Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég
 


Fuu Kitty ez nem hangzik valami tul jol :? vgy ez normalis ilyesfajta mutetnel? :roll: Laptetuhoz gratu 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
köszi a gratut!
Nem tudom, hogy normális-e, még nem hallottam ilyet senkitől. De anyunak ugye óriási nagy műtétje volt, rengeteg izmot átvágtak (pl a rekeszizmot is), így sztem normális. Így is örülhetünk, hogy velünk van...
Vendég
 

 
 

Pendi,
nem,nem keletkezett nagy kár,egy kis horpadás csak,de a srácnak semmi sem fontosabb a kocsijánál.Most nem azt mondom,hogy nem szereti a gyerekét,nem erről van szó,de a kocsiért ölni tudna :? És pár hete Németo-ban volt ,elromlott és a szervízben ráejtették a kalapácsot a motorháztetőre :lol: Szóval már abba is majdnem belehalt,most meg ez is a létrával :lol:

Fürti,
sokat nincs mit mesélnem,mert az eset után a srác sírt és hazaküldte a feleségét a 2 gyerekkel.:roll: Nagyon pofátlan,nem fért be a csomagtrtóba a babakocsi,de ki nem jött volna segíteni a ház elé.Én tartottam a kislányt,a fia meg rohangált az úttesten,amíg a a barátnőm betuszkolta nagy nehezen a kocsit az autóba :x

Kitty,
és fáj is anyudnak? :?
Laptetűhöz gratula :)

Bridget,
látom jól behoztad a lemaradást a blogban :) Hogy szoktál írni,megírod naponta,majd bemásolod vagy észben tartod visszamenőleg és egyszerre írod meg az összest?
Jó az a lakás :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nóci,
örülök,hogy Regi jól van és nemsokára hazamehet. :)

Anyci???
Megint eltűntél?Nagyon nekem sem volt kedvem írni,úgy érzem magam,mint akin átment az úthenger,mindenem fáj.

Ja,Pendi
igen,volt lagzi,mi csak mulatni mentünk elvileg,de nem telt jól.Kényes téma,inkább írok privit :?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
Ne is mond hallgathattam erte mert a gepen ultem szombaton :shock: tudod a hetvege netmentem :oops: de o meg sportot nezett a teveben :twisted: mondom addig potolom jaaah meg durmolt :?

Szal szak azert magyarazott mert nem ra figyeltem egesz nap :roll:

Ugy szoktam,hogy szavakat beirok pl lasaknezes,vasarlas,vacsira disznohusi kepek a gepen vgy a telon...es akkor igy tudom kovetni...nem lennek kepes visszaemlekezni amugy :oops:

De eleg ramatyul sikerult....nem is tudtam mirol irni csak a lakasokrol meg sokkal elvoltam maradva :roll:

Na de nem meselted el a sztorit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget :lol:
csak nem alvás alatt is mellette kellett volna ülnöd :lol:
Értem...csak azért kérdeztem,mert csodálkoztam,hogy hogy tartassz ennyi mindent észben visszamenőleg :)
Nem ramatty,most ez az aktuális nálatok,bár bevallom,az ügynökökkel nem igazán értettem,hogy mennek a dolgok.Pedig előszőr úgy tűnt,hogy értem. 8) ,aztán meg annyira meg akartam érteni,hogy végül egyáltalán nem értem már :lol:

Na,megyek mára,mert mindjárt érkezik a párom Debrecenből,hajnalban meg utazik Brüsszelbe(én meg azt álmodtam,hogy lezuhant egy repülő,nem az övé,de...).Nagyon rosszul aludtam :?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Jah azt kellett volna....de mondom o golfot nezett a teveben :twisted: en meg nezzem a falat?Nem is tudom,hogy gondolta...es tenyelg mindig ott vgyok mellette de mondom sziesztazott is egyet :roll:

Az ugynokos tema jo bonyolultra sikeralodott :oops: A lenyege az,hogy 2fele epulet van(na nem teljesen de vegyuk ugy :arrow: az egyik amit kiadasra epitenek azaz a benne levo lakasok kilesznek adva :arrow: a masik fajta az amit eladasra keszitenek.

Ami eladasra keszul szebb es jobb,az anyagok amivel dolgoznak,meg ugy alapbol is mert azt elkell adni!Szal ngyon szepek es altalaban van bennuk mosogep es szarito is a nagyobbakban.

A kiadasra keszult lakasokat soha senki nem fogja tudni megvenni mert az valakinek ilyen befektetes csak kiadasra van igy minnel jobban hozza ki annal tobbet sporol persze nem szarok de van kulombseg latvanyosan a 2fajta epulet kozott :roll: na es akkor az ugynokkel meg az a helyzet,hogy ugye a kiadni valo epuletek ha profik akkor ok maguk intezik hazon belul a kiadasokat van az epuletben iroda ilyesmi...ez jo mert ez ugynok nelkul megy akkor...de van a nem profi epulet ahol nincs ilyen iroda hanem ugynokokkel lehet menni ugynok irodan keresztul altalaban minden ugynoki irodaban ugyanazok a cimek levannak adva...

Ha meg olyan lakast szeretnel kifogni ami eladasra keszult azaz nivosabb szebb meg jobb(mint pl a mi alomlakasunk) akkor azt kikell fogni....vgy bemesz az epuletbe megkerded ez kiadni valo vgy eladott lakasok...ha kiadni valo akkor ha van ugynokseg epuleten belul lerendezed,ha nincs akkor adnak nevjegykartyat kihez kell fodulni ha meg eladott lakasok akkor is epp tudnak adni nevjegykartyat...de mivel itt olyan emberek laknak akik megvettek nem fogjak kiadni....legalabbis sokan nem azert vesznek lakast...viszont sokan meg pont azert,hogy vegul kiadjak...azaz befektetesnek...de ilyenkor nincs az,hogy en azt szeretnem,hogy erre vgy arra nezzen a lakas....hanem van ami van max 1-2lakas tetszik tetszik nem nem...mesz tovabb....

Mig azert egy kiadni valo epuletben azert van sok lakas es mindig is lesz jonnek mennek az emberek....nem tudnak fizetni,koltoznek szal itt tok normalis a berles...igy is marha draga :shock:

Nekem is kellett egy ido mire megertettem :roll: Jah es vannak meg olyan hatulutok is mig a kiadni valo lakas kivan adva meghosszabbitod amikor akarod...a magan lakast ha epp a tulaj aszongya o koltozik vissza lejar az 1eves szerzodes nem hosszabbit nezhetsz magadnak masikat :? szla van hatulutoje is ennek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Bocsi, tegnap nem értem rá. Kinn voltam anyunál körmözni, és csak délután értem haza. Azután épp csak hazaértem, itt volt anyósom. Később meg már nem tudtam jönni.

Bridget
Azok a ruhák akkor most később jönnek? Mert nekem most összekeveredett az egész sztori.
Annyira jó, hogy apa haza tud veled jönni, és kezdődhet a lombik. :) És te meddig maradsz itthon?
Az a vicc tök jó!!! :)
Ez a kérdés már az én fejemben is megfordult, hogy hogyan tudsz ennyi infót észben tartani. :) De már meg is van. :) Nagyon jó kis módszer. :)
Nekem olyan fura az , hogy vannak kiadni való lakások, és vannak eladásra Szánt lakások. Nem mindegy, hogy azt most kiadják, vagy eladják? Ugyanúgy kell megcsinálni... Legalább is és így gondolom. Na meg nem mindegy, hogy milyen ügynök, mert van kiadó, vagy eladó.... Jajj nekem ez olyan bonyolult...


Nócika
Végre jelentkeztél! Regi hazajöhet még a héten??? :) De jó!!!! :) A tejes dolgot meg tényleg nem add fel! Fürtöske is, a dokinéni is megmondta, hogy még visszahozhatod a tejcsit. Ugyhogy hajrá!!! Nagyon szép már a súlya. :) A hasfájás meg majdcsak abbamarad.

Kitty
Az a pukli nem hangzik túl jól. :( Azért jól összekaszabolták anyukádat! Ez elég durva.
Gratu a laptetühöz! :) Köszönjük a kisbabás képet! :)


Enis
na jól rá jár a rúd azzal a kocsival a srácra. :) De hát, ha fontos neki, akkor megértem, hogy ennyire vigyáz/na rá. :)
Húúúú! az az álom elég szar lehetett!

Nálam piri megjött. Úgyhogy már a remény sincs meg.
Most megyek segíteni apácskának a kajában. Jön megint anyósom, és kajával várja.....
Vendég
 


Pendi
En is kormoztem tegnap 8) Majd megmutizom az eredmenyt :wink:
Hat nem mind1 a lakas mert ha valamit jo aron akarsz eladni es te vgy a befekteto minden kis reszletre oda fogsz figyelni az epulet epitesekor :wink: viszont a kiadasra keszult epuletek nem olyan alaposak szerintem....mert az a lenyege keves befektetessel legyen akkor olcsoert lehet kiadni es jobban is jarnak 8) Na mind1 bonyolult nekem is beletelt 1honapba mire megertettem :lol:
Naplot egyszeruen csak jegyzetelem par szoban...aztan mikor visszalepek azert ugy beugrik mar a napom :wink:

Ma melozol vgy hogy van ez most?Szabin vgy?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
En is kormoztem tegnap 8) Majd megmutizom az eredmenyt :wink:
Hat nem mind1 a lakas mert ha valamit jo aron akarsz eladni es te vgy a befekteto minden kis reszletre oda fogsz figyelni az epulet epitesekor :wink: viszont a kiadasra keszult epuletek nem olyan alaposak szerintem....mert az a lenyege keves befektetessel legyen akkor olcsoert lehet kiadni es jobban is jarnak 8) Na mind1 bonyolult nekem is beletelt 1honapba mire megertettem :lol:
Naplot egyszeruen csak jegyzetelem par szoban...aztan mikor visszalepek azert ugy beugrik mar a napom :wink:

Ma melozol vgy hogy van ez most?Szabin vgy?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Te aztán jó sokáig fenn voltál. Apácskát vártad?
Az én körmim egyszerü lett. Csillám alap, fehér véggel, és a gyűrűsön egy lila kis kő a fehér részében. A tiédről kérünk képet. :) Én nem tudok képet tenni, mert még nincs fényképezőnk, a mobillal meg nem tudom lefotózni, mert mindig homályos.
Nem melózom. szabin vagyok, de alig vagyok itthon. :) Tudod, a nyugdíjas, és a szabin lévő sosem ér rá. :) Ilyenkor sűrítek be mindent az időmbe. 8-án dolgozom.

Közben felhívtam a dokit is. Jó az eredményem. Jövő héten megint uh, aztán szuri.
Vendég
 


Sziasztok!

Enis
Igen, sajnos fáj neki, de doki szerint ez normális (rendes volt a doki, nem is a sajátja volt bent, de megnézte uh-val, meg a sebet is átkötötte).

Bridget
Anyudék tudják, hogy lombikra jöttök haza? Jó, hogy párod is jön, jó lenne, ha tudna kicsit tovább maradni, megismerné a családodat :)

Pendi
durva, de az ő esetében muszáj volt, mert az élete volt a tét.
Örülök a jó eredménynek! :) Ami az aláírásod alatt van gyógyszer, azt azóta szeded? Apa eredményei? Vagy ő most nem jár?

Én takarítok, mert múlthéten ugye dolgoztam, aztán elmaradt, holnap meg megyek be anyuhoz, jön a mamám is, és rakunk el őszibarit :)
Vendég
 


Kitty
Igen, a merckformint május 4 óta szedem. Ezt kell is majd még akkor is, ha kismama leszek. Kb a 3. hónapig. Ez van. Ez csinál nekem tüszőket.
Apa majd jövő héten jön velem Kecsóra, és akkor lesz megnézve. Kapott időpontot.
Takarítás? Gyere ide is, mert nekem nem volt nagyon kedvem. Most, meg tegnap is itt volt/van anyósom, nem is csinálom. Most meg kinn vannak cigizni, ezért tudok írni.
HOlnapra jó munkát nektek! :) Az őszibari nagyon finom! :)
Vendég
 


Pendi
Az jooooo a jo eredmenynek mindig orulunk Kép A kormimrol majd nyomatok egy fotot bizti szep lett a tied is nekem is vannak rajta kovek nem is egy :oops: majd megmutizom 8) Tudtam en,hogy szabin vgy mert valahogy sehogy sem jott ki,hogy mindig otthon van :lol: de jo akkor mentek tovabb es ujbol uhu meg szuri 8) hany honapot ad meg igy eselynek es mikor kell esetleg megtovabb lepni? :roll: En emlexem amikor nekem is volt uhuzas es aztan tuszorepeszto szuri :roll: 2007.december :? Mondjuk nekem mas bajom van nem am osszehasonlitasnak venni csak nekem az olyan kezdetek kezdetenek tunik :oops: De neked vegulis az a bibi,hogy nem is volt erett tusziked ugyhogy ha most csinalnak ki tudja 8) es amugy hany tuszit szoktak latni uhu-n?Aze irjal am a fejlemenyekrol mert ezek a legjobb reszek amikor keszul a baboca :lol:

Kitty
Tudja anyu hisz olvassa a blogomat is :oops: Ugy mindenki orrara nem kotottem nem minth atitok lenne de most nem kell ezt nagy dobra verni mert ha meg nem sikerul nem kell a sajnalkzo monotom megnyilvanulasuk...mert egy kivulallo mit mond jaj nem baj majd sikerul a masik meg nem is ertik.Mindenesetre anyu tudja meg a legjobb uncsitesom,barinom vegulis ok megertenek...bar uncsitesom se tudja meg azt se mi fan terem a gyerekcsinalas neki 2van de spontan :roll: Oszibari :shock: nyami nyami 8)

Tobbiek? :roll: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nem votl túl nagy forgalom.


Én meg végre itthon.
A levestésztám most fől. :) Egész nap idáig ágy után szaladtunk. Venni kellett új ágyat, mert eltört a régi. :) Jó sok utánajárással sikerült csak találni megfelelőt. De sikerült. PÉnteken itthon is lesz. :)

Bridget
Biztosan szépek lettek a körmeid. :) Várom a fotót.
[quote]T írta:udtam en,hogy szabin vgy mert valahogy sehogy sem jott ki,hogy mindig otthon van Laughing

Milyen kis figyelmes vagy! :) Tényleg szabin vagyok. :) De kedden már mennem kell. Olyan gyorsan eltellik az a kis idő.
nem tudom meddig fog így menni, a babaügy, de majd kiderül. Jövő héten megyünk, és majd megbeszéljük a dolgokat a dokival. Nekem tényleg az volt a baj, hogy nem volt tüszi, csak sok kicsi ciszta. Amit ugye nem vettek észre, csak ez a doki. Akkor derült ki a PCOS-em. De legalább kiderült. Most ha azt nézzük az elősző hónap volt az első, amikor rendes érett tüszőm volt. Úgyhogy még van idő a próbára. Eddig 2-szer volt értékelhető tüszőm. " hónapja volt egy 12 milis (ami nem igazán nagy, de legalább már valami), és a múlt hónapban volt 2 is. Egy 25 és egy 16 milis. SZóval ez nem jött össze most. Majd jövő héten kiderül, hogy mi lesz ebben a hónapban. És ígérem írok. :) este meg megpróbállak skyp-on elérni.
Nálatok mi újság lakás ügyben? De azt hiszem, hogy majd a naplódból többet megtudok. :)


Többiek??? :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Most hívott Nócika.... holnap mehetnek haza :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom:
Puszil mindenkit!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Látom, most Bridget és Pendi tartják a frontot 8)

Pendi
örülök, ha itthon kitatakarítok :oops: Ez is húzódott már egy ideje, de most már muszáj volt...
Milyen lesz az új ágy? Fel is kell ám azt avatni :wink:

Bridget
hát igen, sokaknál az a baj, hogy nem értik meg, ha másnak meg problémája van. No de erre itt vagyunk mi 8)

Zsu
magadról is írhatnál ám!

Nóci
várunk nagyon! :D

Én du. értem haza, lett majdnem 20 üveg őszibari befőtt :)

Tegnap meg voltam a babás ismimnél. Az úgy kezdődött, hogy paprikát szedni mentem segíteni, de végülis csak babáztunk :oops: Na jó, 4 sort leszedtünk (a 20-ból). Holnap is megyek, cserébe meg majd megcsinálja a frizumat ;)
Vendég
 


Zsu
Köszönjük a hírt Nócikáról! De magadról elfelejtettél írni!!!!!! :shock: :shock:

Nócika
Nagyon örülök, hogy végre mentek haza! :) De aztán gyere ám!!!!

Kitty
Mégiscsak jobb babázni, mint paprikát szedni. :) :) :) Megértelek! :)
Az új ágy? Majd felteszem, ha itthon van. Feltéve, ha visszakapjuk végre a fényképezőt.
Vendég
 


Pendi
Lakasugybedn ott jarunk ahol 1hettel ezelott...sehol mert meg mindig lakasokat nezek :roll: azaz kene de ezen a heten pl egyet se neztem :oops: majd kapok a fejemre ne felj :oops: Persze a neten keresek meg probalok egyeztetni de eleg nehezkes agy ugynokokkel :x Kormomrol meg nincs foto de ma potolom a bogot es oda teszek 8)

Kitty
Na hat eppen ez az :wink: erre itt vgytok ti :) Baba novoget mar?Anyukaja meg mindig dilinyoci :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
ok :wink: Mit csinálsz a nagy szabi alatt?

Bridget
baba már 7 hós, nevetgél, forgolódik, izeg-mozog :)
Az anyja még azért csinál egy-két érdekes dolgot, de ő már ilyen is marad... nem lehet mindenki tökéletes.
Lakás ügyben meg van még a hétből két napod + a hétvége. Nem is lehet ezt elkapkodni :wink:
Vendég
 


Na itt vagyok, csak megfürcsiztem. :) Meg töltöttem magamnak egy Baleyst. :)

Bridget
Na majd apa a fejedre olvas, hogy nem voltál lakást nézni. :) :wink:
de nem olyan egyszerű dolog ez. Gondolom én. Még kicsiben sem, nem hogy nagyban. Na de azok, amikről képeket tettél fel a naplódban, azok tök jól néznek ki. :) Na meg a kilátás........
A körmödet akkor megsasolom majd a blogodon. :)


Kitty
Jó nagy már az a lányka. :) Még csak most beszéltünk róla, hogy megszületett, és már 7 hónapos?
Nem nagyon veszemészre, hogy szabin vagyok. :) Sosem érek rá. :) Annyi mindent elterveztem, és semmire sincs időm. :)
VOltam tesómnál, meg minden napra van valami. Volt, hogy Kecsón voltam, volt, hogy a húgomék voltak itt. :) Szóval mindjárt vége is van. :) Ma ugye egész nap ágy után kajtattunk. :)
Vendég
 


Bocsesz csak 2re mentem fodraszhoz 8) fel 5ig ottvoltam :shock: 6ra ertem haza :shock: :roll:

Kitty
Csak azert kerdeztem mert mindig egnek allo hajjal tavoztal tole :shock: Na jah van meg 2nap csak elore idopontot kell egyeztetni es egyenlore 1van holnapra :? ajjjaaaah :roll:

Pendi
Nem egyszeru az mar tuti :roll: persze mene ez de mar kicsit elegem van mert mar miota keresunk...valasztani kell egyet es kesz...amit most legutobb tettem fel nekem az viszi a palmat :wink:

Gyorsan meg intezek valamit holnapra meg pentekre :oops: Kormit is lefotozom 8) Pedig aszontam ma tevezek de ugy latszik megint a gepen fogok ragadni egy jo ideig :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Bence kisfiú :lol:
Elég tartalmasan telnek a napjaid, de legalább lefoglalod magad ;)

Bridget
vannak olyan dolgai, amit mi nem tartunk helyesnek, de mivel szólni nem lehet neki (úgyse veszi figyelembe), egyébként meg elvagyunk (na jó, nem sűrűn talizunk), így már nem idegesítem magam rajta. Ő így neveli a gyerekét, én meg majd másképp fogom az enyémet ;)
Ha neked tetszik, vedd rá apát és nem is kell tovább keresgélni ;)
Fotót várjuk!
Vendég
 


Sehol senki egész délelőtt?

Napi elfoglaltságom eddig annyi volt, hogy szórakozok a vonalzóimmal :oops:

No meg össze is pakoltam azért :roll:
Vendég
 


Nekem apacska hazajott reggel 8kor bebujt mellem az agyba es durmoltunk 12ig aztan mire elment csinaltam teat beszeltem anyuval most meg fel 4 nem tudtam elobb jonni :?

Ez naon jooo 8)
http://www.youtube.com/watch?v=8uYne5ez ... r_embedded

Kép


Kitty
Micsoda megujulas :shock: minden kitty :lol: ngyon jooook 8)
Ngyon bolcsen gondolkozol :!: Tok igazad van es orulok,hogy ennek ellenere baratnok vgyok!Mert a baratsag arrol szol,hogy valakit elfogadunk az o jo es rossz tulajdonsagaival egyutt :D

tenyleg hol van mindenki?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt Drágáim!

Ne haragudjatok, de tegnap elég szarul voltam, és nem tudtam jönni. Fájt a fejem, hasmenésem volt, és még pánikoltam is. SZóval elég gáz volt a tegnapom. Ez a hülye front.

Bridget
Nagyon szép a hajad! Tényleg! Na meg új vonalzók? :) Tök ari.Látom, már készülsz az őszre.:) Jajj, meg most látom, hogy az avatarod is új! De aranyos! :)
Sajnálom, hogy nem tudtunk dumcsizni. De a fodrász előrébb való! Azért ma még megpróbálom, mert apa nem lesz itthon.
Ezeket a homok rajzolósakat én is nagyon szeretem nézni. :) Tökjól csinálják! :)

Kitty
Ja, hogy Bence kisfiú? :) Na jól melléfogtam. :) Valamiért arra emlékeztem, hogy kislány. :)
Az tuti, hogy lefoglalom magam. :) Ma sem nagyon leszek itthon.
nagyon szépek az új vonalzóid!

ma hozzák az ágyunkat. :) Már várom, hogy milyen benne aludni. :) Igaz ma még nem fogom kipróbálni, mert megígértem apának, hogy csak vele alszok először benne. :) Ma kinn alszok a nappaliban. :) Este viszik a régit el, és lesz hová tenni az ujjat. Délelőtt megyünk át egy szomszédos városba masszőr-, természetgyógyászhoz. Már kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget
én is örülnék, ha a párom nem menne el f6kor dolgozni, hanem együtt aludnánk - no de nem panaszkodok, úgyis itthon volt 5 hétig szabin ;)
Köszi a dicsit, addig keresgéltem, míg nem lett kittys minden :oops: :lol:

Pendi
köszi!
Aztán avassátok ám fel az ágyat!
Asszem tudom, hova mész, munkatársam is volt, 10 v. 15 alkalmas kezelés-sorozatot csinált végig, és csupa jókat mondott róla.

Tegnap a b.nőmmel f1-6-ig szedtük a paprikát, meg válogattuk, de befejeztük:) Persze Bence ezt nem tolerálta, hisztizett (mikor felvettük, akkor meg meg se szólalt :lol: ).
Ma pihenek, jövő héten meg megyek dolgozni. :?
Vendég
 


Sziasztok,
én is vagyok :wink: ,de abszolút nincs miről írnom,semmi említésre méltó nem történik velem :cry:

Bridget,Kitty

nagyok jók az új vonalzók,avatarok:)

Brid,mióta növeszted a hajad?Nagyon szép!

Kitty,
képzeld,az utóbbi időben én is jobban tolerálom a barátnőm furaságait,tök jól elvagyunk.

Pendi,
új ágy :wink: remélem kényelmes és jól lehet benne aludni(is) :lol:

Nócika,
na??????Milyen volt az első 3-ban otthon töltött éjszaka???Remélem jól emlékszem,hogy tegnap mehetett haza Regina(bocsi,de lusta vagyok visszakeresni).

Na,megyek hibernálni....ma reggel 11-ig aludtunk(vagy ez már dél?) annak ellenére,hogy 12 körül feküdtünk le :oops:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Nos itthon!! Fasza! Már több mint 36 órája talpon, de megéri csak az éjszakázás nehéz! Gina végig aludná az éjszakát, csak a dokik javallatára éjjel 2 és 3 között ébresztenem kell, mert akkor nagy a vbeszélye a csecsemő halálnak! Ez is fasa! Nos a légzés figyelő egész éjjel riasztott potyára így nem aludtrunk semit! Na jó sok hibával írok ezer bocsi! Vissza olvasni nemi gen van időm! Ne harizzatok! Egyébként jól vagyunk a kakival van sok gondunk most fogok kamilla teát főzni! Na lépek mert manó asszonyságod hamarosan ébred! Bár most marha rendszertelen az gész!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Még pocifájós Regina?Épp ma olvastam egy másik topicban,hogy a kamilla görcsöket okoz(hat) a babáknál.Gondoltam jó tudni :oops:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Pendi
Ez a masszor termeszetgyogyasz jol hangzik 8) :!: uj aaaaagy :shock: nem is mondtad :roll: mekkora vgy milyen es miert vettetek ujat? :idea: A homokos rajzolas naon jo es itt egy kismamit abraloz ezert tettem be :wink: Tudtam,hogy te megnezed :wink: Koszonom a dicsit igen kesuzlok az oszre bar az avatar meg nem vegleges :oops:

Kitty
Na nekem is apacska fel 9kor kel de 6oras repziuton volt gondolhatod azon mennyit aludt igy reggel amikor hazaert muszaj volt meg ledoljon :roll: 5heig otthon volt na akkor semmit nem szolhatsz :lol: neki max 2het szabadsaga ha van :twisted: Na ugyik voltatok latom befejeztetek a paprikaszedest 8)

Enis
Miaz hogy nem tortenik semmi akkor ird le mit foztel vgy milyen volt az ido :lol: A hajam vilag eletemben hosszu volt :oops: 3evesen mar 2cofba bevolt fonva 8) :lol: majd mutizok kepet csak bekene szkenelni itt meg meg nincs :oops: de majd mutizokkepet miert is szeretnek en kislanyt :wink: es koszi a bokokat :!:

Noci
Nem is tudom irjak-e ugysem olvasol vissza :? :roll:


En gyerekek annak fogok irni aki nekem ir...elegge elzulott a bnet es most nem csak errol a topikrol van szo...lehet ez normalis de en szerintem az a minimum tisztelet a masik fel,hogy meg ha nem is olvasok vissza annyit odabofogok,hogy hogy vagy mi van veletek szoritok nektek vgy valami...dehat igen...akinek mar megvan amire vagyott... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!

Pendi!
Velem nem sok történik mostanában. Sokat pihenek, már mosom és vasalom Bence ruháit, hétvégén festjük a szobáját..... napsárga lesz, édes macis bordűrrel. Megvettük a babakocsit. Háromkerekű Graco, van hozzá hordozó és kocsiba talp is, meg lábzsák. És világoskék-narancssárga színű. Majd teszek fel róla képeket.
Jövő héttől megint besűrűsödnek az orvoshoz járások. Csütörtökön megyek beutalóért teljes vérkép, vizelet, máj és vesefunkció, kenetvétel, vércsoport meghatározás lesz. Aztán következő héten terhesgondozás és bejelentkezés az első CTG-nkre. Aztán hetente vizeletvizsgálat és CTG.
34.hetesek leszünk jövő szerdán. Úgy néz ki, hogy négy hét múlva befektetnek a kórházba. Aztán már csak napok kérdése, hogy kibújjon Bence baba. A lényeg, hogy a 37. hétig bent maradjon.
Amikor nő a kicsi, nagyon lestrapál, egész nap szinte alszom.
Már egyre nehezebb a kicsi, nagyon fáj a keresztcsontom.


De látom, nem unatkozol. Pihenni mikor fogsz?
Kíváncsi leszek az új ágyatokra.... már, hogy beválik-e? Tessék felavatni!!!!

Bridg!
Jó az új avatarod és a vonalzók is!!!
És a hajad is nagyon szép lett!!!

Kitty!
Neked is jó lett az avatarod és a vonalzóid is!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuzsanna 2009.09.04 18:23-kor.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tényleg,3 éves korod óta nem is volt rövid többet soha?Az igen...nekem a mostani hosszúságánál talán egyszer volt icipicit hosszabb.Mindig elhatároztam,hogy megnövesztem,de soha nem volt tűrelmem :oops: ,aztán levágattam,akkor meg nem tetszett,mert elméletileg a hosszú hajat szeretem.
De most azt mondtam a fodrásznak,hogy úgy nézzen rám,hogy meg akarom növeszteni.Mire ő,hogy minek?Felhúzott,mert mindig mindenről le akar beszélni és mondom öregségem előtt még egyszer utoljára akarok derékig érő hajat :evil:
Csak szerintem úgysem nő meg már ,mintha lassabban nőne az utóbbi években :cry:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Zsu
Koszi 8) Muszaj alakulni neha mert uncsi :roll: Akkor mar mindent megvettetek :?: Nemsokara szulsz ma :shock:

Enis
De 1szr levagattam Maya serora az az urlany volt a 80-as evekben nem tudom ki emlexik ra :oops: :lol: na olyan majkasra levagattam aztan meg is novesztettem egybol es meg 15evesen vagattam le a fenekig ero hajam felere :roll: jah meg mikor szoke lettem ugy eltort hogy vallig visszaegett :shock:

A fodraszokra ne hallgass mert ok a modis hajakat akarjak csinalni mindig :twisted: nekem allandoan tepett frizurat akartak persze ha azt nem szaritgatod be sehogy sem all :twisted: egyszer volt olyan is :roll:


Na futok 2re lakast nezni es meg pizsiben itt ulok :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
köszi. De jó, hogy Ti is jobban elvagytok a barinőddel. Meg ha jobban belegondolok, nekem is vannak fura dolgaim, mégha én nem is veszem észre :)

Nóci
hurrá, végre otthon! :D Majd ha lesz egy pici időd, kérünk otthoni képeket a kis Gináról!

Bridget
ok, nem is szóltam :lol: Ja, paprikaszedés befejezve, végre, de lehet, egyszer még kell szedni, mert amit kedden szedtünk, azokon a zöldek már pirosodnak :roll:
Az én hajam nem tud megnőni, már 6 éve növesztem, és kb a hátam közepéig ér. :( Pedig ritkán van vágva, akkor se több, mint 1 cm...
Mi lesz jövő héten, hogy kezdődik a tündérmeséd? NY-ban még mész dokihoz? Nem úgy volt, hogy csak a Kaáliba? Kezdem elveszteni a fonalat...

Zsu
köszi!
Babakocsiról kapunk képet?
Orvoshoz járást nem irigylem, kitartást hozzá és jó eredményeket! Aztán meg lassan meglesz Bence is ;)
Vendég
 


Kitty,
hát szerintem nekem sem nő tovább,bár én csak 1 éve növesztem még,ha jól emlékszem :roll:
Ja,persze,nekem is vannak fura dolgaim ,én néha észre is veszem,meg tudatában vagyok,amikor csinálom,vagy mondom is-ő mégse sértődött meg soha.Lehet ez az igaz barát,csak nem látom be,mert "mindig kéznél van" :oops:

Bridget,
szívem szerint váltanák is fodrászt,annak ellenére,hogy kb 8 éve járok hozzá,de az utóbbi 2 évben nagyon szép a hajam színe és tök egészséges,nem fénytelen,gondolom jó a festék...így maradok nála.De pár évvel ezelőtt nem volt frufrum,mikor mondtam,hogy vágjon,á,nekem nem áll jól,most meg meg szeretném növeszteni,erre azt mondta ne tegyem,mert nekem nem áll jól frufru nélkül.Én meg dedósnak érzem magam frufruval már :roll:
Az én fejem,miért nem dönthetem el mit akarok :evil: :?: Direkt szóltam,ne vágjon belőle,de gyorsan belenyírt,hogy ne tiltakozhassak :twisted:

Zsu,
bár engem nem kérdeztél,de örülök,hogy jól vagytok :) Megmutatod majd Bence szobáját?De fura,én még mindig Benőkeként gondolok rá.
Hú,a hetenkénti CTG-re még én is emlékszem,aztán nekem jött a mindennapos is,mert túlhordtam Renit :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kitty
Te kis figyelmes 8) elrontottam a vonalzit :shock: oktober 15helyett szeptember 15-ot irtam asszem ugyhogy megyek gyorsan atjavitom :oops: koszi,hogy szoltal :wink: Legalabb jo ido van nalatok a paprikaszedeshez...mert ha turhetoen jo akkor azzal sincs baj.Hajbol minden honapban lehet 1centit mert a haj a vagast duplan koszoni meg azaz 2szer annyi no vissza 1-2havonta inkabb ugy mondom.De az nem jo ha 10centiket levagnak mert annal nem muxik ez a 2szer annyi no vissza...es persze nem is segit....szal mindig csak egy picit :wink: Most nekem is sokaig tartott mire megnott ilyen hosszura :shock: Ezen az 5heten meg mindig csak pislogok,mint az avatarom :lol: :lol:
Kép

Enis
Na az ngyon fontos mert nekem miota itt vgyok abszolut nem fenyes a hajam :x soooot szinte matt :twisted: Otthon az uncsitesomhoz jarok...1szer cseszte el tavaly nyaron azota nem voltam nala se de nem aze csak mert nincs idom :roll: Nem szabad hagyni nekik mert a divat amit ok szeretnenek epp neked csinalni az altalaban nem egyezik meg az egyenisegunkkel vgy az izlesunkkel.Nekem meg sokkal fontosabb,hogy en erezzem magam jol mint tetszen a hajam a fordasznak :shock: de nem? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Hát a bútort és a babakocsit megvettük, a többit kaptuk. Majd két hét mólva megyünk bevásárolni. Bár szerencsére nem kell sokmindent vennünk.

Kitty!
Lesz kép a jövő héten a verdáról, csak most a nagy gép elő van pakolva minden és azon vannak a képek.

Enis!
Ne haragudj, hogy nem kérdeztelek.... mi van veletek?
Persze, lesz kép Bence szobájáról, ha kész lesz.
Nagyon édes az avataraod!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Ma még nem tudtam jönni. A délelőttöm elment bevásárlással, meg főzéssel. Apának is vittem be.

Kitty
Az ágyat majd felavatjuk. :)
Sejted hová megyünk? Némethnének hívják az illetőt. Azt hiszem ezzel még nem árultam el sokat, de neked -ha tudod kiről van szó- akkor ennyi is elég. Nagyon érti a dolgát. Tényleg jó volt, és most még jobban megerősítettél benne, hogy még menni kell.
Bence szépen kiharcolta a törődést. :) De hát ezért gyerek. :)
Mikor jössz be a városba? Mikor hozunk össze egy talit?

Enis
Szia kis eltűnt! :) Hibernálni mégy? Az mi? :) Nem tudom. :)
A hajadra meg miért nem próbálod meg a Biovanne kapszulát? Az lehet, hogy elősegíti a növekedést. Miért ne kezdhetnéd el növeszteni? Nem hiszem, hogy a korod akadály lenne. Nem vagyok fodrász, de te nem vagy még öreg. Jó, nem mondta a fodrász, hogy már öreg vagy hozzá. :)

Nócika
Igazán örülök, hogy már otthon vagytok. A menetrend meg ki fog alakulni, csak ne parázz! Tej ügyben hogy haladtok? Próbálod azért? Peti hogy viseli a sírást?

Bridget
:) Kellett az új ágy, mert eltört a régi. :) Azt mondták, hogy túl hevesek voltunk. :) Egyébként meg már kicsit örgeg ágy volt. kb 30-40 éves. Kiszolgálta már az idejét. :) 160x200-as az új. Nem egy nagy valami, de nagyon jó lesz. Most azt hiszem, lesz hely rakoncátlankodni. :) Rakok képet. Nem a legjobb minőség, mert mobilos. Még mindig nem kaptuk vissza a gépünket.
Kép Kép
Te még jössz nekem egy ígért képpel! :) A körmödről. Még a blogodra sem tetted fel, pedig lestem. :) Úgyhogy gyerünk csak! Elő a szépséges körmökkel! :)

Zsu
Végre téged is lehet látni. A babakocsiról tegyél képet. Úgy jobb, mintha elképzelem. :) Körülötted is felgyorsultak az események. Észre sem fogjuk venni, és már ott is lesz Bence baba a karodban. :) Hogy telik az idő! :)


Nálam minden ok, csak tegnap már nem volt időm jönni. Este, amikor már lett volna, olyan vihar lett, hogy nem mertem bekapcsolni a gépet.
Még ide az utca elején lévő templomba is becsapott. Állítólag. Apa mondta, mert épp nézték a kollégákkal. Akkorát dörrent, hogy majd be pissentettem ijedtemben. Hívott is volna rögtön, ha nem előzöm meg. :) nagyon megijedtem. Most jól lelhült a levegő.

Ja, és nem próbáltam ki az új ágyat, mert apácska nem aludt itthon. majd ma felavatjuk. :) Bár meccs lesz, és már jelezte.:) Én meg cukkoltam, hogy nem baj, ha így folytatjuk elég lesz a félidő utáni 10 perces szünet is. :) Már nagyon apás vagyok. :) :) :oops: :oops:
Vendég
 


Kép Kép

Jól vagyok megvagyok!

Kép
anyci
 
 


Anyci,

nagyon örülök,de csak ennyi???????????:lol:

Pendi,
hibernálni a medve szokott,egy másik elnevezése a téli álomnak.Arra nem is gondoltam,hogy nem ismeritek ezt a kifejezést,lehet nálatok nem használják...hm...írhattam volna hogy ez egy nagyon szuper póz :lol: ,próbáljátok ki.Aztán keresgélhettétek volna a Kama Sutra könyvekben :lol:

Köszi a tippet a hajnövesztésre,lehet kipróbálom :D Nem hiszem,hogy a korom miatt mondta volna tényleg a fodrász,hanem inkább azért,merthogy unalmas mindig ugyanaz a frizura.Vagy ki tudja miért :roll:
Ágy szép ..... :wink:

Zsu,
:lol: inkább arra értettem,hogy nekem nem írtál,nem feltétlenül,hogy nem kérdezted mi van velünk.Különben semmi különös,tényleg :) Ez jó is,rossz is.Most nem a babára értem,hanem valahogy mintha állna az idő meg az élet maga is.

Bridget,
visszaírt a fogorvos csaj,vállal még?
Tudom,ma nálad nettilalom van :lol: ,gondolom lakásokat néztek :wink:

Végre itt az ősz,főleg azért örülök,mert bár süt a nap,már nem az a fullasztó meleg van.Nem bírom a nyarat,sőt,utálom :evil: Nagyon várom a telet,remélem idén már hó is lesz,évek óta nem tudtunk hóembert készíteni :cry:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Zsu
Butorra emlexem :wink: babakocsit meg nem lattuk.Jol csinaltatok,hogy mindent idoben...igy nincs nagy rohangalas most :)

Pendi
Ez naon szep agy :shock: Es akkor ma avatjatok fel?Ha lehet akkor csak ugy nyugdijasan :lol: Kormi meg nincs lefotozva de ma potolom csak akkor te mar aludni fogsz mert most megyunk el mar igyis csunyan nez ram :roll: tudod hetvege van :oops:

Anyci
Sziiiiijjjjjjaaaaaa :D

Enis
Visszairt a tesoja is fogorvos es egy rendeloben is vannak(magan) ugyhogy nana,hogy ot ajanlja ugyanis hamarosan szul :D Dejo neki o is annyit kuzdott erte :roll: emlexem tavaly nyaron mennyit beszeltunk rola errol erre most marciusban mondta amikor jartam nala,hogy nem is tudja hogy mondja el :roll: edi volt :lol: Jah nettilalom mar epp irtam hogy csunyan nez megyek is :roll:
Neked nincs valami uj fotod :?: jah es meg szerintem itt elkell menjek dokihoz mert nem fogja birni a fogam :oops:



Csajok
Orlok,hogy kezdunk visszarazodni...es is szeretnem ha egyutt maradnank babasan es babatlanul egyarant :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis,a héten kezdtem újra dolgozni és elég topa voltam estére és inkább mindenhol csak olvasgattam csak.Na ebben hónapban megint kezdjük a a babagyárat de most tényleg nem görcsölök annyit rajta.Párom is végre talált munkát és már megnyugodott és így már tényleg semmi akadálya annak hogy baba legyen :D

Bridget,akkor szerencséd van,te lehet szép fogakkal meg babásan térsz haza :lol:

Pendi,szép ágy :D Aztán felavatni ám :lol:

Zsu akkor már fel vagytok készülve teljesen :wink:

Kitty,szióka :D

Nócikám végre otthon :D Persze még kell aggódni de erős csaj vagy te is és Regi is!

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Azért egy év után ez meredek kijelentés, fog az még nőni :wink:
Én is sok mindenen észre veszem, hogy az eddig barátnak hitt emberek mennyire eltávolodtak tőlem (főleg mióta a párommal élek)...
Ez az időjárás nekem is tetszik, bár ma elég hűvös volt :? Én se szeretem a tikkasztó meleget, és a nagyon hideget sem :oops:

Bridget
ja, így más 8) Azt hittem, előbb lesz, de így más OK.
Ezt a hajnövesztésest nem is tudtam, hogy így is működik, hogy havonta vágja az ember. Én eddig csak jó pár havonta mertem vágatni belőle :oops:
Ez a tekis avatar nekem jobban tecc :wink:

Pendi
szupi jól néz ki az új ágy :P
Azt nem tudom, hogy hívják a masszőrt, csak azt, hogy hol van. De örülök, hogy jót tett, biztos jó lehet! Néha én is vágyok egy masszőrre :oops:
Városba járok én, de csak anyuhoz. NEm tudom, mikor tudnánk összehozni egy talit, de majd én is szeretném már. Jövő héten dolgozok, akkor nem jó, majd ha nem kell mennem, és te sem dolgozol, akkor tudnánk összehozni.

Anyci
szia! Meló mellett elhiszem, hogy nem tudsz jönni. Babagyártáshoz drukk, és tényleg ne görcsöljetek rajta!

Zsu
ok!
Vendég
 


Pendikém!
NAgyon szép az új ágyatok!!!!! Remélem, egy jó nagyon rosszalkodtok benne az éjszaka!!!!!

Enis!l
Majd csak felgyorsulnak nálatok is a dolgok!!!! Aztán majd az lesz a bib, hogy tól gyors is!!!!!

Anyci!
Örülök, hogy párod talált munkát.... legalább ez a teher már nem nyomasztja tovább!!!
Babához mennek a drukkok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Mi délben átmentünk anyósékhoz ebédelni, aztán elmentünk megvenni a festéket a plafonra, úgyhogy sikerült fél négyre haza érnünk. Apa lefestette az ajtófélfát, én csináltam kajcsit (rántott sajt meg rizs), aztán lefeküdtünk aludni egyet. Apa még mindig alszik. Szegény teljesen ki van. NAgyon fáradt. Csodálom, hogy nem dőlt ki korábban.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Brid most visszaolvastam, de csak az előző hszemig! Tudom kinek nemi nge nem veszi magára, de ez most rosszul esett!! És a hajad én is láttam tényleg nagyon jó, bárcsak az enyém is olyan szép lenne mint a tiéd!
Ja és azért mert nem írom azért én is veletek vagyok! Azért, mert van egy sajna betegh kisbabám aki lábadozik és minden erejével azon van, hogy jó nagyra nöljön!!! azért negyon hiányoztok és nagyon szeretlek titeket! Tudom, hogy neketk is lesz kisbabátok neked is meg mindenkinek, de pont TE vagy itt a legerősebb és tudom, hogy neked is össze jöncsak légy türelmes! Én akkor is szoritok, ha nem mondom! Bár ezt a mondatot leírtasm már neked egy párszor!!!!!!!

Pendi! Csuda szép kis ágyiko! Na lehet ez kell nektek is a babhoz!!! Jó avatást! Már a félidőnek rég vége volt valami ugye???

Anyci! Én erős vagyok csak kicsit fáradt és hisztis is!! De majd elmulk!!

Enis! Kár, hogy nem szereted a nyarat! Pedig szép! MOndjuk hóembert mi se nagyon épitettünk az elmult években azaz de igen csak olyan hikomat féléket!!! :lol: :lol: :lol:

Kitty! Képek lesznek azaz vannak már, de még nem jutottem oda, hogy feltegyem a gépre! DE igérem lesznek!!!

Nos a tegnapi éjszakánk jól telt! És végre 2 nap után volt kaki is! Ez nagy élmény volt, mert már nagyon nyüglödik, hogy nem tud szegényke kakilni! vSajna! Már nem sima felforralt vízet kap, hanem baba vízet a doki ajánlotta mert itt Monoron kemény nagyon a víz és ez is lehet a kaki baja! Nos megprobáljuk remélem beválik!

Nos megyek, de igyekszem jönni! Ja amugy imád fürcsizni!!! Olyan jó baba illat van az egész lakásban!!! Ijmádom!!!!!!!!

És csajok! Én tényleg mindenkinek szoritok! Hidjétek el!!!! :)

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget,
képzeld véletlenül megtaláltam az iwiw-en egy nagyon régi "ismerős" csajszit,még a hotdogos életemből :lol: ,hú,azt hiszem már jó 4 év eltelt azóta,ők próbálkoztak már akkor a babával.Most láttam a 10 hetes uh képet,és ikrei lesznek.Gyorsan rá is kérdeztem,hogy spontán terhesség?Nagyon örülök :lol: -még nem válaszolt amúgy,de nagyon kíváncsi vagyok :wink:

Úgy érzed a fogaddal?Akkor jobb is elmenni már ott :cry:

Anyci,
ó,én meg gondoltam,hogy megint depi-időszak van :? :lol: Jó,hogy nem.Képzelem,hogy estére alig élsz :roll:
Babaprojektbe mindent bele,gondolom most apa is lelkesebb :wink:

Kitty,
jól mondtad,barátnak "hitt" :cry:
Amúgy nekem évekig volt egy olyan barátnőm,akivel naponta találkoztunk,jártunk egymás gyerekeinek összes ünnepélyére oviban,suliban,egymásnál kajáltunk majdnem naponta,stb,stb,többek voltunk egymásnak,mint egy testvér,mert mindig számíthattunk egymásra bármiről is volt szó.És semmi ok nélkül megszakadt a kapcsolatunk.Annyi,hogy mivel a lányom d.u.-os a suliban,ritkábban találkoztunk,az első 2 évben még igen,de aztán egyre ritkábban..míg végül már nem is hívtuk egymást.A férjeink haverok,ők gyakran összefutnak egy-egy kávéra a városban...én viszont nem bírom rávenni magam,hogy felelevenítsem a kapcsolatot. :? Egyszer összefutottunk a plázában,de láthatóan zavarban voltunk mindketten :roll: Azóta a párja mondta az enyémnek,hogy én haragudtam meg,pedig szó sincs ilyesmiről és nem is volt. :evil:

Nóci,
kicsit vidámabb az írásod. :wink: Remélem a babavíz beválik :)

Szép estét mindenkinek

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Huuuh mennyit irtatok mi volt itt :shock: :lol:

Anyci
Jaaa nekem a haza az otthon van M.orszagon :!: Kicsit neztem mikor mondod :shock: de aztan ertettem :wink: Igen szep fogakkal meg babasan :D Amugy jartam en rendszeresen a fogdokihoz tavaly nyar ota de ezt az egy fogam kihagytuk,hogy majd a nyaron megcsinalja amikor hazamegyek...erre nyaron nem mentem haza haat le is tort :twisted: Szal ezt amugy is csinaltuk volna mert car de aze nem kellett volna letorjon :x

Kitty
Mi fog meg noni? :shock: Nem ertem :oops:
Ez a hajas dolog a fodraszomtol jon :roll: mindig egy kicsit es a haj duplan halalja meg :wink: mert en is mindig felevente akartam es olyan 10centit mert elvan torve :? erre mondta az nem oszt nem szoroz folyamatos vagas kell :roll: Sok szerencset a hajnovesztessel 8) A teki nekem is jobban tecc csak nem tudtam mit tegyek be es probalkoztam es marad az a bamulo de a teki nekem is tecc :wink: hianyzik azert am :roll:

Zsu
En parom is allandoan sziesztaik...mondjuk o nem dogozik itthon de ez a sok utazas kimeritette :? Feherre festettetek?

Noci
Nem akartam megbantani senkit...csak mar untam es nekem is fajt es rosszulesett bar en ezt sosem mondtam es turtem sokaig is :roll: Ez meg a ha nem irom akkor is...kicsit ha visszaolvasnal(bar erre tudom nem sok esely van es tok megertem!)Folyamatosan csak en irok kerdezek de erre se valasz se hozzamszolas semmi nem jon...mindt irtam a mondando vegere csak oda kell irni valamit akarmit...meg ha nem is olvasott vissza az ember mert nincs ideje...nem azzal van a baj...de ha nem erted nem is magyarazom... :roll: Es igen nekem is lesz babam turelmes vgyok ezzel gond nincs...mint irtam en bennevgyok,hogy talan meg 2sikertelen lombikom is lesz...a pakliban benne van :roll: szal nem turelmetlenkedem egyaltalan.De mond mar meg oszinten neked nem esett jol amikor szurkoltak es fogtak a kezed es veled egyutt bogtek vgy nevettek a tobbiek :?: Kicsit lapozz vissza...mondjuk egy evet :!: Szerintem mar reg nem lene itt sokmindenki ha mi akkor nem ugy viselkedunk egymassal ahogy!Es erdekes modon senki nem valtozott csak a babasak :roll: (ezt nem arra ertem,hogy nincs idejuk vgy valami....valoszinu ugysem tudom elmagyarazni ezt sem :? )De nem is fontos...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?