Új privát üzeneted érkezett!

na most már akkor sem tudnánk menni a talira, ha valaki elvinne, mert mára mindketten (Áron + én)lebetegedtunk. Szegénykém alig kap levegőt, hiába szívom óránként. Nekem meg tejcsatorna elzáródásom van, valszeg azért, mert Áron nem tud enni az orrdugulás miatt.

Annus! Szerintem is add be a Gyed papírokat, nekem eddig kb. mindennel 3 hó volt az átfutás

Niki!
Hasonlóan jártam, mint Te a Tgyás-sal. A férjem személyesen vitte be a bérszámfejtőnkhöz a papírokat és ő elfelejtette továbbítani. Majd föl robbantam. Azért nem postán adtam, hogy gyorsabb legyen. A családi pótlék csak 2 hóra jár visszamenőleg, így mi egy hóról lemaradtunk. A Tgyás állítólag 6 hóig.

Kép

Kép
hean
 
 


hean, jobbulast nektek !!

pumukli, Maja meg mindig gyonyoruseges :wink:

Niki :lol: :lol: :lol: :lol:
ja es 6660gramm..... hat az nagyon szep :lol:
en tok meglepodtem h Boro atlepte a 7kilot :lol: sulyot fogunk duplazni 4hosan!
kozben most is alszik... 11kor evett :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


hello csajok,

Anita, Esztó, szupi, hogy megvolt a keresztelő! Hm, nekünk még szervezés alatt... :roll:

Ranschburg bácsit én spec. nagyon kedvelem, a suttogó bocsánat Suttogó nekem nagyon azt sugallja, hogyan szabaduljunk meg minél gyorsabban-több időre a gyerektől. Szerintem elsősorban az anyáknak nyújt alternatívákat, a babákat meg nem kérdezték meg erről... Az anyaság nekem nem erről szól. Most ez a munkám, és igyekszem kiszolgálni a gyereket, olyan gyorsan telik az idő ígyis.

Maja és Kolos édesek!

Megkérdeztem én is a babauszit, 15 ezer HUF egy 10 alkalmas bérlet és itt a 4 hós oltás után javasolják a kezdést, valamint ha vkinek épp kifakad a BCG vállheg, akkor lehetőség szerint ne vigye, mert felülfertőződhet a vízben (levő egyéb kórokozókkal keveredve)

Jaj nem találtam Habtapit se a Corában, se a Tescóban. :(

Mi is megkapunk minden oltást, de 4 hósan nem engedek 3at szúrni, akkor a meningo tolódik kicsit.

Kép

Kép
adraci
 
 

 
 

Annus
minden reggel kevert nekem kávét, amikor hallotta, hogy felkeltem. Pár nap után tudta, hogy miből hány kanál kell :-) (pedig én nem is szeretem az ilyen kávét, de így mindig ittam)
pumuklii
 
 


Adraci!Dehogyis!!!! Vagy nem ugyanazt olvastuk,vagy nem ugyanúgy olvastuk.Szó sincs ilyesmiről benne. Pont azt mondja, hogy vegyük figyelembe a baba természetét,igényeit, ne akarjuk megváltoztatni, a magunk képére formálni, vagy akár másokhoz hasonlítgatni. Nagyon tagadja a sírni hagyás elvét,stb.Annyit mond mindössze, hogy a babát illesszük be a meglévő család életébe, és nem a családot a babáéba.Lévén neki most kezdődött. Szóval szerintem nem ugyanazt olvastuk.Én a Ranschburg könyvet nem olvastam.Kíváncsi lennék rá, de nem akarok most könyvre költeni, így is annyit vásároltam mostanában. Rossz hangulat ellen, pillanatnyi orvosság. :lol: :lol:
Maja nagyon cuki akkor, hogy kedveskedett neked!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anikó! Akkor én vigyek v.mi sósat? Vagy gyümit?..

Hean! Jobbulást Nektek!

[b]Kalloni!
Mikor menjek értetek?

Ja, és az összes baba csudaszép! :)

Esztó! Álmos akkor is aludt,mikor a pap ráöntötte a szenteltvizet?...

Kutyafüle!
Riki hasa nem fájt a káposztafőzeléktől?...

Kép
szkitty
 
 


Tegnap óta még nem.A délelőtti sírás nem a hasfájós sírása volt, inkább a szórakoztass vagy vegyél fel,hagyd a házimunkát sírás. :lol: :lol: Én mindent megeszek,nem szelektálok. 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kitty, amit szeretnél! Vleg annyi finomság gyűlik majd össze, h nem bírjuk megenni! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Hean, jaj, nagyon sajnálom! Gyógyuljatok meg! Majd írj! Ha jobban lesztek gyertek el/elmegyünk egy minitalira!

Anikó, én is sütöttem a cukiban egy kis krumplis pogit, azt viszem, meg jegesteát és gyümilevet!

Maja gyönyörűűűű! De jó lenne nekünk is majd egy hugi...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hean: de kár, hogy lebetegedtetek! Akkor majd telefonálok majd! Remélem, hamar elmúlik az orrfolyás... :cry:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hean :( jobbulást!

Na almás süti készül a sütőbe,remélem most mrá em rontom el ha eddig nem tettem.Igaz még odaégethetem,vagy ki tudja...Izáak sajna nagyon fáj a foga megint...Volt egy kisüvöltés az előbb...remélem h holnap nem lesz fogzás okozta sírás... :roll: Igaz Anikónál még nem sírtunk...szóval nehogy már kimaradjon a jóbol! :wink:

Na akkor jönnek:Zsüci :lol: ,Szofi,Barbi,Tinu,Mozza,Böbi,Eszti,Kitty,Kalloni,Trixi,Annus

na most kit hagytam ki?Csak azért sorolom h tudjuk kire kell esetleg várni,mert sose tudjuk h ki jön még.... :lol:
Ja és Netti még 6kor megmondja!De gyertek már!!!!!!Slusz pasz!

annus11
 
 


Szofi! a minitali jó ötlet! most jutottam a blogba a novelláidhoz, nagyon tetszenek!
a fogyiról nekem is küldenél privit? Valamiért az enyémek ma nem mennek át.

Tinu! ha sikerül, neked is küldök privit!

Valaki írta, hogy a babája ülni akar. Áron is ilyen. A forgolódás egyáltalán nem érdekli, nem is próbálkozik(persze az ő súlyával nem is egyszerű), de ha fölé hajolok, azonnal belémcsimpaszkodik és felhúzza magát, az ölemben is mindig ülni akar. Remélem nem olyan lesz, mint a nővére, Ő ugyanis nem kúszott, nem mászott, hanem ülve a popsiján csúszva közlekedett.

Kép

Kép
hean
 
 


Én is úgy mentem volna a talira, és a kiderült, hogy Apa is itthon lesz holnap, tehát még el is tudna vinni, de az első napot az oviban nem hagyhatom ki! :lol:

Tinu! Próbáltam már Aminával előtte megbeszélni, hogy nincs hiszti, de mire beérünk elfelejti. Többek között ezért nem ülhet fel a bevásárlóközpontokban található 200 ft-tal működő helikpterekre, dinókra stb. Ugyanis előtte mindig megbeszéljük, hogy nincs hiszti, de mire véget ér a ringatózás, mintha soha nem beszéltünk volna róla, ordít, kapaszkodik, úgy kell lerángatni róla. Ma is volt egy hatalmas hiszti, telefonon beszélt az egyik kis barátnőjével, mondtam neki, hogy adja ide a telefont, mert most már beszéltek, sokba kerül Anyának. Kiabál velem, hogy nem adom. Elmondtam neki újból, aztán még kétszer, ezután kivettem a kezéből a telefont, és mivel nálam is elpattant a cérna, rákiabáltam, és a kezénéól fogva kivezettem a szobából, majd idegből becsaptam az ajtót. Na ezután kezdett csak igazán ordítani, hagytam úgy 5 pecig, hátha megnyugszik, erre mikor nyitom ki az ajtót látom, hogy ott pisil az ajtó előtt állva. Hogy ezt most miért csinálta, nem tudom. Direkt? Vagy csak a nagy ordításban nem vette észre, hogy pisilni kell? Nem tudom, lehet, hogy nem kellett volna becsapni az ajtót, de én már tökre nem tudom, hogy mit csináljak, és hát egy idő után kiakadok. Napi 2-3 hiszti már nekem is sok.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok, eltüntem, majd éjszaka megpróbálok visszaolvasni.

Holnap megyünk, viszem Esztóékat!

addig is üdv, rohanok közgyűlésre. :roll:
Vendég
 


De jó lesz nektek holnap!
Túl későn olvastam a taliról. Majd én is mennék valamikor, majd megpróbálom úgy szervezni, hogy anyum addig vigyázzon Majára, és akkor Kolossal simán tudnék menni akárhova.
pumuklii
 
 


Na itt...volt egy ksi sírás...nem gyenge sírás...már ott jártam h én is sírok....kapott nurofent,már nem bírtam nézni ahogy szenved szegény...de még így is néha sírdogál és megébred :roll: :( Mi a fenének nekünk fog????Ki volt az aki kitalálta????? :roll:

Na süti kész,fogalmam nincs miben viszem....

annus11
 
 


sziasztok!

Lili, Kolos, Álmos, Maja és akit kihagytam mind gyönyörűek :)

Anikó kicsi lányod jó súlyban van, Lara is 3 hósan 5200 g volt (3 kg-mal született).

Kalloni nem döntöttem még, de a szívem szakadt meg picit, hogy eladtam a rugalmas hordozókendőt, valamit muszály vennem helyette :)

kutyafüle, eszembe sem jutott, hogy beadhattam volna, a f....ébe :(

Holnapra jó talit kívánok!

Jajj Lara is furcsaságokat csinál 50-60 g-okat eszik és ha próbálom még etetni ordít, tutira fáj az ínye már a dokinő is mondta, hogy jól meg van dagadva szegénynek :(

Éjszaka tök normálisan eszik, nem értem :(

Ildi

Most meg elaludt, megint össze-vissza vagyunk keveredve :( :)

Holnap Édua is megy már oviba :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kitty!
Ha nem felejtem el és lesz még szabad kezünk,akkor elviszem azt az izét amit vettél!!!! :wink:

Edua!
Jaj ne is mondd...most megint pótlást kapott Iza...pont mikor már helyreállt volna a tejem,megint nem szopizott este...fejhetem le,persze az nem olyan :(

annus11
 
 


Basszus, Böbi, ne haragudj! nMost jöttem rá, amikor szerettem volna reprodukálni, hogy kölcsönadtam az Anne-t! De valahogy majd megoldjuk. Ha mást nem, visszaszerzem, és küldöm majd postán. Bocsi, a pofámról leég a bőr!

Szegény Izus!!! :cry:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ildi, nem lehet h azert eszik ejjel rendesen mert akkor nyugi van? kivancsi leszek ha mar Edua meg a ferjed se lesz napkozben akkor h fog enni :roll:

Annus,kivancsi vagyok hany foga jon Izusnak egyszerre :roll:

Reny, Mira ma mar ket cicibol szopizott? hogy alakult igy?
bocs ha mar irtad, nem vagyok toppon ma :D

Sajnos nemtudunk menni holnap, jonnek betonozni is..

Aniko, merleget akkor elvigye apa magaval holnap? hogy legyen? ha gondolod megadom a telszamat es akkor a ferjed el tudja erni ot, h mikor hol, neki holnap egesz nap irodaban kell bent lennie, szoval vhol 2keruletben kene elintezni a cuccost :D

Netti
Kép
maumau
 
 


annus tudtam, hogy kihagytam valamit, már tegnap akartam írni, hogy örülök, hogy minden helyreállt, akkor mégsem :(, érdekes Lara üvegből sem akar enni, tutira fáj, ha az ínyéhez ér :(

most már fel is kelt, hason van, lassan pancsi aztán meglátjuk, bár éjszaka is fél 1-kor kelt aztán 6-kor, remélem ezt egtartja :)

annus a viburcol kúp állítólag pont ezekre a fogzási fájdalmakra és nyűgösségre jó, homeos cucc, Éduánál nem próbáltam, de most beszerzem

ja és küldhetnél nekem tablettát :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mau nem tudom, de át kellene állnunk a nem össze-vissza kajáról a rendszerességre, csakhát nem vagyok valami határozott :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, pedig lehet ugy menne! egy probat meger sztem.. :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Apró örömök az életben.Elég volt ma a tejem!!!!!A reggeli fejés elég volt este pótlásnak. :lol: :lol: :lol: Annyira örülök!!!És képzeljétek, 3 evés után is bealudt azonnal.Ilyet se csinált még soha!!! :shock: :shock: :shock:
Na megyek,fekszem,mert fáradt vagyok!Jó éjt!Holnapra jó talit!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Senki többet harmadszor? Popsitörlő nem kell senkinek?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti! Képzeld, csak 1 ciciből evett, nem kellett neki a másik. Elég volt 1. :D Viszonylag nyugodt volt ma, délután 2 órát aludt egyhuzamban. Ilyen eddig kétszer fordult elő mióta megszületett. És 3 óránként evett, simán kibírta. Nem tudom mi történt vele. Úgyhogy örülök. Remélem holnap is így lesz. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, akkor sok gond nem lehet :lol: :lol:
orulok h eleg egy cici is!! tartaleknak ott a masik, bevetheted :D

Netti
Kép
maumau
 
 


A süti isteni lett, szóval sütöttem még egy tepsivel. :oops:

Reni: napi 2-3 hiszti nem is olyan sok. :P Na jó, totálisan megértelek, nálam is igen gyakran kiveri a biztosítékot Tüci. :roll: AMúgy én se gondoltam komolyan, hogy az előtte való megbeszélés megoldja a dolgokat. :wink: Csak hát tudja utána a gyerek, hogy miért viszed ki a boltból, ha hisztizik. Szerintem amúgy nagyon nem tudsz mást csinálni, mint kibírni valahogy ezt az időszakot, majd Amina is leáll a hisztivel, ahogy kinövi a dackorszakot. Az ovi biztos sokat fog segíteni. Ott látja a nagyokat, akik remélhetőleg már nem hisztiznek. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


ANikó: megbeszéltük Barbival, hogy 10-kor talizunk a Batthyányi téren. Nem tudom, hogy ahhoz képest mennyi idő kell, míg odaérünk, de te talán tudod, úgyhogy úgy várj minket. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti! Lehet, hogy csak a 3 hós ugrás tartott nálunk 5 napig, és a cicim nem bírta követni a hirtelen nagy igényt. Na de nem kiabálok el semmit, ma jó volt, holnap meglátjuk mi lesz.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Tinu! Hát igen, nem marad más, mint várni. Addig meg begyűjtök 1-2 ősz hajszálat, meg dili-flepnit. Valamint építek egy gumiszobát. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na nem akartam ám az egészet vastagon. :wink: :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

ANNYIRA SZOMORÚ LETTEM! :( Végülis nem tudok most sem menni (hacsak nem szeretnétek ti is orrfolyós-könnycsordulós-köhögős-tüsszögős nyavalyűt kapni a babókkal közösen...). Már lázam is volt (bár épphogy 38 fokos, de akkor is). Annyira szerettem volna ott lenni. :( Anikó, nálatok nincs videós skype? Tudom, nem vagyok annyira izgi jelenség, de én nagyon szívesen megnéznélek benneteket, mikor ott vagytok!
JÓ talit nektek!!!

Izusnak kevesebb fájdalmat!

Nagyon szépek a képek mind, Lili nekem is az 1. képen tetszik legeslegjobban, csodaszép. :) Pumuklii, üdv újra itt, jó, hogy jó volt a nyaralás, nagybátyádat sajnálom... :cry: Gyermekeid nagyon szépek! Maja annyira bájos! :) Esztó, nagyon jók a képek, nagyon vicces Álmos, hogy ott is aludt! :) Hány órát alszik naponta??? Trixi, szép a családod! :) Petya milyen nagy!!! :)

Senki ne aggódjon a baba súlya-evése miatt, én eldöntöttem ismét, hogy nem agyalok. Annyit eszik, amennyit akar. Punktum. Majd, amikor megyünk Dokinénihez, kiderül, jól volt-e így. Mi 1 hét múlva kapunk szurikat.

Petra, sajnálom, hogy nehéz neked, de annyira csodajó, hogy van 2 gyönyörű babád!!! :)

Böbi, de jó, hogy te is felbukkantál! :)

Hajrá az egészségmániás mamiknak! De mit csináltok majd a homokozóban???

Minden csodálatos finomságokat sütőnek: tök jófejek vagytok, hogy visztek finomságokat holnap! :) Tinu, nagyon aranyos, hogy sütöttél még 1 tepsivel! :D

Most nem tudok többet írtni, gyermekeim várnak, majd jelentkezem.

Szép estét, jó éjt, meg minden! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Reny, kitartás!!! Juj, nem tudom, velünk mi lesz majd dackorszakban!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hali!
Csak gyors bekukk....sűrű napunk volt, Lili hamar kidőlt...voltunk postán- vásárolni- és papával úszkálni! 8)
Nagyon jókislány, volt, csak mivel kvázi 2-től csak 30 percet alukált az ágyikóban 2 program közt, ezért ma hamar bedőlt... :D

Na, holnap akkor talira megyünk, milyen sütit vigyünk? Lehet h. vm. sósat is veszek, mert azt olvastam, hogy készülnek ám a biosütik! Juhé! :lol:

Reny!
Anyumtól megkérdezem, hogy mit kell csinálni az ilyen hisztiknél!!!! (Anyumnak egy 120fős ovija van, gyerekpszichológus, pedagósus....szóval van pár trükkje és némi tapasztalata a 2-7 éves gyerkőcök nevelése terén...hátha tud vm. 'trükköt'.)

Képeket csak iziben tudtam végignézni, de Maja és Kolos hihetetlen jól sikerült gyerkőcök!!!!!!!!! Pumukli! Ügyik vagytok, jól ö.hoztátok őket! :roll: :lol:

Kutyafüle!
Riki jöhet kérőbe ám!!!!!! Huncutkámnak bejönne sztem! :lol:
Jól elcsábítaná a csábpillantásaival! :lol:

Nagyon kivi vagyok, hogy reagál majd ennyi babóra holnap Lili.....izgi-izgi.....Lili első bulija! :lol: Milyen nagylány már! :lol:

Na, pusz, megyek és bekenem magam, kicsit megkapott a nap....a fene gondolta, hogy este 6kor is kellene fényvédő :shock: :?

Kép
mozza
 
 


annus nézd mit találtam neked iwiwen, te akartál multkor filmet csinálni:

"Filmforgatáshoz csecsemő kerestetik:
Barna hajú , (nem szőke) 2-3 hónapos, csecsemőket keresünk! Forgatás ideje: szeptember 2. A csecsemőknek kb. 3-4 óra elfoglaltságot jelent Budapesten.Válogatás friss foto alapján! A feladat: ágyon fekvés, alvás. Fotokat küldeni szíveskedjenek: hanga@filmteam.hu Érdeklődni: 06 1 214 96 44

Azzal is sokat segítesz, ha felteszed az üzenőfaladra, vagy bármilyen más módon értesíted ismerősödet, akit érdekelhet a lehetőség.

Köszönettel:
Fliegauf Benedek
- író-rendező "

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mozza! Köszi szépen, mindenféle tanácsnak örülök, pláne szakembertől.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kitty, amit reggel küldtem pü-t, azt nem kaptad meg? Mert akkor kérdezlek itt inkább: mikor indulnátok, mikor jönnétek, kb, van-e elég ülésed az autóban, vagy vigyek valamilyet, hová menjünk stb. Az az igazság, hogy nagyban függ a részvételünk a válaszaidtól, ugyanis még dilemmázom. L holnap pont itthon tudna dolgozni és még nem tudom, hogy akkor menjünk-e... Szóval írjál lécci, és akkor még gyorsan mérlegelek.
Ha meg megkaptad a pü-t, akkor átküldöm a számomat, vagy küldd Te és folytassuk majd holnap úgy, ok?

Most csak ennyi, elnézést, ilyenkor már jobb, ha nem írok, nem lennék felelős érte :).
kalloni
 
 


Hahó

Oltás: igen, azért, amit TInu is irt: meningococcus B van itthon és az ellen nincs oltás....

Mau!
Nekünk egymás melletti van, az egymás előtti nem jön be, elég hosszú, nehéz irányitani. Ami nem túl hosszú, az testvérkocsi, a hátsó gyerek tudna csak feküdni, az elülső max hordozóban, amiben spec. én nem szeretném hosszútávon szállitani a gyerkőcöket. Megmutatom, ilyen van nekünk, nem túl nagy, nem túl nehéz, de sajnos igy sem egyszerű. Most azon filózom, hogy veszek egy 1-est és a máiskat kenguruban cipelem, vagy veszek egy esernyőkocsit. A Babaszafariban találtam pár jót, azt is felteszem :)

Talira mennék én is, de sajna 7 éve nem vezettem :( bele kéne rázódni...

Kép babakocsink

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_268185

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_533647

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_283137
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.31 21:25-kor.
Vendég
 


Kis összehasonlitás:

Kép Bence 10 perces
Kép Bence 10 napos
Kép Bence 4 hónapos
Kép nagyfiú...

Kép Luca 10 perces
Kép Luca 10 napos
Kép Luca 4 hónapos

Kép Kéz a kézben :)
Vendég
 


Lelkiekben készülök a hajnali etetésre, ugyanis kakis gyereket kell pelenkázni... álmában akkorát rottyantott, majdnem infarktust kaptam :shock: de ezért nem keltem fel :roll:

jó éjszakát
Vendég
 


Jaaaaaaj, de szépek az ikrek!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri, én is szomorú lettem... :cry:

Gyönyörűek az ikrek!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Petrus! Gyönyörűek az ikrek, és az a kép ahol egymás kezét fogják, másik kis kezükben meg a csörgő. Tündériek! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ma reggel mindenki alszzik vagy a talira készül? :lol: Szép napot! :) Meg nagyon jó talit! Köszi, Szofi a szomorkodást! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!
Petrus, gyönyörűek az ikrek!!!!Tényleg micsoda változás!!!!
A talisoknak jó szórakozást!!!!! Hozzatok aztán majd képet, és tessék mesélni!!!!!
Megyek ebet fésülni. Szép napot!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


joreggelt!

Annus, lanyainknak egyszerre jon ez a fog dolog mindig..

tegnap este szornyu volt, annyira fajt a foga,vagyis az inye,h eloszor azt hittem a hasa faj..
tok hasonlo a ketto.. huzza a labat,befeszul es erolkodik mintha nyomna :(
jaj nagyon ki volt....aztan nagy nehezen elaludt...5kor nyoszorges,de csak felkenodott a kis agyra majd 6 kor nyoszorges meg akart fordulni de nem jott ossze, rasegitett apa szoval 7utan kelt kicsivel.. de eddig minden ok. nem ertem en se miert kell ez a fog dolog (: ugy sajnalom..

Petrus, brutal a kocsitok!! hogy tudod iranyitani?
ezeket az utakon amik pesten vannak egy egy szemelyesen is durva sokszor :shock:
En lattam olyan is, amikor a gyerekek egymassal szemben ulnek, mondjuk az se volt sokkal kisebb, biztos nehez iranyitani ugyanugy :?
rozsaszin kek kocsi mokas nagyon :)
meg van olyan oldalas "babazsak" amire igy raulteted, olyat fel lehet venni kettot is keresztbe, de akkor mar taskat se birsz magadra venni.. meg 10-15 kilot nem lehet tul konnyu cipelni :D
bnom megcsinalta.. vagy masfel eves korukig hordozta oket :shock:
Nagyon sokat nottek :shock:
Sztem Luca tiszta anyja!! amugy furcsa mennyire masok is.. Lucanak a bore kreolosabb, Bence feherebb, meg Luca tok csajos, Bencenek tiszta pasis vonasai vannak :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Dóri!

Mi itthon vagyunk. :)

Tegnap sikerült vennem egy fekete nacit meg egy piros blúzt a lagzira.
Sajna alkalmi ruhát nem találtam. :( De ez sem rossz.

Hanna már elég sokszor hangosan kacag,röhögcsél. Meg tudnám zabálni. :lol:

Csodaszépek az ikrek és hogy szeretik egymást! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2009.09.01 07:01-kor.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jó reggelt,
még mindíg nem sikerült visszaolvasnom...

én is megsütöttem a sütit :) barackos, csokis :) és a max bio cucc benne a barack, úgyhogy sorry :)

Álmos este 20.15 óta alszik!!!! még mindíg húzza a lóbőrt.


Vettünk medencét. Zoli felállította tegnap, hogy megnézze nem lyukas e. erre jövök le reggel és a róka el is intézte, oda a medencénk, a víz kifolyt, a medence elhalálozott :)

Petrus,
gyönyörűek az ikrek!!!!!!

Pumukli,
Maja és Kolos nagyon hasonlítanak , nagyon nagyon szépek. Maját tényleg fotozni kéne. dögleni fognak utána a pasik. :)

Netti,
köszi az iwiwes hozzászólást :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na itt!
Iza még alszik,kelt hajnalban is...evett!
Csak felugrottam van e vmi változás! :wink:

Ikrek gyönyörűségesek!!!!

Niki!
Köszi,de holnap már másodika...azt hiszem erről lecsúsztunk :wink:

Ímea mi testvér kocsink,anno 1980as évek 8) Ugye köztünk csak 10 hónap volt 8)
Kép

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: