A cukor-terhelesre csak annyit tudok mondani, hogy itt nincs is, nem csinalnak. Kerdeztem, hogy miert es azt mondtak, hogy vizeletben nezik a cukrot minden terhesgondozason es ha cukros vagyok, akkor abbol fixen tudni lehet. Hat, nem tudom, hogy ez tuti biztosan igy van-e, de gyanitom, hogy nem szorakoznak azzal allamilag, hogy veszelyeztetik Nagy-Britannia osszes kismamajat.
Ma nekunk mozgalmas napunk volt, meg reggel foztem chilis babot, majd nagybevasarlast rendeztunk, azutan itthon voltunk harom oracskat es ismet megprobaltunk egy-ket dolgot lenni, amibol egy dupla sajtburger lett nekem.
jah es rengeteget mostam, hogy ne hagyjak itthon koszos ruhat, illetve tisztat vigyunk.
A ti ferjeteknek is gyujtogeto maniaja van?
En a Ferietol neha mar ki vagyok keszulve. Idorol idore talal valamilyen megvenni vagy cserelni valo elektronikai kutyut. VAlamivel mindig potolni kell az asztali gepet, ahhoz mindig egyre nagyobb monitort kell venni, de lehet boviteni memoriaval a laptopot is, csereljuk le a telefonokat, mert van olyan, amiben sokkal jobb a kamera es fenykepezo minosegu felvetelt csinal (ezt alairom), persze az o profi fenykepezojehez is gyakran kellett venni meregdraga objektiveket (de ezzel legalab penzt keres). Ket hete kitalalta, hogy vesz kamerat, mert azzal megiscsak jobb videozni. En mar nem szoltam. De azota mar vett hozza ilyen lemezt, meg olyan hatalmas kapacitasu memoria kartyat, pot aksit, , meg mittomen milyen kabel, tan meg makviragot is, de most meg mar annyi kiegeszito van hozza, hogy ma taskat is kellett venni hozza.
Mar most latom, hogy mi lesz a vege: mire minden meglesz, addigra megunja es ennyi. Nem is hasznalom a kamerat (elvileg en kaptam, hog a gyereket filmezzem), mert hiaba van meg, ha a polc tetejen van (most mar melyen a taskaban), ha Kristof csinal valamit gyorsan, akkor ugysincs idom eloszedni azt, a telefon van keznel, gyorsan filmezek azzal ugyanugy.
Komolyan mondom, hogy en nem ertem a pasikat!
Arra is rajottem, hogy ha lany lenne a masodik baba, akkor nemtom hogy vasarolnek neki. Ma harom fiubabanak vettem ruhacskat es ket lanygyereknek. A fiu cuccokat percek alatt kivalasztottam, a lanycuccokert at kellett menni masik aruhazba, mert mindegyiket csak nezegettem, de egyiket sem tudtam volna elkepzelni gyereken.