Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remény! A farfekvés még megfordulhat. Most olvastam a császárról, hát azt hiszem én szülnék inkább, bár nekem szerintem tuti nem lehet. :cry: Csak mondogasd neki, hogy forduljon. :lol:

Vevikk! Micsoda képek, nagyon aranyos.

Colin! Ne félj a cukorvizsgálattól, igaza van Ditának, csak rosszabb lesz.

Rony! Nagyon várunk ám ide, drukkolok!

Dita! Olyan megnyugtató UH-n látni a babát, én is mindig előtte tiszta stressz vagyok (ilyenkor van a migrén) és utána 1 hét nyugi van.Bár én abba a szerencsés (anyagilag szerencsétlen :lol: ) helyzetben vagyok, hogy 2 hetente láthatom őket.

Trix! Ha a 32. hét után jönnek a babák, akkor viszonylag szerencsés az ember. Ne izgulj, minden rendben lesz. Azért csak beszéld meg velük a 38.hetet. Én a 36.at fogom. :wink:

Kép
tigriske1978
 
 


Remény!

Ha még senki nem stoppolta le, akkor én igényt tartanék a második képen lévő kék csíkos, tengerész napozóra és az utolsó képen lévő hálózsákra. Ezt is elvinném + fizetném a többivel együtt.

ELőre is köszönöm, most mennem kell, mert sok a melóm, majd este jövök!
Addig is vigyázzatok Magatokra és a babákra!

Kép
akire79
 
 


BRIGI
Hát én úgy bírom a meleget hogy ha nem muszáj akkor ki se teszem a lábam itthonról, max kora reggel. Ahhoz képest tegnap pont délben indultam neki mert fél egyre kellett mennem a dokihoz, de busz felvitt úgyhogy nem ájuldoztam kivételesen.

Egyszer időzíthetnénk úgy hogy mi is talizhassunk. Tök kivi vok rád!
Jövő hét után szerintem nekem most nem lesz jó mert akkor kezdjük a szobarendezést de utána valamikor összehozhatnánk.

Lányodnak jobbulást. Remélem nekünk sem kell rohangálni többet az ügyeletre. Folyton nálunk történik valami a gyerekkel, és persze hétvégén a városban még ügyelet sincs. :twisted:

TRIX
Teljesen jó a súlyuk a babáknak. Biztos elég fejlettek már a kinti élethez. No para minden oké lesz, ezt meg én mondom neked! :)

HENI
Bezony az 75 gr ch!
Dr. Dita szerint is jó az 5,2. Nekem is akörül volt és azt mondták rá hogy több mint tökéletes. Nagyon ügyes vagy. A fogyás egyébként rengeteget számít. Most olvasom a tájékoztató füzetben hogy sokan azt hiszik semmi gond van gyógyszer lehet mindent ugyanúgy csinálni, hát nem! Attól még vannak szabályok hogy gyógyszert vagy inzulint kap valaki. Pláne nekünk akik babásak vagyunk még jobban oda kell figyelni mert felelősséggel tartozunk a kicsi életért aki odabent lakik.

A mérőd ha rosszul is mér akkor is teljesen jó mert ezek inkább fölé mérnek általában mint alá. Ha rendszeresen akarod használni érdemes lenne bekalibráltatni vagy azonnal megnézni amikor dokinál mérik neked a te mérőddel is, hogy mennyit csal.

Nagyon ügyes vagy te is. Remélem megkapod méltó jutalmadat! :)

TIGRINCSKE
Igaz itt helyben az uhu-n nem sokat látok de amikor közben megszólal a doki hogy ez meg az rendben és a végén is hogy oké végeztünk mindent a legnagyobb rendben találtam és nem látok semmi rendelleneset akkor sztem hallják kint a folyóson ahogy leesik a kő a szívemről. :)

dita75
 
 

 
 

Akire, ok, félretettem mindkettőt.

A5z 5 részes Brendon ágynemű szetthez annyit, hogy megnézegettem a fejvédőjét, nagyon szép állapotú, kék kötős, elején nyuszika és szép álmokat hímzés. 3X67 cm hosszú.
Látszik a szetten, hogy nagyon vigyáztak rá, és tényleg szép állapotban van. Kellemes kék színe van.

remény73
 
 


remény: A fiamnak már vettem tőled inget, most a lányomnak megvenném a farmer szoknyát. :) Ha kiderül a neme, akkor a másikat elajándékozom. Bedobnád ezt is a többihez? Jövő hét utáni héten már biztosan át tudom venni. Majd add hozzá a kamatokat. :)

heni: Az 5,2 az jó, a 11 lehet fals eredmény, mert az viszont normál esetben is cukorbetegség. Nekem csinált egyszer olyat a régi mérőm, hogy 11,6-ot mért és a másik ujjamból meg 5,2-t. Valami lehetett az ujjamon. Szerintem 75 gr. a szénhidrát a terhelésesnél.

A mai napom katasztrófa. Úgy volt, hogy nem megyünk olaszországba. A párommal reggel a fogorvosnál kezdtünk, szerencsére nem kell kihúzni a fogát, most csak kifúrta neki a tömést és tett bele egy ideigleneset. Az egyetlen ember, aki közülünk vezetni tud, meg holnapra kapott időpontot a szájsebészetre, mert meg kéne nyitni a fogát, de nem megy el. Így most nem fáj neki, de azt mondták, hogy begyulladhat a melegtől. Szóval lavírozunk. Nekem "csak" a torkom fájdult meg, de ez már a legkevesebb. Jól indul a nyaralásunk, remélem annyival jobb lesz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, ok félretettem, fizetek vasárnap a csajnak, s majd mikor találkozunk mindenki fizeti, amit kért. Kamatot nem számolok fel :)

Hát elég rosszul kezdődik a nyaralás készülődési szakasza, de remélem a nyaralás jó lesz, s nem árnyékolja be semmi. Érezzétek jól magatokat.

remény73
 
 


Remény!

Ok. Majd megírod, hogy Neked mikor alkalmas a találkozó, és én tudok alkalmazkodni. (Amíg el nem megyek terhelésesre és ki nem derül rólam is valami).
Dita!
Ne is mondd! Csak allergia miatt lett ragyás a gyerek, az antibiotikum+napsütés. Reggel doki, aztán kora délután meg be kellett fizetnem a tankönyveit a suliban, úgyhogy volt még egy köröm. Majd megdöglöttem a melegben...
Ügyelet az nálunk sincs. Szerencsére a naggyal nem kell futni már (remélem, ezután sem), mert kibír 1 napot, a kicsivel Fehérvár, mivel Ercsibe inkább nem viszem ügyeletre :roll:
Találkozhatunk valamikor persze. Majd egyeztetünk. Jársz Pestre? Vagy valahol máshol? Talán elmegy ez a nagy hőség, és akkor kicsit kellemesebb lesz.Üdv.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok Kismamik !

Először is köszönöm szépen Nektek a drukkokat és a gratulációkat !! :D
Végre itthon vagyunk, 8 nap után hazaengedtek minket a kórházból és bár nem ment minden gördülékenyen, de mostmár mindketten jól vagyunk !
Sok időm sajnos nincs most írni (de ezt ti is hamarosan megtudjátok, ha már nem a pocakban lesz a baba :lol: ) , de bekopizom nektek a szüléstörténetemet, amit a Férjem írt le az augusztusi babavárok topikba a lányoknak, íme :

Sziasztok leányok és anyák !
Gili vagyok, Rilla férje és Kristóf apukája.

Kicsit rendhagyó bejelentkezésre vállalkoztam, mivel tudomásom szerint ide férfiak nem nagyon írogatnak, én is csak a képeket követtem az utolsó időszakban, de Rilla a lelkemre kötötte és komoly prioritásként kezelte, hogy Benneteket tájékoztassalak.

Bocsánat, hogy bő lére eresztem a mondókámat, de még nagyon az események hatása alatt vagyok, nem tudom elintézni annyival, hogy 3400 gramm és 53 cm, egészséges kisfiú, természetes szüléssel jött világra.

Szóval tegnap hajnali 4-kor kezdődőtt a nagy menet, mikoris Rilla átmászott rajtam az ágyon - gondoltam, hogy ez a szokásos hajnali pisilés lesz - aztán visszajött a fürdőből, és mondta, hogy folyik a magzatvíz. Én kómás is voltam, meg félreinformált is - abból indultam ki, hogy amíg nincs fájás, addig nincs szülés sem - ezért mondtam, hogy ok, aludj csak, reggel úgyis viszem NST-re, majd ott megnézik. Aztán 6-kor újabb mászás, újabb vizes bugyi, erre már komolyodtunk, rákerestünk a neten a magzatvízre, de sokkal okosabbak nem lettünk, szóval Rilla borotvált, én kicuccoltam a kocsiba, aztán fél 8-kor bementünk a soproni kórházba.

Itt nem volt sem NST, sem más, hanem egyből szülőszoba, előkészítés, aztán várás 10-ig, hátha beindulnak a fájások. Nem indultak be, így pontban 10-kor Oxytocin infúziót kapott (remélem, helyesen írom a szer nevét), erre előbb kisebb, majd kb. egy óra múlva már "rendes", komoly fájásai voltak ....ez alatt már atom, nyögős, szenvedős méhösszehúzódásokat képzeljetek el.

Aztán ez így ment este 6-ig. Tényleg szörnyű volt, mivel nagyon vajúdott, annyi változatosság volt az egészben., hogy eleinte 2óránként, majd már óránként nézték a méhszáj nyitottsági szintjét (ez a "vizsgálat" extra fájdalmas volt, mivel próbálták manuálisan tágítani is), csak sajnos nem sok eredmény volt, az első 3 órában 1 ujjnyi, majd sokáig 2 ujjnyi volt a nyitottság, tehát sehol semmi. Aztán konzílium 6 körül, itt elhatározták, hogy gerinctáji érzéstelenítést kap, hátha lazul a méhszáj, ráadásul már többször kidőlt a tartós fájdalomtól.

Hát az sem hatott megfelelően, 7 körül jött egy holtpont, ez volt a végső határidő a császármetszés elött. Azonban itt végre regisztrálták, hogy 3 ujjnyi a nyitottság, ráadásul végre tolófájásai is voltak. Szóba került, hogy kelleni fog plusz vér, de aztán ez szerencsére kimaradt, bírta a csaj a gyűrődést rendesen.

Ekkor jött a az utolsó etap, ami már látványos és megnyugtató is volt valamerre, mikor is komoly tolófájások jöttek, felvonult a fél kórház, majd meglátták Krisi buksiját - itt megtudtam, hogy van haja !

Itt mindenkit elkapott valamifajta extázis, Rilla vadul ordítva nyomott, ketten húzták a picit kifelé, ketten nyomták, én meg próbáltam motiválni.

Aztán 20.20-kor egy végső nagy nyomással kipottyant Krisi. Óriási volt, tényleg, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Vitték is egyből, mert tele volt a torka valamilyen cuccal, ezért csak szörcsögni-gurgulázni tudott, de amint azt kitisztították, egyből felsírt, ez tényleg hatalmas megkönnyebbülés volt.

Aztán lemosogatták, Rillán lementek az "utómunkálatok", én meg addig megkaptam a picit, és sztároltuk magunkat a mindvégig hősiesen a folyosón kitartó rokonságnak.

Krisi egyébként itt már nagyon frankón viselkedett, hogy kiabált, hol az ujjamba kapaszkodott, hol pedig el-elalukált. Nagyon megviselt volt szegény, de kitartott mindvégig.
Végül még szopikázott is egy kicsit - bár éhes nem volt, inkább csak alibizett - de a lényeg, hogy megtudtuk, hogy van tejci.

Hajnali egy felé mindenki ágyba került, nagyon hossz és intenzív nap volt.

Rilla jól van, bár nagyon kikészült, nincs semmi extra baj vele, a szokásos nehézségeken megy jelenleg keresztül, amin minden más kismama is. De tej van, így kap Krisi folyamatosan, és ez a lényeg.

Reggel a rutivizsgálatok során megállapították, hogy Krisit is megviselte az eröltetett menet, nyelt némi trutyit a szülőcsatornában, mert túl sokat volt ott, és ezt nem kellett volna, és elkezdett besárgulni. Szóval pár napra inkubátorba került, meglátogattuk ott is, szemmel láthatóan jól van, bár főként alszik, állítólag most a következő napokban ez lesz a fő program. Kap egy kis antibiotikumos infúziót, meg a vércukor szintjét kellett helyre rázni, de az már most normális.

Hát ez a mi kis sztorink, Rilla és KisKrisi hétfő körül jöhetnek állítólag haza, majd biztos mesél még !

Aki még várja a nagy napot, annak sok sikert és könnyű szülést kívánok, aki meg már túl van rajta, annak sok boldogságot és a kicsiknek is jó egészséget !


NA szóval így zajlott a dolog. Képeket is fogok feltenni a napokban !

SWANNY
Gratulálok a kisfiadhoz és sok-sok boldogságot Nektek !!! (beelőztél :lol: )

BIKMAKK
Köszönöm Neked, hogy informáltad a lányokat rólam !
Látom pár napja nem írsz, biztos te is túl vagy a szülésen, ezért így előre is szívből gratulálok !!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla, a párod által írtak végére könny csordult ki a szememből. Hát megszenvedtél a szüléssel, de remélem jól vagytok, s a fájások is a múlt képeiből háttérbe szorulnak, s a szép előtérbe.

Mióta tudom, hogy akár természetes szülésem is lehet, ha megfordul Ádi, de nem tudom melyik jobb: császár, vagy a sima szülés...majd kiderül mi lesz nálunk...még 9,5 fél hét hivatalosan.
Anyukám meg van ijedve a baba súlya miatt, mert hogy a doki 1400 g-ra becsülte most, de szerintem normális súlyú, s ha normálisan fejlődik 2500 felett leszünk...remélem.

Várom a fotókat Kristófról és a mamájáról is :))) sokat-sokat :)))

remény73
 
 


Drága Rillám!
Érdekes volt a férjed szemszögéből látni a történteket.
Mindenféle vegyes érzelem fogott el miközben olvastam.

Szeretnék még egyszer nagyon sok boldogságot kívánni nektek!
Vigyázzatok nagyon magatokra és egymásra!
Én is nagyon várom a képeket. :)

Vicky
Tényleg nem indul zökkenőmentesen a nyaralás. Sajnálom a rossz fogat, remélem nem okoz odakint gondot mert az nem lesz két fillér.
Nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok, érezzétek nagyon jól magatokat.

Brigi
Szoktam pestre járni és fehérvárra is. Majd egyszer összehozzuk.
Állítólag jövő héten már enyhébb lesz az idő!

dita75
 
 


Hú...Ez szép kis esti mese volt. Könnyeimet nyeldesve írok...
(Pedig én már túl vagyok egyen, de az 2,5 órás volt cakk-pakk...)
Nagyon megható. Szerintem az én férjem is oda lesz - ha kibírja ájulás nélkül.
Rilla! Le a kalappal mindkettőtök/hármótok előtt.Mégegyszer gratulálok!!!!
Jó éjt, csajok!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Halihó!

Rilla és Swanny:
Kép
Oltári nagy gratuláció a csöppségekhez! :D

Rilla:
Potyogtak a könnyeim!!! Milyen kedves, érzelmes és jófej férjed van! Nagyon szépen megfogalmazta gyermeketek világrajövetelét, szerintem nem sok apuci írná meg, ráadásul ilyen klasszul! Látszik, hogy mély érzelmek szabadultak fel benne, grtaulálok mindhármótokhoz - azért lássuk be, TE vitted a prímet, nagyon megdolgoztál a babátokért! Remélem hamarosan képet is tesztek fel. Élvezzetek minden percet, mert csak egyszer történik meg! :)

Swanny:
Megláttam a fotókat és kész vagyok! Hát szabad ilyen szemtelenül gyönyörűnek születni?! :wink: Csodálatosan szép babát hoztál világra! Írtam priv-be is.

Bikkmakk:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy veletek mizu! :D

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Jó reggelt!!!

Nagyon jó fej a férjed rilla és ahogy fogalmazot "sztároltuk magunkat" ez nagyon tetszet!!!
remény73 tegnap elött felraktál ismét egy adag rucit. Tegnap elött 20.26 jegesmacis+ a felette lévő kék rucikra szeretnék lecsapni ha eddig senki nem tette. Köszike.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Bocsi nem tegnap elött hanem szerdán volt 20.26.

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Vicky!
Jó nyaralást nektek. Bár nehezen indul, de bizti annál jobb lesz.

Ja, amit írtam, hogy a terheléses vizsgálatomon az 1 órás eredményem 11 :shock: lett, azt nem én mértem!!!!! Ezért is akadtam ki akkor annyira, mert az a kórházi eredmény volt. Nem is gondoltam arra, hogy fals is lehet, bár gyanús volt, mert sosem volt gondom a cukrommal, igaz nem is voltam sosem terhelésen.
Persze a drnő sem közölte valami , hogyismondjam tapintatosan, amikor az IR eredményért mentem vissza.

- Ön cukorbeteg?
mire én: - Nem, nem hiszem, legalábbis nem tudok róla.
erre ő: - Hát szerintem meg az!!!!!

Tök jól esett, gondolhatod.
Ezért is kérdeztem a 75g glükózt, hogy annak mennyi a Ch tartalma, mert akkor tényleg sokat javultam!!!!! Hogy 52 g után 1 órával, már csak 5,2 lett!!!
Jujj de jó lenne, ha ezt mutatná az októberi eredményem is majd!!!!

Rilla!

Szegénykém jó megszenvedtél a babáért, nagyon szimpi férjed van, ő is egy igazi hősként viselkedett!!!! Mégegyszer gratulálok, és izgatottan várom én is a képeket!!!!

Puszi mindenkinek, élvezzétek a kicsit kellemesebb időt!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Dita! A kőgördülés nálam is játszik. :lol:

Rilla! Nagyon megható történet, gratulálok még egyszer.

Vicky! Nehezen indul, de reméljük jó nyaralás lesz.

Én is most kezdtem el parázni a császártól/szüléstől. Van esetleg valakinek tapasztalata a János kórházból? Altatás vagy érzéstelenítés? Milyenek a szobák? Hol vannak a babák? Stb...

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Rilla: nagyon megható a történetetek! Mégegyszer kívánok sok boldogságot Nektek!!!!! puszi :lol: :lol:

Vicky: remélem lassan már úton vagytok, jó pihit mégegyszer!

Remény: szerintem 30 hetesen az 1400 gr-os baba nem kicsi, úgyhogy ezen ne agyalj! Hetente amúgy is kb. 20 dkg-val fejlődik mostantól. Egyébként meg 10-20 dkg diffi még belefér, szerintem, nem mindenki szül 4 kilós babát! Úgyhogy, nyugi, minden rendben lesz Ádival!!! :wink: :lol:

Dita: a Te kis Bogyód is rendben van, én tudom még uhu nélkül is!!! :wink: :lol: Szerintem a nehezén már túl vagyunk, már csak zsírosodniuk kell a kis jövevényeinknek!!!! Indul a babaszoba projekt?????? :D

Henikém: annyira büszke vagyok Rád!!! :lol: Nagyon ügyes vagy, jövőhéten már szeptember, már csak 1 hónapot kell kibírnotok??? :?:

Tigriske: van egy weboldal a János szülészetéről, ami most sajnos nem működik kb. 1 hete. http://www.golyahaz.hu/
Korábban már sokszor megnéztem rajta, hol is fogok majd szülni, elég jó kis képek vannak a szülészetről és van fent sok info is, persze ha éppen működik. :?
Jövőhéten kedden megyünk Norbival szülésfelkészítőre, majd megpróbálok körbenézni, hátha sikerül.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Szia Trix!

Az jó lenne, ezt az oldalt láttam már én is csak gondoltam hátha valaki tapasztalt valamit. Illetve hogy Te úgyis előttem mész szülni és akkor majd tőled kérdezek, ha nem gond. Pl. lehet-e csecsemős nővért /szülésznőt fogadni? stb.

Kép
tigriske1978
 
 


Colin, jól értelmeztem, hogy a kék elején jegesmacis, és a lila-kék-szürke hópelyhes kell?

Lányok, holnap reggel elviszik azokat, amik nem kellettek senkinek. Az ágynemű szett utolsó ára 7000, ha esetleg így érdekel valakit...

remény73
 
 


Sziasztok Kismamik!!Swanny!!!En a fenykep alapjan siman hittem volna,hogy 5 kg...de megegyszer hatalmas gratula,gyonyoru kisfiatok van!!!Rilla!!Neked sem lehetett semmi,ez a hosszu vajudas,de gondolom mar el is felejtettetek,es elvezitek az otthonletet!!Megegyszer SOK_SOK oromot,Boldogsagot Nektek!!!Mindenkinek koszonom az erdeklodeset,nem irtam,csak olvastalak titeket,merthogy a hanyas mar ritkan van,nekunk igy nyar vegen kezdodott a nyar!!!!Nem voltunk itthon.Kepzeljetek! Tegnap voltunk az afp,genetikai vizsgalaton,meg uh,es elarultak,hogy KISLANYUNK lesz!!!!Annyira meglepodtem,hogy elfelejtettuk a fenykepet is elhozni.Ugyanis en csak arra koncentraltam,hogy minden ok a baocankkal,es amikor a doki a vegen megkerdezte,szeretnenk e tudni,meg azt hittem,hogy korai megmondani.Az igaz,hogy en is lattam,hogy nem latom,a tojast,v a kukit,de hat en nem vagyok doki.Es a megerzesrol annyit,hogy 95% kisfiut ereztem,mert azt is hallottam,hogy a kisfius anyukak ilyen hanyosak,bar ez ugye nem egeszen igy van ezek szerint.Trix!!Arik a csillagok!!Dita!!Nem tudom,irtam e mar,cuki a pocakfotod!!!Tigriske!!Orulok,hogy mind a 3 babo gyarapszik!!!Bikmakk!!Gondolom,mar ti is lassan otthonlesztek ,ha tudsz biztos jelentkezel!!!Puszi Mindenkinek!Remeny,Vicky!!A sogornom mondta,amikor bennt volt szules elott egy honappal cukorral a korhazban,volt olyan kismama,akinek allandoan 10 felett volt a cukra,es nem mondtak ra,hogy nagyon gaz!!Azt nem tudom,hogy inzulinnal e,de tobb napig ilyen magas volt!!!Kitartas Megegyszer puszika Rony!!Mikor vagy,csak annyit irtam vissza,hogy OK,mert nem volt idom,de barmikor jo nekem!!!Szia
zoe33
 
 


Heni, nagyon jó az ahogy csinálod, mert a cukrodat javította, így gondolom nagyobb sikerrel vághatsz bele a projektbe, drukkolok, hogy sikerüljön.

Zoe, gratulálok a kislányhoz, picit javítod a lányos anyukák statisztikáját...már kezdtem azt hinni csak a fiúké a győzelem...

Látom többen is a Jánosban fogunk szülni. Én a szülésfelkészítővel várok még 3 hetet, s ha addig nem fordul be Ádám, akkor nem megyek, ha igen beszélek a dokival erről is...

remény73
 
 


Ma is taliztam másik topicbéli barinővel és dögönyözhettem a kisfiát! :)

Íme:
Kép

Zoé
Nagyon irigykedem! :!: :twisted: :twisted: :twisted:

( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Bocsi most csak ennyi, megyek kajálni, éhen halok!

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita!
Nagyon helyesek vagytok így együtt :lol:
Már alíg várom, hogy a Te Milódat is megcsodálhassam, persze, ha majd eljön az ideje, addig még vannak páran előttünk.
Remény!
Én is a Jánosban szülök majd. De Te előbb mész 8remélem...). Én nem gondolkodom ilyen felkészítőn.Bár biztos hasznos. Jujj, csajok! Azért én is fosok ám a szüléstől...Inkább bele sem gondolok még. Nekem egyébként semmi neg. élményem nincs, sőt...(ha lehet ezt írni). Kíváncsi vagyok, ezt is megúszom -e olyan könnyen.
Remény! Majd írd meg légyszi, mi volt a felkészítőn, ha mész. Bár azt hiszem, van valami írásos anyag is, amit eddig nem találtam meg. Ha valakinek megvan a cím, és éppen ráér, nyomja át nekem legyen szíves...
Köszi...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Most írt a lány, reggel korán jön, hoz ruhákat, amit meg nem stoppoltatok le visszaviszi. Ezek szerint az ágynemű szett nem érdekel senkit? Vagy drágálljátok? Nyugodtan mondhatjátok, mert nekem nincs hasznom belőle, max. én látom elsőnek mik vannak, s ha kell valami félreteszem, így vettem egy kis zoknikát és a vastag rugit.
Nekem mondjuk van fejvédőm, és paplanom, párám, meg ugyanilyen tárolóm sárga, így engem emiatt nem érdekel... Ha esetleg valaki meggondolja magát és még meglesz nála jövő hétvégén, vissza tudom kérni. Ami holnap jön az az utolsó kör részemről... Köszi, hogy megnézitek őket.

remény73
 
 



Jó reggelt!!

remény73 igen arra gondoltam csak nem tudtam magamat kifejezni rendesen. Köszi!!!
tigriske78 én is a János kórházban fogok szülni. Anyu húga ott dolgozik már mint a szemészeten és ezért megengedték,hogy körül nézek. A szobák most lettek nem rég felujitva és nagyon szépek.
Jól lehült az idő ezért aztán jól aludtam végre!! :lol: :lol: :lol:

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Remény!
Köszi!
Colin!
Ha kicsit vársz a szüléssel, vagy én sietek, akkor még találkozhatunk is. :D .Látom, sokan szülünk a Jánosban...
Én is örülök a hűvösebbnek.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


sziasztok
én mindenképpen szeretnék járni a felkészítőre csak nem tudom lesz-e még. azt javasolták hogy nem sokkal a szülés előtt érdemes menni így ami tavasszal indult arra nem mentem most meg lehet hogy nem indul új..... remélem nem leszek ilyen peches.

dita75
 
 


Colin, ok, még időben kivettem, így félretettem...

Na akkor a következő kört mutatnám, ami most jött. Annyit kérek mindenkitől, ha valami tetszik, érdekli, de sok az ár, jelezze mennyit érne meg neki, s megkérdezem a csajt, rendben?

Kezdjük a vékony sapkákkal:
Kép 200.-

Kép alulról nézve 100.-

Kép 250.-


Kép 100.-

Kép 200.-

Kép 150.-

remény73
 
 


bodyk 200.-/db.
Kép

Kép

Kép

Kép

használtabb pólók 200.-/db:

Kép
remény73
 
 


Napozók:

Kép 500.-

Kép 600.-

Kép 500.-

rugik:
Kép frottír 500.-

Kép plüss 650.-

egyéb:
mosdókesztyű 150.-
Kép

bélelt pamut kabátka 1000.-
Kép

kék szett még nincs pontos ár:
Kép

cicás sapi még nincs áram:

Kép
remény73
 
 


Saját cuccaimból...

delfines-tekis újszerű kis pamuting
Kép 400.-

vékony almazöld hálózsák
Kép 200.-

next farmernaci 6-9 hó
Kép 500.-

remény73
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy ennyien fogunk a Jánosba szülni. És én legutoljára :twisted: , így én mindenkitől kérdezhetek. 8)
Remény! Én is ezt a szülésfelkészítőt találtam meg és ettől kaptam frászt, de ha jól tudom azóta felújították és azt gondoltam, hogy változott a rendszer 2007 óta. Ha kapnál frissebbet akkor kérem szépen.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok !

Kristóf végre elaludt (egész délelött fent volt :shock: ), így gyorsan dobok fel pár képet a kórházas időkből !

Kép Kép Kép

Zoe
Gratulálok a kislányhoz ! :D

Bikmakk ???

Kép
Kép
rilla_
 
 


Zoe! Gratulálok a kislányhoz, javul a tendencia...

Rilla! Tündéri baba.

Kép
tigriske1978
 
 


Zoé: gratulálok a kislányhoz!!! :D

Rilla: gyönyörű a kisfiatok!!! Mégegyszer gratulálok nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Akire: Sok boldog névnapot!!! :wink: :)

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Rilla!
Kristóf nagyon édes!!! Gratulálok, ügyes csajszi vagy, és fantasztikus a férjed, hogy így leírta a szütéstörténetet!

Kép
Kép
vuki124
 
 


Sziasztok!!

rilla nagyon kis helyes kislegény a te Kristófod!!
zoe gartulálok a kiscsajszihoz!!
brigi33 oké majd összehangoljuk ahogy tudjuk. Akkor béreljünk ki egy 2 ágyas szobát!! :D :D :D :D
Voltam a doktorbácsinál és egy picit megijesztet mert azt mondta,hogy nem lesz ez igy jó ha mindig ennyire feszül a hasam mert ez koraszüléshez vezethet ezért most napi 3*1 MagneB6 kell ennem. Azért még szeretném ha 3 hónapot még bent maradna.
remény73 köszi,hogy félretetted!!!

Puszi

Zsú

Kép
Kép
colin
 
 


Köszi mindenkinek a kisfiam dícséreteit...dagad a májam ! :lol: :D :wink: :D

Vuki
Hogy vagytok ??...rég írtál ide !

Kép
Kép
rilla_
 
 


RILLA
Csodaszép a kisfiatok!

COLIN
Remélem a Magne B6 segíteni fog!

Jó nagy a pangás itt is!
:roll:

dita75
 
 


Sziasztok Kismamik!!!Koszonom mindenkinek a gratulaciot,bar megfordult a fejemben,mivan,ha elneztek!!!Mar annyi ilyet hallottam!!!!Persze,mar nalam azota beindult a vasarlasi laz!!!Elkaptam toletek!!!!Colin!!!Nekem is kemenynek tunik a hasam,de meg a doki nem mondta ra.Mondjuk,en is szedem a magne-b 6-ot,mert azt kell a hanyinger miatt.Remelem,neked hasznal.Rilla!!!nagyon aranyos Kristof,irigyellek,hogy mar otthon vagytok.Ennyire be kell takarni a babakat,vagy hideg volt a korhazban!? puszi Mindenkinek
zoe33
 
 


Sziasztok!

Régesrégen 2006-tól 1,5 évig én is nagyon aktív babanetes topiklakó voltam :)

Hamar elröppent az idő, kislányom már 3 lesz lassan...

Újszülött-Baba-mama-pocakfotózással foglalkozom, ha szeretnétek egyedi stílusú képet pocakotokról, majd babáitokról, keressetek bátran!

Házhoz is megyek. No vaku! Szigorúan csak természetes fénnyel. :)

Ha kérdésetek van ribizlifoto@gmail.com
illetve képeim http://www.ribizlifoto.blogspot.com

Szép napokat!
Kata

Kép
Kép
Kép
lmkata
 
 


Rillus!

Köszi az érdeklődést, jól vagyunk, Anna szépen növöget (egyre nehezebb emelgetni). Szerencsére keveset nyafizik, most már egyre többet gagyog, nézelődik, játszik. Túl sok időm nincs, a babásba is elég ritkán írok, de most tettem föl képet, kukkants át!

Ezt a topikor sajna már nem nagyon tudom követni - vagy inkább szerencsére, mert jó sokan vagytok!
Gratulálok mindenkinek, és kitartást a mostani problémákhoz (kemények lehetnek ezek a diéták! :? )! Nemsokára Ti is babáztok, és elfelejtetek minden nehézséget! :) (Jönnek úgyis az újak. :wink: )

Kép
Kép
vuki124
 
 


Sziasztok!

Rilla, gratulálok Kristófhoz gyönyörű kisbaba.

Trixikém!
Most pár napig nem voltam, és nem tudtam írni: Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked, így utólag is!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!

Október 9-én 16 órától PCOS közönségtalálkozót szervezünk Kelenföldön.

Mindenkit szeretettel várunk, aki PCOS-ban vagy IR-ben szenved, még küzdős, vagy már révbe ért és babázik. A korábbi évek tapasztalata alapján, férjek és kisebb-nagyobb gyermekek is megtalálják ott a helyüket (büfé, csarnok, játszószoba, szoptatós-pelenkázós szoba).

Tervezett műsor:

- PCOS riportfilm levetítése (3 sorstársunk és családjának közreműködésével, továbbá szerepel benne dr.Tűű és dr.Breyer), Budapest Film támogatásával készült: ez egy dokumentumfilm, amely 3 PCOS nőn keresztül mutatja be a szindrómának tüneteit, általa okozott életvitelbeli nehézségeit, teherbeesési problémákat; szó esik a PCOS kezeléséről, életmód-váltás szükségességéről; a civil összefogás erejéről

- színpadi beszélgetés a filmben résztvevőkkel és alkotókkal

- büfészünet, közben igény esetén szakértői tanácsadás

- dr.Breyer Helga (jelenleg Németországban dolgozik) előadása a PCOS és IR terápiás "ínyencségeiről", kifejezetten közönségkérdésekre alapozza a mondanivalóját; kérdezz-felelek

- 2009-es metformin baby mozi levetítése

További részletek később fixálódnak.

Aki szeretne jönni, azt kérjük, hogy legkésőbb szept.25-ig regisztráljon (sari.nora kukac pco-szindroma.hu), mert ennek függvényében alakítjuk a fogadókapacitást! A belépés ingyenes.

Aki metnek köszönhetően babás lett, és szeretne benne szerepelni, az szintén szept.25-ig jelentkezhet az idei metformin baby moziba.

Részletek itt: http://www.pco-szindroma.hu/in.....i2009.html
arkon
 
 


Heni Drágám: nagyon szépen köszönöm a gratulát! Aranyos vagy! :wink: :lol:
Hogy vagy mostanában? Még mindig tudsz fogyni a diétával? :)

Képzeld, ma megyünk az urammal szülésfelkészítőre! Kivi vagyok milyen lesz. Állítólag 6 alkalomból áll. Lehet már nem is lesz időnk befejezni :shock: :lol:

puszika

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!!

trix78 majd ird meg lécci,hogy milyen volt a szülésfelkészitő!!
remény73 hol vagy?? Rég láttalak. Akkor találkozom valakivel szombaton a Csobánka téren??? Én ott leszek a párommal.
Nekem valahogy nincsenek mostanában jó napjaim. Fáradt vagyok folyton. Vasárnap voltunk kirándulni a visegrádi arborétumban a családdal de rémes volt. Mindenki csak engem piszkált. "Ja vigyázz nehogy megcsusz vagy nehogy eles+ stb" Nem vagyok én nyomorék könyörgöm, kicsit azt hiszem besokaltam és most nem akarok látni senkit egy pár napig.
A párom családja meg a kajával piszkál. Szombaton voltunk kertipartyn és ott is kiszurtak maguknak. Szerintük igy beteg lesz a gyerekem ha nem zabálok folyton. 4 kg hiztam eddig ami igen kevés szerintük. Bezzeg a sogornő már ilyenkor 10 kg hizott és evett rendesen most meg fogyokurázik folyton pedig már a kisebb gyerek is 14 éves. Bezzeg Anyósom is szépen evett. Na elegem van a bezzegekből azt hiszem egy életre. Anyósom úgyis kiborit,hogy minek babahordozó amit a kocsiba lehet rakni elég ha jó erösen fogom hátul a gyereket. Persze egy hirtelen fékezésnél meg majd a szélvédőről fogom lekapargatni a gyereket vagy mi.
+50 ft ha a rendör megállit és nincs gyerek ülés.
Na jó nem fárasztalak titeket tovább. Gondolom nektek is van elég gondotok!!

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Akire, Trix boldog névnapot kívánok nektek utólag is.

remény73
 
 


50 ezer ft. Bocsi.

Kép
Kép
colin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?