Új privát üzeneted érkezett!

Barbi: ??? :) . Akkor még nem tudom, hogy TÜcivel vagy nélküle.

Mit is akartam még? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


hehe képeket nézegetek...most épp a lagzisoknál tartok, íme így pihen egy menyasszony :D
Kép

ó itt már mennyire akartuk Lilit, óóóó, de nem késett sokat csak 2 hónapot! 8) :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Megvan!

REni: gratula a 2 foghoz!!! :D Nem semmi, hogy sutyiban kinövesztette.

Anita: a csanában is vizet adnak a gyerekeknek ebéd után. :lol: Én jobban is szeretem ezt, mintha valami cukros löttyöt kapnának. A reggelihez kapnak kakaót, vagy teát, az elég is. Asszem uzsihoz is víz van. Mi a baj a vízzel? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

vizviz, en szeretnem ha a vizhez szokna! :)

ma vhogy nagyon nemtudlak titeket kovetni...
Boro ma is aktivkodik, nem nyugos nem sir, csak folyamatosan jatszani kell vele! de most a hinta lekoti.. razza a csorgojet mozartra :lol:
Varom apat mint a megvaltot! kicsit ledolnek nyugiiiba, bar msot voltunk zuhizni, nagyon jol esett :D
megijed a hajamtol vizesen mostanaban! miert?? :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


JUhhé, megyek vasárnap Anastacia koncertre!!!!!! :lol: A gyöngyvirágos szobatársam kapott tiszteletjegyet és elhívott, hogy tartsak velük csajbuliba. Apa még soha nem vigyázott a lányokra egyedül, de mivel Ő is volt depechen meg szombaton megy svéd meccsre, így nem volt képe nem elengedni! :lol:
Imádtam a csajbulikat, már 2 éve nem volt benne részem, juhhé! :lol:

Tinu, szerintem Anitánál a víz már csak ráadás volt, inkább az előzőekkel van baj. A vízzel nekem sincs bajom, sőt nekem Gyv nem is szeret :lol: i a kakaót. :roll:

Niki, úgy hasonlítasz egy szőke, Niki nevű ismerősömre! Komolyan!

Megyek, felébredtek a csajok, megyünk "ósan"-ba.
Vendég
 


Niki, jó ez a kép :-)
Tinu, a csana az családi napközi? Vagy vmi speckó terminus technicus :-)

Na, ezt gyártom egy ideje. Sajnos nem fotóztam le milyen volt before, csak valami hasonlót találtam az IKÉJA honlapján.
Szóval...előtte:
Kép
És utána:
Kép

Valami színesre vágytam :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anita,
megértelek.. hú, anniyra gáz, hogy ilyen állapotok is uralkodnak egyes ovikban.... kívánom, hogy sikeüljön a költözés nektek! addig pedigGréti élvezheti a társaságod maximálisan, na jó, Hannával egyetemben... de az sem rossz gondolom:) Kár, hogy nem közelebb laksz, tudnál a talikra jönni...

Mi is mennénk, de egyedül nem merek Dunakeszire elindulni.. inkább legyen a következő tali nálunk megint:)
vanni
 
 


Gyöngyi, ügyi vagy!

Böbe,
De jó lesz neked mész bulizni:) Én egy másikat hallottam arra az ominózusra: madaras tecsó... nekem a párom megy szintén ma... :)
Nekem felemelő programom van az elkövetkezendő 1 hétre: lomtatalínás lesz, és most kegyetlenül ki fogok dobni mindent, amihez nem nyúltunk 2 éve, és nem fnyúlnánk az elkövetkezendő kettőben sem... helyet kell csináni az egyre növekvő babacuccmennyiségnek:)

Reni,
nem semmi a csendes fogzásotok! Gratula! Te mázlista! Szegény Izus már mióta küzd, és még mindíg nem bújt neki ki....
vanni
 
 


fogzás: én néha úgy tekintek Marcira, mint egy időzített bombára, merthogy lassan nekünk is elkezdődik a fogzás, a dokinéni mondta tegnap, hogy szépen készülődik az ínye a dologra, már a kapuban van.... és remélem olyan mázlista leszek, mint te.. és kívánom ugyanezt a többieknek!
vanni
 
 


tápszer- milyen vízzel: ti milyen vízzel készítitek a tápszert? én a csapvizet forralom 5 percig, és azt használom 24 óráig... lehet, jobb lenne a sima ásványvíz? Csak mert most, hogyx a Balcsin voltunk, hát, Petrus szavaival élve, csak kiskutya nem volt abbana a forralt vízben... Most már megvizsgálom a pesti vizet is...
vanni
 
 


Tinu,semmi baj a vízzel,de ők csak azt adnak.Mindig.Soha nem kap mást,max ha te viszel szörpöt mindenkinek!Azért egy gyerek egész nap csak csapvizet igyon???Ráadásul mindig klóros?????És nem is forralják.
Böbi jó bulit!
Vanni,ne is mondd,de szeretnék költözni+!!
Most meg azon agyalok,hogy az ebédlőből nappalit gyártok.Még kéne egy szőnyeg és 2 fotel,csak sajna keret nincs most rá,a béka segge alatt vok.Pedig apa polcot csinálna,meg ot elférne a járóka is akkor.Most egy bazi nagy ebédlő bútor van benn,de attól nem férünk el.Így nem tom a járókát használni.Mérges vok. :twisted:
Niki nagyon szép voltál/vagy!!
Lépek,megyünk sétálni!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vanni, en baba jana vizet hasznalok a tapihoz, meg amugyis azt issza! sima asvanyviz alatt mit ertesz? olyan teljesen simat, ami nem "baba" ? :lol:

Anita, ne idegeskedj! lanyaid gyonyoruek :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


na nagy nehezen visszaolvastam, bár elég felszínesen! :oops:
Petyával nagyon rossz éjszakánk volt. Nehezen aludt el, aztán 1/2 3-tól óránként fent volt. Kétszer evett is, amit mostanában sosem... :roll:

Mozza!

Nem volt nyüzsis a forgatás, mert alvó baba kellett,így mindent a lehető legcsendesebben igyekeztek csinálni. (Bár volt egy pillanat amikor elszakadt a cérna, mert kimentek valamiért, ami kb 20 percig tartott. Petya persze ébredezett, ők meg sehol,pedig alvást kellett produkálni :() Kis stúdió, kevés emberrel. Egyébként valami német-magyar közös film, ahol majd szül a főszereplő, és egy bölcsődalt énekel a fiának. Ez alatt mutatnak képeket a gyerekről, remélhetőleg Petyáról.

A kanálról csak annyit, hogy tök mindegy, hogy mivel eteted. Én mindig a számhoz tettem a kajáját,így ellenőriztem, hogy nem túl forró e!? Sztem a hómérős kanál is csak egy felesleges plusz kiadás,aminek semmi értelme. De ez csak az én véleményem. Régen sem voltak ilyenek, mégis felnőttünk valahogy!

Az ovi témához csak annyit tennék hozzá, hogy nem hivatkozhatnak arra, hogy vki otthon van a kicsivel, hiszen ez ugyanolyan MUNKA, mintha bejárnál vhova, csak éppen otthon végzed,amiért még fizetést is kapsz! A nagyobbnak is kijárt, hogy csak Anyával legyen, így a kicsinek is joga van hozzá.
Nagyon nehéz az elszakadás, de ugyanakkor könnyebbség is!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ja! És eljutottam végre én is fodrászhoz! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Zsófi is egész nap klóros csapvizet iszik, forralás nélkül :roll:

Na meg mostanában bodzaszörpöt.

Még azt írjátok meg, hány fele érkeztek szerdán!

Böbi, Gyöngyvirág mikor alszik napközben?
Vendég
 


Na itt!

Fogzás:nálunk aug 10én kezdődött,először azt hittem a pocakja,aztán másnap rájöttem hogy nem....Ez eltartott 5 napig,folyt a nyála ezerrel,könyékig a szájában a keze,sírás stb.De 5 nap után csend lett,reméltem h kijött egy fog,még ma se tom h az az e...szerintem nem.Aztán a héten kezdődött megint,talán hétfőn vagy hogy.Újra sírás,éjjel evés stb.Ma is volt délben....már egyre nehezebben bírom,totál egyedül agyerekkel...pisilni se tok kimenni :( El is mentünk 1körül sétálni,és csak fél 4 után értünk haza.Lakás romokban...semmire nem volt időm.Apának is a kínaiból hoztam kaját...voltam vagy 4 méter áru boltban,de nem találtam anyagot...holnap megyeka meseboltba...csak az meg tök drága :roll: Na mindegy.A turiba is beugrottam,de minek...találtam egy kis rózsaszín csizmát télira,belül szőrös,Pont Izusnak való.Erre nem talátam meg a párját...pár ládát felturtam utána,de semmi :( Ja és jközben folyt taknyom nyálam...h*lye allergia :evil: Majd kikapartam a szemem :(

a szóval nem volt jó napom....de majd egyszer....

Reny!
Máázlista!!!Irigy irigy 8) Pont akartam is írni h remélem más megússza fele annyi nyűggel ezt a fogat!!

Na most meg jött 2 tűzoltó autó az utcába...jó nagy szirénázással...persze h felkelt Iza :roll:

Panndi!
Én még kérdőjelbe teszem magam...meglátjuk Iza hogy alakul a fogzással...azért Anikónál is eléggé sírt egy rövid ideig.....

Kanál!Én is Trixivel értek egyet!Számhoz érintem oszt ennyi!Amúgy is megkóstolnám h mit adok neki!

Na megyek...nem akar aludni :roll:

annus11
 
 


Hát a fogzás nálunk is durva, sajnos ez ilyen... de amíg éjjel tud és tudunk pihenni, nem panaszkodom :)

Ma összesen egy órát aludt napközben, azt 3 részletben... Zsófi is ezt csinálta anno :roll:
Vendég
 


Ezek a hoerzekelos kanalak amugy nem dragabbak mint egy sima.. szoval tok megeri.

Panndi, nalunk is ez megy,de amig ejjel alszik 12orat is, hova panaszkodjak? :D neha az elalvas nehez amikor rajon.. de azert koppkoppkopp :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, persze, csak azért Zsófi is itt van, és alig várm néha, hogy pár percig együtt audjanak :roll:
Vendég
 


Panndi, mennyire sikerul ezt megvalositani? :roll:
en ma elaludtam a foldon Boro mellett, arra keltem h tepi a hajam es rohog. nem is aludtam gondolom, inkabb vmi bobiskolas vagy nemtudom.. total leragadt a szemem, gondoltam becsukom egy picit! par mp volt, de jol esett :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ma sikerült, kb 20 percig együtt aludtak. Addig vasaltam :roll: Fogzás előtt délután kettőtől négyig aludtak, az volt ám a jó világ :lol:
Vendég
 


Pedig akkor nem szabad hazimunkazni :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi,akkor te sem sokat pihensz.Nálunk ez van kezdettől,mert ugye Gréti már régóta nem alszik nappal.
Olyan furi napom volt ma,mindenem fáj,vagy már magam sem tom.Nem is puszilgattam Hannit meg Grétit,nehogy véletlen beteg legyek és még csak készülődik.
Majd kiderül.Meg jön a bölcsesség fogam.Majd a többivel kiműttetem.
Bár most megint napolom a dolgot.
Most van miért aggódni,nem megyek dokihoz.Papimnak tegnap volt a 4ik agyvérzése.Egyre rosszabb.A napokban elmegyek hozzá,mert nem is tom,furi megérzésem van :cry:
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vanni,

mi is janát meg szentkirályit (rózsaszinkupakos) használunk. a kettőnek ugyanannyi az összetett ásványi anyag tartalma, nem különböznek egymástól és semmi baja tőle.

Ne haragudjatok de csak ennyire futotta...írok blogba :arrow:

jó éjt

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Volt ma termés...

Szerintetek lehet az, hogy Bogi úgy is elalszik, h nem evett eleget? Meghogy hajnalban felkel arra, hogy éhes, de csak 2-3 percig szopizik? Már nem tudok másra gondolni, csakhogy kevés neki este a tej... most mindjárt megyek szaporítani, holnap meg iszom a teát is, meg fejek majd szopi után...

Mozza,
jó a hajpakolásos tipp. Majd kipróbálom én is!
Én is fémkanalat használok, abban kapja esténként a D vitamint. Vettem szilkont is, de az lebillen a kispohárról :wink: :)

Reny,
gratula a fogascskákhoz! Mira belehúzott rendesen!! Remélem, nálunk is így zajlik majd...

Annus,
mikor voltál a turiban? Én is elugrottam ma, Bogira anyum vigyázott. Lehet, jókor mentem, de nem voltak sokan szerencsére, megvan a művésznő őszi kollekciója :) :) legalábbis egy része...

Trixi,
tudsz itt Csepelen vhol egy jó fodrászt? Nekem is el kéne mennem, de akiknél eddig voltam, azok nem jöttek be... Szeretem, ha egy fodrász kicsit önálló és kreatív...

Gyöngyi,
nagyon szép lett a kisszék! Mivel csináltad? A virágok matricák? Nagyon ügyi vagy!!

emese1979
 
 


Ja, Trixi,
én kérdeztem, mennyit fizet egy ilyen filmforgatásos biznisz :) Ebben mi nem lettünk volna nyerők, Bogi meg az alvás :)

emese1979
 
 


Most mentek el a vendégek, ne haragudjatok, hogy nem írok semmit, de én lefekszem... Itt volt ma: anyós egy barinőjével, tesó, anyám, apám és egy ismerős pár, totál kifáradtam ebben a sáskajárásban...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Vanni, Gyöngyvirág PIPI BÓT-nak hívja! :lol:
Én is Szentkirályit használok, most már nem is forralom. Nálunk a csapvíz nitrátos, azt nem lehet, ezért kapunk hetente 10 liter babavizet, de azt megisszuk mi, Iringónak meg veszek.

Gyöngyi, tutkó a "hokedli"! :lol:

Panndi, Gyöngy 1 és 4 között alszik, ezért úgy gondoltam, hogy délelőtt megyünk, akkor kb 2-ig bírja hiszti nélkül, aztán vagy babakocsis altatás vagy elindulunk haza.

Anita, ne izgulj, majd lesz megint pénz, tudod, hogy a férjed majd megoldja!

Szofi, most jön a hard day's night! Nyomás aludni! :arrow:
Vendég
 


Bölcsi/Ovi helyzet Kecskeméten, most írta egy ismerősöm:

"A kaja borzalmas, mind mennyiségileg, mind minőségileg. Csak tudnám h mit lehet tenni ez ellen????? Az oviban is ugyanaz a beszállító. Basszus a régi konyhája az ovinak szuper volt! A bölcsié is jobb volt bár az sem volt top1. Lejárt a szerződés és a pályázatot úgy írták ki h a régi ne tudjon pályázni….a polgármester valami rokonáé (felség talán) a nyertes cég…no kommet! 10 évre nyertek!!!!!!!!!!! Felháborító!!!!!
Bölcsiben 10óraira pl 1 dl lötty jut, de sztem reggelire is. A fiam min 2 dl kakaót bevág. Ma ebédre kaptak fejenként fél tojást a főzi mellé…hát nem fognak elhízni! Mocskos dolog a gyerekeken spórolni. A dadusok vettek citromleve, teafüvet, meg cukrot h legalább teát tudjanak adni a gyerekeknek…és ez kerül napi 410 Ft ba….
Az oviban sem jobb, van amikor a dadusoknak nem is jut ebéd, pedig nekik kötelező fizetni! Hova sűlyedtünk???"
Vendég
 


bolcsi,ovi.. durva..

benyeltem estere ket kvt! :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, el tudnád hozni Panndihoz a baby björnödet? Iringó utálja az infantino kengurut, utálja a kendőt, kipróbálnám, mielőtt valamibe megint beruházok, hogy ehhez hogy áll.
Ergot is néztem, de az nagyon drága. :roll:
Vendég
 


Bobi, persze :D mostanaban Boro se kedveli.. kifele bezzeg tetszene neki... a babakocsit is utalja :roll: nemtudom mi lesz igy :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Köszi! Ha ez sem jön be neki, akkor feladom, csak egyszerűbb lenne a boltbajárás így (asszem legalábbis....)

Jó éjt, megyek melózni, mert így sosem lesz vége.
Vendég
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy mire elolvastam, már nem tudok mit írni... :lol:

Graat és kitartás a kibújt és alakuló fogakhoz!

Tündének, Rikinek jobbulást!

Nagyon jó az a kisszék! Ügyi vagy, Gyöngyi!

Nekem is tetszenek ezek a takarók, de elnézegetem a képeket, és nem veszünk, mert nemigen van rá pénz... :)

Fém kiskanállal evett Samu is, nem lett tőle semmi baja, ügyesek ők is, mi is azok vagyunk, sztem, ha van otthonfém babakanál, nem kell műanyagot venni feltétlenül!

Meyek, mert még dolgom van... És már így is késő van...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt :)

Böbi, oké, gyertek csak, fél kilenctől várunk Titeket :)

Zsófi is kb kettőig bírja hiszti nélkül :)

Dóri, Ti nem tudtok jönni?
Vendég
 


Anita: egy ovisnak már nem kell forralni a csapvizet. :) Mondjuk nálunk a csanában ásványvizet adnak, de Tüci is szokott néha csapvizet inni, ha rájön. Nem lesz tőle semmi bajuk, mi is azon nőttünk fel. Magyarországon a víz minősége az ország nagy részén kiváló.

Emese: szerintem Bogi nem éhes éjjel, nem azért kel. :wink:

Böbi: elvigyem a mi kengurunkat is? Tücinek tetszett anno. Csongi egyszer volt benne, mert már az Ergót használjuk. Eladó a kengurunk. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, Gyöngyi, igen, a csana=családi napközi. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Riki még mindig alszik! :roll: Nem szokott ilyen sokáig. Na tök örülök.Tegnap nem volt időm és lehetőségem a takarítgatásra, ma meg már teljesen borult az idő.Olyan jó is ez...Mindegy,legfeljebb nem ablakot fogok ma pucolni, hanem mást csinálok. Van mit....
Tegnap megkóstoltuk az almalevet. Kicsit fintorgott rajta, de egy kanálkával azért csak elfogadott.Persze egy kicsi kifolyt a száján. Most tesztelhetem igazán a Wanish folttisztítót, hogy boldogul-e a gyümölcslével.
Beszélgettünk az ingatlanossal.Egyrészt letört,hogy még kevesebbért tudjuk eladni a lakást,mint amiről eddig szó volt. Másrészt jó volt beszélni, mert tájékoztatott a viszonyokról, és az amit meg venni akarunk,az nem ér többet 12,8-nál. Szal, ha 13-at adunk érte a fickó jól jár. Ugyanis mélyrepülésben van minden ingatlan ára. Nagyon durván. Állítólag, ha ez folytatódik,akkor elérkezünk a 2000-es állapotokhoz,amikor a mi lakásunk olyan 3,5M-t ért. Na ezt csak az érdekesség kedvéért írtam le.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi: miért drága az Ergo? A Brendonban a legolcsóbb kenguru is kb. annyit, mint az Ergo és az ráadásul sokáig használható (hátul, oldalt is hordozhatsz vele és 20 kilóig jó).

Kép
Kép
tinu
 
 


joreggelt!
szornyuu ejszakam volt, na nem a gyerek miatt. O vegig aludt..
megyek irok blogba. :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi: nekem máris stagnál a súlyom. Még csak egy kilót fogytam összvissz. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Megyekrohanokfutok tovább csak Böbinek küldöm ezt (hehe, a tegnap reggelt is ugyanígy nyitottam):

http://www.teszvesz.hu/item732697969_ergo_hordozo_fekete_drapp_uj.html

Én is ettől a csajtól vettem az ergómat. Tutiszupi, dobozában, vadonásúj, használati útmutatóval meg minden kutyafülével...öööö bocsi Kutyafüle :-)
Egyébként ő is ilyen egyentornáztatós eladó Szigethalmon :D
Tudom, hogy még így sem olcsó, de majd' egy tizessel olcsóbb mint boltban. Azért az meg mán differencica :lol: Örülök, hogy tetszett a hokedli, mi stokinak hívjuk :D Emese, a virágok is festettek, de persze sablonnal, azért annyira nem vagyok egy vangóg...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyongyi, amugy nagyon kreativ vagy :wink:
ez ugyanaz a csajszi, tobb neven fut csak :lol: tole barmit meg lehet venni, tuti jo.. en megyek hozza vmikor! kell par dolog :roll:

na :arrow: blog

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!

Na, kicsit (nagyon) lemaradtam...

Panndi,
ha jól értem, nálatok lesz következő tali? Szerda? Dunakeszi? Ha elférünk, mi is mennénk Csibével... :D

Vanni, Tinu,
van egy gyerek + egy felnőttnyi szabad hely a kocsiban, ha gondoljátok... :lol: :lol:

Reny,
ez a fogzás-sztori nem semmi! :shock: :shock: Minden topicbébinek csakis hasonlót kívánok!!! :lol: :lol:

Képzeljétek, tegnap este volt a cégünk 15 éves szülinapi bulija a Hemingwayben. Na, anya puccba vágja magát, Csibe apával otthon marad. Apának lelkére kötöm, hogy gyerkőcnek adja oda a tejcsit 7-8 körül, ha nem elég neki a 160 ml, adjon plusszba egy pici Hippes babateát... Egyszóval alaposan kioktattam az etetésről, majd anya jobbra el. Na, 1/2 9 táján hazaértem, gyerkőc nyugodtan szundikál az ágyikóban... a nappali ruhájában, teli pelussal!!! :shock: :shock: Kérdem apát, miért nem fürdetted meg / tetted tisztába a gyereket?! Mire ő: azt nem mondtad... :lol: :lol: :lol: :lol: Tanulság: a pasiknak TÉNYLEG mindent a szájukba kell rágni, egyesével, alaposan. :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci: én is már tapasztaltam a pasikkal kapcsolatban, amit írtál. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Tegnap vásrolni voltunk tesómmal, addig Zsombira + 15 hós uncsitesójára anyum vigyázott... + órán belül megjártunk, de kis éhenkórászom nem bírta ki, kellett neki a lefejt tejci... Egyébként jók voltak :lol: Nekem meg jó volt kimozdulni. Persze zömében a törpéknek vásároltunk...

Elkezdtem visszaolvasgtani, majd még folytatom, addig is:

Anita, csodaszépek a lánykáid!

Amina nagyon ügyi. Állítólag én imádtam oviba járni, és sose untam meg :D Szurkolok Reny, hogy Aminánál is maradjon a lelkesedés!

Szofi, örülök, hogy babauszi jól sikerült! Mi is tervezzük...

Ó, vergődés egy pár napja nálunk is megy éjjel. Rájött, hogy lehet hasról oldalra ill, ha a hely engedi hátra fordulni. De úgy nem tud aludni... És a mutatványt csak éjjel vagy nappali alvásidőben gyakorolja... :?

Susycat, az a nyelvfelvágás nem hangzik túl jól. Bár bíztató, hogy néhány topiktárs már ilyen ügyesen átvészelte.

Annus, tök jók azok a takarók. Ugyan nem nekem linkelted, de lehet, még én is elcsábulok....

Na :arrow: olvasni

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Na jó reggelt!Csak beugrottam!
Iza nem lázasodott be az oltástól,hála az égnek!

Emese!
Olyan 3 körük jártam ara,nem voltak sokan amúgy!Én amúgy semmi jót nem láttam most...ezt aki csizmát leszámítva :roll:

Ma megint rengeteg dolgom van....de már kezd elegem lenni h mindent egyedül csinálok itthon...a múltkor már szóltam a fiúknak h semmit nem csinálnak itthon,még néha mauk után se pakolna el...Na nem is folytatom,semmit se változott a helyzet,most mrá jobban kiosztom őket 8) Vagy sztrájkolok és semmihez nem nyúlok itthon én se,majd várom h vki magcsinálj :evil: off vége!

Majd megyek a blogba is ha lesz időm!
Nem is tom mi lesz a hétvégén....apa pecázni akar menni,szóval megint csak 1 napot kapok a héten...amit valószínű alvással fog tölteni...de én akkor tuti felmegyek mamámhoz,nem fogok arra várni mikor kel fel meg mikor foglalkozik a gyerkőccel...mondta már neki h nem lesz így kistesó...tudom h fáradt,de én is az vagyok,ez nem kifogás! :lol: :lol:


Elmentem tegnap a felicitas csomiért...na volt benne egy sudocreme kis minta,egy johnsons kis fürdető és egy kiskanál...2 reklámfüzet és 2 régi újság....


Na sírás van :arrow:

annus11
 
 


Zsüci, Ti mentek szerdán Panndiékhoz? Ez azt jelenti hogy babauszira nem jöttök? Vagy hogy? Mert én is ezen dilemmázok itt.
Tinu, én is egy kilónál tartok...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tüci, és a többi egyedülalvó gyerkőc is nagyon ügyes!!!

Gyöngyi, én sem szeretném még másik szobába pakolni manót, úgy megszoktam, hogy velünk van :oops: Ja, egyébként keresztelőtémában is, mintha a saját gondolataimat olvastam volna vissza Tőled :)

Annus, úúúgy szeretném látni a talis képeket, ha már eljutnom esélytelen. No meg Szofi novelláit... Ha nagyon-nagyon jóóóó leszek, egyszer én is kapok hozzáférést a bloghoz? :roll:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Szofi,
mi úgy döntöttünk, hogy egy időre hanyagoljuk az úszást... Valószínűleg kevés volt az a 2 nap szoktatás a "mélyvíz" előtt, most egy kicsit itthon tusolunk/uszizunk a nagy kádban, aztán újra megpróbáljuk. Ha akkor is sztrájk a vége, akkor nincs mese, elkönyvelem: gyerkőcöm pontosan ugyanúgy utálja a vizet, mint én! :D :D (de tényleg, régebben én is annyira féltem a víztől, hogy rendesen úszni is csak 16 éves korom körül tanultam meg, akkor is a tengerben - utána sem mentem "édes" mélyvízbe még évekig, mert meggyőződésem volt, hogy abban úgyis elsüllyednék, mert csak a sós víz tart fenn, ugye) :lol: :lol: :lol:

Jah, apa újabb gyöngyszeme úszás után: "Látod, én mondtam, hogy be kellett volna vinni a Balcsiba!" Persze abba nem gondolt bele, hogy ha a 32 fokos víz hideg volt neki és ordított az ijedtségtől, mégis mit csinált volna a max. 24 fokos Balatonban?! :roll: :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: