Sziasztok!
Adri!(Irdab)
Milyen kendőt kaptál és milyen hosszú??Nem mindegy a hossza meg a milyensége sem.l egy kismamás kendő max a kukába jó,na jó fejvédőnek jól használható de kötni képtelenség vele annyira vastag merev.
Pocak fájásra lötyik...
Kb 3. napja semmit nem adok.Én sab simplexet adtam eleinte és szerintem használt,utána 1hósan elkezdtem a gripe watert,volt mikor felváltva adtam mindkettőt egy nap.Egyik szopi után ez másik után az.
De most úgy látom már nem fáj a pocakja.Na jó este van kis szenvedés de az nem vészes nem igényel mást csak testközelséget
És Adri ne szégyeld magad.Mindenkiben felgyülemlik ilyenkor sok minden.Közre játszanak a hormonok is.
Én akkor vettem amúgy elő a kendőt véglegesen mikor volt egy ilyen nap.A Regi egész nap üvöltött és a cicimen lógott,a Szabi is pengeélen táncolt..
Majd du 3körül kendőbe tettem a Regit és láss csodát 3-4óra szenvedés után pillanatok alatt elalukált.
Melltartó betét.DM-es.A rossmanos nem jó.Viszont van a diszkontban az a Bruin..ennek nejlon a hátulja,nem folyik át rajta a tejcsi,ez tök jó pl út közbenre.
Benner!
Én tuti nem adnék a gyerekemnek nospát.Még a Szabinek sem,nem hogy egy pár hetes csecsemőnek.Azért az csak gyógyszer!!Én nem értem???Miért kell egy orvosnak már egy ennyire pici babának káros kemikáliát felírni???Mi lesz akkor később??
Mellesleg annyira fáj a pocakja,hogy egész nap szenved??Vagy mi a fő indok a nospára??Azért ez egy aránylag erős görcsoldó.
Csajok!!
Én is adok adtam a gyerekeimnek lötyit...
De valahol mindig arra gondolok,ez a baba 36hétig a pocakomban volt,a szívdobogásomat a beszédemet hallotta egész nap.Ott volt velem a nap 24órájában...
Hogy várhatom el tőle,hogy megszületve egy helyben nélkülem jól el legyen.Sokszor a sírás nem a pocakfájás miatt van,hanem csak egyszerűen az édesanyjára a test melegre ,közelségre vágyig a baba!!Azzal ha kendőbe tesszük,ha babusgatjuk ha vele alszunk,hurcoljuk nem fogjuk elrontani.
Madaran!
Én a Szabinak 11hós koráig nem adtam semmi mást inni csak anyatejet.Ma 2009-et írunk,már réges rég rá jöttek,hogy tök feleseges cumisüvegből pohárból mással itatni a babát ha van elég tejcsi
Szóval nem ártasz vele ha nem itatod hülyére vizzel,max jól cselekszel!
Én nem viszek sehová semmi innivalót.Ha éhes szomjas megszoptatom.Ma már szinte mindenhol van szoptató helyiség,ahol nincs ott meg keresek egy félre eső sarkot és ott szoptatok ha kell.
Az az igazság engem nem igazán érdekel mások véleménye.Ha egy felnőtt ehet az utcán csámcsogva,akkor a csecsemőm miért ne szopizhatna??
Mellesleg ma mikor a tiniknek a seggük kilóg a gatyából,a csöcsük kiesik akkor nem hinném,hogy bármit is szégyelnünk kéne
Fejés.Ha nem akarsz fejni nem kell!!!Max ha érzed,hogy nagyon feszül akkor fejsz kicsit.E a fejész is egy elavult dolog.Akkor fejjünkha szükséges,ha kevés ha feszül..stbCsak azért mert a 70-es években ezt írták a könyvek és sok szaki még ezt az elavult nézetet vallja,nos emiatt felesleges
De tényleg nem kell!!
Én nem fejek.Minek is fejnék??
No és míg el nem felejtem.Ha nagyon kell a víz azért...(mert persze van baba aki igényli)
Én forralt csapvizet adnék.A babavíz jó nagy átvágás,semmivel sem jobb tisztább mint a többi.Ásványvíz az sok esetben sima csapvíz ami szűrve van..
De ásványvizet ne is adjunk nagyon,mert az ásványi anyag tartalom káros lehet egy kisbabára.