi zar 5 percen belul. Komolyan ilyen hatokrot mint en, persze most gyomor ideget kaptam, es sirok mint a hulye. Ferjem meg sik nyugodt, mert szerinte, semmi gond, csak az uveget kellett volna betorni. De ez az erzes ami bennem van! Andrea hidd el nagyon aterzem most ami veled tortent.
A gyerek meg nevetve jatszott az autoban nyugodtan, a vegen kezdett el sirdogalni, mert mar tenyleg melege kellett, hogy legyen, gyongyozott az izadsag a homlokan. Pont 3 hete volt itt egy eset, hogy az apuka bent felejtette a fiat az autoba (mivel az aludt-nem vette eszre es o meg volt gyozodve, hogy kitette ot az ovodaba, minden nap csinalta, azt hitte aznap is megtette), akkor mondtak, az orvosok, hogy az ilyen babak, kb 30-40 percet birnak ki ilyen hosegbe egy autoba, utanna szivinfarktust kapnak. Szornyu, es van aki bevasarolni elmegy ugy hogy benthagyja a gyereket az autoba.
Na hat ez a ket elmeny (foleg ma az utolso) eleg volt, hogy kikeszuljek teljesen egy hetre. Most tudom meg igazan, mennyire szeretik az anyak a gyermekeiket :!: Eddig ha at is ereztem a feltest az aggodast, sosem ilyen szinten.
Megyek sirok egy kicsit, es tevezek, mar pakolni sincs erom

Kép
brestovsky
 
 


Rita, azta nem semmi, miken mentetek keresztül, elhiszem, hogy megijedtél :shock: :shock: :shock: Próbálj megnyugodni, lényeg, hogy Atti jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 hósaknak mi is sokat, boldogat! Már csak feleennyi és szülinapi képeket nézegethetünk :lol:

Zitocs, Viola nagyon édin alszik!!! :lol:

Kriszti, kitartás a kajáláshoz. Nálunk is ez volt, ha emlékszel, panaszkodtam is itt rendesen. Pár hétig hagytam neki a maszatolást, minden kaja után mosás-takarítás, aztán "bekeményítettem", párszor lefogtam a kezét evésnél, és most már nem maszatol, nem nyúlkál a szájába (annyit), egyre ügyesebben eszik. Úgyhogy tarts ki!!!!!

Hinta nálunk is menő:
Kép

Kép
vickybabe
 
 


Töltöttem fel videót:
Levente a nagy felfedező :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=1DA_M-0Ms5Q

Kép
vickybabe
 
 


viki:De édes,ügyes és olyan szépfiú Levente!!!! :D

Eszter

Kép
eszterem
 
 


köszönöm a bölcsis infokat.
igazából most még van munkahelyem, de mivel családi vállalkozás, és jelenleg úgy tűnik felszámoljuk majd, így nem lesz 2011-ben... ismerős nincs. minden bölcsi így működik, hogy kell igazolás? és aki tényleg olyan helyeztben van, hogy menne dolgozni vissza, de gyerekkel a karján nem tud állásinterjúkra járni, az mit csinál???
na mindegy, majd megoldjuk ezt is.

akkor holnap játszótér? (érintettek vagy aki még jönne) ha esik nyilván nem, de ha jó idő van akkor mi legyen?
czzsofia
 
 


Zsófi:
A szomszédasszonyom volt ilyen helyzetben, mint te vissza kellett mennie dolgozni, de állást keresni gyerekkel nem tudott. Az első körben elutasították a felvételét. Aztán a polgármester fogadóórájára bement fellebezni, elmondta mi a helyzet, és azonnal fel is vették. Októbertől kezdika bölcsit, akkor kezd el állást keresni.Itt, aki fellebez, annak mindig találnak helyet.
Én úgy tudom, hogy minden bölcsibe kell munkáltatói igazolás

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Viki: Gratula Leventehez, rettentoen ugyes, okos, es szep. Ne is mondjam, hogy nagyban lepipal minket.

Kép
brestovsky
 
 


Rita:
elhiszem, hogy megijedtél, nem is tudom én mit csináltam volna ilyen helyzetben. Remélem mostmár megnyugodtál! Hogy ízlett Attinak a répás sárgabari?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Magnes egesz jol megette. Ma ismetli, mert csak a felet puszilta be kb 60g-ot ma jon neki a kovetkezo 60g.

Kép
brestovsky
 
 


Rita. Húúúú még olvasni is rossz volt!! Jó, hogy Ati alig vett észre belőle vmit.

Bölcsi - Itt Ráckevén nem mondták, hogy kell igazolás. És én majd csak 2011 szeptemberétől szeretném, így nekünk azt mondták, hogy 2011 januárjában menjek beiratni, de nem számít, hogy hanyadiknak iratom, mert majd az önkormányzat dönt. :? mivel túljelentkezés van. Azt mondta, tavaly 12 gyereket nem tudtak felvenni, de idén viszont még van 4 helye.

Csöre - sajnálom a nemalvást, remélem a délután jobban sikerült, és a szülőit sem aludtad át, max csak Saci.

Zsófi még nem csinéltuk meg majd a párom huga fogja, ő nagyon ügyes ilyenekben, csak most van a 9.hónapban, szóval lehet mire kész lesz már kinövi Zille, akkor majd jó lesz nekik!!

Viola - nagyon édesen alszik. Mennyit aludt ebben a pózban?

Én is közalkalmazott vagyok de nem kaptam semmilyen papírt sem, pedig eddig mindig nagyon precízen intéztek mindent!!!!!!!????

Kép

Kép
lucus16
 
 


Rita, szent ég, miken mentél keresztül! Tuti megőszültem volna :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Lényeg, hogy semmi bajotok!

Viki, köszi a bíztatást! Még reménykedem :)
Levente álomszép! Hogy tudtok mindig ilyen jól sikerült fotókat gyártani? Mintha profi fotós készítené őket.

Lucus, szépek az új vonalzók :)
kisbogacs
 
 


Rita nem semmi,amik veletek történtek!!!a napokban én is bőgtem,mert mi is ilyen pechesek vagyunk,és a frász engem is kitört!!! :cry:
jó meleg van arra felétek,bár ma mi sem panaszkodhattunk,nagyon fülledt meleg volt!!!

Viki Leventéd nagyon aranyos!!!gondolom mindig résen kell lenned!!! :D

a ruhagyűjtésben természetesen én is benne vagyok,csak szóljatok!ha kell még veszek is párat!!! :D

Zéti ma szilvát evett,na nem semmi dolgokat művelt a fenekével!!!

Egyre ügyesebben tapsol és hozzá bőszen "vigyorog" a 3 és 1/2 fogával! :lol:

Kép kis zabálni valóm

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Bocs Csöre :oops: valamiért a Te neved volt a fejemben:)

Kriszti! akkor vetkőztesd le Ágnest...jó idő van nem fog megfázni.

Rita! jesszum ez nem semmi sztori! Én is mindig megnézem kezemben van-e a kulcs ettől nagyon félek, hogy becsukom őket a kocsiba.

Épp most beszélgettünk a félrenyelésről, erre reggel miután evett Petra elaludt a kezemben, előtte büfizett egyet. Visszatettem az ágyba és valamiért még ott maradtam szerencsére. Hirtelen, mint a vígjátékokban sugárban vissza a kaja az arcába. Gyorsan odanyultam és oldalra fordítottam a lányt. Felkaptam, hogy van-e baja de vigyorgott ezerrel meg sikongatott....szimpla büfinek indult csak jött nyelestől. Én még iylet csak filmben láttam, így hányni.
katuska79
 
 


katus még jó,hogy ott voltál!én már szinte mindenhova cipelem magammal a gyereket,nehogy akkor történjen ilyen,ha nem vagyok vele!főleg,hogy nekünk ez már nem az első félrenyelés volt!
ettől rettegek a legjobban...hogy nem tudok segíteni..és akkor mi lesz...nem is folytatom...

megyek fürdeni,majd reggel olvasok,elfáradtam ma!

Jó éjt!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Sziasztok!

Rita: szörnyű, ami veletek történt!!!!! A babakocsitól egyébként én is mindig félek. Bianka ülni még nem tud, így fekve rakom be a kocsiba, de ott is forogni próbál, engem meg a szívbaj kerülget, hogy valahogy kifordul a babakocsiból. Mostanában úgy viszem sétálni, hogy a hordozót belepattintom a babakocsiba. Úgy jobban élvezi is, mert kilát és biztonságosan be tudom kötni.

Ma délelőtt visszamentünk a kórházba, szerencsére mindent rendben találtak. Bár gondoltam, mert tegnap délutánra már semmi baja nem volt Biankának. Köszönöm mindenkinek a bíztatásokat és drukkokat.

Iszonyatosan fáj a fejem, úgyhogy jobb lesz, ha nem a számítógépet bámulom. Több éjszakája nem alszunk rendesen, én nem is értem, mi van a lánnyal. Ma arra gondoltam, hogy megpróbálom éjszaka megetetni, ha felébred, mert lehet, hogy éhes. Nem hiszem, de azért megpróbálom.

Kép
jandrea
 
 


SZIASZTOK

Viky milyen ügzes Levente meg is mutatam Bencének,hogy igy kellene mozogjon de ááá

Rita jó hogy nem történt nagyobb baj eddig biztos megnyugodtál és ettől még te vagy az Ati édesanyja és ez bár kivel elő fordulhat ha nem igy máskép mind emberből vagyunk és tévedünk

Katuska Balázs fiam ilyen stilusban hányt 9 hónapos kóráig ,azt hitem megbolondulok ,bár lehet valami csak maradt vissza :D

Mentem tentikélni há-ha ma éjjel szerencsésebb leszek és nem csak mondom de csinálom is :shock:

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Tetyk úgy legyen:)
Így hányni olyan sokáig? jó ég... nekem egy is elég volt.
katuska79
 
 


Csajok Levente sugárban hányt kétszer egymás után altatáskor (még az ölemben volt) :shock: :( Mitől lehet????????????????? Sosem volt még ilyen, nagyon rossz volt látni :shock: :( :cry: Nem evett többet, és semmi újat... Aztán meg jó kedve volt, nem lázas, édesen alszik. Csak én parázok... :roll: :roll: :roll:

Katuska, látom nálatok is hasonló eset volt...én is kivagyok teljesen, ilyet még nem láttam eddig (remélem nem is fogok többet)...

Eszter, Rita, Kriszti, Zétény, Tetyk! Köszönjük :lol: de mint tudjuk itt minden baba szépséges és nagyon ügyes! Akinek még nem ilyen aktív a bébi, ugyanerre számíthat hamarosan :wink:
Zétimami, édes lehet a tapsikoló Zétény :wink:

Kriszti, a párom a családi fotós :lol: szerintem is jó képeket csinál :lol:

Andrea, örülök, hogy minden okés! REmélem jobb lesz az éjszakátok. Nem lehet, hogy csak szomjas Bianka? :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Katuska:
Anna is csinált ilyet anno, rámhozta teljesen a frászt.
Bencét nem kell felügyelnem, a nap 95%-át hason tölti, az alvást is úgy végzi, amikor nincs hason, akkor éppen etetem.. :lol:

Vicky:
rögtön evés után hányt? Nem evett mohón? Mert olyankor előfordul..

Lányom még mindig fenn, és be nem áll a szája, azt sorolja, hogy mit fog csinálni jövő héten a Mamiéknál (repülök,ugrok,táncolunk,bulizunk,hintázunk,biciklizünk,bújócskázunk..:) )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma ilyen hányós nap van, Benedek engem is lehányt, igaz csak gyümilével, kicsit habos is volt... Utána meg röhög rajta.
Az evés ma nálunk is katasztrófa volt, mindig öltöztünk utána, nyűglődött. Ráadásul alig aludt ma, amiatt is kínlódott. Gondolom a fogacskák bántják.

Rita, nem semmi ami veletek történt. Katuskához hasonlóan én is mindig nézem a kocsikulcsot, mióta anyukám kolléganője is hasonlóan járt mint te, ő az unokáját csukta be véletlenül, szerencséje volt hogy a férje még nem indult el az ország másik végébe, és nála volt a pótkulcs. Azóta én is félek, be ne zárjam véletlenül.

Lányok, ezek szerint nem csak nálunk rettenetek az éjszakák. Ez azért engem is megnyugtat valamennyire.

Szilvi
Kép
xania9
 
 


nem is tudom hogyan köszönek ebben az orában jó reggelt
Az nem lehet mert erre az időszakra mondják,hogy jó éjszakát,minden esetre itt vagyok a teljes valómban éberen fitten, gyermekem az ölemben most már csak itt alszik, Azt hiszem kidolgozok egy uj stratégiát,nappal alszom akkor viszonylag nyugis és elkezdek éjszakai életet élni én leszek a Farkasokkal Orditó :twisted:
Megprobálom mégis letenni ha felébred akkor nem tudom mit csinálok...kezdem előről :roll: legfennebb

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Háááát azt hiszem bele tudtam lopni az ágyába de a biztonság kedvéért még fenn maradok biztos ami biztos alapon,mert tudom ha most belealszom és egy félora mulva megint jön az oá,emü-mü ás a de-de-de-de akkor ...,na mit mondtam már is kezdi .Tudjátok mit ez már a kopasznak is haj meresztő mert ezt fogom játszani hajnali 5ig jobb esetbe mert a tegnap hajnalban csak 6kor aludt el.Most lapitok nézzem az orát és kivárom a 15 perces türelmi időt ha akkor sem alszik vissza akkor ismát meg hopocálom de ha visz-sza al-szik akkor ........lesz még 4 orácskám reggelig amit ugy végig alszom,hogz na.
S lőn elhalgatott ,hát akkor nektek csendes jó éjszakát ,szép álmokat és rendes jó angyalokat, Tetyknek is hasonló jókat kivánok :P

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Jaj lányok végig olvasám,hogy miket irtam szegény én ,teljesen bolondnak tünök magamnak ,de mikor majd olvassátok tudjátok meg,hogy teljesen az eszemnél valék csuppán csak ébren kellet tartsam magam valahogy ,már csak azért is mert itt nálunk ugyan csak benne vagyunk a 3,ora13percben .Tüntem nemtöltüm tovább a topikot.

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Rita: ez az autós sztori szörnyű......
Nekem Zétény tegnap az etetőszékből esett ki majdnem, nem kötöttem be, ő előrehajolt és már csúszott is ki belőle. Soma kapta el...ott állt szorította a testvérét és visított (alig tudta tartani) én meg tőlük egy méterre kavargattam a főzeléket.. :roll: :roll:
Szóval mindenkinek van sajnos olyan pillanata hogy gyengül a figyelem, én mindig bekötöm Zétényt, tegnap kimaradt.....dehát ez sajna ilyen, emberek vagyunk....
Persze most még ezersze jobban figyelek (ha ez lehetséges)........
SOma egyszer leesett az ágyról amikor 9 hónapos volt, fejjel előre lecsúszott....évekig nem tudtam kiheverni!

Mit főztök Ma? Hétvégén? Ötletválságban vagyok....készítenék valami finom nem túl sok időt igénybevevő "új" kaját........

KépKép
peni
 
 


Jó reggelt!

Rita! Ölelés.

Csak gyorsan...
A mai séta elmarad. :evil: Vendégeink lesznek.

Peni! Főzés: gulyás leves, palacsinta. Baconbe tekert csirke máj, petrezselymes burgonya, fokhagyma szósz.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


JÓ REGGELT

Hanna feltenéd a baconba tekert csirke májas és fokhagyma szószos receptet a másikba nagyon jól hangzik,előre is kösz.

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Jó reggelt.
Tetyk sajnálom a rossz éjszakát. De legalább elszórakoztatod magad. Az én férjem mindig azt mondta mikor sokszor keltem éjszaka akkor használjanm ki nappal ha alszik és pihenjek én is. Nem szabad lelkiismeretfurdalásodnak lenni ha nappal pihensz mert így nagyon hamar kibuksz és az senkinek nem jó, se neked se a családnak.

A babák tündériek és én is mindenkinek boldog nyolcadikat !!!

Én tegnap du tökfözelék - pörkölttel, nagyfiamnak rántotthús - zöldségeskrumplival.

Tegnao Levikém i visszabüfizett kétszer is azon fölül hogy büdös volt mivel hason volt elkezdett benne tapicskolni meg játszani vele :twisted:

Rita még olvasni is nehéz volt amit írtál nemhogy átélni , örülök hogy minden ok !

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Helló!!!
Tetyk valamelyik hajnalban én is fent voltam fél 3-tól fél 5-ig!!!Zéti jókedvűen üldégélt az ölemben,v.mitől úgy érezte ő már kialudta magát!!!Kitartás!!!Ilyen azért nem minden éjjel van!!!Ja és délután, ha alszik én is pihenek!!!Ennyi jár!!! :lol:

Én nyúlpörköltet,oldalast sütök,bepácoltam(sima ketchup,csípős ketchup,oregánó),és egy doboz sört fogok ráönteni,lefedem,majd mikor már jó kis zaft van az alján megpirítom!azt hiszem főzök mellé krumplit,és egy kicsit megsütöm olajban.édesség meggyszósz!leves???lehet nem lesz,úgyis mindig megmarad és a kutya kapja meg,jól jár!!! :wink: :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Húú, mennyi helyes kispasi!!!! :D Gyönyörűek és ügyik- de mi azért valószínű hűek maradunk a vőlegényünkhöz (pláne, hogy meg tudnak már osztozni a kaján, elférnek ketten egy ágyban, hasonló rácsvédőt tanulmányoznak és még a szülinapok összehangolása se probléma. Ennél több nem is kell egy boldog kapcsolathoz :lol: )

Boldog hófordulót Esztinek, Sacinak, Áginak- ha kicsit késve is!

Hányás: állítólag akkor is lehet, ha sokat pukizik, picit fel van fúvódva- néha nem egyszerű, hogy a felesleges levegő alul vagy felül jön ki :roll:

Lucus: több, mint 1 órát aludt így! :shock: Ilyen jól még sosem aludt...

Rita: hatalmas ölelés!!! A minap én is bezártam Viót- bekrepált a központi zár, úgy kellett kifeszíteni a kocsit.

Zsófi: én még készen állok a sétára- valószínűleg 4 körül megjelenek a Köztársaság tér környékén- ha más nem is jön, szétnézek, felderítek Violával. (kék babakocsi- ennyi tuti eddig)

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Tetyk: hú, jó car éjszakátok lehetett!

Ma haza megyünk. Olyan jó, már 1 hónapja nem jártunk anyánál. Ádám napot tartunk a hétvégén. (jövő héten lesz neki, de így a dédiék is, anyum is oda tudják neki adni az ajándékot)

Peni: én is mindig kaja ötletválságban vagyok. Tegnap bakonyi-gombásat csináltam leegyszerűsítve, csirkemellből. Kb. fél óra alatt kész volt. Vannak ilyen gyors, de finom kaja ötleteim. Már egy füzetet teleírtam. A nagy sláger nálunk a sós túrógombócos (a túrógombóc a köret) ragus csirkemell. Bizarrnak tűnik, de nagyon fincsi. Átrakom a másikba, hátha valaki kipróbálná.

krisz78
 
 


Kupi aranyos lehetet ahogy tapsikol a büfibe nem is tudom minek vásárolunk össze egy csomo játékot ők ugy is annyira találékonyak,hogy elszorakoztatják magukat,az én fiam jelenleg a papucsomat szeretné megkaparintani,sikertelenül,mérges is érte :D

Zétény te is ted fel a receptjeidet ez is jol hangzik sört még nem probáltam de biztos jól puhitja a hust.

A délutáni alvás nekem elérhetetlen álom nappal nem igazán tudok aludni ja és az éjszakázás már kéthete tart kb. lassan de biztosan az alvás igényem lecsökken 2-3 orára,de jó lesz majd válalok valami munkát igy ha meggazdagodunk :wink:

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


krisz dijazom ha felteszed te is a receptet igy talán jövő hétre is ellennénk látva ötletekkel

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Tetyk: a fiam alszik, mint a bunda, így van egy kis időm. Feltettem a csirkemájat is. Ez az én verzióm, de lehet, hogy Hanna is így csinálja. (nem sok variálási lehetőség van rajta :wink: ) Nézd meg, hátha bejön! Addig míg Ádám fel nem ébred, írogatok amoda.

krisz78
 
 


Jó reggelt!

Levente nagyon édes, és ügyes :) Haj, lassan rohanni kell utána :wink:

Kriszti: én szoktam csak pelenkában etetni Sacit, akkor nem kell mosni, csak tisztába tenni :wink: ha nagyon hűvös van, és muszáj a ruha, akkor meg rögtön lekefélem a cuccot, és beáztatom... van egy állandó Sacis lavórom.... 2-3 naponta meg kimosom. Kitartás, és örülök, hogy ezzel + 20 ml lement :) Nálunk van direkt "étkezési csörgő", korábban volt egy "étkezési kacsa", kistál, sok kiskanál, hát, nem mondom, hogy nincs vele macera, de így eszik Saci viszonylag rendesen (reggelire megint 80-at), túltölteni meg úgysem hagyja magát. Viszont nincs a kényszer, amivel negatív asszociációk kötődnének a kajához, és a figyelme napról napra inkább a kaja és az önálló evés felé irányul. Napok óta próbálkozik azzal, hogy belemarkol a kajába, és a szájába teszi, meg a kanállal is, bár az irányokkal még vannak kisebb problémák (nem a megfelelő végén fogja meg, és a nyelét kapja be).

Hú, Rita :(

Hányások: szerencsére eddig Sacival nincs hasonló tapasztalatom (nem véletlenül, elég keveseket eszik), Zaza akkor csinált ilyet, ha túlette magát, nála viszont rendszeres volt, bár szilárdat ő később kezdett enni, tehát később jött elő a probléma.

Tetyk: rossz éjszaka :(
Nálunk a mai szerencsére jobb volt, csak 4x keltünk, közte aludtunk. Tegnap délután aludt, akkor, amikor szülőin voltam, és én nem aludtam be, ügyes voltam :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Rita! Most olvastam vissza. Remélem, megnyugodtál már! Atinak nincs baja, és ez a lényeg! Mindenkivel előfordulhat, és te meg egy szuper anya vagy. Én pl. nagyon irigylem a dinamizmusodat, ahogy a munkát összeegyezeteted Ati nevelésével.

krisz78
 
 


Hát éppen most hívott a férjem Levi megdézsmálta az aloeverát de nem ízlett neki Remélem nem lessz baja tőle, elméletileg az egészséges.
Nálunk Levi a markába fogja a falatot mind a kettőbe és nem tudja beletenni a szájába mert ha kinyitja az ujjait akkor kiesik a marokból,ezért a szájával mint a kiskutya úgy veszi ki a tányérból a falatot :lol:
A kanál nálunk is fordítva van.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Csajok, van aki még küzd (akár időszakonként) a szülés utáni depivel?
kisbogacs
 
 


Főzés: még nem döntöttem el... úgy ennék borscsot, csak túl nagy paknikban van lefagyasztva... alapanyag meg nincs itthon frisshez. Mindegy, majd kitalálok valamit.

Ági: sztem nem lehet baja az aloe verától, bár ilyen kicsi korban még nem szokás adni nekik :)

Zsófi: küldök privit (hinta)

A mai hófordulósoknak is boldogságosat! Zille, Bálint és Milán

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


sziasztok

lánykám megint alszik. bár lassan ébred, mert 1 órája húzza a lóbőrt :)

csöre: várom a privit, aztán küldöm a szabásmintát

zitocs: eléggé lóg az eső lába... ha merészek leszünk elindulunk délután ha nem esik, olyan 4- fél 5 között érünk oda a játszóra. (ez attól függ mikor ébred a kisasszony délután - már ha hajlandó lesz aludni) ismertetők: piros-fekete babakocsi, én valószínű fonott hajjal, mert amikor reggel tükörbe néztem... ezt találom a legjobb megoldásnak... :?

kisbogacs: igazán nem tudom depinek nevezni amit néha átélek, de az egyedüllét és a felnőtt beszélgetés hiánya sokszor megvisel, és kiborulok. ehhez társult még a nővérem és néhány 'barát' elfordulása tőlem (valószínű Szonja miatt), és az anyósommal sem felhőtlen a viszony. lefoglalom magam, jobbat nem tudok erre. ha sok a dolgom, legalább nem tudok a bajokon rágódni. ez persze csak a szőnyeg alá söprés, de megoldást nem tudok... egyenlőre
nálad mi a helyzet?
czzsofia
 
 


Olvastátok itt balra mit irnak hogy egy 6,80 kg született nálunk, te jó ég ,na asszony legyen a hátán aki ezt üvöltözés nélkül megteszi még egyszer :shock:

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


amugy egyet értek Zsofival a depivel kapcsolatosan a strucc politika egy ideig nálam is müködik,aztán :? véletlenül eltörik egy pohár :oops:

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Nekünk jó éjszakánk volt, ha eltekintek attól ,hogy fél 6-kor már el óhajtotta kezdeni a napot... :?
Megvan az első fogunk!! :lol: Egész jól átvészeltük, éjszaka nem volt nyűgösség emiatt, inkább délutánon volt hisztisebb kicsit ,de csak 2-3 napig..

Ma egész délelőtt a kardiológiát hivogattam, előre félek a jövő havi telószámlától... Megvan végre az időpontunk, október 26-án kell mennünk, az még több, mint egy hónap, a frász fog kerülgetni olyan sokáig.. :cry:

Na és jót röhögtem ma, kerestem Bence kardiológiai papírját és ott van a születése utáni elszámoló nyilatkozat. Rá van írva, hogy császármetszés miatt érintett magzat és ...(ez már lemaradt) Milyen császármetszés?? :shock: Hüvelyi úton szültem, ezek meg elszámoltattak egy császáros ellátást??

Kriszti:
Annával volt depim, de ilyen sokáig nem húzódott el. Neked még tart? (ha igen, akkor lehet, hogy szakemberhez kellene fordulni, már régen szültél, el kellett volna múlnia... :roll: )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?