Új privát üzeneted érkezett!

Szisz nem tudom......nem hinném hogy elkaptam valamit......ki se mozdulok.......

anyababi igen vagyok iwiwen........:))
Halásztelki vagyok......

Hajnalocska nekem is fájt már előtte is a derekam de nem ennyire és nem ennyit.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mindjárt reagálok, csak jöttem üzenni Murphy bácsinak, hogy kapjabe és lehet máshová költözni... :evil: 2 napja meghalt a nagy asztali szgépünk. Nemes egyszerűséggel nincs kapcsolata sem a billentyűzettel, sem a monitorral. Aztán elfüstölt az egyik memóriája. Férjem informatikus, de fingja sincs melyik alkatrész mondta be az unalmast. Sorra elkezdjük lecserélni, darabonként 10-30 ezer... Aztán tegnap a szivattyúnk égett le. Tök jó... 16 ezer volt a piacon egy új... Ja és reggel a postaládában várt az elmű sárga szerelmes levele, miszerint az éves leolvasás után 148 ezres tartozásunk van... :evil: :evil: :evil: :evil: hurráhurrá.

Na visszaolvasok, és reagálok. Hacsak a gyerekek, meg a férjem másképpen nem gondolják.. :P

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó
:( Szerintem ellenőrizd le a mérőórát, mert azért ez egy picit nagyon sok...

Nitácska,
Jobbulást! Szerintem fogjuk a frontra!!!
pocok001
 
 

 
 

Sziszkó,
én is csatlakozhatom, azok közé akik Téged értesítenek?
pocok001
 
 


Natehát.

betty: gratula a tesódéknak. :D

till: Nem vagy semmi... szeptemberben 2 esküvő 1 nyaralás. De igazad van. :D

szilveeaa: a combom nekem is ott fáj. Elég car így reggelente, meg éjszaka, meg hajnalban kikelni az ágyból.. Tisztára, mint egy rokkantnyugdíjas nem? :lol: :lol:

hajnalocska: A vállad fáj? nekem vagy a derekam, vagy a hátam, vagy a jobb oldalon a mellem alatt a bordáimnál. Tényleg talán egyedül a vállam nem fájt még.. :lol: :lol:
Az olyan embereket én is utálom, akik jaj de szeretnének gyereket, de ne hízzanak, meg feszes maradjon mindenük, meg mit tudom én. Áááááá kiborulok az ilyenektől. A másik amitől a falnak megyek - egy másik topikban olvastam, meg hallottam pár embertől is - hogy pl lányt szeretne, de fia lesz és kiborul, hogy nem ezt akarta. Hát könyörgök. Nem az a lényeg, hogy ne beteg legyen???? :roll: Vagy én vagyok hülye? :roll: :oops:

screen: én nem tudok eljutni olyan bölcsőhalálos tanfolyamra. Esetleg valami konkrét jótanáccsal tudsz szolgálni? :roll:
Gátmasszázs... hát nem tudom. Inkább a gátmettszés. Apuson kívül senki ne matasson nekem ottan hosszasan.. :roll: :lol:
Ezt a csomagot meg asszem a kenguru gold, vagy a brendon üzletekben is ki tudod váltani. Azt hiszem. A dunakeszi osannál lévő kenguru goldban tuti. :D

sziszkógrillezés... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: énisakaroook. Bár most esélyem sincs rá, mert akkora a szél, hogy elfújja a grillezőt... :roll: :lol: :lol: De tegnap este én is vackul voltam. Sütöttem oldalast, de olyan sós és fűszeres volt, hogy égett a gyomrom. René persze nem volt itthon... :?

sztercsi: jobbulást a párodnak! :)

kkia: Remélem azért a munkatársnőd rettentően hálás lesz neked ezért.. :roll: :wink:
Az urad....Mondd meg neki, hogy majd vele együtt, de neki akkor plusz súlyokkal kéne... :roll: :lol: :lol: :lol:

sztercsi: nem nehéz velük közlekedni, csakhát a piac, mint tudjuk naaagy kísértés a gyerekeknek... :lol: :lol: ( meg nekem is khm... :oops: :oops: :oops: )

kicsike: a te férjednek is jobbulást! :) Az ismerősöd, meg marha rendes.... :evil:

anyabebi: köszi a bókot. :D :oops: :oops: :oops: A hosszú haj addíg állt jól, míg copfban volt. :lol: Majd keresek olyan képet, amin ki volt bontva. Hát olyan Somás... :roll: :lol: :lol: :lol:

Őzike: nekem a secsemős nővér azt mondta, hogy a neogranormon sem gáz, ha bekerül a baba szájába. Kisit persze meg kell törölni, de nem kell levakarni, mint pl a garmastant, ami viszont nem kerülhet a baba szájába. :roll: Na így legyen okos az ember... :P

vcsibe: enyim apa, már A fia megszületésénél sem volt az a halálra izgulós fajta.. :lol: Állítólag, míg a felesége vajúdott, hazament aludni.. :roll: :lol: :lol: A lányoknál, meg most max annyiban kispapásodik, hogy azok a hülye hormonok az ő agyát is ellepik néha.. :roll: :lol: :lol: Ja meg Vivivel nem csak én szedtem fel + 20 kg-t :roll: :lol: :lol: :lol:

nita: Vigyázz magadra te! ( kár hogy nincs puszilósszmájli..)

sziszkó: az a baj, hogy sokminden jele lehet. :D Feldagad az arcod, ingerlékeny leszel, vagy túl nyugodt. Álmos leszel, vagy épp pörögsz. Passz. Majd meglátod. :D

judy: jó felőled hallani :D Nekünk a bekötés az összes esetben ingyen volt. Ha online regszitrálasz akkor általában eltekintenek a bekötési díjtól. Persze ez csak tipp. :wink: :D

zsrit: nyami... Na most irigyellek. Nekem mostanában nincs kedvem főzni.. :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


fúapám el sem, hiszem, hogy hagytak visszaolvasni békében és reagálni. :D :D Ennek örömére megyek és eszem valamit. Ma még nem ettem... :roll: Hogy hogy jött fel + 6 kg most nem értem komolyan. Mindegy. :D Megyek kotorászom a hűtőben picit.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogo! Nekem sincs kedvem főzni, de muszáj, ha nem akarunk éhen veszni, de asszem ez nálatok sincs másképp! :oops: :D

A vállam csak a rossz tartástól szerintem, vagy a melleimtől! Ami iszonyatos, az a derék fájdalmam, meg a bal oldalon a csípőm, vagy a forgóm, vagy már a tököm se tudja, hogy mim...,ja és a bordák fölött a melleim alatt, na az még fincsi szokott lenni! :evil: 8)

Úgy megyek már mint egy 90 éves, sőt... vagy egy pingvin... :?

Na másztam, vagyis vánszorogtam ebéd-vacsit csinálni!:D
hajnalocska
 
 


Hajnalocska az Én férjem mostanában így nevez pontosan a derék fájásom miatt ,hogy pingvin.Főleg este és éjszaka ha kicsit pihenek és utána elindulok.Olyankor valóban érdekes a járásom :D :D

Pattogó a mérőállást ellenőrizd szerintem is mert így nagyon durva.

Mrsparis jó hallani rólad.Nagyon furcsa,hogy csak ritkán ugrasz be.

Lányok az ismerősöm valóban jól kiszurt velem. :(

Holnap megyek egy "kis körútra"babaruha ügyben. :D szegénykémnek még nincs rugija egy sem. :shock:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Te jó ég, mennyit termeltetek megint. :D :D :D Majd később megpróbálok visszaolvasni, most csak gyorsan bejelentem, hogy megjött a Kevin körforgója, amit tesz-veszen vettem. :D Ja, meg a fitneszlabdám is. :D Majd megpróbálok képet csinálni, és felrakni gmail-re a körforgóról. :D

Majd jövök, addig is:

PUSZI MINDENKINEK
bobóbaba
 
 


Halihó!!!

Én is jöttem :)
Pattogó-Soma-Rita: :x Ez a Murphy nem túl kellemes, vegyél be egy leszarom tablettát és pihizz mást nem tehetsz :wink:
Főzés: egyre jobban nincs kedvem :( Ma főztem sárgaborsó főzeléket. MOstanában csak azt főzök amit ÉN kívánok (de azt adj uramisten most azonnal), a többiek meg egyék ha éhesek. :)
A fiú-lány témához annyit, hogy nem vagyok nagy politikus de láttam nemrég a story tv-n Orbán Viktorral egy interjút ahol kérdezték hogy hány gyereket terveztek erre ő mondtam hogy egyet sem, ők csak fogadták és ha jönne azt is fogadnák. Ez az én szívemnek annyira kedves volt, hogy azóta ez nap mint nap eszembe jut. És amikor ilyet hallok, hogy miért ez vagy az és miért most és nem előbb vagy később akkor arra gondolok hogy meg sem érdemlik. De ez az én véleményem. :oops:
Babaholmik: Asszem szerencsés vagyok, hogy a Barniról nagyon sok ruha el volt rakva és most szinte nem is vettünk csak 1-2 ruhaneműt. Szar lenne ha most komplett ruhatárat kellene venni, és mennyi pénz. :roll:
Így csak a kiságyat, babakocsit, mellszívót + pár nem szükséges dolgot vettem. Úgyhogy szülhetünk :), mindenünk van :).

Ezeket ma vettük :oops:
Kép

Puszi, később jövök :)
anyabebi
 
 


Juuuuuj lányok!!!

Lőttem az előbb a teszveszen egy vegyes kókusz-szivacs matracot 1150 ft-ért. :D Olyan ügyi vagyok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


anyababi édesek a rucik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pattogó! A jobb oldalon, a mellem alatt a bordáimnál nekem is fáj, vagyis olyan, mintha nyomná valami és elzsibbadna. Most nem azt mondom, hogy örülök, hogy neked is, de legalább tudom, hogy ez nem valami egyedi eset... :oops:

Anyabébi, te aztán rajtra kész vagy... Klasszak a rucik!

Főzéshez nekem sincs sokszor kedvem, de most nekiállok palacsintát sütni. Szilvás-diósat... Valaki?
:lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Köszönjük, de Sajna a férjem nincs jobban. Homeos Stodat ivott reggel. Na meg mézes teákad adok neki. Most elment dolgozni :( Raktam túlélőkészletnek lázcsillapítót, strepsilst és neo citrant. Csak 12 órát dolgozni így...szegénykém.

Kkia! Massa hasonlat nagyon tetszett. Én is pont ilyen voltam. Főleg, hogy a munkám miatt sok nagy teljesítményű autócsodával mehettem. Nyomtam is ezerrel :) Most meg mint az öregek. Azt hiszem később se lesz már az, mert akkor a picire kell vigyázni

Kicsike! Kitartás a melóban. Ha az ismerősöd otthon volt, akkor annak a ygereknek nem kellett volna megbuknia, legalábbis nem 2ből. Az Erős Antónia szűlt császárral, de ikreket.

Anyababy! Tessék bejelölni nyugodtan!

Sziszkó! Sajna nálunk is gátmetszéssel kezdenek. Az ellenkező esetben meg az inkontinencia ami nekem elrettentő vmi miatt. Odaért a lehülés?

Hajnalocska! Igen, ma kiélvezni a lehülést. Holnap meg jön újra a melegedés. :evil: :evil: Miéért?????

Pattogó! Te annyira ügyi vagy!!!!

pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Szilveeaa! Olyan palacsintát még nem ettem. A tölteléket hogyan csinálod?

Tegnap a fülledtség miatt nem tudtam sült krumplit csinálni(nem akartam kicseszni magammal, így is kínszenvedés volt a meleg), de most nekiállok. :) De olyan tuti mekis hambi, bigmac, sajtburger annyira jól jönne..... Ilyenkor nincs otthon a férjem, hogy elküldjem :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


pattogobolha írta:2 napja meghalt a nagy asztali szgépünk. Nemes egyszerűséggel nincs kapcsolata sem a billentyűzettel, sem a monitorral. Aztán elfüstölt az egyik memóriája. Férjem informatikus, de fingja sincs melyik alkatrész mondta be az unalmast. Sorra elkezdjük lecserélni, darabonként 10-30 ezer...

A kedvesem szerint tápegység vagy alaplap...
Inkább az utóbbi...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


én kérek olyan palacsintát!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


szilveeaa írta:Főzéshez nekem sincs sokszor kedvem, de most nekiállok palacsintát sütni. Szilvás-diósat... Valaki?
:lol:

Palacsintát az ablakomba! MOST! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


sztercsi írta:Szilveeaa!
Tegnap a fülledtség miatt nem tudtam sült krumplit csinálni(nem akartam kicseszni magammal, így is kínszenvedés volt a meleg), de most nekiállok. :) De olyan tuti mekis hambi, bigmac, sajtburger annyira jól jönne..... Ilyenkor nincs otthon a férjem, hogy elküldjem :evil: :evil: :evil:

Sült krumplit én már csak a sütőben csinálok. Megveszem a sima fagyasztot krumplit, locsolok rá 1-2 ek. olajat és megmutatom neki belülről a sütőt. Gyönyörű pirosra sül, csak egyszer-kétszer át kell forgatni. És nem csöpög az olajtól.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Helló!

Megnéztem a g-mailt
Zsrit: tisztára úgy nézel ki mint Pocahontas :) Széééééééép
Judy: Megnéztem a képeket nagyon cukik a kisruhák én sem tudtam volna otthagyni :) Pocak növöget :)
Pattogó: Ugye-ugye teszvesz! Olllyan ügyes vagy (mint én) :mrgreen: Én tisztára rá tudok kattanni :oops:

P-A-L-A-CS-I-N-T-A!!!! AKAROM!!! KÉREK!!!!

Nita: mgetaláltalak :)
Sztercsi: megkereslek :)
anyabebi
 
 


Hú, csajok, meg kell tízszereznem a palacsinta mennyiséget, már látom... Sztercsi, a tölteléke tulképpen szilvaszósz sűrűje, a leve pedig az öntet... Azért cserébe dobhatnál sült krumplit...

Sztercsi, Kkia - jövő ilyenkor nyomunk valami versenyt: ti kocsival, én motorral... :lol: :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Azta mennyit írtatok!!!!
Tényleg nagyon beindult a topic :)

Kicsike :) Anikó :) Sziszkó :)
Anyabébi :) - és bárki :lol:

jöhetnétek, maradt kaja!!!

Betty :)

Gratula a tesódéknak, tööök jó!!
Nálatok minek fűtés ?? :shock:

Till :)

ez elég bevállalósan hangzik !!! Jól bírod ezek szerint :lol:
én már nem nagon tervezek szeptemberre programot ...

Screen :)
tanfolyamra hogy jelentkeztetek?
Nem tudod csak ott van?
- tudom szenya vagyok, de nekem jobb lenne egy rövidebb is ...

Ja és az öblitőn én is épp tegnap agyaltam, aztán nem tettem bele semmilyet, csak mosószert 8) 8) remélem így ok lesz.
Fiúkkal emlékszem egy évig mindenüket külön mostam, de hogy mivel arról gőzöm sincs már ...

Sziszkó :)
átérzem a helyzetet! - hú mi is nagyon szarul aludtunk, pontosabba nem aludtunk ... meleg - ablak ki - szúnyog be - ablak be - végül klíma be, de nekünk csak mobil klímánk van az meg jó hangos :roll: + tízezer másik oldalra fordulás/éj

- na és látom Sztrecsi :) Neked is remek éjszakád volt :evil:

KKia :)

án már Rád nem tudok mit mondani csak hogy megszállott vagy!! :lol: :lol: Hát hányszor "zavarjunk" már haza ??
No de hogy még szombaton is ??? :roll: :roll:
Ejnye

Judy :)

jó hogy jelentkezel és jól vagytok!
Gyere gyakrabban :)

Pattogó :)
pörögsz Te eleget + úgy zajlik Nálatok az élet, hogy nem csodálom ha néha napján nincs kedved főzni :) :wink:

Hajnalocska :)
neked megy törődés +++++
borda fájástól én csillagokat látok már ... nekem ez a fix fájdalmam van már hetek óta :( + a kezdetek óta állandóan abordáim közé szorul a levegő - mint ma is - és az nagyon fáj ...

Szilveaa :)

palacsintát én is kérek!!! - bár látom nagy a túljelentkezés :lol: :lol:
Ja - és írhatom Neked az sms-t mint hírhozónak
?

motor - hah - öülök ha az autóba bepréselődök, így is mindíg keményedek az autózástól ...
De azért megnéznélek ahogy bébiüléssel rallizol jövőre - márha ilyen létezik 8) 8) (Bringához van ugye)

Anyabébi :)
NNa ezt most bóknak vettem :lol: úgyhogy drága vagy - ma csináltam pocakos fotót - hát ezeken Pocahontas max. egy bazi LCD-n lehetnék ami széthúzza a képet és ahol Pcahontas is jóóó nagydarab ...

Nálunk:

Iszonytos zűrös rohanós napom volt reggeltől a keresztelő miatt + hogy annyian jöttek hozzánk ...takarítás + előkészület + kaja + fejen pörögni a vendégek körül + elpakolás utánuk ...
HÁÁÁt ez nem nekem való már :?

Plusz képzeljétek 38, 5 a lázam és fájnak a csontjaim meg a bőröm .. semmi más tünet
Nem tudom hogy mi a sz@r ez de vergődök - mert sehogy sem jó / se ülve se fekve se sehogy


R

Kép
zsrit
 
 


Anyababi vissza igazollak!!!!!!!
zsrit jobbulást!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Mamikáim! :lol:

Tilli
"Vackorral a 35. héttől szobafogságra ítéltem magam, mondván: bármikor jöhet, erre nem ráhúzott még 1 hetet? - most nincs kedvem itthon malmozni és agyalni, inkább mászkáznék, ha engednek"
menj amíg még teheted, és nem lóg rajtad egy 4kilós gyerek,akivel mindig van valami "probléma". :roll: :lol: :lol:

Szilveeaa
"azt néztem, hogy egyre sűrűbben irogatjuk egymásnak, hogy "nem is vagy bálna....""
és a szülés után is még mennyit fogjuk egymásnak írogatni :roll: :lol:

Hajnalocska
"Én lehet, hogy túl egyszerű vagyok, de én attól parázok, hogy mi van, ha nem jövök rá, hogy az amit majd érzek, azok már a fájások!! Vagy ilyen nem nagyon fordul elő?"
legkésőbb akkor úgy is észreveszed majd, ha már Pantika feje kibukkant. :mrgreen: :mrgreen: na jó ez rossz vicc volt...nyugi tuti észreveszed majd, mert egyforma időközönkét,egyre sűrűbben és egyre erősebben érzed majd. :wink:

"Ja és öri-hari, mert senki nem írt nekem, és nem foglalkozik velem az előző két oldalon..."
úú deciki..bocsi :oops: :lol: velem meg ezen az egy oldalon nem foglalkozott senki :twisted: :lol: (mondjuk még nincs vége az oldalnak :lol: )

Betty
Tök jó olvasni, hogy milyen boldog vagy végre. :D :D

Screen
"Tegnap voltunk bölcsőhalál megelőző tanfolyamon a Heim Pálban. Hasznos volt, de folyton majdnem bőgtem."
:( :( :( hál' istennek elég régen hallottam már ilyenről (kopp-kopp-kopp)

bimbővédő krém: nekem az Aventes vált be, most is azt vettem.
öblítő: nem vettem külön öblítőt, Char nem volt érzékeny rá,remélem Alex se lesz.:roll:

Pattogó
"De a gyerekeimet egyedül a hipeszupermarhadrága kifejezetten babáknak kifejlesztett nivea termékek csapták ki."
enyém meg csak ezeket bírta. :lol: ő a Jhonson's termékeket nem bírta...ebből is látszik mennyire nem egyformák. :D

Sztercsi
"És szenvedésem közben a férjem belázasodott, elkapta ezt a torokgyulladást".
szegény...jobbulást Neki! :wink:

"Nekem is ingadozott minden, örülök, hogy te is jobban vagy."
köszi :oops:

Kkia
"Hello lányok! Olyan kellemes ez a kommunista szombatreggel"
:mrgreen: :mrgreen: :? :?

ezektől a 'celebmamiktól' (pl. Rubint Réka,Béres Alexandra stb.) én is kivagyok. :evil: :evil:

Kicsike
"tehát szeptember közepéig még biztosan melózom"
és mindezt a csaj miatt? :shock: :shock: :evil:
mielőtt betanítottad volna nem tudta, hogy mettől-meddig kell dolgozni??? :x

Anyabébi
"Én inkább petyüdt testű szumós mama szeretek lenni"
:mrgreen: :mrgreen:

(inkább én is, minthogy én legyek Béres Alexandra..én úútálom. :oops: :lol: )

"Nitát kerestem de áááááááááááááá nincsis tömegneved"
mér jobb lenne ha mondjuk Kovács Mária lenne? :mrgreen: :mrgreen:

Chardonnay
"tetőtérben lakunk, és nagyon utálom a postást, mert utána alig bírom visszavonszolni magam az emeletre."
másoltass neki kulcsot :mrgreen:

Kicsike
aaaz erős Antónia szült ikreket meg a Lilu kisfiút :D

Csibe
"Szerintem senki sem bálna, mert Monica kb. akkora, mint én. Én pedig nem vagyok bálna! Punktum!"
te nem is vagy az :lol: ellenben énn.. :mrgreen: (najó nem..)

"a ti kedvesetek kispapásodnak? Az enyém igen.. Már ő is kijár éjszaka pisilni. És gyakran felkel, amikor én kimegyek. Volt hogy az ágy szélén próbáltam fókuszálni, hogy tudjam merre kell menni és megkérdezte, hogy baj van-e"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Az enyém Charnál velem együtt hízott. :shock: Most már rutinos :lol:

Sziszkó
"Sajna a gyöngyösi kórházban csak gátmetszéssel lehet szülni"
:shock: Én úgy tudtam,hogy minden Mo.-i kórházban meg lehet próbálni gátvédelemmel szülni.. :roll:

Hogy milyen jelei vannak,hogy közel a vég? először is nyákdugesz távozik, ezt vagy észre veszed vagy nem, és miután távozott még akár 1-2 hét is lehet szülésig. Aztáán vagy előbb magzatvíz folyik el, vagy előbb a fájások kezdődnek, kismamája válogatja.És egyre sűrűbben és egyforma időközönként jönnek a fájások.

Judy
Sajnálom, hogy nem tudsz sűrűbben jönni, de örülök, hogy minden rendben veletek. :D

Nita
jobban vagy már?

Hajnalocska
"Én néztem a képedet, de valahogy nálam csak, hogy a halaknál maradjunk, ha már vizi élőlényhez hasonlítod magad, de én max. csak egy pontyot láttam a képen."
:mrgreen: igen. óóriáásponty. :mrgreen:

Pattogó
Murphy-bácsi télleg kapja be, és költözzön tőletek :evil: (de ne hozzánk :mrgreen: )

Anyabébi
k*va jók a rucik! :wink:

Zsrit
eszméletlenül csini vagy és a fiaid pedig nagyon jó pasik! :wink:

Anikó
Panni gyönyörűű.

Judy
nagyon csini vagy és a rucik pedig nagyon jóók. :lol:

na megyek vacsizok valamit
Vendég
 


Rita, akkor most PIHI ezerrel! Nehogy megbetegedj! Küldök neked is gyógypalit! :D
Hírhozónak írj be nyugodtan!
Ja, és a fiaid eszméletlen helyesek! Örülök, hogy kis Szonjám korosztályában ilyen jó csávók vannak... Nem mintha engedném majd pasizni :lol:

Monica, párod most mitől rutinosabb mint a múltkor? Az enyémnek már van egy csomó gyereke, hízás terén mégis rutintalan... Már ő is felszedett pár kilót... :lol: Remélem nem nőnek meg a mellei mialatt szoptatok :shock:

Kép
szilveeaa
 
 


Monica: Kikérem magamnak, mert a legelső hozzászóló a lap tetején Én voltam és írtam Neked is!:D

Most már alig van olyan testrészem ami ne fájna!

Sorolom fájdalom nagyságának sorrendjében:
-derekam
-zsibbadnak a lábaim
-a bal forgóm
- vállam, lapockám
-és viszketek, mint a rühesek...

...szóval ezek után jobb éjt kívánok mindenkinek! :lol: :?

Zsrit!Jobbulást kívánok neked, vigyázzatok magatokra!
hajnalocska
 
 


Anyabébi nagyon jók a rucik.
Már nem emlékszem ki mondta,hogy a Kikben vannak jó kis akciós babacuccok,de mivel nagyon közel van hozzánk 6km.délután elszaladtunk ,és valóban szuper dolgokat vettünk.Az egeres rugi bodyval megvan :D ,rövid újjú pólók 350Ft./db.de ezeket nyárra vettük,plüss rugi sárga-fehér 1200Ft.,2db.kötős kis sapi fehér 350Ft.Nagyon édik. :D :D

Pattogó nagyon jó vagy tesz-veszen :D szuper ügyes.

Szilveeaa,Pattogó borda fájás Nekem kb.2 napja van úgy érzem az Én ébikém legújabb szokása ,hogy oda fúrja be kezét vagy lábát. :D

Sztercsi az Én férjem sincs sokkal jobban annyi,hogy elmúlt a torokfájása a sok strepsils szopogatásától.Azért köszöjük mindenkinek a jókívánságokat.Most vettem neki coldrex tablettát.

Szilveeaa remélem nekem is jut palacsinta. :shock: :shock: Most megint annyira megkívántattátok velem,hogy holnap lehet megint sütök.

A tegnapi gesztenyepüré sem volt egyszerü.Ma vettem gesztenye masszát és lehet,hogy most be is nyomok egy jó kis adagot. :D ha már palacsinta nincs :wink:

Zsrit köszi a kaja meghívást azthiszem elfogadom nagy örömmel :D

Mennyit beszélünk a kajáról :D :D Itt mindig mindenki tudna enni legalábbis nasizni :D :D

Monica de igen tudta a csaj,hogy mi a munkaidő.Persze a pénz tetszett volna neki.Így sem járt rosszul anyagilag ezzel a 8-nappal. :?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Monica köszi már teljesen jól vagyok........
csak most meg rám jött a "kangörcs" :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szilveeaa,
olyan fájások, amik mensire hasonlítanak :roll:
Vackornál is így kezdődött: nem túl erős mensis fájás, ami eléggé rendszertelenül jött és abszolút bírható. (Azért szerintem ennyi belefér, ilyen késő terhességben :roll: - de drukkoltam, hogy elmúljon! Utoljára hétfő éjjel volt ilyen - kop-kop, azóta nem)
- bal forgóm nekem is régóta fájdogál :roll:

Hajnalocska :lol: :lol: :lol:

Betty,
igen, én is siettetném a szeptembert :roll:
(olyan furcsa: még egy teljes hónap, mire itt az október, közben Twins meg már babázik :roll: :roll: :roll: )

Screen,
mit tudtál meg a Heim Pálban?
(amit tudok:
- háton kéne - elvileg - altatni a babákat (hozzáteszem: Vackor soha nem aludt el háton!!! :shock: sőt, mivel "bukós" baba volt, meg is fulladt volna, ha háton altatom :roll: )
- nem szabad, hogy túlmelegedjenek alvás közben

de mit kell csinálni vész esetén?- de ne legyen ilyen!!!

Mellbimbóra krém: nekem az Avetn-et ajánlották
babaruha öblítő: én FM termékeket használok

Sztercsi,
gyógyulást Apának!!! Tényleg ne kapd el!!!!! :roll:

Kkia,
sajnálom az ilyen kismamikat (Béres A, Rubint R.), szegények azt hiszik, bizonyítaniuk kell és a világ is azt várja tőlük, hogy csak a hasuk nőjön...pocsék lehet nekik! :shock:
Nekem 13 cm-t hízott a popsim, és Apa odáig van érte! :lol:
Ez az időszak nem a fitness-idomok időszaka, ezt tessék tudomásul venni! :lol: - ja, és majd együtt diétázunk, ha kell, oksa? :wink:

Hajnalocska, Kicsike, Sziszkó
nyugi, fel fogjátok ismerni a fájásokat, nem lehet összetéveszteni semmivel!!! Olyan, mintha meg akarna jönni és először csak fél óránként jön kb, majd sűrűsödik. Akkor kell indulni, ha kb. 5 percenként jön, onnantól 6-8 óra alatt megvan a baba!
(persze ez mind nem érvényes, ha elfolyik a magzatvíz vagy vérzés lép fel, akkor azonnal spuri a kórházba!)

Anyabébi,
köszi a pelustippet és a jelölést is! :P

Zanikó,
nekem semmi gondom nem volt a gátmetszéssel :roll: - nem is fájt jelentősen és nyom nélkül gyógyult! (inkább most is ezt választanám, minthogy valaki olajjal "ott" matasson nekem :oops: )

Char,
taposógép nekem is naponta 2x a 3. emelet oda-vissza :mrgreen:

Kicsike,
én sem sportolok most semmit, de egy csepp lelkifurim sincs!!! (Amúgy pedig kondigépes edzést nyomok heti2-3x, de majd csak szoptatás után fogom ismét elkezdeni!)

Pocok,
köszi a törlőkendő infót! :P

Pattogó,
szerintem elmértek valamit!!!! nehogy kifizessétek, kérjetek ellenőrzést!

Monica,
szuper vagy, megint mindenkire gondolsz! :D Magadról is tessék mesélni! :wink:

Akinek nem írtam név szerint, küldök egy dupla adag virtuális PALACSINTÁT!!! :lol: :lol: :lol:

tillidian
 
 


Szép jó reggelt Kismamik!

Tegnap dél óta megint rengeteget termeltetek! :shock:
De elloptam Moncsi ötletét (Sorry Moncsi :oops: :oops: ) és már mindíg 2 oldalt nyitok meg,úgy olvasok vissza. :oops: :wink:

Köszi az infókat tapasztalt mamiktól szülés ügyben! :lol: :lol:
Hát benntmaradni biztos nem fog Manó! :roll: :lol:
Csak attól parázok nagyon,hogy pont egyedül leszek itthon,mikor menni kell.Párom folyamatos 4 műszakban dolgozik.Még ha fel is hívom telefonon,kb fél-1 óra kell neki mire hazaér.Igaz apósomék meg sógornőmék itt laknak helyben.Majdcsak lesz valahogy. :roll:

Hű ezzel a sok finomsággal nem tudnék betelni,amiket tegnap írtatok! :lol: De hogy fokozzam a hangulatot,etste párommal pizzát rendeltünk! :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Igaz ,pénztárcánk 10.-ig elég vékonyka,de sebaj,addig már csak kenyeret veszünk! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Judy,Pocok!
Persze,nyugodtan értesítsetek engem! :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Már a negyed csapatnak a telószáma bennt van a telefonomban! :lol: 8) :lol: 8)
De félre ne értsetek,örömmel értesítem bárki babájának a megszületését! :lol: :lol: :lol: :lol: :) :D

Nekem eddig csak Bobóbaba volt beírva,akit értesítek,de szerintem a biztonság kedvéért kiszúrok még valakit. :oops: :lol: Csak azért mert Bobóval 1 hét különbséggel vagyunk kiírva és necces a dolog,mivan ha együtt szülünk! :oops:
Mindjárt nézek is valakit! :wink:
Esetleg Pocok vagy Nita???
Ti még a legelején vagytok. :lol:

Judy!
Én tudtam,hogy miért jössz ritkábban! :wink: Emlékszem a múltkor írtad,hogy csak anyukádéknál tudsz netezni. :oops: :wink:

Hajnalocska!
Remélem hamar elmúlnak Neked ezek a csúnya,fránya kiütések! :evil: :evil: :evil: Küldd át a szomszédba őket! :lol: :wink:

Pattogo!
Nagyon durva a 148 ezer! :? :? :evil: :evil: Nehogy szó nélkül befizzessétek! :x Járjatok utána mindenképp! :roll:
"Bár most esélyem sincs rá, mert akkora a szél, hogy elfújja a grillezőt..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Ez nagyon tetszett! :wink:
Tényleg ügyi vagy!1150-ért a matracot! :lol: :wink:

Úgy látom csajok sokan vagyunk,akik rendszeres Tesz-Veszesek. :lol:

Bobó!
Milyen körforgót Tesz-Veszeltél?Olyat amit a kiságyra kell rakni és zenél is?Én pont tegnap keresgéltem olyat.Mondta Tominak,hogy nem lenne hülyeség azt is ott megvenni,mert találtam licit nélkülit 1200-ért és 2000-ért.A boltban meg 5 ezertől kezdődnek! :roll: :roll:

Anyabébi!
Nagyon édik a Kenéz cuccok! :lol: :wink:

Sztercsi!
Tegnap késő délután már elviselhető volt a levegő! :roll:
Néztük a kandallótokat!Majd írok privit ezügyben,mert párom kíváncsi lenne pár dologra! :wink:
Párodnak jobbulást! :wink: Nem mondom,hogy adj Neki sok gyógypuszit,mert akkor Te is elkapod! :oops: :wink:

Szilveeaa!
Palacsinta elfogyott tegnap? :oops: :oops: :oops: :roll:
Csinálj ma is lécci!!!! :oops: :oops: :lol: Diósat már ettem,de hogy szilvás-diósat! :P De nagyon jól hangzik! :P :lol:

Lányok!
Szerintem egyszer össze kellene hoznunk egy talit valahol az ország közepén egy nagy zabálásra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit szóltok? :lol: :wink:

Kkia!
Mesélj,milyen volt tegnap az esküvő! :wink: és hogy végül milyen ruhában mentél?! :lol: :)

Zsrit!
Ugye már lement a lázad :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :shock:
Nem hiányzott Neked ez a tegnapi nagy sürgés-forgás! :roll:

Most ennyi!Húzok takarítani! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jó kis vasárnap délelőtti program! :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


zsrit írta:Plusz képzeljétek 38, 5 a lázam és fájnak a csontjaim meg a bőröm .. semmi más tünet
Nem tudom hogy mi a sz@r ez de vergődök - mert sehogy sem jó / se ülve se fekve se sehogy
R

Sssssszzz... Ezt hívják influenza-szerű tüneteknek... Nagyon sok pihenés, nagyon sok gyümölcs. Ha nem múlik, doki!

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Monica, az én kedvesem is megpróbál velem hízni... 67-68-ról indult, már 69-nél tart... :lol: :lol: :lol:
Mondtam is neki, hogy túl jól tartom... A végén még elveszti a kisfiús sármját. :lol: :lol: :lol:

Hajnalocska, nekem még akkor is zsibbad a jobb lábam, ha megyek... :roll:

Nitácska, ne aggódj a "kangörcsön", inkább kapd el apát! :lol: Múltkor hajnali 4-kor, a wc-ről visszatérve vettem észre, hogy a kedvesem valami igen kellemeset álmodik. Az ébresztője még kellemesebb volt. :wink:

Tillidian, létezik valami baba-elsősegély tanfolyam is. De állítólag nagyban csökkenti a bölcsőhalál lehetőségét, ha egy szobában van a baba a szülőkkel. Mi úgy tervezzük, hogy az első 3 hónapban az ágyunk mellé toljuk a babaágyat. Így nekem is könnyebb szoptatni. Utána majd a saját szobájában szeretnénk éjszakára altatni.

Sziszkó, én is kicsit aggódok, hogy mi lesz, ha napközben indul meg a szülés. A kedvesem Dunaújvárosban dolgozik, minimum egy óra! De az egyik szomszéd taxis, a másik szomszédban az asszony szinte mindig itthon van, plusz a melóhelyem sincs messze, legrosszabb esetben ott hívok fel valakit... Mert ide a mentő 40 perc alatt ér ki. A barátnőm a melóból pedig 10 perc alatt...

Na, nézünk valami reggelit..

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :D

Sziszkó: Igen, olyan. :D :D Dobok egy képet róla:
Kép

Megyek, kicsalom Apát a vásárba... :oops: :oops: :lol: :lol:

Puszi
bobóbaba
 
 


Monica! Nálunk, ahogy már írtam a férjem a kívánós. Rájön néha és megeszi az ideg, ha nincs éppen otthon az. Szerencsére eddíg mindíg volt :)

Szisz! Írj, szívesen adok tanácsot. Max ha olyan, a férjem kérdezem meg. :roll:

Adnék én gyógypuszit :cry: :cry: :cry:

FINI VOLT A PALACSINTA!!! Átéreztem:) De a sült krumpli vhogy nem esett jól. Tepsiben? Van olyan krumplim, de az meg annyira nem ízlik.Mekis az jöhetne. Süsse meg más helyettem ebben a melegben.

Kicsike! Az a jó, hogy a te párod jobban van, remélem mi is hamar meggyógyulunk.

Hajnalocska! 2 napja nem is a derekam, hanem az oldalam fáj. Nehezedik a Törpi :) Na meg kisebb légszomj.

Látjátok??? Az űrben nem megy a gyerekcsinálás :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk:

Sziszkó: Persze !!! Leszek szívesen a hírhozód :)
pocok001
 
 


sztercsi írta:Látjátok??? Az űrben nem megy a gyerekcsinálás :D :D :D

Aha, csak a gyakorlás... :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Halihó!

Látom még hétvégén is aktívak vagytok. Nekem most 2 óra szabadprogram jutott, apa elvitte a gyereket. :D

Öblítő, mosódió:
Mosódióval csak azokat a szennyeződéseket tudtam kiszedni, ami nem kifejezett "ragaszkodó folt". Azzal fogok mosni, amivel a mienket. Öblítőt sem váltok, a fiam nem volt allergiás, remélem most is így lesz. Ha féltek az öblítőtől, akkor eleinte ne használjátok a kicsi ruháihoz ill. tegyetek ecetet az öblítős fiókba. Az ecet fertőtlenít és tuti nem csapja ki a baba bőrét.

Mellbimbó kenőcs: DM Babylove-nem kell lemosni és még a cserepes szájat is gyorsan rendbeszedi, ha kell. :D

Bimbóvédő: szerintem akinek javasolták ne kezdje ezzel rögtön a szoptatást! Hagyjatok lehetőséget a babának, hogy kipróbálja a természetes szopást. Lehet, hogy a védőt el sem akarja majd fogadni, ezzel meg csak magatokat stresszelitek. Persze nem tudom kinek milyen anyajegye van vagy mellbimbója... :oops: Nekem is volt egy pár anno, de kizárólag csak akkor használtam amikor már annyira fájt a mellbimbóm, hogy néhány szoptatást ezzel csináltam végig a gyorsabb regenerálódás érdekében. Persze gyereke is válogatja...

Kaja: valahogy nem hoz lázba mostanában a kaja. Egyre kevesebb fér belém és elmúlt a hirtelen bmit megennék időszakom.

Sportos test és tágulás: nem értek egyet azzal, hogy nehezebben tágulnak a sportos alkatúak. Én pontosan az ellenkező véleményt képviselem. Edzett test, feszes izomzat és laza izületek amennyiben a kötőszövetek is megfelelőek gyorsíthatják a szülés folyamatát. Alkati kérdés is ez, de a megfelelő izomzat és edzettség tuti nem árt. Abban azonban egyetértek, hogy ez nem a "tartsuk meg a terhesség előtti testtömegünket" időszaka. Természetes hogy ilyenkor hízik az ember, a szülés után meg ráér leadni a felszedett kilókat. 8)

Kép
Kép
tündér09
 
 


No sütök egy kis csokis-kókuszos és egy kis szilvás-fahéjas muffint... :wink: :D :D :D :D :D
Majd virtuálisan küldök mindenkinek.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Na jó, most már nem bírom, ennem kell vmi sütit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bobó!
Ari ez a körforgó! :lol: :lol: Mennyi volt,ha nem titok? :wink: :lol:

Csibe!
Én kérek virtuális muffint! :P Mind a két féléből,ha lehetséges! :oops: :oops: :lol: :wink:

Tündér!
De jó Neked,hogy nincs nagy étvágyad! :roll: :roll: :lol:
Irigyellek! :wink:

Pocok!
Okés!Akkor beírlak téged is hozzám! :lol: :lol: :wink:

Rakok képet a grillezéskor készült pénteken! :lol: Csak hozzáteszem,hogy barinőm a 38.-ik hétben van! :lol: :wink:

Kép 31hét + 2nap :-)

Kép Pocaktali pingvinek közt :-) :-) :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Jó reggelt! :)

sztercsi írta:Látjátok??? Az űrben nem megy a gyerekcsinálás :D :D :D


Sztercsi, nekünk a földön sem ment :roll: :? - na jó, egyszer sikerült :wink:

Vcsibe,
én is kérek a sütiből :oops: :lol: :lol:

Sportos test:
anyukám kajakozott előttem, iszonyat hasizma volt. Majd' 24 órát vajúdott velem és azt mondta, a kínok kínját állta ki, nem tágult :oops: (végül össze-vissza repedt, mert amatőr volt a doki másfél óráig varrták :twisted: ). Tesóimnál már nem sportolt, azt mesélte, összehasonlíthatatlanul könnyebb volt őket megszülnie :roll:

tillidian
 
 


Atyaég, 38 napom van :shock: :roll: :lol:

Szisz,
csinik a Pingvinek :lol:

tillidian
 
 


Ilyen pelenkázótáskát rendeltem (és augusztus 31-ig történő rendelésnél ingyenesen hozzák ki az 5000 feletti rendelést :P )
http://taskanet.hu/taska/Pelenkazo-taska-p-16557.html

tillidian
 
 


Csajok, belegondoltam, hogy ha valóban működne ez a virtuális sütiküldés, nagy bajban lennénk... :lol: Akkor aztán tényleg megalapíthatnánk a Bálnaklubot...

Viszont van egy rossz hírem, Zsrit írt sms-t:

Be kell mennem a kórházba, nagyon magas a lázam és nem megy le. Plusz a rekeszizmaim annyira fájnak, hogy nem kapok levegőt. Csak gondoltam szólok, majd meglátjuk mi lesz...

nagyon remélem hamar rendbejön, mert így a vége felé már nagyon necces a gyógyszerszedés... :(

[/b]

Kép
szilveeaa
 
 


Szisz: Nem titok: 6250.- volt... De újonnan meg 15000.-... :oops: :oops: :oops: :D :D :D
bobóbaba
 
 


Zsrit: Reméljük, hogy nem lesz semmi nagyobb baj!!! Gyógyulj meg minél előbb!!! Megy a sok-sok gyógyító puszi!!!
Szilveeaa: Köszi a hírhozást. :roll:
bobóbaba
 
 


Tilli!
Köszi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsrit!
Reméljük nincs semmi komolyabb bajod és hazaengednek a kórházból!!!!!!Írj,amint tudsz,hogy mi van Veled!!!!Jobbulást!
Sok gyógypuszit küldök!!!!!!

Bobó!
Boltban 15 ezer??????? Nem semmi! :roll: Tényleg jó üzletet csináltál! :wink:
Kérdezni akartam.Este volt a híradóban,hogy Kaposváron volt bogártalálkozó.Kinnt voltatok a városban megnézni? :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Nem voltunk, mert Apa nem akart lemenni... :evil: :evil: :evil: Pedig én szívesen elsétálgattam volna. :D
Megyek lepihenek, mert amióta felkeltem kb. óránként keményedik a hasam, és enyhe mensis görcseim vannak. :( Ráadásul nekiálltam megfürdetni a kutyát, az a hülye meg majdnem megkapott... :evil: Még jó hogy észnél voltam ,és elrántottam a kezem. Elkezdtem vele ordítani, mire apa bejött a fürdőbe, engem kizavart, ő meg befejezte a fürdetést. (persze biztos szidta a valagamat, mert megy a forma1...)
:roll: :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Bobó,
mi az, hogy kizavart?!!! Virtuális megdorgálás Apának!!! :evil:
(Eleve egyből neki kellene ilyenkor kutyát fürdetni, hogy ne Te hajolgass a kádba! :evil: ) Pasik!!!!! :?
Te pedig feküdj, mensis görcs nem vicc! :oops:

Zsrit,
gyorsan gyógyulj meg!!!!!!! :oops:

tillidian
 
 


Tilli köszi a fájásos infót,csak észreveszem. :D Éjszaka alig aludtam(ismét jött kis Vuk)de most csak kicsi ,2-körül és 5-ig néztem a tv-t. most kicsit lefekszem talán sikerül pihenni.

Sziszkó nagyon csábító a pizza.Találka tök jó lenne.pocakos kép nagyon jó :D :D

Vcsibe muffin jöhet Nekem is.Mentő 40perc alatt ér ki???!!Ez felháborító. :twisted:

Sztercsi Párod ,jobban van már?Én is nagyon félek,hogy elkapom ezt a nyavaját. :?

Zsrit nagyon sajnálom ami történt remélem hamarosan jobban leszel.Drukkolok Neked .

Sztercsi milyen motorral nyomulsz? :shock:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: