Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anyabébi: köszi a jelszót!

nem tudom Ti h vagytok ezzel az alvással,de nekem egyre nehezebben megy,már annak is örülök,ha 4-5 órát egyhuzamban tudok aludni.... :roll:
Előtte napi 8-9 óra volt a minimum... :wink:
Nagyon hiányzik ám ez az alvás....

Annyira irigy vagyok Rátok,akik ilyen jól jönnek-mennek,tesznek-vesznek.... én egyre fáradtabbnak érzem magam...egyre lustibb vagyok..
:oops:

Twinsékről van vmi új hír?
Zsrittel mi van? csak nincs vmi nagy baj?

Szilveeaa: szegényke,ez még pont hiányzott gondolom...ebben az amúgy is izgalmas hónapban :roll:

95%-ban kész vagyok az összepakolással...kisszoba is kész nagyjából, kis ruhákat vasalva beraktam a helyükre... :lol:
kíváncsi vagyok hányszor fogom ezeket még vasalni,lehet h csak most vagyok ilyen lelkes még az elején,amúgy utálok vasalni...

Kép
jovana
 
 


kkia:
Aranyer: Nekem is hasonlo a kondiciom ezzel kapcsolatban. Mindossze annyi a kulonbseg hogy a gobocske nalam egy jo hosszu kiallo valami, amit meg is lehet fogni! Ez terhesseg alatt alakult ki nalam. Megkerdeztem tobb anyukat, azt mondjak, vissza fog szepen huzodni szules utan. Ha barmi diszkomfort van akkor egy Masztu nevezetu kremmel/kuppal kell kezelni.

anyabebi:
Teccccik a cicijelolos szisztemad! :D Asszem en is nezegetem majd a pogacsakat!

Szemeremcsont: Nekem parszor leszakadt mar..... ha mosogatni mereszelek, vagy 5 percnel tovabb vagyok labon,ugy erzem mint akinek jo parszor joooooooool alarugtak volna. "Klassz" tapasztalat....

sünciboglya
 
 


Sünci, de még nem vérzett? Mert én attól félek nagyon, ha egyszer majd kireped...A Mastu-t lehet kismamiknak? Majd megkérdezem a patikában :roll:

Kép
kkia
 
 

 
 

kkia:
En Reparon-t hasznaltam terhesseg elott, de azt irja hogy azt nem lehet, ezert ajanlottak a lanyok a Mastu-t.
Nekem volt elotte is aranyerem, de "nem logott ki" soha. Viszont verzett es viszketett amikor gyogyult. Most ilyen nincs szerencsere.

Azt mondja a Vedono hogy a hormonok miatt alakul ez igy ki es ezert van nagyon jo esely ra hogy elmulik a szules utan.

Egyszer beszelgettem egy frissen mutott aranyeressel a MAV korhazban, hat nem irigyeltem! 2 napig csak keresztbe vetve tudott az agyon letezni, sehogy mashogy....
De neki nem ilyen kis "semmi" aranyere volt es orult hogy megcsinaltak vegul es megszabadult tole. :D

Ha nem mulik el nekem teljesen en is meg fogom csinaltatni, ugy dontottem. Azt a par nap kellemetlengeseg ki lehet birni. (legalabb is remelem.) :mrgreen:

sünciboglya
 
 


Szilveeaa, Férjednek gyors gyógyulást! Ha mégsem sikerülne legfeljebb taxival mentek szülni.

Twins, gyönyörűek a gyerekeid, bár azt, hogy ki Lucas és ki Sophie a kép alapján csak tippelni tudom, nagyon hasonlítanak egymásra.

Aranyér: második szülésem után jött ki, de kívülről nem volt tapintható, viszont minden kakilás után vérzett (volt, hogy nem is kicsit). Így másfél hónap után elmentem dokihoz, de kívülről Ő sem látta, így megtükrözött. Miután kiderült, hogy "csak" aranyér felírt egy gyógyszertárban kutyult kúpot, amitől egy hét alatt rendbe jöttem.

Fiúk születése: első fiam ráhúzott 12 napot, a második pedig 37+0-án született, így nem tudok még saccolni sem, hogy a harmadik mikor fog előbújni.

Alvás: már jó ideje alvászavaraim vannak. Hulla fáradt vagyok és közben mindenféle hülyeségen gondolkodok alvás helyett.

"Lustaság": én is gyakran szuszogok, fújtatok, mint egy jól fejlett viziló, de szigorúan úgy, hogy mások ne vegyék észre, hadd higyjék milyen fitt kismama vagyok (eddig bejött :wink: ).

Ma voltam utoljára dolgozni, olyan jó érzés! Most már csak papírokat aláíratni, leadni kell majd mennem.
És ta-tamm :!: :!: , ma megtörtént a második csoda ezalatt a terhességem alatt. Megint át akarta adni egy hölgy (és nem kisgyermekes anyuka és nem 80 éves elefántra dagadt bokájú néni) az ülőhelyét. Még sokáig így maradok és megérem, hogy ezt egy fiatalember teszi :?: :?: :?:

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok végre van egy kis időm.Itt az új csaj akit tanítok be.Mondtam neki,hogy tartsunk egy kis szünetet de akkor be nem áll a szája sokat beszél. :D Látom rajta,hogy akar dolgozni és oda mer menni az emberekhez.Azthiszem beválik.Ezt csak halkan szeretném megjegyezni.

Silveeaa ,hogy történt a lábtörés?Ugye nem Te gáncsoltad el? :shock: Na jó ez csak vicc volt.Nagyon sajnálom,hogy így alakult.Mielőbbi jobbulást kívánok és gyors felépülést.

Screen mi baja a kocsitoknak? :?

Kkia van már jópár babaruhánk jövő nyárra a méretek 68,74,80 és hónapokra is vannak méretezve de úgy vettem észre,hogy ezek a méretezések semmit nem érnek.Lefotózom a cuccokat és felteszem este a képeket. :D

Vcsibe jöhet a muffin a szomszédból igazad van az csak 100m.
Szerdán megyek Én is persze.Nagyon huncut a Keresztlányom igen,az biztos. :D :D

Bobóbaba szorítok a dokihoz nagyon,aztán írd meg mi volt.

Sztercsikitartás a párodnak és jobbulást kívánok.Az Én Férjem jobban van láza nincs de csúnyán köhög,és a fentlét sem az igazi.Remélem Te sem és Én sem kapjuk el ezt a nyavaját. :? :?

Jovana az alvás nekem sem az igazi már.Mindenhol nyom,sehogy sem jó.Szóval egyre rosszabb. :?

Datolya szuszogás Nekem is bejátszik de jópofa amit írtál. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike: nem olyan macera a pelus, van egy fedeles vödröm, öblítés és kicsavarás után pár csepp teafaolajjal mehet bele a pelus, aztán mosás. Ennyi. Legalábbis én így remélem. :mrgreen: Kinek mi jön be, én egyenlőre nagyon lelkes vagyok :). És nekünk is kicsi a fürdőnk!!!
Sünci: A pogácsa akkor lett hasznos amikor beállt a tejtermelés és nem volt az éppen szoptatandó cici kőkemény hanem mind a kettő tök puha, na ilyenkor jött a fejtörés. Egyszer-kétszer megszívtam mert rászoptattam az előzőre aztán bedurrant mint az állat. Mert ugye minnél többet szoptatsz annál több lesz a tejcsi!! Ez mindenkit vigasztaljon akkor is amikor épp úgy tűnik nincs semmi, mert ez csak 3 napig tart, mint minden csoda. :)
Barnikám 40+3-ra született. :)
anyabebi
 
 


alvás.......én az utóbbi időben éjjel-nappal ugy alszom mint a bunda!!!!!!! :) :) :) :) egyedűl fordulni nehéz a derekam végett!!!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Alvás: Én a kezdetektől nem alszom jól. Sőőőőt... :( De kitartok, és napközben próbálok pótolni. De napszaktól függetlenül, hatalmas boldogság ha 2 órát egyhuzamban alszok. Ez kb. eddig 3szor fordult elő, amúgy 1-1,5 óránként kelek...

Öblítőszer: Megvettem a Gabi bébi öblítőjét. Nem volt drága, és nagyon fincsi az illata is. Úgy gondoltam, hogy egy ideig azért külön mosom majd a ruháit a mieinktől. Amúgy a mosáson már túl vagyok, már csak a vasalásra kéne rávennem magam... :?

Kórházi pakk: Még sehol nem állok vele... Egy, azaz 1 db hálóinget sikerült vennem a hétvégén... Nem tom mi lesz. :D
Az eladónő, gondolom hogy rábírjon még a vásárlásra, viccelődni próbált, miszerint szülni meztelenül is lehet, de utána akkor is fel kell venni valamit...!!! No, köszi, gondoltam magamban...

Zsrit: Remélem én is hogy nincs semmi komoly baj!!!! Vigyázz magadra!!!

Twins: Irigyellek!! :D Nagyon szépek a babók!!!


Én ma voltam dokinál. Minden rendben Kendével. Fejvégű még mindig, és képzeljétek, a fejecskéje már elérte a születési nagyságot, vagyis 9 cm!!!! A súlya kb. 2700g. Hááát, nem kis baba...!!! :)
A vérszegénységemre nem mondott semmit, szerencsére még sem kell járnom injekciózásra. Továbbra is szedem a vasat +C vitamint. A magnéziumot meg már csak egy hétig kell szednem.

Lili

Kép
édi16
 
 


édi ha a te babódnak ekkora a sullya mekkora lehet az enyém? :shock: holnap kiderűl........ :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Édi,
9cm-es buksi az születési méret? Ne ijesztegess, 34 hetesen már akkora volt a buksija pocaklakónak. Akkor a doki azt mondta, hogy korának megfelelő.
pocok001
 
 


Kkia, Csibe, Datolya
Ez vicces, nekem is ma volt az uccsó napom a munkahelyen :lol: Már nehezen bírok mászkálni, feszül a hasam állandóan :cry:
Bár kedvesen köszöntek el a kollágák, én sajna nem kaptam semmit tőlük :wink: Csak az adag sütit nyomták be, amit vittem :)

Szilveeaa,
Basszus, ez valóban nagyon kellemetlen lehet, ha eljön az ideje, remélhetőleg tudsz majd vezetni..mit csinált szegény párod?

Bobó
Mi volt a dokinál? Én is ma voltam, hát elég hosszú volt, vér, vizelet, hüvelykenet stb vizsgálatok, ja és az első CTG.. :wink:
Holnap megyek UH-ra..

Édi
Gratula a jó eredményhez, igazi nagyfiú van már a pocidban :lol: Meglátom holnap az én babóm méreteit is :P

Kicsike, Sztercsi
Apuciknak jobbulást!!

Jovana
Hát én sem alszom túl sokat mostanában...kényelmetlen már mindenhogyan :cry: Úgyhogy megértelek :?

Móni
Drukk az ovihoz! Mi is holnap megyünk, remélem nem lesz gond...az én gyerekem nem nagyon akar menni :?

Zsrit
Remélem nem az influenzát kaptad el vagy tüdőgyulladást :cry: JOBBULÁST!!!

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Lányok, köszönöm szépen mindenkinek az aggódást, meg a drukkokat! :) Minden rendben van, Kevin befordult. :D Annyi hogy majdnem bepisiltem a fájdalomtól, mikor vizsgált... :evil: :evil: :D :D Ja, meg azt mondta, hogy két hét múlva csinál egy flowmetriát a lepény érettsége miatt. Ennyi. Úgyhogy nagyon boldog vagyok!!! :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!
bobóbaba
 
 


bobó nekem egyedűl akkor fájt a hüvely vizsgálat mikor tágitott közbe,.....téged még csak nem......../ez a Mátékánál volt/

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


anyabebi:
De jo hogy irtal ezekrol! Minden nap tanul az ember! Fogalmam sincs meg hogy fog menni ez a szoptatas dolog, de remelem meg fogom fejteni idovel es rajovok a "pogacsazas" hadmuveletre :D Hehe, ez teccccik! :D

nitacska:
nekem is a fordulas jar fraszkitoressel. Meg amikor ejjel arra ebredek hogy tarkoig kemenyedtem ismet.... delutan viszon olyan joooooooo aludni ket oracskat! :D

Lili:

Gratula a tokeletes meretekhez!!! Te mar most is a celegyenesben vagy! :D

A verszegenysegre adnak injekciot ha nagyon gazos? Tudsz errol bovebbet esetleg mondani nekem hogy mi van ebben az injekcioban? (Szerintem nekem is kell majd, mert a trombocitaszamommal mindig gond volt/van)

babo:
Orulok hogy minden rendben. Gratula!

sünciboglya
 
 


Lányok köszi mindenkinek a Keresztányom dicséretét. :D

Sziszkó a hordozó márkája:Graco

Bobóbaba gratulálok a jó eredményekhez. :D

Örülök,hogy ennyien hozzászoltatok a pólyához.Szerintem használni fogom ha ennyien jó véleménnyel vagytok róla.

Ma nemtudok képeket feltenni mert most vettem észre,hogy lemerült a fényképezőm :D

Akik ma dolgoztak utoljára pihenjenek nagyon sokat.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


anyabebi írta:Tillike: Mi az a FM öblítő? Eddig még csak ilyen parfümöt hallottam.
Táska szép, én is néztem ezt de sajnos nem volt fiús csak ilyen mályva árnyalatok. Csajos :)


Anyabébi,
Apa nagy "FM-fun" :lol: - a parfümök mellett háztartási tisztítószereik is vannak, és csak ilyeneket használok, mert környezetbarát és nem is drága:
http://www.fmgroup.hu/?page=forhome
(ha kell bármi, csak szólj! :wink: )

Pelusos-hordozóhókendős linkért örök hála! :D

Drágák, holnap leszállítom Vackort a suliba (nincs kecmec, menni köll :lol: ), utána "á la Monica" visszaolvasok két megnyitott lapon és kommentálok! :D
Pusszancs, most kidőlök, mert hosszú menős nap volt...

tillidian
 
 


Lányok, nagyon köszi a jókívánságokat apa nevében!
Amúgy nem munkahelyi baleset – motoros, úgyhogy nem szólhatok egy szót sem... Részt vett egy vezetéstechnikai tanfolyamon, ott történt. Tavaly én is voltam ilyenen, nem is gondoltam volna, hogy bajom eshet... Screen, nagyon jó a kérdés: MIÉRT PONT MOST? Nemtom... A mai nappal rájöttem, hogy egy darabig nekem kell csinálni minden napi dolgot, amit megosztottunk... Hát eddig sem tétlenkedtem, de most aztán motolla üzemmódba kapcsolhatok... :roll:


Kkia, Csibe, Datolya, Őzike – én is ma voltam utoljára! Virtuális koccintás veletek erre!!! :lol: Annyiból szuper, hogy végre tudok a bébiteendőkre koncentrálni, de furi lesz, hogy négy év után nem megyek be. De nem lesz időm ezen gondolkodni: holnap védőnőnél kezdek, el kéne mennem a gyerekorvoshoz is, meg az apaságit is intéznünk kéne... Bár apa most lábatlan...


Sünci, hol lehet ezt a miracle blanket dolgot kapni? Nem is hallottam még róla...

Sziszkó, látom kombináltad az elmúlt napok édességeit (szilvás-diós pali + muffin) :lol:

Betty, de jó neked, hogy már vasalod a kis rózsaszín cuccokat!!!

Sztercsi, növekednek a kis manók – nekem is sokszor van mindenféle fura érzés a combtő, gát, fenék tájékon... egészen elképesztő helyeken... :shock: :shock: :shock:

Pocok, hol van ilyen szervíz? Én is elvinném az enyémet... Vagy csak elég, ha megpróbálok vízet felszipákolni vele???

Sztercsi, tied apának is jobbulást!!!

Édi, hú, akkor szólj a manódnak, hogy a fejét már ne nagyon növelje!!! :shock:

Bobó, szuper hírek! Kicsi Kevin is beállt a célegyenesbe!

Lányok, írok Ritának holnap sms-t... Nagyon aggódom miatta...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Édi!
Gratula Kendéhez,ügyes fiú! :lol: :lol: :lol:
Én is szedem a vastablettát meg a C vitamint.Neked mondták,hogy ezt meddig kell szedned?A terhesség végéig?

És Lányok,a Magne B6-ot mikor kell abbahagyni?Van valaki aki már nem szedi? :roll:

Datolya!
Átakarták adni a helyet és Te nem ültél le? :roll: :roll: :roll:
Ne hagyd ki ezeket a ritka lehetőségeket! :shock: :roll:
A terhességem alatt egyetlen egyszer ért hasonló meglepi.A budakeszi Auschan-ba voltunk és sorbanálltam lepecsételtetni egy jótállást.És akkor a csajszi,aki a pultban volt,mondta,hogy engedjük már előre a kismamát! :lol: persze a csávó,aki előttem állt elég rossz szemmel nézett rám és még hozzá is tette,hogy ők már régóta várnak. :evil: :evil: :evil: Na,a pasikról ennyit! :evil:

Őzike!
Nem voltak túl kedvesek a kollégák,hogy semmit nem kaptál tőlük! :roll: :roll: :cry:
Sütit meg kérd vissza...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bobó!
Örülök,hogy Nálatok is minden rendben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztercsi!
"Sziszkó! Mekkora pocakok. Bizti, hogy 31 hetes vagy?"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igen!Akkor még 31 hetes voltam! :wink: :wink:
(Majd válaszolsz a privimre?Nem akarlak sürgetni,de páromat most csak ez a kandalló kérdés foglalkoztatja! :oops: :oops: :oops: Mindíg kérdezi,hogy írtál e.)

Szilveeaa!
"Látom kombináltad az elmúlt napok édességeit! (szilvás-diós pali + muffin)" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ja! :wink: Bár szilvát azért raktam bele,mert magába nem nagyon eszem és ne rohadjon itt meg a rengeteg szilva.Apósom nem tudom honnan a fenéből hozza,de már mondtam neki,hogy mi nem igazán eszzük! :roll: :roll: :roll: :roll:

Szép napot minden Kismaminak! :lol: 8) :lol: 8) [/b]

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó! Persze, hogy válaszolok. Csak a férjemet nehéz elcsípnem, amikor leül és válaszol :) Tegnap olvastam csak az üzit, amikor sajna nem volt ideje. Ma meg dolgozik 6-ig :(
Én rakok a fagyasztóba kimagozott szilvát. Nagyon jó télen elővenni és egy egyszerű szilvás sütit sütni belőle.

Kész a bababútor :) Ígérem rakok fel képet, csak hiányzik a foganytyú, nincs berakva a helyére a bútor. Szóval hamarosan...A szekrény nagyon nagy!!! Sok polc a jobb oldalán, a balon pedig egymás fölött 2 akasztós rész. Csak akasztót kell vhonnan szereznem.

Tegnap a tanfolyamon megtudtam miért nincs székrekedésem, miért nem híztam. Szóval sok új dolgot nem tudtam meg. De legalább ismerkedtem :) Az nagyon megy :)

Tegnap tanfolyamra menet bementem a gyógyszertárba. Gondoltam beszerzek pár dolgot(tempo eg.pénztár kártyánk van).
Mondtam az eladónak, szülésnél a korházi csomagba kellene eldobható bugyi, stb.... Erre ő: Sajnos most erre nincs időm, mindjárt végzek
:evil: :evil: Majd a kollégaÚR segít önnek. Látta rajtam, hogy az unszimpi szakállas pasi nem igazán szimpi, meggondolta magát és segített, így 3 dolgot sikerült venni. Mellbimbóvédő nem volt, aztán ott már amúgy is láttam rajta, hogy mehetnékje van. Be is fejeztem a vásárlást. A férjem szerint miért nem szóltam be neki, de én nem olyan vagyok :)

Csak ezt akartam gyorsan elmondani. Megyek szekrényt takarítani. Később visszaolvasok.

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, meg reagálok. Megkezdődött az ovijárat. :D Vivi berongyolt az oviba. Úgy kellett utánakiabálni, hogy azért puszit adjon már... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PocakBence meg tegnap este kitett magáért... :evil: Nem elég, hogy megevett egy tábla csokit.. ( :roll: :roll: 8) 8) :lol: ), de utána még olyan házibulit csapott, hogy szerintem még haverokat is hívott. Nem tudtam ülve megmaradni. Komolyan naggyon fájt.. :lol: :lol:
Na megyek visszaolvasgatni, ha hagy a lányom.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sztercsi!
Oké,oké!Nem akartalak én sürgetni!Gondoltam,hogy elfoglalt a férjed!Majd írsz,ha lesz időtök! :lol: :lol: :wink:
Gyógyszertáros csajtól nem volt szép amit mondott!Readásul egy kismamának! :evil: :evil: :evil: :x :x :x
Én lehet többet nem mennék oda be! :?
Párom is azt mondta volna nekem,mint Neked a férjed! :?
De én se vagyok az a visszaszólós fajta!Max fogtam volna magam és kisétálok.Akkor hátha észbe kapott volna a nő! :evil:

Pattogo!
Akkor már "csak" egyik lánykád boldogít napközben! :lol: :lol: :lol:
A csokit meg biztos csak megköszönte tegnap Bence,azért volt a házibuli! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


hello Lányok,

juhééééj, már szeptember van! :D Naptárilag és elvileg 1 hónapom van hátra.

Kocsi: még nem tudom mi a baja, ma ment a szerelőhöz, várom a telefonját... :(

Vcsibe, kicsike: megpróbálok én is menni a holnapi szülésfelkészítőre, de így kocsi nélkül kicsit necces.. nem tudjátok véletlenül, h az Istvánban minden hétköznap van vérvétel?

Sziszkó,
én tegnap mentem magnéziumért, és a patikus azt mondta, h B6-tal kombinálva vegyem, mert így jobban felszívódik. Én nem tudom, h abba kell-e hagyni :?:

kkia,
aranyér: nekem olyan van, ami nem fáj, viszont viszket és vérzik. Nem tom mennyire vagy homeo-s, de az aranyérre (visszérre) Arnica montana 15 CH-t lehet szedni, Aesculus 9 CH-t, a viszketésre pedig Acidum fluoricum 9 CH-t. Ez utóbbit mondjuk nem lelem vagy 2 hete.

Kép
screen
 
 


Pattogó
De jó neked, hogy a lánykád ilyen kis ügyi :D Az én fiamnak inkább sírásra görbült a szája, hogy újra mennie kell oviba :?

Sztercsi
Jó takarítást :lol: De ez már gondolom a kellemes része, fő, hogy kész a szekrény 8)

Szilveeaa
Úgy látszik a 9.hónapban már senki sem akar dolgozni 8) KOccintásba benne vagyok :lol: De azért vigyázz a motolla üzemmóddal :roll:
Várjuk a híreket Zsritről :( Remélem nincs komolyabb gond..

Sziszkó
Hát igen.. a süti az eltűnt egy pillanat alatt :wink: Sajnos ez nem egy olyan tuti szuper csapat, csak egy átlagos ... Tény, jólesett volna valami apróság :roll:

Sünci
Engem az előző terhességnél fenyegettek injekcióval, pedig annyira még nem is voltak rosszak az értékeim.. én onnan elmenekültem, mikor megnéztem a lehetséges mellékhatásokat meg miegymást... Szóval igen, néha szükséges, de szerintem csak extrém esetekben. Ilyenkor vénás injekciót kap az ember, és elvileg meg kellene figyelni egy darabig..

Jajaj, most megyek UH-ra, kicsit izgulok... Tegnap a CTG alatt is csak néztem, össze vissza ugráltak az értékek... remélhetőleg a jó tartományban :) A doki mindenesetre nem mondott rá semmit..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Screen
Nekem azt mondta tegnap a doki, jövő héten még esetleg szedhetem, utána abba kell hagyni a magnéziumot - én is Magne B6-ot szedek.. de nem tudom miért, nem különösebben indokolta.

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Lili! Én ahogy már írtam 2750 g-al születtem. Tökéletes ideális testsúly. :)

Pattogó! Milyen torkos lett a kis Bence! :) :) Törpim a bulizást éjjel 0.50 kor csinálta. Na meg most......de én csak teázgatok(kávé még mindíg nem csúszik)

Screen! Azt hiszem akkor nekem korábban volt aranyerem. De magától elmúlt. Azaz mióta terhes vagyok semmi panasz.(kicsit tudatlan vagyok ebben a témában.)

Vezetés! Most reggel baba-mama összeröffenésen voltam, mikor a boltba mentem. Ott kicsit leszóltak, hogy miért vezetek én még. (épp egy csaj ment el mellettünk kocsival, akinek 5 napja van a szülésig)
Vélemények?
Vendég
 


sztercsi,

én szívesen vezetnék, ha lenne mit....
szerintem komfortosabb, mint tömegközlekedni. mindenki krákod, bunkó, idióta.
engem is lecseszett a védőnő, h meddig akarok vezetni (ekkor voltam kb. 25 hetes).... no comment.

jut eszembe, délre megyek a védőnőhöz. Rákérdezek a magnéziumra.

Őzi,
mindenesetre akkor a jövő héten én is leállok vele. Össz 1 dobozzal szedtem be a terhesség alatt, de most rákaptam, mert éjszakánként görcsöl a hasam + a lábam. De ha 1 szemet beveszek, akkor nincs görcs :?

Kép
screen
 
 


sziasztok :D

Szilveeaa:
A Miracle Blanket-et lehet rendelni az USA-bol, az maceras elegge. Viszont en a TeszVesz-en leltem ra, egy lannyal osszebaratkoztam akinek jonnek a cuccok mindig kintrol. Neki volt ketto, en az egyiket elhappoltam gyorsan. :)

sziszko:
MagneB6 abbahagyasa a 36. hettol esedekes.

sztercsi:
Vezetesrol azt olvastam hogy koraszulest okozhat. Megkerdeztem az orvosomat errol, neki az volt a velemenye, ha nagyon-nagyon kell, akkor el lehet menni egy rovid, 10-15 percesre, ha mondjuk nincs otthono mit enni. :) (es en veszelyeztetett vagyok!) Az igaz hogy amikor 2 hete voltam a kozeli boltban, a 2x 5-6 perces vezetestol tarkoig kemenyedtem, de nem lett semmi bajom.

sünciboglya
 
 


Sziszkó:
Nekem azt mondta tegnap a doki, hogy már csak egy hétig szedjem a magneB6-ot. Úgy, hogy okt. 8-ra vagyok kiírva, akkor szept. 8ig szedjem.

Sünci:
Nem tudok sajnos semmi konkrétat a vas injekcióról, mivel úgy néz ki, mégsem fogom kapni.

Pocok: HÁt, nekem a doki azt mondta tegnap, hogy ekkora buksival szoktak születni.... :)

Lili

Kép
édi16
 
 


Screen vérvétel minden nap van az Istvánban reggel 7-8-ig.Az a legjobb ha odaérsz fél 8-ra mert nagyon bunkó a beteg felvételis a pultban.Jó lenne ha Te is tudnál jönni szerdán.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lili:
nem baj, majd rakerdezek a dokinal. Az a lenyeg hogy nincs szukseged az injekciora! :D

sünciboglya
 
 


Első munkanélküli napom, juhéééé! Őzi, Csibe, Datolya, Szilveeaa, ugye milyen jó érzés??? :lol:

Ajándék nálunk sem volt (majd ha eljönnek babanézőbe), de a sütit felszippantották két perc alatt. Bejött az egyik kisebb méretű főnök, a sütihegyek láttán megkérdezte, hogy kinek van mije. Mondták a lányok, hogy az utolsó napom...erre vett egy sütit és kiment... :evil: nem mintha nagyon hiányzott volna a búcsúzkodása...

tök jól vagyunk egyébként, 9-ig aludtunk babcival :-) Szegény Zeuszka (a kutya-nagyfiunk) jelzett ugyan fél7 felé, hogy reggeli-idő van, de én galád fütyültem rá és nagyon finomat aludtunk még :roll: Két napja tök jól alszom, nem tudom, hogy mi van...talán Kristóf kezd kevesebbet mozogni. Bár szerintem tegnap mi is hivatalosak voltunk Pattogo-Bence bulijába, igaz, hogy néhány szem Milka csoki nálunk is befigyelt :roll:

Sztercsi, mit tudtál meg, mitől nincs szorulásod? Ez érdekel. Patikusnő...no comment. Aztán meg sírnak, hogy kevés a patikai árrés...

Screen, Sünci, köszi az aranyér infót. Nekem "még csak" göbös és érzékeny, de azért délután megyek a patikába, megkérdezem, hogy kezdjek-e vele valamit. Állítólag a bal oldalon kell aludni, mert úgy kisebb nyomás nehezedik az erekre odalent...

Ritáról semmi hír?

Kép
kkia
 
 


Lányok ma este megyek dokihoz.Kíváncsi vagyok mit mond mekkora és,hogy mi az időpont.Ha most is azt mondja,hogy November 2-akkor sajna át kell írnom az időpontot. :?
Szurkolok Magunknak,hogy októbert mondjon.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


sziasztok!!!!!
rólunk......mai ctg átcsúszott péntekre mert csontra tele vannak a szülőszobák.........:(
uh viszont volt........Barni még mindíg fejvégű...
méretei:bpd:91mm
th:90mm
fl:71.4mm

most először fájt az uh.......nem tudom mért.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita sajnálom,hogy nem sikerült a ctg.
FÁJT AZ UH? :shock: Nemlehet attól,hogy már nagy a baba és feszül a pocid?Nekem is feszül és ha véletlenül valami kicsit jobban hozzáér akkor fájdalmas.Néztem Neked van a leg kevesebb napod :shock: :shock:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok Lányok! Újra itt :D

Gyorsan írom mi van, aztán próbálok visszaolvasni, mert nagyon nem vagyok képben...

Tegnap óta Debrecenben vagyunk, a betanulás második része, jövő csütörtökig...a szállodánk a belváros legszebb részén, a Nagytemplom mellett van, kilátás a szökőkutakra...hát össze sem lehet hasonlítani a múlt heti nagyon gáz soroksári tartózkodással...bocs a pestiektől, de gyűlölöm azt a várost és nem értem, hogy lehet ott élni :?

Közben nálunk is megvolt az izgalom, ugyanis múlt hét pénteken, miután hazaértünk kezdtem rosszul érezni magam, a cystitis mással össze nem hasonlítható jeleivel :roll: szombatra még rosszabb lett, folyamatosan fájt a hasam, úgyhogy irány a kórház...fel a szülőszobára, CTG (beelőztem mindenkit, hogy a 33. héten csinálták :shock: ), méhszáj vizsgálat, de minden rendben volt. Méhtevékenység nulla, méhszáj 2000-res. Antibiotikumot kaptam meg az utazásra való tekintettel a Magne B6 adagomat duplájára kellett emelni. Mondjuk az utazásról csak a szülésznő tud, a dokinak nem mertem mondani :oops: de a szülésznő "elengedett" :D anyukámék sem tudnak a dologról, nem kell, hogy még jobban idegeskedjenek, így is féltenek nagyon, hogy ilyen messze vagyok (csak a nővéremet avattam be)!

Vigyázok nagyon magamra, szedem a gyógyszert előírás szerint (bár őszintén nem nagyon örülök az antibiotikumnak, de még mindig jobb, mint a fertőzés, plusz örülök, hogy "csak" így a végére sikerült összeszednem valamit, magamhoz képest így is jól megúsztam...)

Vasárnap megvolt az ikrek 2. születésnapja, nagyon jó volt, istenit ettünk, nagynéném megsütötte az ország tortáját, na hát abból repetáztam is :D csajok örültek a rengeteg ajándéknak...

Azt hiszem nagy vonalakban ennyi, visszaolvasok!
Vendég
 


Először is: Twinsnek és családjának nagy-nagy gratula!!! Hát elkezdődött Csajok...! Andi, a babák gyönyörűek!!!

Látom megint megváltozott a gmailes jelszó, de miért??? Kérek szépen én is újat!!!

Édi, sajnálom ezt a vas-dolgot, de úgy látszik a babácska nagyon elszívja a Te tápanyagaidat...remélem azóta rendeződött!

Monica, szuper, hogy már el is kezdted a születéses táblit! De jóóó! :D Ez az első és utolsó bejegyzés agyon szuper dolog!!! Megint meg kell mondanom, jó hogy vagy nekünk!!!

Pattogó, skorpióra gyúrsz??? MIÉRT?! Engem meg isten mentsen a skorpiótól, én maradok a mérlegnél :D

Málnalevél tea: mindenki mást mond...úgyhogy én már nem is merem elkezdeni inni :roll:

Zsrit, hogyhogy nincs pocakos képed??? Már korábban is akartam kérdezni... Nem fogod később bánni, hogy nem vagy megörökítve?

Anyabebi, ari vagy, hogy ajánlottad a könyvtárat, de ez a Soroksár egy lepratelep (legalábbis az a rész, ahol voltunk), nem találtam könyvtárat, meg semmi értelmes helyet a közelben :roll: de már túl vagyok rajta :D Amúgy megvettük a kiságyat is meg a pelenkázót is, azt amit akartam, anyukáméknál van becsomagolva, majd csak költözés után csomizzuk ki, de egyfolytában azon jár már most az eszem, hogy rendezem be a babaszobát :D

Betty, tesódéknak nagy-nagy gratula a babához!!!

Kkia, majd taposunk szülés meg szoptatás után...a Béres nőci azért más téma...eddig napi nemtudomhány órában edzett, nem hagyhatja abba, de mi sima földi halandók :roll: narancsbőrösödünk és bálnásodunk, ez van!

Kicsike, meló miatt nem irigyellek :? :? :? jól kicsesztek Veled!
Köszi a kedves üzit, jól esett nagyon!!!

Gátmetszés: én nem is attól, hanem a varrástól félek! Ha kell, vágjanak, inkább, mint hogy szakadjon...!

Kórházi cucc vásárlás: én a biztonság kedvéért úgy jöttem Debrecenbe, hogy elhoztam egy hálóinget, köntöst, egy csomag vastag betétet (Lidl-ben vettem), tusfürdőt, itt vettem a Corában mamabugyogót...de remélem nem lesz szükség rájuk egyelőre! Amúgy babacuccba már csak matrac kell az ágyba, meg hordozó, mert a babakocsink csak mózeses...

Na, a 118. oldalig jutottam, most muszáj mennem ebédelni, de délután még jövök, befejezem a visszaolvasást, holnaptól meg vagyok minden nap!!! :D [/b]
Vendég
 


Bocsi, hogy bepofátlankodom, hátha érdekel valakit eladó pólya
1 belső + 3 huzat / 3000,- Ft
Tesco-ban csak 1 db huzatot láttam 3ezerért, úgyhogy szerintem jutányos az ár, de ha valakit érdekel és az ár lenne a kérdés, azért nyugodtan jelentkezzetek :)
És nekünk nagy szolgálatot tett, amíg a baba pici volt, főleg hogy a kezét is le lehet kötni (bármilyen rosszul hangzik, kórházban is ezt csinálják, meg öreganyáink is), hogy ne karmolássza össze magát - a kesztyű nekünk nem jött be. De még azt is adok hozzá egy párat, ha valakinek kell
htunde@mailbox.hu

Kép
Kép
csibe21
 
 


Sziasztok!

Annyira lusta voltam mostanában,nem volt kedvem írni sem,csak olvastalak titeket.

Paris,Hajrá Debrecen!(ott éltem 28 évig ).Csütörtökön megyek dokihoz,és megkérdezem,hogy mit szólna egy utsó debreceni úthoz.Ugyanis a hétvégére terveztük,hogy még lemegyünk a szüleinkhez.Pestet én is utálom,de ezzel nem akarom a többieket cukkolni.

Pattogó,ügyes Vivid,hogy nem okoz neki gondot az ovikezdés.(én most belga csokival turbóztam fel Tamarát)

Hú Nita,te tényleg a célegyenesben vagy!

"Munkanélkülieknek" most már sok pihenést kívánok!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Eszti! Szia! Üdv újra köztünk. Remélem azért nagyon vigyázol magadra. Kifordult a köldököm :(

Kkia! Az a rengeteg gyümölcs, amitől nincs székrekedésem, meg az olajos magvak. Sok mozgás is számít. Na erre be is indult a Törpi :)

Vezetés! Mondtam a férjemnek, hogy nagyon sokan nem ajánják már :wink: , így mondta, elvisz majd tornára, max addíg csavarog, meg már nem is nagyon kell vezetnem. Szóval megbeszélve a dolog. Tényleg koraszüléshez is vezethet? Bár van pár ismerősöm, aki végig vezetett, nem kockáztatok.

Babaruhákat újra rendezgettem. Ki kell mosnom, mert ahol eddíg voltak, azt a szekrényt szétszedtük, a ruákat a kiságyba raktam, de sikerült porolni, szóval.... nem baj, legalább nem unatkozom :lol:
Vendég
 


Szijjasztok! Üdv Eszti újra itt :)!

Magnézium: én is úgy tudom, hogy az utolsó hónapban már nem szabad szedni, mivel ugye izomlazító hatású, és akkor fájások sem lesznek :(

Sztercsi: kis vállfát az ikeában szoktam venni, szép színesek, bár te jó messze vagy innen. A másik ahol láttam kifejezetten gyerekvállfát az a tesco, volt fa is és műanyag is.

Eü.pénztár: Nekem K&H-s eü.kártyám van, nálunk 4 patika van és mindegyikben elfogadják, múltkor az egyikben nem tudtak rá magnéziumot adni erre mondtam, hogy akkor köszi elmegyek a másikba, és érdekes ott lehetett. Ki érti? Amúgy ha nem elszámolható dolgot veszek be szokták ütni másra és akkor nincs gond, de némelyik olyan gyöpös. :shock:

Vezetés: Én vezetek és fogok is ameddig meg nem szülök. Nem hiszem hogy jobb ha a 2-3 km-re lévő sztk-ba elgyalogolok. A Barnival keddi napra voltam kiírva de végül pénteken született és szerdán még vezettem. Erről ennyit. :)

Pattogó és Kkia:
Az én gyerekem is meg volt tegnap kergülve (mondjuk már 2 napja), lehet hogy ezek rajtunk keresztül összebeszéltek? De úgy látszik csak a fiúk. Szép kilátások. :mrgreen:

Pocifájás: Ha rossz helyre fekszik pláne belül a köldökömre (nekem műtve volt köldöksérv miatt) nagyon tud fájni, de én arrébb szoktam tessékelni. :)

Tilli: erre kukkants rá. Vélemény?
http://www.zoldabc.hu/index.php/compone ... gory_id=23

Lassan indulok, mert egy első osztályos kisfiú vár az iskolába 4-re.


Pussz :wink:
anyabebi
 
 


Anyabébi milyen volt első nap a suliban?
Reggel nem sírtad el magad,hogy már mekkora Fiad van? :shock: :)

Vezetés:Én addig fogok vezetni amíg beférek a kormányhoz :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


akkor a magnéziumot lecserélem málnalevél teára :)
persze a védőnőm semmit nem tudott mondani erre, azon kívül, hogy lérdezzem meg a nőgyógyászt.
vérnyomás: meddig számít normálisnak? tegnap 140/90-et mértem. És ha magasabb akkor mit kell csinálni?

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Anyabébi, köszi a linkeket. Én is Coolababy és a Pop-in plelusokat néztem ki a neten. Még nem rendeltem meg a próbacsomagokat, de majd szeptember végén rászánom magam. De örülök, hogy ilyen jókat írtak róla.

Kórházi cucc
, ma Dújvban vagyok és egy kínaiban vettem egy szuper hálóinget. Olyan mintha egy hosszú, férfi pizsi felső lenne. Hosszában csíkos, végig gombos és irtó jó anyagból van. Bár már van két hálóingem, nem hagyhattam ott... :D És egy frottír köpenyt is vettem, elég korrekt a mintája, semmi hímzett virágocskák, helyette holdak és csillagok. És még kétféle anyagot babaágyneműnek és babahálózsáknak (egy már van, a másikat ez alapján akarom én megvarrni). Lassan már csak egy táskát kell találnom ezeknek a holmiknak.

Lustaság, hát én is egyre lassabb vagyok... De eddig mindent megcsináltam, csak félsebességgel. És főleg a párom előtt fújtatok, hátha ezt-azt így megcsinál helyettem, mert megszán... :D (mosogatás, felmosás, porszívózás...) :lol:

Hihi, majdnem mindenki tegnap dolgozott utoljára? Hát nekem is furcsa, gondolkoztam is, hogy a szabikat kivéve én jó pár éve folyamatosan dolgozom... Bár biztos nem fogok unatkozni a szülésig, utána meg pláne, de akkor is nagyon furcsa.... :?

Szilveeaa, ügyes volt a kedvesed, pedig egy ilyen tanfolyam direkt azért van, hogy ügyesebb legyen... Jobbulást neki. Te pedig ne terheld túl magad. A töréseknél az első hét a legfontosabb, utána már lehet óvatosan ugrálni.
Nekem is hátra van még mindaz, amit felsoroltál, holnap apasági, pénteken háziorvos, akkor benézek a gyerekorvoshoz is.

Fájdogálások, múltkor már a keresztcsontom is fájt...
:shock: És van egy pont a hasamon, amit nagyon gyakran nyom a Nünüke. Már olyan hogy ha végigsimítom is érzem, hogy hol van, mintha egy zúzódás lenne ott. :?

Pattogó, hogy milyen falánk a kis Bence... :lol: :lol: :lol:

Screen, Budapesten merre laksz? Én a Soroksári úton megyek majd ótóval.

Vezetés, én is hallottam már olyan okosságokat, hogy ilyenkor már nem nagyon kéne vezetni... Aha, akkor hogy jutok el a Szent Istvánba NST-re? Vagy bárhova, ami 1 km-nél messzebb van? HÉV-vel??? :roll: :evil: :evil: Nincs is egészségesebb, mint ott szobrozni, vagy hasbakönyököltetni magunkat... :evil: :evil: Én inkább vezetek.

Kkia, nagyon "jó fej" volt a főnököd... :shock: Én akárkinek kínáltam a sütit, mind nagyon aranyos volt és kérdezgették hogy vagyok, mit fogok csinálni, stb.
És hiába vagyok "munkanélkülin" fél hétkor kelek, mert van egy 39 éves "nagyfiam", akit indítani kell a dolgozóba. :lol: A Tomi nem tud kimászni az ágyból, ha nem hallja a kanál csörgését a kávésbögréjében. :D Ma meg amúgy is jöttem vele. De holnap az ideg fogja hajigálni, mert én maradok otthon. Majd azzal fogom heccelni, hogy megyek, visszaalszom... :lol: :lol: :lol:

Kicsike, nem hétszentség amit a doki mond, tudod, két hét eltérés ide-oda normális.

MrsParis, jó szórakozást neked Debrecenben! :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


vcsibe,
én pont az ellenkező irányból, a Keleti felől. Majd megoldom valahogy :!:

Apasági: aki nem volt még, annak egy jótanács: a szándékon + 2 meberen kívül kell még vinni egy szakorvosi véleményt is a vélt fogantatás és a várható szülés időpontjáról.
Csak hogy ne járjatok úgy mint mi: lepattantunk az ajtóról 8)

Kép
screen
 
 


Nnna most folytatom a visszaolvasást és a reagálást...amúgy nem tudom látjátok-e milyen hősies vagyok, hogy mindenre külön reagálok :D pedig nem szokásom, de ennyi kihagyás után, úgy gondoltam kötelességem :lol: :lol: :lol:

Kicsike, köszönöm a jelszót, meg a gyorsaságodat!!! A gmail nézegetésben is bepótolom a hiányosságaimat...

Bölcsőhalál: rettenet már a hangzása is...valamelyik nap láttam a Spekrumon egy műsort, volt benne szó róla. Ott is a háton altatást erőltették és az állandó, nem túl meleg hőmérsékletet, meg hogy ne legyen a gyerek túlöltöztetve és a takarója az ágy aljánál legyen betűrve, nehogy belecsavarja magát valahogy.

Babaruha mosószer, öblítő: Tofim temérdek ruhája :lol: mind azzal volt mosva (nővérem), most meg anyukám vállalta be, hogy kimossa-vasalja őket (mert ugye mi folyamatosan úton voltunk/vagyunk), Ő is azzal mosta, öblítette, sőt előtte átfőzte 95°C-on a mosógépet (és egy héten keresztül csak babaruhát mosott benne :oops: )

Sziszkó, jó nagy a pocid Neked is! Én végülis Téged értesítelek, abban maradtunk? Vagy nem??? Jaj, nem emlékszem. Modjuk rólam hamar kaptok hírt ha valami van, mert nővérem úgyis ír, Ő is babanetes.

Hordozó: akinek nincs a babakocsihoz és külön vette, az milyet és mennyiért vett? Én Naniát néztem ki, mert van belőle szürke/rózsaszín és nagyon tetszik, meg árban is jó (7-8000 Ft között van).

Kicsike, keresztlányod nagyon szép (meg jó fej is lehet-lásd fürdős kép :lol: )

Magzatmozgás: a várandós naptár már hetekkel ezelőtt írta, hogy ne ijedjek meg, mert kevesebb a mozgás és kisebb intenzitású. Hát Sophie erre maximálisan rácáfol...hatalmas ereje van, néha még kellemetlen is (bordáknál, méhszájnál) és sokat mozog. Úgyhogy számolni nem számolom, úgyis észreveszem, ha valami nincs rendben.

Szilveeea, sajnálom a férjedet, basszus ezt a pechet, pont most!!! :evil: :evil: :evil:

Zsrittel vajon mi lehet??? Remélem semmi komoly és a baba rendben van. Amit leírt (magas láz, rekeszizom fájdalom) engem a legeslegelső vesemedencegyulladásomra emlékeztet, az sugárzott a rekeszizmomba, de úgy, hogy meg sem tudtam mozdulni, annyira fájt...

Most táppénzre menőknek nagy-nagy gratula, igazi hősök vagytok!!!

Oviba/suliba menőknek is nagy-nagy gratula!!!

Magne B6: én költözés után (azaz a 36. hét után fogom abbahagyni. Addig nem merem. Pláne most nem.

Sztercsi, gyógyszertáros nagggyon kemény...! Bunkó paraszt... én biztos eligazítottam volna :twisted:

Vezetés: érdekes, ezen eddig nem is nagyon gondolkoztam, de én is vezetek még mindig. Pont a szállodai recepciós csaj kérdezte, hogy nem félek-e vezetni, mondtam, hogy nyilván Fehérvárról Debrecenig nem én vezettem, de rövidebb utakon mitől féljek...? Ha elkezdek szülni, megállok :lol: :lol: :lol:

Na, azt hiszem mindenre reagáltam, ha mégsem, akkor sikítsatok!

Amúgy rólam: én is egyre nehezebben vagyok mindenféle téren :roll: néha majd' leszakad a derekam, néha a talpam oldalsó része sajog, nehéz a pocim, vánszorgok, mint egy öreglány, van, hogy szurkál a hasam stb. Aludni szerencsére tudok, hajnalban kelek, de visszaaltatom magam, mert panzióban/szállodában nem nagyon tudok úgy felkelni, hogy ne zavarjam a férjemet, Ő meg napi 10 órát dolgozik, úgyhogy nem hiányzik Neki a kukorékolásom... nagyon várom már, hogy leteljen ez a kiküldetés és költözzünk végre, hogy a saját dolgaimat tudjam rendezgetni szépen lassacskán. Addig meg próbálom kiélvezni a pihenést, sokáig úgysem lesz benne részem/részünk. Debrecen gyönyörű és szuper város, mondjuk azt hittem ebéd után sétálok egy bazi nagyot, hát mentem 15 percet egy irányba, 15-öt vissza, elég is volt :lol: :lol: :lol: így betart jövő csütörtökig, hogy feltérképezzem a belvárost :lol: :lol: :lol: de a legközelebbi jégkásaárus már megvan :D
Vendég
 


Paris
Debrecen tényleg klassz hely :D Vigyázz magadra és szedd be az összes antibiotikumot :!:

Szilveeaa, Pocok
Ha lesz idő meséljetek a szülőszobáról! Sajna én nem jutottam el ma :? Már persze ha mentek..

Anyabébi
Hogy telt a nap a nagyfiadnak?

Betty
Ügyi a kisfiad, klassz, hogy így le tudja magát kötni :) Diétához sok erőt és kitartást :!:

Móni
Otthon is fekszel ugye? Mikor mész dokihoz? Milyen volt Char ovis napja?

Ma megvolt az UH ---
hát, már elértük a 3 kg-ot :shock: És mondták, nem úgy néz ki, mint aki már meg akarna születni, lepény érettsége normál, méhtevékenység nincs...

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Drágák,

sajna ránk jár a rúd (Apa éjjel rosszul lett, begörcsölt a hasa, majdnem mentőt kellett hívnom- megint széthajtja magát, nem hallgat rám, és már nem először van ez! :evil: Most jobban van...én meg nem, allergia bedurvított, rohamokban jön és nem kapok levegőt :oops: 2,5 órát aludtam az éjjel - most 1000-rel megy a pollenszűrő, így ez a szoba az egyetlen létezhető hely számomra, asszem innen megyek majd szülni :oops: ), így bocsánat, ha csak a maiakra írok!

Szilveeaa,
Apának balesete volt??? Te jó ég! :shock: Remélem, nem súlyos! :oops: Gyógyulást kívánok!!!!!!!

Sziszkó,
én napi 3 magne B6ot nyomok, máskülönben görcsöl a lábam :roll: Miért, abba kéne hagyni a szülés előtt? :roll:

Őzike,
kollégákkal én is így jártam :?

Pattogó,
éljen az "ovijárat" :lol:
nálunk is elindult a suli, úgy volt, hogy Apa visz minket kocsival, de ugye kicsinálta magát, szóval ünneplőben, iszonyú nehéz Vackor-táskával, váltóruhákkal, suli kellékekkel cipekedtem ma be trolin :oops: - aztán 2 óra állás a tanévnyitón (gyerekek ültek, szülők álltak), végül 10-re hazaértem és bezuhantam az ágyba :oops: addig aludtam, amíg nem kellett indulni a gyerekért :D

Sztercsi,
sztem nyugodtan vezethetsz!
Nekünk a kocsival Apa rohangász, én meg tömegközlekedek :oops: - mindenki bunkó, rád köhög, szóval vacak dolog :?

Kkia,
Isten hozott a "munkakerülők" táborában! :lol:

Anyabébi,
ez is jól hangzik! :P

tillidian
 
 


Kicsikefájt bizony,szerintem épp keényedtem!!!!!
voltam a kínaiba de nem volt csak xxxl-es,így magamnak se tudtam hálóinget venni........hétfőn még megnézem azért......
bizony már csak 28 napom vanpapiron........

Őzike mi is 3 kilósak vagyunk.........de ugyse ennyi lesz ha kibújik.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Till
Mitől görcsölt be a párod hasa :?: És még az allergia is :cry: hát ez most gondolom a legkevésbé sem hiányzik :x
2 órás volt a tanévnyitó?? Nem semmi...

Nita
Na tényleg fej-fej mellett haladnak a babáink... én is ettől félek hogy mi lesz még 4 hét múlva, ha már ekkora??

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: