Új privát üzeneted érkezett!

Panndi, mi is pár hete estünk át egy haláleseten (férjem édesapja), tudom, milyen nehéz. Sajnálom. De Zsófi meg Fruzsi sokmindenre gyógyír igaz? :wink:

Kutyafüle, hajrá takarítás! 8)

Anita, Hannának küldünk egy nagy egyetemes HEÖ-t sikeres átfordulása alkalmából (Marci itt van az ölemben, őt tolmácsolom), Grétinek meg gyógypuszi az állára.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anita, kitartás!

Gyöngyi, jelentem, takony disszidált!

Panndi, jó, hogy túl vagytok rajta. :cry: :cry: :cry:

Trixi, nyomtam privit!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hahó!

Én lemaradtam... Panndi, nem is tudtam a temetésről... Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:
Zsófid meg nagyon cuki. Mindig nagyon bírtam! :)

Trixi, ne ijesztgess! De így csak újszülött lehetett, nem? Danóm kakil-pisil. Csak nem lehet olyan szűk neki ott az a cső, ha pl. kakil... :?:

Mozza, grat. a takarításhoz, meg minden efféléhez!

Kutyafüle, neked tényleg hajrá hozzá!

Anita, menj akkor csinálni a mindenfélét! De ne feledd, miért a sok tennivaló, és nem lesz annyira nehéz! :)

Hű, ezek a fogas babák!!! :shock: Én Samum 1. foga 1 éves korában bújt elő...

Na, megyek, várnak a törpék.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Kitty, gyertek! Mindenki jöjjön, aki tud! (Remélem, elég nagy a bográcsunk. :shock: ) Ti ugye közel laktok hozzánk? Hol pontosan, illetve hol nézted a baba-mama tornát? Lehet, h mennék én is.

Jó a talpas kép apáról-Bogiról!

Tenger nekünk is kimaradt idén, én is imádom, muszáj menni évente. De legalább magyar tenger volt. :lol: Majd jövőre igazi, ha minden jól megy!

Anita, kitartást és jó keresztelőt!

Reni, én is kíváncsi vagyok, mennyi az annyi! Jelentkezz!

Jönnek nemsokára anyuék, Panni-babát hozzák magukkal (tesóm hétfőn vizsgázik, nem bír 3 gyerekkel tanulni). Vmi levest összedobok, este férjúr palacsintát sütött, az még van.

Asszem, lejárt a mosás. :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Emese valóban jobb,mert eldöntöttem, hogy nem a mi volna, ha-n rágódom, hanem a lehetőségeket igyekszem kihasználni.Eldöntöttem, hogy ma főzök is, erre megyünk kajálni anyósékkal.Na azért annyira nem bánom... :oops: Takarítás vége, szopitime. Drukkoljatok ki Rikiből egy kis kakit!!!!!Tegnap nem volt neki,és ilyen még nem volt.Szeretnék már látni egy adagot ma.
Na Reny remélem jön hamarosan,mert akkor megyünk.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na sikerült visszaolvasni, közben pedig mit hallottam???Na miiiiit??????Bizony!!!!Megyünk is tisztába tevésre!!!!!Szerintem elázott még a plédje is tőle. :lol: :lol:
Ja a képek a babákról nagyon szépek,bizti csudajó lehetett a nyaralás.
Nekem nem tetszik a G hordozó.Eleve nem szeretem a mintás dolgokat.És egyszinű párti vagyok.Szerintem a Mozza babybjörne sokkal szebb,elegánsabb.De ez csak az én véleményem.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 



Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szofi,olvasgattam a novellákat.Nagyon jók, tényleg nagyon tehetséges vagy. Teli pelus eltüntetve,altatok... Na jó befogom,mert velem lesz tele az oldal, pedig el akartam még mesélni egy nagyon durva sztorit az egyik volt kollégámról.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki!
Meséld!!!!!

Kép
mozza
 
 


G kenguru...nekem áááálom....van sima feketében is....de brutkó az ára :? :cry: ....nyálcsorgatva várom Netti fotóit! :lol:

Na, megyek, csinálok Lilinek 3 kanál almalevet.
Netti!
Majd írj, hogy Borónak hogy ízlik!!!!!!
Tényleg ki kezdte már meg a hozzátápira szoktatást?????????
Babáknak hogy ízlik?????

Kép
mozza
 
 


Jaj, mostmár nagyon-nagyon sz*r egyedül :cry: (na jó, nem egyedül, hanem Lilivel persze)....várjuk Papát nagyooooooooooon!

Kép
mozza
 
 


Kutyafüle, köszi! :oops: Már nem nagyon írok. Semennyire. A boldog családi élet rettenetes hatással van az ihletre... :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kitartás Mozza, jön nemsokára már!!!!!!!!
A reszelővel csinálod az almalevet???És tényleg milyen almából csináljátok?? Mert én spec a Starkingot szeretem, de nem bizti, hogy a picinek is az a legjobb.
Szal a kolléga. Volt egy 30 év körüli kolléga,aki már régen próbálkozott a feleségével, mikorra sikerült,és terhes lett a csaj. Erre a kolléga megkattant. Kiderült, hogy az asszonyka még csak a 7. hónap felé járt,mikor összeszűrte a levet egy 20 éves újságírótanonccal. És annyira belehabarodott, hogy a szülésnél sem volt a felesége mellett, de már a kórházból hazavinni a feleségét és a kisfiát is nehezére esett. Persze a nő kikészült, és a kisfiú is még csak 6 hónapos, de nagyon sírós, nagyon fél a többi babától. Hát persze szegénykém, mikor érzi anyun az elkeseredettséget. Annyira gáz!!!!Én nagyon szerettem a kollégát, de akkorát zuhant a szememben. Megértem én, hogy előfordul, hogy az ember beleszeret valaki másba és vége egy házasságnak,egy családnak.Nem török pálcát senki felett. De a terhes feleségével ezt megcsinálni.....Szegényt a végén a kórházban fektették bent, és a kedves férj közben ...ja a kolleginát.És nem hazavinni a kisfiát. Ha a nőt már nem is szereti, de a saját gyerekét sem?????Annyira elkeserítő.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Huuhhh, az komoly! :shock: :evil:
Mekkora ....... :evil:
És most mi a helyzet? Elköltözött? Tartják a kapcsolatot?

Kép
mozza
 
 


Én úgy tudom nem nagyon akarja látogatni a fiát.Persze azért megy néha.... :? És elköltözött a 20 éves nőcskéjével él együtt. De nem is tudom mire számít.Se nem szép, se nem gazdag,miből gondolja,hogy egy 20 éves csaj leragad nála. Nagyon kevés ma az a 20 éves,aki egy életre választ párt ilyen korán.Persze sose tudni...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, hát ez durva sztori így első hallásra... :?

Képzeljétek, novemberben úgy néz ki, megint megyünk Kehidára! Andris, Csani, én meg a tesóm, 2 egybenyitható szobába. Így Orsi is kicsit kikapcsolódik, meg ha vigyáz Csanira, akkor kettesben is tudunk azért picit lenni! Annyira örülök neki!!!

Menek, mert reklamáció van közben!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kutyafüle,
ez kemény... én az ilyen nőt is elég jelentőségteljesen megtépném...
amúgy írok a blogba ezzel kapcsolatban 1-2 történetet, van közte személyes is, ezért ide nem szeretném.

emese1979
 
 


Panndi, tenyleg irni kene Zsofi aranykopeseit!! :lol: hat en olyan jokat mosolygok mindig rajta :lol:

Anita, biztos jol sikerul minden! lenyeg h kapcsolodjatok ti is ki es erezzetek jol magatok ;)
es ne felejts el kepeket hozni :)

Niki,durva amit irtal.. ennyit er az a ferfi..

szofi, kehida nagyon joo :)

G kengurunal neeeeekem nincs is szebb :) apa majd hasznalja a baby bjornt azt mondta :lol: mert h o Guccit fel nem vesz! :roll:

mozza, Boro olyan fejet vagott mintha almat enne egesz nap :lol: szoval semmi meglepodotseg.. ilyesmi... nyamogta csak ezerrel. aztan felhaborodott h elfogyott! meg kellett vigasztalni, megkapta a kanalat es eljatszott vele :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát kíváncsi leszek, hogy majd Csongi hogy fogja fogadni az almát. Egyelőre az Infacolt is majdhogynem a szemembe köpi. :lol:

Szofi: olyan kis "ügyi" vagyok, annyira sikerült elborsoznom a paradicsomos szószt, hogy mehetett a vécébe. :evil: Ettem helyette lekváros tésztát. Még életemben nem ettem, de nem volt itthon több pari, és más nem jutott az eszembe.

Ja, azt nem is írtam, hogy kiöntöttem majd két deci anyatejecskét. Ezt nem ette meg tegnap Csongi, ma már nem adhattam neki oda. Egy kis részét beleöntöttem a reggeli kávémba, de majdnem kidobtam a taccsot, olyan szar íze, meg szaga volt. :roll: A másik részéből megpróbáltam kakaót csinálni Tücinek, de ő sem itta meg, csak fintorgott. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: ezek a novellák jobban tetszenek, mint a korábbiak. Kettőn még könnyeztem is tényleg. :P Szeretem, hogy olyan őszinték. Ezeket is olyan fiatalon írtad? (Nem, mintha most olyan öreg lennél. :lol: )

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, a kakaós/diós/mákos tészták se rosszak! De én már ettem lekvárosat, és szerintem finom! De sajnálom a paradicsom sanyarú
sorsát...

Ami a novellákat illeti, az első hármat (Nyár után az ősz, Globalizáció, Öregség), 21 éves koromben írtam, az utolsó kettót (Nagymama meg Falevél), azokat pedig 15 éves koromban. Hát nem most volt... :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zdori!

Az ő kisfia egyidős a miénkkel, és most műtötték kb 3 hete.
Azt nem tudom,hogy volt e pelusában valami, de feltételezem, hogy igen, mert ő is csak a refluxra gyanakodott. Semmi más tünet nem volt,csak a hányás. Nem ijesztgetni akarlak, nem azért írtam!
Csak erről én még sem hallottam, pedig volt már pár gyerek a kezeim között. (Olyan is,aki sokat bukott!)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Annus!
Nyugodtan beteheted a blogba az én blogom címét is! :)

Hanna már pár hete kap néha-néha pár kanál baracklevet. Megette eddig,vagyis itta.
:lol:
Sőt amikor elfogyott,majdnem sírt,hogy még kér.

Azt mondta a védőnő,hogy adhatok már neki barack és almalevet,aztán meg gyümit is turmixolva,reszelve. De az üveges bébikajákkal még várjak.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Trixi, gondoltam, hogy nem ijeszteni akarsz. Csak mégis megijedtem picit... De azért nálunk nem olyan súlyos az ügy, ha háton fekszik Danó evés után, nem sokat bukik. Hason vagy függőlegesen többet, de sztem még belefér. Mindenesetre Dokinéninek szólunk. Megyünk hozzá a héten.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi, ezek a második körös novellák nagyon tetszenek. Főleg az első. Én is szoktam így érezni magam, igaz általában másnapra megjön hihi... Félre a tréfát, szinte érzem, ahogy cikáznak ezek a gondolatok a fejedben. Az Öregség meg egészen egyszerűen gyönyörű... Szerintem ezek a pár sorba foglalt koncentrált hangulatképek fejezik ki a te stílusodat igazán. Na ezek tényleg Szofisak! :wink:

Apa-sztorik...én is ismerek egy-két ilyen bicskanyitogató történetet. Csak reménykedem az emberismeretemben és hogy a párom soha nem lenne képes ilyet tenni. Én egyelőre hiszem, hogy így van.

Na, asszem megsült a rakott krumplim.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Én is ismerek ilyet, illetve hasonlót egészen "testközelből"!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk,aztán pörgök tovább....
Mozza,Hanncika kb 2 hete kap almát,néha barackot.De nem mindennap.Meg 2 napja megkóstolta a milupa tejpépet,imádja!Persze nem sokat.Egyelőre ezeken kívül mást nem fog kapni még egy ideig,most ezeket szokja meg.
Kutyafüle :evil: hát én az ilyen fickót.....le sem írom
Netti,hozok képet majd persze!
Már minden széjjel van,poharak kikészítve,tányérok....Asztalok kipakolva...
Dóri,semmi baja nem lesz Danónak!De azért fő az óvatosság..
Hannának boldog hófordulót!Pár nap és mi is 4 hósak leszünk!
Annus???Böbi???Esztó???
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese, nagyon tutker a tappancsos kép! :wink:

Mozza, elárulnád, hogy mi visz rá arra, hogy 5-kor felkelj? :roll: (szerintem nekem ez még 1x sem sikerült) :lol:
Én is úúútálom, amikor a férjem nincs itthon. :( A jövő héten nem alszik itthon 1et, úgyhogy én áthívtam ittaludni anyukám barátnőjét (jófej a csaj, olyan 37 év körüli, imádja a gyerekeket és neki nincs)
Még nem vagyok hajlandó egyedül lenni!!! Majd ha Marc kicsit nagyobb lesz.

Tinu, szerintem egy próbát megér a Tommee Tippee.

Reny, kíváncsi vagyok, hogy mi volt a védőnőnél!

No, nem tudom mennyire kuriózum, de most jutott eszembe, hogy tegnap AndrisMarci egész nap 1x sem sírt, és összesen kb. 5 percet volt a kezemben. A többit a babakocsiban, játszószőnyegen, pihiszékben töltötte. Este fél 6-kor elmentünk az erdőbe sétálni, 8-ig voltunk. Közben bementünk egy kinti, teraszos 'kocsmába' , mert ott voltak a férjem ismerősei. Azt mondták a kisfiunkra, hogy jó arc, hozzuk máskor is. :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jujj,tényleg!!Hanna és Riki egynapos!!!Isten éltesse Hanna babát!!!!
Rikikét is jól egpuszilgattam ma.
Olyan jót és annyit ettünk ma ebédre!!!Na pff neki. Remélem azért a tejen legalább meglátszik majd!! :oops:
Netti,az a lényeg, hogy Neked tetszen a hordozó, és ha szükségetek van rá, vegyétek meg.Én csak néztem,és engem nem nyűgözött le.Na azért a csat a bőrszíjjal valóban elegáns. :wink:
Megyek nyüszis az életem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Írtam pü-t!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na meg volt délelött a próbaszopi, 110 grammot evett. Az jó? Aki méri, annak mennyit szokott enni a gyereke? A védőnő azt mondta, hogy a korához jó, a súlyához lehet, hogy kevés. Ha igényli, akkor rakjam rá a másik cicire is. Jövő héten újra kell mennem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny mi volt a védőnőnél?
De liba vok :oops: Riki babának is boldog hófordulót!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Reny, Hanna 1 alkalommal 130-170 et eszik,változó.súlyához napi 750et kéne,de ő 650 nél nem tud többet.meg iszik vizet vagy teát 200ml-t.egy nap 4x eszik

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Reny,
sztm kicsit kevés a súlyhoz képest. Egy ciciből etetsze mindig? Akkor tényleg próbáld mindkettőre rárakni, a tejtermelésnek is jó :)

Hannusnak meg Rikinek boldog hófordulót!

emese1979
 
 


Eddig mindig egyből kapott, most majd megpróbálom a dupla cicit. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny,
én a kezdetektől fogva adok neki 2 cicit, nem mindig, de jelzi, mikor egy kevés neki :)

emese1979
 
 


Hát bizony, már írni fogom, mert Zsófi egyre többet beszél.

Jaj, nem bírlak ám Titeket követni, majd otthonról, még anyuéknál vagyunk.

Dóri: nagypapám halt meg két hete, őt temettük. Amikor a sírnál álltam, és sírtam, Zsófi Apával meg Fruzsival messzebb volt az árnyékban, meglátta, hogy sírok, és elkezdett nekem kkiabálni, hogy "Ne sírj, anya, ne sírj anya, átölel, anya!" Aztán odarohant hozzám és ölelgetett :oops:

Fruzsi is kapott már kóstolót, de nézett rám, hogy anya, Te mi a frászt akarsz ezzel a kanállal? Zsófi meg közben mondogatta, hogy nem jó, amit Fruzsi eszik :lol:

Szopi mennyiség: Fruzsinak saját kis rendje van. Én két mellből szoptatok, reggel 300-330 grammot eszik, délben és négykor 180-200 gramm körül, este 200 gramm körül, egy nap 900 gramm körül összesen.

Ja, ma voltam KIK-ben, tök csinos csajos felsőket vettem Zsófinak, 350 Ft volt egy darab :shock:
Vendég
 


Ja, Ffruzsi sosem jelzi, hogy éhes maradt. Nagyon keveset sír, ha 80 grammot eszik, elégedetten néz, hogy vége a kajának, de ha visszateszem, eszik még 120-at :roll:
Vendég
 


sziasztok!

panndi őszinte részvétem :( , de kis együttérző Zsófi, imádnivaló kiscsaj :)
jujj Fruzsi nem semmi, mennyi idő alatt eszi meg a 300-at? nekem reggel 45 percbe telik lefejni kb, mert összesen a kettőben 1 óra alatt lejön a 460 ml, aztán ez nagyon csökken a nap folyamán nekem is, de tegnap összeadtam 1100 ml jött le :), igaz egy plussz fejés is befért az időmbe :)

szofi én még nem olvastam, de ígérem elolvasom a műveidet :)

most én is gondolkodok, hogy a rugalmasat eladtam, mit vegyek mei tai-t vagy hordozót, kendőt azt hiszem nem veszek télre :)

kicsim össze van zavarodva, egészen fél 2-őig nem aludt, aztán meg óránként felkelt és evett 60-akat és utána mindig aludt, most kelt fel és most zenél a csigájával :)

reny Lara 2 hetesen ette túl magát mindig akkor volt hogy 720-at is megevett, aztán 2 hós korától talán olyan 5-600-akat eszik és jól gyarapodik tőle :)

mi 2 és 4 hósan kaptunk 2-2 szurit a prevenar miatt, 3 hósan egyet a kötelezőt, 5 hósan meg beadatom neki a meningitec-et és aztán 2 hó szünettel kapja a 2-at ebből :)

Lara nem a kaja követelésekor sír, hanem ha én még tömném a szájába és ő már nem akarja :)

Végre lehült az idő, juhééééééééé :), bár Éduáék azért kimentek a termálfürdőbe, tegnap is ott voltak :) kihasználják a nyár utolsó napjait, rakok fel képet mindjárt Édua bemutatójáról :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kép Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Panndi, Zsofi tunemeny!! :oops: Fruzsinak meg jo evokeje van :lol:

Reny, sztem nem tul sok a 110, de ha ket cicibol nem szoptattal meg akkor ugy siman eleg lesz neki :D mondjuk ez attol is fugg h hanyszor eszik egy nap :)

Ildi, lanyok nagyon szepek :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi,nagyon édes Zsófi!
Édua nagyon ügyes,Lara meg mennyit nőtt!Szépek nagyon.Ildi az evéssel mi is így vagyunk.
Pl:Most is ma még 2x evett,most ilyenkor szokott enni harmadik alkalommal,de nem kérte ,álmos.Csak teát ivott sokat.De nem csodálom,30 fok van benn :roll: Ma ezek szerint csak 3x eszik,de gondolom holnap behozza.Bár elég zűrös napja lesz!
7-kor gondoljatok ránk!Sanyit keresztelik sutyiba,ő nem akart a gyülekezet előtt./Azért a blogba rakok nektek majd képet :lol: /

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita nekem Lara ma már vagy 4 x evett olyan 100 körül és 3x 60 körül, bár lehet rosszul emlékszek, de ma tényleg sokszor evett :)

Anita oké minden rendben lesz nyugi :), mi csak 6 éve készülünk a keresztelőre :)

Mikor Larát próbáltam etetni akkor nem volt annyira oda érte kb 1 hónapja, most meg még várok vele hogy újra ráálljunk, dokinéni nem sürgeti a dolgot :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita az lemaradt, hogy Lara éjszaka 1-kor és hajnal 5-kor is evett :), nem tudom mi van vele mostanában :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Reggel kb fél óra alatt végez a két cicivel, este eszik nagyon lassan, de szerintem azért, mert estére kevesebb a tej.

Jaj, olyan fejfájós idő van :?
Vendég
 


panndi akkor nagyon ügyes :)

nem igaz, hogy nem tudok berakni vonalzót :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


jujj de durva most a viasaton a Mi van a tányérodon műsor, disznóorrot meg fület meg szemet rakat a pizzára :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


jaj tenyleg nagyon fejfajos ido van, meg olyan alvoooooooos :?
ledoltunk aludni, Boro is elaludt, erre fel ora mulva ebresztett minket is.. neki sikongatni volt kedve meg epp jatszani! :roll: :lol: most meg mindjart kaja idooooo, ebbol igy mar nem lesz delutani szieszta :( pedig olyan jol esett volna :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


mau tegnap Lara is aludt 3 órát egyhuzamban délután, akkor én inkább neteztem, ma meg aludni akartam, erre óránként felkelt :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mintha raereznenek es csakazertis! :D

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: