Új privát üzeneted érkezett!

Teszveszen én most Daninak így keresek, mert több féle ruci kell neki: 92 fiú

Eddig nagyon jó dolgokat vettem és a gyerekek esetében nagyon keveset bántam meg (rossz méret, vagy kinézet miatt). Sajna magamnak nem igazán sikerült még ilyen jó vásárt csinálnom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok.

Gabi
Dehogy is ciki a megismerkedésetek.Az meg hogy fiatalon lettetek egymásé az is magánügy.A lényeg hogy utána ő meg is maradt neked.
Rám Isti majd egy évet várt,vagy inkább ugy mondanám hogy én vártam rá.Mert nekem apu annyira szigorú volt,hogy sztem nem mert leteperni. :oops: Tök égő,de már én mondtam neki hogy sexeljünk.Igy 16 éves már jócskán elmúltam a nagy eseménynél.
Nekem is ő volt az első.Azóta jócskán összecsiszolodtunk.Elég jól megy a vasalás. 8)

Lola
Zotyód akkor ott kezdte Japcsiban a S-kis pályafutását?
Nektek is nagyon aranyos a megismerkedésetek.Hogy hogy nem akartatok babát?

Szilvia
Nem az évek számitanak igazán.Ténylef filmbe illő a megismerkedésetek.
Nemsoká jön Appa!!!

NA ma végre tudják csinálni a tetőt. :D
Az ebéd majdnem kevés lett.Iszonyat evőkéjük van. :D
Após gyerekkori cimborái,igy bizti baráti áron meglesz.

Ja Emeseanyu
Fincsike a parikápi?Tök rendi ez a Lola. :D

Kép
berna23

Emeseanyu
SAjna nem sikerült meglelnem a sünis kabátot.Kiváncsi voltam rá.Na majd ha megérkezik.

Kép
berna23

Szisztok,

Először is köszi a cicás dolgokat.
Segített. Megveszem majd a fedeles wc-t (hogy ne ázzon meg) és a Katzor almot.
Elviszem holnap dokihoz is.
Aztán mikor már egy csomót ráköltök, majd jól lelép. De szerintem csak nem tesz ilyet. Olyan jó kis helye van!!!

Lívi,
Engem érdekelnek a cipők (sport nem), az őszi 24-es inkább. Most 23-asokat hord, szóval sztem a 24-es jó lenne. Várom a képeket!
Telefonszámod még a régi? (majd egyeztetnénk
)

Nagyon jó volt olvasni az ismerkedős sztorikat!!!!
Sokan milyen fiatalok voltatok...

Nálunk: 2000 január vége volt, én végzős voltam a fősulin (4 bulizós-pasizós év volt) és kijártunk a Lui discoba, ott volt a haverjaival épp, volt közös ismerős... aztán hazafelé én vezettem és szerettem volna ha egy másik srác átül hozzánk (ők 5-en voltak a kocsiban mi 3-an), félreálltunk, erre ő ült át, és végig tök bunkó volt, beszólt a vezetésemre stb. (utóbb kidrült azért mert mondták neki hogy én egy elkényeztetett fruska vagyok)
Aztán 2 hét múlva egy marcipán szívvel engesztelt ki a Vadorzóban, de megint beszólt erre én leöntöttem piával, mire ő megcsókolt.
Másnap február 14-én (Valentin nap) feljött reggelit hozott nekem, meg ajándékot, aztán randizgattunk nyilvánosan is.
Márciusban elmondta hogy neki felesége van (1999 szept-ben házasodtak és 4 hónap házasság után nagyon megváltozott a nő, ezért járt már nyitott szemmel) Én ekkor elhajtottam! De csak jött, hogy velem akar maradni, hozzám költözött (én akkor már egyedül éltem a sárberki 2+2 félszobás lakásban, miután szüleim elváltak apu elköltözött, aztán anyu meg Mosonmagyarovárra ment férjhez), majd elvált.
2002 ferbuár 14-én volt az eljegyzésünk, romantikusan egy wellness szállodában, vacsora közben elővette a karikagyűrűket...
Ezután már próbálkoztunk gyerekkel, majd mikor már terhes lettem, bejelentkeztünk 2003 február 14-ei esküvőre.
És talán még ide tartozik, hogy ekkor fullra felújítottuk a lakást (ablak csere, festés, gyerekszoba kialakítás), majd hirtelen ötletből megvettük a telket itt Szőlőön, eladtuk a lakást (szinte másnap mentem szülni Rolit), kórházból hazajőve dobozoltam, mentünk apóshoz 10 hónapra az építkezés idejére, de minden megérte!!!

na, gyors küldöm mert elszáll...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Webes vásárlások,
Én is úgy szoktam licitálni, ahogy Lola leírta...

Gabi,
Végül is nem jártál rosszul akkor a könyvvel.
Örülök, hogy jobb a kedved.
Sztem mindannyiunk párja beszólt már hasonlót a gyerekekkel kapcsoltban. De akkor is igazunk van! Oldja meg ha megkéred! Nem kell állandóan ugyse...

Egyébként én főleg Ebay-ezek német oldalon, de a drága postaköltség miatt ez csak nagy dolgoknál éri meg. Kb. 10-20 Euro a p.ktg. + ugye a deviza utalás sem olcsó, de ha lehet PayPalt használok fizetésre az ingyenes.
Ott nagyon korrektek az emberek szinte sose vernek át (még nem jártam rosszul, illetve 1X a kávéfőzővel, de azt vissza is küldtem mert nem működött, de 100 X bocsánatot kért az eladó, hogy amikor feladta még ment... visszautalta a pénzt és a postaktg-et.

Itthoni oldalon talán 1-2X vásároltam, ebayen kb. 15 X.
Főként páromnak alkatrészeket, kiegészítőket motorhoz, motoros ruházatot, amit itthon boltban előtte a méret miatt felpróbáltunk már. Szinte féláron és újakat, főként a szezon után. Aztán síruházatot tavasszal...

www.ebay.de
Hátha vkit érdekel, én se tudok németül, de azátn webszótárba irogatva megtanultam a dolgokat.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Tegnap előszülinapoztunk egy kicsit.
Barátnőmék most értek rá... és átjöttek.
Én egy Playboy nyuszis papucsot kaptam, (tisztára mint a Playboy villa lányai) Réka Barbie-s autót...

Tortát az utolsó pillanatban pénteken rendeltem egy kicsit 1500-ért a Jeneiből másnapra (tök jó friss és finom volt)

Kép

Kép

Kép

Kép

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Betti: itt a kabát. Gyűrött, de tényleg úgy látom rajta, hogy keveset használt.

http://www.teszvesz.hu/item721847954_le ... ml#gallery

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csajok,
Én most jövök rá, milyen "vasalásról" dumáltok ti.
Na "azt a vasalást" én is szeretem és természetesen rendeszeresen nagy kedvvel csinálom is. :lol:

C.

UI: Most már eldugulok, csak itthon unatkozom, párom ugye a kiállításon van, de mindjárt jönnek anyuék.

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvi,

Jó a kabi (melegnek is látszik), jó áron is volt!
Meg a vonalzók is jók! Nekem Dórikáé tetszik a legjobban.

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Gabi: igen, volt Emese vonalzójában is írás először, de szerinte az "csocsis, babás" kérte vissza a csillagos, "rock sztárost". :)

[b]Betti: igen, fini volt a par.kápi! :) Szegény Te, ennyit főzőcskézni... csak felépül lassan az a ház! :)

Cirmike: [/b]nagyon ari a képeken Réka, most már tök megszokott a rövid hajjal. És a Te papucsod milyen?? Neked mikor lesz a szülinapod?? Azt elhiszem, hogy ezt a vasaló nélküli vasalást Te is csíped! :) Kis fehérmájú!! :)

Lola:
tényleg fini volt a főzi, köszi és dehogy egy adag. Én simán ettem egy adagot belőle, meg még evett Dórika is. KÖSZI!!! Mi finomat ettetek anyudéknál? Vagy még ott vagytok??

Mi sajnos mára lebetegedtünk. Jobban mondva nekem napok óta fáj a torkom, kezelgetem.

Folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Nagyon klassz a kabát.A gyűröttség meg ugyis kimegy belőle majd a gondos kezeid közt.
Köszi hogy betetted a linket.

Cirmike
Nagyon jók a képek.A torta tényleg tök guszti.
Rékát teljesen elbüvölte a barbies autó.
Jó kalandos a Ti első pár évetek is. :D

Kép
berna23

Ja Emeseanyu
Jobbulást.Többen is lebetegedtetek a családból?Gyerekek már kigyógyulgattak nem?
Mennek a gyógymanók torkot puceválni.

Kép
berna23

Szisztok!
Család elment pecázni,egyedül vagyok Mírával,most ébredt.Akkor a beigért történet(ne számitsatok extrára)

99-ben mikor elvégeztem a sulit,nem vettek fel sehova dolgozni amit szerettem volna,ezért barátnőm rábeszélt,hogy menjünk gyárba dolgozni.Gondoltam nyárra jó lesz.Monitorgyárba mentünk ahol Attila lett a csopvezem.mivel hazafelé is egy buszon utaztunk,elég sokat beszélgettünk.Mondta hogy van barátnője aki nála sokkal fiatalabb.ő akkor volt 23 barátnője 17.Elég sokat poénkodtunk,de nekem annyira nem jött be(mármint ő személy szerint)néha viccelődtünk,mikor randizunk,stb.(nekem akkor még Anikó tesójának a sógora tetszett).Aztán engem szeptember 29-én kirugtak,,mivel még próbaidős voltam.sms-ben tartottuk a kapcsolatot.Aztán pár nap mulva irt,hogy összeveszett a fönökével és leszámolt.Közben én elmentem az sci-be felvételizni,október közepe felé mentem dolgozni.Okt.16-a egy szombati napra esett amikor is megbeszéltük barátnőmel,hogy megyünk bokodra bulizni, :D Lola után szabadonmivel 19-én van a szülinapom.
ő meg reggel irt,hogy összeveszett a barátnőjével és este jól befog rúgni.
na szóval lmentünk este bulizni,ottvoltak az unokatesójával aki hamar összejött a barátnőmmel.Köztünk jó sokáig nem történt semmi,amikr is megkérdeztem tőle,hogy felsem köszöntesz?aztán elcsattant az első csók.
Az éjszaka végére kiderült,hogy neki is uj munkahelye van,az SCi:)
Már csak azt kellett eluintézni hogy egy szakba kerüljünk.
két hét mulva megbeszéltük,hogy kell egy gyerek.januárban már terhes voltam,eljegyzés,májusban esküvő és Hanna megszületett augusztusban.

Hát "röviden"ennyi.
Na most menek vasalni(de tényleg)ha hagy Míra.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Na itt vagyok, csak gyerekek itt ólálkodtak, meg jött tesóm Emesével...

Szóval köszi Betti a jókívánságot, sajnos Emese is beteg lett. Ma reggelre hányás, hasmenés, ezer éve nem volt ilyenje, sőt, talán sose. Barátnőnél volt csütörtökön, több, mint valószínű, ott szedte össze, előtte a napokban a barátnő szüleinek volt ilyesmi, de gyorsan lezajlott. Aznap amikor ment, nem voltak otthon a szülők, nagyszülőkkel voltak a lányok, akik szintén ma reggelre lebetegedtek, ugyanez, hányás, hányinger, fosás. Hát... nem vagyok boldog, talán nem kellett volna elengednem, de hát ez van. Most már csak reménykedni tudok, hogy a picik nem kapják el, hiszen a torokgyusziból is most lábaltak ki. De hát nem nagyon reménykedem, mivel velük nem sokat volt és mégis elkapta, így egy légtérben meg főleg... hát ez van. Remélem holnapra annyira jól lesz, hogy évnyitóra el tudjon jönni, aztán kedden suliba, majd meglátjuk. Most elég gyenge. De muszáj volt tesómmal elmennie, ünneplő cipőt nézni, amit sajnos nem kaptak! :( Viszont vett neki egy szuper őszi kabit, meg a Hannah Montanas cipőt, ezt én fizetem, meg két felsőt a takkoban, ezt húgom vette.

Bence elég nyügi ma, enni is keveset evett. Anyósom ari volt, küldött ebédet.
Dórika hozzáért a vasalóhoz, pedig százszor elmondtam, hogy ne. Pirosak lettek az ujjhegyei. Nem vészes. De nem engedte borogatni, víz alá tenni. Mondtam neki, hogy így nehéz rajta segíteni.

Jó lenne, ha már kis nyugi jönne...

Rita: szuper a Ti történetetek is, gondolom, ő sem bánta meg a munkahely és kapcsolat váltást! :wink:
Jó, hogy kicsit nyugiban vagy Mírával. Nekem is jó volt délelőtt egy órát, csak Emesével, apa levitte a kicsiket a csóni tóhoz, hogy tudja vasalni. Sikerült is valamennyit.

Ja, Simon Rózsa cicának mára boldog névnapot! :) Ha jól tudom, ma Rózsa nap van. Valami névnapi kajcsit, vagy puszit kapjon ám!!

Na megyek, játszom a törpökkel.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, azt nem írtam, hogy napok óta hasmenése van Bencének. Nem olyan beteges, mert más baja nincs, én a mildibé3 tápszerre gondolok, mert a dm-től nem volt semmi baja, de utána ilyet vettem, egészségkártyára. Védőnéni szerint lehet ettől, de már tegnap reggel óta nem adtam azt (maradt még a régiből, azt adom), és még tart. Vagy ürül ki még belőle, vagy nem tudom. Kicsit elegem van már ebből. Az egész nyáron végi ez volt. Más baja nincs, de napi 2-4 kaka van. Büdibb, hasmenés, de nem vízfolyás, mint Emesének.

Másnak van ilyen tapasztalata, hogy tápszertől fosás volt? Annyira igényli még reggel, este, meg így, hogy volt fosás, a rendes tejet most semmiképp nem próbálnám ki.

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu: jaj ne már, szegény Emese!!!! Jobbulást Neki,bizti hamar túl lesz rajta. Normaflore-t is adj Neki, ha van még! Még tán pont az első napokban nem gáz, ha mégis hiányzik suliból, mert lázas lesz még, vagy fosik...
Parad. kápi:örülök, hogy ízlett. Dóri nem köpködte ki a kápit? Soma inkább a rántás-részét szereti.... :shock: azért csinálom kevesebb kápival!
Bencének tényleg bizti a tápszertől van. Próbálj adni Neki vacsira most inkább pár napig főziket (krumpli, répa) reggelire meg.... kiflit, sajtot... (tudom ezek macerásabbak, mint az üvegből, mert azt hamar benyeli!)
Anyuéknál kaja: libasült volt lila párolt kápival, májgombóc leves, én túrós charlotte-t csináltam!

Rita: azta, tök jó sztori a Tietek is. Hanna is hamar jött akkor! És mikor lett férjed kamionos aztán? Volt csajjal nem voltak problémák utána? Ti is a Hysteria-ban akkor?

Betti: húú szegény, akkor legközelebb dupla adag kaját kell főznöd??? Biztos ízlett Nekik, azért fogyott annyira!
Szegény párod jól megvárakoztattad az együttléttel!
Gyereket csupa realitási okok miatt nem akartunk: én 23 voltam, férjem 28, volt egy totál üres lakásunk, tele lakáshitellel, először a lakást akartuk berendezni (valamennyire felújítottuk a mennyaszonytánc pénzből) meg még akartunk egy kicsit eljárogatni! Az első 2 évben tényleg minden szüli-név-karira, valentínra, nőnapra, mindenre lakásba való dolgot vettünk magunknak! Jó volt így!

Cirmike!
húúúú nem semmi lehetett a férjed! Tipikus ovis-fiús viselkedés: amelyik lány tetszik, azt piszkáljuk... pedig bizti nem véletlenül Ő ült át a kocsitokba!
Te figyu, és férjed családja hamar befogadott? Nem Te voltál a "gaz csábító", amiből válás lett az előző asszonnyal?
Pialeöntés: jót röhögtem rajta!!!!!!! Nem semmi vagy!
Lánykérés romantikus volt, sejtetted azért, mire készül? Ti is hamar döntöttetek gyerek-ügyben!
4 szobás lakásért irigy-irigy! :!:

Gabi: sz.tem eddig Ti viszitek a pálmát, hogy milyen régóta vagytok együtt akkor!

lola77

Ja Szilvianyu: szegény Dórika.... égetés! :x Még ez is!
Amúgy a tápszer a kisebbek babáknál pont inkább megfogja a székletet, de azok az 1-es tápik, a 3-asok összetétele más ugye....

Ja Noé 1 nap 5-ször is kakil, minden kaja után!

lola77

Még ami kimaradt:
Betti: a férjem akkor már a S. gyárban dolgozott 2 éve (1995 óta) mikor kiment Japánba...

lola77

Sziasztok!

Először is boldog névnapot kívánok Cserierinknek (és férjének pedig boldog szülinapot) és Verikának! Legyen szép napotok!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szóval:

Lola:
köszi a táp infót. Most adom neki a régi fajtánkból (1-es), de majd hívom mindjárt a dokinénit. Az a baj, hogy annyira ragaszkodik hozzá. Vagyis annyira nem baj, mert emlékszem, nem örültem, hogy Dóra tavaly ilyenkor semmilyen tápszert nem volt hajlandó már elfogadni, bármilyet adtam, tejet még nem akartam, így muszáj volt előbb odaadni neki.
Nem lenne baj, ha sokszor kakilna, de tényleg hasmenéses, mert van, hogy elég híg, volt tegnap olyan, hogy szinte csak a pelenkát színezte meg nagy foltban, a hígság miatt. Hát... majd meglátjuk. Ha a régi táp, akkor annak már mára tutira ki kell ürülnie.

Emesém: este hőemelkedése volt, tegnap végül is kétszer hányt, de többször volt hányingere. Kíváncsi vagyok, hogy ma hogy lesz. Lehet, hogy inkább lemegyek velük a dokihoz. De úgy sajnálom, olyan jót alszik, nem kelteném fel, de muszáj lesz. Tegnap délután is aludt majdnem három órát, ami tőle szokatlan. Jó lenne, ha olyan gyorsan végig menne rajta, mint a barátnője szülein, mert ők állítólag egy nap alatt helyrejöttek.

Nekem a torkom fáj, meg a fejem, úgyhogy nem vagyok a toppon. Na, ha ehhez még hozzájön ha elkapom Emesétől a hányás, hasmenés, akkor aztán... kidőlök...

Dórika égetése már elmúlt, legalábbis nem fájdítja, már tegnap délután sem, mikor aludt egy jókorát.

Cirmike: tényleg, nem is reagáltam a pohár leöntős sztorira... Hát nem semmi. :) A február 14.-ére emlékeztem, meg hogy volt nős Apátok.

Tényleg, most akkor hány éve van együtt a párjával?

Én: 11 éve, ebből házasság 8 év.

Na megyek, ébredezik Emese. Jó lenne eljutni a dokihoz és nem bánnám, ha lenne ereje délután évnyitóra jönni. Igaz, hogy nem gáz, ha első napokból hiányzik, nem is fogom engedni, ha rosszul van, de szomorú, hogy esetleg lemarad róla.

Na mentem

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Hát látom nem mindenkinél telt jól a tegnapi nap!

EDB anyu!

Ez nem igaz, hogy már megint betegség van nálatok. Jobbulást Emesének. És pont most. Szegény, lehet lemarad az évnyitóról, első napokról. De inkább maradjon le erről a pár napról, mint aztán jóval többről. Mert ha még nem gyógyult meg rendesen, le van gyengülve az immunrendszere, csak még összeszed valamit mellé. Vigyázni kell most, mert ez az új influ ki tudja, hogy fog "viselkedni" most, hogy megkezdődik a suli, ovi. Jaj ne haragudj én nem ijesztgetni akarlak, de hát biztos Te is nézed a Híradót, vagy beszélgettek anyukákkal erről.
Dórika: az jó, hogy nincs baja az ujjának. Látom, akkor ott is működnek a "süket fülek".
Bence: hát ha a tápitól, akkor már abba kell maradnia a hasmenésnek. És volt neki mostanában "szilárdabb" széklete?? Mert arra gondoltam, ha más tünet nincs, nem lehet hogy valamivel szembeni allergia?? De hát gondolom ezt Te is kilőtted, mint eshetőséget!
Pont arra gondoltam, hogy mikor hazajöttetek nyaralásból akkor írtad, hogy milyen jól kipihentétek magatokat (még irigykedtem is nagyon, hogy milyen friss és fürge vagy). Na hát ez sem tart így sokáig, ha Te is lebetegszel, meg a kicsikkel is vannak ilyen téren "gondok". Jobbulást neked is! Apa hogy bírja, vagy már neki is van valami tünet???
Ja és a kabi nagyon jó! Kíváncsi vagyok, hogy tényleg bejön-e Bencusnak!

Lola!

Nagyon finomnak hangzott ez az ebéd! Gergőm is van mikor ennyiszer kakkant, mint Noéd!
Megismerkedésnél látom mi vezetünk, pedig én vagyok a legfiatalabb.

Betti!

Az tök, hogy tegnap tudtatok haladni a házzal. De a "munkások" a "jó huzattal" egyenesen arányosan dolgoztak is ügye! Biztos finomat főzhettél (megint).
Ma megint böli! Kivi vagyok ma, hogy sikerült! Meg ma Te is mész melóba egyeztetni nem?? Vagy rosszul emlékszem?!

Rita!

A Ti megismerkedésetek is tök jó! Hamar jött a nagylányotok! Jó is egy kis csend a házban. Mostanában én is van, hogy mindent kikapcsolva ülök, olvasok...stb.

Cirmike!

Tök jó, hogy mindent sikerült beszerezni a cicushoz! Reméljük ez elég marasztaló erő lesz neki. Nagyon cuki! És dokinál is minden rendben lesz vele! Nálunk az ivartalanítást fél évesen csinálták meg. Vittük kora délután és késő délután lehetett érte menni. Aznap éjjel nagyon kába volt. Olyan rossz volt így látni.

Na küldöm!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nálunk:

Tegnap Apa végre már nem dolgozott, erre Dani egy igen sírós, hisztis nappal reagált is. Már 5 perc fentlét után reggel be is durcizott valamin. Akkor lett jobb kedve mikor átjöttek a mamáék. Nekik produkálta magát. Aztán átmentünk Tatára kicsit sétizni, de ott sem volt toppon. Már fáradt volt, mert nem aludt délután, nem is akart. Ott sétáltunk egy rövidet, majd átjöttünk a Jubi- játszóra. Hát lehet hiba volt. Jó sokan voltak. Dani a kezdeti "homokozós láz" ellenére inkább csúszdázott megint. Vagy 4-5-en csúsztak egymás után. Dani állandóan sietett, hogy minél hamarabb csúszhasson, nézte a mögötte levőt és egyszer megcsúszott a lába a lépcsőn és beverte a száját. Hát pillanatok alatt tele lett vérrel. Nagyon megijedtünk, szaladt vele a kocsihoz én szedtem össze a homokozós játékokat és szaladtam utánuk Gergővel. De a parkolóba érve már elállt neki és már ment is volna vissza játszani, de úgy nézett ki a pólója, meg az arca, szája, mint akit megvertek. Na jöhettünk is haza átöltözni. De nem zavarja a szája, továbbra is jóízűen ette a kukit és itt a teát.

A kaját most a héten nem rendeljük, illetve csak leveseket kértem, meg 2 napra főzit Daninak. Még van sborsó, ma azt esszük. Valami resztelt májra, meg pari kápira is gondoltam a hétre.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Pár kép hétvégéről:
Kép Dani dögönyözi Lucy-t

Kép Gergő így aludt el valamelyik délután!

Kép Gergő a kanapé mögött "kábelrendszerezőt" rágcsál!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: köszi az aggódást értünk! Hát... mintha elfújták volna Emese betegségét. Tegnap amennyire ki volt ütve, most itt ugrál, táncol, énekel, ahogy szokott. Tegnap este óta nem kakilt, nem lázas, nincs hányingere... remélem a nagy része lezajlott. Azért figyelgetem, de mondta dokinéni (előbb hívtam), hogy ha jól van és nem fosik egyfolytában, akkor mehet holnap. Ma elmegyünk évnyitóra, addig kint apa sétál a kicsikkel. Felesleges őket is bevinni, mert az aulában lesz és tök nagy tömeg és meleg van.

Erről jut eszembe, VERIKA: meg vagytok még??? Hiányollak!!! :)

Gabi: jók a képek, Gergő alvósa és kábelevőse haláli hallod! Gondolom,hogy megijedhettél, mikor vérzett Dani szája. Nekünk kétszer Dórinál volt, a száj nagyon vérzékeny, de hamar eláll.
Igen, a Jubi hétvégén elég tömeges, lévén a környéken az egyik legjobb játszótér. Inkább hétköznap menjetek el, ha tudtok úgy, mikor apa esetleg otthon van.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Erikáinknak Boldog Névnapot,Cserierink férjurának pedig Boldog Születésnapot kívánunk!!

Emeseanyu
Örülök hogy jobban van Emese.Az már nagyon jó jel ha táncol,ugra-bugrál.
Nemlehet hogy semmi köze Emese fosijának a barátnőhőz?.Ugye Bence is higat kakkantózik.Vagy teljesen más a kettő?
Leviszed azért őket dokihoz?Vagy igy nem kell hogy jobban van?
Neked is jobbulást.Sajna mi ha betegek vagyunk sem sajnáltathatjuk magunkat.Ugyanugy gyerekezni,házimunkázni kell. :cry:

Gabi
Szuper hogy kicsit kimozdultatok.Szegény Dani szája.
A képek fantasztikusak.Gergőre igencsak oda kell figyelned már.
A bealvós kép viszi a pálmát!!!
Igen nagyon nagyot haladtak a tetővel,holnap már cserepezik.
Sztem én vagyok a legfiatalabb.. :D Bár néha olyan vénasszonynak érzem magam.Se fodrász,se szoli,régi göncök..

Mi több mint 8 éve vagyunk együtt.Decemberben lesz 3 éve hogy összeköltöztünk.A gyerek a 6. évben született.

Rita
Nagyon aranyos a Ti megismerkedésetek is.

Észrevettétek hogy elsőre senkinek nem jött be a párja? :P

Cirmike
Csak nem megy el a cicuska.Drága Rózsika,nagyon jó a neve.Lány amúgy? :lol: :wink:
Csak mert anyósomék Matyikázták egy ideig a macseszt,aztán felvilágositottam őket hogy punis.Igy Matildka lett. :D

Betti

Kép
berna23

Bölcsi ma is sírósan indult.Már reggel teljesen odavolt hogy ma már mennie kell.Hétvégén látni kellett volna rajta a megkönnyebülést mikor mondtam neki hogy nem kell mennie.
Mikor átadtam már majd megfulladt,annyira sikított.Szegény levegőt sem vett.
Hazafele kibőgtem magam a fák között.
Kapom össze-vissza a megjegyzéseket is hazafelé hogy jaj szegény bölcsiben van,vagy a rosszabb,hogy jaj van szíved beadni. :cry: Gondolhatják nem jó dolgomban adtuk be,hanem mert muszáj.
Mindegy nem szoktam adni ilyen beszólásokra,csak pont ma érintett rosszul.
Anyosómék Páromat kivették két hét után,de ott volt nagymama.mi nem adhatjuk fel.

Gabi
Holnap megyek be melóhelyemre,már voltam amúgy.
Holnap a kafetériát kell megtárgyalni csak.

Kép
berna23

Sziasztok!

KÖszönjük szépen a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!
Sajnos történt egy kis baleset az előbb velem.....belevágtam az egyik ujjamba konyhai ollóval:(férjem most ment még kötszerekért.....remélem helyrejön magától,nincs kedvem sebésztre menni.... :evil:

Később megpróbálok hosszabban jönni,de most léggé lüktet a bal kézfejem:((((((((((((

Verika
nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!

Puszi:Erika

cseriviola

Rita!

Hehe! Nem is tudtam, hogy a Zsoltira hajtottál. :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola!

Akkor a férjed ismeri az unokatesómat. Vszínű együtt voltak a japóknál. (Suhajda Józsi)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Boldog névnapot Cseri Erikának és Verikának!!! És Boldog szülinapot Cserieri férjurának! :D

Én nem tudom, hogy melyik megismerkedési történetet írjam le. Ugye 3 volt. 1 a volt férjem, 1 Bendi apja, 1 Matyi apja. :lol:

Én is épp ruhavadászaton vagyok. Én sokat szoktam teszveszelni, vaterázni, babaszobázni. De lesem az eBay-t is. Csak az amcsit. De babaszobán van csaj, aki az angolról haza tudja küldeni a cuccost.
Igaz szezonjelleggel szoktam, főként így ősszel és tavasszal. Matyinak hatalmas a lába, sztem 21-22-es. Most arra lesek cipit. Meg Bendinek oviba. Bár neki kaptunk jópárat. Matyinak kabi nem kell, mert Bendiről örökli a Nike-t. De téli majd kell neki. ...

Ma még megvarrom oviba a lepedőt Bendinek, és belevasalom a ruhákba a jelet. Gondoltam, hogy befestem a hajam. Majd meglátjuk, összejön-e?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

CsEri!

Először is boldog névnapot neked és boldog szülinapot a férjednek!

Jaj! És jobbulást az ujjadnak. Reméljük hamar meggyógyul, csak ahhoz kímélni kéne! De valahogy csak megoldod!
Pedig mára is jó sok mindent beterveztél!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Elfelejtettem mondani, hogy tegnap Gerinek elkezdtem a darabosabb főzi adását. Hát a korábbi 1 üveg helyett, most negyed üvegnyit nyamnyogott el. De nem akarom feladni, mert úgy járok mint most Danival. Bár Ő rafkós most már inkább.
Most úgy is itt van Gerinek az anyatej, amivel kiegészíti magának a hiányzó adagját kajailag.
Vagy rosszul gondolom?? Jaj nem szeretném megint elszúrni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Annyi mindent szeretnék írni , reagálni, de egyszerűen nem tutok ide.CVagy csak olvasni marad energiám.
Antika mostanában szörnyen nyügis. Nem tudom, hogy mi van vele, talán megint fogzik, mert csurog a nyála és folyton tömi a száját..Talán a hasa fáj, megint nincs kaka, bármivel próbálkozom is, nem akar enni sem. Már az sem elég neki, ha ott vagyok és pakolászom mellette a szobában, hanem ott kell, hogy üljön az ölemben és csak úgy játszik. A délelőttök katasztrófák így, semmit nem tudok csinálni.Az éjszakák is ahelyett, hoyg javulnának, most még rosszabbak,Már 2 óránként van fent pár naoja éjjel is és van, hogy nem akar ciczni sem csak visít. Annyira sajnállom szegényt, de egyszerűen nem tudom, mit tegyek.Harcolunka szemüveggel is, én felteszem, ő leveszi..Bár már negyed órákat is fentmarad, de csak akkor tudom rátenni, ha ottvagyok mellette.Nem tudom, hogy mi lesz azzal is..Emiatt a lakás máűr iszonyatosan néz ki, nem tudok rtakarítani, de már kedvem sincs hozzá..
És sz nem elég, ma kaptam a rendőrségről egy papírt, beodéztek tanunak.200-vban, még Biussal a pocakban jártam egy számítógépes tanfolyamra a Mikesbe. Arról kérnek minden számlát , jelentkezési lapot, mindent. Kb. pár hete volt a kezemben, ki id dobtam, gondoltam, minek kellhetne már az??!!Egyébként egy nagyon link Győri srác csinálta az egészet, volt akinek a bizonyítványa sem lett meg.Kíváncsi leszek miért kell bemenni.De ez is, még rohangálhatok oda is..

Kép Kép
joosneagi

Megismerkedésünk: 2000 nyarán randizgattam egy sráccal (régebben is környékeztük egymást, de ekkor annyira nem érdkelt..).Ő tartott a Fényesen az aott táborozó fiataloknak discot, ahova mentem vele és elhívta egy haverját, aki magával csaklta a másik haverját, aki az én Antim volt..Semmi kedve nem volt eljönni, de szerencslre jött. Első látásra kiszúrtuk egymást, igyekeztema közelébe kerülni sé mondvacsinált indokkal kértem, hogy utassa meg hol van az a büfé a strandon, ami még nyitva van, ahol ő a sörét vette..Elkísért, jót vbeszélgettünk, azt elemezte, hogy nem, jókl az újrafelmelegített kapcsolatok..
Aztzán végelett az estének, nem beszéltünk meg semmit.Annyit említettem neki, hogy a Gáli Spár előtti újságosban dolgozom nyári munkán..Azt hittem többet nem látom.. Ez volt szombat este. Hétfőn már korán reggel ott volt nálam az újságos előtt...
Egy hétig járt oda, mindennpap.Mindíg bejött meléém a bodáéba, én meg remegő lábakkal vártam a csókjára, de nem kaptam..:( Aztán megbeszéltünk egy randit..Akkor végre lett csók..Aztűán elég rosszul kezdtünk, mert apám nagyon szigorú volt, nem akart siosem elengedni, sokáig titkoltam is. Nem etesztett neki az sem , hogy fiúzom az meg főleg nem, hogy ekkora a korkülömbség..Én utánna lettem 17, ő 25 volt..Egyszer szakított is velem emiatt, hoyg ő már kinőtt az elkéregetésből..De stzerencsére nem tudott elválni tőlem, így szép lassan apám is megszokta..Aztán 2001 dec.8-án megvolt az eljegyzésünk, édes kettesben Galyatetőn...Következő hónapban meg kiment Németországba dolgozni.Kint volt egész éveben, de amikor hazajött hozzáköltöztem..2003-ban meg összeházasodtunk (tegnmap volt a házassági évfordulónk.. :) ).

Kép Kép
joosneagi

Gabi4

Nagoyn édes Gergő, ahogy elaludt..Olyan pózokat tudnak ezek a Manók produkálni, ha még én ilyen hajlékony lennék...Már Antóka is kezd ügyeskedni, már fel tud ülni egyedül, szeret álldogálni is , ha tartom, de még nem áll fel egyedül..De már nagyon kavar kúszva Bius után, meg négykézláb rugózik, próbál mászni, de csak tolatni sikerül neki.
Azt hiszem te írtad, hogy szoktad nmézni az ingatlan hírdetéseket..Nos, én is miníg lesem, sőt én esténként ha sétálunk az ablakokon is bekukucskálok, hátha látok valami jó ötletet..Mielőtt a szobánkat csináltuk is ezer helyről szedegttünk össze ötleteket..
Most a fürdőt tervezgetjük, ha minden jól megy , akkor télen megcsináljuk.Már nagyon vágyom rá, mert szörnyen néz ki.Hiába takarítom, mindíg olyan koszos hatásúnak tűnik.A kádon a zomán kopott és emitt olyan, mintha koszi lenne..Már a csempét kinéztem a kádat is, már nagyon várom, hogy nekiálljunk, remélem nem jön közbe semmi anyagi rosszaság...Ja, meg a jövő héten cserélik a radiátort a gyerekszobában és a konyhában, de jó lesz, nem kell az t a régi ócskaságot takarítani..
Nálatok a fiúk külön szobában vannak? Ez az egy bánatom van ebben a lakásban, hgy nálunk egy szobában vbannak a gyerkőcök. A mi szobánk két részre van "osztva" a hátsó rész a háló, az első a nappali, egy sarok ülővel van elfelezve. A hall az étkezőnk..

Kép Kép
joosneagi

Cseri Erika!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked, és mihamarabbi gyógyulást!!!

Bius ballagás: tüneményes voltakl a gyerekek, nyuszikáknak voltak öltözve, táncolgattak, énekeltek.Bius folyamatosan leste, hogy hol vagyok, integetett, mosolygott. De komolyan, szinte jobban izgultam, minta ballagók szülei..Ez volt az első szereplése...

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Cserieri:
hú, nem jó ez a baleset! Vigyázz, ne fertőződjön el!! Szegényke! :(

Betti:
de tuti, hogy ott kapta el Emese, mert ott volt ugyanez a betegség múlt héten, mindenki átesett rajta (csak a barátnője nem), mindenkinek egy napig tartott. Aznap, mikor ott volt Emese, a nagymama és nagypapa vigyázott rájuk (szülők dolgoztak) és mindkettő szintén tegnapra lebetegedett, ugyanaz, mint Emesének és ők is jobban vannak mára (beszéltem velük telefonon). Emese azóta is jól van hál istennek, ugrabugrál, ma még nem is kakilt, hányingere sincs. Úgyhogy megyünk évnyitóra... Bencének is szerintem a táptól volt tutira, mert semmi más tünete neki nem volt. És nem lehet véletlen, hogy táp váltásnál. Asszem visszaállunk (mivel sajna a régit nem lehet) a dm-re, vagy van valami jó tippetek 2-es, 3-as tápra? A védőnő szerint 24-48 óra alatt ürül ki a táp (régi), és igaza lehet, mert két napja nem adtam a mildibé3-at, amitől hasmenése lett és tegnap este óta nem volt hasmenése. Most kakilt és teljesen normális.
Istike: szegény.... csak jobb lesz nemsoká. Bár nekünk így zajlott a böliben az első 2-3 hónap! :( Bírom, mikor emberek beszólnak. Normális szülő nem adja be a gyerekét, csak ha nem muszáj, vagy épp úgy gondolja, a gyereknek jót tesz a társaság. Miért kell még ezzel is bosszantani egy gyermekéért aggódó szülőt??? Hülyék. Szólj be igen is, Neked is jót tesz! :)

Tényleg, nem kell valakinek egy bontatlan doboz mildibé3-as (banános) tápszer, akinek bevált?

Remélem az,hogy ettől hasmenése volt, nem feltétlen jelenti, hogy tejérzékeny lesz. Védőnő szerint nem. Családban senkinek nincs.

Gabi: köszi az aggódást. Hát igen, sok baci összejött a nyárra, de így is azért örülök, mert valamennyire tartalmas nyarat tudtunk a gyerekeknek kreálni. Igen, én is félek a sertésfinflulenzától, de pont tegnap láttam egy videót a neten, ahol egy neves külföldi prof. arra kért "minket", hogy semmiképp ne adassuk meg a védőoltást, mert kárt tesz az emberekben. Főként azért, mert az immunrendszernek betesz. Hát... nagyon meggyőző volt. Most legyen okos az ember! :(
Gergő kaja: hát... nehéz. Én biztos darabosabbat adnék a helyedben, ha bokákol esetleg,vagy kihányja, tarts pár hét szünetet. Nekem a két kicsi 9-10 hónapos korától ette a 8 hós bébikaját, előtte bokákolás, hányás volt. Viszont addigra megért a gyomruk rá és nem volt gond. Annál tovább szerintem Te se hagyd húzni, ne csak a pépeshez szokjon hozzá. Rágcsáltass vele nyugodtan kiflit, babapiskótát, nekem tavaly védőnő azt javasolta.

Anikó:
Jó nagy lába van akkor Matyinak. Bencének most 20-as, pedig ő sem piskóta legény. Bár a dechatlonos tornacipője 21-es és pont jó rá. Elég nehezen adom fel a lábfejére.
Én részemről a mostani pároddal való találkozás elmesélésére szavazok, a múltat hagyjuk pihenni! :)

Ági: hát... szegény Ti. Sajnálom Antikát. Bence is elég nyűgös mostanában, kevesebbet is eszik. Szerintem, ha már kérdezel minket, én a hasára szavazok, biztos nem jó, ha nem kakál, biztos fáj neki. Legalábbis ha magamból indulok ki, hogy ha kakilnom kell (már bocs) olyan feszítő érzés, nem? Esetleg gyerekorvost kérdezni egy hasi uh-ról? Szerintem hosszú távon nem az a megoldás, hogy széklet "meghozókkal" tömd. Szemüveg: nem tudok tippet adni. Csak megszokja... Láttam olyan pántot, amit hátul kell rögzíteni babáknak (igaz napszemüvegnél), amit nem tud úgy levenni. Esetleg...
Megismerkedésetek tök ari.... aranyos lehetett Anti az újságos bódé előtt! :)

Na megyek, most már nem jövök estig szerintem. Ezerrel készülök. Még vasalnom kell az évnyitóra, most mostam, teregettem egyet. Fel akarok mosni, Dórikát altatom, szóval... van mit tenni.

Sziasztok

Szilvia

UI: Verika, Lola délután talizunk.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági: édesek voltak a kisnyuszik. Főleg Bianka! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még egy kis dicsekvés a végére... Bence tegnap óta nagyon sokat megy egyedül. Igazából két célpont között még 3-5 lépést tesz, de egyre többször és keveset mászik. Ügyeském... Ilyenkor megáll,büszke magára és meg is tapsolja magát! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági!

Hasonló nálunk is a helyzet. Gergő is lóg rajtam rendesen. Egy szobában vannak. Bár nekünk van hálónk is. Hát majd fel kell áldoznunk azt hiszem azt is egyszer. Gergő mikor jött, szobát cseréltünk. Mi mentünk a kisebbe, de előbb utóbb a fiúknak is kell külön-külön szoba. Bár a férjem is együtt volt az öccsével egy szobában jó sokáig. Milyen jó is volt mikor ott aludhattam, 3-asban aludtunk a szobában :D :D :D
Bius nagyon aranyos volt a ballagáson.
Akkor más is kukkolgatós! :) :)
Szép a megismerkedésetek. Nálunk annyira nem foglalkoztatta a szüleimet a korkülönbségünk.
De jó, hogy újítva lesz a fürdő, radiátor. Talán majd nálunk is egyszer.

Bocsánat, hogy ömlesztve válaszoltam. Orvoshoz készülődünk.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na meg volt Gerivel a második darabos ebéd! Kicsit többet evett mint tegnap, de ma sem szokásos mennyiségét! Én úgy gondolom, hogy ha nem bokákol, nem hány tőle (márpedig nem - ma úgy láttam, már nem volt olyan meglepett az arca a kaja állagától) akkor hagyom most már így a kaja állagot neki. Reggel is egy sajtos kiflit adtam neki. Tök szépen megevett egy kis karikányit, volt aztán ugyan amit kihányt utána kis darabot, de nem vészes. Úgyhogy EDB anyu amiket írtál mind csinálom is, van amit már régebb óta. Jó lenne vele már nem szenvedni ilyen téren. De szerintem őnála nem lesz ezzel gond. Neki az étvágya is teljesen más, mint Daninak. Viszont Dani egész jól reggelizett, téliszalámit, sajtos kiflit. Ebből a szempontból mondtam, hogy rafkós, mert ezt megtudja enni darabosan, a főtt ételeket nem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

V.erika, Cserieri,
Boldog Névnapot!!!

Cserieri,
jujj a kezed! Remélem hamar rendbe jön és nem fertőződik el melóban semmitől

J.Ági,
Boldog házassági évfordulót!
De jó: felújítás! (sok koszolás, de a végén olyan jó)

Szilvi (EDB)
Hát hogy mindig van valami nálatok!!!
Szegény Emese, még jó hogy ilyen gyors lefolyású volt, és reméljük nem jön elő rajtatok...
Bencus... hogy mitől... tényleg a tápszer a bűnös?

Macska!!!
Képzeljétek eltűnt. Tegnap este. Remélem csak a névnapját ment ünnepelni... :lol:
Már 4. napja volt itt éjjel nappal, sose ment messze (épp csak ki a kerítésen és vissza is már).
Tegnap is jól érezte magát, bár Réka délután kicsit sokat nyúzta, de este 7-kor (miután anyumék elmentek) kimentem hozzá (a teraszon az egyik székben aludt) megsimiztem. Aztán fél órával később már hiába hívtam (vacsit adtam volna neki), nem jött elő.
Férjem szerint hagyjam ne keressem majd jön, de nem jött... Ma sem...
Lehet megérezte, hogy ma délután vinném a dokihoz?
Remélem még megkerül...

Ma vannak a lurkók első nap oviban a szünet után. Szívesen mentek. Uzsi után megyek értük.
Én pedig kozmetikus gyakorlaton voltam. Találtam Tatán egy kozmetikust akinek tanulói vannak és még vállalt engem is.
3 x megyek hozzá ki. Reggeltől 13-ig, mert ebédszünete van aztán 3-tól meg már nekem a lurkókért kell menni.
Nagy forgalma van: ma volt 2 kezelés (egy tini, egy idős bőr) egy ajakfeltöltés, 3 szemöldök szempilla.
Az új suli szept közepén kezdődik.
A régit hagyom, bár jó lenne a pénzt visszaszerezni vhogy a bíróság útján. Bár még nem zárult le a nyomozás...

Kimegyek cicust keresni...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Tú vagyunk az első ovinapon. Várta a Dóri nagyon, reggel mikor keltettem szinte kipattant az ágyból és 10 perc múlva már felöltözve ült a nagyszobába, hogy mikor indulunk. Bent is hamar bement, nem sírt, szépen reggelizett, ebédre a palóclevest nem ette meg, de 3 buktát ( ami szerintem fél bukta volt, lehetett látni, hogy elvágták őket ) bevágta. Boldogan kijött, elsőnek végzett a fogmosással és jöttünk haza. Be se állt a szája. Mondta az ovonéniknek, hogy szereljék össze az ágyát mert itt akar aludni. Hétfőtől tervezzük az ottalvást, remélem ügyike lesz!
Zsóci reggel viszont nagyon sírt, mert Ő nem mehet oviba! Még 1 év és Ő is kezdi. De azért jól elszórakoztunk itthon.

Eddig ha jól olvastam Mi vagyunk együtt legrégebben. Mi még 1995 júniusában ismerkedtünk meg a Flash dance discoban. Én akkor 19 éves voltam a Robi meg 20. Sokáig tartott még odajött hozzám. Szerintem 2 hónapig biztos csak néztünk egymást!
Aztán csak 2001-ben költöztünk össze, 2003.08.23-án volt az esküvő és 2005-ben született a Dóri és 2007-ben a Zsóci.
Sokat buliztunk és utaztunk, nyaraltunk. Aztán meg gyűjtöttük a pénzt a lakásra.

Felkelt Zsóci. Megyünk kertezni egy kicsit.

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Van pár dm bababónuszos kuponom, amik szept.30-áig használhatók fel.
Ha valakinek valami kell szóljon, én nem használom el őket, szívesen odaadom.
Nestlé tejpép 250 Ft kedvezmény
Beba tápszre 400 Ft kedvezmény
Beba jó éjt tápszer 400 Ft kedv.
Babylove bébiital 150 Ft kedv.
Pempers pelus 400 Ft kedv.
Pampers Giant pack pelus 500 Ft kedv.
Pampers törlőkendő duo 200 Ft kedv.

Kép Kép
joosneagi

Moncsi!
Akkor majdnem egy napon volt az esküvőnk.Énis 23-áera szerettem volna, a házasságkötőben le is foglaltuk, viszont a kultúrt nem sikerült megszerezni arra a napra, ezért tetettük át 30-ra..

Kép Kép
joosneagi

Még azt a kartam kérdezni, hogy nincs -e valakinek eladó biciklis ülése, olyan, amit a bicó elejére lehet felszerelni kicsi gyerkőcnek.Biusnak már van ülése, Antikának is szeretnék, hogy tudjunk együtt bicózni..Még benézeka bizományiba is hátha..DE ha esetleg tudtok, kérlek szóljatok!!

Köszi

Kép Kép
joosneagi

sziasztok!

Szilvi,
szegény Emese, még jó hogy ilyen hamar túlesett rajta:) De ügyes Bencéd! Áronom olyan kis lusti :lol: Azt hisztm Te kérdezted, hogy mennyi idő telt el "Áronig". Hat hónap :D

Lola,
fúú mit is kérdeztél....nna majd visszaolvasom. Olyan az agyam mint a szita.
Mikor kezdődik a módszertaniban a klub? Még nem tudni?

Cserieri,
szegény! Vigyázz magadra, még jó hogy nem lett komolyad bajod....

Ági,
én is gondolkodtam már ilyen ülésen, a teszveszen találtam is, elég jó áron, végül nem vettem meg, mert csak 15 kg-ig jó...aztán vehetném a másikat :lol: Egyébként nagyon jó ötlet.
Én etetőszéket keresek most..még nincs :oops: a babakocsi levehető ülését teszem a kanapéra...de most már kell egy etetőszék.

Moncsi,
azta flash dance disco...fú akkor én még csak hetedikes voltam általánosban, csak álmodoztam róla, hogy elengednek oda :D
Régen mennyi disco volt...mostmeg...

Cirmike,
:roll: szegény cica. Szerintem vissza fog menni. A cicák hazamennek mindig. Vadásznak, kóborolnak, de hazamennek, hacsak nem esik bajuk :? Remélem minél hamarabb megkerül....

Holnap megyek beiratkozni az egyetemre, Áron anyuval marad...fú úgy izgulok, hogy hazaérjek a délutáni szunyára....különben anyu viheti le babakocsival, hogy elaludjon :shock:
Már csak 9 nap és jön haza Apa..úgy várom már...

Holnap becsöngetnek, kitartást a sulisoknak!

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Szilvia1981!

És szerdán elmondhatod, hogy már csak 1 hét!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Akkor visszamenőleg boldog házasságit!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: