Puszinak és Melaninak mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsófi,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy hazamehessetek végre, el sem lehet mondani, mennyivel jobb mindenkinek otthon, még a babácskáknak is.
Tücsök,
pajzsmirigy-hormonokat, így anti-TPO-t is bármikor lehet nézetni, nem függ a ciklustól.
Puszi,
először azt szedtem, kb félidőig, most valamiért Eutyrox-ot írt fel a doki, de megnéztem - tök ugyanaz az összetétele. (annyira, hogy amikor elfogyott az Eutyrox-om júliusban, és pár napig nem tudtam kiváltani az újat, akkor kimértem a dózist a megmaradt L-Thyroxin-ból...
de erre nem bólinott rá az endoki, a saját fejem után mentem...)
Bridget,
általában nincs sok időm jönni.
De akartam még mesélni, hogy előnye is legyen a császárnak, a baba mellett a miómámat is kivették. Tudtunk róla, hogy van, de a kaális dokim azt mondta, hogy ez nem fog zavarni, és igaza lett. Na, most nincs többé.
Katica a világon a legjobb kislány - amikor alszik. Ma hajnalban jól ránk ijesztett. Kettőkor szopizott 80-at
, ami azért szokatlan alig 1 hetesen. Utána persze nem túl jól aludt, nagyon telezabálta magát. Reggel hatkor felébredt, ahogy átpelusoztam, vissza is aludt, néztük anyámmal, hogy milyen édesen alszik, talán nem is éhes még. Aztán minden átmenet nélkül, görcsbe rándult és üvölteni kezdett, még könnyes is volt a kis szeme, és alig lehetett megnyugtatni. De nem éhes volt, bár végül cicin nyugodott meg, csak nem evett semmit. Ma jön a védőnő, azért majd megbeszélem vele, mitől lehetett.
Szezsó,
neked is drukkolok! Hidd el, csodás lesz végre anyukának lenni.