Üdvözletem a hölgyeknek!
A babaszoba.hu-n kialakult botrányt ma én is elolvastam, mert már az indexen is híre ment. Hja kérem, ha valaki hazudni kezd, azt tegye következetesen és hihetően, ne használjon több nicket, és főleg ne árulja ugyanazon a nicken a használt kisruhákat, amin kérte!!!! Attól tartok lesz ennek még folytatása, mert sok igen bedühödött anyukát olvastam át ma ottan (Babaszoba.hu - csevegő-csre bere- segítsetek!!! , nickek: Varga Móni, ill. kicsimoncsicsi - ez utóbbi nocken kínálódott eladásra kisruha csomag másik topicban...)
Tényleg az egyik legnagyobb disznóságnak tartom, mikor a jószándékú emberekből akar valaki - ha nem is meggazdagodni, mert szvsz. elég hamar lebukott - de legalábbis megélni. Tudom, ez is off, de én mára olyan állapotba jutottam, hogy egyszerűen nem adok egyik koldusnak sem, ha azt mondja, hogy éhes, akkor bem,egyek a boltba és veszek neki ennivalót - érdekes módon ennyire még éhes koldussal nem találkoztam... én is meg a lányom is szinte az utolsó darabig használtan vettük a babakelengyét, sőt a legtöbbet innen az internetről, de azért mindig fizettünk is, és ha kihozták, akkor látták, hogy hová megy stb... és ha már nem lesz rájuk szükség, akkor majd mi is jutányosan adjuk tovább, mert nem mindenkinek tellik uj babakelengyére... off befejezve.
Lányom ma volt ctg-n meg a Kósánál (ma van a terminus mellesleg) a ctg-n jól megijedt attól, hogy az eredmény nem teccik a ctg-s nek, menjyen fel vele as Kósához, a Kósa azt mondta, hogy a ctg rendben van, ne idegeskedjen emiatt, de a vérnyomása aggályos 140/ nemtudommenyi volt, mostantól napi 10 alkalommal kell mérni.Nekünk csak digitális van, nos azon már kétszer mértük ma, 125-8/74-8 volt, bár a pulzusszám kicsit magas. Én nem hinném, hogy ez olyan nagy borzasztóság, de a lányom persze el van keseredve. Méhszáj mint a beton, teljesen zárt.
Szombatoin megy ujabb ctg-re, aztán kedden, és ha addig nincsen semmi, akkor befektetik, ennyit tudtam meg.
Van valakinek valami embrséges módszere arra, hogy meginduljon már kifelé ez a kölök? (Jó, tudom, vessék be aput, meg meleg fürdő...) no meg olvastam egy pusztuljka receptet is, éppenséggel Prekop Dórától: egy deci kávé, egy deci rivinus, egy deci konyak - ezt felhajtani - de érdekes módon a lányom nemigen hajlik rá..
Viszont szerintem most már ihatna minden nap egy kis vörösbort nem? Vagy valami már ötlet? Valahogy nem nagyon szeretném, ha megindítanák...