Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angie! Nagyon szorítok Neked, biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj! És igazad van, próbáld elkerülni ezt a dokit és csinálja valaki más a kontroll UH-t. Nálunk Alexa élete ezen múlt (a kontroll UH-n derült ki, hogy él, pedig 2 órával később már műtöttek volna, mert a dokim a saját gépén nem látta, hogy ver a szíve)!

Márti! Voltam ma a Bolgárkerékben, és egyből eszembe jutottál, mert egy jó hosszú műkörmös szőke csaj volt. Nem volt kifejezetten bunkó, de túl kedves sem. Nekem ma azt mondta, hogy szept. 7-8-a körül fogják megküldeni az eredményt a dokimnak, és nekem pedig az sms-t, hogy hogy tudom megnézni én is az eredményt.

Kép
Kép
detty74
 
 


Van valakinek otthon magzati szívhang hallgatója?

Kép
Kép
20100310
 
 


Sziasztok!

Angie!
Emlékszem rád a másik topicból, és szorítok, hogy jó legyen az eredmény.

Dizzy!
Én márc. 6 körülre vagyok kiírva, az orvos 10-ét mond, a védőnő meg 3-át. Szóval olyan középidőt saccolok, sőt, talán hamarabb meglesz. Úgyis ő dönti el, mikor akar jönni.
A kislányunk 3 éves lesz 31-én, úgyhogy már terveztük a picit, és elég hamar jönni akart.:)
14. hetet kezdtem ma kb.

Itt Esztergomban nagyon meleg volt ma is. Pedig már jól esne egy kis zápor!
Most megyek, majd jövök!

Üdv:Bogi
dbogica
 
 

 
 

Sziasztok!

Voltam ma a korházban a fertőzőn. A csípésemmel kellett menni. Azt mondta rá az orvos, hogy nem tipikus, de nem kízárható a lyme-kor. (király) Azt mondta, úgy kezeljük mintha az lennék, és kaptam antibiotikumot. Ugyanazt adta mint a körzetim. Annak tudatában, hogy terhes vagyok.
Egy hét múlva kontroll.
Hogy engem minden megtalál.....

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


20100310: Nekem is magas a vérnyomásom. De nekem már terhesség elött is az volt. Ugyhogy most én is dopegytet szedek. Nincs vele semmi bajom. csak az, hogy a reggeli adag nem mindig marad bent...

Angie: Szorítok neked, nem lesz semmi baj, hidd el, vagy az orvos nem nézte meg alaposan, (ilyenkor még 1-1 miliméter annyit számít, hogy hova rakja) Vagy tényleg a gép nem volt annyira jó.

Szorítsatok nekem is. Ma este megyek én is a dokimhoz. Viszek egy kis jegyzettömböt annyi kérdésem lesz.... :lol: :? :lol:
Lesz ma utlrahang is. Annyira izgulok, hogy hátha most többet látok belőle mint a múltkor. Akkor még egy kis pötty volt.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


jééééé
tegnap is, meg ma is jó a vonalzóm.... :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Hát, ezt nem hiszem el! Felhívtam őket, és ugyanaz a doki lesz holnap is. De mint kiderült, az egyik legalaposabb genetikus, és ha az Istenhegyiben dolgozik, akkor biztos hogy jó. Mondtam az asszisztensnek, aki felvette a telefont, hogy ma is nála voltam, és nem lesz-e cikis, hogy holnap ismét találkozok vele, és azt mondta, hogy egyáltalán nem, mivel ő maguk is gyakran be szokták hívni a korházban készített gyanúl uh-k után a kismamákat, mert bent sokkal profibbak a gépek.
Én meg úgy vagyok vele, hogy semmi sincs véletlenül, és ha így kell lennie, akkor legyen. Remélem, a jobb géppel már magabiztosabb lesz a doktor úr.
Vendég
 


Szurkolok neked hogy minden rendben legyen :D :D :D :D :lol:

Kép
Kép
20100310
 
 


Angie
:shock:
Szerintem, hogy se Te se Ő ne érezze magát cikisen,mond meg, hogy nem szerettél volna elutazni úgy hogy nem tudod 100%-osan, hogy mi a helyzet.Szerintem ezt megfogja érteni, és nem fordul meg más a fejében

Vadszi

Drukkolok!!GYere majd mesélj!
Durva a csípás sztorid :shock:

málna2162
 
 


8 hetes voltam mikor vettünk egy magzati szívhang hallgatót nagyon szuper kis termék tök jól lehet vele hallani a pici szívhangját mozgását ajánlom nektek is nagyon nagy élmény :D

Kép
Kép
20100310
 
 


Angie! Nagyon drukkolok én is, hogy minden rendben legyen Nálatok!

Vadszi! Ha hazaérsz, írj hogy mit láttál! :) Szorítok Neked is!

Én már 3x vagy 4x voltam eddig UH-on, most elég 2 hét múlva mennem. Be is jelentkeztem a Baross utcaiba szept. 9-re, akkorra tuti betöltöm a 12. hetet. Nem vagyok biztos a baba mérteti alapján, hogy mindent jól számoltam-e, de max. 2-3 nap eltérés lehet. Kedden volt a CRL 23 mm és nekem az egy kicsit kicsinek tűnt 10 hetes babához képest, de 9+3 v. 9+4-nek teljesen jó elvileg.
Háát nem tudom, én is mindig parázok valamin, de a pozitív gondolkodás segít valamennyit. Az az én bajom is, hogy folyton a netet bújom, hogy mi mikor mekkora, és egyik helyen ennyi másik helyen meg amannyi...
Egyébként a vérvételes teszt ajánlott akkor is, ha a tarkóredő eredménye negatív? Mondjuk akár kell, akár nem, a koromnál fogva mindenképp megcsináltatom majd.

Kép
Kép
ginnie
 
 


ginnie

lehet hogy nem félidőben fogant,hanem később. Szabályosak a ciklusaid?
Megnéztem ,és nekem 9+4 -nél volt a CRL 26 mm.
Ne aggódj!Nekem tegnap derült ki, hogynem flidőben hanem előtte fogant :wink:

málna2162
 
 


Málna, köszi a megnyugtatást, úgy vagyok vele, hogy ha kb. akkora, amekkorának lennie kell és fejlődik, akkor olyan nagy gond remélhetőleg nem lehet.

A magzati szívhang hallgatót megnéztem, nem lehet rossz. Én csak attól tarok, hogy ha lenne, folyton azt hallgatnám. :lol:

Lányok, ti mennyit esztek? Van étvágyatok? (akik nem hánynak persze :( ) Én folyton éhes vagyok, eszem is, de érdekes, mert a 2 hónap alatt csak egy kilót híztam amellett, hogy folyton feküdnöm kellett... Azt hittem, sokkal több lesz, bár most ez a legkevesebb. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Nekem is jó étvágyam van, azt eszem, amit éppen megkívánok, a szervezet jelzi, mi mikor kell neki alapon, de hozzátenném, hogy nem vagyok nagyon kívánós, csak aszerint étkezem, hogy épp mit ennék. Állítólag a magnézium étvágyfokozó hatású. Ahhoz képest, hogy júniusban még 43 kg voltam, most már 47-48 körül vagyok, de puffadásom is van.....:) És már nem nagyon érnek be a csini nadrágjaim, elő vettem a régebbieket, mikor még 50 kilós voltam..:D azok most jók. Igaz, amikor abbahagytam a húsevést, drasztikusan lefogytam, minden zsír lement rólam, aztán beállt szépen stabil 43-ra. Most meg ugye híztam is....de nem baj az :)

Én most az anya-magzat kapcsolatanalízisről olvasok, Raffai Jenőre keressetek rá, ha érdekel a dolog, érdekeseket ír, lehet kommunikálni a babával.

Pl. itt is van egy cikk: http://www.babanet.hu/publ/raffai1.htm

Kép

Kép
ktouch
 
 


angie :)
nagy drukk, hogy holnap minden rendben legyen. Kihez mész?

Mi ma ünnepeltük Csongi szülcsijét, tortát sütöttem, pakoltam úgyhogy most extra fáradt vagyok (és sokat hánytam a sütés miatt :( )

Na, mindenkinek szép estét!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


És régen volt tábli:
Kép

Ha valaki hibát észlel, sikitson!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


engem kihagytál

Kép
Kép
20100310
 
 


Minyu, esetleg azt beleírhatod hozzám, hogy Sote II-n fogok szülni. Köszi :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Sziasztok!

Angie! Nagyon nagy drukk, hogy minden rendben legyen!
Én is holnap megyek az Istenhegyire, de én délelőtt 11-re. Nekem vmi nő lesz.

Tegnap voltam a kórházban a 12 hetes vizsgálaton. A matuzsálemi UH gép persze nem volt teljesen jó most sem. Képet nem kaptam. A dokim mindent rendben talált 5 cm-es a baba, 1,7mm a tarkóredő és látható az orrcsont és édes kis kerek fejecskéje volt. :) Szülésidőt még mindig nem írtak ki... A gép ilyesmit nem is mutatott.
És végre túl vagyok az első vizsgálatokon is. Megvolt a vérvétel és az EKG. Védőnőhöz még mindig nem mentem, mert akkor már akarom vinni a labor eredményeket is.

Köszi, Minyu, hogy betettél a táblába. :) Vicces, hogy mennyire hasonló adataink vannak Mártival, csak a gyerekszám különbözik nagyon... :roll: Azért nem semmi, hogy kicsit fiatalabb is nálam és már az 5. gyermek érkezik! :O Pedig nem érzem magam öreg anyukának. :D
Isten éltesse Csongit még vagy 100x ennyi ideig! :)

Málna! Attól, hogy február végére vagy kiírva még lehet márciusi baba. Luca március 12-re volt kiírva, aztán 23 lett belőle. Szóval még bőven lehetsz márciusi babás is. De szerintem minden hónapnál vannak átcsúszások másik hónapba és nem szoktak akkor már váltani topikot az anyukák. :)

Vadszi! Mi a helyzet???

biribon
 
 


Szasztok lányok.

Hát tegnap a doktornő összeszedett egy órás késést, (közben most hánytam egyet)
De ettől függetlenül aranyos, türelmes volt. Én idegeskedtem már mikor csak fél 10 kor jutottam be.
Az uh szerint minden rendben. Mikor elöször lemérte 10+2 jött ki a gép szerint. Aztán neki állt mocorogni a baba, és kinyujtotta magát. Mikor úgy is lemérte a doktornő akkor 11 hetesre jött ki kereken. Ennek nagyon örültem, mert tudom, hogy pár nappal fiatalabb.
Egyébként babócám rengeteget mocorgott. egyszer felemelte a kezét mintha integetne. Mikor elöször mozdult meg, majdnem elsirtam magam. Teljesen ledöbbentem. Olyan volt mintha az egyik oldaláról átfordult volna a másikra.
Nagyon jó volt látni.
Azt mondta mehetek jövőhéten a genetikai uh-ra meg a down szürésre. De azon gondolgoztam, hogy jövőhét után kéne mennem, mert csak jövőhét pénteken töltöm a 12. És a betöltött 12. hét után kell menni, nem?
Amúgy majdnem 4 cm-s!!
Kaptam képet is, megpróbálom felrakni. A képpel sokat szenvedtünk. Az elején olyan szépen mutatta magát. Mikor a képet akarta a doktornő akkor meg összegömbölyődött. Gondolom úgy volt, hogy hagyjuk már őt aludni. :lol:

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Kép

Ha jól megnézitek látszika szeme, az orra, meg az egyik keze. Itt is éppen integet.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


2010Heni :)
Leirod az adataidat? Ide is jó, majd megtalálom. Köszi és bocsi, hogy kimaradtál :oops:

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Semmi baj hogy kihagytál nem vagyunk elkésve hogy beírj :D
Név: Heni
Tart.hely: Miskolc
Kórház:Semmelweis
Hanyadik:2.(Dominik)
Terminus:Március 10.
Név: Nerina/Maximilian
Köszönöm szépen hogy engem is beteszel :D

Kép
Kép
20100310
 
 


Sziasztok!

Angie
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jelentkezz, ha végeztél!!

Biribon

Én kiegyezek a februári szüléssel: wink:
A 28.-dika az már a 40.hét. Mátét sem hordtam ki végig, Ő 2 héttel hamarabb jött :wink: Remélem ez a másodiknál sem lesz másképp, és akkor szülinapi ajándékbabám lesz :wink:


Minyu

köszi a javítást :wink:
Húha!Én nyitom a sort(papíron...) :shock: :D

málna2162
 
 


Biribon!
Eredetileg engem is délelőttre hívtak be, de nem tudtam vállalni, mert tegnap is hiányoztam reggel, és ma már nem tehetem meg, mert egyedül vagyok, és mivel holnaptól megyek szabira, rengeteg a munka, és a főnököm nagyon nem díjazta volna. A nőt Hajdú Krisztának hívják, és ő a legjobb. Nagyon régi motoros a szakmában. Nekem ő csinálta Szilárdnál a 18. heti genetikait a Szabolcsban és nála voltam később 4D babamozin a Praxis rendelőben. A legjobb kezekben leszek. Az, aki engem fog nézni, az ő tanítványa, ezért mondják őt is jónak, és mivel még nincs akkora háttér mögötte, mint Hajdú Krisztának, ezért ráadásul még alapos is.

Sok jóra azért nem számítok, de kezdek beletörődni, és közeledni ahhoz az állásponthoz, hogy ha baj lesz, sem engedem megviselni magam. Az élet sokszor produkál nehéz dolgokat, amiket én legtöbbször próbatételnek/erősítésnek fogok fel, és ha ezeket megharcoljuk, csak megerősödünk tőlük. És ha belegondolok, ettől vannak sokkal durvább és tartósabb szenvedések is, amtől én eddig én mentesültem, és hálás is vagyok ezért.

Minyu!
Látom, sikerült harmadik vonalzót beszúrni. Hogy sikerült?

Lányok!
Tényleg annyira aranyosak vagyotok, hogy így drukkoltok nekem. Sokat jelent nekem, erőt ad!

Ma rengeteg dolgom lesz, mert holnaptól nem vagyok, és csomó mindent kért tőlem a főnököm. Néha elolvaslak, és lehet, hogy írok egy két szót, de ha megvan délután az eredményem, mindenképp jelentkezem.

Szép napot MINDENKINEK!!
Vendég
 


Sziasztok!
Angie! Mindenképp írj, amint tudsz! Sokat gondolok Rátok!

Heni! Én is Dopegyt-et szedtem, az első babával. Először alacsony volt, de annyira, hogy elájultam 6. hónapig bármikor és bárhol. Aztán 7 hósan orvost és kórházat váltottam, na ott akkor 170/valahányat mértek!!! Nem tudták eldönteni, hogy azért-e, mert izgulok, hogy először vagyok ott, stb. Visszaültettek 15 percre a váróba, utána már "csak" 150/akárhány volt! De nyomták a Dopegyt-et. És 3 hetente mentem onnantól dokihoz. A többivel nem volt ilyen gond. 140 fölé nem ment sosem. Viszont nagyon vizesedtem a harmadikkal!!!
Angie! Én úgy vagyok vele, hogy ha ez a 4d-s uh jó lesz, illetve mivel itt többet látnak, mint a 2d-sen, és azt mondják, minden ok, nem megyek a kombinált tesztre.
Andrea! Ez csak egy sima genetikai ultrahang! Tehát nem kombinált teszt, vért nem vesznek. Néznek nyaki redőt, orrcsontot, stb. De "csak" ennyi. Viszont tök jól látható lesz a baba és talán TALÁN látszik majd a neme. Én szerintem mindenképp megéri elmenni és tényleg ingyenes. Csak felhívod a számot, időpontot egyeztetsz és elkérik a neved meg a mobilszámod, hogy előző nap emlékeztető sms-t küldhessenek!
Én csak a környéktől félek... 8. kerület!
Vendég
 


Vadszi!
Hol a bánatban csípett meg egyébként ez a kullancs?! Hihetetlen! Már csak ez hiányzott. De még jó, hogy elmentél vele dokihoz időben, így nem lehet baj!
De jó lehetett uh-n látni a babát. Azért nem semmi, hogy mennyivel kisebbet is mérhetnek.... csak mert összegömbölyödött! :o

Lányok állítólag hidegfront jön és hétfőn vége a nyárnak!
Jaj de jó lenne már!!!
Vendég
 


angie :)
nagyon drukkolok!
A vonalzók elejéről (és a legvégéről) ki kell szedni az url-t, hogy csak az img maradjon, igy már elég rövid (engem is csak tenap homályositottak fel :) )

vivi :)
kullancs már sajna bárhol előfordul, nagyvárosi parkban is! Nagyon kell figyelni.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Angie!


Szoríííítok!

Vadszi!

Jó, hogy észnél voltál és időben léptél, így nem lesz baj! Integetős babácska nagyon édi!

Márti
borossné becz márta
 
 


Vivi! Én is bejelentkeztem oda és ne félj a környéktől! :) Az nem a 8. kerület rosszabbik része még, sőt! Szemben van a női klinika, közel van a könyvtár, ott jár a busz 3 percenként, forgalmas utca. :) És jó kismama/baba boltok vannak arra. :)
Nekem is azt mondták, hogy a 4D géppel csinálják, de 2D-ben. :( Ami azt jelenti, hogy sokkal pontosabban mér, mint a sima, de mégsem 4D. Én majd megpróbálom megkérni az orvost, hogy kapcsolja át 4D-re egy picit, ha lehet. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Sziasztok!

Angie! Nagyon szorítok a délutánhoz! Mindenképp írd meg, mi volt!

Mi ma megyünk a Baross utcába, de nekem nem küldtek sms-t. Gondolom, mert csak 2 napja beszéltük meg az időpontot. :) Kíváncsi vagyok, mennyivel látszik/néznek több mindent, mint a SOTE-n.
Nem tudom, ki mivel és mikorra megy, de arra készüljetek fel, hogy szinte lehetetlen parkolni! (Alexával a SOTE I-re jártam 5 hónapig, és akármikorra kellett mennem terhesgondozásra, sosem volt hely.)

Vadszi! Nem semmi, hogy mennyi minden történik Veled! Remélem, most már csak jó dolgok következnek!

Heni! Megkérdezhetem, mennyibe került a szívhang figyelő? Sok parázástól tudnám magam megkímélni, ha időnként meg tudnám hallgatni a tesó szívét. Főleg később, amikor azt figyeli az ember, hogy mozog-e a baba.

Kép
Kép
detty74
 
 


Szia!
Mindenképpen csak ezt a márkát szabad venni AngelSounds Fetal Doppler Model:JPD-100S csak ezzel lehet korántól hallgatni a szívhangot a többi félével csak a 3. trimeszterben lehet hallani és ugyan ennyibe kerül 9990 ft

Kép
Kép
20100310
 
 


Heni, egyébként én Miskolcon születtem!
Vendég
 


Örülök én nem nagyon szeretek itt lakni :?

Kép
Kép
20100310
 
 


No , ma bejelentetem a munkahelyemen, kedvesen fogadta a főnök, annak ellenére, hogy volt már rossz tapasztalata, mert az egyik kolleganőnk pont szezonidőban hagyott itt minket, és mindenkinek rossz volt, mert rengeteget kellett túlórázzunk, ráadásul ő csak azért jött, hogy legyen bejelentett munkahelye....Huh, ezen is túl vagyok, én mondtam neki, számíthat rám, ameddig csak bírom. :)

Angie, nagyon drukk az eredményért, a többieknek is jobbulást!!!

A kép valóban nagyon édi, majd én is megyek ide a Barossba, de asszem fogok fizetni egy teljes babamoziért, egyszer megéri :)

Jééé, és ma lettem 10. hetes :D :D

Kép

Kép
ktouch
 
 


Ginnie, nekem ilyet nem mondtak! Direkt megkérdeztem, hogy hány dimenziós uh-val csinálják? Erre:
-4 dimenziós, hát 4 dimenziós ultrahangos rendelő vagyunk anyuka!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na minegy, majd kiderül.
Vendég
 


De egyébként a 6 ezer nem is sok! Régebben 10 ezer volt, nem?
Vendég
 


ktouch!

Ha március 25.-én szülsz mint én akkor ma már 10 +1 vagy. Rossz a vonalzód és az enyém is! :)
Nekem mindig csütörtök a hét váltás, és így vagyok márc. 25-re kiírva.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


A picibaba vonalzója csak akkor pontos, ha egy nappal többet adsz meg! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Hát most már én is kíváncsi vagyok, hogy milyen géppel csinálják a Baross u.-ban, de ha Detty ma megy, akkor megtudjuk. :)

És igen, 6 ezerért én is bevállalom. :)

Ktouch, akkor neked teljesen jól ment a bejelentés. :) Nekem épp a főnököm mondta, hogy maradjak itthon táppénzen végig, inkább felvesznek valakit helyettem, mert az én munkám egész nap mászkálós és terhesen nem vállalja a felelősséget értem. Emellett úgy gondolja, hogy ha már most veszélyeztetett vagyok, akkor szerinte később is lehetnek gondok... Hmm... én nem így gondolom, de a főnök az egyetlen férfi a cégnél és azt hiszem, nincs is gyereke... No mindegy, majdcsak elleszek itthon. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Picibaba vonalzósok: a kalkulátorjuk valamiért egy nappal elszámolja. Ezt már én is tapasztaltam, ezért egy nappl későbbre írtam a szülés várható napját, és így már jól számolja az enyémet (bár az uh szerint 11 voltam tegnap, de én ezután is a menses alapján fogom számolni; még simán behozhatja a lemaradást - ha egyáltalán meg fog születni :? :roll: ).
Vendég
 


angie34 írta:Picibaba vonalzósok: a kalkulátorjuk valamiért egy nappal elszámolja. Ezt már én is tapasztaltam, ezért egy nappl későbbre írtam a szülés várható napját, és így már jól számolja az enyémet (bár az uh szerint 11 voltam tegnap, de én ezután is a menses alapján fogom számolni; még simán behozhatja a lemaradást - ha egyáltalán meg fog születni :? :roll: ).
:shock: :shock: :shock: :shock:

Elő a pozitív gondolatokkal!!IrgumBurgum!!
Hány órára mész?

málna2162
 
 


Angie! Még mindig nagyon drukkolok Neked és jó, hogy pozitívan gondolkodsz a gondokról is. Így is kell! Mindenképp írj, hogy mi volt ma!!!

Kép
Kép
ginnie
 
 


3 után várnak, de szerintem 4 előtt nem érek oda.
Vendég
 


Na oké, egyelőre jó lesz így, míg a doki ki nem ír pontos dátumra :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch :)
miből gondoljátok, hogy a kolléganőd csak azért ment, hogy legyen bejelentett állása? Ezt ő maga mondta? Már csak azért kérdem, mert pl a főnököm rólam is azt híresztelte, hogy csak azért mentem vissza dolgozni, hogy magasabb legyen a gyedem, és ez engem nagyon rosszul érintett, mert egyáltalán nem erről volt szó (ráadásul aug-ban álltam munkába és dec-ben jött össze Csongi tehát még nem tudhattam-ráadásul a gyedem ugyanannyi lett, mintha nem is mentem volna vissza...)
De az nagyon jó hír, hogy jól fogadta a bejelentést!

angie :)
mennek a drukkok, talán már ott is vagy :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Halihó!

Na, meg is van a kombinált teszt eredményem héfőn voltam, most jött sms, most néztem meg a sejtbank.hu-n! Íme:

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint:
3140.00
miu/L
1.25
MoM
Szabad ß-hCG szint:
52.70
Ng/ml
1.40
MoM
Tarkóredő vastagsága (NT):
1.50
mm
0.99
MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 7 200
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Éljen! De örülök!!!

Biribon!

Kórház-privatizációról megtudtál valamit? Ha nem publikus, priviben is jöhet! Köszi!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márta! Örülök a szép eredményeknek!! Egyébként ekkor is reggel, éhgyomorra kell menni vérvételre?

Kép
Kép
ginnie
 
 


Gratulálok az eredményedhez!Nagyon örülök! :D

Kép
Kép
20100310
 
 


Sziasztok!

Márti! Gratula az eredményekhez! A dokim azt mondta, nem tud semmit a privatizáció részleteiről. De most nem is beszéltünk róla. Mindig rohanás van...

Én is megjártam az Istenhegyi klinikát, bár pont kaptam ingyenes időpontot a Sejtbankhoz is, de akkor sokkal problémásabb lett volna megoldani a gyermekfelügyeletet, így maradtam az Istenhegyi útnál. Az egészségpénztártól majd visszakapjuk a pénzt. Szóval lányok! Érdemes érdeklődni a Sejtbanknál, hátha többeknek ingyenes ott a szűrés.

az eredményem:
Kistesó több, mint 6cm (63 és 61mm-t mértek), szóval nem nagyon lehetett szerdán több, mint 1cm-rel kisebb.
Tarkóredő 1,8mm.

Free b-hCG: 28,4 IU/L - MoM 0,72
PAPP-A: 1,780 IU/L - MoM 0,46

Down kór: 1:10.406
Edwards-szindróma: 1:101.237
Patau-szindróma: 1:213.388

Szűrés eredménye NEGATÍV! :D
További teendő nincs. :)

Ginnie! Nem! Nem kell éhgyomorra menni. Ezeket az eredményeket nem befolyásolja, hogy eszel vagy sem...

Én úgy tudom, hogy a szűréseket mindig 2D-ben csinálják. Mert orvosilag az használható. A mai UH-os doki is azt mondta, hogy a 4D inkább csak babamozi. De persze kicsit átkapcsolnak. De a 4D-s gépek tényleg jobb felbontásúak, azért is jobb azokon csináltatni a 2D-s szűréseket.

Angie!!! Mi a helyzet? Egyébként Hajdú doktornőt ismerem. Lucával voltam nála, de nem az ő nevét mondták, mert rögtön tudtam volna, ki ő. Végül nekem is pasi volt. Dr. Bátorfi József. Nagyon kedves volt, mindent magyarázott, nagyon alaposnak tűnt. És azt mondta, hogy neki inkább lánynak tűnik a baba, de persze, később majd még rá kell kérdezni, mert ez egyáltalán nem biztos.

biribon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: