Sziasztok Csajszik!
6 napja nem jártam erre, jó sokat írtatok azóta....
Győztem visszaolvasni.
Na szóval:
Etna: Örülök, hogy jól érzitek magatokat a nyaraláson, Boti betegségének viszont nem örülök
, jobbulást a kispasinak, remélem, semmi komoly! A masszázs biztosan jó lehet, én nagyon imádom! Néhanapján el szoktam menni hátat masszíroztatni. Hozol majd képeket a nyaralásról? Keresztelős képeket köszi, nagyon édi volt rajtuk Boti, ti is jól néztetek ki és mennyi ajándékot kapott! Nem semmi! Most már a mi keresztelőnkig sincs hátra 1 hónap, kiváncsi vagyok, hogy fog sikerülni, kicsit izgulok....
Angyalom: Csodaszép kiscsajszi Eszterke, szeretem, amikor teszel fel róla képeket! Olyan igazi kis nőcis kiscsaj! Nagyon szép arca van. A festés nálunk szerencsére nem volt stresszes, mert a párom sógora csinálta. Ő pedagógus amúgy, de mellette, kereset kiegészítés gyanánt fest is egy haverjával együtt. Ők festették ki már az előző lakásunkat is, nagyon szépen dolgoznak! Viszont ezen kívűl azért sajna mindig van min bosszankodni! A parkettások nem rögzítették megfelelően a szegély léceket, úgyhogy vissza kellett hívni őket, a felső teraszon állt az egyik sarokban a víz eső után, úgyhogy azt a burkoló újra leburkolja, a kinti nagy teraszon pedig elrepedt 1-2 térkő, ha lesz még ilyen, akkor felszedetjük az egészet és inkább lejárólapoztatjuk. Szóval van min idegeskedni mindig. Mondjuk, most már nagyjából kész vagyunk, de van még ez a néhány dolog, amiket feltétlenül ki kéne javítani.
Nálatok most már minden teljesen kész van? Hány m2 a lakóterületetek?
Laar: Remélem, a körmöd most már jobban van! Mírácska még mindig nyügi? Sajna, vannak ilyen napok, Alexának se volt jó tegnap du. már semmi sem, fürdésig elég hisztis volt a drágám, lehet, hogy megint fogacska van a dologban...??? Már Míra is 3 hónapos lesz, hogy megy az idő. Sokat mosolyog? Sikonyálni szokott? Alexa elég sokat, olyan vicces ilyenkor!
Kiru: Szóval Ákosd túl van a szurin. Elhiszem, hogy nyügi volt, Alexa is így reagált eleinte, ha pedig kettőt kapott, akkor általában hőemelkedése is volt. Szép nagy baba lett Ákos, súlyban lehagyta Lexit.
Miket csinál mostanában? Próbál már forgolódni?
Lesza: Nagyon el vagy tűnve már jó ideje!
Hogy vagytok, mi újság veletek? Ákos baba?
Petra: Jól vagyunk, de a házzal kapcsolatos dolgok tényleg eléggé lefoglalnak. Angyalnak már írtam feljebb a bosszúságainkat, de remélem, egyszer majd csak rendben lesz minden! A héten elkészült a konyhabútorunk is, teljesen belé vagyunk szerelmesedve! Teszek majd most képeket is a házról, jó sok van, akit nem érdekel, attől bocsi, ugorja át őket nyugodtan!
Egyébként még egyeltalán nem biztos, hogy karácsonyra beköltözünk, lehet, hogy csak jövő tavasz lesz a dologból. Anyagilag meg kell egy kicsit erősödnünk, nagyon sok pénzünk elment és ez csak úgy megy, amíg itt lakunk. Be kellene még függönyöztetni+lámpázni a lakást, na az sem lesz 2 fillér....
400 g-mal kisebb Alexa súlya Flóráénál, Alexa szerdán volt 6300 g. Viszont nagyon megdícsértek minket, mert majdnem 1 kg-ot hízott 1 hónap alatt, na ilyen se volt még!
Alapvetően ő is csak anyatejes, a du.-i+esti szopik után kap pótlást a lefejt, lefagyasztott tejekből. Ha egyszer ott van az a rengeteg tejci, akkor legyen már valami értelme, nem?
Szerencsére szépen elfogadja. Végülis 2 hétig kapott esténként egy kis tápit, ez nem a világ vége, csak azért bánom, mert ott van az a sok tejci. Csak ugye eleinte nem nagyon akarta elfogadni a cumisüveget, utána meg jobban megmelegítettük a tejet, mint ahogy ő szerette volna....szóval bénáztunk ezerrel, közben nem ment úgy a súlya, ahogy kellett volna, de hát első körben az ember még lefut néhány "felesleges" kört, 2. babánál már sokkal okosabb leszek!
Hosszot nálunk most nem mértek, azt legközelebb majd 6 hónaposan fognak. Szerdán megkapta Lexi a Meningococcus elleni szuri első db-ját is, szerencsére semmi baja nem lett tőle, még csak nyűgös sem volt!
Flóra fröcsköli a vizet a fürdőkádban? Alexa annyira csapkod a kezével és a lábaival is, hogy úszik körülötte minden!
Rengeteget sikonyál, kacag, gagyog, be nem áll a szája. Flóra miket csinál mostanában? Olyan hihetetlen, hogy a jövő hónapban fél évesek lesznek, nem??? Mintha tegnap születtek volna...Fogacskákkal hogy álltok? Alexának egyenlőre az alsó 2 db van kint középen. Hamarosan jön a hozzátápi is. Sok mindent olvastam a neten+beszéltem ismerősökkel és azt már elhatároztam, hogy a krumplit, répát nem vízben fogom főzni, hanem sütőben sütöm meg, állítólag így finomabb, sok baba jobban szereti, kiváncsi vagyok...A répát alufóliába kell csavarni és úgy kell megsütni.
Na ezt küldöm, aztán folyt. köv.