Sziasztok csajok!
Biza becsengettek.
Mi ma kapjuk meg a könyveket.
Persze holnapra legyen becsomagolva ebe az átlátszó öntapadós sz@rba
Majd be lesz.Én tavaly évközben vettem a müllerben csomagolót.Vastag átlátszó és nem kell szabni.
Tuntun:apával pénteken megyünk fogorvoshoz,csak rutin ellenőrzés.De muszáj ,mert csak így van garancia a javított fogakra.
Nem csináltál képeket a paprikás pofiról
Ja úgy irigyellek ,hogy ilyen talpra esett Ricsi.
Berni csak bizonyos helyzetekben,anyóssal kitárgyaltuk,hogy az a baj,hogy még nagyon játékos.
Probálja összeszedni magát,de egyenlőre csak szétszórtság van belőle.
Jó azért nem aggódom,mert megérik az a kistök
Ani:
remélem ma már jobban vagy!!!!!
Gyógysugik!!!!
Dinuss:sajna nem tudok segíteni.
Az én dokim 5-dik héttől a 9-dik hétig hetente nézte ,hogyan fejlődik a babócám.Nálunk bonyolult volt a helyzet,nem vetélések miatt,figyelt.De féltett és bizot benne ,hogy megmarad a baba.
Kaptál valami gyógyszert,utrogesztan vagy valami más progi pótlót?
V.andi köszi az infót!
Dius:jaj de édesek,jó kis hurkái vannak Árminnak.
Rékababa:júj........bakker nem semmi,és akkor mi van ,ha valamelyik gyereknek pl maradandó sérülést okoz
.Pl megüti a szemét,ez véltlenül is előfordulhat ,de kösz szépen.Így 1% esélyből hogy előfordul lett 99%-ék.
Nagyon sajnálom és remélem nem lesz túl sokáig az ovitokban!!!!
been:a sulit várja ,csak a tanulást nem!
Talán nem, lesztek betegek.Mondjuk most elég sokan küszködnek takony korral és torokfájással
Mesi:nagyon cuki a lánykád.Lassan mentek nyaralni,hmm kicsit irigyellek.remélem jó időtök lesz.
Mi annó -így szeptember elején voltunk Bibione -ban-Apa kiakadt ,hogy minek rakok be farmert,meg melegítőt,na most este eltudtuk viselni.
Na most lépek a többieknek puszi!