Új privát üzeneted érkezett!

Katus jól áll neked ez a haj!!! :D

hát borzasztó,nem kívánom senkinek! :cry:

krisz de jó ez a hintás kép!!! :)

Zéti is nagy flakon-rajonó,az új mánia meg,hogy csapdos!!!az asztalt,meg amit ér!!!ki érti!!!csapi-csapi,és csinálja!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Elnézést, nagyon lassan tudok (ma is) reagálni.
Biztos hogy nem azért dörzsöli a szemét, mert álmos. UGyanis nem akkor csinálja ezt ha rég aludt, hanem minden egyes etetéskor! Teljesen egyértelműen látszik, hogy a "számba nyúlok, szemembe nyúlok, számba veszem a lábam" manőverek mind azt a célt szolgálják, hogy ne találjak bele a szájába a kanállal. Egyszerűen hárít. Üveges kajákat adok neki, mert ilyen kis mennyiségekre nincs értelme pepecselni. Már sokmindent kipróbáltunk. A sütőtök minden verzióját (almás, körtés, barackos, husis), mert azt aránylag eszi (max. 40ml). Ezenkívül volt már szilva, barack, alma, almaszószos husi, répa, krumpli, és ezek számtalan keveréke. Ja, és bármelyik "nem vagyok éhes, hagyjál" etetés után képes benyomni egy egész cici anyatejet....

KAtuska, jó a hajad! Hasonló lett az enyém is :)

Martin milyen szépen csücsül már!

Zétény... uhh, én nem is tudom mit tettem volna, biztos a hideg rázna órákig engem is...

Mit hagytam ki? :roll:
kisbogacs
 
 


Sziasztok!

Este jövök bővebben, csak ezt a linket, most bedobom.
Ha van kedvetek lehet nálunk tali és átmehetünk:
http://kesztyugyar.blog.hu/2009/09/02/b ... mber_20_27


Itt pedig a Ringató:
Ringató

foglalkozást tartunk a

Kesztyűgyár Közösségi Házban

(VIII. ker. Mátyás tér 15. )

keddenként 11:00-11:30-ig

Az első alkalom: 2009. szeptember 8.

A foglalkozást

Mezei Kinga

a Bárka Színház színművésze vezeti.

Érdeklődni a 30/386-5907-es telefonszámon lehet.

A foglalkozások az óvoda előtti korosztálynak szólnak, néhány hónapos kortól három éves korig.

Belépő 700 ft/ család

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

 
 

Csak gyorsan, Neked, Hanna: én megyek a hordozós hétre, két nap mindenképp. A program alapján a kedd, szerda és a péntek érdekel. Szombaton meg Apával.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi
 
 


Krisz: nem az arab dokinál voltunk, hanem egy fiatal doktornőnél (de ismerem az arab dokit is, annó engem ő vizsgált, tényleg jó fej (pénz nélkül is))

Zérény: hát nem semmi!!!! Nagyon ügyesen lereagáltad. De tényleg!!!! Le a kalappal!


Kislánykámnak szerencsére már semmi baja. Jó kedvű, evett rendesen, mászkál, pakol-rámol, úgyhogy megnyugodtam.

Katuska: szerintem tuti a hajad.
Jajj, míg el nem felejtem, te szoktál járni a Nagy Lajos krt-i Hada-ba. Ott ugye tudok közlekedni babakocsival??? Én egyszer voltam, még terhesen és nem emlékszem.

Kép
jandrea
 
 


ti tudtátok,hogy emeltek a családi pótlékon 500ft-ot!nem semmi!meg meg is adóztatják!és 2 gyerekre csak 1000ft-tal több a pénz!az nem semmi!!!! :roll:

Kriszti Zétény sem nagy evő,a zöldségekkel még mindig hadilábon állunk!szerintem ne aggódj,hogy Ágnes még nem fogadja szívesen az ételt!én ilyenkor mindig arra gondolok, amit a védőnőnk mondott,1 éves korig fő táplálék az anyatej/tápszer!ja meg lelki szemeimmel látom,amikor majd pár év múlva már azt kell neki mondani:nem lesz még elég? :lol:

biztos jó lesz a ringató! mi sajnos nem tudunk elmenni! :cry: erre miért nincs ilyen program?azon gondolkodtam,hogy tarthatnék-e én ilyet a helybéli kismamáknak-babáknak?mondjuk fog.nincs róla hogy néz ki 1 ilyen összejövetel?!v.ki írna róla,aki már volt ilyenen!
előterjesztem a védőnéninek! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


csajok! A csp változás miatt Apának ki kellett töltenie egy nyilatkozatot, mert ugyebár ezek után a fele csp Apának megy majd. NEKEM nem kell ilyet kitölteni? Ti kaptatok bármilyen űrlapot a melőhelyről, vagy csak Apa?

Kriszti:
Ha Ágnes ennyire hadakozik, én leállnék egy hétre a hozzátápival. A zöldségeket én is szüneteltettem ,és miután újra kezdtük ,csont nélkül elfogadta..

A babás Hádába ki szokott járni? Múltkor voltunk, de ki volt fosztva...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: igen, nekünk is ki kell. Felét Apának, felét neked, attól függetlenül, hogy kinek utalják a pénz. Így mindketten adóztok utána. :? Ez is az űj megszorítás része. :evil: Nekem küldte a főnök a papírt, amit már másnap vissza is vittem. Kérdezzetek utána, mert nekem azt mondták, hogy ez fontos.

krisz78
 
 


Hát egy órája csak visszaolvasok,igaz közben néztem a BK-t is.

Babák milyen szépek és ügyesek!

Nem tudjátok véletlenül hogy mikor jár a kismamabérlet,mert én BKV-val szoktam közlekedni,és azért minden járaton 300ft-ért jegyet venni,nagyon gáz

Csöre,Saci mellett látom mindig zajlik az élet

Kriszti,én a békásmegyeri lakótelepen lakom,itt van pár máltai játszótér,nagyon klassz játékokkal,pl. kagylóformájó hinta amibe Tomit kényelmesen belefektetem és nagyon szereti
Te ezek szerint a Flórián tér környékén laksz?

Bigacsiga,exem az anyagiakat illetően normális,láthatás meg heti egyszer.Jó ötlet amit írtál,de felügyelet mellett biztos nem jönne a fiához.Nem tudom hogy végül is mi lenne a jobb a gyereknek.Ha jönne a fiához vagy nem.
Tomi szintén az ágyamban alszik,és körbe van barikádozva,az ágy mellé meg odatolva a kiságy.

Krisz,300ml?Férfias adag

Tegnap adtam neki kruplit,meg pici karfiolt,volt durrogtatás,úgyhogy azt mellőzni fogom

Taliban én is szívesen benne lennék
liuska
 
 


Mágnes: helyesbítek - nem adózik, de adóalapot növel a családi pótlék

krisz78
 
 


Sziasztok!

Nagyon elhavazódtam, de megint itt- sajnos, az előző oldalakat csak átfutottam :( , de a képeket megnéztem! :) GYÖNYÖRŰEK ÉS ÜGYESEK A BABÓK!!!

Viola a legutóbbi mérés szerint sincs 6500g (6350-et mértek 7,5 hónaposan). Pedig rengeteget eszik- viszont rengeteget mozog (én ennyiszer nem bírnék leülni és felállni, az tuti), és rengeteget kakil ( :oops: :roll: )... Az éjszakák továbbra is carok... sőt, egyre carabbak...

Ami még hírértékű lehet: szabad utat kaptunk a gluténre a dokinénitől. Azóta a gyerek a kenyérhéjat is kiszedi a kezemből (a HA vaníliás pép mellett a kenyérhéj lett a csúcskaja :roll: ). Fogunk még egy darab sincs. És továbbra sem szabad próbálkozni olyannal, ami nem HA, már ami a tejes dolgokat illeti (bár, ahogy nézem a babakekszben van 1% tej... :roll: )

Tényleg, ti nézitek, vagy vigyáztok az 1% tejet tartalmazó cuccokkal? Van pl spenótos bébiételem 1% tejjel.

A dokinéni szerint azért csúnya a bőre (legújabban a nyaka piros- szerintem a melegtől, a dokinéni szerint az általam nem is fogyasztott tejtől), mert allergiás a tejre. Igaz, hogy addig is ugyanilyen volt a bőre, amíg se én, se ő egyetlen százaléknyi tejet se ivott :roll:

Amire viszont nem vagyunk allergiásak: málna- azt hiszem Peni említette a málnás italt- Violának az a kedvence.

Jajj, majd elfelejtettem! Liuska, üdv újra itt (még ha olvastam is a problémákat, amit sajnálok- KITARTÁS! A kisfiad GYÖNYÖRŰ és ÉDES!)

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Sziasztok!

Andi: de jó hogy nem lett Biankának semmi baja. Tegnap Benedek is majdnem leesett, örökké forgolódva közlekedik, és olyan érdekesen fordult, hogy épphogy el tudtam kapni, deréktól már lefelé lógott. A víz leszakadt rólam. És ott voltam mellette.

Katuska: állati jó a hajad, nagyon jól áll!

Kriszti: Benedek is szokta ezt csinálni, hogy nyúlkál a szemébe, de ő attól eszik rendesen. Ha nem kéri elfordítja a fejét. Talán tényleg le kellene állni egy hétre.

Másra nem emlékszem, bocsi.
Jó éjt mindenkinek!

Szilvi
Kép
xania9
 
 


Tényleg!!! El is felejtettem- Katuska haja tényleg szuper- és tényleg-tényleg - szegény Bianka, örülök, hogy nincs komoly baj! (erről persze a háromgyerekes barátnőm jut még eszembe, ahol a harmadik gyerek novemberben született- és még nyár elején újságolta a barátnőm, hogy Júlia bizony már (!!) akkor kétszer leesett a franciaágyról... parkettás lakásuk van... és lehet, hogy azóta ez a szám csak növekedett, mindenesetre harmadik gyereknél mintha ez az anyukát annyira nem viselte volna meg... nem tudom.)

Mindenesetre én most még azt se hagyom, hogy Viola az "elengedett kezű" állással próbálkozzon- rögtön rászólok, hogy "Kapaszkodj, mert bucc lesz"- és ekkor mindig gyorsan megragadja a járókát :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Majd holnap frissen fitten írok többet, most csak Mágitól, mielőtt elfelejtem melyik a babás Háda?

Ja és örülök, hogy Biankának nem lett semmi baja!!

Kép

Kép
lucus16
 
 


Sziasztok.
Bocsi, hogy eltűntem, de nem voltunk itthon. Sőt ma is csak délután tudok leht, hogy csak jönni. Mennem kell a bőrgyógyászatra, mert valami kiütés van a két mellem között és elég csúnya, sőt eléggé viszket is. Pedig nem váltottam semmi újra (mosópor, öblítőre gondolok).

manocskak
 
 


Sziasztok!
Ismét itt, havazódás volt...

A babás háda a keletinél van, a rákóczi úton. tegnap volt teljesen új árukészlet (a weboldalukon mindig ki van írva hogy hol, mikor van új áru), bent is voltam, aztán ki is jöttem akkora tömeg volt. ma újra próbálkozom. a nagy lajoson be lehet menni babakocsival, legalábbis pár hónapja kényelmesen elfértünk ott. sőt a pénztárnál előre is engedtek :D

Szonja próbálkozik a felüléssel, de még nem sikerül neki, talán jobb lenne ha nappal próbálkozna, nem lefekvés előtt a kiságyban félálomban... :? :D

Lucus: milyen a hinta, megcsináltátok?
azóta a férjem látott egy "igazi" adamos-at, azt mondta kisebb, mint a milyenk, lehet egy kicsit nagy a szabásminta... bár nekünk jó így, mert Szonja kényelmesen elfekszik benne, és ha nagyobb lesz, akkor is belefér.
czzsofia
 
 


Sziasztok.
Mi ez a családipótlék, én dolgozom de itt nem mondtak semmit. Na majd utánakérdezek. De már nem a cégtől kapjuk hanem az államkincstártól akkor mért a cég adná ?

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Ááááááááááááááá, csak gyorsan, mert megyek aludni... SEMMIT nem aludtunk éjszaka, Saci gyakorlatilag egész éjszaka ciciről cicire vándorolt, Apus hátát kapirgálta.... iszonyat álmos vagyok. Most alszik, kihasználom. Nem mintha nem lenne mit csinálnom.
vagyis aludt..... :? :? :? :? :? :? 5 percet (sem)
Zitocs: nyugi, vannak olyan hónapok, amikor kevesebbet gyarapodik a baba a sok mozgás miatt.
CSP nyilatkozat: semmit sem kaptam
Érdekel a hordozós hét, megpróbálom megszervezni!
Kaja-sztrájk: nálunk is van. Én nem vagyok elég nagy "tömeg" a jóízű falatozáshoz. Amint hazajönnek a nagyok, Saci eszik... addig nem. Ezért a kajálásaink jelenleg csak délutánra tolódnak.
Eszter: értem, akkor csak rácsodálkozik a gépre :)
Ádám nagyon nagyfiúsan nyomja a hintázást!
Katus: jó a frizurád! Kell egy kis pihi a hagymáknak :wink:
Kriszta: juj, ez a félrenyelés nagyon ijesztően hangzik!
Telefonom: újra működik, kijött belőle a husika (evés közben azzal tolta le a kaját :roll:)
Azt hittem fogok tudni aludni délelőtt :cry: :cry: erre itt nyomul mellettem Saca :( és még a papírboltba is el kéne menni (kockás - na jó, négyzetrácsos - füzet, játékpénz, 3-os technika csomag), de lehet, hogy megvárom a mai szülőit, hátha még a nyakamba szakad pár dolog.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Na utánajártam, nem igazán értem hogy ez mért, jó megint állambácsinak jó ez csak.
A csp-ot hozzácsapják a fizetéshez és adózni kell utána. Megosztják a szülők között (fele apának, fele anyának)és úgy vonnak 18 % adót vagy ha havi 158000 fölé esik a bruttó akkor 36 % adó alá esik. De ez csak a bérpapíron lesz mert magát a csp-ot ugyanúgy egybe kapod az államkincstártól.
Plusz megemelik gyerekenként talán 500 ft-al.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Kupi: hát, igen, megint egy lehúzás. Megint ki szív? A családosok.
Akik suliban, oviban és egyéb önkormányzati fenntartású melóhelyen dolgoznak: nálatok biztos, hogy a gazdaságistól kell kapjatok papírt. Ezzel kezdték a tanévet nálunk, hogy mindenkivel kitöltették.

krisz78
 
 


Katus: nagyon jó lett a hajad!

krisz78
 
 


Hali!

Na, végre én is itt.

Kriszti! Sajnálom a szemüveget, de a cél a lényeg.

Lucus! Anyukádnak jobbulást!

JAndrea! Sajnálom az esést.
Én már nem merem ott hagyni sehol Olivért.
Kiszámíthatatlan baromira.

Katuska! Tündéri Petra! Jó lett a hajad.

Kata! Hajrá keresztelő! :)

Viki! Nagyon ügyes Levente! Jó nyaralást nektek!

Csöre! :)
Sajnálom a car éjszakát. Ismerős...

Zsófi! Te merre laksz? Mert a Háda tök közel van hozzánk.
Illetve itt van szuper bébi játszótér is!

Utólagosan is elnézést az ünnepeltektől!
Bence! Erika! Boldog névnapot!
Kriszti! Boldog szülinapot!
Egy kicsit megkésve igaz. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Javítok nem a cs-ből adózol csak a béralapod emeli meg és úgy vonnak több adót. És mindenkinek nyilatkozni kell mert ha nem akkor büntetik.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Hanna: én a Rottenbiller u. elején lakom, szinta az út másik oldalán van a háda. a köztársaság térre szoktunk menni a játszóra, arra gondolsz? meg a rózsák terén pihizünk.
czzsofia
 
 


Zsófi!
Ne máááááááááár!
Ti mikor vagytok ott?
Még nem láttalak.
Mi is oda járunk. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Na MOST aludt el újra Saci....

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Király. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


de jó, akkor vkivel tudok majd találkozni!!!! :)

ált délelőtt 11-13 között sétálunk, és akkor benézünk a játszóra is, de ez nem mindig, pl ma sem, mert jönnek a nagyszülők. amúgy olyan du. 6 körül megyünk ált. akkor kevesebben vannak. ti mikor jártok?
czzsofia
 
 


Zsófi!

Mi délelőtt nem járunk, akkor piac és séta csak.
4 körül megyünk ki és 6 körül érünk haza a térről.
Már nyomul a hintában, homokozóban. :)
Délután jöttök?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


:D A Köztársaság téren van bébijátszó? Oda én is tök könnyen el tudok jutni- 10 perc kocsival, és ott ingyenes a parkolás :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Zitocs! Bizony van.
Szuper zárt játszótér van.
Van bébiknek is ám. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csöre!
Előre is elnézést kér Olivér Sacitól, de lehet, hogy csajozni fog, ha már ennyi szép csaj közel lakik hozzá. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna, ma nem tudunk menni, mert délután meg egy naptárbemutatóra vagyok hivatalos, de holnap megyünk, ha ti is jöttök akkor találkozhatnánk is. 4 körül tele van?
Zitocs, jössz te is?

mi még nem homokozunk, de hintázni már tudunk! :)
czzsofia
 
 


Na ez jó, én a munkáltatómtól semmilyen papírt nem kaptam...

A Nagy Lajoson is vannak babaruhák?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Zsófi! Elég sokan vannak.
Viszont én 6 után már nem akarok sétálni, mert mi lesz télen velük? Akkor már tök sötét van.
Na meg nálunk 1/2 7-kor vacsora van. Olivér meg elég beles.

Mági! Van bébi ruha ott is.
Én is ki akarok majd nézni. Hála, oda megy alacsony padlós 7-es.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


lányok, ha tudtok segíteni, hogy ez hogyan is működik:

beíratnám Szonját a bölcsibe, de én 2011 januártól szeretném járatni. Lehet így is kérni, vagy mindig csak szeptembertől?
a másik dolog meg, hogy most ugyan itt lakunk a 7. ker-ben, de tavasszal költöznénk vagy szigetszentmiklósra vagy harasztira. most akkor oda is beirassam? lehet egyszerre több helyre is?
czzsofia
 
 


Zsfia:
harasztira? :) hehe :) Akkor tudnánk találkozni :)

Harasztin nem tudod előre beíratni, ill. mivel Bence is 2011 januártól jár, ebben tudok segíteni. Jövő év márciusától kell beíratni, és mivel itt folyamatos felvétel van, kezdheti januártól, de munkáltatóival igazolnod kell, hogy van munkahelyed.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nos, az iménti alvásunkat sikerült megduplázni, 10 percet aludt Saci, majd leesik a feje, olyan álmos, de ha a fejem tetejére állok, akkor sem alszik el :? :cry:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna: majd megyünk mi is korábban. sok ember között,hm csak megismerlek majd :)

mágnes: köszi az infot. ez egy kicsit így bonyolultnak hangzik, mivel ha Szonja bölcsis lesz akkor lenne időm majd melót keresni... hm akkor más megoldás kell majd
czzsofia
 
 


Zsófi! Egyeztetünk akkor, hogy hol és mikor találkozzunk. :)

Zitocs! Jössz?

Csöre! :)
Olivért utánozza Saci???

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Zsófi:
nincs vállalkozó ismerősöd, aki tud munkáltatóit adni? Nem kell a beíratkozásnál felmutatni, hanem majd amikor már bölcsibe jár.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hanna: tuti összebeszéltek :wink:
Sacika nem bánja, ha Olivér csajozik, tudod, milyen rámenős kiscsaj :wink: és tegnap mi is jóóóóóól megnéztük Leventét, igaz, csak képen :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! :)
Na, ezt nem mondom el Olivérnek.
Hívtalak. Megint megette Saci a telódat? :shock:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sacinak, Ági babának boldog nyolcadikat. :)

Na, mentem.
Este jövök.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!!!

Végre 1 éjszaka,ami nyugodtan telt!!! :lol:

Pont tegnap töltöttem ki a csp-s papírt,úgy tudom szept.15-ig nyilatkozni kell!de még később is lesz v.mi papír,amit ki kell tölteni!!!

de jó nektek "Pestieknek",annyival több lehetőségetek van!!!
bébijátszótér!!!én örülök,ha egy rendes játszótér van,most van ,kivételesen!!! :roll:

takarítottam,már csak mosok ma!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Igen, megyek! A holnapi nap nekem is jó, sőt, bármikor jó holnap!! :D :D

Akkor 4-re mentek? Írjátok meg légyszi, hogy mikorra menjek :D

Bakker, Viola most úgy alszik, hogy elaludt ülve, a feje és a teste előredőlt, a lába a füle mellett... de köszöni, jól van... :shock:

Kép Nem tűnik kényelmesnek...

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Csöre! kismamabérletet akkor igényelhetsz ha gyesen vagy gyeten vagy. Gyeddel nem...vinni kell a gyesről a határozatot a bkv pénztárba és már veheted is.

A nagy LAjos Hádában van gyerekruha, a babaruha konténerekben van, a nagyobb rucik meg vállfán. Holnaptól van új árukészlet! És lehet babakocsival közlekedni bent de érdemes odatelefonálni, hogy mekkora a tömeg!

A Keletinél sokkal drgább a gyerekruha, ott minimum 800-900 FT mondjuk egy póló viszont a minőség jobb. A Hádában 50-100.-Ft-ra jön ki egy babaruha...csak többet kell dúrni és jókor kell menni.

Hazajött Máté!!! VAn ám már hangzavar idehaza! Ne tudjátok meg hogy élvezte a közel három órás vonatozást!
katuska79
 
 


Mági:Köszi Eszter nevében is! :)
Csöre:5 perceket alszik és kezded előröl az altatást?Szegény,jó nyügi lehet akkor. :(
Már mindenki beíratta a pindúrokat bölcsibe?
Sacinak és Áginak boldog 8 hót!!!!! :D
Na megyek,Eszterrel nagy várat építünk,csak mindig ledönti :? :D :lol:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


sziasztok

Alig tudtam vissza olvasni annyit irtatok.Köszönöm a csángokkal kapcsolatos hsz-t én is pont igy éreztem szomoru voltam és szörnyen tehetetlen.

VIKY.BABE és BIGA.CSIGA kedvesek vagytok,hogy gondoltatok a gyüjtésre én már ennek a családnak el is küldtem a Bence kinőt holmiait és ami volt még itthon.Nem tudom milyen módon jutathatnátok el a magatokét de érdeklődök és a mihelyt tudok valamit irok és még egyszer a moldvai csángok nevében is köszönöm,hogy gondoltatok rájuk.

Katuska jo a fizurád én is a tegnap vágadtam le és valami hasonlo bár lehet,hogy menedékesebb, lánykád cofjai tündériek.

eszter Rita,Maszatmano édik a gyerköcök és mindenkié mert már nem emlékszek kinek láttam a képeit ,nézzétek el nekem még nincs 24 orája,hogy rövid a hajam lassan alakulok... :oops:

AlVÁS no megnyugodtam ,már ugy értem rájöttem,hogy másnál is ugyan igy nehezek az éjszakák mint nálunk, ezentul mikor már a 7x kelek fel a fiaim mellé igyekszem kevésbé sajnálni magam ,,egyedi,,problémáját :oops:

biztos még akartam valamit de most nem jut eszembe, ez van talán az öregség vagy az éjelezés...

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Áginak én is boldog nyolcadikat kívánok!!!

Fiam már bejárja az egész lakást, a legváratlanabb helyeken bukkan fel.

Zitocs:
Viola nagyon édesen alszik!!! Így elférnek majd ketten is Bencéval egy ágyban :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?