Új privát üzeneted érkezett!

Krisztacsillag köszi :D örülök, hogy visszajött a tejcsi! :D a növekedésugrástól is szokott úgy lenni mintha csökkenne a tejci... lesz még 3 hónapos korban is ilyen meg párszor, de ezen ne parázz minden rendben lesz! Örülök, hogy a pihenőszék bevált! :D

Zita978 köszi :D Nagyon jó súlyban van Julcsi 10 deka és 7 cm és utolértek minket! Gyógypuszi a szurira! Lehet, hogy az oltás miatt volt nyűgös a lánykád :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszi a gyógypuszit. Azért a 7 centi még elég sok! :)

Nem tudom mi volt a reggeli nyügi, de délután már egy tündér volt a kislányom, etetőszéket és ruhákat mentünk nézni egy családhoz, a neten hirdették. A kocsiban és a "vendégségben" is nagyon jól viselkedett. Lehet az etetőszéknek örült meg :) 12ezerért vettünk egy nagyon szép peg perego prima pappa-t, dönthetőset. Meg másik 12-ért egy nagy zsák rucit hoztunk, jó állapotúak nagyon. Szóval jó napunk volt :)

Most este olyan lubickolást csapott Julcsi, hogy úszott az egész fürdőszoba. Sosem csinált még ilyet, nagyon zabálnivaló volt :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Jó mozgalmas volt az a néhány nap amig nem voltam :D

Nagyon szépek és édesek a képeitek.

Itt olvasva titeket, már most úgy érzem nagyon gyorsan el fog szaladni ez az első néhány hónap...már nem is emlékeztem igazán milyen vol anno, de most, kezd vissza jönni minden.
Látom, ti nagyon sokszor alkalmazzátok a homeobogyókat. Ezek ennyire jók? Bocsi, de én egyáltalán nem értek hozzájuk és nem is ismerem ezeket.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
csipike09

Zita978 örülök, hogy minden rendben van nálatok és már nem nyűgös a lányod! De szuper, hogy megvettétek az etetőszéket! :D Nem fotóztad le Julcsit pancsolás közben? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Csipike09 igen hamar elrepülnek a hónapok sajnos... :roll: a homeos bogyók nagyon jók (legalábbis nálam és a családnak beváltak) :D

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt!

Millye nektek a doktor néni is homeos? Vagy te vagy ilyen profi , h tudod mire mit lehet szedni?

Kép
csipike09

Csipike09 nem a dokinőm nem homeós de támogatja, hogy nem adok gyógyszert a gyerekeknek. Én szoktam a nagykönyvemből utánanézni. De már sok minden megy fejből ami olyan alap szer pl. mint a chamomilla apis pulsatilla belladonna calendula stb....

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!!!

Ezek a képek Katiéké Milán babáról.
Sikerült konvertálni és felrakni (ha látjátok akkor biztos...:-))

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
silverlion

...és a többi, majd Kati írja a magyarázatot a képekhez :-)

Kép
Kép

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Szilvi!
Látom sikerült! Köszönöm szépen!

Szóval a képek!

1. kép:első táncunk hármasban a legutóbbi esküvőn
2. kép:eslő homokozásunk (végig annyira eszemben volt Szilviék esete :( de nagyon tetszett Milánnak)
3. kép:Milán " vezet" :-)
4. kép: Fősegítség teregetésnél
5. kép:Ilyen szép volt a kilátás Dömösnél a szalonnasütés alkalmával voltunk ott
6. kép:a Duna parton játszunk a kövekkel
7. kép:Körhintáztunk is már... :-) ami nagyon jó volt, de egy idő után Milán fel akart állni...én meg mint egy pitbull ugrottam... :-)

Szép napot mindenkinek!

Kati

Kép
tatyi1983

Kati, nagyon szépek vagytok, Milán is tök sokat nőtt!

Tegnap nem fotóztam le a pancsolást, de ma délután a teraszon ugyanolyan műsort adott elő :lol:

Kép

Előtte az etetőszékből nézte ahogy anya tereget:

Kép

Jójó etetőszék, de hol a kaja? :lol:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Tatyi1983 nagyon jók a képek! :D milyen nagyot nőtt Milán! :D

Zita978 jaj de helyes Julcsi! és milyen jó az etetőszéke! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Mi ma kipróbáltuk az almapépet. A héten már kapott almalevet Marci kiskanálból, most tértünk át a "töményebb" kajára. Hát az első falatnál hihetetlen grimaszt vágott. Érdemes lesz majd az új kajákat hétvégére időzíteni, hogy a párom fel tudja venni a reakciót. :D Utána viszont szépen nyitogatta a száját, még elégedett torokhangokat is hallatott közben. :) Mondjuk egy idő után elveszti a lelkesedését, és inkább a kezét tömi a szájába. De hát ilyen kanalankénti 1,5 gramm almapéppel nehéz is jóllakni.
jaspis

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki, hogy a Pálmai doki, most mennyit kér egy szülésért, 2007-ben nála szültem, akkor még a terhesgondozásért 5000-t kért, és még plusz a szülésértamennyit gondoltam. Én előreláthatólag jövő év márciusában fogok szülni.

Előre is köszi a válaszokat.
Ági
agnese1

Sziasztok!

Hármasikreket várok és a Jánosba fogok szülni Dr Szathmáry Gábornál. Van esetleg valakinek tapasztalata?
Én is most kezdtem el parázni a császártól/szüléstől. Altatás vagy érzéstelenítés? Milyenek a szobák? Hol vannak a babák? Stb...
Ha valaki ráér megköszönném ha megírná a tapasztalatit (esetleg koraszülött babákról).

Köszönöm!

Kép
tigriske1978

Jaspis hajrá hozzátáplálás! Nálunk most nem akar anyatejen kívül mást elfogadni... pedig olyan nyitott volt eddig az új ízekre... :roll:

Agnese1 küldök privit mert nála szülte... így tudom az árakat....

Tigriske1978 koraszülött babákat elviszik a korszülött részlegre/osztályra. Ami elég messze van a szülészettől... nem egyszerű így az első napokban a látogatás. Látogatni anyukáknak az etetési időkben lehet, vagyis
1/2 9, 1/2 12, 1/2 3, 1/2 6. A látogatási idő elvben fél óra, a gyakorlat az, hogy először azok mehetnek be, akik már
etethetik a babájukat, a többiek csak ezután, a látogatás sokszor rövidebb, néha-néha hosszabb.

Apukák délután fél 4 és 5 között mehetnek be egy negyed órára (persze anyuka is visszamehet), egyszerre két családtag
lehet bent egy babánál (nagyszülőket engedik még be, mást nem nagyon). Új baba felvételekor, röntgennél, szemészeti
vizsgálatnál, bármilyen egyéb beavatkozás esetén kiküldenek, vagy egyszerűen elmarad a látogatás.

Helyben fejt tejet nem hőkezelik, az otthonról hozottat igen, de alapvetően friss tej pártiak. Az alagsorban van egy
meglehetősen barátságtalan "fejős szoba", itt gyakran komoly klubélet folyik, itt vészelik át az anyukák a látogatások
közötti időt.

A szülészeten van alapítványi szoba ami fizetős és vannak 3 és több ágyas szobák.

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, te honnan tudod ilyen jól a koraszülöttes rendszert? :o Komolyan, te mindenről annyira tájékozott vagy :o :lol:

Lányok, nálatok is hat a front? Julcsim ma eddig 3 órát volt fent 2 részletben :shock: Tisztára mint újszülött korában :D

Jaspis, nektek doki javasolta, hogy kezdjétek már el a ht-t? Hogy alakult a tejed mostanában?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 utánanéztem és hallottam is a barátnőmtől mert neki is koraszülött lett a babája. :D Nem semmi a lányod alvókája :shock: aztán éjszaka is aludjon :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zita

Tisztán tápszeres babáknál a betöltött 4. hónap után javasolják a HT elkezdését. Úgyhogy most hogy voltunk a 4 hónapos oltáson, rákérdeztem a dokinál, hogy így, hogy felerészben tápszeres Marci, elkezdhetem-e. Azt mondta, hogy gyümölcsökkel megpróbálkozhatunk. Meg azt is, hogy ha sikerülne a tápszert kiváltani az evéssel, és elmaradna a cumisüveg, akkor valószínűleg a szopizás is jobban menne.

Tejem van még, továbbra is 120 ml tápszert iszik meg szoptatás után általában Marci, a többi tej (ami fogalmam sincs mennyi). De néha, főleg ha nem nagyon éhes, vagy már telt a hasa, komolyan bírkózni kell vele. :( Rúgkapál, tornázik, beszélget, bármit, csak szopizni ne kelljen. A kedvencem, amikor a hüvelykujját bedugja a mellem mellé a szájába :S Ha meg meglátja a cumisüveget, széttárja a karját, aztán két kézzel megfogja, és tolja be a szájába... Sokszor nem is szopja ki az összes tejet, mert ha megnyomom a mellem, még jön belőle, de ő már nem kéri. :(

Aggódom, hogy hamar leszokik a szopásról, ezért szeretném mihamarabb kiváltani a tápszert. Meg bár tudom, hogy a tápszer nagyon tudományos és optimálisan van összeállítva, azért valahogy a gyümölcsöket, zöldségeket természetesebbnek érzem, szívesebben adnám azt neki.
jaspis

A napokban került a kezembe a térkép, amit szülésfelkészítőn adtak (szülés óta még a kesztyűtartóban maradt), és most csodálkoztam el rajta, hogy a gyerekosztály milyen messze van a szülészettől.
jaspis

Jaspis Na igen nincs közel egymáshoz a szülészet és a gyerekosztály... én onnan is tudom, hogy mennyire messze van a gyerekosztály, hogy a lányomnak anno kötőhártya gyulladása volt és oda kellett vinni és átmosták neki a könnycsatornáját... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Jaspis, értelek, szerintem igazad van, hogy elkezdted a gyümizést. Nekem is inkább már 2 hónapos koromtól adta anyukám a zöldséget, gyümölcsöt, mert kevés teje volt, tápszert meg nem akart adni. Persze 30 éve még nem ilyen tápszerek voltak :) Sajnálom, hogy Marci nem szeret cicizni. Eszmét kellene cserélnie Julcsival meg Andrissal :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Bocs, hogy belekotyogok, de szerintem a korababák a PIC-re kerülnek, a PIC pedig a szülészet épületében van a másodikon. Persze nem vagyok benne teljesen biztos, mert a mi babánk időre született, de úgy emlékszem így van.
zizi27

Sziasztok!
Így az elhelyezés kapcsán akor én is kérdeznék.
Az időre született babák a mamájukkal maradhatnak éjjel-nappal? A császárosok a babáit hova viszik?

Millye, ha nem gond tudnál valamilyen homeos bogyót ajánlani hajhullásra és gyerekeknek immunerőstőnek? Előre is köszi.

Kép
csipike09

Zizi27 én úgy tudtam, hogy még a gyerekosztályon vannak a koraszülött (PIC) részlegen.... legalábbis a barátnőm koraszülöttbabája ott volt... :?

Csipike09 az időre született babák veled lehetnek és ha akarod akkor éjszakára is ez csak attól függ- hogy ha nem privát szobába mész- hogy a szobatársaiddal is meg tudd beszélni, hogy nem zavarja -e őket a pihenésbe. A lényege, hogy este beviszed a babát fürdetni és szólsz a csecsemősnek, hogy éjszakára magadnál akarod tartani éjszakára is. A császárosok babái ugyanúgy a csecsemő részlegen vannak mint a normál születésű babák ha nem korababák. Hajhullásra én a Sepia-t és a China 9 CH napi 2 x 5 golyó-t szedtem mert szoptatás alatt hullott a hajam és a hormonok miatt hullott... de tudnom kellene, hogy hol hullik milyen a hajad pl. fénytelen, törékeny stb... Gyereknek immunerősitő Vincetoxicum-ot vagy az Echinacea-t ajánlom ezt 1 hétig kell szedni és 1 hét szünet. De mi a gond a gyermekkel? Sűrűn lesz beteg? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, nekem is nagyon hullik a hajam a szoptatás miatt. Ezek a bogyók segítenek ezen? Meddig kell szedni őket?

Én is úgy tudom, hogy a PIC nem a szülészet épületében van :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zizi27 jut is eszebe.. nem láttuk még a kislányodat. Teszel fel róla fotót? Már 3 hónapos igaz? Mekkora már? :roll:

Zita978 nekem megállította a hajhullásomat. Addig szedtem amíg hullott a hajam. Szóval addig kéne szedned amíg hullik a hajad... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat.

Kép
tigriske1978

Millye, a gyerekeknek semmi bajuk, csak kedden kezdődik a suli...Nálunk elég sok a külföldi diák/tanár és itt ez a H1N1. Szeretném az immunrendszerüket felerősíteni, biztos ami biztos.
Az én hajam egyszerűen csak hullik...nem tudom pontosan honnan, csak a fésü van mindig tele és hajmosaskor a kezem. Festetem havonta, 1 1/2 havonta, szerintem nem vékonyodott el, és szerintem nem is fénytelen.
Ezeket a bogyókat bármelyik gyógyszertárban meg lehet vásárolni?
A gyerekeknek, hogy kell szedniük? A fiam 14 a lányom 9 éves.
Bocsi a zargatásért.
Köszi a válaszokat. Akkor a csecsemő részleg is abban az épületben van ahol szülők és a szobák lesznek. A privát szobát előre le kell foglalni?

Kép
csipike09

Csipike09 én a Sepiát és a China 9 CH napi 2 x 5 golyó próbálnám ki a helyedben... 1 -2 hét alatt látványosan kevesebb haj fog kihullani... ha mégsem akkor más szert kell keresni. Általában lehet kapni a gyógyszertárakban vagyis nálunk mindkettőben van, ha mégsem mert olyat kérek akkor 1-2 nap és hoznak. De ez általános szer szóval szerintem van. A gyerekeknek is ugyanúgy kell szedniük napi 5 bogyó 1 héten keresztül utána 1 hét szünet és újra. Influenza megelőzésére az Oscillococcinum nagyon jó de nem a H1N1 re :roll: A privát szobát nem tudom, hogy le lehet e előre foglalni,de amikor mész szülni akkor szólni kell a szülésznőnek, hogy fizetős szobába mennél és hogy van-e szabad és ő megnézi. A csecsemőrészleg az első emeleten van ahol a szobák is vannak szóval egy épületben. :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszi a megnyugtatást és a segítséget. Hirtelen azt hittem a babát átviszik 1 másik épületbe :? Jobban szeretném, ha végig velem lenne. Persze ha császároznak, akkor ok, h később kapom meg.
Akkor szólok a patikusnak, h ezeket szeretném :)

Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap mindenki élvezze ki a szünidő utolsó napját :D

Kép
csipike09

Csipike, nem lehet előre foglalni privát szobát, mivel nem tudod mikor lesz meg a baba. A szülőszobán kell majd szólni, ha éppen nincs hely, akkor várólistára kerülsz, és lehet hogy másnap már átkerülhetsz a fizetősbe. A baba szinte végig nálad lehet, amire kötelező beadni az este a fürdetés és a reggeli gyerekorvosi vizit.

Mi tegnap kipróbáltuk a babakocsink sportrészét, a szentendrei skanzenban kirándultunk, nagyon jó volt.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csipike09 nagyon szívesen! Bátran kérdezz ha van még kérdésed! :D

Zita978 nagyon vagány Julcsi a babakocsiban! :D hát igen ő már egy igazi nagylány... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!
[quote="millye"]k írta:millyeüldök privit mert nála szülte... így tudom az árakat....

Köszi szépen a választ.

Ági
agnese1

Agnese1 nagyon szívesen! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok Lányok!

Ugye jól értesült vagyok arról, hogy gyed mellett nem lehet munkát vállalni? Még 4 órást sem??

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok!

Készülök a télre eltettem egy kis lecsót meg savanyúságot... (a sárgabaracklekvárt már eltennem) már csak a szilvalekvárt kell eltennem :D

Tatyi1983 A GYED mellett nem lehet munkát vállalni hivatalosan. Ez adódóik abból, hogy más az ellátásiforma és annak összege. Kérni kell helyette a Gyest, az mellett korlátlan időtartamban vállalhatsz munkát ha Milán betölti az 1 éves kort. A GYES mellett, már a gyermek egyéves kora után is lehet munkát vállalni, méghozzá időkorlátozás nélkül. :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Régen ebben a topikban "laktam" én is :) 2006 nyarától irkáltam ide bő 1-1,5 évig.

Azóta sok minden történt velem/ velünk.

Baba-mama-pocak-családfotózással foglalkozom, ha valakit érdekel a lehetőség, keressen nyugodtan itt priviben vagy a ribizlifoto@gmail.com címen.
Csak természetes fényt használok, vaku kizárva! :)

www.ribizlifoto.blogspot.com

További szép napokat,
Kata
lmkata

Sziasztok!

Millye kérésére teszek fel pár fotót. Ő a mi kis Flóra-babánk, aki egy tündér. Épp a hétvégén volt 3 hónapos. Flóra is a jó húsban levő babák sorát szaporítja, mert már 6 kg, ami nem meglepő, hiszen imád szopizni.

Kép Kép Kép Kép Kép
zizi27

Sziasztok!

Leányok, Asszonyok!

Szavazzatok Milánra! :-)

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... hp?page=10

Kép
tatyi1983

Lmkata Megnéztem a blogodat és nagyon szép fotókat csinálsz! :D

Zizi27 nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velünk a babád fotóit!! Tündéri a kislányod! Micsoda nagy hajacskája van! :shock: ha jól emlékszem nagy hajjal is született ugye? Csodálatos barna szeme van! Tényleg jó súlyban van! :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye de édes vagy, köszönöm szépen!!!!!!! :oops: :D :lol:

hú érdekes érzés ide írni... rég volt az a 2006. nyara :), az itteni régi élet... jó volt. :)

épp azt néztem, hogy ez a János szülészet topik nem áll le, mindig jönnek a friss kismamik! Tök jó!
Nagyon sok topik megy tönkre...
lmkata

Lmkata szerencsére itt azért zajlik az élet.. bár most pangás van egy kicsit :D

Kicsit feldobom az oldalt...

Azok a kék szemek

Kép

Kép

Kép

anya varrta:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Lányok,
olyan szépek a babáitok!!! Köszönjük a fotókat!!!

Nálunk a helyzet változatlan.
Már kezdek elkeseredni… reggel van tejem bőven, de estére egyszerűen elfogy, pedig szedem a bogyókat és iszom a teát…
Tudom, nem szabad idegeskedni, de olyan nehéz, sokszor már délután elkezdek izgulni azon, hogy mi lesz este… persze még nem szabad kétségbeesni, mert egy hete jelentkezett először és Bogi mégis meghízta a maga heti 400 grammját, (már majdnem 5 és fél kiló!!!) szóval valószínűleg nem olyan tragikus a helyzet, mint ahogy azt én érzem…

Egyébként nagyon fura, mert az esti szopinál egyszercsak kiköpi a cicit és elkezd ordítani… olyan mintha nem lenne benne – persze előfordul, hogy tényleg nincs benne – ilyenkor odaadom neki a másik cicit, de néhány másodperc után azt is kiköpi és ordít megint. Keze-lába jár és vörösödik a kis feje. Tegnap este végül csak 70 milit evett meg, de utána simán aludt 5 és fél órát… lehet, hogy most már nem akar olyan sokat enni este, mint reggel? Féladaggal is beéri? De mikor a vállamra teszem, hogy megnyugodjon és büfizzen, akkor meg nyammog a saját kezecskéjén… vizet sem kér... gondolom, ha nagyon éhes lenne, akkor meginná...
Most a délelőtti lefejt tejcsi a tartalék, de még szerencsére egyszersem kellett hozzányúlni. :)

Néhány friss fotó Bogiról:

Kép

Kép

Kép

Puszi nektek
krisztacsillag

Krisztacsillag Bogi nagyon helyes lányka! Milyen édesen alszik! :D A tej miatt ne parázz amíg ilyen szépen gyarapszik! esetleg szoptatások után még próbálj fejni, hogy növekedjen a tej mennyisége! A lényeg, hogy ne idegeskedj mert az valóban nem tesz jót a tejnek! :roll: Ha éhes lenne akkor nem aludna ilyen jól! :wink: Szerintem amikor Bogi kiköpi a cicit sír és kalimpál a lábával akkor a pocija fáj... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.09.01 09:38-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

Zizi27, Flóra gyönyörűséges kislány! Köszi a fotókat!

Millye, de ügyes vagy! Látom haladsz a varrással nagyon jól! Andris továbbra is csoda jóképű kispasi! Nem bánnám, ha udvarolna Julcsinak :D :D :D

lmkata, hát igen, jönnek-mennek a kismamik, van itt egy keménymag, de elég kevesen vagyunk. Ha van kedved, gyere te is néha, biztos tudsz adni pár jótanácsot a "fiatal anyukáknak". Mekkora már a csemetéd?

Kriszta! Heti 40 deka? :shock: Asszem Julcsinak 35 volt a maximum. Ő 5 hetesen "csak" 5 kilós volt. Ez alapján tényleg felesleges aggódnod :) Pár hónap múlva majd itt panaszkodsz, hogy nem bírod el Bogit :wink: A kalimpálás nem tudom mi lehet, néha nálunk is volt. Volt hogy büfiznie vagy kakilnia kellett, de nem mindig tudtam megfejteni az okát. Mostanában meg megint tök nyugtalanul szopizik Julcsi, keze-lába jár összevissza, meg nézelődik. Lehet rájött, hogy a világ nem csak a ciciből áll :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 igazán köszönöm! :D Milyen jó lenne babanetes randi :D :D :D igen haladok a varrással... most azon gondolkodom, hogy a keresztelőruhát én varrnám meg... nem tudom ez ciki-e... meg azért ez nem is olyan egyszerű... de próba szerencse... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat! :-) Andris, Bogi és Julcsi is gyönyörű babák (persze a többiek is, csak a legutóbb az ő képeiket láttam).

Kriszta, szerintem se aggódj a tej miatt! A szoptatási tanácsadók azt szokták javasolni, hogy csak akkor mérd a szopikat, ha nem fejlődik rendesen a baba. Mivel Bogi egészen kiválló gyarapodást mutat, szerintem bőven elég, ha minden nap egyszer leméred. Így nem fogsz feleslegesen aggóni. Azt teljesen normális, ha nem eszik minden szopi alkalmával ugyanannyit egy gyerek.
De ha nagyon aggódsz, akkor szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót. A LLL honlapján fent van az elérhetőségük.
zizi27

millye

Már miért lenne ciki, hogy te varrod a keresztelő ruhát? Biztos vagyok benne, hogy sokkal több szeretettel készíted majd, mint akármelyik varrónő, aki tucatszámra gyártja ezeket. És ez sokkal többet számít, mint hogy tökéletesre sikerül-e. :)
jaspis

Lányok, ex-anyós hétvégi gyermekfelügyeletet vállal, akár ottalvással is. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 20 évig volt csecsemős növér, egészen 96-ig, amikor is a szülészetet bezárták. Utána belgyógyászaton dolgozott, 4 éve, miniszteri kitüntetéssel ment nyugdíjba. Kicsit zsizsegős (főleg, első alkalommal, mikor izgul), de jó szívvel merem ajánlani. Akit érdekel, mobil számot privátban tudok adni.
jaspis

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?