Új privát üzeneted érkezett!

Nagy pocival nem lehet most nem megy akkor meg idö nem lessz,és ott lessz a béby.Hát ez jo akkor egy idöre le is mondok a szexröl tényleg,de legalább apuci jol jár mert öt kényeztetem majd :D : :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kép
magdimokuci

Csajoki, segítséééég! :roll: Tök béna vagyok, nem tudom, hogy tudok hozzáférni a profilbeállításhoz. Utoljára akkor láttam, amikor bejelentkeztem :shock:
juci-77

Köszi boruska,de semmi gond csak nevetek rajta,remélem hamar kilábalok ebböl a valamiböl,és ujra minden a régi lessz

Kép
magdimokuci

juci: fent, ott, ahol a segédletek szót látod, azt görgesd le!

boruska

Én bucsuzom mára,jo volt végre ilyen sokat fent lenni,de lehet reggel jövök.Megyek vacsorázni.Fini husleves, tejfölös csirkepöri,
nasinak pedig a most sülö kakaoscsiga

Sziasztok,jo éjt mindenkinek

Kép
magdimokuci

Sziasztok lanyok, meg gyorsan elkoszonok indulas elott!
Biztosan minden jo lesz az utazas soran, bar most en hulla faradt vagyok. Ugye ma hajnalban (ejszaka) ebredtem, egesz nap mentem, pakoltam, takaritottam, Kristofoztam es kb egy oraja tudtam kicsit lepihenni.
Most ket dolog motival: az, hogy vegre el is induljunk majd kb masfel ora mulva (addig meg hatra van sajat magam es a gyerek lefurdetese, a lakas atnezese), valamint az, hogy kikunyeraltam magamnak egy sajtburgert, amit meg London teruleten fogok megkapni. :lol: :lol:
Szerdan majd igyekszem jelentkezni, addig is vigyazzatok magatokra es a babakra!
Es beszelgessetek lassan arrol, hogy pontosan mikor legyen a talalkozo, mert nekem azokon a napokon belul mindegy, viszont Feri mar szeretne lassan a talalkozo kore szervezni az egyeb programjainkat.

Puszi nektek!
Vendég

Betti!

Én is a Kisfalvihoz járok és én imádom őt. Az elsőt is nála szültem. Iszonyú jófej és emberséges volt. Meg vicces is. Sőt, nagyon alapos, amit a védőnőm mindig megjegyez! Minden nap bejött hozzám a gyerekágyra. Mindent mindig nagyon alaposan elmond.
Talán nem a paramamik álma, mert "számomra fölösleges" dolgokról nem beszél.
Neked mi a bajod vele?
Koós-Hutás Piroskánál 10-25eFt körül van egy vizsgálat, ha hozzá mész maszekba (MOM Park) annyit meg nem ér meg a dolog.
Persze nem rossz orvos. De sztem már ő is a Kútvölgyiben szüleszt. Vagy nem rá gondoltál?
Vendég

Nóri, nekem volt egy Koós-Hutás vezetéknevű kolléganőm. Lehet hogy rokonok, nem hiszem hogy gyakori név lenne. :)

Szex az nálunk az első harmadban alig volt, mindig elaludtam, most meg elég sokáig "vacakol" utána a hasam, ráadásul Apa bevallotta hogy nem mer a megszokott hévvel közeledni, félti a kis szarost.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Nem volt ma időm írni, rengeteg a melo, bent is, itthon is... :shock: :shock:
Majd holnap hátha...jó éjt nektek!

Edit

Kép
ézsóné

Na akkor mindenkit megnyugtatok, az én férjem volt az, aki, amikor megkérdeztem, hogy miért nem akar szexet, közölte, hogy néztem-e már tükörbe.
Akkor Lucával voltam ugye terhes. Bezzeg miután kiesett belőlem a gyerek, alig bírta ki a 6 hetet. Pedig akkor úgy éreztem, hogy az alul levő nyers csirkemellből, vagy akármiből soha nem lesz női nemi szerv. De lett, mert útban a tesó, szóval nem szűnt meg az élet a terhesség után! :lol:
Vendég

Csajok!

Itt tök jó és olcsó babakocsikat láttam, főleg terepre:
http://www.sanyibea.eoldal.hu/fotoalbum ... -ide-/2009
Vendég

NA. elkezdődött a suli. Másnak is vannak nagyobb gyerekei, együttérzést kérek :D ! Tegnap este 3 gyereknek (2., 5. és 6. osztályosok) kellett összerakni mindenféle cókmókot, azt hittem leszakad a derekam, volt, hogy az ágyból irányítottam a hadműveleteket (ja, mert tegnap jött meg barátnőmtől is az első 2 évre szóló ruhalerakat, ami egy utánfutónyi kartondobozt jelentett!).

Sex. Hát nálunk ugye a haematoma miatt még nem lehet (hátha később engedélyezik), én 9-kor elalszom, így Apa eléggé elhanyagolt. A kisgyerekes szülők profi módon megtanulnak gyorsan és "lábujjhegyen" sexelni. Mi egy szobás albérletben laktunk, mégis ott lett 3 gyerekünk :D.
Nagy örömömre kiderült, hogy Apa zord viselkedése csak anyósomnak volt köszönhető (az állandó kötözködésével teljesen kiakasztotta), amióta Mama hazament, minden a régi közöttünk. Na ja, csakhogy most minden ránk marad.
Este megyek dokihoz, majd mesélek.
pammut

Ja, úgy értettem, hogy egyszobás albérlet. :D
pammut

Sziasztok!!

Nálam van bőven sexéhség, végig meg volt, nem volt különbség első é második harmad között... szerencsére.. :lol: remélem ki is tart addig ameddig csak lehet...
Ami nem változott nálam és negatív: gyomorégés, és hogy még mindig nem tudok olyasmit megenni, amitől ég a pocim, lásd: mindenfle ecetes dolog/uborka/, paradicsom, hagyma, lecsó stb..érdekes módon viszont a narancsért meg megörülök, ugyhogy azt ennem kell, akármennyire csinál is savat vagy sem..
És!! ma végre aludtam!!! Nem tudom hány hete nem aludtam ilyen jól, csak 3-szor keltem fel összesen..

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt Csajok!

Nóri! Nagyon jó az az oldal amit kiratál. Én már ki is néztem magamnak egy-két dolgot, de Zsoltika még várni akar úgyhogy nem vehetek még semmit. Nem baj, végülis nem vagyok elkésve.

Azt nem tudom, hogy akinek gyereke van, milyen indítani suliba őket, azt tudom, hogy van egy kisöcsém és az ő összes könyvét nekem kell bekötni minden egyes évben úgyhogy egy picit együttérzek :lol:

Szép napot mindenkinek

Reni

bellerreni
Eger

Kösz a tippet Boruska! A profilbeálltás olyan jól sikerült tegnap, hogy végül tévedésből kijelentkeztem. Nem engedett vissza a rendszer, aztán ma reggel (pedig már azt hittem újra kell regisztrálnom) kiderült, mégiscsak itt vagyok. :D

Éjjel az esküvővel álmodtam: A terem ötször akkora volt, mint vártuk, dísztés nem volt, a pincér meg mondta, kaja után vigyük haza a tányérokat, mert ők nem mosogatnak :roll:

Ma cudar napom lesz, jó nagy rohanás az egész, de azért még benézek.

Kép
juci-77

Csajok! A felhasználónevet már nem lehet megváltoztatni ugye? Csak, ha kitörlöm magam és visszaregisztrálok. Na mindegy...

bellerreni
Eger

Bettike, Nóri már megelőzött, de én is azt akartam írni, hogyha Koós-Hutás Piroskára gondolsz, ő már nem az Áek-ben, hanem a Kútvölgyiben szüleszt.
Én speciel nem vagyok oda a női orvosokért, van olyan ismerősöm aki esküszik rá és már 2 gyereke nála született, de olyan is, aki nagy elégedetlenkedve jött el tőle. Én pontos árakat nem tudok, de én is úgy jegyeztem meg, hogy a drágább orvosok közé tartozik.
De nem szándékom elijeszteni, csak leírtam, amit tudtam, ha gondolod, írok annak a lánynak, aki a pozitív oldalt képviseli és szívesen kikérdezem.
Én kettőjük közül 10-ből 10x-szer Kisfalvit választanám, de én csak Lillussal szerzett kórházi tapasztalataimra tudok alapozni, járni nem jártam hozzájuk.

KépKép

KépKép
beneildi

Uh, lehet, hogy én vagyok hiperérzékeny? Bekértem az egyik önkormányzatom Sajátos nevelési igényű gyermekeinek szakértői véleményét, mert nagyon zavaros volt a normatíva igénylés. Ilyenkor döbbenek, hogy milyen szerencsés vagyok, mozgásszervi betegségek, egészszégesen született gyermek és 4 évesen napi 4 vesedialízist csinálnak otthon a szülei, emiatt nem járhat iskolába, a dialízis miatt elvesztette hallását és társai. A gyógypedagógusok hogy dolgozzák fel ezeket? El nem tudom képzelni. Én most mielőbb igyekszem az egészet gyorsan gyorsan átnézni és elfelejteni. Hogy mennyi erő szorul az emberbe, ha kell. Csodálom ezeket az embereket, szülőket gyermekeket egyaránt. Nem tudom, hogy nekem lenne e erőm ennyit küzdeni. :?

zarja

Reni: mi a baj a felhasználóneveddel: olyan bájos: Belle (mint csudaszép) Reni. Nekem spec tetszik, és ötletes is.

zarja

Eszter!

Reninek az a baja, amit én sem vettem észre. Nem Belle Reni, hanem BelleR Reni. Azaz a teljes neve... :oops:
Vendég

Egyébként szinte mindenhol ez a felhasználónevem, ez az e-mail címem is csak valahogy most nem tetszik :? Úgyhogy ha valahol találkoztok ezzel a felhasználónévvel az tutkóra én vagyok :lol: Az iwiw-en is megtaláltok, ha valakit érdeklem csak még előtte van a Tóthné. :wink:

bellerreni
Eger

Ildi!

Én egy bababoltban találkoztam egy lánnyal, aki a Piroskánál szül. A férje külföldi cégvezető és saját bevallása szerint milliókat keres. Na ő kérdezte, hogy mi a reális ár egy szülésznél, mert gyanítja, hogy nem az övé az átlag. Kérdeztem, hogy mennyi szokott fizetni?
Erre mondta, hogy változó. Recept 10eFt, UH 14eFt, és legutóbb, amikor kenetet vett és méhszájat vizsgált 27eFt-ot fizetett! :shock:
És nem csak ő, mert fix tarifa van... :roll:

Én annak idején a 20. héten mentem a Kisfalvihoz. Előtte a nyugdíjas főorvos, a Szalóczy Péter volt a dokim. Elvileg a 12. hétig gondozott volna, csak idő közben a sógornőm ajánlotta az Ádám Zsoltot a SOTE I.-en. Hát elmentem hozzá. Az első alkalommal le sem tudtam ülni. A fél VIII.-ker rokonokkal ott csücsült a váróban. Futószalagon vizsgáltak. 3-4szer kellett visszamennem. Összesen 5 órát álltam kint, amiben nem volt benne az UH.
Kaptam beutalót máskorra UH-ra. Délelőtt 10-re. Ott az ajtóban közölték, hogy akkor mehet be apuka is, ha meghalt a gyerek! Remek!
12h-re végeztem. A doki rendelése 15h-kor kezdődött, ahol még egyszer 5 órát kellett volna állnom.
Ehelyett hazamentem és kértem a Szalóczyt, hogy ajánljon valakit. Ez volt Kisfalvi!
Vendég

A babanet szakértőjének vannak fent cikkei. Ilyen kérdés-válasz jellegű.
Abban azt írja, hogy semmiképp nem ajánlja az influenza elleni oltást terhesen. Sőt, 2-3 hónappal teherbe esés előtt sem.
Erre a babanet folyton nyomja a cikkeket oldalt a H1N1 elleni oltás fontosságáról és a betegség veszélyeiről... :shock:

Tali!

Mivel Bea hétfőn dokinál van, így gondolom a 15-17 közötti napok lennének jók. Én órában is kb ide tenném. Szóval olyan 15h körül kezdenénk és aki dolgozik, az is odaérne. Van egy jó nagy kanapés rész, megpróbálom lefoglalni. Van játszóházuk is, igaz az fizetős azt hiszem. De nem drágább egy sima játszóháznál. Szóval lehet gyereket is hozni, ha úgy jó!
Aki jönne, kérem jelezze, hogy melyik nap NEM jó, illetve hogy hányra tudna jönni. Meg küldhet telefonszámot is! Ez így jó Nektek?
Vendég

Nóri, hú akkor javítok, extra drága dokik közül való :shock:

Lányok, bocsi, de én lemaradtam, hol is lenne a találkozó :?:

KépKép

KépKép
beneildi

Vendég

Sziasztok Csajok!
Én a Kunert Vip babakocsit néztem, szerintem nem drágák és nagyon sok színben van. http://www.tikotiko.hu/babakocsik.html

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Igazi mesebirodalom egy kétévesnek! :lol:

Holnap betöltöm a 17. hetet! Az a célom, hogy utolérjem Zarját! :lol: :lol: Szerintetek menni fog?
Vendég

Csilla!

Szépek a kocsik! Nekem nem férne be az autómba... De tetszik!

Jut eszembe, Te még Bkeszin dolgozol?
Vendég

Nóri, sajnos már nem. :cry: Pedig a Hivatalt és a Közjegyzői Irodát is imádtam. De én barom visszajöttem ide melózni egy felmondás után. :cry: A jó kapcsolat viszont mindkét hellyel megmaradt szerencsére. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csak azért kérdeztem, mert akkor felszedtelek volna a talira menet, meg vissza. Gondoltam ennyit csak lóghatsz melóból! :lol:
Vendég

Na Reni!

Itt a válasz a szakértőtől:

Nos, akkor ebben az esetben az a helyzet, hogy Ő társas vállalkozóként biztosított, tehát betegszabadság átlagrontó hatásával Nála nem kell számolni. (Ezt ezért nem árt tisztázni, mert az, hogy "cégvezető", az nem kategória ebből a szempontból. Tehát nála nincs adójóváírás figyelembevéve, igaz???
Ebben az esetben én azt mondom, nyugodtan menjen most, akár már mától táppénzre. Ebben az esetben a tgyása és a gyede az 1,5 hónap 87.000 Ft-ból, meg 6,5 hónap 143.000 Ft átlagából számítódik, nálam 132,500 Ft-ra jött ki.
Ha év végéig dolgozik, akkor lesz 1,5 hónap 87.000 Ft-tal, és 10,5 hónap 143.000 Ft-tal. Az átlag 136.000 Ft - szerintem elenyésző a különbség.
(Azért számoljatok utána, én ennél többnek gondoltam volna a differenciát)

Szóval ez olyan kicsi különbözet,hogy e miatt nem érdemes még 4 hónapig havi százezret betolni. Könyvelőnek nincs igaza.

De számoljatok Ti is utána.
Vendég

Ugye jól látom, hogy ez az újpesti cukrászda?
ha igen, mi is megfontoljuk a talit, bár lehet Lillut valamelyik családtagra rásózom, elvileg minden felmenőm a IV. kerületben lakik :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri, aranyos vagy. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

[quote]U írta:h, lehet, hogy én vagyok hiperérzékeny? Bekértem az egyik önkormányzatom Sajátos nevelési igényű gyermekeinek szakértői véleményét, mert nagyon zavaros volt a normatíva igénylés. Ilyenkor döbbenek, hogy milyen szerencsés vagyok, mozgásszervi betegségek, egészségesen született gyermek és 4 évesen napi 4 vesedialízist csinálnak otthon a szülei, emiatt nem járhat iskolába, a dialízis miatt elvesztette hallását és társai. A gyógypedagógusok hogy dolgozzák fel ezeket? El nem tudom képzelni. Én most mielőbb igyekszem az egészet gyorsan gyorsan átnézni és elfelejteni. Hogy mennyi erő szorul az emberbe, ha kell. Csodálom ezeket az embereket, szülőket gyermekeket egyaránt. Nem tudom, hogy nekem lenne e erőm ennyit küzdeni.

Zarja, lenne, de ne kelljen ennyi erő. Nekem annak idején nagyon sokat segített egy könyv, egy pszichiáter doktornő írta, aki sérült gyerekeket nevelő szülőkkel foglalkozik. Abból sok erőt merítettem, s rájöttem, mi még nem is vagyunk rossz helyzetben, mások sokkal több gonddal küzdenek nap mint nap. A gyógypedagógusok is nehezen bírják, elhiheted, nagyon fárasztó, amikor egyszerre 8 ilyen kisgyerek van a kezeik között. Igaz, a mi ovinkban a 8 gyerekre 2 gyógypedagógus és 1 asszisztens jut, de így is kimerítő. Erről jut eszembe, a héten megkezdődnek nálunk is a beszoktatások, 5 új kisgyerek lesz a csoportban (ennyi ment iskolába), összesen 4 lány 4 fiú, s egy kivételével mind auti. Kíváncsi vagyok, Bori hogy fogja bírni. remélem, nem lesz köztük agresszív, harapós gyerek, bár az üvöltözést is nehezen bírja az én érzékeny kicsi lányom... :oops: Neki csak állandó alaphangja van, egy kis nyikorgás, na mondjuk azt meg a többieknek kell megszokniuk. :lol:
ktc

Igen! A Horváth cuki emelete a Sugar! Régen az üzletsoron voltak, most egy hatalmas, szép épületük van merőlegesen a régire! Tényleg nagyon szép hely! Rendesen le lehet ülni, még kerthelységük is van!
Vendég

Csajok, felcsigáztatok ezzel a tudorral, bár az én számításaim szerint kb 20 e-vel fogok kevesebbet kapni a 2 hónap táppénz és 15 nap betegszabi miatt. Egyrészt rohadtul nem érdekel az a 20 e Ft csak már egy helyen éljen a családunk, otthon legyek, az én kis otthonomban, tehát nekem ennyit megér. No meg Edittel (tényleg napok óta nem látom) azt tárgyaltuk, hogy az Alapítvánnyal megegyezek, hogy most kivételesen megbízási díjban fizessenek, így az is beleszámol a Tgyásomba. Az javít a minusz 20 e-n valamicskét. De jó volna így számokban is látni. Holnap megyek délelőtt a genetikai uh-ra, utánna meg szabin vagyok, tehát holnap az Alapítvány után én is irok kérdést neki. Azért mégiscsak jobb lenne otthon élni kicsit kötetlenül. Járhatnék kismama jógára, agyagozni meg minden.

Csütörtöktől nem vagyok, mert haverokkal elmegyünk 4 napra a Bükkbe kicsi nyaralásfélére.

Reni, Nóri: tényleg nem figyeltem a két r-et, pedig ez így tök jó volt, és mindig is így gondoltam Renire: a Csini Reni. :lol:

Nóra: minden egyes nappal utolérsz egy régebbi napomat. Nem tesz ez boldoggá?

És ma reggel olvastam egy aszfaltrajzot, küldöm mindenkinek:

ÉLETED LEGJOBB NAPJA EGY REGGELLEL FOG KEZDŐDNI!

zarja

Hahó,

Nekem is jó lenne, ha kitalálnánk a pontos időpontot, mert akkor próbálok úgy szervezni, hogy el tudjak menni.

Ez az újpest nekem baromi messze van, de hát megoldom vhogy.

Az a baj, hogyha dolgozom, akkor leginkább délutántól este 10-ig, vagy még tovább, szóval ha csoportom van, sajnos kizárva.

Más: kicsit fájdogál a hasam, olyan nyomó, feszítő érzés, meg mellette sztem van vmi fertőzésem is, úgyhogy most parázok, hogy a babával minden rendben legyen.

Egy másik topicon olvastam pár nagyon rossz sztorit, el sem mondom, de aggódom. Jövő hétfőn megyek dokihoz, addig kell kibírni.

Meg pénteken jön a védőnő, de az úgysem tud okosabbat mondani.

boruska

Katica!

Annyit gondolok Rátok én is. Tegnap is kérdezte apa, hogy mennyi pénz kell jövő hétre, amíg vitorlázik. Én meg összeszámoltam, hogy kaja befizetés a bölcsiben, mindjárt 2 hónap egyszerre, meg van még egy-két csekkem. Hamar összejött 100eFt. Aztán beugrott, amit írtál, hogy kell venned egy cipőt őszre. Hát nagyon furdalt a lelkiismeret, hogy nekem nem okoz gondot venni egy pár cipőt. Inkább az okoz gondot, hogy NE vegyek!
Biztos Ti is jobban élnétek, ha dolgoznál, vagy ha Borit betolnád egy intézetbe és lenne időd melózni. De Te mégsem teszed. Hú de rohadt nehéz ez! Vagyis én sem tenném, ne érts félre. Csak sokan megteszik. Elképesztő, mennyit bírsz. :roll:
Vendég

Bori!

2010. Március? Én is olvastam őket, ha rájuk gondolsz! :cry:
Persze nálunk is volt rossz hullám.
Ha gondolod, szívesen találkozom Veled valamelyik aluljárós hambisnál éjfél körül, meló után, de a többieket nem hiszem, hogy rá tudnád venni! :lol: :lol:

Eszter!

Ha átküldöd priviben az adatokat az idénről, én számolok Neked.
Vendég

Eszter, a táppénzed nem fogja csökkenteni sem a tgyást, sem pedig a gyed-et. Tehát nem biztos az a mínusz 20. :)

Katica kitartását én is csodálom, bár tényleg el sem hinné az ember magáról hogy mennyi ereje van, csak amikor baj van. Akkor valami kikapcsol az agyban szerintem és csak csinálod, csinálod és csinálod.

Tőlem régebben szokták kérdezni hogy hogyan bírom a nyavalyámat, meg milyen jó hogy mindig jókedvem van, dolgozom, satöbbi. Hja, kérem, ha beülnék a sarokba az jobb lenne? Dehogy. Úgyhogy nem is csinálom. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Boruska, ne olvass rémsztorikat! Én sajnos saját családból is tudok 2 megrázót is, de ne ilyenekre összpontosíts most!

Nekem a lábam van most iszonyatosan bedagadva, valahogy nem sikerült leapadnia éjjel. Pedig voltam kint 4szer is pisilni. Viszont még így sem mutatott többet a mérleg mint az indulósúlyom, ennek baromira örülök. Hát még ha a lábam se lenne bedagadva. A Zuram meg egyfolytában panaszkodik hogy hízik. A sok foci ellenére. És tegnap azt mondja este: "na ja, és hol van még a vége?" Ezen olyan jót röhögtem. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri!

Ez a számolgatás engem is érdekelne - tök hülye vagyok az ilyen cuccokhoz. Vagyis nem, csak lusta vagyok utána járni, és gondolkodni rajta. És igazság szerint a matekhoz is gyagya a fejem.
Szóval milyen adatokra van szükséged? :)

Írok neked privit.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati!

Nem vagyok tb-s. Szóval nem vagyok zseni. De olyan 90%-os pontossággal tudok számolni. A bruttó béred kellene, ha alkalmazott vagy, az a legjobb. A jutalmakkal nehezebben számolok. Szóval az idei bruttó fizud érdekelne, illetve, hogy meddig akarsz dolgozni.
Vendég

Nóriiiiii! Imádlak! Köszönöm szépen. Sz.rok én a könyvelőre, hogy mit mond. Megbeszélem a főnökkel és októbertől van novembertől megyek táppénzre :lol: Nagyon édes vagy, hogy így foglalkozol az én hülyeségemmel. Ígérem nem leszek hálátlan. Mit kérsz az utánajárásodért? Ha tudom teljesítem, csak kérned kell :lol:

Zarja! Attól, hogy tudod mi az igazság a nevemmel még gondolhatsz rám úgy... :D :D :D

Csajok! Nagy örömet szereztetek nekem a mai napra... Olyan jó érzés bizsereg végig rajtam. Köszönöm, hogy vagytok nekem... :D

bellerreni
Eger

Reni!

Legépelhetnéd a szakdogámat! :lol: :lol: :lol:
Persze csak viccelek! Én is gépíróiskolába jártam. Ezért pofázok itt is annyit! :lol:
Sajna bak vagyok és elképesztő maximalista. Beledöglöm amíg nem oldok meg egy problémát. :roll:
Vendég

Nóri!

Tényleg legépelem, csak egy szavadba kerül.

Szerintem az, hogy valaki maximalista az nem rossz, csak maximum fárasztó egy kicsit. :D Ez az én szerencsém, hogy te ilyen vagy :oops: Ksözönöm mégegyszer.

Tényleg, ha szükséged van rá, nagyon szívesen legépelem neked a szakdogát.

bellerreni
Eger

Nem tudok kézzel írni! Mindent gépelve írok le, szóval csak vicceltem! De aranyos vagy.

És igen, irtó fárasztó és idegesítő személyiségem van! :oops: Meg pl nem tudok veszíteni. Játékban sem! :oops: :oops:
Póker versenyen olyan ideges leszek, hogy sokszor hasmenésem lesz. :lol: Szóval többnyire nem jó maximalistának lenni.
Nekem ez a legjobb és a legrosszabb tulajdonságom egyben! :roll:
Vendég

Nóri! Ha valóban ez a legrosszab tulajdonságod akkor te boldog ember lehetsz. Én a hisztim miatt nem szeretek veszíteni. :oops: Én arra gondoltam, hogy neked fárasztó, hogy maximalista vagy, mert utánajársz olyan dolgoknak is ami téged nem is érint. Hidd el tőlem rosszabb személyiségű, hisztisebb embert nem nagyon találsz a környéken :oops: A barátaim úgy hívnak, hogy királykisasszony, mert mindennek úgy kell lennie ahogy én akarom. :oops: Úgyhogy a te rossz tulajdonságod nagyon is jó... :D Most meg, hogy itt a baba a pocakban minden hisztim kb 5x olyan durva úgyhogy nem irigylem a körülöttem lévő embereket. Főleg Zsoltikát nem. De amúgy nem vagyok én rossz ember, csak hisztis :oops: Ezért lenne jobb, ha kisfiunk lenne, mert ha lányunk lesz és olyan lesz mint én akkor lehet kitépem az összes hajamat mire felnő :lol: :lol: :lol: Nem is értem anyukám, hogy bírta idegekkel. :P

bellerreni
Eger

Férfi ember létemre én 15 súlyos magatartászavaros,disszociális tüneteket mutató,különböző devianciákat küzdő gyermekekkel foglalkozom.mind 12-20év közti tinédzser.Egy rémálom! de azért nagyon szeretek velük foglalkozni;)

Eszterem! Gyeeeeerrrrreeee haza:-) várlak már nagyon!

Zsolti

zarja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?