Új privát üzeneted érkezett!

Katus: áááááá, nem minden tanár, Mesi tantónénije nem csíkoztatott, bár a nyiszatolós könyv nála is megvolt (szerencsére, mert így most elég kettő borítékkal odébb rakni a cuccot, meg csekkolni, meg a borítékokra Zaza nevét ráírni)
Éééés épp virágos szalvétát evett Saca tegnap :lol: :lol: :lol:

Nyűgi: nálunk egész délelőtt az van, már amikor ébren van. Rájöttem az okára: ISKOLA. NYekereg, ha elmennek a nagyok, nem találja a helyét. Ja, és emiatt korábban is ébred, mert nagyobb a pörgés a lakásban. Most alszik, remélem, még egy kicsit, mert éppen bevonom csomagolóval a cipősdobozt, amibe a borítékokat teszem.

Tükröm tükröm mondd meg nékem, milyen színű a nyelvem?
Kép

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


jandrea:
Bence múlt héten esett le az ágyról, ugyaebből az okból, fáradt voltam, sokat keltem, elaludtam. Parkettára esett, rewmegtem a félelemtől. Ha rögtön felsírt, nem aluszékonyabb, nem hány, nem ájul el, akkor nincs nagy gond. Akartam is mondani, ha felhívod a gyerekorvost, 100 %,hogy be fog küldeni a kórházba, ct-t csinálnak, meg röntgent.
Ilyen dolgok sajnos előfordulnak, mi is emberből vagyunk, néha lankad a figyelmünk.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


jupppiii!!! most volt itt a szomszédasszonyom (a védőnéni),és a kisfiáról hozott nekünk egy zsák ruhát, szebbnél szebbek, van benne téli kabi, mellány, ünneplős, kockás ingek, nacik :) Jövő tavasszal nem kell beruháznom Bencének!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Jó reggelt!

Andi, Ágnes is leesett a kanapéról másfél hónapja. Akkor halt meg a nagymamám, mindenki zaklatott volt, és mindenki azt hitte, hogy a másik figyel rá. Alig 30 centire voltunk tőle az apja is és én is. Mi azonnal elvittük a gyerekorvoshoz (nem sajáthoz, mert vidéken voltunk). Megnézték, és megállapították hogy annyira nincs semmi baj, hogy rtg és további megfigyelés sem kellett.

Saci nagyon édes!

Liuska, egyetértek Biga Csigával, érdemes hivatalossá tenni a jogi dolgokat az exeddel! Bár ha jól emlékszem Te írtad ugye, hogy elvégeztél egy év jogot az egyetemen... akkor Neked ezt úgy sem kell magyarázni :wink: Úgy rémlik, múltkor említettél valamilyen játszóteret, ahol voltatok... ez nem az, ami a Flórián környékén a "Faluház" mögött van?
kisbogacs
 
 


sziastzok, mi is élünk, virulunk :lol: 8) Párom itthon van szabin, úgyhogy igyekszem keveset gép előtt ülni :)

Kupi, azta mennyi fogacska!!! :shock: Levid nagyon kis helyes!!! Nekünk még csak most bújt ki a 2. fogacskánk...

Andrea, sajnálom az esést :( nyugi, tényleg mindenkivel előfordul ez!

Levente legújabb hobbija az ajtórácson szörfölés (nyitott rácson lóg állva, és persze imbolyog ezerrel). Tiltom, de mégis csinálja, szerintem ebből is lesz még oltári nagy elesés :roll:

Biga.csiga, nekem tetszik a gyűjtéses ötleted. Nekünk is rengeteg ruhánk van, amit ki lehetne selejtezni, általában csak úgy össze-vissza elosztogatom, de jobban szeretném, ha tényleg olyan helyre kerülne, ahol hasznát is veszik. Milán tiszta manökenalkat :lol: :lol: :lol:

Csöre, füzetcsíkozás :twisted: :twisted: :twisted: Saci,a kis hiú :lol: :lol:

Rita, azta mekkora Attilád! És Liuska, a Te Tomid is! :shock: Csak lesek, mi nemrég léptük át a 8 kilót... :roll:

Kriszti, most picit beparáztattál ezzel a szemüveggel. Nekem is c*r volt a szemem meg Apának is. Lehet, hogy érdemes lenne megnézetnünk nekünk is? Ti miért vittétek el Ágnest szemészetre, mit láttatok rajta? L. is picit bandzsít az egyik szemével... :roll:

Gyed téma: hát én nem bírom ezeket követni. Úgyhogy úgy vagyok vele, hgoy akkor jön a tesó, amikor akar, aztán majd abból a szituból hozzuk ki anyagilag a maximumot...Ja megjött a következő havi gyedem, ez már tényleg csak hetvenvalamennyi :twisted: :? :(

Viszont szombaton indulunk nyaralni, yuppi!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8) Már tiszta para vagyok, mennyi cuccunk lesz a repcsin, és hogy fogja Picúrka bírni... :roll:

Kép
vickybabe
 
 


2 új kedvenc képem:
Bezártság :lol:
Kép
Nagyfiú :lol:
Kép

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe, nem látszott rajta semmi, talán némi bandzsítás (amiről aztán kiderült, hogy nem az), csak tudtam, hogy jó esély van hogy örökölje a rossz szemem. Biztonsági okokból vittem el, és sajnos bejött a tippem. Küldj át Leviről képeket, amin úgy látod hogy bandzsít. A szemészdoki megtanított megkülönböztetni az igazi kancsalságot a babakori kancsalságnak tűnő állapottól.

Ruhagyűjtés: a barátnőméknek most születtek ikrei, egy kisfiú és egy kislány. Tőlünk sok lányruhát kapnak, de a kisfiúruhákkal hadilábon állnak. Ha valaki selejtezni akar, gondolhat ránk is, mi (illetve ők) biztosan hasznát fogjuk/-ák venni.
kisbogacs
 
 


Nagyom ügyes Levente milyen szépen áll.
A vezetéket nem szokta piszkálni? Nekünk el kell dugni mert rágja.

Saci Nagyon cuki. a guggolást hogy csinálja az állásból megy majd ?Vagy négykézlábból ?

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Levente nagyon szépen kikerekedett :D Jóvágású fiatalember :wink: Sacinak is tetszik :) (olyannyira, hogy ezt a jobbra nyíl bánta a billentyűzeten :?)

Sacát most műtöttem ki a tapétaragasztóból :? na jó, csak ami lecsöpögött, abba ült bele.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Na, megjártuk a bölcsit, eredmény jövő májusban :evil: És képzeljétek, odamentünk reggel, volt előttünk egy anyuka, erre látom a papíron, hogy a mai beiratkozásom mi voltunk az ötödikek :evil: Rákérdeztem, hogy a felvétel jelentkezési sorrendben történik-e, hát mondanom se kell, hogy nem kizárólagosan :evil:

Jandrea: ne okold magadat, jó anya vagy, ezen egy esés nem változtat semmit! Emberek vagyunk mi is, hibázhatunk. Biztos nincs semmi baja Biankának.

Lucus: hú, Ráckeve elég messze van Sasadtól :cry: Ugye Te kérdezted, mennyiket eszik Bálint? Hát, ez nagyon változó, tízórai általában nagyon kevés (pár falat) gyümi, mivel elég későn reggelizik. Ebédre kb. 80-100 gr-ot eszik meg, de van úgy, hogy 50 gr-ot is alig bírok belérimánkodni :cry: A délutáni tejpép gyümivel nagyon megy viszont, abból 180-200 gr-okat is képes megenni.

Vickybabe: hová mentek nyaralni? De ügyes nagyfiú már Levi!

Csöre: kis hiú Saci :D

Gyed: szerintem is úgy van, ahogy Krisz írja, Móni kivételével ránk már az új szabályok fognak változni. Tegnap láttam a TV-ben, hogy a családi pótlék bruttósítása is mennyivel csökkenti az összjövedelmet (igaz, sarkosítva egy 4 gyerekes családra volt kiszámolva, dehát akkor is bosszantó).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bálintanyu 2009.10.18 15:50-kor.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Ági: négykézlábból :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kriszti, majd megpróbálom fotózni...rákerestem és azt találtam, hogy 9 hósan érdemes elvinni szemészhez, úgyhogy szerintem ha hazajöttünk, akkor majd keresek egyet és bejelentkezünk. Az a biztos.

Kupi, dehogynem babrálja, imádja a zsinórokat :lol: De a nappaliban csak olyankor van "szabadon", ha ott vagyunk vele!

Edit, mi is Bálinthoz hasonló "óriási" adagokat eszünk :lol: Jó a tükrös kép. Bölcsi :evil: májusban derül ki, hogy felvették-e??? :shock:

Csöre, köszönjük :lol: nekünk is bejön Saci, de ugye őt már Olivér lefoglalta :lol: :wink: Tapétaragasztó :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Csak gyors bekukk.
Erika: mi is szopizunk sokat es evegetunk is, es fogzunk is (ejszakakat sirunk mar vegig). A szeklet mas mint fogzas elott, 2-3 szor kakil van hogy 4-szer is (az mar csak keveske) es puha kaki, nem hasmenes (habar tegnap a negyedik mar olyan volt, csak keveske), szerintem a fogzas miatt van. Este meg egyfolytaba szopit kert. Hiabba nyomtam a cumit a szajaba, addig nem hagyta abba a sirast amig nem szopizott. Lehet a savas nyal zavarja? Majd utanna olvasok. De szerintem minden ok, en nem is kerdeztem az orvost.

Kép
brestovsky
 
 


Vickybabe: igen, májusban... Akkor lesz valami központi kerületi bizottság, aki eldönti, kiket vesznek fel.

Magdolnasz: köszi a H2O-s választ. Te használod parkettán? Nekünk az összes szobában szalagparketta van, nem tudom, azt nem teszi-e tönkre?

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Katuska, nem több a GYED mint a TGYÁS.

CSak ha 2010-ben születik a tesó, akkor az idei pénzeimből számolnák a TGYÁSt, és mivel idén a TGYÁS-om elég jó pénz volt, és aug-tól kaptam először a GYED-et, így azért elég szép lenne a alapom. Ezért gondolom, hogy úgy éri meg bevállalni a tesót, ha jövőre érkezik. (ha később akar jönni, nem érdekel, csak akkor nem éri meg a TGYÁS, hanem GYED rögtön)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


kata köszi szépen,hogy felraktad a rucit,Martinod nagyon vagány lesz benne!ha minden igaz,h.végén mi is kapunk egy nagy zsák ruhát,és keresztelős ruhát is,v.színű csak inget kell vennem!

vicky nagyon édes kismanód!hova mentek nyaralni?

Saci,Bálint szintén tüneményesek!!! :lol:

itt ahol mi lakunk nincs bölcsi,bezárták,már elég rég!a közeli városba meg csak akkor veszik fel,ha igazolod,hogy ott laksz,lakcímkártyával!!!
:cry:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


[quote="vickybabe"]K írta:vickybaberiszti, majd megpróbálom fotózni...rákerestem és azt találtam, hogy 9 hósan érdemes elvinni szemészhez, úgyhogy szerintem ha hazajöttünk, akkor majd keresek egyet és bejelentkezünk. Az a biztos.


Őket biztosan ajánlom: http://www.szem2.sote.hu/index_frame_set3.htm Beutalót kell kérni gyerekdokitól (mi direkt oda kértük), majd felhívni őket időpont miatt. Sokára adnak időpontot, szóval ha egy hónap múlva akarod vinni, érdemes most elkezdeni az intézést. Név szerint mentünk dokihoz, max. fél órát kellett várni a megbeszéltekhez képest (Gyerekkoromban 2-3 óra volt a várakozás). Aranyosak voltak és nagyon profik. Simán megnézték Ági szemét 7,5 hónaposan, pedig még ellenkezett is szegényem.

Bálintka nagyon cuki a tükörrel :)

Jaj, Csöre, kérdezted a fekve szoptatást. Mióta Ágnes megvan, gyakorlatilag azóta mindig fekve szoptatok, talán egy-két hétig kísérleteztünk az ülve szopival, de nem jött be. Teljesen jól bírja a hátam, sőt, nagy szerencsém volt hogy így etetek, mikor jött az isiász. Szóval - bár nem zárom ki, hogy ettől fáj a hátad - nálam nem volt / nincs semmi gond emiatt... :roll:
kisbogacs
 
 


ja,kérdés,használ valaki közületek fürdetőkarikát?
szeretnék vásárolni 1-et!most nyúltak le előlem 1-et a tesz-vesz-en! :cry: :twisted:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


megvettem egy másikat!!!mérgemben!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Most értünk haza!
Szerencsére minden rendben van Biankával!
Csináltak neki koponya röntgent, hasi és koponya uh-t. És azt mondták, hogy bár minden rendben, de azért holnap délelőtt vigyük be kontrollra. Azóta már a kis ajka is leapadt, már csak a véraláfutás árulkodik a dologról. Megnyugodtam!
És képzeljétek! Ahhoz a dokihoz kerültünk, aki engem operált 18 évvel ezelőtt epekővel illetve 13 évvel ezelőtt vakbélgyulladással és emlékezett rám! Legalább biztosan tudom, hogy jó kezekben volt Bianka.

Kép
jandrea
 
 


Andi, de jó! :) :)


HELP!!!
Csajok, totál tanácstalan vagyok :cry: :cry: :cry:
Ágnes minden egyes étkezést szabotál. Két kiskanál lecsúszik, utána belenyúl a szájába, majd a tökös/barackos/satöbbis kezével alaposan beledörgöli a kaját a szemébe, s ezután persze veszettül sír (nem csodálom, nekem is fájna). Ha lefogom a kezét, akkor meg azért tör ki a balhé, és amúgy sem tudom csak két kézzel a kezét is lefogni, meg a kanalat is adni a szájába. Bárhogy, bármivel próbálkozom, 30-40 ml-nél több még sosem csúszott le. Minden egyes etetés palotaforradalomba fullad, kétszer annyi idő telik sírással és vigasztalással mint evéssel. A főzőcskét már teljesen feladtam, napi 30 ml-ért kár pepecselni. Nem erőltetek semmit, de így is már akkor hiszti van, ha meglátja közeledni az első kiskanalat. Már az is eszembe jutott, tartok egy hét szünetet, és addig csak anyatej, és utána hátha... vagy nem tudom... semmi ötletem nincs...
kisbogacs
 
 


Szia Viki!Jó nyaralást!Hová mentek?Mi még nem mertük bevállalni az utat repülővel,meg tavaly terhesen sem :(
Kriszti:Eszter is bele szokta dörzsölni a szemébe,vagy a hajába a kaját,mikor álmos.De nem sír...Kanalazik tovább és egyszer csak bealszik. :o :) Annyikákért én sem főzőcskéznék.Az enyém szép adagokat eszik,de még így is olyan a konyha,meg annyi a mosatlan,mintha többfogásos ebédet csináltam volna a családnak. :shock: :? De nem baj! :P
Nekünk meg István szemorvosa mondta a múltkor,mikor a szemüvegét csináltattuk,hogy a gyereknek majd nézessük meg a szemét,mert örökölheti.És nem is kicsit rossz Isti-Pisti szeme,teljesen egyedi a lencséje,olyannyira nincs ilyen szar szeme senkinek...Pedig ő nem is volt szemüveges.Kábé 6-7 éve kezdett romlani bizonyos okok miatt,állítólag.De én is el akarom majd mindenképp vinni és reménykedem,hogy nem csak a szem formáját örökölte tőlem,hanem azt is,hogy olyan mint a sasé(nem csipás...) :D :lol:
Na megyek,de előbb,még rakok pár képet.(az ikreimről) :)

Kép Kép Kép Kép

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Na, elaltattam a kis zsiványt. Alig ér rá aludni. :shock:

Andi: örülök, hogy minden rendben. Mi is a Madarászban voltunk koponya és hasi uh-n. ( 6 hetesen) Az arab doki volt? Nagyon kedvesek voltak velünk is. (mondjuk 7000 Ft-ért lehettek is)

Kriszta: Hannáéknak van olyan karikájuk.

Vicky: Levente még mindig nagyon szép! Édes, ahogy epekedik ki az udvarra. :lol:

Edit: Bálint randira készülődik a tükör előtt? :lol:
Ja, nekünk is májusban lesz eredmény a bölcsiről.

Csöre: Saci szépen kisminkelte magát a tükör előtt??? Szemöldököt szedett?

Eszter: édesek az "ikreid". Meg a kutyus is. Totál olyan, mintha igazi lenne. Vagy az is?

Kriszti: nálunk is akkor dörzsöli, ha álmos. Nem lehet, hogy az a baj? Egyszer csinálta kajánál is, de ő is bealudt, mint Eszter.

Ma lecsúszott 300 ml :!: brokkoli-krumpli-csirke. Beles mint az apja. :) (ő meg a hűtőt eszi ki non-stop)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.09.02 13:14-kor.

krisz78
 
 


Erika!!!! TB alapú kifizetés nem lehet következő TB alapú kifizetésednek az alapja! Szóval tökmindegy mennyi volt idén a tgyásod a gyeded nem az lesz az alap, hanem a szerződés szerinti béred!!!!! ha pl gyedbe szülsz, akkor a számítás alapja a szerződés szerinti béred. Ha gyed után felveszed a táppénzt akkor a táppénzed alapja nem a szerződés szerinti bér, hanem az utolsó munkában eltöltött időszakod az alap. Érted?

levágattam a hajam...de már hiányzik a hosszú:(

de édesek a babák! varázstükrösek:)
katuska79
 
 


Kriszti: csak annyit adj sztem Ágnesnek, amennyit szívesen megeszik, ha tiltakozik, onnantól ne! Ez persze nem vonatkozik az első kanálra, mert annál előfordulhat tiltakozás, mondván, nem tudja, mivel akarod tömni. Ha 2 kanállal eszik meg, akkor annyi, és kész, legközelebb, vagy 2 hét múlva több lesz :wink:
Ha rendesen szopik, akkor éhen nem fog halni, hagyj neki időt, hogy megszokja a szilárd kaját! Türelem.
Bocsi, többire később

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Katuska: fotót az új hajadról!!!!!

krisz78
 
 


Katuska: igen, igen, fotót szeretnék én is!

Krisz: 300 ml??? Nem semmi, mekkora étvágya van Ádámnak! Ja, randira készül a plüssállatkáival :D :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Edit: ki fognak enni az apjával együtt a vagyonunkból. Közben meg nem kövér a gyerek, alig 8 kg. Érdekes, hogy ha üvegeset kap , elég neki az a mennyiség, de ha én csinálom, mindig több lesz, és kéri, amíg a tányérjában van. Ti esztek már húst? Ádámnak az hozta meg a kedvét. Előtte a zöldségeket alig tudtam belenyomni. Most meg....

krisz78
 
 


Kriszti! nem fogzik Ágnes? akkor is szoktak ilyen "hisztit" csapni evéskor. VAgy egész egyszerűen iylen válogatós típus. MIket próbáltál már neki adni? Lehet egészen másfajta ízeket szeret...vagy csak álmos mikor eteted. Olyankor hagyd abba, tedd le aludni vagy játszani és később próbáld újra. Akkor is ezt csinálja? Majd rájön az összefüggésre, hogy a kanál és benne az étel az csillapítja az éhséget.

Kóstoltass meg vele üvegest is hátha csak a főztöddel van a baj 8) És próbálj megnyugodni lehet megérzi, hogy stresszeled magad miatta. Fogd játékosra a dolgot. VAgy lehet nem is éhes még? Petra akkor bőg evésnél ha még nem éhes.
katuska79
 
 


Krisz:Nem igazi,de aki belép az ajtón(bejárati felé néz)egyből vissza lép,lefehéredett fejjel. :lol: Mindenki megrémül.Ilyen kutyát szeretnénk,de amíg nem lehet,addig van ilyen.(4 kutyánk van most.Ha majd a fele kipusztul,akkor talán...)
Egyébként nálunk is az megy,hogy az üvegesből elég az a mennyiség,de ha én főzök,abból dupla annyi lemegy a kis bendejébe'! :)
Katuska:Miért vágattad le?Mennyire kicsire?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterem 2009.09.02 13:35-kor.

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Egyetértek Csörével! addig etesd míg kéri, amíg jókedve van. Amint látod, hogy görbül a szája máris pakold el előle így megmarad a jó emlék.Ha két kanál hát két kanál. Lesz az még három négy is!

Még nem merek képet csinálni....
katuska79
 
 


Eszter! pont ezt akartam kérdezni, hogy igazi-e a kutya. Ezek szerint nagyon élethű! Állig érős.
katuska79
 
 


Még azt akartam írni Kriszti, hogy egyetek együtt! Az étkezés legyen jó hangulatú, oldott. Ültesd közétek és ebédeljetek mindannyian de ne keríts nagy feneket neki, szóval ne az legyen, hogy akkor odahúzod és kötelező a hami, hanem úgy mellékesen adj a szájába egy egy falatot miközben figyel titeket. Egyébként is jó kialakítani a szokást, hogy együt eszünk az asztalhoz ülve szépen. Társaságban az étvágy is jobb. Vagy menjetek babás társaságban és egyen együtt más babákkal! Nálunk ez mindig bevált ha Máté nem akart enni. A szomszédban mindig minden finom volt:)
katuska79
 
 


Halihó!

Megint micsoda szép (és hiú :lol: ) babákat láttam itt megint!!! És milyen ügyesek!!!

Andi: bizti nincs semmi komoly baja Biankának,nagyobb volt az ijedtség remélhetőleg,nyugodj meg!!! És eszedbe se jusson,hogy rossz anya lennél!!! Emberek vagyunk,mindannyian.

Én is hozok képet,na így vegyen az ember szebbnél szebb játékokat,az ásványvizes flakon mindent visz,ezúttal a Nagymamiéknál :lol:

Kép

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Katuska, akkor tök mindegy, hogy mikor szülök, az előző bérem lesz az alap? Akkor ez jó hír.

Kriszti, kaja menet nálunk: szabotálás nálunk is megy. Akkor nem annyira éhes, és inkább várok még egy kicsit.

Amivel utána szoktam próbálkozni, mert tuti éhes, és még mindig nem eszik. Adok valamit a kezébe, amig azt figyeli, simán beadom a kaját a szájába. Viszont ha nem éhes, ezzel sem lehet átvágni. Ma pl úgy evett, hogy semmi nem volt ami közben a kezébe került volna.

Mi adagunk általában 120-140 ml. Mostani ebédre csak 80-at evettt meg. Nem egy nagy kajás.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Krisz: csatlakozunk Ádihoz, 250-300 g lecsúszik ebédre, ma először karalábé volt krumplival :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kriszti: én két dologra gondolnék: (1) nem éhes, ezért nem eszik. Ebéd előtt mennyivel szopiztok? (2) egyszerűen még nem érdekli a normál kaja, még inkább anyatejre vágyik. Amúgy gyerepszik rendesen? Ha igen, én nem aggódnék.

Krisz: igen, már eszik csirkehusit, de ez egyelőre inkább csökkentette az adagokat, nem növelte. Pedig apja is és én is nagy bélpoklosok vagyunk :oops: Bár, lehet, hogy fog ez még változni. A keresztfiam pl. 1-1.5 éves koráig nagyon sokat evett, szinte bármiből, most meg minimális mennyiségű szénhidráton él, húst, zöldséget szinte nem is hajlandó megenni :cry:

Eszter: iszonyatosan élethű az a kutya, nem csodálom, hogy visszahőkölnek tőle a látogatók :shock:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Sziasztok!
Újra itt, most már igyekszem nem lemaradni. Bekapcsolódok.
Szegény kis Lillunak jön a foga, így aztán elég nyügi. Most alszik.

Pár dologra azért tudok írni.

Minden baba ééééédes! :D

Andi: látom, már megnyugodtatok. Sajnos Lilla is leesett egyszer az ágyról a parkettára, de nem is igazán sírt, csak kicsit, utána aktív volt, nem aludt el, csak órákkal később, mosolygott, evett rendesen, nem hányt, így én megnyugodtam, hogy nincs baja.
Ilyen előfordul, látnád, mekkorákat tud most esni, hogy mindenhol feláll, lépeget, és azt hiszi, hogy tud állni, ha elengedi a kapaszkodót
:shock: :shock: :shock: Egész nap a nyomában vagyok.

Csöre: jó kis suli :roll: Jaj, nekem, és Lilla mindjárt sulis :roll: Anyának több feladatot adnak, mint a gyerkőcnek :?

Erika: mi még sokat szopizunk, a pelusban a hozzátáp elején keményebb cucc olt, most már puhább, néha egészen anyatejes kaki. Nálunk 2-3-4 naponta van, nagyon változó. Akkor viszont naponta 2-3*.

Katus: fotóóóóót!

Hozzátápi: a gyümi továbbra is menő, a zöldség nem :? Már végigpróbáltam mindent, amit a táblázatom szerint lehet, de nem nyerő. Na, majd husival. Hétvégén bepróbálom a pipihusit a levesből :wink:

Kriszti, etetés: Lilla akkor csinál ilyet, ha álmos vagy fáradt, amikor etetni akarom. Ilyenkor egy-két kanál után le is állunk, később megpróbálom megint. Ha jóllakott, elfordítja a fejét, lesöpri a pürét a kanálról :) Ha nem ízlik neki...na, azt látni a pofiján :D
Szerintem se erőltesd, mert megutálja az evést. Ha nem kér, hagyj ki esetleg egy-két napot. Ja igen, Lilla még a fognövés miatt is nehezebben eszik, valszeg kellemetlen, ha hozzáér a kanál.

Csöre, fekve szopi: mi legtöbbször fekve szopizunk, mert így altatok, meg éjjel is. Nekem a legelején fájt a medencém-vállam, mert volt, hogy egész éjjelre "úgy maradtam". Egy ideje nincs ilyen gondom.

Hohohóóó: beszéltem a nőgyógyászommal tesóügyben, erre mit nem kér? Lilla legyen egy éves, mikor összejön, mert annyi pihi kell a szervezetemnek. Na ja, mintha lenne a ciklusomnak bármi jele :roll:

Nem emlékszem többre, ne haragudjatok :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vsziszi 2009.09.02 14:11-kor.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi
 
 


Na újra, csak műsor volt... álmos a kiscsaj, de nem akar aludni, mert most jöttek haza a tesók :) Amikor készültünk, hogy indulunk értük, majd kibújt a bőréből :D Honnan tudta? :roll: Ok, tudom, okosabbak, mint gondolnánk :wink:

Krisz: nincs is szemöldöke :wink:
300 ml? Mi 100-nál már pezsgőt bontunk :roll: :lol: :lol: :lol:

Kriszti: köszi a választ, igazából nem kifejezetten a hátam, hanem epe tájék (oldalt, borda alja környék), de sztem nem az...
Még egy ötlet: ha hagyod, hogy egyedül egyen Ágnes, akkor sincs lelkesedés? Lehet, hogy mindkettőtöknek át kell öltözni, meg felmosni, marha nagyot takarítani, de elképzelhető, hogy az önállóság hiányzik neki.

Katuska: tuti jó lett :wink: hullott nagyon?

Viki: ó, Olivér biztos nem bánja, ha Saci jól megnézi Leventét is :wink:

B*sszus, szétszedtem a telefonom, hogy kiszedjem belőle Saci ebédmaradékát, és nem tudom visszakapcsolni :evil:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hát az én gyerkőcöm sem egy nagy evős,de ma bekajált!!! :cry:
Lábon ki is hordtam egy szívinfarktust!!! :twisted:
fölébredt,egy kicsit játszottunk,hogy magához térjen,etetőszék,hami-hami-alma-banán-körte,már máskor is evett ilyet!!!jó étvággyal ette!megint egy kis játék...és szopi,kb egy óra múlva!!!
annyit visszabukott,mint még soha!ráadásul félrenyelte,úgyhogy megint fejre kellett állítanom,és ütnöm a hátát!!!
még remegek!!! :cry:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


És mit keresett a telefonban az ebéd :lol:

Nálunk is úgy eszünk hogy van a kezében vmi pl répát hosszabb csíkra vágok és próbálja azt is harapni de a markát nem nyitja ki csak szorítja.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


És folytatom, mert közben kisregényeket írtatok :) Én meg vééégre elaltattam Sacit :) Már alig állt a lábán :roll:

Eszter, Bálint és Martin is nagyon édesek :) Eszterről egy csukott szájú képet is látunk :) (Már épp kérdezni akartam, mert írtad is korábban, hogy mindig nyitva van neki, hogy kap-e rendesen levegőt az orrán, de ezek szerint igen :wink:)
MArtin is már milyen profin ül :) Tiszta nagypasi :)
Bálintról nagyon jó beállítás :) Milyen kis kopi még :) Sebaj, majd jó kis erős haja nő később :wink:

Szilvi: szegény kis Lilla! Remélem, hamar kibújik a fogacska!

Ja igen: Én is szoktam evés közben Saci kezébe adni valamit (lásd fentebb telefon probléma), ez lehet ehető is, akkor azzal is elvan, hogy rágicsálja, marha büszke magára, hogy már nagylány, és közben a szájába lehet tenni a falatkákat, egész lelkes.
És Katuskával egyetértek, jobb, ha együtt eszik mindenki, ha az evés egy közös esemény. Lassabb lesz, az biztos, de idővel úgyis egyedül fognak enni a lurkók, és nagyon megéri a most befektetett energiát :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Zétény basszus jól megijedhettél
De az a jó hogy gyorsban lereagálod és így nem lesz baj

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Csöre! á már nem annyira inkább csak meguntam. Hiába volt hosszú ha állandóan töredezett, nem volt semmi frizura formája és csak összekötöttem. NA jó tegnap becsavartam, ma egy órán át szép loknijaim voltak oszt annyi.

Erika! jelenleg midnegy, hogy jövőre, vagy utána szülsz. Ugyanazt a pénzt kapod mert ebben az évben is végig tygáson, gyeden voltál. Vagy szülj egyből úgy, hogy folyamatos legyen a gyeded (akkor is előbb a tgyással jobban jársz) vagy menj vissza dolgozni és a következő évben menj szülni és akkor megint magas lesz a tgyásod. a gyeded akkor is annyi lesz amennyi a maximum lehet. Na remélem nem volt túl kacifántos.

na itt egy kép: (hátul rövidebb, elöl hosszabb, hogy a fülem mögé tudjam tenni ha zavar. Kíváncsi lesz miylen lesz amikor elfekszem...

Kép
katuska79
 
 


Kata: ó, a flakon nálunk is nagyon bejön. Nagyon cuki a képen a legényke. Olyan ikeás répás nyulunk nekünk is van. :wink:

Nálunk most ez a legmenőbb szórakozás:

Kép

krisz78
 
 


Katuska én is pont ilyenre vágattam, hátul rovidebb, föl van nyírva kicsit. Én nem bántam meg még így is fel tudom tűzni ha nagyon belelóg a szemembe.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Csöre:Csak a képekre írtam,hogy majdnem mindegyiken tátikázik.De az orrán vesz levegőt...Mikor fotózom,akkor úgy néz rám,3 szemmel".Ez viszont családi örökség,mert az apja,a nagyapja és a keresztanyja is állandóan tátika! :lol: :lol: :lol: Az ő kiskori képeik is 3 szemes! :lol: Néha viszont sikerül csukott szájasat is csinálni.Néha.

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Eszternek boldog nyolcadikat kívánunk!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Katuska: szuper jól áll az új frizkó!!! Én szombaton megyek fodrászhoz,a festés tuti,aztán meglátjuk :wink:

Krisz: hát Ádidat meg kell zabálni,hogy vigyorog!!!! Jók ezek a hinták! :D

Kriszta: jesszus,én is halálra rémültem volna. Nyaraláskor Martin babapiskótát nyelt félre és se föl,se le,aztán kis rásegítéssel visszajött....hát,én is órákig reszkettem...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Jaj ez a félrenyelés...még nem volt benne részem...szörnyű lehet az a pár pillanat!
katuska79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?