Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta Kép
Nem semmi ez a János Kórház.
Ha spermavizsgálat kell akkor azt a spermabankban 1-2 nap alatt elintézik, és hamar megvan az eredmény. Ha mégis még szükség lenne rá.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kedves Kriszta!
Köszi,az infót,már nagyon vártam! Azt mondod hogy a hormon vizsgálat a 3. napon csinálják? Ez máris egy pofon mivel én úgy tudtam hogy a 21. napon csinálnak ilyesmit. Hát bevallom nem szeretnék úgy odamenni hogy csak rám néznek és ennyi. Mivel nem lakunk túl közel Pesthez nem szeretnék azért odamenni,hogy azt mondják hogy jövőhéten újra megpróbáljuk. Hát ma is kicsit okosabbak lettünk. Majd írj ha lesznek fejlemények! Addig is kitartást és sok sikert kívánok Neked!

Icsilya!
Azt hiszem tudom mit takar ez a fedőnév,és sajnos éppen az enyém is lehetne. Na de nem is erről akartam írni hanem úgy látom jól informált vagy a spermabanki ondó vizsgálattal kapcsolatban . Ott kell fizetni a vizsgálatért? És hol van? Messze van a Kaálitól? Tudnál mondani egy pontos címet? Ne haragudj ezért a kérdés bombáért de jó lenne tudni ezeket mielőtt valamit is lebeszélek a Kaálival. előre is köszi az infókat!
fodrász
 
 


Fodrász Kép
A lombikhoz mindeképp 3. napi vérvétel kell, mert az mutatja az alap hormonértékeket, és ebből lehet a stimulációt felállítani. A 21. napi vérvétel szerepe teljesen más. Abból a már lezajlott ciklusra lehet következtetni.
A 3. napi vérvétel a helyi nőgyógyid ugyanúgy el tudja intézni, emiatt felesleges a Kaáliba menni. Ott még fizetni is kell érte.
Az első megbeszélés úgyis konzultáció lesz, mindegy, hogy a ciklusod hanyadik napján mentek. UH sem lesz, csak beszélgetés.
Azt mindenképp tudnod kell, hogy a lombik program alatt sokszor 2 naponta kell Uhra menni. Ez megoldható lesz?

Spermabank. www.krio.hu Messze van a Kaálitól, mert Pest másik részén van. A vizsgálatért fizetni kell, azt hiszem 8e Ft, de meg lehet várni. Előre időpontot kell kérni, de biztosan tudnak 1 héten belül időpontot adni.

Icsilya Kép gyerekkori becenév. Te valami másra gondolhattál. Az Orsolyából jön Kép

Ha bármi kérdésed van, akkor írj nyugodtan. Nagyon szívesen segítek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Pbriguci
Mennyibe került volna neked a lombik? Ilyenkor miket csinálnának?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Sziasztok!Megvolt az inszem!Állitolag a legjobbkor mentünk.Remélem sikeres lesz.
Most 2 hét várakozás,aztán meglátjuk.Jun.5-én kell tesztelnem.
Kagylo!Nekem egész más volt ez az egész,mivel a dokim külsös a Kaáliba,igy mindenért a magánrendelöjébe mentek.Ha lombik lett volna,az a Kaáliba lett volna.A stimus gyogyszerek olyan 40 ezer volt,a lombikért 50 kellett volna fizetni,igy most az inszem 30 volt+ reggel a Kaáliba kellett kezdeni,mert elökészitették a katonákat,az volt 8 ezer.A stimu alatt az UH-ért nem kellett fizetni.
Szurkoljatok hogy sikerrel járjak.
Sziasztok Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Nálunk 10 nap alatt van meg a spermavizsgálat eredménye!

Brigi! szoritok az inszem sikeres legyen, és most a babák is megmaradjanak!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szia Icsilya!
Hát ezzel a becenévvel tényleg mellé lőttem, mert én egy lombikbébi eljárásra gondoltam ami majdnem ugyanez. Mivel ezen az oldalon ezzel a témával foglalkozunk,ezért gondoltam,hogy innen a becenév. Bocsi! Már bejelentkeztem a Kaáliba. A hormonvizsgálatot én is úgy gondoltam ha tudom elvégeztetem itthon legalább ezért ne kelljen annyit utazgatni. Az andrológust megkérdeztem a Kaáliba és azt mondták hogy van ez nem azt jelenti,hogy sperma vizsgálatot csinálnak? Még azt is mondta a hölgy hogy 8000 ft.Na mindegy majd kiderül. Most ezen nem aggódok majd megmondják hogy mi van. Ha ultrahangra többször kell menni hát a cél érdekében mindent!!! Bár csak már ott tartanánk! Köszi az eddig kapott infókat ha eszembe jut valami még kérdezek.
fodrász
 
 


Fodrász Kép
Nálunk is ICSI volt Kép Ez eddig eszembe sem jutott Kép
A Kaáliban is biztosan végeznek andrológiai vizsgálatot, ha ezt mondták. Ezt én nem tudom, mert mi andrológiai problémával kerültünk oda, és külsős leleteink voltak.

Mindenkinek drukkolok!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányok! Sajnos rossz hírrel kell kezdjem, bár tudom, hogy nemigazán a témába vág, de úgyérzem el kell mondanom. Sajnos kiderült egy fél éve, hogy édesanyám nagyon betegKép Kép Kép Most sajnos kicsit háttérbeszorult a baba utáni küzdés pedig most még jobban szükség lenne rá, mert egy unokája sincs és nagyon szeretné ha lenne, ez minden vágya már évek óta!!! Sajnos most nagyon szomorú vagyok van, hogy éjszakákat átbőgök és most anyu miatt is nagyon aggodom! Nem tudom mi lesz, de remélem sikerül, és még kezében tarthatja a várva várt unokát.... Csak ezt szerettem volna leírni! Kép

Mindannyiotoknak szép napot kívánok és sok sok ++++++++++++++++++++ Kép
Jók legyetek!
pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Sziasztok lányok,
Sajnos nem tudok minden nap benezni, es probalok is masra gondolni a varakozas alatt..

Fodrasz, azt hiszem Icsilyatol minden valaszt megkaptal, ha meg tudod oldani, es ki tudod varni, jobb ha az elozetes vizsgalatokat a Kaalin kivul csinalod. Szerencsere nekunk az andrologiank a legfrisebb lelet, igy azt nem kell csinaltatnunk(egyelőre). Sajnos az elso konzultaciót nem tudod meguszni, ott tenyleg csak a beszelgetes folyik, barhol allsz is a ciklusban. Ha minden leletetek friss lesz talan erdemes a ciklsu elejen menni, es akkor hatha mar a kozepere valamilyen idopontot kaptok, sajnos egyelore en sem tudok tobbet. Nekem jovo hetfon v. kedden lesz a hormonvizsgalat (mar nincs eselyem ra hogy ne jöjjön meg a hetvegen)utana a 10. napon az atjarhatosagi, utana meg ki tudja.
Te vegül is mikorra kaptal időpontot ?

Kiscsillag, együttérzek veled, biztosan nagyon nehéz, nálunk is nagyon várják már az unokát, látni a szemükben a kérdőjelet, ahányszor találkozunk. Sajnos a páromnak volt már egy kislánya, aki csak másfél évig élt... a sors útjai ugye kifürkészhetetlenek. A lényeg hogy mi erősen akarjuk és bízzunk, hátha még tarthatja a kezében. Lehet hogy ez a kívánság anyukádat is élteti, erőt ad neki hogy kivárja.
Mindenkinek szorítok !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kiscsillag!
Sajnálom,ami történt!
Éppen ezért ne kerüljön háttérbe a baba kérdés,hiszen ez anyukádnak is biztos sok erőt fog adni!
Sok erőt,és mihamarabb egy pici babát!
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok Lányok!
A budapesti Kaáliba járunk, ha minden a "terv" szerint halad, akkor aug.-szept-ben lesz a lombikunk (ICSI).
ICSI:kiskatonák sajnos nem alkotnak egy hadsereget
Nekem volt már 3.napi vérvétel, 14.napi UH
FSH-val nincs megelégedve a doktorbácsi, így volt terheléses vércukorvizsgálatom (negatív)
A következő lépés az átjárhatósági.
Szép napot, sziasztok
törpepe
 
 


Kedves Kriszti71, Pbriguci!

Köszönöm szépen az együttérző szavakat nagyon nagyon jólesik!!! Nem is tudjátok milyen sokat jelent ez nekem!!! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a drukkokat majd jelenkezem!

pusszi nektek és minden jót!!!
*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Szia Icsilya!
Azt szeretném megkérdezni hogy vagytok Te és a Kismackóid? Neked az első ICSI sikerült? Vagy előtte kisérleteztek veled? Ez az amitől szeretném megóvni mindkettőnket és ezért is esett a választásunk a Kaálira.Most már elég sok jót olvastam róla . Amúgy jövő hét végére adtak időpontot. Már eléggé várom a találkozást a doktornővel. Andrológiai leletünk nekünk is van de már több mint 3 éves és biztosan ennél frissebb lelet kell majd a teljes állapot felméréshez.

Kedves Kiscsillag!
Szorítok Neked hogy minden jóra forduljon! Én nem egészen egy hónapja veszítettem el a Drága és utolsó Nagymamámat. A mi fejünkben is szinte egyszerre fogalmazódott meg a gondolat hogy sajnos ha sikerül is nekünk a kisbabát összehozni sajnos Ő már nem örülhet neki.Ezt nehezen de sajnos el kellet fogadnunk mert már nem tehetünk ellene. Persze ez nem azt jelenti hogy Te ilyen borzalmas dolgokra gondolj !!! Az tényleg nagy erőt adhat Édesanyádnak hogy az unokája születésének örülhessen még!!!De persze ez nem azt jelenti hogy Te most görcsösen erre koncentrálj mert mint tudjuk az még eddig senkinek sem használt. Azt kívánom hogy minden úgy sikerüljön ahogyan szeretnétek ! Édesanyádnak jobbulást kívánok!
fodrász
 
 


Fodrász Kép
Kedves Tőled, hogy érdeklődsz Kép Velünk minden a legnagyobb rendben. Jövő héten már félidősek leszünk Kép Tehát már "csak" annyi van hátra, mint amennyi az egész herce-hurca óta elkezdődött, és a kezünkben lehetnek a kicsik Kép

Nekünk szerencsére az első lombikunk sikerrel járt. Azonnal ICSIt alkalmaztak, mert a páromnak nagyon alacsony a sejtszáma, így nem akarták, hogy egy petesejt is kárba menjen amiatt, hogy nem termékenyül meg. Tehát semmi kísérletezés nem volt. A Kaáliban nem is nagyon szoktak kísérletezni, persze úgy érzem, hogy az, hogy a standard protokollra ilyen jól reagált a szervezetem, az nagyon szerencsés. Tehát ha valakinek a standard nem jön be, akkor csak a második lombikra tudják eltalálni a megfelelő gyógyszerkombinációt.
Andrológiai leletből friss kell. Több ok miatt is. A férfiak spermaképe nagyon gyorsan változik, így sok esetben az egy-két hónappal korábbi sem elég biztos, a fériak ugyanúgy hajlamosak a fertőzésekre, mint a nők, és egy fertőzés az egész lombik sikerességét megtorpedózhatja, így fontos, hogy a tenyésztés negatív legyen.

Várom a beszámolódat a kaális élényeitekkel kapcsolatban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!
Ennek a hírnek örülök már annak hogy jól vagytok hogy nektek elsőre sikerült na és persze annak is hogy a Kaáliban ezek szerint nem kisérleteznek. Ezt jó hallani. Remélem Mi is ilyen szerencsével járunk mint Ti! Majd beszámolok a fejleményekről.
fodrász
 
 


Kiscsilag! én is sajnálom a szomorú hireket, remélem anyukád jobban lesz és váratlan megörvendezteti majd 1 unoka!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Icsilya!
Most már többet tudok a Kaáliról és a Dr.-Nőről.Egy végtelenül aranyos és nagyon kedves ember. Az aszisztensnője úgyszintén. Elmondott mindent nem kellet kihúzni belőle semmit . Eddig nem bántam meg a választásomat, remélem ez így is marad! Egy kis időbe beletelik míg minden elintéződik de az a lényeg hogy jó úton haladunk. Szióka!
fodrász
 
 


Fodrász Kép
Örülök a jó tapasztalataitoknak. Remélem, mostmát minden simán fog haladni és mihamarabb meglesznek a hiányzó vizsgálatok is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányok!
Nagy hireim vannak.Reggel 2 erős csikom volt.azota voltam már dokinál is ,látni még nem lehet látni semmit,a sárgatest szép,ennyi.Vett vért holnap délben megvan az eredmény,majd hivom.Meglátjuk kell-e változtatni a gyogyszereken.
Köszi mindenkinek a drukkot,de a neheze csak most jön.A 12.héten ha tuljutok,már én is nyugodtabb leszek.
Addig pedig probálok pihenni,és nem magamra figyelni állandoan,hogy mikor milyen tüneteim vannak vagy nincsenek.
Puszi Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!
Gratulálok! Problémamentes babavárást Neked!
KépKépKépKépKép
Törpepe
törpepe
 
 


Köszi Törpepe!

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi Kép
De jó!!!! Kép Nagyon örülök, hogy ennyire jól jött ki a lépés Kép Kép
Nem lesz semmi baj ne aggódj. Széped dugdosd az ultrot és minden rendben fog menni.
Látni még korai lett volna bármit is, de 2 hét múlva már a kis szívecskéjét is látni fogjátok Kép Onnantól meg már rohan az idő Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Brigi! Gratulálok!! azért ha 2 hét mulva még nem halljátok a szivét ne ijedjetek meg, nekem 8 hetesen volt elöször de már akkora mindenki halálra rémitett. Aztán egészséges babánk lett mégis.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Icsilya!
Az előbbi üzenetemben elfelejtettem megkérdezni,hogy neked volt-e méhüreg feltöltésed és ha volt fájt-e ,ugyanis nekem csinálni fognak. Nagyon meglepődtem amikor a Dr-Nő mondta ezt. Na meg azon is amikor azt közölte hogy 1 hónapig fogamzásgátlót kell majd szednem. Ezekről itt nem esett szó. Azt mondta hogy miért, értem is csak egy pillanatra meglepődtem. Még azt is szeretném Tőled megkérdezni,hogy amikor a lombik előtt kaptad a hormoninjekciókat hogy viselted? Táppénzen voltál? Egyenlőre most más kérdés nem jut eszembe. Jó légy !
fodrász
 
 


Fodrász Kép
A fogigátlóról lehet, hogy tényleg nem beszéltünk. Nekünk is volt 1 hónap. A lényege, hogy ezzel állítják le a petefészkeket, hogy szép egyforma tüszőket termeljenek Kép
A szurikat én magamnak adtam be, fizikailag nem volt megterhelő, inkább lelkileg. Táppénzen a punkció napjától voltam a vérvételig. Ami javasolt mindenképp az a punkciótól a transzferig, és utána 1-2 nap, de ha nem stesszes a munkahelyed, akkor menj nyugodtan vissza dolgozni, mert a várakozás 2 hete az nagyon örjítő. Az én munkahelyem stresszes volt, így nem dolgoztam 2,5 hétig. De nem feküdtem, csak lightosan éltem otthon.
Ha bármi kérdésed lenne még, akkor mondd csak!!!

Nektek is elújságolom, hogy ma LEÁLLAMVIZSGÁZTAM Kép vége a tanulásnak, most jön a pihi a babók születéséig Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányok !
Mar egy ideje nem jartam erre, kicsit nyaralgattunk, masra gondoltunk...
Pbriguci gratula neked, csak kitartas, biztos minden rendben lesz :-)
Penteken megyek atjarhatosagira, mostmar kezdek izgulni. Fodrasz, a mehüreg feltöltes az ugyanaz ? A teveben lattam egy müsort a laporoszkopias vizsgalatrol, hat az eleg ilyesztö volt, remelem ez a mi vizsgalatunk nem lesz ilyen durva. Nekem a doktornő azt mondta, hogy kb fel ora, es utana nem kell pihenni. En nem vettem ki szabit...A fogamzasgatlot nekem nem mondta, bar biztos nalunk is ez jön, mindenki ezt irta. Csak az idő menne egy kicsit gyorsabban.
Ma vegre vettem Maca Vibe-ot is, a páromnak, hatha az is segit, hogy minel virgoncabbak legyenek a kiskatonak.
Ha valakinek volt atjarhatosagija a Kaaliban, szivesen vennek elmenybeszamolot. Azt is elfelejtettem megkerdezni, hogy tartozkodni kell-e előtte a házasélettől valameddig ? Vagy ez itt mindegy ?
Addig is mindenkinek sok türelmet es sikert a babasodashoz.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Segítsetek nekem. Mi is szeretnénk menni a Kaáliba. Nálunk a párommal van egy kis bibi kevés a sperma. 3/4 éve járunk andrológushoz, de nem igazán történt változás. Kell oda valamilyen beutaló, vagy csak bejelentkezek és a meglévő leletekkel elmegyünk? Mi mennyibe kerül vagy most hogy is van itt a fizetés? Illetve kit ajánlotok kihez forduljak egyáltalán itt lehet orvos és orvos között válogatni, vagy mész ahova időpontot kapsz?

Köszi a segítséget

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Icsilya!
Köszi az infókat! Még az jutott eszembe hogy a punkció mennyire volt fájdalmas és hogy Te altatásba kérted-e? Az államvizsgádhoz gratula!!!
Kriszta!
A méhüreg feltöltés nem ugyanaz amit Te a TV-ben láthattál azt én is láttam az tényleg elég borzasztó volt! Az tulajdonképpen laparaszkópiás vizsgálat amit a petevezeték átjárhatóságának kivizsgálására végeznek.Szóval csak bízni lehet benne hogy neked nem ilyet akarnak csinálni.Még azt szeretném kérdezni mindenkitől aki vett ilyen Maca-Vibe-ot hogy tulajdonképpen mire való?
Szióka!
fodrász
 
 


Sziasztok Lányok!
Zseboroszlán!
A Kaálit csak felhívod és kérsz egy időpontot. Ha nincs meg a konkrét orvos, akihez menni szeretnétek, akkor automatikusan ajánlanak egyet. (Én mindegyikről csak jó thallottam!) Az első konzultációért 8e Ft-ot kell fizetni, a továbbiak annak függyvényében alakulnak, hogy hol és milyen vizsgálatokat csináltatsz (kell elvégezni). (A vizsgálatok többségét TB-re is megcsináltathatod, nem kell ott!)
Fodrász!
A Maca-Vibe állítólag növeli a spermaszámot... (Az én párom is szedi.) A perui indiánok a Maca cserje (asszem) gumóját dolgozták fel és a mende-monda szerint ezzel biztosították a termékenységüket. De általános regeneráló, idős korban is ajánlott a szedése. (mellékhatásként említik, hogy megnő a libidó)
Sziasztok
törpepe
 
 


Szia Fodrasz,
Holnap megyek az atjarhatosagira, azt tudom hogy nem ua. mint a laporoszkopia, de ez a mehureg feltoltes, nem ? Mindenesetre valamelyik masik topicban-talan a Megint megjottben eleg sok rossz tapasztalatot olvastam errol is. A legtobb lany azt irta hogy faj, es egyeseknek 3 ora fekvest is javasoltak utana. Hat holnap kiderul, de nekem dolgoznom kellene menni, csak annyit mondtam, hogy kicsit kesobb jovok. Sajna raadasul en amugy is olyan rosszullevos fajta vagyok, most kicsit izgulok.
A Maca Vibe-nak van honlapja, ott olvashatsz rola, a többiek elöttem ajanlottak, hogy spermaszam vagy minosegi problemara jo. Nyilvan nem csodaszer, de valamit biztos segit. En most a DM-ben talaltam, 5000 Ft 100 db tabletta.

Zseboroszlan, en a Kovacs doktornohoz jarok. Mikor felhivtam az intezetet idopontot kerni, akkor hozza kerultem. Itt mindenki a Krizsa dokit isteniti, de o allitolag a nyaron szabin van, vagy valami ilyesmi. Szerintem barkihez kerulsz, jo kezekben leszel. Nekem a hormonvizsgalat 10e Ft, a petevezetek atjarhatosagi 25e Ft, de amint Törpepe is irta, nem muszaly itt csinaltatni, a legjobb az, ha az alap vizsgalatokat mar eleve viszed magaddal, lehetoleg frissen (ciklus 3 napi hormonvizsgalatot es spermaszam vizsgalatot).
Drukkoljatok nekem holnap !
En is mindenkinek jo eredmenyeket kivanok !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az infokat! Remélem mindannyian minnél előbb a pocakosok közé fogunk tartozni. Igazából még most próbálom kibogozni kivel mi a helyzet.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Kriszta!
A méhüreg feltőltés ami nekem lesz azt mondta a doktornő 5 perccel tart majd tovább mint a sima UH. amit akkor csinált amikor először voltunk mert szerencsémre pont a 15. napom volt így meg tudta nézni a tüszőérést,ami szerencsére rendben lezajlott.Amúgy ez a vizsgálat 10 ezer lesz. Különben mi minden vizsgálatot a Kaáliban csináltatunk. Azért döntöttünk így,mert ahol lakom nem csinálnak ilyen vizsgálatokat. Hát így egy kicsivel többe kerül de szerintem még mindig jobb mintha minden héten más keze alá kerülnék. Hát ez van . A holnapi napra kitartást,és sok szerencsét kívánok!!!Szióka!
fodrász
 
 


Fodrász Kép
A punkciót altatásban csinálták Kép Nagy élmény Kép Kép Az összes fáradtságod kipihened abban a 15 percben Kép
Nekem utána sem fájt, kicsit érzékenyebb volt a pocim, de nem fájt.

A Maca Vibe elvileg javítja a kiskatonák mozgását. Mi vettünk, de nem mentünk vele semmire. Van akinek használt, nekünk nem változott tőle semmi.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fodrász
Koszonom a jokivansagokat. Akkor nekem megsem az lesz, mint neked, mert 25 ezret mondott a doktornő, az biztos. Na mindegy, majd vasarnap este elmeselem. Szerintem is erdemesebb a vizsgalatokat a Kaaliban vegeztetni, akkor minden egy kezben van. Ezek szerint te messziről jössz a Kaaliba ? Hogy tudod a munkahelyeden megoldani? En most kezdem latni, hogy bonyolultabb lesz mint gondoltam.
Icsilya, ti mit mondtatok, amikor tappenzen voltatok a lombikoknal ?
Most megyek vasalni (( hetvegen elutazunk, de vasarnap jövök. Addig is mindenkinek kitartast.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta Kép
Mármint kinek mit mondtunk? A körzetim tudta, hogy lombik, a munkahelyemen meg vírusos gyomorrontást tudtak Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Icsilya,Kriszta!
Mi úgy gondoltuk,hogy a punkciót nem kérjük altatásban,mert még soha nem volt olyanom és eléggé tartok tőle.
Ha valakinek nem altatásban volt kérem írja meg a tapasztalait. Mi 150 km-re lakunk Pesttől. Nincs közel de túl messze sem.
Icsilya!
A vírusos gyomorrontás nagyon jó ötlet ha nem haragszol majd kölcsönveszem. Remélem szükség lesz rá! Nem írtad meg ,hogy neked csináltak-e méhüregfeltöltést?A menstruáció utáni 9-10. napon végzik.Jó lenne tudni mennyire fájdalmas. Vigyázz magatokra! Szióka
fodrász
 
 


Szia Fodrász

nekem is volt méhfeltöltésem, túl lehet élni, én nagyon paráztam elötte, olyan mintha mensi görcseid lennének közben, utánna szigorúan fél órát feküdni kell, utánna is kicsit görcsöltem, meg egy kicsit véreztem is.
nem kell tőle félni- szerintem-
üdv és sok sikert - moncsi -
a_moncsi
 
 


Fodrász Kép
Szerintem ne félj az altatástól, komolyan jó élmény Kép én úgy tudom, hogy nem altatva eléggé fáj, és kellemetlen élmény. Gondoljátok még ezt át!
Méhfeltöltést nekem nem csináltak a Kaáliban, mert a lombik előtti hónapban volt a HCGm, és akkor a méhüreget is feltöltik, és arról is készül kép. Miért kell ezt megcsinálni? Miért javasolta a drnő?

Nyugodtan használd az alibim Kép Legyen nálatok is annyira sikeres, mint nálunk ez a gyomorrontás Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok! Régi-új Kaálisok vagyunk a férjemmel. Régiek, mert 1998-ban voltunk először, és újak, mert 2001 áprilisától mostanáig nem jártunk oda. És amiért nem jártunk: kislányunk született az 5. lombikprogram után!!!
Ezt bíztatásképpen írtam nektek. Sok minden történt velünk az ott töltött 3 év alatt, de a végeredmény az lett, amire itt mindenki vágyik. Az összes orvost és nővért ismertem, kicsit hazajártunk már a végén.
Most újra kezdjük. Lilla, a kislányunk 2,5 éves. Jövőre szeretnénk egy újabb babócskát a pocakomba. Addig túl kell esnem egy hysteroszkópián (méhtükrözés), mert méhpolipom van. Ez a méhnyálkahártya egy rendellenessége, és könnyen eltávolítható ezzel a kisműtéttel, amit altatásban végeznek majd itt a Kaáliban.
Az orvosunk egyébként dr. Kulin Sándor Zsolt. Szerintem maximálisan jó emberileg és orvosilag egyaránt...
kardalus
 
 


Moncsi!
Köszi az infót a méhfeltöltésről. Egy kicsit megijesztettél. Nem gondoltam hogy ez ilyen fájdalmakkal jár. De nem bánom hogy informálódtam,legalább tudom mire számítsak. Köszi!
Icsilya!
Sajnos nem tudom mi az a HCGm - a petevezetékek feltöltése? Az altatást még meggondoljuk. Még lesz időnk szeptemberig gondolkodni rajta. Ha nem jön közbe semmi bonyodalom akkorra várható a "nagy nap".Amúgy azért kell ezt a vizsgálatot megcsinálni hogyha netán van a méh fala és nyálkahártyája között elváltozás akkor ne a lombik alatt derüljön fény rá. Köszi az alibi felhasználhatóságát! Remélem igénybe tudom majd venni!!! Csáó!
fodrász
 
 


Sziasztok lányok,

Hát, túl vagyok a méhüreg feltöltésen (hivatalosan eco -HSG). Sajnos a lehető legrosszabb eredménnyel zárult- mindkét petevezetékem el van záródvaKép(. Valahogy egyrészt megkönnyebbültem, vegre tudjuk mi a baj, masreszt igazabol azt hiszem meg mindig nem igazan tudom felfogni, elhinni, feldolgozni. Sok mindenre gondoltam, de erre nem szamitottam.
Fodrász, amugy maga a vizsgalat igazabol nem volt fajdalmas egyaltalan, olyasminek indul, mint a rakszures, katetert vezetnek be, ezt nem is erezni, es azon keresztul a kontraszt anyagot, amit aztan az ultrahangon figyelünk. Nekem akkor kezdett fajni, szurni, amikor ment belem az anyag, de nem tudott atfolyni,igy telitödött a meh, es fesziteni kezdett. Ekkor abbahagytak, visszaszivtak a folyadekot, es megallapitottak az elzarodast. Összesen tenyleg nem volt több 10 percnel, ha minden rendben lett volna, max 2-3 perccel lehetett volna hosszabb. Utana egesz kicsit ereztem a derekamat, mint a mensi elott, es egy kicsit pecsételt a hétvégén.Pedig a vizsgálat elején az UH mutatta a szépen érő tüszőcskémet, holnap lenne a napja, de igy reménytelen a dolog. A doktornő javasolta, hogy csinaltassam meg a laporoszkopiat, sőt hiszteroszkopiat is kell. Ezt a Kaaliban nem csinaljak, igy vissza kell mennem a regi dokimhoz. Na mindegy, ezt egyelőre még emésztem. Igy viszont tuti hogy lombik lesz, inszeminaciora nincs esely.
Icsilya, köszi a tippet, igen arra gondoltam hogy a munkahelyen mit mondunk, majd en is valami hasonlót fogok kitalalni. De mostmar biztos hogy ez csak ősztől lesz esedekes. Idaig a lombik reszleteibe meg nem astam bele magam, biztam hogy nem lesz ra szuksegem, most majd visszaolvasok, kesőbb biztosan lesznek kerdeseim. Fodrász, remélem neked jobban sikerül majd !
Kardalus, reményt ad nekünk, hogy neked már sikerült. Az 5 lombikhoz kellett 3 év (98-2001 ?)
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Nekünk segitett a Maca, 2 hónap szedés után terhes lettem, elötte a mütét sem segitett a férjem eredményein.

Punkcio. Nekem altatásban csinálták és a doki ezt is javasolja, mert elég hosszu tüvel dolgoznak és elég ha egy aprót összerezzentem volna veszélyes lehet szerinte. Nekem nem volt kellemetlen az altatás, söt. Én a császárnál is ragaszkodtam hozzá.

Kardalus! gratulálok a kislányotokhoz!! remélem hamarosan jöhet a kistesó!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kriszta!
Mondta a dr.-nő, hogy miért javasolja a laparoszkópiát?

Törpepe
törpepe
 
 


Fordász Kép
HSG-t akartam írni Kép az a petevezeték átjárhatósági vizsgálat.
A méhfeltöltésnek az lehet az oka, hogy a dokid talán így szeretne pontosabb képet kapni a méhed állapotáról. pl. hogy nincs-e valami alaki elváltozás, vagy bármi más, ami problémát okozhat.

Szeptember már nincs messze Kép Kép Addig is kitartás!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


SZia Karmen!

Írtad, hogy nektek segített a Maca Vibe? Ezt magatoktól szedtétek, vagy orvos ajánlotta? Régebbi levelekben olvastam, hogy a DM-ben lehet kapni. Mennyit szedett be egy nap belőle?

VAlamelyikűtök leírná nekem, hogy amikor elmész a Kaáliba először és megnézik a dolgokat és az előző eredmények alapján a férfival van baj (kevés spermaszám) akkor a nőnél milyen vizsgálatokat végezznek el?

Köszi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Magunktól, mert a doki E vitamint szedetett a férjemmel és attól nem javult a spermaképe. Maca szedése alatt nem nézték de 4 év után hirtelen terhes lettem, elötte meg azt mondták hogy lehetetlen. Persze nálam is voltak gondok, de a férjem eredménye is kizárta. Napi 3*1-et szedett, mivel gyógyhatású készitmény gondot nem okoz a szedése. Én is szedtem de cisztám lett, igy késöbb már csak a férjem probálta ki.
Én patikában vettem.

Nönek egy UH-t csinálnak csak, meg rákszürést. Aztán van hormonra vérvétel, csak ennyi az egész.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Köszönöm a választ. Az én párommal január óta szedet az andrológus mindenféle antibiotikumot, most szerdán megyünk vissza. Igazából neki volt gyulladás is a spermában az most a laboreredmény alapján elmúlt hát majd kiderül mit mondt, de igazából mi meg szeretnénk tőle kérdezni, hogy nem e lenne egyszerűbb egy meddőségi központba menni. Már vagy 2 hónappal ezelőtt ő is mondta, hogy szerinte egy inszemináció segítene, de akkor a párom még teljesen elzárkózott a kérdéstől, mot viszont már ő szeretne menni. Csak történjen valami pozitív.

Mennyi idős terhes vagy vagy már meg is van a baba?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zseboroszlán Kép
Nálunk a párommal volt gond. Szeretnék pár tanácsot adni, ha nem veszed tolakodásnak. Bár Karmen Kép csodababája mindenféle elméletre rácáfol, én leírom, amit gondolok. Karmen Kép jó téged látni, gyakrabban benézhetnél a megint megjött babások közé Kép

Szóval. Az andrológiai problémák ideig-óráig kezelhetőek, alapvetően hosszútávon semmi sem változik. Minden kezelés esetleges átmeneti javulást okozhat, de utána rendszerint visszaáll minden az eredeti állapotba. A páromat egy nagyon jó andrológus kezelte hónapokon keresztül és valós javulást nem tudott elérni nála, és nem mi vagyunk az egyetlen ilyen eset.
Az inszeminációnak és semmilyen spermaszámnál nem látom értelmét, tudom, hogy van, akinek így sikerült, de az ő számuk nagyon alacsony, és felesleges lelki és pszichikai megterhelésnek tartom a 4-6 inszeminációt. Úgy gondolom, ha alacsony a spermaszám, akkor menjetek azonnal lombikra. Mennyire alacsony a spermaszám? és milyen az összetétel?

Mivel nálunk a párommal volt a probléma, így nálam csak egy HSG-t csináltak (átjárhatsági vizsgálat), egy 3. napi vérvételt, és a kötelező szűrővizsgálatokat (HIV, Hepatitis).

Mindenkinek drukkolok!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Törpepe,
A dr-nő azt mondta, a laporoszkopian esetleg kiderül, hogy összenövések miatt nem atjarhato-e a vezetek, vagy mi is a helyzet, mert itt a feszitő érzés miatt nem sokaig nezegettek a dolgot. Azt is mondta, hogy ritka esetben lehet egy eros gorcsom, ami miatt nem megy be a kontraszt anyag, ez az altatasos mutet alatt kizarva. Sajnos pontosat ugy sem fognak tudni mondani az okokrol, de hatha megis segit valamit.

Zseboroszlán,
Az atjarhatosagit mindenkepp megcsinaljak, mivel ha az nincs rendben, akkor felesleges az inszem. Eddig nalam is ugy nezett ki hogy minden OK. Nem is volt alacsony a spermaszamunk, csak az aktivitas volt rossz.
En is mindenkinek drukkolok az összes vizsgalathoz, rank fer !!

Kép

KépKép
kriszta71
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?