Sziasztok Csajok!
Ma reggel korán keltem, írtam is nektek egy kisebb regényt, és lefagyott a gépem. Azóta pedig csak most jutottam el odáig, hogy újra leüljek és írjak!
Etnám, Édesem!! Hát teljesen elképedtem azon amit írtál!! Ez totál brutál dolog! Azért mert ők a keresztszülők semmi joguk nem volt maguknak elcsomagolni mindent!! Nem ők voltak a középpontban, hanem Boti és ti!! Ez egy akkora taplóság, hogy ehhez foghatót még nem hallottam, pedig hallottam már én is mindenfélét! Az etetőszékről meg inkább nem is nyilatkozom, az még bosszantóbb. Persze én is elteszem majd biztosan a gyerekek holmiját, de hogy másnap úgy adjam oda, hogy lesem takarítom, azt nem tudom elképzelni magamról. És ha olyan helyen tárolnám akkor sem mondanám el, főleg nem ekkora ember sereg előtt. Na, jó témát magam részéről lezárom, és remélem, hogy sikerül megemésztened a dolgokat, bár én biztos nem hagytam volna szónélkül, ahogy magamat ismerem!!
Jó nyaralást nektek!! Remélem, jó időtök lesz és jól érzitek majd magatokat!! Puszi a nagy fiúnak is!!
Laar! Neked írtam volna reggel! Hogy csinálj egy kis kamilla tinkturát, és abban áztasd kicsit a kezed, mert a kamilla gyulladáscsökkentő. Ha van egy kis körömvirágod azt is tehetsz bele. Krémformában is jó. Bevált a Pampers?? Mírácska is mosolygós baba? Az nagyon jó! Flórán is elképed mindenki, hogy rögtön mosolyog mindenkire válogatás nélkül. Igaz hétfőn megilyedt a déditől alig bírtam megvigasztalni annyira elkezdett sírni, aztán a végén vele is megbékélt. Fogalmam sincs mi lelte. Lehet, hogy hamarabb szólt hozzá, mint kellett volna?! Passz. Szegény mamám kicsit el is keseredett. Puszi nektek is! Ja, igen! A keresztszülő megválasztása nem kis feladat. Mi is anno a Kornélkánál kompromisszumot kötöttünk az urammal.
Angyalom! Etna aztán feladta neked a leckét!!
Remélem, hogy nagyon jól fog sikerülni a találkozótok és majd csupa-csupa jó fényképet kapunk majd rólatok és a gyerekekről! Néztem a képeket az iwiwen. Eszter nagyon édes, és szerintem egyre inkább rád hasonlit. A süti amit tegnap írtam a gyümölcsös túrótorta. Ha megfőztem az ebédet, akkor leírom neked a receptet. Tegnap nem tudom miért kezdett el sírni a kicsi, mert megfordult a kiságyban, és játszott is közben, de nagyon keservesen rákezdett. Lehet, hogy a foga?! Vagy beverte valamilyét a rácsba, nem tudom. De az is lehet, hogy unatkozott...
Puszantalak, majd megy akkor a recept!!
Szilvi! Téged sem felejtettelek ám el, csak egyszerűen még nem volt rá időm! De ígérem a héten mindenképp menni fog a recept!! Nagyon drukkolok, hogy most már 2-en legyél!!
Egyébként nagyon jó urad van!! Az enyém ilyenre még eddig nem vetemedett! Igaz, karácsonykor ő is jól meglepett. Kaptam tőle egy aranynyakláncot. Mikor megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit. Végülis, szerintem megéreztem, hogy valamit tervel mert én is megleptem egy szoba papuccsal, igaz értékben közel sem voltak egymáshoz, de nem is ez a lényeg!!
:D Kiváncsian várom a hétfőt!! Puszi!!
Arte! Kérdezted, hogy miért nem költözünk be, hát megmondom! Sajnos, nincs arra pénzünk, hogy bebútorozzuk, felfüggönyözzük, bekerítsük, és kifessük. Majd mindent szépen lassan kicsinyenként. Egyébként tudom milyen anyóssal együtt élni. Én már 7 éve anyósomnál élek, és egy időben ki is hangsúlyozta, hogy itt minden az ővé, de aztán közöltem vele, hogy nekem ez nagyon szarul esik, és nem tudom, hogy ő hogy érezné magát nálunk, ha mindenhez, amihez hozzáér hozzátenném, hogy az az én cuccom... Azóta nem csinálja. A kollégáid pedig igazi böszmék, ahogy te is írtad. Jó lenne, ha így működne, hogy gondolok egyet és babás vagyok, vagy esetleg valami mást megkapnék egy gondolatra, na akkor, már bennt laknánk a házban az tuti! Ja, egyébként, ha nagyon akarnánk betudnánk 2 szobát rendezni, de addig amig nincs kész hátul minden addig nem akarunk bemenni, mert a kölcsön és a rezsi mellett nem tudnánk már rá költeni, és akkor ott lennénk kerítés és garázs nélkül. És még amúgy is rengeteg a munka. Teraszon nincs tető, még nincs megépítve a garázs és a spájz, az udvart is lekellene betonozni, és körbe kellene keríteni, mert van 2 gyerekünk, akik miatt kell a zárt udvar. És nem mellesleg van még 2 ebünk is akiket vinni szeretnénk és nem szeretnénk láncon tartani. DE nem akarlak untatni ezzel. Örülök, hogy ti az idei karácsonyt már benn töltitek a saját fészketekben. Én kivárok, ha ez az ára a nyugodt életemnek, akkor várok még 1 évet. Nem kergetem az uram örületbe. Egyszer eljön ennek is az ideje.
Remélem!!
Lucám!Haláli a kiskrapekod!! Látom nagyon nincs időd mellette!! Sebaj, majd csak enged neked egy kis szabad időt!! Milyen volt Lipóton? Mi is akartunk menni, csak kicsi az autónk és nagyon messze van, ahhoz, hogy mind az 5-en anyóssal együtt eltudjunk menni. Puszi!
Grácus! Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! Egyszerüen nem tudom felfogni, gondolom, hogy neked most nagyon nehéz! DE kérlek! NE ADD FEL! Biztosan sikerülni fog!! Puszillak!!
Vasikáé! Az én uracskám is "zsugori" etéren, igaz, csak azóta, amióta építkezünk, de ezt most elnézem neki! Nekem a ház most a legfontosabb, persze a gyerekek után. Mit tudsz a következő lombikról? Mikor kezdhettek bele?? Én írtam mindenkinek egy emailt, hogy hol vagyunk, még Viraganak is! Remélem, hogy jól vannak a babával és csak ideje nem jut írni!! Puszantalak!!
Tina Közeleg az időd! Nem izgulsz még?? Gondolom, hogy nagyon várod már Dániel érkezését!!
Kiváncsian várjuk a történetedet a párodról és rólad. Még a nőiportálon mindenki leírta, hogyan ismerte meg kedvesét, úgyhogy szerintem mindenki nevében írhatom, hogy tőled és a többiektől (Arte és Szilvi) szivesen veszük ezt a sztorit!!
Puszi és simi a manókának!!
Kiru!! Örülök, hogy jól vagytok!! Hogy telt az első éjszaka otthon a balcsi óta?? Történt változás?? Puszi!!
Most megyek!! Az egyik közelben lakó rokonunk elvitte a Kornélkát, mert itt vannak nála az unokák. Majd délben hozza vissza, addig gyorsan megfőzöm az ebédet, hogy az ágyba dughassam ebéd után. Mert ma már 5-kor ébren volt. És sajnos a Flórát is felverte nekem, így mi sem aludtunk. Remélem, tudok majd egy félórácskát sunyni, ha elalszanak!! Puszi!! Remélem nem hagytam ki senkit sem!!