Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Túl vagyunk az első napon. Bence reggel izgult nagyon, de már piros ponttal és matricával jött haza , mert ügyes volt. A mai napjuk ismerkedéssel és játékkal telt. Délután ezt mondta mikor mentünk érte:
- Anya, ez sokkal jobb mint az ovi!
Nagyon örültem ennek a mondatnak, gondolhatjátok.
Este 5-től fél 8-ig (!!!) szülőin voltam. Naponta 4 vagy 5 órájuk lesz, heti egy alkalommal lesz angol, , sokféle sport közül lehet választani (foci, tenisz, kosárladba, vívás, aikido, lányoknak külön ritmikus sportgimnasztika, lánytorna).
Ja és rám van sózva a szülői munkaközösségi feladatok egy része. :roll: Pedig csak annyit akartam mondani,ill. mondtam, hogy szívesen megveszem bizonyos időközönként a gyerekeknek szükséges papírzsepit, wc-papírt, szalvétát az osztálypénzből, mivel ezt sem vállata senki. (Osztálypénz összeszedését nem vállaltam, egyedül meg főleg nem, végül egy anyuka beadta a derekát, így ketten fogunk szorgoskodni,de remélem a többiek is segítenek majd. :roll: )
Osztályfőnök egyik szeptemberi szombatra ismerkedős, szalonnasütős, (esetleg bográcsozós ) összejövetelt akar szervezni, ahol gyerekek, szülők ismerkedhetnek. (Bence osztálytársa Zeke László író fia, a Fideszes Halász János képviselő fia is :shock: , azt hiszem fel kell kötni a gatyánkat :lol: :P )
Dorka reggel be sem akart menni az oviba, ki sem akart szállni a kocsiból. Bent voltam reggel vele kb. 15-20 percet, addig úgy ahogy elvolt, de mikor eljöttem sírt. :( De munkatársam tovább maradt a kislányával és ő mondta,( és du. az óvónők is), hogy miután elmentem kb. 2 percig tartott a sírás és később nem volt gond. Evett, aludt, játszott. Sőt napközben már határozott volt, intézkedett. :lol: :lol: Mikor mentünk érte boldogan újságolta, jó az ovi. Este lefekvéskor azért ment a hiszti, miért nem megyünk alvás helyett is oviba, mert ő máris menne vissza játszani. :lol:
Csináltam ma a gyerekekről képeket, mindjárt felteszem.

Zsebi!
Én is vidám sulikezdést kívánok a gyerekeidnek!
Édes lehetett reggel Gergőd. :lol: :lol: :lol: Nem akarta elkapkodni a reggeli iskolába indulást. :P
Milyen kicsi a világ:
Ökrös Mónika tanított a Vegyipariban is, ott volt tesi tanárom kb. 2 évig. Apukája meg férjemnek kézilabda edzője volt egy ideig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.09.01 21:37-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 



Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, de jó volt találkozni! Pannika milyen nagy csaj!!!

A zenebölcsi nagyon gáz volt..... :evil:
Nektek hogy tetszett? A mai tornát kipróbáljátok?

Anita, Zita mikorra vagytok várhatóak?

Andi, örülök, hogy a csemeték zökkenőmentesen vették az akadályokat!

Nálunk olyan üres volt a ház Olivér nélkül. :cry: :cry: :cry:

Felket Nelly, kásbb jövök. :shock:


 
 

Sziasztok!

Andi! Örülök, hogy ilyen pozitív élmények érték a gyerekeket!
Az enyémek is nagy lelkesedéssel jöttek haza, jó volt az első napjuk.
Amikor én kossuthos voltam, Ökrös Pista bácsi ott volt tesi tanár.
Bogi többi tanárát nem ismerem (hát, kicsit változott már a tanári kar) , sok fiatal tanára is van. Egyelőre a reggeli iskolábamenést variálja, mert most úgy csinálják a párommal, hogy ő elviszi reggel a munkahelyünkhöz a Diószegire, ott felül a 15-ös buszra, így csak egy busszal megy, de a Vágóhíd utcán nagyon lassan jutott keresztül. De itthonról meg a hídon lenne nagyon lassú. Na, majd meglátjuk, ha a szeptember eleji roham lemegy, hátha normalizálódik kicsit a forgalom.

Kriszti? Hova jártok zenebölcsibe?

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Andi, Zsebi! De jó, hogy a gyerekek jó élményekkel tértek haza az első nap! :)

Zsebi! Ökrös Mónika engem is tanított, 3-4-ben, akkor került oda. Az apukája és a testvére meg az egyetemen tanít, legalábbis ott tanítottak, míg én jártam. Tényleg kicsi a világ. :)

Kriszti! Én is örülök, hogy taliztunk. Nelly nagyot nőtt, igaz ezer éve nem láttam. Édes, ahogy totyog! :D nekem csak annyi nem tetszett a zenebölcsiben, hogy nagyon zsúfoltan voltunk, de remélhetőleg ez jövő héttől nem így lesz. Pannikának bejött a sok baba. :D

Zsebi! A Délibáb mellett a Sajtkukac játszóházban van a zenebölcsi.

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan benéztem, amig ebédelek. Anna nagyszülőknél, István elment Pestre 3 napra, én meg dolgozok nagy magányomban.

Kriszti bocsi, hogy nem jelentkeztem ahogy igértem. Edina volt már nálatok?Mert a héten nem tudunk menni és arra gondoltam amúgy is megvárnánk hogy Edina menjen, mert ha vmi nem jó Kamira akkor az lehet nekünk kéne. Na meg Zita most nem igazán utazóképes, és mi együtt mennénk, igy mindenképp marad a jövő hét.

Jaj de izgi amiket irtok. Mármint ezek a sulis-ovis-bölcsis dolgok. Örülök, hogy mindenkinek jól kezdődött, Zsuzsi nektek meg azért hogy sikerült bölcsit találni. Bár inkább abban biztam hogy nem lesz rá szükség. Férjednek drukkolok, remélem hamarosan jó hirrel jössz és kap vmi jó munkát.

Most vissza a melóba:-(

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita! Mit dolgozol? vagy házimunka? :?

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzska
Sóbarlang könyvelés
tudod amióta Anna megvan azóta csak tüzet oltok mindig, de most szeretném rendbetenni, ha netán elkelne, akkor ne kelljen éjszaka is dolgoznom :-)

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Anita, nekem is jobb lesz a jövő hét, mert Nellynek nagyon folyik nózija .
Edina még nem volt, írtam neki privit, biztos nem nagyon olvas minket, most hogy betegek voltak.

Zsebi, nekem a zenebölcsi nem jtt be, kevésnek éreztem, de szerdánként van Csiribiri torna, az szuper volt. Éneklés, mondókázás, nagy- és kismozgások, fejlesztő játékok.
Ezt ajánlom, mi is járni fogunk. (remélem nem lesz Nelly sokat beteg).
Szintén itt van a Sajtkukacban.
Ha esetleg nincs kedved átszelni az egész várost a Széchenyi u. 70 alatt az Aranyalma játszóházban tartja az a lány a zenebölcsit, akihez tavasszal jártunk.
Az is jó volt, gitáros-furulyás, tornázós foglalkozások.
Aranyos a Gergő story a kis hétalvóról. :lol:


Andi, klassz kis suli lehet, ha ennyi mindent lehet választani.
Tök jó, hogy Halász gyereke is oda jár, valamennyire védve vannak így a gyerekek (mert sajnos nem minden pedagógus való a pályára, mint tudjuk :? :? )

Zita, jobbulást neked!
Jól elintézted a kacsódat, szerencse, hogy nem lett nagy baj!

Alíz Balázs idén megy oviba?

Zsanna, gratulálok a remekműhöz, nagyon kreatív vagy! Tervezel még mást is babaszobába? Az egész a tengert fogja idézni?


Képzeljétek végre be van tömve a fogam! Nem semmi azért ,decemberben keztem!
Mindegy, rendben van a szám, majd csak a 2 amalgámot kell kicseréltetni, de nem szeretek ahhoz hozzányúlni, ami "működik". A doki váltig állítja mennyire rosszak ezek a régi tömések, ő már 5 éve nem töm vele.
Mit gondoltok erről?

Ennyi voltam, Nellykém olyan nyugtalan. :cry: :cry:

Szép napot mindenkinek!



Sziasztok!

Kriszti!
Örülök, hogy neked is tetszik.Dekorgumiból fogok még majd állatfigurákat csinálni, de szerintem azt majd később, mert egyenlőre velünk lesz egy szobába és azért kellett a falvédő is mert elég hideg a lakás.Sajnos földszinti és a lépcsőház sincs fűtve, így eléggé hideg, de gázos, úgyhogy legalább azzal tudjuk szabályozni.Megfázni remélem nem fog, de a kiságy csak a fal mellé fér el, szerencsére azon az oldalon van szomszéd, de szerintem számítani fog a falvédő is. :D
zsanna7
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Jobbulást Nelly babának!!!!Küldjük a gyógypuszikat. :wink:
Én is nagyon remélem , hogy jó kis osztályközösség jön majd össze , és a szülők is összetartanak majd. (Megdolgozunk érte, elég nehéz volt bejutni :lol: :lol: )Bízom benne hogy a tanító néni(k)ben sem kell csalódnunk.
Bencének még mindig tetszik, pedig tegnap már kicsit tanulgattak is, persze csak játékosan. Volt tesi óra is, az is tetszett neki.
Már házifeladattal jött haza, képeket kellett kiszíneznie amit a napköziben nem fejezett be.
Dorkának is tetszik az ovi, este most is vágyott vissza, sőt éjszaka is felkelt jópárszor és félkómásan is azt hajtogatta hogy most menjünk oviba. :lol: Reggel bezzeg mikor ébresztettük akkor azt kezdte el mondani, hogy ma ha lehet ne menjünk oviba. Hát... ilyen az én lányom. :P :P

Zita!
Kezed jobban van már?

Zsuzsi!
Munkahelyedre mikor mégy vissza elmondani hogy szeretnél visszamenni?

Kép
Kép
bendor
 
 


Kriszti!
Még a fogtömésről akartam írni.Én is ki akartam cseréltetni, de nekem azt mondta a doki, hogy igaz, hogy jobban néz ki a fehértömés, meg nincs benne az amalgám, ami káros, de még fele annyira sem időtálló, mint a régi fajta.Így én se cseréltettem ki végül, bár két fogam fehérrel van tömve, azt még magándoki csinálta vagy 6-7 évvel ez előtt, ő azt javasolta, persze, mert sokkal drágább, mint az amalgámos.Aztán az a doki, akihez most járok, mondta, hogy nem jók a fehér tömések, azóta ő amalgámmal tömött nekem fogat.Igazából több doki mondja hogy az amalgámos tovább tart, meg nem kezd el alatta romlani tovább a fog, ezt én is tapasztaltam, csak az amalgám miatt mondják mostanában, hogy mérgező, meg minden, de én még nem hallottam olyat, hogy valaki azért halt meg vagy lett bármi baja, mert amalgám volt a szájába és az mérgezte.Szerintem ez is a pénzről szól.
zsanna7
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Fogtöméssel kapcsolatban: ami már a szádban van, azt nem szabad bántani! Az igaz, hogy már sokan nem tömnek amalgámmal, (szerintem egy jó fehér tömés is tart addig, mint az amalgám), de igazán akkor káros, amikor cserélik. Úgyhogy ameddig jó az amalgám, addig nem kell bántani!

Abban a zenebölcsiben, ami most a sajtkukacban van, mi is voltunk júniusban, még a Turmalinban volt akkor. Hát, ... Szabinak tetszett, de hát ez nem nagy szám, neki minden tetszik, ahol zaj van, és gyerekek vannak, de szerintem sem volt egy nagy durranás. Lehet, hogy elmegyünk azért egy párszor, vagy a másikba, amit írtál, hogy valami programunk azért legyen. A tornára járnak ilyen picik?
Szerintetek a babaúszást el lehet még most kezdeni?

Andi! Nálunk a Bogi volt osztályának a szülői közössége nagyon jó, ott mi is szerveztünk minden évben közös főzéseket a Vekerin. Ez nagyon jó program volt, és jól összehozta a szülőket. A Gergő osztályában nem ilyen összetartóak a szülők, ott csak azokat ismerem, akiket Gergő meg szokott hívni szülinapra.

Zsani! Téged nem érdekelnek kis rucik? Bár még nem tudjátok, hogy fiú lesz, vagy lány, ugye? A hétvégén válogattam át a Szabi ruháit, hát, van egy jópár, sok alig volt rajta.

zsebi_baba
 
 


Zsebi!

Nem tudom még lehet hogy érdekel, főleg ha van téli cucc is közte.Már turiztam egy pár kis rucit, de még nem tudjuk a nemét addig nem akarok újakat venni, de elvileg jövőhéten tudunk menni uh-ra mert kész lesz az afp és akkor hátha megmutatja magát.Írok majd úgyis. :D
zsanna7
 
 


Sziasztok!

gyors bekukk.

Andi, Zsebi!

122-es téli overállotok vagy/és tollkabát, sínadrágotok(kantáros) nincs véletlenül?
Tudom, hogy még korai, de most vannak jó árban, viszont ha nektek van azt inkább megnézném.

Köszi

Tiszta hülyének fogtok nézni, de most a karácsonyi ajándékokat kajtatom a csemetéknek. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

csáó mindenki



Kriszti!
Ígérem szétnézek ruhafronton, mert fogalmam sincs így fejből mik vannak.
Karácsonyi ajándék? Látom nem hagyod az utolsó pillanatra. :lol: :lol: :lol: És ez még enyhe kifejezés volt. :P
Egyébként milyen ajándékötleteid vannak? És miért ilyen hamar veszed? Jó, én is el szoktam indulni időben,de nem negyed évvel hamarabb. :lol: Persze lehet igazad van, így biztos van időd mindent beszerezni, több helyen is megnézni esetleg ugyanazt, nem?
Fogtömés:
Én is úgy tudom, (több orvostól is) hogy az amalgám sokkal tartósabb mint az esztétikus tömés, utóbbit gyakrabban is kell cserélni. De persze esztétikusabb. Szerintem Neked kell döntened, én kérdeztem, azt mondták nem igazán szokták cserélni az amalgámot esztétikusra ha nincs semmi gond. Kár bolygatni. De ha ragaszkodsz hozzá pénzért ugyis megcsinálják. :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!!

Köszi mindenkinek a jó kívánságokat.
Már jobban vagyok,már "csak" köhögök. :(


Andi:
De jó hogy könnyen kezdődött az ovi/suli a gyerekeknek.
Jaj remélem nálunk sem lesz nagy gond.
Kicsit azért izgulok.
Ne is mond ............én is szívesen sétálgatnék Róma utcáin. :D
A férjemnek is nagyon tetszett,megnézte a Colloseumot,a díadalívet ,stb.Van nála fényképező gondolom csinált képeket,majd teszek fel .Feltéve ha nem törli ki. :roll: :roll: :evil: Bár most már óvatosabb lesz gondolom,megnézi mielőtt kitörli a gépről.Azt mondta jókat eszik,amit lehet kipróbál fullos az ellátásuk.
A boruk az csapnivaló(ő a Tokajira esküszik. :D ),a fagyi meg a sör viszont nagyon finom szerinte. :D Majd ma éjszaka jön haza kb. 1-2 óra felé.

Kriszti:
Én is így hallottam ahogy a lányok hogy az amalgán tartósabb ,nekem pl, minden fogam fehérrel van betömve,vagyis kicserélték az amalgánt egy pár éve,viszont 2 éve az egyik fogam csak kilyukadt a tömés mellett és mondta a doki hogy azt akkor újra betömi amalgánnal mert az jobban fogja bírni.
Igen most kezdjük majd jövőhéten az ovit.
Jobbulást Nelly babának.
Hú nagyon előrelátó vagy.
Legalább nincs az a nagy tömeg,és már konkrétan tudod is hogy mit veszel a fa alá,vagy csak nézelődsz?

Zsuzsi:
De jó hogy sikerült a bölcsi, örülök neki.

Búcsúzom,mert reggel korán kelek,mert visszük Balázst a gyerek sebészetre.
Jaj drukkoljatok hogy ne legyen nagyon horror.
Nagyon félek ,biztos én is sírni fogok.
Bár azt mondta egy ismerős csaj hogy ők is voltak már a kisfiával és először csak krémet adtak nekik,nem nyúltak a fütyijéhez. :?

Sziasztok.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Tényleg nem voltam nagyon gép előtt mert zajlott az élet körülöttünk, 7végén voltunk a Nyéki Bucsun, majd hazajöttünk és itt volt anyukám is pár napot, ma vittük haza Miskolcra, igy elbeszélgettük az egész napot, és mellette tudtam csinálni zavartalanul a házimunkát mert ugye Kamitól nem igazán lehet, csak amikor alszik max 1 órát délben.
Mostmár bejárja az egész lakást négykézláb, nagyon sokat fejlődtünk, állunk és ülünk is állandóan, tapsizunk, mutogatunk és játszunk. Szerencsére nem nagyon törte le a betegség nagyon aktiv volt állandóan. Mostmár megyünk kifelé belőle, ma már az orrát sem kellett szivni, nagyon örültem neki.
Viszont nekem meg előjött a szokásos fülproblémám, csak most hallojárat szűkületem volt, ugy fájt az egész fülem ha csak hozzá értem és nem is tudtam a bal oldalamon feküdni, 5 napon keresztül menden nap a Klinikára jártam "csik cserére" amit a fülembe nyomtak teljesen bele, aztán mikor már nem segitett erős fájdalomcsillapitot kértem és iratk fel antibiotikumot is, ugyh mostár mondhatom, h ez is rendeződött.

Kriszti!
Nem kaptam tőled privát üzit, lehet nem küldted akkor el.
Nekünk jó lett volna ezen a héten a péntek, de ha ti is meg vagytok egy kicsit fázva akkor halasszuk akkorra mikor már nektek is jó lesz!

Ne haragudjatok, most megyek aludni mert nagyon kimerültem a mai napra.

Minden kis és nagy bölcsisünknek, ovisunknak és iskolásainknak nagyon vidám éveket kivánok!

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Én is megnézem az overált.

Edina! Juj, rossz lehetett a fülfájás! Jó, hogy már rendben vagy!

Szabi is az elmúlt héten ült és állt föl (szinte egyszerre), és kúszik szintén az egész lakásban. A négykézláb pozíciót fölveszi, rugózik, de amikor elindulna, visszacsúszik kúszásba. De úgy már egész gyorsan halad. Dumál is folyamatosan, a vau-vaut már utánozza.

Prevenarból két oltás van így az elején? Mi egyelőre ennyit kaptunk, de elfelejtettem megkérdezni, hogy fog-e még kapni.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Alíz!
Gondolom klassz élményekkel jött haza a férjed, várjuk a képeit.
Múltkori nyaralós képeiteket a lomtárból is sikerült kitörölni? :shock: Vagy nem a sz.gépről hanem a fényképezőről törölte le?
Balázska bírta a gyerek sebészeten történteket? Csak krémet kapott?
Hát.... igaz hogy jól indult nálunk az ovis és iskolás első nap, de Dorka egyre hisztisebb az oviban. Tegnap és azelőtt szinte semmit nem evett, hisztizett , sírt torkaszakadtából mikor épp rájött. Óvónénik tegnap mondták, hogy ki is vitték a szobából, féltek hogy behány, meg nem akarták, hogy a többi gyerek hangulatát is lehúzza. Sztrájkol a lányom, mert nem eszik, de amint megyek érte és a kezembe adják az uzsonnáját tőlem meg elfogadja. Sőt este itthon nem győzi magát tele enni. :) Itthon nem sírdogált tegnap este , reggel sem, de azért 2 percenként hajtogatja, hogy nem akar oviba menni, itthon akar lenni velem. Magyarázom neki hogy ez miért nem lehetséges, dehát csak próbálkozik tovább. Remélem 1-2 heten belül feladja, beletörődik a megmásíthatatlanba és elkezdi élvezni az ovis életet.
:wink:

Edina!
Örülök, hogy Kami már jobban van és a Te füled is. Egyik munkatársam is megjárta a fülével, ő is fül-orr-gégére járt, cserélték a csíkor neki is. Brrrrr.... nem lehet kellemes.
Szépen fejlődik Kamilla is, mint minden kis babanetes manónk, szerencsére.

Zsebi!
Gratula Szabi baba nagy tetteihez a felüléshez és felálláshoz! Ügyes kislegény.
Prevenal... passz.

Ma megyünk Szakolyba anyuékhoz, fiúk (öcsém, Tibi, Tibi uncsitesója) mennek éjszakai horgászásra. Bence csak akkor megy, ha apu is és őt hazahozza 11 óra körül.
Holnap meg a nyiregyi piacra akarok elmenni, rucit kellene néznem a 12.-ei esküvőre/lagzira.

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!!!!
Puszi

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zsebi! Pannika így kapta a Prevenart: 9 hósan, 11 hósan, és az emlékeztetőt 15 hósan. Szabi nem kapott még egyet sem?

Andi! Jaj, sajnálom nagyon Dorkát. :( De a bölcsiben is volt ilyen, ugye? Reméljük az oviban is hamar megoldódik, és örömmel megy majd! :wink: Bencének továbbra is tetszik az iskola? R :wink: eméljük kapsz egy csini rucit, normál áron! :wink:

Anita! örülök, hogy összefutottunk! Olyan jól nézel ki! :wink: Anna meg az állandó mosolygásával tündéri! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!!


csak gyors bekukk,mert rengeteg vasalni valóm van,és most alszanak a gyerkőcök.

Andi:
Köszi kérdésed,szerencsére megúsztuk annyival hogy kenegetni kell Elocol kenőccsel egy nap kétszer és 1 hónap múlva vissza kell menni és akkor megnézik .Azt mondta a doki kicsit körkörösen be van szükülve ,de hátha segít a krém,ha mégsem akkor majd ők segítenek. :( Balázs kicsit sírt amíg megnézte a fickó,de utánna már vigyorgott a kis széken amíg vártuk a papírt.
persze a receptet nem írta ki,hanem el kellett mennem a háziorvoshoz. :roll: Na mindegy a lényeg hogy kiírta.
Egyébként rendes volt,csak ez kicsit fura volt. :?
Voltunk ma a Coraban még 1-2 dolgot vettünk az ovi kezdésre,holnap indulunk.
Sajnálom Dorkádat hogy még nem tetszik neki az ovi,de biztos hamar belerázódik.
Csak szegénynek most még meg kell szoknia hogy anya megint nincs ott ,mert hát nyáron sokat voltatok együtt.Ügyes és okos csajszika ő .
Találtál magadnak ruhát?
Milyen volt a felhozatal?
Jaj nekem is kell majd novemberre vennem valami klassz cuccot.


Zsebi:
Ügyes Szabi babád,lassan már ő is ott szalad majd köztetek. :D
Na lépek ,puszika.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Tettem fel képeket a picasára a tegnapi kertipartynkról. :D :D :D
zsanna7
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Nem kaptam sem ruhát, sem kosztümöt, csak egy szoknyát tudtam venni, de nem keseredtem el. A szoknyához veszek még egy felsőt és egy blézert és jó lesz az. :wink: Remélem sikerül találnom valami jót. :wink:

Alíz!
De jó, hogy Balázska egyelőre krémmel megúszta a gyereksebészeten. Bence annak idején nem volt enyire szerencsés, neki egyből beavatkoztak. Illetve bekrémezték és rá kb. 20 perc múlva . Sírt szegénykém, sőt napokig érzékeny volt neki. De túl vagyunk ezen is. Hátha Balázskának nem is lesz erre szükség.
Holnap a kis drágának mélyvíz lesz, egész napját az oviban fogja tölteni? Vagy azért pár óra után mégy érte , esetleg reggel tovább maradsz ott vele? Nálatok hogy megy ez?

Zsani!
Látom jól telt a hétvége, volt kerti party, almaszedés, körteszedés, mogyorógyűjtés, napozás stb.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zsani! A te képeidet hol lehet megnézni?

Zsuzska! Szabi kapott már 2 Prevenart, 5 és 7 hónaposan, akkor most nem kap egy darabig oltást, ugye?

Andi! Sajnálom Dorkát! Az az integetős kép nagyon ismerős, én 8 évig integettem a gyerekeknek! Pedig ők nagy lelkesedéssel mentek oviba, de kb 1 hónap múltán rájöttek, hogy ez ostmár így lesz, na akkor lejjebb hagyott a lelkesedés, akkor kezdtek integetni.... aztán integettek 4 évig. :)

Tegnap nagyon jó kis helyen voltunk. Még tavasszal a biciklis versenyen nyertünk egy családi belépőt Hortobágyra a Pusztai Állatparkba, és most mentünk el. Azt hittem, van pár tehén, aztán jól van, de nagyon szép nagy állatpark, egy csomó állattal, állatsimogatóval. Szabinak nagyon tetszettek az állatok, és olyan édes, mert azt már tudja mondani a kutyának, hogy vau-vau, na itt minden állat vau-vau volt. Mindez itt van tőlünk 30 km-re, és nem is nagyon tudtunk róla, hogy ilyen jól megcsinálták Ti voltatok már ott?

Tettem föl képeket.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Zsebi!
A picasás linkem: www.picasaweb.google.hu/mzsanett82

Neked a rucikról hol vannak képek?Még mindig nem tudjuk a nemét, de megnézném.
zsanna7
 
 


Sziasztok!

Andi:
A héten szokatom Balázst így csak 2 óra hosszát vagyunk ott,fél 10-től háromnegyed 12-ig voltunk.
Azt beszéltük az ovónővel hogy majd hétvége felé ott hagyom 1-2 órára és meglátjuk.Hétfőn már lehet ott alszik.
Eddig tetszik nekii,bár azért néha oda-oda néz hogy ott vagyok-e.
Biztos fog sírni,de előbb-utóbb csak beszokik.
Ha nagyon nem akar maradni akkor legfeljebb délben hazahozom,végül is úgyis itthon vagyok.
Majd meglátjuk.

Olgi:
Zolcsinak hogy tetszik az ovi?

Zsebi:
Jó kis hely,az mi is voltunk már ott egyszer. :D

Megyek fürdetem Vikikét mert már nem bír nmagával. :D
Elkúszott a játszószőnyegről a dohányzó aztalig. :shock: Addig forog jobbra ,balra amíg eléri amit akar.

Kép

Kép
aliza
 
 


Zsani! Fölraktam pár cuccot a közös Picassa eladó albumba, de ez még csak töredék. Eszméletlen, mennyi minden összegyűlik egy picinél!

zsebi_baba
 
 


Zsebi!

Ok. Megnézem őket, most Andi megadta a jelszót is mert másképp nem tudtam megnézni, remélem a héten kideül a neme és akkor már célirányosabban nézelődhetek.
zsanna7
 
 


Sziasztok!!!

Olgi:
Láttam tettél fel rucikat,nekem a kis bársony ruha vagy a keresztelős kis ruci valamelyik kellene,attól függ melyik lenne jó Vikire.Mert novemberben mennék esküvőre és arra szeretném.
Majd valamikor elmennénk hozzátok érte,oké?
Majd megbeszéljük.

Voltunk ma is oviban,Balázs jól érezte magát,bár volt hogy elvették tőle a talicskát és akkor eltört a mécses,de szerencsére hamar megegyeztek.
Holnap már ott hagyom egy kis időre,meglátjuk hogy reagál.

Mennem kell,Vikike éhes ,nagyon jó étvágya van szerencsére. :D
Meg is látszik rajta.7800gr és 70 cm volt a múltkor amikor voltunk a dokinál. :lol:

Sziasztok.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!!!

Alíz: Megvolt ma az első ovis nap!!! Zolcsika élvezte, nálunk hamar szeretnek túl lenni a beszokatáson az ovónénik, ezért már ma elmentem 2 órára haza. Aztán Zolcsi meg haza nem akart menni, mindenkép enni és aludni akart ott. Holnap meg is kapja, csak remélem holnap is oly lelkes lesz a kis legény :lol:

A munkahelyemen meg kiderült, hogy 185 nap szabim van nekem, amit ha kiveszem, akkor januártól szeptemberben telik le. Ezért Tüncike velem lesz, nem kell felügyelet. Ősztől meg meglátjuk.

Zsani: nekünk is maradt még rengeteg ruci újszülöttől kezdve minden nemre szép állapotban:? Ha van kedved, gyere nézd meg, nem kerül semmibe :wink: Lányoknak tudtam segíteni, páran voltak már nálunk 8)
Majd jövök, megyek festeni az erkélyt

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Olgi!
Köszi, megnézem majd a rucikat.

Ma lett kész az afp-m meg a hepatitisem is minden negatív, úgyhogy eddig minden rendben.Most majd a klinikára kell mennem a következő uh-ra és nem a rendelőjébe, de én még nem voltam a linikán.Segítsetek már abban, hogy hogy működik ott az uh, a doki csinálja vagy egy erre kiképzett uh-s doki vagy asszisztens?Vagy kereshetem ott a dokimat vagy ott ahhoz kerülök akinél éppen sprszámot lapok?Egyáltalán sorszám van vagy betegfelvételi pult ilyesmi.Szóval semmit nem tudok.A dokimat hívtam ő azt mondta hogy menjek a jövőhéten és akkor ő s dolgozik mert ezen a héten nem és akkor ha kész az uh, akkor keressem meg.Ezért nem értettem, de nem kérdezgettem, mert elég morci volt most.Ha minden kötél szakad ott úgyis kiderül, csak ha leírnátok vaami infot a rendszerről az jó lenne.
zsanna7
 
 


Zsanna: terhes ambulanciára kell menned a női klinika főbejárattól, portától balra végig mész a folyósón aztán jobbra végig a folyosón. Ott bal kéz felől lesz egy kis ablak, ahol be kell adnod a papírokat. Általában zárva van, de várnod kell és kinéz majd valaki. Aztán várni kell a váróban, szólítják majd a nevedet. Ha megvagy az uh-val fogod a leletet és felkeresed a dokidat. Ott erre szakosodott emberkék vannak, értik a dolgát. Röviden ennyi, bár ez mind 20 hónappal ezelőtti emlékeim, remélem most is így működik minden. Sok sikert és gratulá az afp-hez!

Zolcsika ma egész nap oviban volt, ott evett, ott aludt, nagyon teccik neki!!! Olyan boldog vagyok, remélem megtartja a jó szokást :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olgi!

Köszi, sokat segítettél.Majd csak jövő hét szerdán megyünk, remélem már kiderül, hogy kisfiú-e vagy kislány. :D Pénteken meg jön a védőnő háztűznézőbe. :?
zsanna7
 
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit elhanyagoltalak Benneteket az utóbbi pár napban, bocsi.
De néha azt sem tudom hol áll a fejem.
Reggel rohanunk oviba, iskolába, aztán a munkahelyre, ahol beindult az oktatás, és ezzel együtt a nagy meló is. Mindezek mellett egész héten a hétvégi esküvő miatt rohangáltam valami göncöt nézni magamnak.Közbven lefoglaltuk a szállást a decemberi sieléshez, ráadásul autót veszünk ill. adunk el, így van bőven mit intézni, vagyis zajlik az életünk. :wink:
Tegnap elkezdtem a Dorka ruhatárát átnézni, és fájó szívvel tapasztaltam ismét a ruhák fele ki lett nőve. Persze ez jó is, mert nő a lányom. Tegnap elkezdtem fényképezgetni a rucikat, ma este felrakom majd, aztán ha valami kellene irjátok mellé a neveteket. Aztán egyeztetünk időpontot is.

Edina!
Még csak most vettem észre a kis fekete lakkcipő mellé odairtad a neved,hogy kellene. Még megvan, csak elő kel keresnem. :wink:

Kriszti!
Tegnap még csak a ruhák egy részéig jutottam, de ma talán már eljutok odáig hogy feltérképezzem az overál, kabát "kollekciónkat" is. :wink:
Milyen karácsonyi ajándék ötleteid vannak?
Elhiszem, hogy üres Olivér nélkül a ház, könnyű hozzászokni, hogy nyáron egész nap Veled van. Várta már a találkozást a barátokkal?

Alíz!Olgi!
Ovifronton továbbra is minden oké nálatok?
Dorkám is kezd "betörni", tegnap reggel kijelentette, hogy ne menjek érte hamar, mert még az udvaron is akar játszani. Ma persze egy kisfiút az orrunk előtt sírva hagytak ott a szülei, ez Dorkára is hatással volt, ő is elkezdett pityeregni. Pedig a héten már ezzel sem volt gond. Így óvónéni jobbról a kisfiút, balról Dorkát ölelgette, vigasztalta.

Zita!
Kezetekben van már a kulcs? Várjuk a képeket a kéróról.

Panka!
Netetek még továbbra sincs? Már kiváncsi vagyok ám Rátok is, berendezkedtetek?

Jujj... már megint rohannom kell, most épp Dorkéárt az oviba.
Pusssz, majd jövök még este.

Kép
Kép
bendor
 
 


Csajok!
Feltettem a rucikat a picasára.

Zita, Kriszti!
Olyan gyorsan stopiztátok a cuccokat, hogy időm sem maradt rendezgetni a képeket. :lol: :lol: :lol:
Kriszti!
Sajna nincs 122-es overalom. De az kinek kellene? Olivérnek? Nem kicsi neki? Persze Te tudod. Csak nekem ő sokkal nagyobbnak tűnik Dorkánál és Dorkára most általában 110-es méretű cuccok kellenek, a két méret között meg nincs olyan óriási különbség. De lehet tévedek. Meg persze a méretre sincs mindig mit adni. :roll:


Zsebi!
Most jutottam odáig, hogy megnézzem a friss képeidet. Nagyon jók.
Hol van pontosan ez az állatsimogatós pusztai valami? Jól néz ki. Egyszer lehet elmennénk a gyerekekkel mi is.
Kicsi fiatok is milyen szépen álldogál már. Tiszta apja még mindig ez a gyerek. :lol: Nagyon édes kis pofija van.
Boginak hogy tetszik az új suli? Milyen középiskolásnak lenni? Mit mond?

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!


Olvaslak ám benneteket, csak erőm nincs írni. Nellynek jön 2 rágófoga, azt hiszem nem kell részleteznem. :oops: :shock:

Andikám, a 122-es Olivérnek kellene. Igazából 120 cm, de tudod van olyan 116-os is és 134-es is, ami jó rá.
Nellynek is van 74-es és 92-es ruhája is. Fene érti ezt...
Ha esetleg 128-as overállod van azt is megnézném.
Hihi, karácsonyi ajándékok. :lol:
Eddig minden évben megfogadtuk, hogy decemberben csak kaját veszünk, mert tönkreteszi az egész ünnepet az az őrület.
Arról nem is beszélve, hogy amiket kinéztem mind 10e Ft felett vannak, de ha van megúnt, de hibátlan a neten inkább megveszem féláron. A többiből elmegyünk a Mátrába szánkózni, lovas szánozni Szilvásváradra.
Ezek a dolgok többet érnek, de az ajándék is fontos a karácsonyfa alatt.
Nellynek FP tanulószéket, interaktív kutyát (ami elalszik, ha nem játszanak vele), porcelánbabát (ezt nem bírom kihagyni), Hófehérke kunyhóját törpékkel Hófehérkével (basszus majd 20 e Ft újonnan
:evil: :evil: :evil: , a Teszen árulták a kunyhót 5 e-ért), Micimaci hangos konyhát, zenélő szökőkutas kastélyt királylánnyal, Playmobil tündéreket, hintót vennék, ha lenne.
Nem feltétlenül mindent ezekből, amit kapok.
Olivérnek Walli-e űrközpontot EVA-val, robotokkal, görkorit térdvédővel stb.-vel, a Playmobilra nagyon rákattantunk, csak az is horror áru.
Olvastam nálad a bűvészdobozt, olyan nekünk is volt és nagggggyon szuper dolog!
Jövőre mindenképpen beépítjük a Jézuska listájába!
Az a baj, hogy sok a rokon, mindenki adni szeretne valami szépet, viszont mi úgy gondoljuk, hogy inkább kevesebb, de különleges és minőségi játékok legyenek. Ezért nehéz.
Plusz Olivérnek novemberben van a névnapja.
A rucikért majd egyeztetünk időpontot, ok?.
A Hortobágy-i Zoo tényleg nagyon jópofa, ott láttunk először élő siklót. Kicsi volt, de tekergett, mint a csörgőkígyó, majd halottnak tettette magát és bűzt árasztott!!!! Mekkora figura! Pedig volt vagy 15 cm.
Vannak régi életképek a tanyasi életről amúzeumban, háááááááááát jó, hogy most élünk.
Érdemes megnézni! Ahogy lejössz a 9 lyukú híról balra kell fordulni a bekötő úton, de ott már látszik a kilátója.
A kutyákkal vigyázzatok, igazi pusztai házőrzők, nem simizősök!

Olgi, képzeld , amit tőled hoztam a kiskabát és a fehér pillangós ruha kivételével minden kicsi Nellyre. :evil:
Ez van, ilyen kicsinek látom még őket! :cry: :cry: :cry:
Olivérnek sem merek már vásárolni, csak ha lemérem a rucit vagy felpróbálja.
Kipróbáltam a mosószappan és nagyon jól működik! A vért kihozta Olivér kedvenc pólójából( 3 jó nagy 20 Ft-nyi folt volt rajta), semmi nem látszik, pedig a vért nehéz kiszedni. Pláne egy kis fűvel , sárral "megbolondítva".
De jó, hogy Tücsikével tudsz lenni.
Hogy van neked ennyi szabid?
Zolcsika nagyon ügyes, szép ovis éveket kívánunk!

Panka hogy kell belépni a blogba? :oops: :oops: :oops: :oops:

Ennyi voltam, itthon van a kishercegem is vendégelket várunk, délután tesóm szülinapjára megyünk.


Puszi mindenkinek!


ÁÁÁÁÁÁÁÁááááá, Nelly szétszedett miszlikre egy wc papírt, amíg írtam. :evil: :evil:
Ma sem fogok unatkozni, már látom..... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:



Andi! nem tudom, holnap leszek-e, ezért most kívánok neked nagyon sok boldog szülinapot!!

A pusztai állatparkot Kriszti már leírta, hogy hol van, bár most éppen le van zárva a 9 lyukú híd, de mellette van egy ideiglenes híd.

Boginak nagyon tetszik az új suli. Még mindíg úgy pörög, pedig már 2 hét eltelt. És már van 2 ötöse, földrajzból felelt, ráadásul térképnél, ami nem volt az erőssége eddig, de most az első órán mondta a tanár, hogy nála nagyon fontos a térkép, úgyhogy így készült. A másik bioszból, valami illusztrációt kellett csinálni, és akié nagyon jó lett, az kapott ötöst. A magyar tanár elég fura, azt már azt hiszem írtam, hogy kilencedikes magyart tanulnak, és a kötelezőket úgy állította össze, hogy mindenkinek tartani kellett egy könyvbemutatót, és az osztály ebből megszavazott hármat. Ezzel nincs is gond, de olyanok lettek, hogy Agatha Christie: 10 kicsi néger, meg valami Twighlight (ez valami vámpíros ). És ezek mellé még ő adott vagy tizet... a Grím meséktől Conan Doyle-ig. Szóval erre a magyarra kíváncsi leszek... :shock:

zsebi_baba
 
 


Na jó, utánanéztem... a Twilight ifjúsági regény.

zsebi_baba
 
 


Andi!

Holnapra jó szórakozás és nagyon sok boldog szülinapot előre is!!!!!!!!!
zsanna7
 
 


Andi!

A picasára te tetted fel az utolsó 20-30 ruhát?
Amik a tipegők...
Vendég
 


Lilla! Szerintem az én vagyok!

zsebi_baba
 
 


Andinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!

Pannika és Zsuzsi

Kép
zsuzska81
 
 


Andi!!!!!!
A Jó Isten éltessen nagyon nagyon sokáig erőben egészségben boldogságban!!!!!!


Kép Kép Kép
Vendég
 


Andi én is nagyon sok boldog névnapot kivánok Neked!!!

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Jó estét!!!

Elnézést, megint kicsit eltüntem, de mindig olvastalak benneteket!
Zsúfolt hetünk volt nagyon.
Kezem szinte teljesen rendbe jött, már mindent tudok csinálni csak óvatosabban, de nem fáj egyáltalán és szépen gyógyul.

Hétfőn kapjuk meg a kulcsot a házhoz, :lol: :lol: :lol: nem is tudom mit vártam mostanában enyire!!!!

A héten csempét választottunk a két fürdőbe, lenti meg fenti. Fent falat kell verni, mert most külön van wc meg külön fürdőszoba de elég kicsi így, ezért egybe tesszük az egészet és szép tágas lesz. Lent meg egy kicsit alakítunk csak, mosdó arább helyezése meg ilyenek.

Voltunk a kikába konyhabútort terveztetni, hát ne mondjam milyen árat mondtak az elsőre, aztán lett egy olcsóbb de az is elég borsos de nagyon szép. Még azon gondolkozunk. De így is túlszárnyaltuk a keretet. Nem tudom ha a konyha belefér-e még. Ha nem akkor majd jövőre.

Ajtókat választottunk, mosdót, wc-t, csaptelepeket, laminált parkettát. Szóval ezeket jártuk a héten, eléggé fárasztó volt. Meg tervezték Gulyásnál a fürdőszobáinkat, nagyon szépek lettek. Nem lett anyi mint amire számítottunk de remélem egy jó ideig nem kell csempét vegyünk. :lol: :lol: :roll: :roll:

Jövő héttől kezdődik a fejújitás, már előre félek, azt se tudom honnan kezdjük. De már nagyon várom.

Patrícia egyre ügyesebb, nagyon szépen jár, szalad, óvatos, fel-le mászik az ágyról egyedül, egyre több szót mondikál, még szopizik este meg reggel, de már inkább csak reggel, és utánna kap babatejet, mert már semmire se elég a tej. Mindent eszik, imád enni.

Tettem fel pár képet a csempékről, majd a lakásról hétfőn.
http://picasaweb.google.hu/jancsozita/L ... cO-ivLgew#

Andi! A rucikért egyeztessünk és megyünk bármikor. Esetleg Krisztiékkel.
Kriszti: mikor lenne jó neked? Elmennénk a rucikért oda is. Patrícia babázna egy kicsit. Mindig mikor mutatom a képeket neki, csak úgy visít hogy baba, baba!!!! :lol: :lol:

Nincsen valakinek 80-as téli overállja????

Csajok! Hol érdemes karnisokat és függönyöket venni????

Holnap válaszolok mindenkinek, most már hulla vagyok!!!

Sok sok puszika
Vendég
 


vagyis inkább boldog születésnapot :-)))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is köszi szépen a köszöntést Mindenkinek. Puszi érte.
Hát igen, ismét öregebb lettem egy évvel. :? Éppen félúton vagyok 30 és 40 között. :shock: Dehát ez van. Drága jó anyukám sütött nekem gesztenye tortát, mivel a Bence szülinapján elszóltam magam, ha nekem lenne tortám az biztos gesztenye torta lenne. Hát megkaptam. :P Csináltam képet is róla , majd felrakom.
Hétvégén Tunyogmatolcson voltunk férjem unokatestvéréék esküvőjén és lagzijában, ami egész jól sikerült. Szép volt az ifjú pár, nagyon finom volt a sok étel, szuper volt a zene, jól sikerült a menyasszonytánc is. Annyi volt esetleg negatívum, hogy nem volt 100%-os a vőfély, túl halk volt.Meg a menyasszonytánc után kezdtek hazaszállingózni az emberek, a mi ismerőseink, rokonaink is majdnem mind elmentek, így alig maradt akit ismertünk. Mi is 3 órakor leléptünk. Gyerekek egész jól bírták anyuéknál, bár Dorka hajnal 5kor felkelt és kicsit sirdogált, rosszat álmodott és akkor nagyon hiányolt engem. :cry:
Majd felteszem az összes általam készített esküvői képet, a rokonság kiváncsi rá, de megnézhetitek Ti is, ha szeretnétek.

Zita!
Örülök, hogy a kezed sokkal jobban van már.
Néztem a képeket, Ti ezeket a szép fürdőszobákat akarjátok szétverni??? :shock: Kár érte.
Viszont a Gulyás tüzépes fürdőszoba csempe amit kinéztetek, nagyon ismerős nekünk. :lol: Ilyen a mienk is. Képről nem tudom hogy 100%-osan ugyanaz -e az árnyalata, de talán az.
:lol:

Zsebi!
Húúú.... nagyon modern a magyar óra Bogiéknál. :lol:
Twilight-ot láttam filmen. Egy ismerősöm esküszik rá, azóta csak annak a filmnek a zenéjét hallgatja, elolvasta könyvben mind a 3 (??) részét. Nekem annyira nem jön be, én a vámpíros sztorit hülyeségnek tartom, persze ez csak az én bajom. Ha nem vámpíros lenne hanem normális emberi szerelmi kapcsolatról szólna akkor már tetszene. Twilightban egy csajszi beleszeret egy osztálytársába, és kiderül a srácról hogy vámpír. :D

Lányok!
Szerdán a fiúk fél 5tól fél 6ig fociedzésen vannak, mi Dorkával 4-től itthon vagyunk. Ha jó Nektek akkor jöhettek megnézni a rucikat.
Remélem nem jön közbe nekünk semmi.
(Lehet pont aznapra lesz meg az új autónk, de remélem korábbi órában) :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

MEGVAN A FORGALOMVIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden tök jó volt a vizgabiztos, meg az útvonal is, persze én voltam a legelső ma reggel és így a legnagyobb forgalomba voltam, de legalább sikerült.
zsanna7
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok a Dobozin, dobozolok!!! Hurááááá!!!
Patrícia alszik. Aztán megyünk vissza anyuhoz, itt lehetetlen élni, egyfolytába fúrnak valahol, éjjel ezek az őrültek fél 3ig dübögtek, ejtettek le mindent a parkettára, Kicsi is párszor felkelt rá. Ahogy felébredt reggel már ment is volna ki az erkélyre, a drágám, nem szeret bezárva lenni. Olyan jó lesz már a saját kis házikónkba lenni....

Andi! Amiket feltettem képek, azok az új csempék, nem amiket leverünk, amit leverünk az kék, és nagyon csúnya. Nem hiszem hogy az ami nektek van, csak hasonló, de majd élőben megnézed ha készen lesz. Két fürdőszobánk lesz, egyik a földszínten, a sarokkádas, és a másik lent az kicsi és zuhanyzós. Mindkettőbe Gulyástól vettük a csempét. És színte mindent, kivéve a parkettát.

Örvendek hogy jól telt a lagzi is, és a szülinapod is, fincsi gesztenyetorta.. mmmmmmmm.

Szerda: nekünk jó lenne ha nem jön semmi közbe nektek. Remélem jönnek többen és akkor dumcsizunk egy kicsit. Már nagyon hiányoztok.

Na m egyek tovább pakolászni.

Puszika
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: