Új privát üzeneted érkezett!

Boni, ugye magaddal viszel az operettbe(még fel is köszöntlek akkor!:-))!! Én is én is!!

Stephie, nem semmi ez a káosz! Már a 12. heti sem volt egyszerű neked!
Lánykáid hogy vannak?

Szilcsi, hapsijaidnak minden jót és nagyon boldogat!!

Szezso, Zsúnak is téraránytalanság volt amúgy Marcival, nagyobb volt a buksija. Fiadnak mekkora? Trombocitával mit lehet csinálni?

Ancsa, képet majd kaptok. Nem semmi a január :shock: Forgácsba mentek?

Voltam nst-n(nst kép a szeptemberieknél van fent). Baba feje nagyon lent van már, strepto negatív.

Kép
kata05
 
 


Stephie: a doki egyelőre csak feltételezte a téraránytalanságot, mivel a terhességi héthez képest nagyon magasan van a méhem, mert lehet, a baba nem tud beilleszkedni. Csütörtökön kiderül. Ráadásul a dokim szabin van a héten :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


kata:
Ez a káosz még mindig jobb mint amikor szegény sógornőmet győzködték végig, hogy down-os gyereke fog születni, mert neki is az időpontokat menszi szerint számolták. Megcsináltatták vele az amnio-t, (nem volt választása )és természetesen teljesen épp egészséges lett a kisfia.

Egyébként most fel is hívtam az orvosom és azt mondta, hogy az elsődleges, hogy a debreceni 16-18 hétbe beleférjek, és ott meg is fogják tudni nézni az AFP-t. Hát remélem ezzel pontot lehet tenni az ügy végére és simán megcsinálják idehaza is a vizsgálatot csütörtökön.

A lányok nagyon jól vannak, nagylányom már nagyon várja a sulit, a kicsi is már menne vissza oviba a barátnőihez.

Vannak már jósló fájások, vagy nyákdugó elment? (Nekem az elsőnél a nyákdugó eltávozása után 3 nappal indult meg a 37. héten)
stephie
 
 

 
 

Kata: nem tudom, mekkora a feje most, mert 3 hete mérték utoljára. Akkor a korához képest normális volt.
Talán csütörtökön lesz UH is, aztán megnézik.

Stephie: hú, tényleg bonyolult eset vagy :-D azért csak sikerül mindent elintézni :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Stephie, szegény sógornőd...Azért addig míg kiderült az eredmény, nem lettem volna a helyébe.
Nincs joslóm, és még a nyákdugóm is meg volt az előbb!
Bár mióta hazajöttem keményedek de nagyon enyhén.

Szezso, kíváncsi vagyok a csütörtökre, drukkok h minden rendben legyen!

Kép
kata05
 
 


Szezso! Hát nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! xxxx
szilbee
 
 


Boni, Kata köszönjük szépen, átadtam a jókívánságokat, egyelőre csak a nagyobbiknak, a kicsi alszik. 8)

Szezso, hát én nem hagynám a helyedben, hogy idegen dokik ijesztgessenek. Nekik könnyű,mondanak valami diagnózist és slussz. Nekem anno az összes doki, aki csak vizsgált (és nem voltak kevesen, mivel sokat voltam kórházban) császárral ijesztgetett, meg téraránytalansággal,meg hogy nagy a feje, nem fog kiférni. Mikor már halálos rettegéssel gondoltam a szülésre, elmondtam a saját dokimnak, mivel ijesztgetnek és ő azt mondta, azért választottam őt az orvosomnak, mert őt tartom a legjobbnak magamnak, és higgyek neki, ha ő azt mondja, ki fog férni, akkor ki fog férni és kész. És kifért. :lol: Azért csak a saját dokid csinálta veled végig a terhességet, ő ismer, mindent tud rólatok, szerintem elsősorban az ő véleményére szabad adni. Ha meg csaszi lesz,akkor az lesz, attól még ugyanolyan szuper kisbabád lesz. :wink: Nyugi!!!

Kép
szilcsi
 
 


Boninak :D
Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul
 
 


Jó reggelt!

Szilbee Surmi nektek is köszi

Szezsó remélem minden rendben lesz! és azért mert nem illeszkedett be emiatt mondják ezt? hát kíváncsi leszek

"Mikor már halálos rettegéssel gondoltam a szülésre, elmondtam a saját dokimnak, mivel ijesztgetnek és ő azt mondta, azért választottam őt az orvosomnak, mert őt tartom a legjobbnak magamnak, és higgyek neki, ha ő azt mondja, ki fog férni, akkor ki fog férni és kész. És kifért." te is a saját orvosodban bízz!

Katám én is egy hónappal a kiírás előtt voltam az Abigélen...
:wink: egyébként teszveszen, vaterán lehet kapni jegyet máshol már nem :roll: a miénk is nyereményjátékon nyer jegy amit szerencsére a nyertes eladott :o)


Stephie nem semmi amin végigmész
:roll:

ja hoyg szép legyen az élet ma utaztunk volna haza anyuékhoz , hétvégén augusztusi babás tali Bgyörökön, szállás lefoglalva.

autó szervizben , talán Péntekre kész lesz, legkésőbb Hétfőre :shock: :twisted:
Vendég
 


CSiguszom kapott egy új polcos szekrényt a szobájába! olyan jó lett így a kis kuckója de játékok, könyvek még nincsenek rápakolva, mert apa még rögzíteni akarja falhoz! Kép
Vendég
 


Röff!

Hú, de nagyon izgi lesz a szeptember!

Kép
zölddisznó
 
 


képzeljétek Zsiga tegnap már egyedül ment a játszótéren is.jaj és eltűntek a gyerekjátékok a szobánkból! jippijé! nincs totálkáosz hangulat!

Ime ZSiga birodalma berendezve már



Kép

Kép Kép

és lekváros kenyér majszolása tegnap

Kép Kép Kép

a képek minősége car, mert félhomály volt....

és ma van a 4.házassági évfordulónk apával! :lol: holnap reggel megyünk Balatongyörökre az augusztusi babásokkal azért leszünk páran, utána meg egy hétre lennt maradok Anyuéknál... :lol:
Vendég
 


sziasztok lányok!

Meg volt az ultrahang, nem mondhatnám, hogy fel vagyok dobva :(

A baba méretei ideálisak, felkarcsont combcsont minden oké, DE a doki talált egy 4mm-es cisztát a "plexus elülső szarvaában", és már ott helyben mondta, hogy ő hétfőn a helyemben megcsináltatná Debrecenben az amnio-t.
Itthon utánanéztem a neten, sok kismamának sokkal nagyobb ciszták voltak a babák fejében de a többség mind arról számolt be, hogy felszívódott.
Hétfőn megyünk ugye ultrahangra Debrecenbe meg tanácsadásra, remélem addigra már meglesz az AFP eredmény is, mert hátha az is teljesen normális. Azon meditálunk, hogy vajon mennyi az esély, hogy ez felszívódjon és semmi gondot, ne okozzon, vagy csináltassam-e meg az amniot belekalkulálva a kockázatot. És vajon mennyi annak az esélye, hogyha nem csináltatom meg és egy későbbi ultrahangon mégis kiderül, hogy nem szívódott fel, ne adj, épp nőtt... Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Babóca épp szinte a méhlepényt használta párnának, azon hassal ráfeküdve, elé "térdelve" gömbölyödött, így nem tudtuk meglesni, hogy kisfiú-e vagy kislány.

boni: nagyon szép a szoba, felismertem ám a sütifaló edényt! :) Kicsi lányom nagyon szerette. A falon lévő állatminták szivacsból vannak, mert olyan domborúnak hatnak, és nagyon szuper
stephie
 
 


Boni: kérdés akart lenni :)
stephie
 
 


Stephie remélem minden rendben lesz!!!!! és lesz is!

hungarocellap :lol:
Vendég
 


Sziasztok :!:

Szeretnék elbucsúzni. Ma voltam a BMC-ben , Szűcs dokinál.
Nem válallnak. :cry: Nekem meg nincs most pénzem, magánklinikára. Hiába mondtam, hogy kiméletes császárral szültem, és több orvossal, proffal konzultáltam és azt mondták, hogy bőven belefér még egy császár, hisz laparkor megnézték a méhet. és alkalmasnak találták :roll:

Hát ennyi

más esélyem sajna nincs babára :cry:

Kép
surmi
kockasfulunyul
 
 


Jó reggelt!

Surmi: sajnálom :-( azt mondjuk nem értem, a BMC-nek mi köze a terhesgondozásodhoz és a szülésedhez? Ha a saját dokid vállalja, akkor nekik nem mindegy?

Stephie: sajnálom a cisztát :-( én elmennék az amnióra, főleg, hogy a dokid is ezt javasolta.

Boni: jó a szekrény :-) Csiga eszi a kenyeret, vagy a kenyér őt? :lol:

Tegnap 3 órát voltam a kórházban, mindenféle vizsgálaton. CTG, UH, vérvétel, méhszájvizsgálat, pocakméricskélés. Bendi kb 3300 gramm, BPD-je 92 mm, szóval nem túl nagy baba, viszont én "kicsi" vagyok neki, mármint a méhem :roll: (ezt ne is kérdezzétek, mit jelent, nekem is homály, majd a dokimmal megbeszélem hétfőn).
Levettek egy csomó vért a trombocitám miatt, ma megyek az eredményért, holnap meg vissza hematológiára, aneszteziológiára, meg a terhespatológiára.

Amúgy nem félek a császártól, inkább az, minthogy elakadjon szülés közben. Csak ez a bizonytalanság ne lenne, mert most végülis még mindig nem tudom mi van. :roll:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok!

Boni, utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! Nagyon jó lett a polc Csigusz szobájában.

Lalinkónak boldog névnapot!

Szezsó, én szerintem az, hogy nem tud már a méhed tovább tágulni attól még szerintem szülhetsz normál úton, végül is már a 39. hétben vagy, nem kicsi a baba. Téraránytalanság szerintem azoknál van akiknek keskeny a csípője és nagy a baba. Viszont ha azt mondják császár, akkor inkább legyen az, minthogy órákig vajúdsz és csak nem tud kijönni a baba és utána császároznak meg.
Mindenesetre nagyon drukkolok neked is és Katának is hogy a lehető legkönnyebb szülésetek legyen!

Stephi, én személy szerint nem szeretnék semmilyen tanácsot adni, mert szerintem neked és a férjednek kell mérlegelni a dolgot. Ha az orvosodban feltétel nélkül megbízol és ő azt javasolja, hogy meg kellene csinálni, akkor inkább benne bízz, mint interneten olvasott történetekben. Nagyon drukkolok nektek is, hogy minden ok. legyen!

Surmi, nincs semmi más állami intézmény ahová mehetnél?

Ma éjszaka elutazunk nyaralni, úgyhogy 1 hétig nem tudlak olvasni benneteket, mindenkinek további kellemes kismamaságot, könnyű szüléseket, jó babázást és gyerkőcözést kívánok!

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Hát képzeljétek, felhívtak a BMC-ből, és Koncz tanárúr engedélyezte mégis. most fülig ér a szám :D :) :P :lol:

Kép
surmi
kockasfulunyul
 
 


Surmi :lol: :lol: :lol: :lol: akkor hajrá, izgulok értetek.

Szezso, sajnálom, hogy még mindig bizonytalanságban vagy, rossz lehet nagyon. De ha belegondolsz, normál esetben is könnyen lehetne csaszi a vége, szóval ott se tudod meg hamarabb, sima szülés lesz-e vagy csaszi (kivétel a prog. csaszinál). Kitartás!

Hogy bírjátok ezt a meleget?
Mi kivagyunk, nagyon nehéz. Lali rosszul alszik, most éjjel 2-reggel fél 6-ig bent voltam nála, fél óránként-óránként felsírt, inni kért. :(

Boni, tök jó lett Zsiga szobája! Olyan igazi kis babás meseszoba. :D

Robcsi, köszönjük a köszöntést, átadtam. :D Nálatok javult a hiszti? Ja jó nyaralást, már boztos nem válaszolsz.

Step, én is azt javaslom, de persze nem belevau, hogy ha a dokid javasolja, akkor hajrá amnio. Te is megnyugszol legalább és a kockázati tényező is elég kicsi azt hiszem. :?: Inkább ez, mint hogy az egész terhességet rettegésben éld végig.

Kép
szilcsi
 
 


sziasztok lányok!

az amnio-t nem a saját orvos mondta, hanem az uh-t végző szakorvos.

Tegnap voltam a saját dokinál aki nagyon korrekten válaszolt minden kérdésemre. Elmondta, hogy az amnionak 1% a vetélési kockázata ami ugye akkor ha én vagyok a 99-ben akkor jó, ha meg rám esik az 1% akkor nyilván rossz. Elmondta azt is, hogy ő emiatt a ciszta miatt nem aggódna, mert ez az agy fejlődési folyamatának részeként sok leleten ott van, de az esetek többségében felszívódik. Ami pedig biztos, hogy az amnio erre a cisztára nem fog tudni választ adni. Csak a down-t, nyitott gerincet és egyéb durva genetikai eltéréseket fog tudni kiszűrni. Úgyhogy az a gáz az egésszel, hogy ami igazán minket aggaszt, a ciszta, arra meg úgyis csak az idő fogja tudni megmondani a választ. Azt beszéltük a párommal, hogy ha mondjuk Debrecenben hétfőn már kisebbnek látják a cisztát, vagy addigra már eltűnne, akkor nem csináltatjuk meg, mert semmiképpen nem szeretnénk kockáztatni. A dilemma akkor lesz, ha még mindig ott van....


surmi_ örülök, hogy zöld utat kaptatok :)

szezso: ne aggódj, azt fogják tenni ami a legjobb a babának és neked is.

boni: hungarocell? király! és te festetted rá a mintát vagy készen kapható?
stephie
 
 


Hello

Surmi: hurrá! :-)

Robcsi: jó nyaralást! :-D

Szilcsi: megy a hűvös idő, nyisd az ablakot! :-D itt már hajnal óta eseget az eső, fúj a szél...

Stephie: ezt most nem értem :roll: ha a cisztára nem ad választ az amnió, akkor miért ettől teszitek függővé, hogy megcsináltatjátok-e? :roll:

Velem annyi a szitu, hogy valószínűleg maga a terhesség, meg a vas, amit szedek okozza a trombocitaszámom csökkenését. Jelenleg még olyan szinten van, hogy kezelést nem igényel, és ha császárra kerülne a sor, az még biztonságos lenne, viszont csak altatásban. Jövő kedden néznek még vérképet, hogy alakul.

Szép hétvégét!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


szezso: azt hittük, hogy az amnio erről is tud info-t adni. De így az ultrahang eredmény a kérdés, mert Debrecenben újra megnéznek, és ott kiderül, hogy mi van a cisztával.

Egyébként megkaptam a lehető legjobb hírt, az az ismerősöm aki szintén babás, és a férjeink együtt fociznak mondta, hogy az ő unkatesója Debrecenben ultrahangon szonográfus, és kiderült, hogy hétfőn pont ő lesz amikor mi is megyünk. Megkérdeztük a cisztáról és ő is azt mondta, hogy nem szabad egy percig sem aggódni, mert neki a praxisában még eddig minden kismamának felszívódott a ciszta a 24 hétig, és hogy ez valóban egy életkori jellemző. Megerősített, hogy nem alkalmas az amnio a cisztával info-t nyujtani, illetve annyit mondott még, hogy náluk napi 30 amnio-t szúrnak, eddig 2x volt vetélés és hogy ha a véreredmények, afp és eddigi ultrahangok alapján kizárták a down-t akkor ő nem szuratna meg feleslegesen.
De megadta a nevét, hogy hétfőn majd keressük, és akkor behív, mert állítólag mindig rengetegen vannak.
stephie
 
 


Sziasztok!

Boni először is Boldog Születésnapot kívánok!!!!! Ne hari, hogy csak most. Nagyon tuti lett a szoba!

Szilcsi, életed férfijainak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!

Stephie, én sem tudok tanácsot adni, ezt neked és a párodnak kell eldöntenetek. Én csak azt tudom én, mit tennék-asszem elmennék az amniora.

Szezso, drukkolok, hogy ne császár, hanem egy szép hüvelyi szülésed legyen!!!! Bendi hajrá!!!

Surmi, kérdezhetek egy őszintét? Nem félsz? Hat terhességedből három csaszi volt, így azért a negyedik kockázatos, nem? :roll:

És pár képecske:

Kép

Kép

Kép

Kép

kispiskóta
 
 


Sziasztok! :oops:

Megpróbálkozom egy kis életjellel! :lol: Valahogy nem jó az időbeosztásom + apa szabin volt + este apa ül a gép előtt+sokat vagyunk nem itthon!

Gyorsan tehát:

Szezso, Kata! :lol: Ezer drukk így a végére! Remélem könnyen megy majd nálatok, egyébként ha császár, akkor császár! Szerintem semmit nem von le a lényegből! Csak a császárosoknak máskor, máshogy fáj! :lol:
Minden nap rátok néztem azért, hogy mik a fejlemények! Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valaki egy napon Mátéval! :lol:

Boni! Boldog szülinapot így megkésve! Te hogy csinálod gyerek mellett, hogy még gép elé is kerülsz? Szupi a szoba és nagyon édi képek, nekem olyan, mintha a gyerekeink között rengeteg korkülönbség lenne!

Kispiskóta! Na milyen két gyerkőccel? Tündéri képek! Bende most nem hasonlít senkire! :lol: :roll:

Stephie! Drukk holnapra! Az nem kifejezés, hogy sokan vannak Debrecenben! :shock: Jó várakozást! :? Én még azt sem tudom, hogy én mit tennék, de kívánom, hogy a legjobb döntésetek szülessen!

Szilcsi! Máté jól bírja a meleget, bár sokszor felkel és mindig elfogadja a folyadékot! Lassan úgy is itt az ősz!

Surmi! Akkor mindent bele, de tényleg mennyi veszélye van a következőkre nézve az eddigi császároknak?

Ezt el is küldöm! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Rólunk!

Minden szupi, arany husi gombóc Máté! Lassan az első fog mellé jön 1-2, de nem igazán nyügi! Falánk, állandóan eszik, mindent, ami ehető! Beiratkoztunk a bölcsibe! (már ilyen korán kell, ha 1 év múlva be akarom tényleg vinni!) Feláll mindenben kapaszkodva és megy is kapaszkodva, na meg próbálkozik kapaszkodás nélkül és zakózik nagyokat! Imádja a mondókákat, így szeptember végétől járunk mondókás klubba! Megtanult tapsolni, pápázni! Mondja a pápát, lámpát, és persze egész nap azt, hogy NEM! Pakol, rámol, hihetetlen rumlit hagy maga után mindenhol! Imád hintázni, csavarogni! Az elalvással vannak kisebb gondok, de ennyi belefér!

Keresek képet is! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Ma bementem a dokimhoz a kórházba. Nekem tuti a császár, legkésőbb jövő hétfőn meglesz Bendegúz. :-)
Holnap még néznek trombocitaszámot a hematológián, az eldönti, kell-e gyógyszert szednem ill. a császár előtt plusz infúziót kapnom.

Bettike: csudahelyes Máté! :-) melyik nap van pontosan a szülinapja?

Zsu: Bendének göndörödik a haja? Marci nagyon pasis az utsó képen
8)

Stephie: várunk beszámolóval a mai napról.

Kata???

Boni??? Végül elutaztatok???

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Bettike, nem túlzok csodálatos. De komolyan! Annyira jó nézni, ahogy Marci imádja Bendét. Na nem mondom vannak nehezebb napok, de simán túl élhető!

Szezso, csak fürcsi után, amikor megtörlöm neki ilyen, amúgy egyenes. Nagyon-nagyon fogok drukkolni Nektek!!!!!!!!!!!!

kispiskóta
 
 


Máté gyönyörű kisfickó! :lol:

kispiskóta
 
 


sziasztok lányok!

Na megvolt a nagy út..
Komolyan mondom, reggel volt vagy 200 ember a váróban, azt hittem rosszul leszek amikor meglátom. Ilyenkor jó ha van egy ismerős :)
és miylen jó is volt :) Amikor beadtuk a kiskönyvet, akkor már mondta, hogy majd nemsokára szólít, és a következő alkalommal már hívtak is.
Szerintem 5-10 percet szánt ránk, de lehet hogy többet. MINDENT megnézett, nagyon alapos volt. Megnézte, a szívkamrákat, hogy megvan-e mind, jó ritmusban pumpál-e, hogy rendesen működik a nyelőcső, hogy a gyomor jó-e a, hogy a gerinc szépen zárt végig, az orrcsont megvan, a vesék nem tágabbak, szóval tényleg nagyon alapos volt. Azt mondta, hogy az ultrahang alapján teljesen rendben van a kicsi. Megint épp olyan hason fekvős pozitúrában volt mint legutóbb, csak most a két kezét a feje alá tette és úgy aludt. Most viszont beláttunk a lába közé és bizony mondom, ott kuki volt :) Úgyhogy apa rögtön meg is könnyezte

(folyt köv. megjött anyukám és mindent tudni akar :) )
stephie
 
 


(folyt)

miután kimentünk, összesen körülbelül 5 percet vártunk, és már hívtak is a genetikára (közben kint mondta egy kismama, hogy a múltkor is 8-ra jöttek és 3 után értek haza..)
Egy 50-55 éves doktornő volt, aki elkérte a kombi teszt lapját és a korábbi ultrahangokat, mondta, hogy az ultrahangok és a korábbi eredmények alapján teljesen egészségesnek látszik, de ugyebár az életkorom miatt lehetőségem van amniocentézist kérni, főleg, hogy nincs még AFP eredményem. Kérdeztem tőle, hogy nem lehet hogy mégis megvan, hiszen múlt kedden voltam és Nyíregyen azt mondták, hogy már aznap át is hozzák a vért. Elintézett egy telefont és kiderült, hogy meg volt az eredmény. A korábbi teszten a vérmarkerek alapján mondtam nektek, hogy 1:960 a down, most 1:2138, úgyhogy nagyon boldogok voltunk. Kérdeztem a plexus cisztáról és azt mondta, hogy eddig mindig felszívódott, kinek korábban, kinek később. Úgyhogy az én matematikus uram kiszámolta, hogy a centézisnek nagyobb a kockázata, mint annak, hogy beteg lenne a kicsi, úgyhogy nem kértük az anmiot. A doktornő azzal zárta a beszélgetést, hogy amennyiben nem hagy minket nyugodni a dolog, és mégis kérjük, akkor mivel még nem léptem a 18 hétbe, jövő hétfőn is meg tudják csinálni.

Hazafelé felhívtam a saját dokim és elujságoltam, hogy döntöttünk. Mikor hazaértem, láttam, hogy keresett, csak épp nem hallottam. Rögtön beparáztam, hogy vajon nem-e mégis javasolni akarja így utólag. De hála Istennek nem erről volt szó. Elmondta, hogy csütörtöktől lesz itt egy 3 napos magzati ultrahang konferencia, és bemutatják a legújabb gépet, ami olyan szinten képes megnézni mindent mint egy CT és hogy esetleg nem szeretnék-e részt venni mint alany. Dehogynem! Ennél jobban nem is alakulhatott volna, hisz elmondta, ha ne adj Isten mégis látnának valamit, akkor hétfőn még mindig megcsináltathatjuk az amniot. (megsúgta, hogy állítólag a részvevő kismamák 3D-s képeket kapnak ajándékba) Utólag azt mondom, az se kizárt, hogy azért se nyilatkozott az amnióról, mert ő már tudta ezt a konferenciát, de ha mondta volna, akkor úgyse mentem volna bele addig amíg meg nem nézik a konferencián és biztos nem akart befolyásolni. Szóval summa summárum, nagyon boldogok vagyunk de főleg annak örülünk, hogy úgy néz ki, hogy minden rendben.
stephie
 
 


Sziasztok!

Előre is bocsi, de nagyon gyors leszek! :oops:

Stephie! HURRRÁÁÁÁÁ! Igazán jól alakul! :lol: Várom, hogy mit művelnek veled a konferencián! :lol: :wink:

Szezso! Szeptember 7-ei Máté, szóval simán lehet 1 napon a szülinapjuk! :wink: És császárosok is lennének! :lol: Nem beleugatás, csak 1 tanács lenne! Amint felkelhetsz tedd azt és menj minél többet (k....ra fáj -szerintem), de sokkal gyorsabban gyógyul! Drukkolás megy! A hétfő még azért is jó lenne, mert hétvégére mehetnétek haza! :lol:

Köszönjük a dicséretet! :oops:

Kép
bettike
Eger
 
 


Stephie, ezek nagyon jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bettike, Máté még mindig gyönyörű!!! Kék szeme csodás!

Szezso, Boniék elutaztak végül! Ha jól emlékezem csak vasárnap körül jönnek haza!
Mi lesz a 9.-ével? :lol: A lényeg hogy egészséges legyen, nagyon fogok drukkolni!!! Bár szerintem nem húzod ki odáig.

Ma voltam nst-n minden a legnagyobb rendben, a múltkori joslókhoz képest most Alföld laposságú lett az nst-m. Csinált flowt mert nem akart mozogni, de az is oké! Lőrinc tudja hogy a pocakban van a legjobb dolga! :lol:
A vérnyomim kezd felfelébb kúszni, 122-132 között mérek. De hát jövőhéten már terminus vége van.

Szezso, kit fogsz értesíteni, nem szeretnénk lemaradni az infokról!! :wink:

Kép
kata05
 
 


Sziasztok Lányok!

Beköszönök hozzátok is, mert jól elvesztem. A Kaális topikba írogatok.

Látom gyönyörű babák vannak itt. :lol:

Kata,
nem soká itt a nagy találkozás!! :lol:

Mi most lombikozunk, és hetedikén megyünk vv-re. Eddig görcsölések szúrkálások vannak. Optimisták vagyunk nagyon. Holnap tesztelek ET+8 de két blasztó babát kaptam vissza. Reggel jelentkezem.

Mindenkinek puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Lili, ha tudnád mennyit gondoltam rád mostanában!! Olvastalak a kaálisban is téged!! Nagyon drukkolok!! Bár lehet 7-én már más dolgom lesz, de tudd nagyon fogok izgulni a pozítív eredményért!!

Kép
kata05
 
 


Kata,
köszönöm!!!! :lol: holnap azért jelentkezem. Hátha zebrám lesz. :wink:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Szezso sms:


Bendegúz szeptember elsején 22:22-kor megérkezett, mind a 3850 grammjával és 53 centijével! :D



Gratulálok Szezsomaminak, Szezsopapinak Bendegúzhoz.Sok boldogságot!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsánat, hogy most nem olvasok vissza, csak egy gyors bejelentkezés erejéig jöttem.

Két hete meg volt az inszem. Ma reggel kellett tesztelnem. Meg is csináltam, de sajnos egy hatalmas 1 db csíkom lett. Akár hogy is néztem, sajnos nincsen mellette másik. Crying or Very sad Most eléggé a szőnyeg alatt vagyok lelkileg és hangulatilag is.
Eléggé bíztam most ebben a ciklusban, hogy sikerülni fog. Azt kell, hogy mondjam, szerintem pár nappal ezelőttig voltak is talán jelek, mivel eléggé érzékenyek voltak a melleim, ami tegnap vagy tegnap előtt el is múlt. Tegnap délután meg mensisen kezdett fájdogálni a hasam egy hangyányit. Sad Ennek ellenére semmi. Azt hiszem ma még szedem a bogyót és ha holnap reggel is nega lesz, akkor hagyom az egészet és megvárom pirit.

Tényleg még egyszer bocsi, hogy ilyen negatív dolgokat írok, de úgy érzem, hogy ki kell írnom magamból, mert különben megőrülök.

Este még jövök, és megpróbálok vissza olvasni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Jó reggelt!!!

Szezso,
Gratulálok sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!!!
:lol: :lol: :lol:

Nálam:
ET+8 és szép erős pozitív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon boldogok vagyunk, de az igazi boldogság akkor lesz, ha hétfőn szép hcg-m lesz és két hét múlva látjuk őt/őket.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!

Mai tüszőnövelő drukkok mennek!!!!!!

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Princzike,
:cry: :cry: :cry: :cry:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Szezso, gratulálok!!!!!!!!!!! ÉLjen!!!!!!!!!!!!

Lili, millió gratula neked is!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05
 
 


Szezso!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szép méretei vannak Bendinek! Sok-sok tejcsit kívánok!!!!

kispiskóta
 
 


Princzike, sajnálom, rád is sokat gondoltam mostanában! :(

Kép
kata05
 
 


Szezso! Gratulálunk! :D Sok boldogságot kívánunk a Családnak! :)

Kép
szilbee
 
 


sziasztok lányok!

szezso: Nagyon nagyon gratulálunk Bendegúz babához, neked mihamarabbi tejcsit és gyors felépülést kívánunk!!!!!

princzike: ne add még fel. Nem tudom emlékszel-e de nekem annak ellenére hogy 26-27 napos ciklusaim voltak, még a 47. napon is negatív volt a tesztem, és az ultrahang se látott semmit. Sőt mondták, hogy tuti nem vagyok terhes és majd mennem kell hormonkezelésre, mert hormonzavarom van. Végül az 51 napon lett zebracsíkos tesztem :) Szóval fel a fejjel, egy negatív teszt lehet hogy nem jelent még semmit.
stephie
 
 


Szezso, gratula nektek Bendegúzhoz! :lol: Legyetek nagyon boldogok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szezso
Gratulálok! És sok tejcsit!

Lili
Gratulálok neked is! Most aztán nagyon irígy vagyok ám! :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Lányok az normális, hogy még mindig úgy érzem meg akar jönni és időnként olyan, mintha szurkálódna az oldalam?

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike,
én is ezt érzem, csak nem folyamatosan. Hányas tesztet használtál? Még van három nap a tesztelésig. Szerintem semmi sincs veszve. :wink:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Szezso!!! Hatalmas gratula és ölelés Nektek!!! De jóóóóóóóóóó!!! Sok boldogságot, szép hosszú életet kívánunk Bendegúznak!!! Neked gyors felépülést és sok tejecskét!!!

Lili! Szuper! Halk gratula. :lol:

Princzike, sajnálom. :cry: De kitartás, most sírd ki magad és aztán újult erővel előre!!!

Kép
szilcsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?