Új privát üzeneted érkezett!

Nsa megjöttünk oltásról, Bogi be is aludt... 9.20-as időpontra bejutottunk 10-re, amikor már kajcsiidő lett volna - cici helyett meg szegény gyereket két idegen nyomorgatta, meg még egy tűt is beledöftek :( volt ám sírás-rívás :( :(
5650 gr Bogi és 61 cm.

Megkérdeztem a dokit a rotáról - neki 3 gyereke van, a legkisebb néhány hónapos. Szóval rákérdeztem, ő beadta-e a gyerekeinek, és azt mondta, hogy nem... szóval asszem nálunk eldőlt ez a kérdés :)

Szofi,
sztm mi is duplázunk 2-3 héten belül. Csani már szerintem 1 hét, és dupláz, ő is 3000 gr-al született, nem?

Esztó,
sztm is jó a hullámos. Én világ életemben hulllámost akartam, pedig az enyém szögegyenes :) Álmi meg majd belassul, ha meg nem, hát nagy baba lesz, tuti nem kötözködnek majd vele az óvodában...

Annus,
jó főzőcskét :)

emese1979
 
 


Kedden akik jönnek:

Annus, Barbi, Böbi, Esztó, Mozza, Netti, Szofi, Tinu, Trixi, Zsüci.

Kit hagytam ki? Segítsetek!

Kb. 12 fő+ kajáló gyerekek. Jaj, hány gyerkőc is? 20 dkg hús/fő?
Eddig két szavazat érkezett kajára:

1. bármit megeszem :lol:
2. gulyás

Személy szerint padlizsános-fekete olajbogyós felé hajlok, vagy cukkinis husi. :?: Viszont hagyományosabb kaját kedvelők kedvéért lehet gulyás. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Netti!
Válaszoltam! Köszi-köszi-köszi! :D

Na, védőnő letudva. Kitöltött egy papírt, vm. területi védőnői szűrővizsgálat....Lili jelessel átment! :lol: Nektek is volt ilyen?
Meddig fog még kijárni??????????? :roll: :?
Nekem a doki amúgyis 2 hetente jár, tőle minden fontos dolgot megtudok + benne tutiezerfix bízom, a védőnő nem sokat tesz hozzá ( 0át ).
Ja, és beszólt, hogy nagyon (túlságosan) fogyok...... :? ....Bakker, 1. van egy több, mint 5 és fél kilós súlyzóm,2. eg. nap pörgök, hogy rend-tisztaság-kaja legyen, 3. naponta tornázom és egészségesen táplálkozom (kivéve amikor nem-és megtömöm magam vm. fast food-dal :oops: :roll: )
Most akkor miért baj ez???? No, mindegy, no problémó, legalább 5 kilót még azértésakkoris lefaragok magamból. :roll:
Esztó, na, képzelem, hogy hogy idegesíthet, amikor a tápival csesztetnek....biztos azért nincs tejed, mert edzel stb....én is totál ezt vettem ki a szavaiból.....napi max. 600g tejem van, ha megfeszülök, akkor sincs több...nem azon múlik, hogy zabálok e eg. nap.... :x :x :x
Ja, köszi a t-shirt bókot! :D Bennem lakozó 4 éves most végre kitombolhatja magát....bár én regebben is előszeretettel hordtam hello kitty játszórucikat itthon. :D :oops: :oops: :lol:
Férjemnek is bejön. :roll:

Kép
mozza
 
 

 
 

Anikó!
Nekem totál mind1..mindenevő vagyok...bár én nem szoktam magyaros kajákat főzni....a mediterrán vonal nálam nagyon bejön. :roll:
Mit vigyünk??????
Én vsz. bemegyek útközben az Emilbe és viszek sütiket. (és jól elrontom mások fogyókúráját :roll: :oops: )
Akkor apák is jönnek? (viszek akkor tápit...én nem szoptatok csak itthon :oops: )

Na, bakker, Gyöngyi, én is beszavazok egy vállról indíthatóra...szomszép építkezésen épp kb. 3 méterről dobálják a sziklákat a konténerbe....Lili meg álmában fel-fel visít rá.... :x :x :x Fogy a türelmem, ha nem fejezik be a dobálózást én felvszem a gyerek sírását és kiteszem az erősítőt meg a hangfalakat a teraszra és max. kakaón lejátszom nekik.....mi is tudunk, ha akarunk.... :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap ESTE 09:30kor még ment a daru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.08.28 10:43-kor.

Kép
mozza
 
 


Emese,Kalloni válaszolt máe a kukás kérdésedre?
Tudtok egy jó,nem túl drága és megbízható on-line bababoltot? Most ajtórácsot keresek.Kezd eldőlni a kérdés. Szal a nagyszobát fogjuk ráccsal "levédeni",Stella pedig hajléktalanná válik. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Így lesz elég helye Stellának? Vagy max gyakrabban-hosszabban viszitek le sétálni?
Tök szar szitu...szegény Stella, szegény Te! :(

Kép
mozza
 
 


Mozza,ez tetszett!!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy viszont rettenet lehet ez a zaj. :evil:
Dejó,ma lesz a NAGY tali??Majd meséljetek ám!!!!!Meg kérünk sok-sok képet!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sajna nem lesz elég helye,de ez van.Amúgy azért is lehet lakásban tartani,mert ugye pajzsmirigybeteg és lusta ebből adódóan. Most is az előszobában fekszik.Igyekszem vinni,csak azért van mit csinálni, novembertől meg megszűnök a családomnak kb létezni december 14-ig.Szóval addig kitartás a kutynak is.Még mindig jobb így,mintha anyuéknál betermelne véletlenül valami mérget,amit kint felejtettek!!! :evil: :evil: :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Eszto, mikor szoktal edzesre menni? ilyen koran? :D
en vagy szep gondor hajat akartam mindig is,vagy total szog egyeneset.. na most egyenes a hajam ha vki latja,de nem olyan egyenes aminek lennie kene.. szoval en vasalom! :lol:

Vedono nalunk 2eves koraig akar jonni! hat majd biztos igazitom hozza a napirendemet. azt mondta idopontot nem tud soha mondani! hat akkor ez van.. surun nem fogunk talalkozni :roll:

Nah kaja nekem is tok mindegy :lol: Hetfon tudom meg h tutira aljutunk e :roll: de jo lenneee!!

mozza, hangfalason jot rohogtem :lol: megneznem a fejuket...
nalunk a szomszed srac aki rendor.. na hozza mindn este jonnek a haverok es itt huzatjak a kocsit meg ilyenek.. de kb 2-3 oraig.. es meg este 11kor is. :roll: mar nagyon elegem van, de ezek pont olyanok h nekik HIABA szolsz... leszarjak! ja meg nem ismerik a csengot meg a telefont, aming ideer egy uj haverja nyomja a dudat ezerrel.. addig amig ki nem jon a srac.
hat alig varom h el koltozzunk :roll: (meg csak fel eve jottunk,vagy haromnegyed :lol: )

Amugy vegul kiknek jonnek a ferjeii? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Kajához megveszek mindent, üdcsit, nasit hozhattok!

Mozza, majd félrevonulsz az egyik szobába szoptatni, senki nem fog zavarni. Ezért ne hozz tápit! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza,ment egy pü!! Nem bírtam ki. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Kedden lezs a tali!!!

Mozza!
Hát én irigykedem a leadott kilók miatt,pontosabban amiatt hogy van benned annyi akaraterő h tornázz,meg figyelj arra mit eszel...sajna belőlem ez hiányzik...nem tudom hogy fogok így fogyni :roll: egy 8 kilótól kéne megválnom minimum....Bár nem akarok nagyon vézna lenni,csak azért ez most sok rajtam....


Anikó!
Bár én se olyan padlizsános izét nem ettem,se olyan cukkinist,de nekem mindegy.Eszem amit elém tesznek!Nem is tudom hogy lehet ezeket bográcsban csinálni,szóval ahogy gondolod!Többiek????Vagy írd fel őket papírra és húzd ki egy kalapból!

Mozza!
Nyugodtan szoptathatsz amúgy!!!Már jártam Anikónál,szóval tapasztalatból mondom h nagy a ház!!!Akár el is tudsz vonulni egy külön szobába!!!!Vagy ha Anikó is benne van,kinevezhetünk egy szopis helyet,és akkor oda pasinak bemenni tilos 8) :lol: :lol:


Na Iza elaludt,megyek főzök!Már megint úgy bevásároltam....jesszu...mindenfelöl szatyor lógott,de legalább a hétvégére meg van a kaja! :arrow:

Eszter!Mennyit fogytál már?Had irigykedjek már rád is :lol: :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Enyim apa jön úgy néz ki!
Trixi mondta még talán,meg nem tom h Vanniék jönnek e.

annus11
 
 


Ja,néztem a videókat.Lili nagyon cuki,ahogy fújja a bubikat!!!!A legjobban az tetszett,ahogy elunta és egy határozott mozdulattal ujjacska be,és nem érdekeltek tovább. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza,
szeretem ezeket a beszólásokat :evil:
én csak akkor kezdtem edzeni amikor már végképp nem volt tejem, a doki meg nem tudja h mit csinálok, múltkor a helyettes doki nszólt be...

Anikó,
én is mindenevő vagyok, csak banánt ne kelljen ennem :lol:
mit vigyünk? tényleg osszuk le.

Netti,
én már azt se tudom mikor láttam utoljára a védőnőt :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jq,igen,Nettinek akartam még, hogy Boró mellett torna nélkül sem lesz rajtad egy deka sem.Ez a kiscsaj,ha egyszer elindul,többé meg nem áll.Izag-mozog mindene.Készülj,baby!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja, Netti, reggel 8 vagy 9 től van a köredzés. és heti 3x...

Annus,
még rajtam is 5 kg van. de én 8at akarok leadni.
6 kg-t fogytam már. :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anikó! Annus!
Tápi pótlás sajna a 2. szopitól már kell, így azt tuti bejátszik majd....szopi....hű, Tinu néha irigykedem, hogy te bárhol-bárhogy tudsz...nálunk van külön szopis kanapé (fekve szopizunk), szopis alátét, szopis kitámasztó, tápis párna, tápis alátét, tápis partedli :oops: :oops: :oops: ...szóval kb. a fél házat fel kellene pakolnom...de majd kiagyalom hogy legyen...nagyon jó lenne, ha ö.jönne, hétfőn fixáljuk, remélem az autószerelő addig feltúrbózza magát és a férjem autóját. :roll:

Kép
mozza
 
 


Háát, szopival én is eleinte szégyenlős voltam, főleg a nehézségek miatt, de most már szoptattam kismamitalikon is, meg közeli barátok előtt is. Azért idegen apák előtt nem fogok. Esetleg Anikó, ahogy Annus is mondta, lehetne a házban rendszeresíteni erre valami helyiséget?

Ami a kaját illeti, Tinuval nekünk jól jönne valami mediterrános, husi+zöldségek, mert azt megehetjük. De nekem a gulyás is jó, max vagy krumplit vagy húst nem eszek belőle!

Emese, Csani 3050 gr-mal született, most 5900, szóval még 20 dkg hiányzik a duplázáshoz.

A védőnőt továbbra se láttuk. Immár9 hete...

Anita, még neked akartam, hogy én támogatom a Csanád-gyártást, nekünk bejött! És ha a lányok picit nagyobbak lesznek, rengeteget fognak tudni segíteni, neked is sokkal könnyebb lesz!
Időd meg még mint a tenger, még 8 gyereket is szülhetsz! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Eszti!
Tök jó,ez a 6 kiló nekem is kéne,természetesen minuszba!De amíg szopi van kizárt h megmozduljak....


Mozza!
Na nálunk nem sok ilyen kütyü van.Kell a gyerek meg a mellem :lol: Földön törökülésben ülve is szoptattam már :lol: :wink: Szóval meni fog vhogy nektek is :lol: :lol: Amúgy mi az a szopi alátét,kitámasztó ill tápis párna és alátét??,A partedlit azt értem 8)

Aki jön az tényleg találja ki ,nem tom Anikó mikor akar vásárolni menni,majd megmondja,de ne főzzünk 20 főre ha csak 8an leszünk :wink:

annus11
 
 


Szofi!
Igen,mindig megkérdezed h ugye nem zavar senkit hogy te most vetkőzöl :lol: :lol: Na idegen pasik előtt én se szoptatnék,de mondjuk a rokonok előtt volt már rá példa.Az nem zavar,főleg h tulképp semmit nem látni,Iza mindent takar :lol:
De szerintem az uram kinn lesz a kertben stb,mondom nyugodtan szóljatok és lelép!Ő jobban zavarba jönne mint ti!De h vkit zavar h jön akkor szóljon és itthon hagyom,max 1 gyerekkel megyek :lol: :lol: :wink:

annus11
 
 


Micsoda szervezkedés folyik kérem szépen!!!! :wink:
Mi meg lehet megyünk anyuékhoz hintázni. :lol: Na megjött a kajám.Hiába finomak és fogyasztóak a főzik,nem nagyon tudom rászánni magam a főzésre.Nincs mese,nem szeretek főzni. ellenben egy jó lasagne.....Hmmmm. Na majd jövök,vasalnom kell du.További szép napot mindenkinek!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Pont akartam kérdezni hogy állsz a főzéssel!Van már vmi úja palettán?Amúgy akkor mindig rendelsz kaját?Az is jó sokba van,nem?Ha otthon főzöl sokat spórolhatnál! :wink:

annus11
 
 


Annus,
nem tudod, hogy a nagyvárad téri turiban a szeptemnberi árucserénél már őszi/téli cuccok jönnek?

emese1979
 
 


Annus,nem rendelek mindig.Van,hogy annyira nem vagyok éhes, hogy csak valami pár falatot vagy egy szenyót szorítok le a torkomon.De most ezt megkívántam,de megenni nem tudtam,annyi volt. Igazából kapok melegétel utalványt a melóhelyemről, és azon eszem. Néhány helyen,ahol lehet készételt kapni,elfogadják vásárlásnál is,de szoktak kötözködni,így inkább nem próbálkozom. Ez meg havi 12e Ft, ami totál lefedi az egy havi ebédemet. Meg most lemértem 58x35cm-nyi munkafelületen(asztal ugye nem fér a konyhába) meg ugyanennyi kihúzható pulton nincs is sok kedvem idétlenkedni. A főziknél is ez volt.Egy tálat vagy tányért leteszek,el kell vennem másik kettőt. A másik, kegyetlen magam alatt vagyok két hete. És ez az igazi fő gond,szerintem ez hat a tejre is. Megőrülök, hogy nem tudjuk eladni a lakást.Ááááá.Na ezzel nem fárasztok senkit,csak szinte lézengek emiatt,csak azt csinálom napközben,amit muszáj(lásd takarítás,stb)Lehet emiatt megy el a tejem és emiatt hisztis Riki is. N amúgy emiatt írogatok kevesebbet is,mert csak ezen jár az agyam, fárasztani meg így is fárasztalak Titeket eleget. De most rehabilitációra ítéltem magam. :lol: Ezért is keresek ajtórácsot siránkozás helyett. Na bocsi az OFF-ért.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, szerintem ez természetes, hogy most a lakás téma foglalkoztat és nem nagyon tudsz tőle szabadulni. Pedig olyan sok öröm van még azon kívül is az életben, csak ilyenkor nehezebb meglátni. :roll:

Na, én jártam már úgy, hogy mentünk Bp-re és azt hittem kibírja Marco az utat kaja nélkül (még kisebb volt) De nem bírta, így a kocsiban kellett enni adni neki. Hát mit ne mondjak, nem ment valami egyszerűen, mert én is fekve szoktam. De már volt egy extrém helyzetünk is: a férjem barátjával kellett fontos dolgokat megvitatnunk, aki késett, de csak 1 órája volt, szopi nem várhatott. Hát ki a kertbe, fotel, szopipárna, gyerek és egy pelenka ilyen sálszerűen lógott rajta. Hát eleinte jó zavarban voltam, de nem volt más megoldás. Nade neki is van gyereke, így vágta a dolgot. :wink: De ha 1 mód van rá; nyugiban, ez mind2nknek fontos.

Hívtam a dokinénit a meningo oltás miatt. Azt mondta, hogy kaphatja a 4 hónapossal együtt. Akkor hármat fog kapni macisajtikám egyszerre :?: nemár...

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci,
nekem ma a doki pont azt mondta, hogy 3-at ő már nem ad be szívesen, inkább a meningóval várjuk meg az 5 hót, és akkor csak az lesz. De gondolom ez is dokifüggő.... :wink:

Niki,
biztos el fogjátok majd adni azt a lakást, türelem!! Nem szabad semmire görcsösen rákészülni, mert akkor tuti nem megy :) Az biztos, hogyha Te fezsült vagy, azt a babó is megérzi!!

Szofi,
tök jók a novellláid... az elsőről először azt hittem, a férjedről szól, csak utána olvastam, hogy fiatalka voltál, mikor írtad :) Bár nem tudom, mikor jöttetek össze!!
Na megyek csinálok egy SPAGÓCÁT a'la Gyöngyi :)

ember du megy el haverozni, már több mint egy hete szabin van, jó lesz egy kis nyugi :) :)

emese1979
 
 


Ki lehet jelölni területet- a felső szint akkor szoptató-részleg. Két nagy szoba, akár tök külön is elvonulhat, aki szeretne. Fiúk addig csocsóznak a pincében. :wink:

Akkor csinálunk zöldséges husit, mellé külön főzünk krumplit vagy tésztát, így jó? Gondolom, kenyeret is veszek. Fehér vagy rozs? Vleg hétfőn vásárolok be amúgy.

Kutyafüle, képzeld el soxor ahogy eladod meg megveszitek a lakást! Össze fog jönni.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Csajok,
help :) nemsokára 6 évesek leszünk és ajit akarok csinálni Zolinak.
azt találtam ki hogy csináltatok vászon képet. ilyen lett a tervezőben:

Kép

vélemény?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anikó,
van csocsótok???? Imádok csocsózni :) :)

emese1979
 
 


Niki, Emese, Kalloni most válaszol, eddig nem volt itt :). Szóval én csak simán a fedő alá szorítottam a zacskó tetejét. Így kicsit kilóg körbe, de nem tragikus. Ami a leginkább belepasszolt nekem az a Hewa (asszem így hívják) zacsesz, ezek illatosítottak, vagy mi. Van vaníliás, tengeres, levendulás, effélék. Alapvetően nem az illat miatt vettem, hanem próbálgattam egy rakás zacskót, hogy melyik a jó :).

Jó lesz ez a találkozó, nekünk most sajna esélytelen ez a táv. Autó nincs, illetve van, de L használja, ő meg reggel el, este vissza. Majd ha vége ennek a hajtós időszaknak, talán eljutunk egyszer mi is. Vagy ha közelebb jöttök :).

Niki, próbálj meg megnyugodni, ez tényleg nem kedvező időszak a lakáseladáshoz, de egyszer sikerülni fog, tuti! Mióta áruljátok pontosan?

Tinu, no, így már értem a vásárlós szoptatást :). Hát igen, nem egyszerű, nagyon is tisztellek, hogy ilyen vígan bírod!
kalloni
 
 


Tali-kaja: én a "bármit megeszek"-csapathoz csatlakozom! Ücsit-nasit viszek, de a bevásárlást szerintem bízzuk Anikóra (mivel nem egy időben érkezünk, fura lenne, ha mondjuk egy gulyáshoz a hús vagy a hagyma érkezne utoljára) :lol: :lol:. Persze a költségeket szétdobjuk!

Szofi, Tinu,
eldöntöttem, csatlakozom a fogyi-klubhoz! :lol: :lol:

Megyünk le Balcsira, hétfőn leszek legközelebb, jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Emese, akkor gyere!

Esztó, és hova rakod a képet? Falra? Bocsi, nem láttam még ilyet. De tök jó lett a kép. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó,
igen, falra. fa keretre rakják rá vászonból.
még tervezek többet is :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 



Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Vicces ahogy a csaj örül saját magának a falon! Majd mutasd meg a többit is, megszavazzuk, melyik a legjobb! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


én is ezen röhögtem :) kicsit ego :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hümmm. Kérdés: A stafilococcus, a streptococcus, a meningococcus és a pneumococcus, ez négy különböző? Melyik mit okoz? Kell mind a 4 ellen oltás?
Én ebben SOHA nem fogok kiigazodni...

Húú, ettem isteni lecsós pulykamellet! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Esztó, nekem nagyon-nagyon tetszik!

Zsüci, de jó, csatlakozz, csatlakozz!!!

Emese, igen, a férjem volt benne. Abban az évben jöttünk össze, 2003-ban. Én 21 voltam.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Anikó!
Na az én uram ki se fog jönni a pincéből :lol: :lol:


Eszter!
Szerintem jó lett!!De egy 20x30as képért elkérni 8ezret :shock: tök picike...koránt se akkora mint a képen látható :evil:
Én is akarok már mióta,na lehet azt is kap az uram,csak sógoromnak szólok h nyomtasson már!

Kutyafüle!!!
Szerintem legyél picit türelmes,hisze csak most hirdettétek meg!!!Ha nem lenne ez a gazdasági válság dolog,akkor is nagy mázli kéne hogy eladjátok 1 héten belül!!!!Szóval feleslegesen ne agyalj ezen!!!Max adjátok picit olcsóbban,hátha akkor nagyobb lesz a keletje!

annus11
 
 


Szofi,
dinka vagyok, a másodikat írtad 17 évesen :)
A pneumo ellen van asszem a prevanar (http://www.pneumo.hu/) a menigo megint más, azt írja fel receptre. Az első kettőt nem tudom :)

emese1979
 
 


Arik vagytok,köszi!!!
Esztó,szerintem nagyon szép!!!!!És milyen ötletes ajándék!!!Tutira tetszeni fog neki!!!!!
Én a zacsit a hengerre szoktam "rádolgozni",amin az eredeti szemeteszacsik voltak.Nemhogy nem jön ki,hanem még néha nehéz is levenni róla.Ha gondoljátok csinálok képet, hogy hogyan. :roll:
Hű,én oltásmániás vagyok.Mindjárt utánanézek mik is ezek,mi kapjuk-e.Vagy ezek kötelezőek???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


A 90 napos diétát csinálta esetleg vki?Egyszer az urammal csináltattam,persze nem bírta 90 napig,meg néha csaltunk,de lement így is 10 kiló!Az is hasonló mint amit ti csináltok!

annus11
 
 


Annus:
http://www.220foto.hu/araink.php

Borároson meg a Westendben személyesen át lehet venni, és jó minőségű képeket csinálnak (sogórnőm hivatta itt elő az esküvői képeket.)

emese1979
 
 


Emese!
Köszi,én a fotomarketnél hivatok elő!Én erre a vászon dologra mondtam h milyen drága...meg h csalóka a kép....

ja szerintem már őszi ruhák jönnek...nem is tudom mikor lesz árucsere...na majd meglesem!Menni akarok én is :oops:

annus11
 
 


Niki,
légyszi :) én akárhogy odagyömöszgélem, mindig kicsúszik....

A fenti oltások közül egyik sem kötlező, a penumo 8Prevenar) inygenes, a meningot receptre írja fel a doki, kettőt kap belőle is, kétszer 2000 ft-t mondott rá.

emese1979
 
 


Annus,
igen, azt én is néztem hogy milyen pici és drága... :evil: de vmit kitalálok :)

na ez a másik verzio. ez jobb sztem:
Kép

na nem fárasztalak benneteket :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja, Annus
akkor benéztem :)
elvileg jövő szerdán árucserő,szeptember első szerdája :)
Gyerekem alszik...menni kéne szomszédolni Ákoskához :)

emese1979
 
 


Annyira bírom.Mindig olyankor találnak meg a rokonok és barátok,amikor dolgozom.Másfél órát vasaltam vállal fülhöz szorított telefonnal.Asszem bezsibbadt!!!!! :shock: Na de már csak hajtogatni kell,ha minden jól megy.
Ja akartam még írni, hogy a főzéstől akkor ment el végképp a kedvem úgy bő egy éve,mikor 3x próbáltam fasírtot csinálni,és mindannyiszor alkotórészeire esett szét. .Azóta csak elvétve főzök. De összeszedem magam,és hajráááááá!!!!!
Fiacskám,nagyon kiütötte magát.11-kor szopizott,azóta alszik!!! :shock: :shock: :shock: Ennyit nem szokott.Bizti a meleg megint. De annyira boldog voltam.Képzeljétek az első két evést ma meg tudtuk oldani 1-1 ciciből.Juhéjjjjj!!!!Ezek az igazi örömök,nem egy vacak lakás.... :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti!

Nem megy át a pü. :(
A vaterán nézted? Legugliztam. :lol: Mennyire lehet az tuti eredeti???? :?

Itt nézd meg....ez originál :roll: ....na, férjem még nem is sejti, hogy idén hamarabb lesz a Karácsony :wink: :lol: :lol:

http://www.raffaello-network.com

(azt hiszem el is mentheted a kedvencek közé a linket! :wink: :lol: )

Kép
mozza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: