Új privát üzeneted érkezett!

Az én védőnőm elég rendes csajszi. Nagyon lelkes, meg igyekszik mindenre válaszolni. Csak kicsit túlaggódja magát Réka súlya miatt!

Lányok, leírnátok, hogyan néz ki mostanság egy napotok evésügyileg? Mármint a babócáké? Esetleg írna mindenki egy kedvenc babakaját? Mert Réka mostanában megőrjít, alig eszik meg valamit.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz a ti kajátokból eszik már vmit Réka? Én mostanában úgy főzök, hogy Matyi is tudjon enni belőle mert a sima babakaja már ízetlen neki és nem hajlandó megenni.
Most két napig husilevesből evett, de volt már paradicsomos húsgombóc, süllő krumplival, és bizony töklecsó is :lol:

KépKép
winchi
 
 


Kép
Ez volt a házassági évfordulós tortánk :lol:
Kép
Hintázik
Kép
Huncut pancsoló :lol:

KépKép
winchi
 
 

 
 

sziasztok!

mesélek:

Emma 9,5 kiló körül van, és 71-2-3 centi.
Kúszik...abból áll a napom, hogy pakolok előle, meg őt pakolom ide-oda...
Hisztizik: erre még nem találtam megoldást...:S
Mászik: 5-6 "lépést" tesz meg, aztán a gyorsabb módot választja...
Sokat nevet, berreg, sikongat, huhog, babát kiabál, apát is néha, vaa---ha egy kutyát hall :D amúgy meg magyaráz halandzsául...

Nagyon szép és kedves, és szociális. Darabosat eszik, ügyesen rágicsál fog nélkül.

Apropó fog: köszi a válaszokat...látom változó...és gondolom az is változó, hogy hogy viselik...Emma van, hogy alszik egész éjszaka, de van, hogy kel 1-2-3szor...nem tudom mikor mi a baja...nem bírok rájönni sajnos...

hasonló körkérdést tennék fel a hisztire: mit csináltok? hogy maradtok türelmesek.
Illetve sokszor unatkozik...erre is mondjátok el, ti mit "játszotok?

A babócák gyönyörűk:) szülinapos hannus nagyon kiscsajos lett :D és óóó már egy éve...óóó már egy éve tag vagyok itt :D óóóó

És nagyon örülök, hogy van új topikkismami :D

Tünci:jó ám, hogy mész! A pocaklakódnak is ez a legjobb...megmérik a vérnyomid, súlyod stb. ezek fontosak!
És bármi van a lelkedben, nyugodtan mond el nekünk. A többiek nevében is bizton mondom, hogy szívesen meghallgatunk, és segítünk. Én különösen parakismami voltam...ugye Emma cisztája erre még rátett...

apropóóóó ciszta...most voltunk kontrollon Sopronban...1,5 centisre csökkent...már alig látni, ahhoz képest amilyen volt. A doki annyit mondott még, hogy egyelőre nem tudni, mi van azzal a petefészkével, mert sajna nem látni a cisztától...de remélem...remélem jól van. De Bende a példa arra, hogy egy petefészekkel is gyönyörű babája lehet még az én kislányomnak.

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Nem, még babakajákat eszik. Mi nagyon óvatosan, és lassan szokunk meg mindent. Én nagyon allergiás vagyok egy csomó mindenre, ezért nem sietek semmivel, bár lehet, hogy mindegy. De azért remélem Réka nem lesz allergiás.

Képzeld, Winchi, Réka mostanában feláll a hintában! Matyi nem szokott? Te sütötted a tortát? Ügyes vagy.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Gégéé: De jó, hogy töpörödik a ciszta! :D

Tünci: már táppénzen vagy? És azon leszel végig?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Gégéé, köszönöm, igazán aranyosak vagytok.Igen emlékszem még, mennyire meg voltatok ijedve annak idején, olvastam.De hála Istennek, mostmár minden rendben lesz!
Azt veszem észre ,hogy az uh után pár napig elég jól elvoltam, megnyugodtam, kezdtem elhinni ,hogy sikerült, de azt hiszem eddig tartott, épp egy hét..jövő szerda még olyan messze van, de ésszel tudom, hogy nem lehet rohangálni nézegetni, elgfőképpen azért ,mert az semmit sem változtat, egyelőre úgysem tehetek semmit.
De azért Titeket ezzel nem idegesítelek, elég ,ha magamat... :?
tünci28
 
 
 


Szosz, igen, azon, Csrtényi adott házidokimnak javaslatot, ezzel végig itthon lehetek:"különleges gondozást igénylő veszélyeztetett terhes"...
Nem is akarnék egyébként dolgozni, azt a munkát nem lehet bírni ,terhesen meg főleg..
tünci28
 
 
 


Réka hogy áll fel a hintában? :shock: Kilóg a lába a lyukon? Vagy belül van a lábi és úgy áll fel?

Gégéé ez jó ha csökken a ciszta remélhetőleg felszivódik mire anyukakorba ér Emma! Van még rá ideje :wink:

Matyi is gagyarászik nagyon, mi úgy mondjuk külföldiül beszél :lol: De egyre profibb a hangutánzásban tegnap este amikor felemeltem a pelenkázóról és mondtam neki, hogy gyere töki akkor tökéletesen utánam mondta, hogy gyere!
Ti mi darabosakat esztek?
Nálunk a kenyérhéj a menő :lol:

Hiszti nálunk is van, feszíti dobja magát, nálunk bevált hogy rögtön terelem a figyelmét, játékkal kiskanállal ha a székben csinálja. Ja és persze közlöm vele hogy erre én nem vagyok vevő kicsit szigorúan.
Nem tudom jó e lesz így majd meglátjuk

KépKép
winchi
 
 


Tünci: babaszívhanghallgatóm van...kicsit nagyobb lesz, és szívesen odaadom...én anyukámnak sírtam az elején...hogy bele fogok őrülni a 9 hónapba...amíg nem éreztem a mozgást, azért, amikor meg már éreztem, de nem mozgott pár órán át, már teljesen para voltam...szóval nekem mond nyugodtan!!! non-stop a magzatvizen paráztam...olyan erős folyásom volt, és vizes, hogy folyamatosan azon izgultam, hogy ez a magzatvíz....megjegyzem, hogy kb a 6. héttől a 40-ik nyomtam ezt az izgulást...és mikor meg a magzatvíz csordogált akkor nyugiba alukáltam, mondván, hogy ez csak a szokásos folyás, meg lehet a nyákdugó...

köszi a bíztatást ciszta ügyben...ha belegondolok, hogy egyes gyerekorvosdoktornők...meg akarták műtetteni kb egy hetesen, meg nem engedtek haza minket...meg áááá nagyon gázokat mondtak...életem legszarabb napja volt, elrontották az egészet...de most már reménykedek nagyon :D

winchi: palacsinta, tölcsér, tésztás cuccok...meg az üvegesekből a 8 hósak már mind darabosak...hamarosan meg majd jönnek a katonák...ja meg banánkarika, ilyesmik :D


winchi: jó tipp a hisztire, majd kipróbálom...köszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ja és Tünci: én is végig otthon voltam...tanárként annyi baci meg vírus között lettem volna, hogy nem válalltam...meg bevallom szédölögtem is....meg hánytam is néha :D

Naspi a megmondhatója, hogy biza végignéztem a Szívek Szállodája összes évadát, és volt, hogy 20 órát aludtam :D:D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!

Gégéé:Jaj de jó hogy megy össze a ciszta :D :D :D :D :D :D Csak így tovább.
Jó kis méretei vannak a csajszinak :D
Ha Hannus hisztizik én ráhagyom utánna abbahagyja.

Winchi:Nagyon aranyos Matyi :D És nagyon szép tortát sütöttél,ügyes vagy :wink: Most hogy sokat voltunk strandon annyi pici gyereken láttam a borostyánláncot.

Szösz:Nálunk kb így van:
9-10 között ébred Hannus akkor szik felvágottat vagy sajtot meg zsemlét vagy kiflit kb 11 körül adok neki gyümölcsöt 2 barack egyik nap 6 nagy szilvát megevett 13 körül ebéd van amikor csak levest eszik utánna alszik és akkor adok még (általába azt eszi amit mi)
17 körül szokott enni pogácsát vagy krémtúrót 19 körül eszik megint felvágottat vagy tojást vagy virslit meg kenyeret.Este 21:30 körül teszem le aludni akkor eszik kb 230mili tápszert.

Tünci:Én is végig izgultam a terhességet úgyhogy szerintem ide nyugodtan jöhetsz a félelmeiddel.6 hetesen voltam elöször uh-on utána azon izgultam hogy legyen szívhang utánna azon hogy végre elérjük a 12-ik hetet......szóval így ment ez végig egyszer egész nap nem éreztem a mozgását akkor irány a kórház csináltak nst persze akkor mozgott végig én meg megnyugodtam(néztek rám hülyén hogy miért mentem be)
Vendég
 


Lara: köszi! :wink: Láttad, hogy jövő héten megint lesz született feleségek? Bár én már megint nem emlékszem, hogy is maradt abba?

Winchi: Így:

Kép

Szösz

KépKép
szosz
 
 


szösz!
ez a diadalittas mosoly!!! imádom!

gégéé!
örülök, hogy Emma ügyes kislány és visszafejlődik a ciszta!
hiszti: általában kizökkentem valahogy. a legjobb mindig, ha beleteszem a kiságyba. akkor azért fog bőgni, hogy vegyem ki.
egyébként jó, ha van saját akarata, de meg kell tanulnia, hogy az van, amit anya mond.
terelésnek még az is jó,ha odamegyünk az ablakhoz és kikukucskálunk rajta.
ha feszíti magát, vagy kinyújtja a kezét, ha felemelem, akkor erősebben fogom. vagy néha leül, ha fel akarom venni, amikor nem akarja. akkor is felveszem. az van, amit én akarok, ő a gyerek és én vagyok az anyja. enyém a felelősség.

winchi!
matykó csodaédes!
kár, hogy már elkapkodták, van menyasszonykája...
Vendég
 


Lányok!
Ma van az első nap az oviban! Tegnapelőtt elromlott a gépem, tegnap du megcsinálták, elolvastalak titeket, de képtelen voltam írni, annyira oviközpontos most minden gondolatom.
Jaj elviszem Levit aztán jövök és mesélek, meg van egy csomó minden, amihez van mondanivalóm!
Jaj és úgy örülök, hogy vagytok nekem, és Tünci neked is nagyon örülök és végigizgulom veled a pocakosságot az tuti.
Most kávézok aztán ébresztem Levit. Alig aludtam, rámjött a hasmenés is az izgalomtól, ááá nem vagyok ám dilis.
Nem is fárasztalak most benneteket zizi vagyok.
De még ezt el kell mondanom, ebbe az oviba nincs beszoktatás, megkérték a szülőket, hogy ne ácsorogjunk ott órákig, meg ne vigyük el 2 óra múlva, hanem dobjuk be a gyerekeket a mély vízbe, higgyük el nekik, hogy sokkal gyorsabban megszokják a gyerekek az ovit, mintha 2 hétig ott lógnánk mi is. Ezzel nem értek egyet, de mit csináljak. Anyumat a hétre szabira szerveztem, hogy jöjjön Dorcsizni, jövő héten anyóshoz vinném...
Na mindegy, anyu ittmarad Dorcsival azért a héten, hogy most még egyedül tudjam vinni, meg délben is jön, hogy egyedül menjek érte.
Most leírjam, hogy úgy izgulok, vagy inkább ne.
Vendég
 


Szösz szerintem sűrgősen lógasd ki a lábát a lyukon :wink: Leleményes csajszi :lol: Matyi is ha huncutkodik ilyen orrfelhúzós pofit vág :lol:

Mancsa veled izgulok, de úgyis minden rendben lesz Levi talpraesett kis srác. Hát igen ez is egy fajta leválás anyáról és sokszor nekünk jobban fáj mint a gyereknek...

Anyany hogy vagytok?

Lara és mikor alszik Hannus? Ebéd után már csak 1x? Én most ezzel vagyok gondba, hogy néha már lehet hogy elég lenne neki az egy alvás...

KépKép
winchi
 
 


Jó reggelt!

Winchi: hiába lógatom ki, visszahúzza. :shock: De egyedül nem hagyhatom, az biztos!

Mancha: várjuk, hogy mesélj! De Levi nagyon ügyes, biztos nem lesz semmi gond. :wink:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


hát most jobban vagyunk.
étvágy nincsen, inni sem akar a Zsófi. nagyon náthás, most szívtam le az orrát, de egy közelharc ehhez képest semmi, pedig beletekertem egy nagy vastag törölközőbe.
hogy lehet ennyi erő egy ekkorában?

este ügyeletre mentünk, mert 10kor felébredt és hányt. valószínűleg azt ami hátrafolyt. belegondolok, jó lehet erre ébredni.
úgyhogy új orrcsepp, erősebb, doki fél óráig hallgatta a hátát is meg a mellkasát is, nehogy tüdőgyuszi legyen, de valószínűleg nem az.
kap 6féle gyógyszert, amit megint csak közelharcok árán vett be, plusz közben azért néztünk teletubbiest, mert hugom rászoktatta és az a kedvence. (figyelemelterelés)
Vendég
 


csajok egy nagy kérésem lenne.

ezen az oldalon van egy kérdőív. az iwiw-re is feltettem, ott is megkaphatjátok.
a szakdolgozatomhoz kellene. sajnos jól elcsúsztam a határidővel, aminek anyós látogatása is sokat kedvezett.

www.spunk.atw.hu

gyorsan ki lehet tölteni, kb 5-10perc.

a segítségeteket köszönöm!!!
Vendég
 


mancsa!
gratu az ovihoz! de jó! én is úgy várom már, hogy Zsófi is ilyen nagy legyen!
meg remélem, addigra lesz tesója is...
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap sikeresen megtaláltuk a rendelőt, Nati 8,36 kg (két hónap alatt 1 kg), centit itt nem mérnek, csak félévente, nagyjából 70 cm körül van. Ügyi volt, nem sírt, még nem alakult ki a dokifóbiája.

Szösz: nálunk reggel 8-fél 9 körül tápi van, aztán amikor mi reggelizünk, kap falatkákat, 11 körül gyümi vagy túrókrém gyümivel, 3 körül főzelék husival vagy sajttal, uzsira tejpép, aztán a mi vacsinkból falatkák, este tápi (180 ml). Meg ha ezenkívül lát minket enni, akkor muszáj valamit a kezébe adni pl. kiflit, kenyérhéjat. :wink: Nálunk egyértelmű kedvenc a cukkini, azt üvegesből is megeszi, mert egyébként most alig eszik üvegest, csak azt szereti, amit én készítek. Meg még a répa a menő. és én még külön főzőcskézek neki, csak pici sóval, néha még azzal sem.
Ja, és hihetetlenül huncut Réka, ahogy feláll a hintában. :D

Védőnő: én ma reggel láttam, hogy leparkol, gyorsan mögé álltam, leszólítottam, ugyanis a 6 hónapos látogatásra jelentkezett be legutóbb, de azóta sem láttam. :roll: Ígérte, hogy a jövő héten benéz, hát, Karácsonyra biztosan ideér. :lol:

Mancsa: megértem az izgalmad, de biztosan minden rendben lesz. érdekes azért ez a bele a mélyvízbe felfogás. :roll:

Gégéé: nagyon szupi, hogy így megy össze a ciszta!!!!! :D Emma édes lehet nagyon.

Winchi: szép a torta, ügyi vagy! :wink: Matyi meg édes, mint mindig. :D Nekünk a jövő héten lesz a 4. házassági évfordulónk, mi vacsizni szoktunk elmenni valahová. De lehet, most elmarad a nagy ünneplés, Apa kórházba vonul a térdét megműttetni, most vagy a jövő pénteken. :(

Megyek, mert Nati hív, próbálok majd képeket is tenni ma.

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Lányok, az előbb annyira megijedtem. Leesett Réka az ülőgarnitúráról! Ott ültem mellette, de olyan sajtkukac, állandóan mozog, én meg azt hittem figyelek, de egy pillanat alatt a földön volt! Aztán annyira sírt szegény! Meg én is! Annyira hülye vagyok!!!!!!!!!! De nagyon ügyesen esett, az oldalára. A fejét nem ütötte be, meg a hátát sem. Legjobban szerintem a kezét, de aztán ügyesen mozgatta, meg mindent csinált vele, biztos nem tört el. Szerintem nem lett baja, csak megijedt. El kellene vinnem orvoshoz? Laminált padló van nálunk arra esett, szerintem nem olyan magasról. Azóta már játszottunk, evett, és most alszik. Ugye, nincs semmi baj? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz:Nyugodj meg!Sajnos elöfordul hogy leesnek egyszer Hannus is leesett :cry:
Szerintem ha ugyanúgy használja a kezét akkor nincs baj de ha valami furát veszel észre akkor vidd inkább be hogy megnézzék,de csaknem esett akkorát.JAJ szegény elhiszem hogy megijedtél.
Vendég
 


Szösz minden ok???????????????
Vendég
 


szosz!
nyugodj meg!
Zsófi is egyszer kiesett az etetőszékeból 8 hónaposan. szóval rosszul kötöttem be, mert szerelő volt nálunk.
szegény nagyon sírt és beütötte a fejét a székbe.
felhívtam az ügyeletet, azt mondták, ha azonnal és nagyon erősen sírt, láthatóan nem szédül, később nem hány, akkor nincsen agyrázkódása, ha valami szokatlant észlelsz, azonnal doki.
Vendég
 


Köszi, minden ok. Most alszik Réka, ilyenkor kb. 1,5 órát szokott. Majd délután figyelgetem. De azért megnyugodtam, hogy mással is volt már ilyen. És azonnal, és nagyon erősen sírt, akkor ez is jó. Jajj, olyan mérges vagyok magamra!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok Lányok!

Mancsa:Gyere majd mesélj hogy tellt az első nap az oviba?

Szösz:Réka nagyon édes milyen kis huncut :D Jó hogy írtad a született feleségeket én még nem láttam hogy lesz :wink: de most hirtelen én sem emlékszem hogy lett vége :oops:


Katinka:Milyen szép méretei vannak Natinak majdnem annyi a súlya mint Hannusnak.
Nekem szerencsém van a védönővel nagyon aranyos segítőkész és rendszeresen meglátogat minket.

Anyany:Remélem most már hamar meggyógyul Zsófi.

Winchi:Tetszik Matyi vonalzója :D
Hannus 10 körül kel reggel így mi már délelött nem alszunk hanem 2 körül alszik 1,-2 órát és utánna már fennt van este 21.30 körül alszik el.
Vendég
 


Sajnos igen nálunk is volt,meg egy időbe azt csinálta hogy állt az asztalnál és hirtelen hátravágta magát na akkor megint sírt nagyon úgyhogy mindig tettem mögé párnát és akkor nem ütötte meg magát hála égnek ezt már nem csinálja kb egy hónapja úgyhogy nem kell párna.
Jó mert Hannus lemászik ügyesen az ágyról.Majd Réka is megtanulja :wink:
Vendég
 


Anyany: kitöltöttem. Mi leszel, ha nagy leszel? :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


köszi, az eddigieket!

sajnos ismeretlen hiba történt és a kérdőívet nem továbbítja a rendszer
holnap újra felteszem.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


szosz!
a lemászást gyakorolni kell. neki még nagyok a dlgok, magas nagyon az ágy, a szék.
Zsófi 10hónaposan 2 nap alatt megtanulta az apjával.
nagyon gyorsan tanulnak ám a kisbékák!
Vendég
 


Sziasztok!
Túl vagyunk az első napon, jól érezte magát, egy barátja is van, azt mondja lány, ilyen rövid haja van mint neki. Mondom neki biztos hogy lány, azt mondja persze copfja van. :lol:
Levinek 3 cm-es haja van kb.
Nem sírt, óvónéni megdícsérte.
Délelőtt azért 1x felhívtam az ovit, de nem volt gond.
Most mennem kell, de este próbálok jönni többet.
Vendég
 


Mancsa:De jóóóóóóóóóó :D :D :D :D Nagyon ügyes Levi :D :D :D :D És te hogy viselted hogy nem volt veled délelött?

Szösz:Örülök hogy nincs semmi baj :D
Sajnos esés nélkül nem nőnek fel, már előre félek tőle mi lesz ha Hannus elindul egydül.

Képzeljétek tegnap volt 2 érdeklődőnk a telkre :D de jó lenne ha elvinnék 8)
Vendég
 


http://csucsu.dreamshost.co.cc/

a fenti linknen elérhető újra a kérdőívem!!!

elnézéseteket kérem, szolgáltatóprobléma volt.
csak azokat kaptam meg, amiket 9:38ig elküldtetek!
most jól beégtem, de hát...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Szösz, örülök, hogy nem történt nagyobb baj. A babcik pillanatok alatt lemásznak, leesnek mindenhonnan, hiába vagyunk mellettük... :cry:

Gégéé, de jó, hogy csökkent a ciszta, örülök nagyon! :D
Ha Lexi hisztizik, akkor hiába is veszem fel, ki tudna ugrani a karomból, inkább leteszem, és otthagyom. Néha elvesztem a türelmem, utána mindig lelkiismeret furdalásom van...

Winchi, nagyon guszta a torta, biztosan isteni volt. De szép fiad van! Én is elfogadtam volna vőlegénynek... :oops: :D :D

Anyany, örömmel olvastam hogy Zsófid jobban van!

Mancsa, de jó, Levinek tetszik az ovi! :lol:

Tünci, és is parás kismami voltam, gyere nyugodtan bármi problémáddal, majd mi megnyugtatunk. :) Én az első 12 hétig paráztam, uh-k napján kész ideg voltam, utána estig nyugi, aztán megint előröl. Igazából a 2. harmadtól tudtam igazán élvezni a várandósságot. (Amikor már nem véreztem, és az állandó hasfájásom is elmúlt. )

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szösz, mi még szopizunk ezerrel, de nálunk a gyümölcsök a menők, tejpéppel, meg szeretjük a gyümölcsös húsos bébiételeket. A házi sajnos még nagyon nem megy...

Védőnőm nekem is normális, bár alig látom, július közepe óta nem járt felénk...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


babát várni jó. az utolsó két hónap is jó volt, de baromi nehéz. döglött bálnának éreztem magam...
meg még vagy egy fél évig...
egy szülés azért jól megvisel...
de megéri.

a megfázásig rendesen ettünk, most csak úgy ímmel- ámmal.
viszont ami jó jel, hogy most este majdnem egy egész banánt megevett. ez azt jelenti, hogy pár nap és meggyógyul a kisbékám.
reggelire 1/3 mennyiség tejpép, tízóraira jól megkésve kedvenc almás banános bébiétel fele, utána ebédnek kb a 3/4 része, uzsira semmi sem volt jó, vacsi meg a banán.

pedig már olyan szépen evet....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Anyany írásáról jutott eszembe...mindenki másképp "viseli". Nekem tegnap szült egy távoli ismerősöm...állítólag még két hete dolgozott...pörgött, meg minden...

mondom nekem tuti közrejátszott ez a ciszta dolog...Volt, hogy heti 2szer mentem UH-ra, meg ugye lebegtették, hogy császár lesz, a harmancadik hét körül, hogy bármikor kivehetik...szóval rettegtem...aztán a 35-36 hétenaz került elő, hogy igen nagy és igen lennt van, jajj tartsuk bennt, feküdjek...na onnantól kb egy szenvedés volt minden nap...aztán túlhordtam...és az utolsó hétben már nagyon nagy voltam...okés, hogy 181 centi vagyok, de majdnem elértem a száz kilót...tél volt, én meg itthon csak ültem a fotelban, vagy feküdtem a kanapén...mások ablakot pucolnak, én meg a klotyóról sem bírtam felállni...

Szóval, ha engem kérdeztek: jó terhesnek lenni, de inkább jöjjön el a 40. hét, és bújjon elő. A szülés így utólag semmi az utolsó hónaphoz képest...Tüncikém majd amikor ott tartassz, majd átugrom Emmával: viszünk neked csokit meg dvd-ket :D

Anyany: 2. baba tervben van?

Tegnap írtad szösz az esést...hát Emma akkorát esett, mint egy ház...feltérdel... :roll: de a feltérdelésből semmit nem tud kihozni, és egy idő után nem bírja magát tartani, és nem tud belőle mást csinálni, mint előrehajlik, és elesik...jajj ...szóval Szösz, együtt éreztem, de még írni sem volt időm...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Anyany, most olvasom ezt az evés témát. Van egy babaszakácskönyvem: Annabel Karmel: Babaétrend...azt hiszem ír tippeket a kevésbé jó evő babáknak, meg elolvasom, és írom, ha van benne valami....de Zsófi szép kislány, szóval ne aggódj az evésen. Ha éhes, úgyis csipeget majd.

Emma tegnap alma-áfonyát evett délelőtt, és egy rém gyagya szórakozást talált ki: betettem a szájába, ő még nem nyelte le, és közölte: BA...na minden BA közben a fele cucc a kezén lábán landolt...
Ha meg nem akar annyira enni, akkor képzeljétek azt csinálja, hogy oldalra fordítja a fejét, és becsukja a szemét...úgy csinál, mintha ő most ott elaludt volna...aztén 1 perc után rámnéz és nevet...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Zsófi ma reggel éhes!
megitta rendesen a tápszerét, és most kis kenyérdarabkákat csipeget. és szomjas is.

gégéé!
hát terv az van, de addig még nagyon sok mindennek kell megtörténnie. a másodikat nem szülöm úgy hogy nincsen saját lakásunk, meg biztosabb hátterünk. szóval 3-4-5 év lesz még legalább...

ha Zsófi figyelmét nem tudom lekötni, akkor rázza a fejét, becsukja a szemét és összeszorítja a száját...
már egyből, amikor közelítek a kanállal.
egyedül eszeget, de ha etetem... :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Drága Gégéé Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk neked :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Puszi
Vendég
 


Gégéé, nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
katinka31
 
 


tényleg gégééé!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtől, kb olyan volt ,mint ,amit vártam..kb nem nagyon tud mit kezdeni velem.Kitöltötte a kiskönyvet, itt -ott lerontotta..Nem tudta hogy kell írni a munkahelyem nevét, meg a Duphastont sem..biztos nem hallott még róla.Kérdezte volt-e műtét,sorolom..és a sectio.Egy perccel később megkérdi:Akkor spontán szülés volt? :roll: neeeem, mint mondtam ,sectio.Így mnet végig, de mindegy ez is megvan.
Vérnyomás jó alacsony, ahogy gondoltam, emrt sokat szédülök és remeg a kezem,101/66,pulzus 70..(de eddigre már felidegesített... :) )
A többi semmi új, pihenés ,séta, mit ne egyek, kerüljem a macsekokat a nega toxo miatt, ne idegeskedjek..
Két hét múlva kell mennem a véreredményekkel.Beutalót a házioorvos ad, ez jó, mert nem kell sokfelé szaladgálni, oda meg úgyis megyek a táppénz miatt.
Ne mtudja valaki ,hogy a távirda úti laborból is kipostázzák az eredmény, ha viszek válaszborítékot??

Olvastam miket írtatok, mindenki paramami volt??Tegye fel a kezét, aki tök nyugodt volt és nem félt semmitől! :)

Gégéé,húú nekem is vannak sorozathegyek, végszükség esetére, mostmég elvagyok.
Szívhangfigyelőn gondolkodtunk, mondta a férjem ,hogy vegyünk ,ha megnyugtat..de aztán elképzeltem ,hogy egyszer véletlenül nem találom meg azonnal és akkor meg meghalok szívrohamban..alig várom, hogy mozogjon, de jó esetben is az még bő két hónap.
Ó, most látom szülinspos vagy,Isten éltessen!!!Mennyi az az annyi?még elárulható korban vagy?? :wink:


Amiket írtok a gyerekek baleseteiről, az tiszta horror...néha láttam a férjem unokahúgát olyan monoklikkal, meg fejsérüléssel, brutál...kéretik nem rémítgetni előre!!! :wink: De olyan vacak érzés lehet, hogy bármennyire figyeltek, akkor is megesik velük...

KépKépKép
tünci28
 
 
 


szosz, ha minden igaz, környezetgazdálkodási agrármérnök leszek. másoddiploma. szerettem volna nagyon környezetvédelemmel foglalkozni, de eddig nem jött össze, csak egy rövid időre és azt is utáltam.
mostmár ott tartok, hogy olyan munkahelyem legyen, ami mellett tudom nevelni a lányunkat és rendesen az anyukája lenni, és legalább egy icipicit szeretem...
környezetvédelemből meg maradt annyi, hogy lelkesen gyűjtjük szelektíven az üveget, a papírt, a fémet meg a pillepalackokat...
Vendég
 


tünci!
sajnos ezzel jár. szerintem mindnki emlékszik még arra, hogy le volt verve a könyöke meg a térde oviskorban.

nekem alapból ennyi a vérnyomásom. 120/60nél már nagoyn pörgök :)

a védőnővel meg ne nagyon foglalkozz. kérdezz tőle amennyit akarsz, de ha nem elégítenek ki a válaszok, kérdezd meg az orvost, magyarázzon el mindent alaposan.
nekem azt mondta egyszer egy doki, hogy ha nem nyugodt a lelkem a gyerekemmel kapcsolatban, úgy látom, úgy érzem, valami gond van, akkor vigyem el orvoshoz.
maximum kiröhög, hogy egészséges gyereket minek orvoshoz vinni.
inkább vigyem el 10szer, minthogy egyszer nem.
ugyanez igaz a terhességre is.
voltam párszor úgy, hogy valamit éreztem, pici görcs, akármi, ami nyugtalanított, úgyhogy másnap reggel elmentem a dokihoz. megnézett ultrahanggal és közölte, hogy minden rendben van.

ha meg tapasztalati eredményekre vagy kiváncsi, nyugodtan kérdezz minket. egy gyerek még ugyan nem nagy tapasztalat, de azért már egy-két dolgon túlvagyunk...
Vendég
 


képzeljétek, az idősebbik hugom babát vár!!!
13 hetes, úgyhogy hamarosan én is keresztanya leszek!!!
ha kislány lesz, Rebeka lesz, de én Bibinek hívom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


elég belőlem
Vendég
 


Gégéé BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :lol: :lol: :lol:

Anyany gratulálok tesódnak, de jó nagynéni leszel. Messze vagyok én még attól hogy nagynéni legyek keresztanya meg sztem soha nem leszek pedig nagyon szeretnék...

Szösz nem semmi akkor amit Réka művel :shock: De hát jó mély a hinta ezek után úgy írom Matyi még nem jött rá hogy kell felállni benne.
Tegnap a babakocsiban rájött, tegnap 2x eset majdnem fejre bekötve.
De egyébként is nagyon zizi semmi sem jó neki és hisztizik, tegnap este is én voltam a zord anya hát nem esett jól a lelkemnek.

Tünci túl vagy a védőnőn is nem egy lelkis típus lehet ha ezekkel az értelmetlen kérdésekkel zaklat.
Paramami hát voltam én is... Elismerem nem annyira mint mondjuk Gégéé de azért voltam. Főleg az elején amikor annyit hánytam, attól féltem már némely mély pillanatban hogy a baba is kijön...

Kismacskák még mindig ingyen elvihetők!!!!
Egyre nagyobb gengszterek az előbb az utcáról szedtem össze őket, de már falkában rohannak utánam ha hívom őket :lol:

KépKép
winchi
 
 


Winchi tényleg nem lelkis típus, nem is baj,már semmi kedvem idegenekkel beszélni a dolgaimról, csak ezt most kicsit feleslegesnek tartom, ha még arra se figyel amit mondtam.
Talán ennek a védőnős dolognak akkor van értelme, ha már van baba, mert igazából vérnyomást mér, meg súlyt, aztán annyi..képzelem ,hogy aki többedszer szül milyen feleslegesnek tartja!Mit tud, mondjuk egy háromgyerekes anyukának monndani? :)

A fehérvári védőnő,Ő más volt, vele szívesen találkoztam.
tünci28
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?