Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Velünk minden rendben. Zsúfoltak a napjaink, de Danó szépen nő, Orsi pedig imádja. Orsi ma kezdte az ovit, minden rendben volt, semmi hiszti, semmi vakáció-temető gyász. Nagyon sokat komolyodott a nyáron Orsi, nyúlt is sokat, már ki tudja tisztán mondani az R hangot, sokat tanult állatokról, a világról, le tudja írni nyomtatott betűkkel a nevét fejből (önszorgalomból tanulta meg), és magától segít nekem, mikor hárman közlekedünk. Egy angyalka!

Nitacska. vigyázz nagyon ezzel a vesehomokkal, nehogy begyulladjon, mert a vesegyulladás sokkal fájdalmasabb a szülésnél, legalább is ez mondja, akinek volt, pl. anyukám így szült. :(

Bábaildi: szept.1-én kell vinnem Danót 13:00-ra UH-ra a Délpestibe. Aznap bent leszel, hogy meglátogathassunk? Illetve a jövő héten kell mennem Zitához a cukor kontrollra, de még nem egyeztettem vele, melyik nap. Mielőtt írok neki, meg akartalak kérdezni, mert ha nem jó neked a kedd, akkor a cukorvizsgálatot beszélem meg vele olyan napra, ami neked jó, és behozom magammal a lurkót. Majd írd, mikor jó neked! Sikerült visszarázódnod a munkás hétköznapokba?

A mai nap elég fura volt, meleg is volt, meg nem is. Egész nap nem találtam a helyem, Danó is csak dél körül aludt el nagy nehezen, de most már alszik, így tudok pihenni, meg nektek írni pár sort.

Mindenkinek sok puszi!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti én 1-én egyek ctg-e.........csak ugye délelőtt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Eszty: a héten nem vagyok nappalos, 1-én és 4-én igen.
Ha fontos a cukor a héten, akkor nem találkozunk, viszont elsején, ha úgyis kell hoznod Danót, akkor meggyömöszölöm szívesen, és téged is leelllenőrizlek egy kicsit. Várlak.
Nitácska: nyomasd a folyadékot, és ne egyél körtét, csokit, spenótot, egrest. Ezekben van olyan anyag, ami a leggyakrabban okoz homokot-követ. :roll: :roll: :roll:
bábaildi
 
 

 
 

Sziasztok!

Nitácska, köszönöm a válaszod!

Bábaildi, Nitácska szerint te biztos tudnál nekem segíteni!
Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményed / vélemény Fekete Károly doktorúrról, mert mi most vagyunk 12 hetesek és ha minden igaz nála szülnék majd a délpesti-ben!
Csak az a baj, hogy a barátnőm szült már itt és a másik főorvosra esküszik, mondván hogy az én orvosom nem igazán kedves meg segítőkész!
Most egy kicsit összezavarodtam mert igazából ezt néha én is érzem nála!

Köszönöm a segítséged előre is!

Üdv
Niki
honi
 
 


Sziasztok!

Honi: írtam privit.

Csak gyors életjelet jöttem adni, de rohanok is, ha elaludt Dórim akkor jövök és reagálok mindenre.

Viszotn ami feltűnt hogy Etelkát talán hetek óta nem láttam, de lehet csak napok... mindenesetre Etelka, egy "jól vagyunk" erejéig gyere írj :D
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyunk, csak olvasó üzemmódban, több okból is :) de nagyon jó olvasni Titeket! :) holnap megyünk dokihoz, ha kapunk képet, felteszem, nagyon sokat ficánkol az utóbbi napokban a Bébi! :) Haladunk a felújítással, már csak a parkettázás, és a költözködés van hátra.

Majd jövök még, Mindenkinek szép napot, és vigyázzatok Magatokra!!! Nitácska, szurkolok!!

Kép
Kép
etelka
 
 


sziasztok!!!!!!!!!!!!
ma voltam védőnőnél..............5 kilónál tartok mégmindíg!!!!!
korházi pakkomba vettem hálóinget.......1200ft/db..........így teljesen kész a pakkom!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bábaildi: akkor elsején rádcsörgök, ha ott vagyunk és végeztünk a vizsgálattal. Már nagyon várom! És azt is nagyon köszönöm, hogy megnézel engem, mert van azért furcsa dolog és kíváncsi vagyok a véleményedre.

Többieknek puszi!
Danó ma nagyon nyüszi, csak percekre alszik el, bántják a szelek vagy valami front, nem tudom.

Puszi Mindenkinek és vigyázzatok magatokra, pocaklakókra, gyerkőcökre.

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


honi: írtam privit, megkaptad?????
bábaildi
 
 


HOL VAGYTOK CSAJOK?????????? :shock: :shock:

Kép

Kép
morca
 
 


én vagyok :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bocsi, hogy ilyesmivel jövök, :oops: :P de Borisz megint volt az Rtl Klub reggeli műsorában, ha akarjátok itt belenézhettek.. 8) annyira cuki volt.. :P

http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/67326

http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/67324

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Szia Nitacska!! jól vagy??

Kép

Kép
morca
 
 


Bábaildi nem kaptam sajna meg a leveled! :(
honi
 
 


Morca én láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
köszi jól vagyok csak Barni nagyon fészkelődik.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Én is láttam reggel Boriszt!!! :) :) :) annyira ééééééédes volt!!!! Pont 8 előtt láttam, amikor odaült a kamera elé jobbra :D:D:D:D:D zabálni való volt!!!!!!!!!!!

Voltunk tegnap dokinál :) Jól vagyunk, a cukros papírom is jó lett, a HB...valami :D is negatív, úgyhogy az is jó :) Egy vizeletmintát kell vinnem majd valamikor ebben az egy hónapban, míg menni kell megint a dokihoz :) Pici fiúnk nagyon szégyellős volt, mert medencevégűben feküdt, és felém volt befordulva :D:D:D meg tudtam volna zabálni :lol: :lol: :lol: Fotót meg ne is akarjunk róla.... lett egy, de nem nagyon lehet látni, hogy mi hol.... :) kis szégyellős... pedig fél órán keresztül "zaklattuk", hátha nem csak rugdos, hanem fordul is... de nem... nem volt hajlandó, inkább idebújt, hogy hagyjuk már békén :lol: :lol:

Kép
Kép
etelka
 
 


Van egy kérdésem... hátha tudtok segíteni... de igazából Nitácskánál lesz aktuális :D:D:D és Bábaildihez is szól :)
Apuka bent lehet vajúdáskor?? Hallottam már ezt is, azt is... és nem tudom már mi a helyzet.
A másik kérdés, ami eszembe jutott, szintén inkább Bábaildihez, hogy szülőszobalátogatásra, meg szülésfelkészítésre mikor szoktak menni? Milyen idősen?

Köszönöm előre is!!! :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka bent lehet az apuka!!!!!!!!nekem bent volt és most is ott lesz!valakinek tördelni kell a kezét....... :) :) :) :) Ildiét mégse törhetem el........ :P

ja és gratula a kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihó! Etelka: Neked tőlem jár egy grátisz szülőszoba látogatás. Még kb. egy hónap amíg a felújítás elkészül, (mert van most nagy felfordulás), akkor körbevezetlek, és minden technikai részletet megbeszélünk, jó? Természetesen együtt a pároddal. Szólok, ha aktuális a látogatás. Addig rendezkedjetek csak otthon.
Azért sokszor elgondolkodom: milyen izgalmas volt nekünk, akik még az ultrahang előtti időben szültünk, és csak a szülőszobán tudtuk meg, kit viszünk haza, fiút vagy lányt. Hónapokig lehetett tervezgetni, álmodozni, várakozni a meglepetésre.....én megértem azokat, akik nem akarják előre tudni a bébicsek nemét...Kíváncsi vagyok mi a véleményetek, hm??????
bábaildi
 
 


Én izgalmasnak tartom és le a kalappal aki kibírja hogy ne tudja meg a nemét..............én is kipróbáltam volna de túl nagy a kiváncsiságom!!!!!!! :) :) :) :)
/hamar megöregszem/
:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:) :) :) :)

Sziasztok!

Végre tudok egyszer írni. Nem sokat, de, jelentem, jól vagyunk, csak Apa és Nagybácsi betegek, így kicsit több a nép, akit el kell látni, nehezen bírom mostmár... :lol:

Nagyon jók a képek-videók!

Örülök, hogy a pocakosokkal minden rendben! :)

Beagle! Honit figyelmeztetted, vagy más miatt írtál neki privit? (Remélem, érted, mit kérdezek...)

Óóóóóó!!! Matyinak áldott szülinapot utólag is!

Eszter és Barnus nagyon szépek!!!!

Mi nem tudtuk egyik lurkóról sem hogy kukisok. :) Direkt. :) Csak az volt kicsit szomorkásabb, hogy Danóval nem volt meg a születéskor a meglepetés, ott a sok ember közül, mikor ébredtem, senkinek sem jutott eszébe mondani, mi történt, én kérdeztem, mikor meg tudtam szólalni, hogy ki született?

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Bábaildi, köszönjük :) :) :) kivárjuk a felújítást, persze :) csak érdeklődtem, mikorra időzítsem a páromat :D:D:D:D mikorra készüljön :) Most még úgyis a költözködés foglalkoztatja, és a doki időpontját is 5x kellett elmondanom neki, mert mindenáron későbbre akart jönni :lol: :lol:

Mi sem bírtuk ki, hogy meg ne tudjuk, fiú vagy lány :D:D:D én is hamar megöregszem..... :D

Nitácska, minden oké?

Morca, most Te tűntél el :) :) :)

Zdori, szegénykém, egyre több emberről gondoskodni... nem csodálom, ha ki vagy fáradva... ez a meleg amúgy is odavág szerintem mindenkit, én már nagyon nem bírom.... és megint csak egy-két napra nem lesz kánikula..... :(

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!
Etelka öszi ma eddig nagyon jól érzem magam........
mi is lesz TRÓNÖRÖKÖS NEVE? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Etelka: nem is tűntem el.. :wink: csak mi már korán reggel leléptünk a fiúkkal az isaszegi játszótérre.. 8) nemrég jöttünk haza, fürödtünk egy nagyot, és most mindenki alszik.. :lol: :lol:
Ákos is csak a 27. héten mutatta meg, hogy kukaca van, addig gondosan dugdosta.. :wink: :lol:

Bábaildi: Matyinál nem akartam előre tudni, de az uh-s hölgy megelőzött és elszólta magát a 18.-héten.. 8) ha nem szólja el magát, akkor talán még kibírtam volna.. 8) Ákosnál, már nagyobb volt a kíváncsiságom, mint a türelmem.. :lol: jó lenne végig izgulni, a kilenc hónapot, de annyira csábító az uh adta lehetőség.. 8) szinte ellenállhatatlan.. :P talán majd harmadszorra megpróbálom.. :wink: :lol:

Dóri: örülök, hogy jöttél.. :lol: :lol: hát nem irigyellek, hogy ennyi embert kell ellátnod egyedül.. :? asszem én többet nem is panaszkodom, mert hozzád képest úri dolgom van.. 8) :lol:
fiacskáid jól vannak?? esetleg hozhatnál egy közös képet róluk.. :roll: 8) :lol:ja, és köszönjük a köszöntést.. :P :P

írok privit..:wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, nem is alszik mindenki, ha te ott ülsz a gépnél :D:D:D:D de tök jó, hogy elmentetek játszótérre :)

Nitácska, örülök, hogy minden oké! :) ma kaptunk egy utónévkönyvet, de hát... nem igazán találtam benne olyat, amit szívesen adnék a fiamnak.... lehetséges, hogy marad a Botond :) De ez még nem fix, még megmutatom a könyvet a kispapának is :) :) Még nálam szóba jöhetne a Viktor vagy az Illés is :) de ennyi... a többi annyira nem tetszik nekem. Meg kiszúrni sem akarok szegény lurkóval, hogy idétlen neve legyen,vagy modern.... próbálok úgy keresgélni, hogy a Bata-hoz jó legyen, és jól, könnyen ki lehessen mondani. (a Botond a kispapa ötlete) :) :lol: de azért maradhatna az is akár :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Mi is most voltunk nyaralni családilag (hármasban), úgyhogy azért nem jelentkeztem.
Morca, visszakanyardva a Madonna koncerthez: nem vagyok megszállott rajongója, viszont vágytam az élményre, amit meg is kaptam, így nekem nagyon tetszett! A fanyalgó újságírók(?) írhatnak, amit akarnak, jó koncert volt és nagyon jó volt a hangulat. Mi kb. 5 méterre álltunk a színpadtól. Láttam az 'öregasszony' harisnyáján a rácsokat is, olyan közel volt. :D :D :D Két dolog volt nagyon bosszantó, az egyik a 2 órás késés a kiírt kezdéshez képest (de ezt belekalkuláltuk nagyjából, csak én nem szeretem, ha valaki profinak hirdeti magát és a műsora tényleg az is, akkor tartsa már be profikhoz méltóan az időt is..), a másik, hogy ronggyá áztunk a végén és nem kaptunk vagy egy órán át taxit, így gyalogolni kellett a szakadó esőben. De meg sem fáztunk szerencsére, annyira meleg volt. Hát ennyi. :)
Most egy darabig sem anyagi sem egyéb okokból nem megyek ilyen nagy koncertre. :D

A nyaralás szuperjó volt! Kisbabások-kisgyerekesek figyelmébe ajánlom (ez itt a reklám helye) a Balaton északi partján a Kék Vendégházat. Nem kapok jutalékot pedig. :D De tényleg annyira klassz, szép nagy kert, medence, családias hangulat, nyári konyha, sütögetős lehetőség, bababarát szolgáltatások, tisztaság és rend mindenhol. És mindez viszonylag jó áron.
Készültek képek is, majd ha letöltöttem, teszek fel ide is.

A következő babámnál, ha lesz majd egyszer :) megpróbálom legyűrni magamban a kívácnsiságot és hagyni, hogy meglepi legyen a neme. (mondom most ezt, aztán majd...)
Egyébként az uh-ra visszatérve, mikor mi elmentünk 4D-s uh-ra és Dóri a fagyi és a kávé ellenére is aludt nekünk háttal 20 percen keresztül, megbeszéltük a férjemmel, hogy máskor hagyjuk őt pihenni. Ha nincs kedve nekünk mórikálni magát pont akkor, nem akarjuk, hogy bökdössék, nyomogassák csak mert a szülei (azaz mi) nem bírunk magunkkal. Úgyhogy részemről felejtős a külön 4D uh. ezután.
Az én anyukám is azon csodálkozott tavaly, hogy mennyi uh-ot csinálnak a dokik alapból a terhesség során + ezek a méregdrága maszek uh-ok, míg az ő idejében tényleg semmit nem lehetett tudni arról, ki lakik odabent. Ennek is meg lehetett ám a maga varázsa...:) Viszont a genetikai betegségek szűrése miatt nagyon jó, hogy ennyi vizsgálat van.

Ildi, felújítják a szülőszobákat, vagy az egész emeletet? De jó!! És milyen lett/lesz?
Ja, és elképesztően megnőtt újunoka! :D

Kép
anhel
 
 


A szülőszoba első felére rá sem ismernél, Ildi! A vizsgálótól kezdve a középső üvegkalickáig minden átalakul. Új burkolat, függöny helyett falak és ajtó, új szerelvények, szóval szuper lesz, csak már május elseje óta vagyunk tábori körülmények között, ha át akarok menni a szülőszoba egyik végéből a másikba, ki kell menni a folyosóra.
bábaildi
 
 


Ildi nekem is mutatsz tárlat vezetést?Máténál más volt minden......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, ismét tudok írni picit, kezdenek javulni a betegek, ill. Nagybácsi javul, Apa megy bele... De nem baj, halad az idő, és azzal múlik a betegség is! :wink: Csak az a baj, kezdem én is kicsit nemjól érezni magam... :roll: Remélem, nem kapom el, szorítsatok!

Hú, ldi, én is kíváncsi lettem az új körülményekre! :lol: Na, nem a táboriakra... :lol:

Hahó, Anhel! Jó lehetett a nyaralás! Na, akkor ez a koncert-ügy mégis jól záródott, hála Istennek! Mármint, hogy azért nagy baja nem lett egyikteknek sem!

Ha nem jönnék, szép estét, jó pihit mindenkinek!

Pocakosok! Sok szép (de minden nappal egyre kevesebb :) ) napot még nektek 1ben! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri örülök hogy javulóba vannak a betegek...........remélem te nem kapod el!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Tudom, nagyon rég óta nem jelentkeztem, talán nem is emlékeztek rám, mert csak az első kérdéseket írtam meg, aztán el is tűntem, de folyamatosan nyomon követtem az eseményeket a fórumon :) Együtt izgultam veletek, hogy gyógyuljon a fülgyulladás, hogy Eszti rendben megszüljön, hogy a kertiparti jól sikerüljön, és még sorolhatnám, csak még nem éreztem magamban a jogosultságot, hogy írjak. Na persze az is közrejátszik, hogy sok mesélnivalóm sem volt.
Még talán az 5-6 hét környékén írtam. Most 13 hetes vagyok, túl az első trimeszteren, úgyhogy már a babona sem gátol, hogy írjak a fórumon :)
Eddig minden rendben, az első trimesztert nagyon jól viseltem, legalábbis hányingerem nem volt, csak fáradékony voltam nagyon. Meg felpuffadtam késő délutánra (ez még most is megvan :().
A 12. heti UH-n is minden rendben volt, akkor már 57,5 cm-es volt a bébim.

Most már energikusabb is vagyok, a pocim is kicsit kezd nőni, de még nem olyan látványos.
Sőt, képzeljétek el, tegnap csodás élményben volt részem: egy tréningen voltam, amit egy pszichológus vezetett, és a végén transzba vitt minket, és éreztem a babát pár pillanatra. Enyhe simogatást éreztem odabent, biztos ő volt. Egész este a hatása alatt voltam :)
Ti már ezt átéltétek mind, úgyhogy ismeritek az érzést (gondolom később már nem is olyan kellemes, amikor nagy erővel rúgdossa a húgyhólyagot :)), de most ez nekem - még idő előtt - nagy meglepetés volt. Ti mikor éreztétek először?

Jó hír, hogy újítják a szülőszobákat, ezek szerint mire én sorra kerülök, már kész lesz minden, és hiperszuper körülmények között szuszoghatok majd! :)

Szóval innentől majd én is kicsit gyakrabban írok. Nem minden nap, mert bizony még gyűröm az ipart a melóhelyen, és nem mindig van kedven netezni kikapcsolódásként, de azért szakítok majd időt rá :)

Kép
kattika03
 
 


Kattika: ide mindenkinek bármikor joga van írni. Örülök, hogy jól veszed az akadályokat. Nevelgesd csak szépen a pindurkádat, meglásd nagyon hamar eljön a várva várt pillanat.
Azoknak akiknek nem lesz alkalmuk megtekinteni az új szülőszobát, ígérem csinálok képeket, és megnézhetik majd Ők is. Tényleg klassz lesz!
Zdori: remélem "élesben" is végigjárhatod még az átépített szülőszobát! :wink: :wink:
Nitácska majd beszámol addig is, hiszen jövő héttől nyomon követheti a változásokat a heti CTG ürügyén. :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Kattika örülök,hogy újra vagy és leszel!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
gratula a második trimeszterhez!!!!!!!!!!!!!

Ildi már nagyon várom a keddet!!!!!!!!Végre láthatlak téged is!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anhel: de jó lehetett a nyaralás.. :P :P majd utána nézek én is ennek a vendégháznak, hátha jövőre mi is eljutunk nyaralni.. :lol: :lol: Dóri baba, hogy van??

Bábaildi: nagyon jó lenne, ha csinálnál képeket a szülőszobáról.. :lol: :lol: szívesen nosztalgiáznék.. 8)

Dóri: szorítok, hogy ne legyél beteg.. :wink: :lol:

Kattika: én emlékszem rád, és jó, hogy vissza tértél közénk.. :lol: :lol: Ákos fiamat én is éreztem már a 13. hét környékén, néha nagyon finoman kopogtatott.. :lol:

Etelka: most látom a vonalzódat.. :shock: 8) így elment az idő.. :?: :lol: hányadik héten jársz pontosan??

Nitacska: te is mindjárt szülsz.. :lol: :lol: kezd izgi lenni a dolog.. :wink: :lol:

Beagle: megy a privi.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca ne is mond......várom nagyon de a gatya is tele rendesen!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: hát, igen másodszorra már képben van az ember, tudja, hogy mi vár rá, de szerintem nem kell félned, Ildi vigyázni fog rád.. 8) én minden fájást úgy éltem meg, hogy fájjon csak, mert attól halad a baba kifelé, és minden fájás egy lépéssel közelebb hoz ahhoz, hogy megszülessen.. :wink: :lol: :lol: így azért könnyebb volt elviselni a fájásokat.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


jut eszembe..

Plutonella merre vagy?? :roll:

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok! :)

Még 1x ma. :)

Kattika, én is emlékszem ám! Örülök, hogy vége az 1. trimeszternek nálad is, örömteli további babavárást nektek! :)

Köszönöm, BábaIldi, én is nagyon remélem! :lol: Majd írok1 privit, ha hozzájutok...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: megkaptad a privimet.. :?: :roll:

Kép

Kép
morca
 
 


Igen, Morca, KÖSZI! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Kattika: Jó hogy jöttél, gyere gyakrabban. Én asszem 16-18.hét környékén érezem először biztosan hogy Dórim mocorog, előtte is voltak furcsa dolgok, de akkor azt még másnak hittem. Én nem azt éreztem mintha belülről simogatna, meg mondják hogy olyan mintha egy pillangó rebegtetné benn a szárnyait. Hát én azt éreztem mintha egy sereg hangya átrohant volna a hasamban egyik oldalról a másikra. :D olyan jó volt. persze később már más volt, még jobb :D mert akkor már tudtam hogy most a keze, vagy a lába dolgozik. Ma meg ha csuklott... akkor rázkódtam én is, az is oolyan jóóó volt.

Szülőszoba: egyre határozottabban érzem, hogy még egyszer látni szeretném, na persze nem úgy hogy egy bnőt kísérek :D

Dóri: gondolok rád, hogy ne kapd el a betegséget. Tudom milyen gyerkőc mellett lerobbani, és neked van elég dolgod....drukkdrukk :wink:

Anhel: megnéztem a házat, nagyon szép. Mi nagyon befürödtünk a balcsis nyaralással a szállás miatt, úgyhogy külön jó ha felteszi mindenki a helyet ahol nyaralt, ha meg volt elégedve vele.
Madonna koncertre én is szívesen mentem volna. Sok embertől hallottam hogy csalódás volt, de örülök hogy ti jól éreztétek magatokat.

Rólunk: Dodim ma elesett és feldagadt a szája :? hideg kanállal nyomkodtam neki, hagyta, biztos jól esett neki. Nem a legjobbkor történt ez (megjegyzem sose jöhet jókor), mert este esküvőre és a buliba vagyunk hivatalosak, anyukám jön vigyázni rá, de lehet így extra nyűgös lesz, mert felrepedt szájjal hogy fog enni???? :(
Amúgy minden rendben van. Cseperedik a manó, mindenből szeretne enni amit mi eszünk, de tejet, tojást, tésztát még nem adok neki, a többiből adok kóstolót. Lassan szeretnék neki joghurot adni a gyümihez, de milyet vegyek szerintetek? sima natúr joghurtot? vagy van valami baba változat erre is? Anhel? te adtál már joghurtot?

Morca: most írok neked is.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!
hála fúj itt a szél és szürke az ég is...... de én nagyon rosszul vagyok......erősen szédülök és hányingerem is van.........:((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: tarts ki... :!: :!: :!: már csak pár hétig kell kibírnod egyben.. :!: :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Beagle: szegény Dóri baba.. :cry: :cry: de azért ne aggódj, kemény fából faragták ezeket a gyerkőcöket és ha jól emlékszem Dóri már be is bizonyította egyszer.. :wink: :lol: :lol: ők nagyon hamar regenerálódnak.. :lol: remélem a kajával sem lesz gondja, és megkíméli majd este a mamiját is.. :wink: :lol: :lol:

jó bulizást.. :wink: :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!


hoztam még képeket.. :wink:

Kép

takarít a banda.. :lol:

Kép

lehet, hogy nagyobb ágy kellene.. :lol: :lol:


Kép

de jó is így aludni.. :P


pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


istenem de édesek!!!!!!!!
küld ide is a takarító brigádot........kell a segítség!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ildi, nagyon jó lehet a felújított rész, szívesen megnézném, így én is csatlakozom az előttem szólókhoz: amíg személyes érintettségem okán nem láthatom, légy szíves, tegyél majd be képet mutatóba! :) :)

Morca, Beagle, ha érdekelnek a részletek, szóljatok!
Teszek egy általam készített képet a vendégházról.
Kép

Beagle, én már adtam Dórinak Humana joghurtot. Őszibarackosat. Négyes kiszerelésben kapni, csak persze ez is pont olyan adag, hogy egyszerre kevés egy dobozka, kettő meg már sok. Vagy az én lányom eszik furcsán. :)
Szóval max. heti 1x adok neki ilyesmit. Meg néha ha nagyon kinézi a számból, kap egy falatka sajtot, de meglepő módon, csak az egészen jellegtelen trappista jön be neki, a nehezebb, illatosabb sajtok nem ízlenek. :D :D Úgy tudom, a sajtot nagyon nehéz megemészteni, még a felnőtteknek is kerülniük kellene pl. az esti órákban - na de ki az az aszkéta, aki egy jó kis esti borozáshoz ha kínálják, nem kér valami jó kis sajtot? :D Viccet félretéve, teljesen igazad van, hogy óvatosan kezeled ezeket a kajákat. Én sem adtam még tojást pl. Dórinak, pedig a védőnő már javasolta. Legközelebb kipróbálom, mit szól hozzá.
Ja, és képzeljétek, már nem szopizik Dóri. Ami egyrészről nagyon hiányzik, másrészről nagyon jó, mert nem csak én tudom már lefektetni esténként és pl. ehetek mákosat (majd' egy éve megveszek a mákos süti, rétes, guba, a mákos bármilyen formájáért, de nem ettem).
Szépen-lassan fokozatosan hagytuk abba szopit pont 10 hónapos korára.

Kép
anhel
 
 


Anhel: szép kis házikó.. :lol: engem érdekelnének a részletek, hátha mi is eljutunk oda egyszer.. :lol: :lol:

biztos fura, hogy nem szopizik már Dóri, de a szabadság is nagyon jó lehet (gondolok itt a mákos gubára :P ) volt valamilyen stratégiád, vagy Dóri hagyta el szép lassan..? :roll:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


szép ház........ :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Morca, azt vettem észre, hogy a kb. 8 hónapos kora körül kialakult napi 2x-i szopi (reggel és este) redukálódott az estire (6-7 hónapos korában napi 3-4 volt). Viszont éjjelente még mindig nagyon sokat ébredt, így arra gondoltam, talán már nem elég neki elalváshoz az a mennyiség, amit a ciciben talál, így kipróbáltam a sinlac-ot higítva (egyébként sűrítéshez, gyümölcsökhöz használom és nagyon szereti), ami be is jött neki és úgy tűnt, éjjelre is elég. 1x ébred max. Ezért eleinte felcseréltem és reggel szopizott, este meg ment a sinlac. Ja, és annyit még, hogy Dóri cumisüvegből az első pár hetet kivéve, soha nem fogadott el semmit. A vizet is pohárból itta. Így csak úgy tudtam elaltatni, hogy megszopiztattam, hiába próbálta apa cumisüvegből anyatejjel, nem működött.
Na, a "sinlac korszak" óta gond nélkül cumisüvegből iszik este...érdekes egy lány...:D
Hülyén hangzik, de nekem úgy tűnik, ez közös döntésünk volt Dórival, ő már nem ragaszkodott a szopihoz, nekem pedig már nem volt ellenemre, hogy elhagyjuk.

Kép
anhel
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?