Új privát üzeneted érkezett!

Én még nem merném berakni Rékát a homokozóba! :oops: Hintánk meg van otthon is. Nézegetem mindig mekkora gyerekek vannak a játszón, de úgy látom nagyobbak, mint Réka.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Délután itt is inkább nagyobbak vannak de délelött vannak egy éves gyerkőcök.Hannus nagyon szereti a gyerekeket :D ma is hogy voltunk ott volt egy kisfiú egy héttel volt fiatalabb Hannusnál olyan aranyosak voltak :D most a barátnőmmel voltunk az ő kisfia 14 hónapos úgyhogy szépen eljátszottak.
Vendég
 


Sziasztok!

Csajok alszanak, Apának megírtam a bátorító-jóéjt sms-t, most itt vagyok. Jól elfáradtam, hiányzik Apa segítő keze.

Játszótér: Natival is próbáltuk, de ő is eszi a homokot. Azért a hinta és a csúszda tetszett neki.

Szösz: nálunk is rémálommá vált az evés, Nati is izeg-mozog-tekereg, kiveri a kezemből a kanalat, letépi az előkét... :roll:

Na, most majdnem szívrohamot kaptam, kidurrant itt mellettem egy lufi. :shock:

Lara: szerintem is nagy szó, hogy belevágsz a suliba. Le a kalappal, bizti ügyes leszel. :wink:

Tünci, azért örülök, hogy gondos vagy :lol: (és hogy nem a házatokat húzta le a védőnő).

Gégéé: Emma nagyon ügyesen ácsorog. Most aztán tényleg lehet (még) jobban figyelni Rá.

Zsula: el is felejtettem írni, hogy kipróbáltam a pelenkás módszeredet ágyikó-rágcsálás ellen és bevált. Köszi! :D Sajnálom, hogy Apát kevesebbet látjátok majd. :( (Én Alcoás vagyok, de a SAPA-ba szeretnék majd visszamenni dolgozni.)

Anyany: örülök, hogy Zsófi jobban van és megjött az étvágya is! :D

Jaffa, jó, hogy megint jöttél. :D Hisztitől én már előre félek, Lili egyáltalán nem volt hisztis, most sem az, Natinak viszont már most nagyon erős az akarata, vele tuti nehezebb lesz. :? Ja, és én úgy érzem, Natinál bevált a borostyánlánc, a felső két fog sokkal könnyebben jött, mint az előző kettő.

Beze: Lexinek jó kis súlya van, majdnem beérte Natit.

Na, az oldal tetejéig jutottam, most még nézek képeket aztán irány az ágyikó.

Jó éjt,
Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 

 
 

Most már előző oldal...

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka:Fehérváron műtik a párod?Szorítunk neki++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hannus is szeret csúszdázni és olyan aranyos volt ma, ahogy mentünk a játszótér felé már mutatott oda és kacagott.
Te mit dolgoztál elötte?Már megvan hogy mikor mész vissza?
Vendég
 


Lara: igen, itt Fehérváron. Köszi a szorítást!!!!
Az Alcoa pénzügyi központjában dolgoztam, banki kifizetéseket csináltam legutóbb. Elvileg Nati 2 éves korában megyek vissza, mert a GYES már nagyon kevés lenne. Már beírattuk bölcsibe, oda, ahová Lili is járt.

Ti merrefelé laktok Veszprémben? Kicsit ismerős vagyok ott, Almádiba jártam gimibe.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Kép A nővérem etet és nagyon szeret

Kép Huncut

Kép Nati ül a fűben...

Kép
Kép
katinka31
 
 


Mi ott lakunk ahol az uszoda van.10 perc a buszmegállótól.Én nem irattam be Hannust bölcsibe remélem itthon is tudok maradni vele.A sulit meg a munkát nem tudnám bevállalni mert akkor nem tudnék Hannussal lenni azt meg semmiképp nem akarom.

Almádi azt szeretem voltunk ott párszor a nyáron. :D
Vendég
 


Jaj de édesek :D :D :D :D :D :D :D Látszik Lilin hogy szereti a hugit :D :D :D Nagyon aranyos a tapétátok :D
Vendég
 


Köszi :D Tapéta: Lili macimániás és 2 éve a világoskék volt a kedvenc színe, így lett ez. Persze most már a rózsaszínt szeretni. :wink:

Jó éjt, most már tényleg megyek, holnap reggel ovi.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Most már én is megyek aludni.Szép álmokat!
Vendég
 


katinka!!!
gyönyörűek!!!
párodnak meg kitartást, meg neked is!
ma mi is voltunk már végre játszóterezni. egy 4éves kislánnyal játszott a Zsófi. a kislány a végén közölte az anyukájával, hogy szeretne kistestvért. :D

az evést meg elkiabáltam. fele mennyiséget hajlandó megenni a Zsófi, mint eddig. ma a tízórait hagyta ki, de szépen vacsizott.
viszont rendesen alszik. napközben is sépen beállt. beteszem a kiságyba, kijövök, és mondom neki, hogy most tente van. délelőtt 1-1,5 órát, délután meg 2-2,5 órát alszik.
este is mostmár csak kicsi ringatás, puszi, összebújás és szépen alszik egyedül. persze mi meg lábujjhegyen osonunk...
de még nem tudjuk megcsinálni a kisszobát neki.
Vendég
 


megsült a kenyerem:D
de ennék belőle... de hát ilyenkor...ű

tünci!
nyugodtan aggódj! ez a természetes. akkor van szerintem baj, ha valaki egyáltalán nem aggódik.


gégéé!
Emma is gyönyörű! és nagyon ügyes! anyának hamarosan lesz nemulass! ha még eddig nem volt. minden mehet megasabbra. aztán (mi itt tartunk) egyszercsak a magasabbra pakolt dolgokat is eléri.
Vendég
 


katinka
Örülök, hogy nálatok is bevált a pekus. Olcsó, kéznél van és hetente mosom. :) És a két lány tüneményes együtt!!! Jó rájuk nézni!

anyany
Krisztiánnal most én is szenvedek kaja ügyileg. Reggeli,ebéd, vacsi rendben. De a tízórai meg az uzsi!! :x Tegnap a tízórai maradt ki totálisan.. hát a mai napra kíváncsi vagyok. Tegnap próbáltam a virslit, a kiflit meg még krémtúrót is... hát tojt a fejemre.. :lol: Amúgy kaja közben ő is állandóan izeg-mozog, nem győzök forogni utána meg kérlelni, hogy fordulj szépen anya felé! Erre ő rám néz nevet egyet és fojtatja tovább. 8) Nagy kópé!
Én nem pakoltam semmit magasabbra előle, csak rászólók, hogy nem szabad. Akkor rámnéz, mondogalódik egy sort aztán megy tovább.

Kép
zsula
 
 


Anyany: hát konkrétan át kellene pakolnom az egész lakást...de ez egy ilyen ördögi kör...amikor terhes voltam, akkor azért nem csináltam naaaagyon nagy takarítást, mert nem bírtam...amióta Emmuli megszületett meg azért, mert egyszerűen nem bírom kivitelezni...most meg....höhö...mondjuk lepakolnék egy polcot...de hova? egyből jön és szórja, tépi a dolgokat...meg mostanában nehezen viseli, ha nem lát...nem tudom volt-e nálatok ilyen csajok...de pisilni megyek, ő meg áll négykézláb velem szemben és nevet... :)

Tünci: ne hari, de bekukkantottam a másikba. Figyelj. Viola tudja, hogy szereted...azért is küldte a kistesót, mert ő is szeret téged. Nagyon jól csinálod. Természetes, hogy eluralkodik rajtad a pánik meg a félelem néha. és mi itt mindannyian tudjuk, hogy ólomlábakon lépkednek a napok most neked; szóval gyere, és mond el nekünk is nyugodtan!

Jaffa: kösziiii :)

Képzeljétek csajok; van itt egy családi napközi (magánbölcsi)...muszáj vagyok átvinni Emmát; különben max képről lát gyerekeket...de számomra hihetetlen amúgy: itthon hiszti, fel-alá kúszás, hiszti...ott meg hason fekve húzkodott tegnap is egy autót, nézte a többieket, és néma csendben volt...na jó kiabált, hogy bababa, meg hööö, de semmi hiszti...a védőnőnk csinálja ezt a bölcsi dolgot...így nem is viszem mostanában tanácsadásra Emmát; látja eleget...
ti megmutattátok a babáknak, hogy kell állásból visszamenni, vagy majd rájön...Emma egész érdekesen oldja meg....cúsztatja hátra a lábait...így pofára is eset tegnap...


ja meg tojás: tojást pl rántotta, vagy bundikenyér formában mikortól lehet adni?

szopi: hát Emma nagyon nem óhajt szopizni...tegnap ugyanúgy játszott a cicimmel, mint bármelyik játékával...ütötte, dumált neki...
sebaj. Nagylány már ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


lara
Bizony egy év.... :roll: Nagyon elment!
Párom szüleitől bébi taxit kapott. Azt már oda adtuk neki, mert megy, mint a gőzgép.Lehet kap még tőlük valamit, de nem tudunk róla.

Én anyuméktól kaptunk 20 Eft-ot, hogy majd vegyünk neki télire overállt meg sapit, kesztyűt, harisnyát, csizmát..stb.

Tőlünk meg kap egy játéktelefont, ami mondja a betűket meg számokat. Illetve kap egy mellényt pulcsival.
Na meg hát az elmaradhatatlan torta. Asszem három is lesz neki! :oops: :lol:

Kép
zsula
 
 


gégéé
Tojással óvatosan! Most még csak a sárgáját add neki. Azt is csak főve. A többi majd csak egy éves kor után.

Kép
zsula
 
 


lara, szosz
Én kb három hete kezdtem a játszóterezést Krisztiánnal. És mondhatom nagyon élvezi. Vele egykorú gyerkőc nincs, csak idősebbek. De sebaj, őt nem zavarja. Odamegy hozzájuk, nézi mit csinálnak, aztán tovább áll. Csúszdázni nagyon szeret, meg a hintát is szereti. Homokozóba még én sem engedem. Majd később.

Kép
zsula
 
 


Emma imádja a játszóteret: bébihinta...meg nézni, ahogy a többiek cikáznak fel-alá...csak kár, hogy nincs játszótér itt :evil:

Tünci: battyánban van játszi?
Polgárdiban is körülnéztünk...ott nem találtunk, de lehet mi vagyunk a bénák...szerintem amúgy ez baromira felháborító... :twisted:

zsula: okés...de...ööö pl a tésztában is van tojás...az nem gáz?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


:) Az nem.. Mert ott annyira nem tömény. :) Ue. volt a kérdésem nekem is anno...

Ja és az ecsetelő nem receptes. Csak kérni kell a gyógyszertárban.

Kép
zsula
 
 


okéééééééééés szuper kösziiiiiiiiiiiii

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


:)
Huncut a lánykád nagyon! Édes, ahogy áll! És már ő is lassan kilenc hónapos!

Kép
zsula
 
 


Jó reggelt!

Mostanra jobban vagyok, köszönöm a vígasztalásokat, ne mvagyok most egyedül, így könnyebb,párom előtt mindig jobban tartom magam.

Zsula, nem baj ,ha ide írom?
Párom is azt mondta ,hogy nem ismeri, csak lehet látásból, de név alapján nem ugrott be neki.És igen, rögtön kiírt Csetényi táppénzre.
Én az Elevitet szedem, meg magneb6, meg a duphaston..igazából nekem azt lehet, ohgy elég előrehaladott terhességben is szedni kell, mert a progeszteronszint magasan tartása gátolja a koraszülést.
De ahogy többen írtátok, sok orvos felírja koraterhességben, főleg, ha volt vetélés, vagy fenyegető vetélés a diagn.

Gégéé, Ti hol laktok?Van nálunk játszótér, nagyon is jó és minden alkalommal, mikor arra járok megállapítom, ohgy egyszerűen nem értem mért nem használják.Egész nyáron naponta mentem arra estefelé, amikor már hűvös volt, emrt keresztülmegyek rajta ha Violához megyek és elvétve volt egy-két gyerek, legtöbbször teljesen üres..pedig bekerített, se kutya ,se autók,homokozó, az a rugós izás hinta, csúzda, mászóka, meg a pici babáknak való"biliszerű" libikóka ülés..és senki.

Nagyon jó, hogy elviszed gyerekek közé ,ha úgy látod ,hogy igényli.Ezt pont beszélgettük pár napja a másikban ,hogy mennyire eltérő időkben kell a gyerekeknek az anyán kívüli társaság.

Megyek, még megnézem mit írtatok.

Egyébként el kell mondjam ,hogy nagyon örülök, hogy megint ilyen sokan és sokat írtok, remélem így marad!!!!!
tünci28
 
 
 


Tünci: Lepsényben...

Légyszi magyarázd el kb hol van a játszótér...a főúthoz viszonyítva, Lepsényből...kösziiiiiiiii. Mert akkor tuti elviszem Emmát hintázni...

Mikor mész újra nőgyogyihoz? pihenj sokat :) aludj:) nincs rajtad az a naaagy álmosság? én a terhességem elején meg a végén egyszerűen annyira álmos voltam...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé, inkább álmatlanság..illetve fáradt vagyok, de a rémálmok miatt nem alszom jól, nappal néha elkumok, de olyan zajos utcában lakom, hogy perceket csak.

Na, Lepsényből csuda egyszerű!!!

:lol: Beérsz a faluba a főúton ugyebár és a központ előtti buszmegálló(L.felől a második megálló) előtti elágazónál(lámpa nélküli kerszteződés, csak zebra van) lefordulsz jobbra, majd az eslő lehetőségnél balra(csak kb 50 méter) így jutsz be a 7 -es főúttal jobb oldal felőli párhuzamos utcába.Azon szépen végiggurulsz(tele van fekvőrendőrrel) és kb 300 méterre jobbkéz felől látod a bekerített(jó nagy) játszóteret!!!tulképp a két utcát közöli a játszótér.Én meg a főút másik felén az első párhuzamosban lakom. :)

Ha pedig máshonnan akarnál kanyarodni:a központ és az előtte lévő megálló közötti párhuzamos utcában kb félúton a játszótér!

tényleg jó, nézzétek meg.

Katinka, gyors felépülést a párodnak!!kár ,hogy vissza kell majd menned olyan hamar, de a gyes tényleg nem sok, Neked jó kis munkád van, azért az Alcoa jó hely, anyagilag nem mindegy sajnos.
Nekem olyan vacak a fizum, hogy alig lesz különbség a gyed és a gyes között... :?

Fel szoktuk írni minden hónapban ,hgoy mire mit költünk és hó elején beírjuk a fizut..Nekem most ugye ebben már van két hét táppénz, diktálom a páromnak ,ere vigyorogva.ezt az összeget az excel nem fogadja el...(49e)
:lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28
 
 
 


Ja, szerdán megyek uhra, meg turkás vizsgálatra..
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Katinka, Natinak boldog hófordulót! :D Milyen gyönyörű gyerekeid vannak!!! :D
Párodnak gyors felépülést kívánok!

Tünci, szerdán szorítok!

Lányok, amikor írjátok, hogy mennyit alszik a picitek napközben, hát egy csöppet irigykedem. :oops: Lexi kétszer fél órát alszik nappal, az éjjelek változók. Most konkrét 10 percet aludt... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


1 órája aranyosan eljátszott a pelenkázó alátéttel legalább 10 percen keresztül. Sikítozott, dumált. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
változni fog még az alvás, nagyon sokat. lehet, hogy zavarja valami, azért nem alszik többet, lehet, hgoy neki ennyi elég is volt.
séta közben nem alszik a babakocsiban? van amelyik gyerek csak ott tud igazán jókat aludni. Bende Nikije, 3 órát is képes volt a kocsiban aludni, csak tolja valaki.
egy ideig Zsófi is délután csak a babakocsiban aludt jókat. aztén egyszercsak változott.

tünci!
szorítunk!!! hanyadik hét?
Vendég
 


csajok!
hallott már valamelyikőtök a víztisztító kancsókról? arra lennék kiváncsi, hogy jók e. a fehérvári víz iszonyú rossz, de az ásványvíz meg annyi szeméttel jár...
Vendég
 


Anyany!

Jók azok a kancsók és kis helyigényűek, a márkátlanok is jók(pl Hauser), nem kell okvetlenül a méregdrága Brita.Csak meg kell kérdezni ,hogy a szűrő melyikbe, mennyit bír és van -e utánpótlás.
Nézzetek be a piros-fekete áruházba, két-három szokott lenni.
Akár kérdezd meg a honlapon, hamar megválaszolják.
Hét:9.
tünci28
 
 
 


Tünci: annyira örülök, hogy megint írsz ide nekünk is. Szorítani fogok neked nagyon szerdán. 9. hét, de jó, akkor már nem sokára itt a 12.
Én utána picit megnyugodtam. Azért az egy fordulópont. Duphastont én is szedtem egy darabig. Úgy látszik, ezt tényleg sokaknak felírják.
Azért próbálj sokat pihenni, amennyit csak tudsz.
Csetényiről akartam írni, hogy mikor szültem, a szobatársam nála szült, és mikor bejött hozzá, hozzám is mindig volt egy-két jó szava. Nagyon szimpatikus volt. Én is azt hittem, hogy valami gyakornok, vagy mentősfiú, olyan fiatalos :D

beze: épp most olvasom ebben az alvós könyvben, hogy pont most vannak abban a korban a babák, amikor még nem fáradnak le annyira nappal, hogy sokat aludjanak. Emlékszem Dorka is ilyenkor még kettő picit aludt. Szóval ne aggódj, pár hónap, és már feláll, kúszik mászik, majd megy, és annyira el fog fáradni, hogy aludni fog ő is többet.

katinka: jobbulást a párodnak, remélem már túl van a nehezén. Hát neked sem lesz könnyű a két lány mellett még apát is ápolni.
A képek szuperjók. Lili nagyon ügyesen rendezi a hugicát. :)

winchi: hát nálunk is nyavajgós apa, ha éhes, ha sokat evett, megértelek. Rosszabbak néha, mint a gyerekek. :)
Mi apánk is itthon van a héten, de már néha sok belőle.... :D:D:D

Gégéé: Emmuli nagyon édesen álldogál! De kis ügyes már. Mostmár nagyon kell rájuk figyelni, mert olyan bátrak tudnak lenni, és akkor jönnek az esések is. Jó, hogy tudod társaságba vinni, nagyon kis szociális baba, ha ilyen jól elvan a gyerkőcök között.
Nem lesz sok gondod vele, ha oviba megy. Mondjuk Dorka is szereti a gyerekeket nagyon. Nálunk sincs játszótér sajna pedig jó lenne néha barátkozni. Ez jó lehet ez a magán ovi, bölcsi. Bár nálunk lenne ilyen, de itt még az állami sincs tervben. Nem tom hogy akarják így a gyed idejét rövidíteni...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Lányok, szóljatok már hozzá a mi étrendünkhöz, mert kezdek aggódni, de nagyon... bár Dorka hízogat szépen, de paramami vagyok már.

Reggel 5-7 körül megébred: tejci, kakaó, valami folyadék
Tízórai: nem eszik semmit, max 1-2 szál ropit, vagy 3-4 kanál krémtúrót
Ebéd: na nem ő délben nem eszik semmit.
12-1 körül elalszik, kb 2-3 órát alszik, ha jó napja van
3-4 körül ha van kedve eszik, amit főzök semmi nem jó, tegnap már 4 hónaposoknak való bébiételt evett, de legalább evett
utána néha gyümit is eszik vacsoráig...
6-7 óra vacsi: 3-4 falat kenyérke, vagy felvágott, vagy virsli, vagy valami, de kevés
9 körül tejci, kakaó
11-éjfél körül megint tejci
3-4-5 körül megint tejci

És ennek a következménye, hogy hígat kakil. És naponta többször is berottyant, és nem győzöm az ágyruhát húzni, és ruhát cserélni.
Bevittem a dokinőhöz, azt mondta adjak neki Cebiont. De ne csodálkozzak, ha nappal csipeget, mert éjjel sok tejcit iszik.
Na,én már nem tudom, hogy hülye anya vagyok, vagy mit rontok el, vagy csak a foga miatt nem akar szilárd kaját enni, vagy valami gyomor, vagy más baja lehet. Amúgy jókedvű, és nem látszik betegnek.
Jó ez így?
Jaffa? Szerinted?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


anyany:
http://babakonyha.blog.hu/tags/b%C3%A9bi%C3%A9tel

vizes kancso: nekünk van...nem britta...nagyon finom lesz benne a víz. mi is ott vettük, a piros bótban...

beze: emmának is volt ilyen időszaka...aztán elmúlt...ő ebben a hűvesben jobban alszik...kitartás

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ancsi-pancsi
Szerintem is az a baj, hogy éjszaka is eszik és nem is keveset. Próbáld rászoktatni arra, hogy éjszaka nem adsz neki. Kb egy hét alatt le tudod szoktatni, de nagyon kemény lesz.
Mi napirendünk
Reggel 7 körül kajcsi. Tejpép, kb 200 ml.
11 körül pár falatka csak. Mondjuk egy danonino.
fél kettő-kettő között ebéd. Most térünk át a kétfogásosra. Pár kanál leveske, utána meg főzelék.
Ötkor uzsi,mondjuk egy krémtúró vagy valami gyümi.
Este fél kilenckor vacsi. És alvás reggelig.

Kép
zsula
 
 


sztem ne tejcit adj neki éjszaka, hanem teát vagy vizet...
és ha veletek együtt kajál, akkor sem jön a kedve az utánzáshoz?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Zsula: irigy-irigy. de jó, hogy reggelig alszik Krisztián.
Igen, most azon gondolkodtam, hogy le kéne az éjjeli tejciről szoktatni. Nem lesz könnyű, mert ordítva követeli a tejcit a tea, víz helyett, de muszáj lesz valamit lépnem. Asszem több dolgon is kell változtatnunk..

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: néha-néha eszik velünk. Apa kajájából jobban... Régebben tök jól evett, lehet a foga miatt sem akar úgy enni. A kanalat, szilárd kaját utasítja el jobban. Elfordítja a fejét, becsukja a szemét...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


tápit iszik?

csökkentsd a por mennyiségét...lehet ez hülyeség...de tegyél bele 80%-ot aztán, ha nem reklamál, akkor már csak 60%-50% és így lefelé...aztán a végén cseréld valami teára...mondom lehet ez baromság

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé!
ez jó ötlet!
szerintem déluán ki is próbáljuk!
csak nem meggyel, mert attól hasmenése van Zsófinak. szerintem barackkal.
Vendég
 


Gégéé: aha, junior italt iszik. Valamit már alakítani kéne, de nem tudom, ha rosszul higítom akkor nem lesz-e baja tőle..
Amúgy szerintem a cumisüveggel való alvást is ki kéne iktatni, de előbb megpróbálom az éjjeli tejciről leszoktatni...

Ez jól hangzik ez a tejbepapi. Hátha Dorka is megeszi... 1 próbát megér

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok dobok fel pár képet, aztán este jövök írni!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: szupik a képek, el sem hiszem Miluról, hogy nem szépen viselkedik, olyan kis tündéri. Azok a gyönyörű hegyek a háttérben. HÚÚÚÚÚ, irigy-irigy. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Ancsi:Én is csak azt tudom javasolni amit a lányok,hogy éjszaka ne igyon tejcit.Biztos nehéz leszoktatni.
Hannus is változó hogy eszik a húsilevest nagyon szereti így azt szoktam csinálni hétközbe is egyszer.Dorka nem szereti?

Tünci:Én is táppénzen voltam végig mert én gyárba dolgoztam és ott nem javasolják kismamáknak.
Anyósék akkor nem messze laknak tőletek(jenő)

Beze:De édes lehetett Lexi :D

Zsula:Szép kis ajándékai leznek Krisztiánnak :D Régen tettél fel képet!Mi holnap tartjuk a bulit :D :D :D :D Már vettem lufikat meg dekorációt :D

Gégéé:De jó hogy Emma is így elvan a gyerekekkel :D
Vendég
 


Jaffa:Nagyon szép helyeken jártatok :D :D :D :D :D
Nagyon helyesek vagytok :D :D :D :D :D :D Itthon is hisztizik Milu?
Vendég
 


Vendég
 


jaffa!
nagyon szép helyen voltatok!
milu nagyon édes és te is tök jól nézel ki!

ancsi!
kérdezni is akartam, mit iszik Dorka. mi is junior italt iszunk.
reggel és este is kb. másfél decit. most hogy beteg volt, láttam, hogy mennyire kell a folyadék. majd megpróbálom úgy szoktatni, hogy később tejet is igyon, jó az. erre nagoyn jó.
mi általában mondjuk nem teázunk, csak vizet kap napközben, de most, hogy beteg volt, a normaflore meg a cebion abban volt feloldva. így legalább nem kellett erőszakolni.
vagy esetleg a szilárd csipegetni való kaja vacsira?
nálunk ez jött be, amikor a tápi már kevés volt.

tegnap szépen elmajszolt egy fél szelet kenyeret, májkrémmel, kis kockákra vágva és utána egy fél paradicsomot, magtalanítva és hámozva. utána fürcsi, utána tápi és alvás reggelig. ha éjszaka ébred, akkor vizet adok neki.
Vendég
 


bilizésről valakinek ötlete???
szerintme most hétvégén majd próbálkozunk egy kicsit...
Vendég
 


Sziasztok!

De ügyesen áll Emma :lol:

Milu pedig rengeteget nőtt, igazi kis hölgy :lol:

Gégéé ha mész a játszira szólj és csatlakozunk úgyis Battyánon keresztül megy a buszunk :lol: Tényleg szoktál buszozni Emmával? Vagy csak kocsival közlekedtek?

Matyi még soha nem volt játszótéren, nincs egy normális a környéken...

A vízszűrő jó dolog nekünk philips van, ilyen:
http://www.consumer.philips.com/c/viz-e ... 00/prd/hu/
Maga a szerkezet 13ezer körül van és kb 5-6 hónapig jó a betét benne az 2500. Mi tavaly május óta használjuk és nagyon jó, akkor sokat olvastunk a szűrőkről és ennél maradtunk jobban megszűri a vizet mint egy kancsó, mert nem áll benne a víz és nem szivárog vissza a kiszűrt anyag.

Persze vannak ennél is komolyabbak, majd ha egyszer sok pénzünk lesz és saját házunk akkor olyat szeretnék ami a hálózatba van beépítve :lol:

Ancsi nem semmi hogy mennyire nem eszik Dorka. Matyi olyan jóizűen tud enni, malackodni, összeültetjük őket és akkor hátha kedvet kap Dorka is, ok? :lol:

Ma éppen tökfőzit kapott meg a fasírtot nyammogta hozzá :oops: :lol:

KépKép
winchi
 
 


anyany: aha, junior italt, de már néha kap tejcit is. De csak ritkán.
Én is vizet szoktam neki adni, de most teát kap, én is abba teszem a cebiont. Doki néni javasolta, hogy adjak neki, hátha jobb lesz az étvágya.
Szerintem nyugodtan próbálgasd a bilizést, ha sikerül bele pisilni, akkor nagyon meg kell dicsérni, tapsolni neki. Legalábbis az unokatesómék így csinálták.

Winchi: lehet jobban enne, ha látna más babát is enni. Minket lát, de akkor sem érdekli különösebben.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?