Új privát üzeneted érkezett!


Netti
Kép
maumau
 
 


hogy mik vannak? :)

olcsóbb ha viszel popsitörlőt, vagy domestosos kendőt letörölni, ha már bele akarod rakni a gyereket :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


En is csak lestem :lol: na nem mintha bele akarnam most tenni oda szegenyt :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

anyósomnál úgyis megkapja a bacilus adagját a kicsi is, mikor nem voltam itthon 2 napig a kutya is megnyalta az arcát :( :), és nem benti kutya

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, roppant figyelmes a kedves anyosod!! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


ja és mikor csuklik a gyerek ráad még egy ruhát, mert azért csuklik szerinte, mert fázik :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Köszi Gyöngyi! :)

Reny, sztem is kicsit kevés... Mindenképpen próbáld meg a két cicit! És a tej is két nap alatt meg fog szaporodni, meglátod!

Na, emgyek, Csani tiszta hiszti a fronttól...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Reny: én nem értem ezt a próbaszopit. :oops: Azt írtad, másfél-két óránként szoptatsz mostanában. De ha mindig 110 ml-t eszik, akkor az összességében nem kevés, nem? Azt úgyse tudod meg egy szopiból, hogy mennyit eszik a többinél. :roll: És mi lenne, ha egyáltalán nem asdnál teát, csak mellre tennéd, ha nyüszög? Miért kéne tápszer, nem értem. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti, mikre rá nem bukkansz :D Te vagy a topik beszerzője :D
Ez a bevásárlókocsis dolog nekem is a parám (nyalogatás :roll: ) De ha letörlöd Domestosos kendővel a tilitolit akkor nem a Domestosos cuccot nyalogatják le róla? Talán jobb ha inkább behunyjuk a szemünket és nem gondolunk bele. Ennyi erővel az utcára se engedhetjük ki. Pedig lesz majd még itt jó kis sárevés, pocsolyaivás, a kutya maradék kajájának elfogyasztása stb. :D

Ja én meg a múltkor potom tíz lepedőért a következőt találtam: elektromos popsitörlő kendő melegítő :shock: Bakker...

Annus, merre vagy :?:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Proba szopi sztem semmire sem jo, max ha mered egesz nap abbol tudsz meg vmit. de egy nap sosem mervado!
Tok mas a tej mennyisege sztem reggel mint este!
Lehet Mira azert evett 110et mert akkor epp annyi kellett neki :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyi :lol: :lol:
amugy apa szerint ez hasznos,marmint a bevasarlokocsiba ez a vmi! Hiperszuper higenia maniasok vagyunk mindketten! :roll: es ha bele gondolok, hany ember taperolja ossze azokat.. szoval vmi kevesbe rikitora befizetnek! de ra er meg :D

az elektromos popsitorlo kendo melegito, hat brutal :shock: :shock: nem engednem h a gyerekem popojahoz erjen :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


7120gramm :shock: :shock: :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi, kutya maradék kakájáról nem is beszélve! :shock: :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Lányok, a bevásárlókocsihoz: én ilyenkor igyekszem az alábbiakra gondolni:
1. Én is imádtam beleülni, és tuti lenyaltam, és mégis itt vagyok
2. Anyám idegropit kapott, amikor a nagymamám rendszeresen a viaszosvászon letörlésére szolgáló mocskos ronggyal törölte meg az én számat is, és mégis itt vagyok
3. két pofára ettem a macskaszaros homokot a játszótéren, és mégis itt vagyok
:lol: :lol: :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, persze ez is egy meglatas! :roll:
en is csinaltam erdekes dolgokat, felszeleteltem a csigat, DE nem ettem meg, utana meg mentem kezet mosni :roll:
en nem szeretnem h a gyerekem a bevasarlokocsit nyalogassa.
ha meg lehet elozni en megelozom inkabb.
igyis neha elszornyulkodok h milyen embereket engednek be bevasarlo kozpontokba! :roll: es ha eszembe jut h o utana taperolom en is a kocsit... meg a gyerek. hat naneee

Netti
Kép
maumau
 
 


egyebkent nalam mindig van fertotlenito gel. kis tubusos. amikor ilyenekkel erintkezek en a kocsiba valo beszallaskor mar nyomom is a kezemre! :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza!

Taurin


A taurin az emberi szervezetben legnagyobb mennyiségben az agyban és az idegrendszerben található. Kéntartamú aminosav, amelyből a test kilogrammonként 1 grammot tartalmaz. Különösen jelentős mennyiségben van jelen a szívben, mivel a taurin teszi ki az itt található szabad aminosavak mintegy felét.

Hatás: A taurin jelentős szerepet játszik a szervezet energiagazdálkodásában. Hatásos a stresszes, túlterhelt szervezet számára, fokozza a szellemi tevékenységet, és az inzulinhoz hasonlóan glükózt juttat a sejtekbe (az inzulinhoz képest mintegy 50 százalákos kapacitással). A taurin részt vesz az izomsejtek folyadékszintjének szabályozásában, az ásványi anyagok szállításában, az anyagcsere folyamatában, a zsiradékok emésztésében, hat az immunrendszerre, az adrenalinszintre és a koleszterinszintre, a sperma és epe termelésére, az idegrendszer fejlődésére. Jelentős a szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők számára, mivel elősegíti a szívizom egészséges működését, csökkenti a vérnyomást, és jelentősen mérsékli a szív elmeszesedésének kockázatát a sejtek belsejében lévő kalcium szintjének szabályozásával.

Hiány: Ha alacsony a taurin szintje a szervezetben, zavarok jelentkezhetnek a szívizom működésében, a recehártya rendellenes fejlődése és a növekedési folyamatok lelassulása tapasztalható.

Túladagolás: Nem ismert.

Szükséglet: A szervezet pontos taurin-szükséglete nem ismert. A szervezet kis mennyiségben képes az előállítására, ám a táplálékokon keresztül történő bevitelre is szükség van.

Táplálékforrás: A taurin legfőbb természetes forrását a tengeri élelmiszerek jelentik, mint a a kagyló, a rák és a hal, ám az egyéb húsokban is megtalálható. Csecsemők számára kiváló taurinforrás az anyatej, amelyben a második legnagyobb mennyiségben képviselt aminosav.
Vendég
 


Kitty!

Tudtommal nem lehet összeszivni a Prevenart és a kötelező oltást, igy 2 szuri kellett volna, 2 combba... :roll:

De holnap utánanézek a tájékoztatójában, de sztem nem lehet összeszivni...
Vendég
 


Trixi, írtam, hogy nem kell elfogadni...Nem arra gondoltam ám, hogy napokig éheztetni kellene.

Kép
Kép
zili
 
 


Reflux vs. pylorus stenosis

Trixi!
Nem követtem vissza, lehet, irtad, hogy mennyi idő telt el, mig felismerték, hogy pylorus stenosis, és láttam, nem itthon történt... Nekem 1x jött ügyeletbe egy kis csecsemő, hogy aznap minden visszajött belőle. Hajnalban jött, 3 óra múlva megvolt a diagnózis, mert 2 órát vártam, hogy nézzük, hogy valóban bukik vagy tényleg sugárban hány. Aztán Uh majd sebész... Szóval hiába fikázzák annyira a magyar eü-t, azért ebben az esetben nem kellett ennyit várnia a kicsinek ;)

Szóval bukós babák anyukái:
evés után lehet nagymennyiségű bukás baj nélkül...
HA: sugárhányás van, vagyis ahogy bemegy, jön is vissza MINDIG MINDEN, az már gyanús pylorus stenosisra

(A gyomor kivezető szakaszának szűkületét jelenti, ami vsz. születéskor is szűkebb már, de ahogy nő a baba, egyre szűkül, ezért veszik észre később, pár hónaposan. Sugárhányás lehet az egyik tünet, vmint bizonyos esetekben látható a babA pocakján az ún. gördülő labda, ez a megvastagodott záróizom. A hányás miatti kiszáradás és ionzavar okozhat súlyos állapotot, de maga az alapprobléma egyszerű műtéttel megoldható. Ja, fiúknál gyakoribb.)

HA: gyakran bukik, áll a súlya, nyugtalan, az jelezhet refluxot is

Refluxot kinőhetik, ha megerősödik a záróizom, de okozhatja pl. Helicobacter pylori fertőzés, amit egy kilégzéses vizsgálattal igazolni és antibiotikummal kezelni lehet, de okozhatja pl. tejallergia is. Elég összetett betegség... Antireflux tápszert, Sinlacot (tápszersűsitőt) lehet felirni még.
Vendég
 


Lányok!

A talira mit beszéltetek meg? Hány órától akartok menni? Csak mert most néztem, hogy Macinak aznapra van fülészeti időpontja (11-re), és mi vagy közvetlenül utána tudunk menni, hogy ne kelljen hazabumlizni, és újból elindulni,vagy nem megyünk, de ez erősen időpont függő!!! :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!
Netti,én is néztem már ezt a kosárba való valamit!
Popsitörlő melegítő??ÁÁÁÁ
Na Apát megkeresztelték,Gréti ügyi volt a templomban!Remélem holnap is az lesz!Bár mikor Apára öntötték a vizet,akkor engem lökdösött végig,meg olyan nagy levegőt vett. :lol:
Majd írok a blogba is,van mit :shock:
Annus nagyon eltüntél???Remélem minden ok,csak Apázol!
Mozza,nálatok is jön már Apa?Mikor?
Petrus szia!De jó hogy jöttél???Babák hogy vannak??Néha meglesem a blogod,nagyon édesek!Olyan nagyot nőttek már!Mekkorák most??
Megyek pihizem,mert 4kor kelek!
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Petrus!
Köszi köszi.
Totál hülye kérdés :oops: : Akkor néha lehet redbullt inni szopis anyáknak is??????

Adraci!
5-kor kelés....óóóóó, én tudtam volna aludni, de férjem küldött egy fordítást, amit már vagy 2 napja meg kellett volna csinálnom....mára....így nekiestem....aztán elég hatékony voltam....visszaaludni már minek alapon nekiestem a házimunkának is, meg feldobtam közben egy hajpakolást 8) ... :roll:
Most meg hulla vagyok.... :?
Én sem szeretek egyedül aludni még Lilivel (parázom, nem is tudom igazán mitől :? ) nekem anyukám jött át pár éjszakára. :)

Netti!
Én már láttam ezt a bigyót a Kékpandán! :roll:
Ott olyan, mint egy játszószőnyeg, különböző játékok vannak rajta.
Nekem az ötlet bejön...csak kicsit macerás lehet áll. cipelni, felszerelni...bár végülis már most egy fél háztartással autózunk....kb. csak a kádat nem cipelem magammal.... :lol: :lol: :lol:
Homokot megkóstoltam én is anno....nem ízlett. :lol:
Én az a típusú kisgyerek voltam, aki nem hajlandó hazamenni az oviból a játszós-koszos ruciban, tele volt a szekrény váltóruhákkal. (mondjuk ez kb. most is így van....haza :arrow: kézmosás, arcmosás, átöltözés :roll: :oops: :lol: ) Van egy pár nyünyükém..... :lol: :lol:

Reny!
Óóó, 1 cickóból 110, az szupi!Én d.u.-i szopiknál olyan 100at tudok 2 ciciből....ma kivételesen Lili este 120at szívott ki....de totál kiürítette, nem nyügizett be, jól jött a tej. :D
Btw, Lili 5600g és ő elég sokat eszik....850-1 000g/nap, ezt 5 etapban. :roll: Zabbant! :lol:

Trixi!
Hogy alakulnak a dolgok? Totál szopisztrájk van nálatok? :?
Szoptanít gép sem működik?

Ildi!
Lánykáid nagyon szépek! :D Édua haja milyen szöszke lett! :shock: :D

Kép
mozza
 
 


Anita!
Nyugi, jó lesz minden holnap, relax! 8)
Apa holnap jön!!!!!Dejódejódejó!!!!!
(egyetlen pozitívum, hogy ilyenkor enyém az egész fr.ágy...szétdobhatom magam keresztben :lol: 8) )

Kép
mozza
 
 


Szerintem aludnom kéne... Az iménti bejelétkezésnél véletlenül a madame szofi helyett madame szopit írtam be... :lol:

Netti, persze, én sem szeretném kifejezetten, hogy lenyalja! Csak azt mondom, hogy ha mégis megtörténik, akkor ilyesmikre gondolok, és akkor már nem is látom olyan kétségbeejtőnek a helyzetet! :D

Petrus, de aranyos vagy! Köszönjük a segítséget!

Anikó, tényleg, mikortól lehet menni? Hogy gondoltad?

Na puszi, mert beájulok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sajna Petya alapból elutasítja a cicit!
Azért megpróbálok még keresni valaki okos embert, de nem fűzök hozzá már túl sok reményt! :(
Állítólag a Párom is ezt csinálta csecsemő korában, de nekem ez akkor is fura!
Közben vívódok is, mert nagyon fogynom kéne, de azt a szoptatás alatt nem akarok. Így viaskodik bennem a két dolog! Szoptatnék, mert az az igazi, és nem fizikai akadálya van a dolognak, meg fogyóznék is. Ma mindenesetre megrendeltem ezt a slim&lift alakformálót.(1490.-ért) Ezzel fogyi nélkül lehetek kicsit csinibb!!! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Tinu! Köszi a privit! Áron sem hajlandó cumisüvegből lefejt tejet enni. Sem Aventből, sem Nuk-ból. Nem fogad el vizet sem.

Kitty! küldök privit!

Trixi, Petrus! Köszi a refluxos hozzszólásokat! Áron egyelőre a bukások ellenére gyarapodik, de majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre figyelek rá.

Reny! Egy próbaszopi szerintem sem ér sokat. A 110 nem biztos, hogy kevés. Az előző hsz-ben már írtam, hogy Áron már 8kg, ennek ellenére nem eszik csak napi max 800g-ot, bukik is, de hízik és nem tűnik éhesenk. Mindig egy mellből kap és nem kéri a másikat.

Tegnap és is jártam a Kik-ben. Én is vettem jővő nyárra Alíznak pár pólót 350-ért.

Kép

Kép
hean
 
 


Lányok, köszi mindenkinek a hsz-kat! :)

Tinu! Én nem akartam tápit, meg a doki sem. Annyi volt a problémám, hogy egész nap nyöszörög a gyerek, folyton cicizne, és 2-3 dl teát megivott egy nap úgy, hogy mellette 1 1/2 - 2 óránkén cicizett. Azért találta ki a védőnő, hogy csináljunk próbaszopit, hogy lássuk, hogy mennyit eszik egy alkalommal, mert abból következtethetünk arra, hogy nem elég a mennyiség vagy csak egyszerűen szeret enni és azért akarja ilyen sűrűn a cicit. Meg szerettem volna azt elérni, hogy két szopi között legyen némi szünet, mert kezdek besokallni attól, hogy semmit nem tudok csinálni, mert akármibe belefogok már nyöszörög, sír, és mehetek szoptatni. Az első néhány hét, 2 hónap kb. arról szól, hogy egyen amikor akar, mert fejlődni, erősödni kell. Most már 3 hónapos és jó lenne ha látnék valami rendszert az evésében, nem csak azt, hogy rendszeresen eszik. :D Egy szó, mint száz: időt szeretnék nyerni!!!

Kép
Kép
g_reny
 
 


madame szopi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Még annyit, hogy a ma délelötti 110 gramm kajával 3 és negyed!!! órát bírt, mert nem voltunk itthon. Észrevettem, hogy ha elmegyünk pl. vásárolni akkor simán kibírja a 3 órát. Ma egész nap jöttünk-mentünk és tök jó kislány volt. Itthon unatkozik vagy én már nem tudom mit mondjak, de hazajöttünk másfél órára délután, és a gyerek fél órát bírt csendben, utána rákezdett a nyüszögésre, nem volt jó neki semmi, sírt is. Ahogy elmentünk itthonról egy újabb vásárlásra, semmi baja nem volt. Rendben, hogy mi nők szeretünk vásárolni, de ilyen korán kell kezdeni? :lol: Úgyhogy itthon nem jön be neki valami. Egyébként Amina is nagy shopping baby, ha megkérdezzük tőle, hogy hova menjünk, rögtön rávágja, hogy "vásóóóbaaa!" (vásárlóba). Milliomosnak kellett volna születnem. :roll: Nem hiába mondogatja Anyám már évek óta, hogy Rotschildékkal jobban jártam volna.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Most, hogy ilyen jól eldumálgatok itt magamban, eszembe jutott, hogy aludni is kéne. Tegnap is itt rontottam a levegőt még fél egykor is. Elindulok az ágyam felé hátha útközben találkozom álom-manóval, mert egyelőre még "nem jön álom a szememre..."
Na tényleg :arrow:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Petrus!
Megnéztem a kiskönyvet. Szerintem csak a kötelezőt adta be. Ez áll a beragasztott matricán: "Infanrix IPV Hib"
Szerinted a Prevenar-t érdemes beadatnom?...

Kép
szkitty
 
 


Jó reggelt!

Én már 4 óta fenn :roll: Hát normál vok én????Nem!!! :lol:

Szofi:Madame szopi :lol: :lol: :lol:

Hanna tegnap alig evett,most 5 kor kelt,zabizott és alszik.Tudtam én hogy ma behozza!!!
Ma már egy csomó mindent megcsináltam ma az urammal :) Pedig röpke 5 órát aludtam.Majd kiderül hogy bírom.
Mozza,akkor terülj el az ágyban míg lehet! :)
Ma már jó a kedvem,leszámítva hogy szédelgek.Remélem a fáradtság és nem vok terhes!De nem hiszem hogy terhes nő ennyit vérzett volna!
Trixi,remélem a szopi helyrejön!Csini vagy és nem kell fogynod!!!!
Reny,akkor tessék vásárolni azzal a lánnyal!!! :lol:
Annus merre vagy????

Szép napot mindenkinek!!!Ha nem jönnék már,azért néha gondoljatok ránk!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,most hívott Anyós!Sógornőm tiszta beteg,lázas!Ő Hanna keresztanyja!Így épp csak annyi időre foghatja míg leöntik a buksiját!Mondtam az uramnak,hogy öltöztetni se jöjjön,mert nem akarom hogy Hanna beteg legyen,majd jön a templomba.
Azt hiszem ha most 200ig számolnék,akkor is robbannék.Jó nem tehet róla,de el akart jönni 9-re,és 11re akart velünk fölmenni.Na ne hogy már itt fertőzze a piciket 2 órán át.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bocsi a kiakadásért :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita: bakker! Remélem, minden simán megy azért!

Reny: ja értem. AZ időnyeréshez nem tudok mit szólni. :P De abban igazad van, hogy nálunk is így volt Tücinél, hogy mikor itthon voltunk másfél-két óránként szopizott, ha elmentünk valahova, akkor kibírt 4-5 órát is. Szóval ez nem tejkérdés! Ne is csináljatok ilyet belőle, ez a lényeg. Nézd meg, hogy hogyan alakul a súlya Mirának inkább. Az se baj, ha nem hasít, hiszen elég nagy baba.

Amúgy kezdek én is ráparázni erre a súlykérdésre. Kivi vagyok, hogy mennyit fog mérni a védőnő 2 hét múlva. Az az érzésem, hogy Csongor már nem hízik annyit. Ez nem zavar, csak hízza meg a minimumot legalább. Kicsit idegesít, hogy ha nem kell óránként éjjel, akkor reggelre alig van pisi a pelusába. Pedig ma éjjel is azért háromszor tuti keltünk, és mégse ...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,bízom benne.De azért ma már történt egy két dolog,ami blogba kerül majd!
Pisi:Van olyan hogy reggelre csordultig a pelus,de olyan is van hogy kb max 3x pisilhet bele.Nem tom mitől függ,vagyis tom a folyadék,de szerintem ha nagyon bealszik,nem pisilik annyit. :roll:
De úgy tom az a lényeg,hogy egy nap 5-6 pisis penci legyen .Ha ez meg van,akkor ok!!!
Csongi meg szép nagy baba,szóval nyugi!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita: nekünk sose volt meg a napi 5-6 pisis pelus. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita!

Aranyos vagy, de sztem te keversz valakivel! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Amúgy szerintem míg nem színes nagyon,állandóan a pisi,nem bűzös és van minden peluscserekor valamennyi addig ok.Meg ha hízik a babó normálisan.
Én úgy emlékszem,hogy ahogy Gréti nőtt,úgy kevesebbszer pisilt többet.Volt olyan hogy 2 kaja közt üres pelusa volt.
Na befogom,mert sokat zagyválok,csak már kicsit sukkos vok.Na meg ma már vagy 2x voltak nézeteltérések.....ékkal Már fáj a gyomrom,meg álmos is vagyok!!!!
De nem sok van már és szép lesz minden!!!!! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Trixi,nem keverlek!!!! :lol: Te vagy az a csini Anyuka,akit Petya és Marci imád!!!! :D
:arrow: dolgom van!Puszi!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszönjük a köszöntéseket!
Már nagylányok vagyunk! :D

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Madame Szopi bejelentkezik! 8)

Anita, nagyon szorítok a mai napra!

Tinu, szerintem beszélj valakivel, aki meg tud nyugtatni. Mondjuk ha 2 hét múlva mentek mérésre, hozd fel a témát mindenképpen...

Hogy ti honnan tudjátok, hogy hányszor pisil a pelusba, meg ilyenek? Nekem fogalmam sincs mennyit pisil Csani. Mikor leveszem a pelust, érzem, hogy nehezebb, de ezen belül...? Vagy most ezt kéne figyelgetni?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


jó reggelt

sok leszek bocsi :D

Kép NO COMMENT!

Kép Ancsika Julcsija!!!

Kép közös játék :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Ma is 7kor keltünk :)
VAlami vadbarom reggel 7-ig 6 szor keresett a telómon (na, ezért van lenémítva...), meg egy sms-t is küdött: "Szia! FERI VAGYOK" Hát majdnem visszaírtam vmi kedveset, főleg, hogy nem is ismerek csak egy Ferit, annak meg mentve a száma, és nem ez....

Madame Szopi :) :)
én sem tudom mennyit pisil Bogi, amikor peluscsere van, látom h pisis, de hogy mennyi?

tinu,
szerintem Csongi nagyon jól gyarapszik, nem hiszem, h baj lenne...amikor mentek dokihoz, védőnyanyeszhez, beszéljétek át. De etrusnak lehet, van ötlete :)

Amúgy Petrus köszi a hozzászólásokat :) Ikrek hogy vannak? Ti mikor kezditek majd a hozzátáplálást?

Anita,
ügyik legyetek ma!!! Majd gyere a képekkel!

Niki,
édesek az uncsitesók :)

emese1979
 
 


óóó nekem tavaly "ma" jöt tmeg utoljára...tejóég egy éve nem mensizek...francnak se hiányzik mondjuk 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


na senki? :roll: na akkor elszórakoztatom magam...

királyság van tegnap rámjött a régi 36-os farmerem...juhájéhó

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mozza
én nem innék redbullt...

Kitti
határozottan igen, kérd a Prevenart!

Reni!
Nálunk is ez van, itthon folyton esznek, ha elmegyünk kibirják a 3-4-5-(6!) órát is...
Nem 3 hós növekedésugrás van nálatok? Akkor esznek többet :roll: mondjuk akkor az enyémek folyton növekedésugranak :lol:

mi jól vagyunk, bár sztem mi vagyunk a legkisebbek: Bence 5500, Luca 5200 g, szépen nőnek, próbálnak forogni, gügyögnek, dumálnak :)
Vendég
 


hozzátápit majd 6 hó körül szeretném kezdeni, szopi után, kóstolgatással, remélem addig birjuk :) szoptatni kevésbé macerás :lol:
Vendég
 


Mme Szopi :lol:

Pisi adagról nekem sincs fogalmam, nehezebb a pelus aztán ennyi. Bár mintha Blanki is kevesebbett pisilne éjjel, sztem reggel pakol mindent inkább. :D

Kedd időpont: gyertek, ahogy tudtok! Tapasztalatom szerint eltart egy darabig összecihelődni a gyerekkel, szal hajrá! (Azért világos már legyen! :wink: Mi olyan 9-re ébredünk, reggelizünk stb. utána okés minden.)
És bevásároltam ma! Vettem 3,3 kg húst, remélem, elég lesz! (De hát csak elég lesz, nem? :P ) Padlizsán, olajbobesz, krumpli, tészta stb., kajához megvan minden. :lol:

Na, megyek, nyuszi-végtagok a sütőben meglehetős illatoznak!

Üdv mindenkinek!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: