Új privát üzeneted érkezett!

Betty: Gratula a tesódéknak! :D
Moncsi: Ne hozd ránk a szívbajt!!! :wink:
Till: Te tényleg nem aprózod el a dolgokat... :roll: Csak nehogy túlhajtsd magad! :roll:
bobóbaba
 
 


Helló csajok! Basszus nem vagyok két napig és születik két csodaszép manó...!!! Őrület!!!

ANDI!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK (bár gondolom az már most megvan)!!!! Nagyon várjuk majd a beszámolót, ha csak pár sorban is!

Tegnap voltam előadáson a kórházban gyermekágy témába, ott mondták, hogy a málnalevél tea felpuhítja a méhszájat és elég napi egy csészét inni belőle. Ehhez még lehet egy laza gátmasszírozást is csapni és akkor elvileg jobb esélyekkel indulunk a szülésnél: puha méhszáj és gát... Mondom ELVILEG... Ja, és állítólag vagy tea vagy homeós szer... Állítólag a kettő együtt túlzás. De persze gondolom ez is olyan, hogy ahány "szakértő" annyi vélemény.

Anyabébi, jók a cuccok! Jövő héttől én is elkezdem a beszerző körutakat végre.

Monica, örülök, hogy jobban vagy!

Rita, jól nyomod: fogdoki, főzés 15 főre... Tudsz élni. :lol:

Bálnaság: azt néztem, hogy egyre sűrűbben irogatjuk egymásnak, hogy "nem is vagy bálna...." :lol:

Jaj, a jelszót nekem is küldje el valaki léccilécci!!!!

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok csajok!

Elősször is! Andi, még egyszer gartula a babákhoz, gyönyörűek és olyan furi, hogy nem rég még a pocakfotókon láttuk Őket csak és most íme...gondolom ez nekem mint elsőbabásnak azért ilyen furi.:D


Anyabébi: Lennél Te az én hírhozóm? :lol:

Csajok: Nekem annyira fáj a derekam, meg a forgóm mostanában (2 napja), vagyis bal oldalon a csípőm is hátul, hogy ha nem tudnám, hogy babát várok, akkor azt hinném, hogy itt a vég. :lol: :wink:

Én lehet, hogy túl egyszerű vagyok, de én attól parázok, hogy mi van, ha nem jövök rá, hogy az amit majd érzek, azok már a fájások!! Vagy ilyen nem nagyon fordul elő? :roll:

Amúgy tudtok ám oldalakat termelni. :lol:

Na most húzok, majd visszatérek!

Ja és öri-hari, mert senki nem írt nekem, és nem foglalkozik velem az előző két oldalon... :lol: :D
hajnalocska
 
 

 
 

Hajnalocska,
akkor gyorsan foglalkozom Veled! :lol: (az előző 2 oldalt csak "átlóban" olvastam :oops: :oops: )

Szilveeaa,
privi megy!

Bobó,
oksa, azért nem leszek felelőtlen! :wink:

Fájások:
nálam már 2x fordult most elő ilyesmi: éjjel korrekt fájásom volt :shock: az egyik hétfőn, a másik kb 1 hete. Néhány percig tartott, próbáltam ellazulni és másnapra híre sincs :roll:

tillidian
 
 


Monica, Till, köszi!!!! :D

Till, amúgy sztem tök igazad van és még csomó mindent be kell tervezni! Én is úgy gondolom, hogy most kezdődik csak az élet, hogy jövő héttől nem fogok bejárni!
Amúgy mit értesz azalatt, hogy "konkrét fájás"?

Hajnalocska, nekem egy hónapig fájt a jobb forgóm baromira - pl. külön technikát kellett kifejlesztenem bugyi felvételhez... Erre most viszonylag javult a helyzet. Ámde most meg a két belső combomnál fáj, ott, ahonnan kinőtt a lábam :lol: Sose gondoltam volna, hogy ilyen helyek fájni tudnak. :shock:

Kép
szilveeaa
 
 


Még egy kérdés!

Most olvastam a málnalevél teáról és elég jókat írtak, én hiszek benne, hogy segít, de milyen homeós bogyókat ismertek, mert már olvastam az előző oldalakon, hogy van aki szeretne szedni, vagyis már tájékozódott!?

Na mentem csicsikálni, már ha tudok, jééééé és most nem fáj a derekam ahogy a gép előtt ülök, HEHE csak a vállam akar leszakadni, mert nem egyenes a tartásom...:D


Jó éjt csajok!
hajnalocska
 
 


Ja és köszi Till! Érzem a törődést!:D
hajnalocska
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!

Moncsi: köszönöm szépen, írtam Neked is privit!!!

Csajok, köszi a gratulációkat a tesóm nevében is!!! Ha minden jól megy,akkor már májusban lesz unokatesója Iliasznak és Mária Angelikinek!!! Milyen jó, hogy júniusban amúgy is terveztem a hazautat!!! Ismét szuper év elé nézünk.

Őzike: kérdezted van e itt ovi. Igen, de csak 4 éves kórtól veszik be a gyerekeket, s mivel jövőre csak 3 és fél lesz, csak 2011-ben kezd majd, 4 és fél évesen.

most megyek, mert jönnek bekötni a fűtést ide a férjem dolgozó szobájába 9-re. addig cukormérés, reggeli, s fel is kéne mosnom a konyhában.

sok puszi Nektek, szuper hétvégét kívánok Mindenkinek!!!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Ja, tilli: jó sűrű lesz akkor neked is a szeptember!!!! Mi is megyünk esküvőre, kettő is lenne, de az egyik 12-én a másik 13-án, szóval valószinüleg csak az egyikre megyünk a kettőből. Valahogy szeretném, ha hamar eltelne ez a hónap........

KépKép
KépKép
betty76
 
 


jó reggelt!

Twins: álomszépek a gyerekek!!! :D :D Gratula!
húúú, hihetetlen, h elkezdődött!

Monica: tök jó az 5let (első és utolsó bejegyzés...)

Till, Betty
: mi is két esküvőre vagyunk hivatalosak még: 5 és 12. Ráadásul az 5 az vidéken lesz... hát csaknem... :roll:

Tegnap voltunk bölcsőhalál megelőző tanfolyamon a Heim Pálban. Hasznos volt, de folyton majdnem bőgtem. :shock: Ráadásul 3 órán át tartott és dagadt a kezem-lábam. Utána meg a rohadt forróság.. komolyan mondom, már nagyon nem szerettem.

Asszem minden alapvető dolga megvan már Maszatkánknak, tegnapelőtt a bútor is megérkezett. (összeszerelés alatt)
Még a gyógyszertári cuccokat kell elintézni... :?

Homeo: raktam fel egy doksit gmail-re még anno..
Málnalevél: a méhizomzatot erősíti, 35. héttől lehet inni 3 dl/nap, majd a 38. héttől 1 litert/nap.
Szülés előtt 3-4 nappal orbáncfű tea is mehet, ez vérzéscsillapító és nyugtató hatású. Ezt lehet szülés után folytatni 5-7 napig.

Gátmasszázs
: én megvettem hozzá az olajokat akkurátusan, de rájöttem, h nekem ez nem jön be, h ott turkáljak. Ráadásul tök időigényes... :roll: :roll:

Kép
screen
 
 


ja, akartam venni alkatrészt a mellszívóhoz az Aventben. A Dorozsmai útra emlékeztem, de a házszámra nem :( Így ott bolyongtunk, majd feladtuk.
Annyira szétszórt vagyok.... 8)

Kép
screen
 
 


és mégegy kérdés. Illetve kettő: :D :D

milyen mellbimbó krémet vesztek?
babaruhát milyen öblítővel mossátok?

köszi :lol: :lol:

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Bobó!
Sajnos már muszály volt levágni a füvet,nagyon gázul nézett ki! :?
De most legalább 3 hétre le van tudva! :)

Hajnalocska!
Jelentem,a 115.-ik oldal laptetején foglalkoztam Veled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Még kérdeztem is,hogy hol jöttek ki rajtad azok a fránya kiütések?
És azóta elmúlt? :roll: :roll:
Amúgy ezzel a fájásos dologgal nem vagy egyedül!Nekem sincs halvány lila gőzöm se,milyen lesz az!És,hogy tudni fogom e,hogy na ez már az! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

Betty!
Én is gratulálok tesódéknak! :lol: :lol:
Akkor most apukád is duplán örül!2 unoka pár hónap eltéréssel! :lol: :lol: :lol: :wink:

Nita!
Sikerült már belépned azóta? :roll: :roll: :roll:

Zsrit!
Asszem ma megyek Hozzátok kajálni! :oops: :oops: :oops: :lol: :wink:

Lányok!
Tegnap délután grilleztünk a kertben.Barinőm jött el a párjával,csak így négyesben voltunk!Pontosabban hatosban,mert Nikinek is ott van a pocaklakója meg nekem is!
Jó be kajáltunk,de jól esett! :P :oops: :oops: :oops:
Igaz az éjjel párommal együtt rosszul aludtunk,de szerintem ez inkább a hőség miatt volt.
Azt mondták a nagyokosok,hogy ma hidegfront lesz,és sokkal hűvösebb.Hát nem tudom hol,de nálunk még mindíg pokol van! :x :evil: :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Screen!
Én azt a melbimbóvédő krémet használom majd el,ami a várandós csomagban volt.Asszem Garmastan a neve.Vagy valami hasonló. :roll:
Babaruhákat először olyannal mosom majd,amivel a mi ruhánkat is,aztán ha nem bírja a bőre,majd váltok.De nem tudom melyik öblítő jó a babáknak. :roll: :roll: :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szisz,

ezt a várandós csomagot hol lehet beszerezni?
Ez az amit a kuponra adnak? De hol?

Kép
screen
 
 


jóreggelt.

screen: neogranormon :D Semmi mást ne. Sokmindent próbáltam, de vácon a csecsemősnővér tanácsára próbáltam ki a neogranormont és pikkpakk segített. :) Azóta minden sebre azt használok. Ráadásul, ha a baba popsija veszettül ki van marva arra a legtökéletesebb. :D

öblítő: hát anno Vivinél, babaruhák külön mosva, pihepuha öblítővel. Máramár szégyengyalázat nem válogatok. Jó nem apa koszos munkásgatyájával mosom a babaholmikat, de pólókkal, és sima teszkós öblítővel. Ha pöttyös lesz tőle, akkor váltok. De a gyerekeimet egyedül a hipeszupermarhadrága kifejezetten babáknak kifejlesztett nivea termékek csapták ki. :roll: Úgyhogy én nem vacakolok.

egyenlőre ennyi. Megyünk piacra. Itt a mostohafiam is, így nagypocakkal 3 gyerekkel vonatozok veresig, ott talizom apussal. :lol: Nem fogok unatkozni.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ÉSSSS....ITT az eső és a lehülés!!!!!!!!! Himnuszokat tudnék zengeni!
Este, éjjel egyedül voltam szokás szerint és kinok kínja volt. Az alvós rucim kezd kicsi lenni, nagyobb pólóban meg izzadtam, átváltottam bugyi verzióra. De annyira fülledt volt, hogy a lakásban lévő 25,5 fok hűvösebbnek bizonyult a kinti fülledtségnél.
Sikeresen aludtam1,5 órát és úgy keltem pisilni, mintha regelfele lenne. Erre csak 23.58 volt :( 2,5 órán keresztűl bámultam a tv-t.
5.30 körül jött az eső és a szél, ablakokat csukogattam.
És szenvedésem közben a férjem belázasodott, elkapta ezt a torokgyulladást. Reggel mikor megjött ki is tessékelt a hálóból, ne aludjunk együtt, mert elkapom. Múlt szombati kert i parti óta már 6 barátunk beteg, lázas, erre most szegénykém is elkapta.


Tényleg nagyon beindult most a fórum Andi szülésének a hírére :)
Olyan szupi hír!

Málnalevél: Szerintetek, ha a vércukrom sokat ingadozik és a tea nagyon leviszi, akkor merjem innni majd?

Sziszkó! Jól bírod a meleget! Csak árnyékban! Mi volt a menű?

Screen! Én bimbóvédővel készülök. Bőrgyógyi szerint azt kell használnom, mert van anyajegy a bimbómon és nehogy baj legyen.Aztán azzal hogy fog menni....

Moncsi! Nekem is ingadozott minden, örülök, hogy te is jobban vagy.

Betty! : Épp egyik nap beszéltem egy ismerőssel. A lánya novben lesz 3 és akkor fogja kezdeni az ovit. 4 évesen kezdik az ovit??? jé de furcsa az ittenihez képest. És akkor itthon 3 évig van a gyerekkel az anyuka, nem úgy mint más nyugati országban.
Vendég
 


Screen! A védőnőtől kaptunk kis füzetet, abban van kitölthető kupon. Azt kell bevinni a beváltóhelyre. jaj már alig emlékszem. Felicitas csomag!!!
Neten fent van vhol a beváltóhelyek listája. De mindenkinek más csomag jön ki. Hihetetlen. De legalább rózsaszínű cumi van benne nekem:)
Vendég
 


Hello lányok! Olyan kellemes ez a kommunista szombatreggel :evil: Bár én vagyok a hülye, hogy elvállaltam, hogy bejövök fél napra...de így utolsó ajándékként rendes akartam lenni a kolléganőmhöz, hogy ő el tudjon menni egész napra szabira. De gondolhatjátok, mennyi munkánk lesz ma, amikor az összes külföldi partnerünk hétvégézik....sebaj, legalább olvaslak benneteket és szörfölök babakocsi ügyben :P Ja és kipakoltam a fiókomból, hogy hétfőn már csak búcsúzkodni

Mi ma megyünk esküvőre, úgyhogy délre már a fodrászhoz kell érjek. Csak azt tudnám, hogy mit vegyek estélyiruhámat vegyem fel nádszálvékony és üde testemre...:roll:

Reggel a Napkeltében volt a Béres Alexandra, ő asszem kb velünk egyidős kismama. Basszus olyan mini farmerszoknyában volt :roll: Mondta, hogy a terhesség nem azt jelenti, hogy a popsit, combokat is fel kell hízlalni...ő taposógéppel edzi ezeket a fertályait...Erre az uram: "ha itthon leszel végre, te is kezdhetnél reggel a taposógépen" Aha, 32 hetes terhesen pont arra vágyom, hogy reggelente tapossak egy másfél órát, hogy szülésre szép formás combjaim legyenek megint :twisted: :twisted: :twisted:

Betty, tök jó, hogy a tesóddal hasonló korúak lesznek a babáitok és biztos tudsz neki majd egy csomó jótanáccsal szolgálni. Csak kicsit messze vagytok egymástól... :(

Hajnalocska - homeo témában van egy anyag a gmail-en, ott tudsz okosodni (bocsi, már nem tudom, hogy kinek az érdeme...)

Anyabébi, köszi az ikea-s tippet, én is megyek a jövő héten.

Szép napot,

Kinga

Kép
kkia
 
 


Pattogó! Hát le a kalappal előtted. 3 gyerek...
Ppár házzal tőlünk a csajnak 9 napja van, eszméletlen csúcsos pocival. Vezet, bevásárol. 2 fiú után jön a 3. fiú. Én azt hiszem lustibb leszek. Ja, és most eléggé nehezen megy már a vezetés. Pedig később is nekem kell majd megoldanom néha, buszozás az bonyolult lenne. Mondom én, a Budapestiekre nem is gondolva :oops: :shock:
Vendég
 


Screen!
Mikor először voltam a védőnőnél,ő adott egy könyvet "Várandós mamák" címmel és abban van a kupon.És a könyvben fel vannak azok a boltok sorolva,ahol át tudod venni.Na és abban volt ez a krém is.
De mint Pattogó írta,a Neogranormon is tényleg minden ilyesmire jó! :)

Sztercsi!
Hát persze!Mindíg Te érzed meg leghamarabb a lehűlést.Már megfigyeltem,mindíg nyugatról jön kelet felé.De jó Neked!Remélem estére hozzánk is elér! :roll: :lol:
Ha egy helyben kell ülnöm melegben,azzal semmi gond.De ha már el kell a lakást hagynom és sétafikálnom kell,na azt már nem csípem!Állandóan csak levegő után kapkodok! :shock: :roll:
Tegnapi menü? Volt pari,paprika,ubi salátának.És grilleztünk virslit,ami köré baconszalonna volt tekerve,meg fűszerezett kolbászkákat! :P :P :P :P :P :P Ja,és megittam egy Mango-s Holstent,ami alkoholmentes volt! :oops: :oops: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Kkia!
Nem irigyellek a kommunista szombat miatt! :cry: :? :? :?
Kitartás!Már csak pár óra,és vége!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Ha megtaláltad a megfelelő babajárgányt,majd rakj róla képet! :lol:
Jó szórakozást Nektek az esküvőre! :lol: :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sztercsi, én is vezetek még, de azt vettem észre magamon, főleg bent Pesten, hogy olyan lettem, mint egy rövidlátó öreglány, többet nyomom a féket, mint a gázt :roll: Pedig régen Massa kifutófiú volt hozzám képest...

Szisz, köszi, igyekszem kibírni...az esküvő sem annyira hiányzik valahogy...Anyu hívott, hogy Mosonmagyaróváron szakad az eső hajnal óta és csak 20 fok van...szóval tényleg jön a lehülés.

Pattogó, kitartás a piacozáshoz...nem irigyellek 3 és 3/4 gyerekkel... :roll:

Screen, a gyógyszertári cuccokat hogyan intézed? Nálunk majd apának kell bemennie a receptekért, amikor babci megszületik. Gátmaszi: hasonló ellenérzéseim vannak. A védőnő azt mondta, hogy majd apa segít...aha, tutira így szeretném megalapozni a szexuális életünk jövőjét, hogy olajos kézzel masszíroz odalent :oops:

Öblítő: állítólag van valami mosó- és öblítőszert helyettesítő mosó-dió, amit ajánlanak babaruha mosáshoz...állítólag kihoz minden foltot és nem allergizál. A barátnőm most próbálja ki, majd beszámolok a tapasztalatokról.

Kép
kkia
 
 


Hajnalocska ettől félek Én is ,hogy-hogy is ismerem fel azokat a bizonyos fájásokat. :?

Sztercsi az Én Férjem is lebetegedett láz,torokfájás,köhögés és hasonló finomságok.Abban csak bízni tudok,hogy nem kapom el tőle. :? :shock: Ha viszont mégis akkor nemtudom mi lesz ,mert gyógyszert ugye ne szedhetünk + még dolgozom is.

Képzeljétek volt egy csaj akit kezdtem betanítani itt volt 1,5 hétig és közölte tegnap,hogy a férje ezt a munkát nem engedi neki mert reggel 9-fél 6-ig szombaton 9-1-ig nagyon sok és akkor ki foglalkozik a 14-éves fiukkal aki rossz tanuló.Így hát lelépett.Szerintem ez hülyeség mert othon volt decembertől és foglalkozhatott volna a gyerekkel ,mégis megbukott 2 tantárgyból.Na akkor hol volt az odafigyelés.Kissé megharagudtam rá mert ráadásul ismerősöm. :twisted: :twisted:
Hétfőn jön egy másik c :twisted csajszi amíg betanul kb.2 -hét tehát szeptember közepéig még biztosan melózom.De az is lehet,hogy innét megyek szülni. :shock: :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jó reggelt!!

Zsrit: akkor ma nem főznék :) A címet dobd át lécci :mrgreen:
Tilli: A kushies külsőt a teszveszen lőttem (ajándék volt, de papírpelust használtak így megmaradt) 500.-/darab (brendon: 2390/db)
A narancssárga (Coolababy) AIO pelus (ami minden egyben) szintén teszvesz, mert a csaj ott forgalmazza 1990./darab, de ez egyméretes 3,5-16 kg-ig jó tehát végig.
Egyébként még Monapel Praktikát akarok venni hogy kipróbáljam (ez belső és egyméretes) ez 1490.-/db neten lehet rendelni vagy pár bababoltban is kapható. Aztán majd meglátjuk melyik jön be és abból tankolunk. Most van egy hónapra elég papírpelusunk addig próbálkozunk. :)
Hajnalocska: boldogan !!! :) A fájások miatt ne aggódj azt biztos észreveszed :twisted:
Szilveeaa: "ahonnan kinőtt a lábam" :mrgreen: ( a párom apukája szokta mondani hogy azért büdös a lába mert a seggéből nőtt ki ) :mrgreen:
Screen: Én a DM-es Mamalove mellbimbókrémet vettem. Az elsőnél Gramastant használtam. A neogranormon egyébként nekem is istenem de azt szoptatás előtt le kell mosni mert rossz íze van és erős illata, amúgy mindenre azt használunk, én konkrétan mellbimbóra nem használom.
Öblítő: most narancssárga Silan van itthon ezzel mostam, ha gond lesz akkor Lenor Sensitive (Barninál ez vált be, de ő nagyon érzékeny bőrű). Mosószerből a Tomi Kristály folyékonyra esküszöm :)
Sziszkó: Várandós csomag: nekünk nem volt benne garmastan, viszont volt egy Avent tejtároló pohár, Mam cumi, pelusmint, popsikrém minta, teacsomag, melltartóbetét és egy üveg ásványvíz + egy csomó prospektus.
Sztercsi: Nekünk meg pont kék cumi volt . :mrgreen:
Kkia: A Béres Alexandrával nincs egyébként gondom, de ő tuti császáros, olyan erős izomzata lehet a sok sport miatt, hogy azzal gyereket szülni konkrétan nem lehet. Én inkább petyüdt testű szumós mama szeretek lenni :). Majd télen elkezdek úszni, addig csak sodródom :mrgreen:
A mosódióról én is hallottam jókat a mosható pelus kapcsán. Múltkor láttam is a DM-ben folyékony mosódió mosószert. Valami ökocucc.
anyabebi
 
 


El is felejtettem. Tegnap gammerkodtam az iwiw-en megtaláltam Tillit, Esztit, Pattogót (szép vagy hosszú hajjal!!! És milyen fiatal :)) meg Bobó téged is de nem tusdtalak megjelölni valamiért visszadobott. Nitát kerestem de áááááááááááááá nincsis tömegneved :). Ha valaki engem jelöl szívesen fogadom :)
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Kkia!Minden együttérzésem a tiéd,hogy még ma is dolgozol.

Lehűlés megérkezett,szerencsére!Éjszaka szinte semmit nem aludtam,csak forgolódtam.

Málnalevél:ittam két éve,de sajna nekem nem jött be,mert a 41. héten méhszájérlelő zselével indult csak be a szülés.

Mellbimbóra meg Bepanthent ajánlottak.
Sztercsi,a férjem most lábalt ki a torokgyusziból,én is paráztam rendesen.

Screen,én az első hónapokban Dreft-tel mostam a ruhákat(Baby&Sensitive),most is azzal fogom,aztán majd fokozatosan váltok.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Ja,gátmasszázs:szívesen megúsznám a gátmetszést,de én sem bírnám a "matatást" szerintem.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok lányok!

Szisz: én a megszokott öblítőmnek a sensitive változatát vettem meg babaruhákhoz, ugyanannyiba kerül, mint amit amúgy is használok. De sajna még nem kezdtem el mosni, mert még nincs szekrénye se a babónak. :(

Kkia: Béres Alexandra nekem elég fura, hogy tök nehezen jött össze nekik a baba, és mégis a formás combja az elsődleges. Mi amúgy tetőtérben lakunk, és nagyon utálom a postást, mert utána alig bírom visszavonszolni magam az emeletre. :) Pont a taposógép hiányzik... :roll:

Gátmasszírral én is így vagyok, pedig szeretném elkerülni a gátmetszést :?

chardonnay
 
 


Jé Bobó! Hát mégis? Nem értem, hülye az iwiw. :oops:
anyabebi
 
 


Lányok Én úgy tudom a Béres Alexandra megszült és császárral.
Nekem is azért volt érdekes mert nagy sport ember,és császárral szült mégis?Ezeknél a "sztárocskáknál"egyépként ez a divat.Szerintem a babavárás alatt nem az az elsődleges szempont,hogy formás legyen a comb és a popsi,persze ezzel nem azt mondom ,hogy 25kilót kell felszedni.Elnézést kérek azoktól akik esetleg sok kilót szedtek fel bár közutünk úgy tudom nem igazán van ilyen.Amúgy ez alkati kérdés is.Én például semmit nem sportolok amire egyáltalán nem vagyok büszke,de nincs rá sem időm sem energiám a meló után este.Ha csak az esti főzőcske és takarítás nem számit sportnak :D és az esti virág locsolás :D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Char, Anyabébi, a B. Alexandra azért egy fokkal jobb, mint a Réka...Állítólag a dokija mondta neki, hogy a hasizmát ne edze már, mert a szülésnél gond lesz. Azt mondta, hogy a baba teljesen átrendezte a hasában lévő izmokat, amik elöl voltak, azokat eltolta oldalra vagy fordítva, nem tudom...nekem nincsenek most hasizmaim úgy érzem...bár terhesség előtt sem nagyon volt :roll: Nem vagyok egy fittness-lady típus...

Kép
kkia
 
 


Kicsike, lehet, hogy nagyon álmos voltam még, de az Alexandra ma élő műsorban volt a Napkeltében és még igencsak egyben volt :shock:

Kép
kkia
 
 


Szisz, eddig ezt találtam a legjobbnak...bár az ára ennek is horror :roll:

Kép

Kép
kkia
 
 


Kkia akkor lehet,hogy kissé meghülyültem.Bocsi.De akkor ki az aki most szült,a Marsin kívül?

szuper járgány. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike
Béres Alexandra kb egy-fél hónappal mögöttünk van :D És a császár azért valószínű, mert ha túl izmos valaki és sporos, nehzebben tágul :o

Jobban vagy a tegnapi vuk után?? Sajnálom hogy lelépett akit be akartál tanítani :evil:

Ja egyébként én sem vagyok sportos típus, amire persze nem vagyok büszke, de jelentem - és akinek már van gyereke az tudja :lol: - a bébi születése után mindenki spéci sportos kismamává válik..a legjobb súlyemelés, egyre nehezebb súllyal, majd futás a kicsi után stb... 8)

Screen
Nekem pl a Bepanthen vált be kifejezetten mellbimbóra, az nem baj ha bekerül a gyerek szájába sem.
Egyébként én többet szenvedtem szinte a mellemmel a szülés után, mint magával a szüléssel, annyira fájt egy-két hétig :cry: Lehet most sem úszom meg a sebesedést, de kitartottam, és a kisfiam sokáig szopizott :D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Őzike köszönöm kérdésed a Vuk után már azonnal jobban lettem ,és így az éjszakát is átaludtam ,csak a szokásos fél5-ös pisi járat volt. :D rég aludtam ilyen jót.
Hűűűűű akkor szülés után kezdődik nálam is a sport :D :D nem baj a gyerek minden erőfeszítést megér.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon beindult a topic. :)

Sikerült megvennem egy pizsit, ami jó lesz a szüléshez, keresztbe köthető.

Öblítő: vettem a Tescoban Coccolino sensitive-et ( 2l-es koncentrátum), most akciós , bár be kell valljam én egyántalán nem használok, szóval ha elfogy nem hiszem, hogy veszek többet.

Még egy infó: Hétfőtől a Rossmannban a Johnson's Baby törlőkendő multipack 2299Ft ( 6*64db)

Tök jó ez a kis szél és lehülés.

Kedden megyek szülésig utoljára védőnénihez :)
pocok001
 
 


Szerintem senki sem bálna, mert Monica kb. akkora, mint én. Én pedig nem vagyok bálna! Punktum! :lol: Na de tényleg, én még nem érzem magam bálnának. Inkább olyan, mintha egy jókora görögdinnyét ragasztott volna valaki a hasamra.

Vásárlás, lányok tegnap vettem még néhány apróságot a kórházba. A Kikben kaptam 180 Ft-ért nagyibugyit. Rózsaszín, meg sárga, virágokkal. Mivel oda meglévő tangáimat nem nagyon vihetem… :D És a DM-ben 600-ért egy csomag inkontinencia betétet, 500-ért Libress betétet és eldobható bugyit. És Nivea babaolajat a gátmasszázshoz. Ezt ajánlotta a jógaoktató.
És egy szopis melltartót a kínaiban kb. 700-ért. Többet egyenlőre nem merek, nem tudom, hogy majd mekkora kell. De a biztonság kedvéért egy már van!

Kicsike, lehet, hogy csak túl sok volt az a vacsi? Illetve… Egy régi kolléganőm is panaszkodott, hogy a végén visszatért a vuk, mert már nyomta a gyomrát a baba. Inkább keveset egyél, de gyakrabban. Én már csak úgy tudok. Egyszerűen nem fér belém több. Csak gyümölcsből.
Te ne már hogy még két hetet dolgozzál!!! Ha jól emlékszem, vissza sem várnak. Akkor meg mi a csudának? Oldják meg… Te megpróbáltad… Majd dolgozik a „kedves” főnököd. Már én is nyekergek a munkára, de ott pláne nem dolgoznék, ahol te vagy. :evil:

Betty, szerintem nem gond hogy kicsi méretből nincs olyan sok lányruha. Iliász ruháit is hordhatja, nem számít, ha kék. És úgyis gyorsan kinövi.
És külön gratula az új családtaghoz! :)

Hajnalocska, szerintem tudni fogod, hogy ez a fájdalom már az… A jógaoktató szerint nagyon jellegzetes.

Bimbókence, én még olyat is hallottam, hogy az anyatej a legjobb rá… De bimbivédőm már van… :lol: (lökött kollégák…)

Kkia, remélem már hazamentél. Én kivettem mára egy nap szabit, inkább hétfőn megyek be utoljára…

Kispapák: a ti kedvesetek kispapásodnak? Az enyém igen.. :lol: Már ő is kijár éjszaka pisilni. És gyakran felkel, amikor én kimegyek. Volt hogy az ágy szélén próbáltam fókuszálni, hogy tudjam merre kell menni és megkérdezte, hogy baj van-e. :roll: :) Pedig váltig hangoztatja, hogy ő akkor is aludni fog, amikor a baba ordít... Aha… :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kkia!
Ez a járgány is nagyon jól néz ki! :lol:
Párod már látta?Vagy még csak te nézted ki? :lol:

Kicsike!
Asszem mostanában csak a Lilu szült,aki az RTL-es reggeli-ben szokott lenni.De ő megmondta,hogy jó darabig nem fogja a kisfiát a médiának "mutogatni"! :roll:
Sajnálom,hogy így megjártál azzal a csajszival! :cry: Az meg hab a tortán ugye,hogy még ismerősöd is! :roll:
És amúgy annó Te ajánlottad be a főnöködnek?Kényes szitu! :roll:

Chardonnay!
Sajna a gyöngyösi kórházban csak gátmetszéssel lehet szülni! :roll: Anélkül egy nőgyógyász se vállalja a szülést! :roll:

Anyabébi!
Elkezdtelek keresni az iwiw-en,ozt akkor látom,hogy már rég az ismerőseim közt vagy!Hiába na,kismamaagy! :oops: :oops: :wink:
Nekem a csomagbaól meg az ásványvizet spórolták ki! :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó ha Te nem lennél akkor jó darabig gondolkodtam volna :D :D valóban a Lilu volt.Hű ezt jól megkavartam. :?

Vcsibe köszi a tippet megpróbálom a sokszor keveset. :shock:
Meló pedig :? :? az a baj,hogy szeretem amit csinálok de lehet,hogy igazad van és már csak a jövő hetet vállalom be.
A Kikbe Én is benézek szerintem,és a DM-be is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!
hála fúj a szél és szürke az ég is...... de én nagyon rosszul vagyok......erősen szédülök és hányingerem is van.........:((((

Till nem sikerűl.......de már nem érdekel......nem hergelem magam!!!!!!!!

Hajnalocska én ugyanígy vagyok derék ügyileg........elég rossz......főleg éjjel!!!!!
én kedden kapom meg a szülésznőmt ől milyenhoeós bogyókat kell szednem!!!!!

Anyababi Mészáros Anita a nevem.:))))))

csajok első babánál 90%a gátmetszés!!!!!!!!!!
nekem is volt..és szerintem most is lesz..

Kkia jó kis járgányt találtál!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Most ez 35 hetesen mit jelent,ha a kismama szédül és hányingere van??????
Lehet,hogy elkaptál valami bacit? :roll: :roll: :cry: Vigyázz magadra! :shock: :roll:

Kérdés:Amúgy milyen jelei vannak,ha közel a vég? :roll:
Azt tudom,hogy erős görcsök,de ezen kívül van valami? Gyerekes kismamik??? :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Nitaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Tudom mi a neved te nő. Megnéztem a g-mailos tábliban, de akkor sem találtalak (vagy iwiwen?).
Sziszkó: Sajnos bubimentes volt a víz én meg aztat nem szeressem, nem baj megöntöztem vele a virágokat :) Jóóóóóóól megy.
Kkia: Szerintem kukkants rá a Peg Perego Uno babakocsira biztos tetszene. :)
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Először is:
Andi drága, hatalmas gratula nektek!
Gyönyörűségesek a babák, és tényleg hihetetlenül jó súllyal születtek! Jó egészséget kívánok én is nektek, és jövünk szépen sorban utánad!
:wink: :wink:

Ginuska, Monica köszi, hogy hiányoltok, igazán jól esett. Sajnos sokkal sűrűbben nem tudok jönni. :( :(
Nálunk nem elérhetőek ezek az olcsó internetek, egy nagyobb összeget meg most nem tudunk rászánni (belépés, magas havidíj) :oops: :oops: .
Szóval úgy nagyjából hetente, itt anyukáméknál tudok bekukkantani hozzátok, és hacsak lehet, le is csapok a gépre. Hiányoztok!
Azt nem állítom, hogy mindent rendesen visszaolvastam, de igyekszek!
Amúgy jól vagyunk, remélem, mindenki más is, de a tegnapi takarításnál éreztem igazán először, hogy kezd sok lenni. Mióta táppénzen vagyok, kevesebbet pihenek, mint amikor dolgoztam. Mindent ki szeretnék suvickolni, de be kell látnom, hogy nem úgy mozgok már. :oops:

Kaphatnék én is új jelszót? Léccci...

Ja, és ha Nita végigviszi, valószínűleg én következek Andi után. Az pedig már csak bő 3 hét. Kezdek izgulni... :wink:

Sziszkó, mi már úgyis váltottunk sms-t, értesíthetlek majd téged? De csak ha nem bánod. :oops:
Vendég
 


sziszkó: vagy nincs jel vagy van, kinél hogy.
én 1 napot vajúdtam otthon úgy hogy nem tudtam, hogy ez az :oops:

Nitus: jobbulást :wink:
anyabebi
 
 


Judy: vigyázz magadra, küldöm a jelszót! :wink:
anyabebi
 
 


Sziasztok Csajok!

Akkor most "támadok", mert jegyzeteltem!:D

Sziszkó: Kiütések:
http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/bete ... tema.4_465

Itt találtam meg ami az enyéimre (kiütésekre) teljesen, vagy majdnem teljesen igaz! Viszket, mint az állat és olyan vagyok, mint egy rühes kutya, piros kis pöttyök vannak a combomon elöl-hátul, karom belsején,pocakomnál a nyúlások körül is van 1-2 és a térdhajlatnál is.(És ha megvakarom tényleg olyan mint amikor a csalán megcsíp, fehéres.) Qrva szar. :roll: A bőrgyógyász egy 50 körüli "miss picsa", egy mosoly nem hagyta el az arcát és igazából ez úgy elsuhant a füle mellett, csak a striáimra összpontosított. :wink:
Jajjj, és tényleg foglalkoztál velem 2x is.(Na, de nem is írtam komolyan!)
:lol: :D :P

Screen: Köszi a doksit a gmail-re én azt eddig úgy hipp-hopp átugortam, aztán most kezdettel igazán foglalkoztatni. Hol lehet ezt a teát beszerezni? Gátmasszázsról meg egy kismamás könyvben olvastam, de nekem valahogy a "masszírozós póz" is elég kivitelezhetetlen lenne lassan a pocakom miatt, de nem is tudnám elképzelni amint tágítok! Szóval én nem tágítok!:D

Anyabébi: Köszi, akkor a lehetőséget. Amúgy tegnap előtt én is megnéztem 1-2 embert akit előtte nem az iwiw-en, hogy lássam kikkel is kommunikálok, mert így egy picit személyesebb és tudom az embereket arcokhoz is kötni.:D Lényeg a lényeg, Te is benne voltál.:D És most be is jelöltelek, ha már voltál szives engedélyt adni! :D
Kössz a bíztatást a fájásokkal kapcsolatban igazán megnyugtató smily-t raktál oda!:) :twisted: :P
Amúgy tényleg jó ez a haj, bár a hosszú is tök csini volt. Na, és a gesztipüré sem volt kutya! :wink:
Olyan jól haladsz a babholmik vásárlásával, hogy szinte irigyellek!:D Ezért szerettem én Pesten lakni (bár tudom, te nem pesti vagy), mert ott hipp-hopp mindent viszonylag 1 helyen megtalál az ember, nem így, mint itt vidéken, fogalmam sincs melyik bababoltba megyünk majd vásárolni,de túl sok választék az biztos nincs! Apával tegnap a Brendonba mentünk be egy kicsit szörnyülködni az árakon!:D

Monica:
Én néztem a képedet, de valahogy nálam csak, hogy a halaknál maradjunk, ha már vizi élőlényhez hasonlítod magad, de én max. csak egy pontyot láttam a képen. :lol:

Chardonnay: Én is így vagyok most ezzel a nyárral, nem bánom, hogy most nem tudtam úgymond kiélvezni, mert egy csodálatos dolog miatt nem, de előtte én is szerettem. Tegnap éjszaka azt hittem megdöglök a melegtől és azért sem tudtam aludni, meg 2x-3x felkeltem pisilni, és a derekamról ne is beszéljünk. Tehát az éjszaka kész kínszenvedés volt, aztán hajnalba felkeltem "hajnalizni", mert ugye reggelinek nem lehetett még hívni!:D És vissza tudtam egy picit aludni érdekes pózban, de csak sikerült! :)

Ginus:
Te is olyan kis vékonyka formás kismama vagy, hogy mindenféle kismama ruha jól áll(hat), ezeket sikerült megállapítanom.:D

Zsrit: Jujjjj, fogdoki! Én még nem voltam, remélem ennek nem látom meg majd a kárát, de én nem akarok most ilyen fájdalmat, főleg, hogy a pici fiam is megérzi, hogy anyának nem jó valami!:D :roll:

Szilveeaa: A bálnaságos, jobban mondva a nem vagy bálna, biztatás kell mindannyiunknak az hiszem... :wink: NA jó Bobónak, vagy még egy-kettő extra vékony kismaminak nem annyira! :P

Sztercsi: Éljen a lehülés! :lol: Itt még a régi nyílászárók vannak ebben az új lakásban(október elején lesz a csere) és nincs olyan ablak amit be lehetne rendesen csukni és mivel dombon lakunk fúj a szél, mint az őrült, de olyan jóóóóóó!!! Csak ne nyikorogna olyan rohadt hangosan. :evil:

Kicsike: Nem lehet, hogy Erős Antóniával kevered a Béres szülését? Ő is nagy "sport lady".

Hízás, Béres A.:Nekem is van egy olyan ismerősöm, aki már régóta szeretett volna babát és most összejött és azon sopánkodik, hogy fél, hogy meg fog hízni, mert éppen egy fogyókúra közepén esett teherbe, de őszintén az ilyen ember tényleg akarta a babát?! Nem csípem az ilyen hozzáállást! :x Én is éppen még 10 kilótól szeretem volna megszabadulni de lesza*om most, majd látványosabb lesz a változás a szülés után.:D Jó, az igaz, hogy akinek van önuralma és nem zabál össze-vissza amit csak meglát (mint, pl. én) az nem megvetendő dolog, mert figyel magára, de hogy a kilók miatt sopánkodni ilyenkor. :roll:

Nita: Úgy látom a '86-os kismamák háta, dereka a csernobili (fonetikusan:)) atomrobbanás miatt biztos, jobban megérzi a terhességet, de én azt hiszem, néha hogy leszakad a derekam, megőrülök, és örülök, ha 1-1 jó "kényelmes" pózt találok. Anyukám kérdezte, hogy biztos nem a szülés indult meg, mondom mivel a derekam anno előtte is fájt néha, azt tudom milyen érzés, ha szülést még nem is... :wink:

"Röviden", ennyi lettem volna! :lol: :oops: :wink:
hajnalocska
 
 


Anyabebi, köszi a jelszót! :D
Raktam is fel képet. Nézzétek meg, ha gondoljátok. A rengeteg kisruha mellé, amit kaptunk, nem akartam vásárolni, de amiben hazahozzuk a Törpét, újat akartam. És vétek lett volna otthagyni: a zebrás és a macis garnitúra 790 volt, ezek 50-esek, az 56-os egérkés pedig 1190.
Akinek a közelében van KIK áruház, nézzen be feltétlen, nagyon jó dolgokat láttam, nagyon leértékelve! Átutazóban voltunk (nálunk persze semmi ilyen jobb bolt nincs), és örülök, hogy benéztünk.
Remélem, jó lesz a kisebbik méret, mert beleszerettünk a macis kocsikabát fülecskés kapucnijába. :lol:

Mindenkinek további szép hétvégét! Megpróbálok holnap is benézni, de legkésőbb jövő hétvégén! Addig is mindenki vigyázzon magára!
Vendég
 


Na, csak eljött a mi időnk végre!!!! 20 fok, el sem hiszem!!!

Screen, én Avent mellbimbóvédő krémet veszek – erre többen mondták, hogy jó, mosni meg a saját cuccaimat is környezetbarát mosószerrel mosom – gondolom ez ellen a kicsi bőrének sem lesz kifogása...
Mondjuk Pattogónak igaza van, a neogranormon minden hámsérülésre jó, bár az eszembe se jutott, hogy majd mellre is használjam...

Pattogó, látom megint csináltál magadnak jó kis pörgős programot...

Kkia, én ma már nem mentem be, nem voltam jó arc. Hétfőn elbúcsúztatnak, aztán kalap kabát. VÉGRE!!!! Amúgy Béres Alexandra elmehet a sunyiba a taposógépével együtt... Sosem értettem, hogy az ilyen celeb kismamák minek hergelik a többi „átlag” kismamát, akik amúgy is stresszelnek a bálnaságuk miatt.
Ja, vezetés: szerinted én hogy érzem magam, aki előtte évekig motoroztam??? Állatira hiányzik...

Kicsike, ez mekkora szívás már, hogy a csaj visszamondta az állást... Most már neked is kijárna a pihenés!

Anyabébi, amúgy tök igazad van: a nagynéném balettáncos és baromi izmos. Nem is tudta megszülni a gyerekét, császározni kellet őt is...

Nitácska, jobbulást!

Kép
szilveeaa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: