Sziasztok!
Köszi a hiányolást, tényleg nem voltam ma még. Őrültek háza ilyenkor az első pár nap, tavaly megtapasztaltam. Reggel ugye én vittem suliba Emesét, addig húgom volt a picikkel. Nem izgult, de várta már. Jól esett neki, hogy dicsérték a Hannah Montanas táskáját. Ma könyvet kaptak, megírták az órarendet (ők), valami balesetvédelmi oktatás volt, meg beszélgettek. Ebéd után mentem érte (láttalak akkor a rendelőnél Zsanka, Mátéval és hordozós Lilivel, de nem tudtam rátok kiabálni). Suliban találkoztam Lolával is. Kiderült, hogy mivel a mi osztályunkat napközire bontják (három felé, király), az osztályunkból pár gyerek a Loláék napközijében lesz. Emese mondjuk nem napközis, úgy jelentettem le, hogy dél és kettő között érek valamikor érte. Ebéd után mennék, de Emese most is mondta, hogy kicsit maradna ebéd után még játszani. Hál istennek a barátnőjét is abba a csoportba rakták, de a szerelmét nem!
Aztán suli után még játszóztunk, hál istennek nem volt rosszul suliban, nem volt hasmenés. Inkább emiatt aggódtam délelőtt. Amíg suliban volt, megfőztem és rohantunk (szó szerint) a kicsikkel érte. Én csokit vittem neki az első napra!
Játszó után bolt, meg hazamentünk és gyorsan neki álltam a könyveket becsomagolni, készülni a szülőire. Ami 5-kor kezdődött. Ide is az utolsó percekben érkeztem. Hétfőtől három hétig mindennap úsznak Emeséék (Dózsa suli). Ami kötelező, a tanterv része, így nem kell fizetni érte, csak a buszba kell beszállni (nem vészes). Aztán mennek napközivel színházba, 6 alkalmas bérlet, Népház. Kb. ennyi fontos. Úszás érdekes lesz, ovival is jártak, akkor mentem minden alkalommal én is (Dórikát cipeltem hordozóban, két hónapos volt), hajat szárítani. Igyekszem most is néha elmenni, de mindig nem tudom a két kicsit leadni.
Aztán szülői után itthon a szokásos kapkodás, most jutottam csak ide. Emellett fáj a torkom még mindig, el van dugulva az orrom, tele a fejem. Emese már jobban van, kicsik MÉG NEM köhögnek. Ki tudja meddig...
Lola: örülök, hogy Somának tetszett az első nap. Egy-két nap múlva már rendesen tanulni fognak, hát... akkor biztos nem lesz olyan lelkes. Végül is ki mellett ül??
Anikó: örülök, hogy Bendi is viszonylag jól viselte az ovit, a feszkó az természetes (mármint, hogy kiadja). Édes szíve...
Zsanka: jó helyre került Máté!! Furi, hogy Neked is ő volt az óvónénid. Biztos Magdi néninek is eszébe jutott, hogy mennyit öregedett!
És ott is akar már holnap aludni Máté?
Betti: húú, nem semmi, hogy már fél négyig volt Isti. És hogy viselte? Aludt sokat? Nagyon gyorsan mennek a dolgok...
Tápszer: bocsi, de találomra feltettem a teszveszre és megvették.
Hugi, Angi, Melus? Mizújs veletek?
Verika: én is tökre örültem, hogy taliztunk. Látod, nem levegőbe beszéltem, hogy hiányoltalak!
Szilvia