Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Swanny!

Teljes szívemből gratulálok nektek, nagyon sok egészséget, boldogságot és tejcit kívánok! Annyira nagyon szép a kis pöcsös!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok! Ez a hét nem az én hetem nagyon úgy tűnik. Vagy beveszem a gyógyszert és emiatt nem jutok el vérvételre, vagy nem veszem be és lecsesznek miért akkor megyek, ma meg az inzulinban csak 6,5 egység volt a 8 helyett a végén, s a patront nem vettem ki hajnalban, hogy cseréljek, dokik nem veszik fel, elaludtam, a másik gyógyszert fél órával kaja előtt kell, de közben az inzulinnak 25 perc, tehát valahogy ez most nem akar szépen menni a maga útján. Remélem nem lesz gond, dokit majd később hívom megint, hátha nem lesz belőle gondom....drukkoljatok.
Tegnap meg hív anyukám az APEH küldött felszólítást nem ért be az adóbevallásom, és hívtam a céget, hogy mi történt, de állítólag ők beküldték, tehát nem unatkoztam tegnap sem.

remény73
 
 


remény: Nagyon sajnálom a kálváriádat. Szerintem a 6,5 inzulinnal nem lehet gond, ha nem ment fel kajcsi után a cukrod nagyon. Van otthon azért patronod? Én a helyedben akkor kicseréltem volna és beszúrom a maradékot. (Könnyen beszélek, én még nem is cseréltem benne patront.) Tegnap reggel nekem is sikerült 4 helyett 5 egységet beadni, mert mikor visszatettem a dobozba akkor látom, hogy 1-esen van a számláló és azt hittem, hogy nem ment be az utolsó egység, hát nyomtam még be 1-et. Az estinél kiderült, hogy elforgatom véletlenül az adagolót, mikor kihúzom. De reggel nagyon szép 5,5,t produkáltam. :) Ne félj, csak nem lesz gond belőle. Akkor a nyaralás után átveszem az overált, majd megbeszéljük, jó? Nekem a keddek lesznek jók, mert akkor kell mennem a cukros dokinénihez és aznap nem 1/2 7-kor érek majd haza.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Vicky, sikerült beszélni a dokinénivel, s mondta egyszer ha előfordul nem gond, kicsit magasabb lesz a cukrom, de jól ettem reggelit és 6,8 lett, szerencsémre nem ment 7 fölé. Mondta tízóraira egyek 1-2 falattal kevesebbet. Így is tettem, délben kiderül, hogy jól ebédelek-e, mx. ott is kicsit fogok vissza belőle. Tegnap picit többet szedtem, de 6,5 lett, ma pontosan mérek, s talán nem lesz gond.
Mondta a dokinéni, hogy nyugodtan a hűtőből kivett patronból is beadhattam volna, sok inzulinos amúgy is a hűtőben tartja a pent. Na én meg jó kislány módján követtem az utasítást a leírásnak, hogy 1 max. 2 óra múlva lehet csak majd használni. Most már legalább ezt is tudom, hogy nem kell várni vele.

Van patronom, azzal nincs gond, tudtam cserélni, igaz még beletelt 3 percbe míg megcsináltam, de majd belejövök.

Ok, az overállt majd átveszed valamikor szeptemberben.

A börzéről, ha lemaradsz neked még belefér az októberi is, így szerintem majd arra el tudsz menni. A dátum okt. 10, és szintén Csobánka tér.

Lányok, még ha valakit érdekelnek a ruhák jelezzétek, mert a hét végén visszamennek a tulajdonosához azok, amik nem kellettek. Köszi!!!

remény73
 
 


Nem fogjátok elhinni most jöttem a dietetikustól és reggeli után másfél órával 5.4 lett a cukim és azt mondta rá hogy nem is kell akkor mérnem ha ilyen szépen betartom a diétát. Pedig aztán nem is ettem olyan nagyon keveset, mert kb. két szelet vollkorn kenyér egy kockasajt, egy fél paradicsom és egy bazi nagy nektarin volt a kaja mindezt leöblítettem egy jó nagy pohár bolerós üditővel.
Azt gondoltam ki hogy egy hétig átjárok a papához mérni. Egyik nap reggelinél másik nap ebédnél harmadnap meg vacsinál aztán még egy kör és ha mindig jót mérek akkor hagyom a francba, nem stresszelem magam a méréssel. Valszeg tényleg az volt a baj hogy így felment mert előtte nap ettem sütit is meg szőlőt és mindezt már 7 óra után. Ha jól figyeltem lesz még egy laborom ugyanigy terhelés, na akkor majd odafigyelek hogy előtte mit eszem. Egy hónap múlva meg kontrollra kell mennem. Hát kiváncsi leszek. De jó lenne ha nem kéne semmit csinálni még a diétát sem. Annyira örülök hogy végre valami jó is történik. :)

REMÉNY
Hát neked most nem volt valami nagy szerencséd a héten az tény.
Remélem minden rendben lesz veled is.
Eddig nagyon ügyi voltál. Csodállak hogy mi mindenre vagy képes, nem mintha én nem de örülnék ha megszabadulnék ettől a gondtól.

VICKY
Nekem is D-conttal mértek most azt mondták ők is hogy ez a legjobb, ha veszek akkor ezt vegyem, de a csajszi szerint felesleges vennem. Diétával tuti nem lesz gondom.

dita75
 
 


Sziasztok,
bepötyögtem az szüléstörténetemet. Ha szeretnétek, átküldöm priviben. Aki már szólt, annak elküldöm.:)
Puszi nektek.
s.
swanny
 
 


Dita, úgy legyen, kicsit irigykedve olvastam, de örülök neki, ha nálad minden ok.
Nekem még remélem max. 10+6 hét, és azt valahogy kibírom...
Sokan megszóltak már miért vagyok ennyire kis stréber, nem kell ezt komolyan venni ennyire, de amíg nem látom, hogy a fiam egészségesen, normál súllyal megszületik, addig érte amennyire lehet betartok mindent, és törekszem ne menjek 7 fölé...

remény73
 
 



swanny én is szeretném!!

Kép
Kép
colin
 
 


SWANNY
Megkaptam! Válaszoltam! :wink:

REMÉNY
Azért én továbbra is komolyan veszem a diétát, eddig is így tettem, ha végig jó egy héten keresztül a papánál a mérés akkor nem mérek, ha egyszer is rossz lesz akkor veszek egy mérőt itthonra.
Egy hónap múlva meg úgyis megismétlik az egész cécót.
Amúgy a dokinő is nagyon lazán vette a dolgot, ha nem kérdezek rá a mérésre akkor egy szóval nem is említi.
Annyit mondott hogy ha nagyon odafigyel valaki a diétára akkor nem lehet baj, de nem szabad éhezni.

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita!
De jó, annyira örülök!!!!

Swanny!
Én is elolvashatom? Bár még igen messze állok tőle, de annyira érdekelne. Hogy vagytok?

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Lányok! Újra felteszem a csajszi ruháit ide, de már kicsit szortírozva, pici írással, s árral. Vasárnapig még nálam vannak....

Első körben a sapik:
fehér masnis 1-es méret: 100.-
fehér, vastagabb pamut anyagú füles sapi szánkós macival az elején 1-es méret: 200.-
polár vajszínű füles sapka macival az elején vastag sapi, 1-es méret: 300.-
kék sapi macis, 0-3 hó: 200.-
fehér csillag alakú sapi 1-es méret:200.-

Mindegyik szép állapotú. Kép

Kép

Kép

remény73
 
 


Van két rózsaszín, Brendon márkájú ujjatlan hálózsák kislányoknak 56-os és 62-es méretben, mindkettő plüss, és alul patentos.
Ára 700 illetve 800 Ft. Jó állapotúak.
Kép

Koraszülött rugdalózó 2 db. van, egy fehér és egy almazöld, mindkettő szép állapotú. Kép
fehér: ujjatlan, elején macikák, plüss, Leo-poldi márkájú,váll-sarok 38 cm, váll-ülep 29-31 cm, talp 9 cm.Ára 500.-

Almazöld ujjas, hátul és lábnál patentos, Leo-poldi márka, elején szárítókötélen ruhák és cica. Váll-sarok 37 cm, váll-ülep 29 cm, talp 9 cm. Ára 600.-

remény73
 
 


Ujjatlan, talp nélküli rugdalózók 1 fiú és 1 lány.

Mindkettő Brendonos, plüss, 68-as méret.
A rózsaszín elején cumi, maci, babakocsi hímzés, kékes elején kutyafej és csont Brendon felirattal. Alul patentos lábnál. A fiú újszerűbb állapotú, de mindkettő szép.
Váll-ülep 37 cm.
Árak: Lány 400.-, fiú 600.-



Kép
remény73
 
 


REMÉNY
A két vastag sapit szeretném lestoppolni! Köszi.
Ha talizunk majd elcseréljük a cumimosóra! :D

dita75
 
 


a kék macis 0-3 hóig milyen? ha az is vastagabb akkor jóhet.

dita75
 
 


remény: Ma este megettem az előírt 50 gr. szénhidrátot és 7,0 lett a cukrom. Olyan pipa lettem. Pedig nem is szoktam ennyit enni, de most kíváncsiságból még megettem egy barackot. Nem eszek még egyszer ennyit. Alig jön ki a 150 gr. szénhidrát. Mindegy, majd a tízóraira és az uzsira eszem többet. Az overált köszönöm és a két képen bekarikáztam még, amiket szeretnék. Ezek nekem nem rémlettek. Az jó, ha még októberben is lesz bababörze, maj arra elmegyek.

dita: Ügyi vagy a cukorral. Nem olyan vészes ez a diéta, csak nem ehet meg az ember mindent, amit megkíván.

Ma voltam az ikeában és vettem a gyereknek egy forgót a kiságy felé 995 Ft-ért, éjszakai fényt és képkereteket. A forgónak nagyon örültem, bár ez nem zenél és világít, de olyan szép szines halacskák vannak rajta. Majd lefotózom, csak most nincs itthon a fényképezőgépem aksija.

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


dita: Egyszerre írtunk, ha szeretnéd mind a két sapit, akkor természetesen a tiéd.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


És mai utolsó adag (holnap jön a második kör)
Rugdalózok
Kép
Hátul T alakban patentos, plüss, barackszínű és fehér, mintás. Méretnek 9 hónap van benne,szép állapotú, váll-ülep:38-40 cm Ára 400.-


Kép
Rózsaszín, plüss,végig patentos, Brendon márkájú, elején maci, cumisüveg hímzés, kis zseb. 68-as méret, szép állapot,vál-ülep: 40 cm Ára: 600.-

Kép
lila, szürkés-drappos, vkék színekból áll, plüss, szép állapotú, hóember, hópelyhek, és felirat található rajta. végig patentos, váll-ülep: 35-38 cm, Ára:400.-

Kép
Kék pamut, elején jegesmaci. Belül puha anyagú, váll-ülep 35 cm.
Picit bolyhos, nem vészes, ára 500.-

Kép
Brendon, plüss, elején kutya, csont hímzés, elején zseb. 68-as méret. váll-ülep: 40-41 cm. Ára: 600.-

Most ennyi. Akit érdekel valamelyik jelezze. Holnap folytatom...

remény73
 
 


Dita, a két vastagot félretettem, a kék Tescós. Középvastag, szerintem...
remény73
 
 


Dita, Vicky, a döntés a tietek sapi ügyben, egyezzetek meg ti, én nem szeretnék dönteni köztetek.

Vicky, hogy van elosztva a 150-es diétád?
Nem sok a vacsira 50g? Nekem este csak 30g van, ebédre az 50g.

remény73
 
 


remény: Lehet Ditáé a sapi, nekem még több időm van. Legfeljebb ha neki nem kell. A diétám úgy van, hogy 30-20-50-20-50-10 szóval a vacsi is 50 gr.-os. Nem eszem egyébként csak olyan 150 gr.-ot, de kéne még. Sajnos az olyan szénhidrátokat enném, amit nem nagyon lehet. Majd a doki megmondja, hogy hogy legyen.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, rendben. Dita dönt a sapikról.
Tehát te 180-as diétán vagy, de 150-es is sok neked?
Én reggelire abonettet eszek, vagy zsömit, kiflit, meg felvágott, zöldséggel. Tízórai pici gyümi, meg 2-3 korpovit keksz, ebéd leves, főzelék pöri, vagy párolt hús, rizs, ubisali, ilyesmi. Uzsi hasonló a tízóraihoz, vacsi hasonló a reggelihez, a pótvacsim 2 dl tej, korpovit keksz, ham-let...

remény73
 
 


Sziasztok!

VICKY
Ha nem haragszol azért ragaszkodnék a macis sapihoz mert egy az egyben olyan maci van az egyik ruginkon. Tök jól menne a kettő egymáshoz!

A barackot mondta a csajszi hogy felviszi a cukrot, de nekem ezek szerint nem ártott annyira az az egy szem pedig hatalmas volt és nektarin nem őszi.

Amúgy én úgy tudtam hogy kajálás után egy órával kell mérni és a csajszi azt mondta hogy másfél. Most akkor mi az igaz???


REMÉNY
Én akkor annál a két macisnál maradok, mert ezeknél csak vastagabbat szeretnék már. Hideg lesz a télen - gondolom!
Én zsemlét, kiflit egyáltalán nem eszem, se rizs, se tészta, amiben sok a szénhidrát el sem kezdem mert olyan keveset lehet csak belőle hogy mire megjönne az étvágyam addigra abba is kéne hagynom.

Igaz tegnap a nagy örömre elcsábultam mert olyan fincsi bakonyi sertésbordát csináltam apának hogy nem bírtam még én magam sem ellenállni neki pedig mint mondtam nem vagyok valami nagy húsevő. Hát azt hiszem dupla annyi csúszott le mint amennyit szabadott volna de gondoltam most az egyszer hogy ilyen ügyes voltam megérdemlem. :)
Ráadásul a gyümizést is túlzásba vittem mert nagyon fini mag nélküli dinnyét vettünk a sparba meg édes almát. A savanyú alma csak savat csinál nekem és éhen tudok veszni tőle.
Szóval volt gyümizés is bőven. De ma megint mindent úgy csinálok ahogy eddig két héten keresztül hogyha ilyen jó tőle a cukim akkor megéri. :) Ja és fogytam is már megint! Pedig a hasam akkora mint egy ház, sztem nőt szombat óta. A dietetikus néni is nagyon nézett amikor mondtam hogy hány hetes vagyok azt hitte nst-re mentem. Ugyanis az volt a szomszéd szobában.

Volt ott egy csajszi, akkor ezek szerint elmúlt 36 hetes, és amikor mentem be a kórházba láttam hogy erőteljesen szívja a cigit. Akkor még nem láttam hogy nagy hasa van mert kardigán eltakarta meg előre volt dőlve. Majdnem elájultam amikor megláttam az nst-n. Legszívesebben belerúgdaltam volna! :twisted:

dita75
 
 


Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, mert rám tört életem egyik legrosszabb migrénje. Voltunk tegnap dokinál babók szépen nőnek (8,7 cm 8,6 cm és 7,6 cm), de nem látta a doki a neműket.
Köszi mindenkinek a cukros segítséget, szerencsére jó lett és nem ment 6,4 fölé semmitől.
Voltam pár használt ruha boltban, így lett néhány ruhánk.

Trix! A hülyékkel nem kell foglalkozni.

Vicky! Tök jó, hogy kijöhettél a kórházból. Jó nyaralást!

Swanny! Én szeretném kérni. Köszi!

Kép
tigriske1978
 
 


Dita, akkor a két sapit félre tettem.
Ha előbb jössz fel, mint Vickyvel találkoznék a másik darab vatelin itt van még...
Mit eszel, ha kenyeret, tésztát, rizst nem, hogy kijöjjön a CH mennyiség? Én ha megeszem a kiflit, zsömlét, tény nem sok, de néha elég, de inkább szeletelt kenyeret, abonettet eszek, az kicsit többnek tűnik. Lehet tegnap bezavartam a szervezetem az inzulin adaggal reggel, mert délben is 7,1 volt, ma a reggelinél is 7, de ha ez így lesz akkor emelnem kell a reggeli mennyiséget 2 egységgel.

Ma voltunk dokinál, megnézett, megfelelünk a 30. hétnek, jelenleg farfekvésűek vagyunk. Azt mondta a doki ha megfordulna még természetes szülés is lehet. A cukor miatt plusz dolgokat is nézett, de azt mondta a korának megfelelő a fiam, nem nagyobb. Most 1400 g körüli a súlya. Mikor anyukámnak mondtam, ő keveselte, de szerintem nincs gond, fejlődik ő, s mire eljön az idő majd megfelelő súlyú lesz :) Jó tény, hogy a diéta miatt nem híztam, de attól szerintem ő még kap táplálékot, s tud fejlődni. Doki mondta egyek sok fehérjét, mert mondtam hogy időnként fáj a lábam, a csípőm, derekam.

Tigriske, de jó, hogy szépen fejlődnek a babák, csak így tovább üzenem nekik :)

Ma délután folytatom a kimaradt ruhák felrakását. Amiket eddig jeleztetek félretettem, azok nálam maradnak a többi vasárnap megy vissza a gazdájához :) s jönnek helyette másikak, szintén kis méretek...az lesz az utolsó adag részemről.

Ja és ma egy fehér hálózsákot is teszek fel, alul patentos, az az én cuccomban van...de rájöttem van elég kicsi rugim, meg 2 másik zsákom,az elég lesz, ha valakit érdekel...

remény73
 
 


Sziasztok!

Megvolt tegnap a 4D. Nagy élmény volt. Sajnos a DVD-n nincsenek külön rajta a képek, amik készültek, de kaptunk egyet és azt lefényképeztem. 1173 gramm most a legényke, és a méretei szerint már november 12-17 között megszülethetne. Remélem így is lesz és akkor skorpió lenne :) .

És akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
vevikk
 
 


Swanny!

Légyszi nekem is küldd el!!!

Köszi!

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vevikk, hol volt a 4D? Megkérdezhetem az árat is? köszi.

remény73
 
 


remény: Az én kajcsim is hasonló, csak nem olyan bő az ebédem. Ez nekem a kórházban volt utoljára több fogásos. Általában csak gyorsan eszek valamit. Ma pl. kínais zacskós tésztát ettem. Még ehettem volna, de a tegnapi vacsorám után inkább a cukrom legyen jó, így sem éhezem. Mondjuk most bővebb volt a tízóraim, mert a princessben van nagyon finom teljes kiörlésű lisztből készült félbagett. Azt nagyon szeretem. Lett is mondjuk az ebéd előttim 5,5. Szóval nem igazán igazodom el, hogy most akkor meg kéne enni azt a szénhidrátot, amit felírt, de mivela kórházban sem kaptunk ennyit, ezért ha megeszem, akkor magasabb cukrot mérek. Mindegy, majd megbeszélem vle, ha hazajöttünk a nyaralásból.

dita: Persze hogy nem ragaszkodom a sapihoz, azért mondtam hogy a tiéd lehet. Nekem még van időm és ha lány a baba, akkor meg lehet hogy valamilyen rózsaszínes mintásat nézek. Csak az ára miatt vettem volna meg, de biztosan lesz addig még ilyen sapka. A barack még nem olyan vészes. Ami nagyon felviszi a cukrot az a banán és a szőlő. Bár tegnap én is ettem a vacsihoz egy őszibarackot és így határértéken voltam, úgyhogy nálam is maradnak a gyümölcsök a köztes étkezésekre. A mérés még nálam és Reménynél sem egyforma. Neki az első falattól kell 1,5 órára mérni, nekem meg az utolsótól 1 órára. Szerintem ezt orvosa válogatja. Majdnem ugyanaz, de mégsem egészen. Nekem a tészta egyáltalán nem viszi fel a cukrom, a dokinénim szerint mindenki másképp reagál dolgokra. A rizs sem vészes. Nálam a sültkrumpli és a tej ami gáz. Nem szabad a sokoldalú táplálkozásról lemondani. Durumbúzás tésztát pl. kimondottan ehetsz. Én kaptam a dokimtól egy tök jó könyvet, abban benne van, hogy mit lehet bármikor és mit kevesebbszer. Ha már dolgozom, majd beszkennelem és ha gondolod átküldöm neked. Nekem a dokinénim a lelkemre kötötte, hogy most már nem fogyhatok. Ha tartom a súlyom az még belefér, mert annyit fogyok, amennyit a baba nő, de többet nem szabad. Ilyenkor nézik az acetont a vizeletedben, hogy nem éhezel-e. Szóval csak óvatosan, Milónak kell azért a kajcsi.

vevikk: Milyen szép pofija van a babának. Nagyon aranyos. Én november 15-én születtem, hajrá skorpiók. :) Egyébként az uh-n az a te neved, vagy a dokinőé. Csak mert én is Varga Viktória vagyok. :D

Velem semmi különös, ma voltam levetetni az AFP-hez a vért. Elvagyok magamnak, már pakolászok. Nem tudom hogy fogunk a kocsiba beférni, holnap kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!

remény73 a kék kis macis sapinak van már gazdája??? Ha nincs én vevő vagyok rá.
Köszi. Te jössz jövö hét szombaton a Csobánka tére?? Én kisétálok Apával hátha találunk valamit kis pasiknak.
tigriske78 szép méretüek a babócák és tök jó a cukor vizsgálatod!!
Én 09.08.-án megyek a cukorvizsgálatra és nagyon félek.


Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Swanny!

Szívből gratulálok pici Mór megérkezéséhez!!!! Sok boldogságot kívánok mellé.
Születéstörit elküldenéd nekem is? :D


Tigriske!
Örülök, hogy jól vagytok. Nem csoda, hogy a doki nem látta a nemüket........abban a kavalkádban..... :D :lol:

Dita!
Hú de gáz lehetett az a csaj :twisted: Nem hiszem el, hogy nem bírja letenni addig azt a bagót, amíg ki nem hordja a gyerekét :evil: Felelőtlenség a javából. Tök ügyi vagy cukortémával kapcsolatban.

Bikmakk!
2 in 1 ? Már nem hiszem :D :D Majd jelentkezz ha gépközelben leszel

Zoe!
Hívlak majd holnap du ha neked is megfelel, jó lenne már beszélgetni.

Jaj, lányok neten találtam ilyen vicces kis szösszenetet, hogy első, második és harmadik gyereknél hogy aggódik az anyuka. Ha kéritek, felrakom ide.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


VICKY
Köszi a tanácsokat.
Vekikkel egyforma a nevetek, azt hittem már tudjátok! :)

COLIN
Nyugi ne félj, lehet hogy nekem is azért lett egy kicsit magasabb mert stesszeltem, féltem nagyon. Látod most nyugodt voltam és milyen jót mértek tegnap! Szóval ne félj.

VEKIKK
NAgyon jó ez a kép, ilyen szépet még nem is láttam.
Gyönyörű ez a kiskrapek. Én pont amiatt izgulok hogy NE legyen skorpió! Lécci írjál méreteket! Kicsit keveslem Miló méretét. A másik topicban is van egy egykorú baba Milóval és jóval nagyobb.
Az anyuci.hu-n is azt írja nagyobbnak kéne lennie, bár nem sokkal.

REMÉNY
Nem tudom mikor megyek fel.
Sztem két hétnél korábban biztos hogy nem!
A visszajáró pénzből ki tudod fizetni a csajszit aztán én meg átveszem a cuccost amikor neked is jó meg nekem is. Szerencsére nem kell mérnem, remélem megúszom végig és így nem kell időhöz kötni magam, csak neked, úgyhogy majd hozzád igazodom ha talizunk. :)

Én is abonettet, korpovit kekszet szoktam enni meg vollkorn szeletelt kenyeret általában piritva. Imádom mikor ráolvad a vaj. :)
Azért tegnap ettem egy kis tésztát, vagyis inkább többet mint kéne mert ez a bakonyi sertésborda amit csináltam valami isteni lett. Kihagyhatatlan! :) Apa ma jött is haza ebédelni pedig nem nagyon szokott! :)

TIGRISKE
Sajnálom a migrént, remélem már minden ok!
Jó kis méretek! :)

Sikerült bejutnom dokihoz viszonylag hamar éééééééééééés még uhu is volt! 8)
Egyből a lepényt nézte a cuki miatt és teljesen jó, magzatvíz is meg minden porcikája Bogyónak. Semmi eltérést nem lát a dokibá!
Még csak nem is nagy baba. Kb. 850 gr.

3 hét múlva újra megnézi. Addig meg el kell intéznem még egy laborvizsgálatot a cukival kapcsolatban. Remélem ennem már jó lesz az eredménye!

dita75
 
 


Colin, ok, félretettem. Még nem tudom, mert valamikor megyünk haza szüret lesz, de a szőlőt csak a párom eheti. Majd eldönti hazamegyünk-e....

Most elmegyek kaját venni, mert se pékárú, se felvágott nincs vacsihoz, de majd utána jövök a ruhákkal :)

Rony, jó hogy néha jelentkezel. Hogy álltok? Ma találkoztam Szöszivel is, nagyon maga alatt volt szegény, de hamarosan ő is kezd a lombikkal. Drukkolok nektek...

remény73
 
 


dita: Én nem tudtam, hogy ugyanúgy hívnak minket Vevikkel. Nem egy ritka név, a háziorvosaim körzetében mindig ketten voltunk :) Örülök, hogy láthattad Milót, engem ez mindig annyira megnyugtat. Csak a szívhangnál ne ugrana akkorát a babám, mindig úgy megijed. Olyankor sajnálom szegényt.

remény: Várom a rucikat.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszi a dicséreteket Törpemanó nevében :)

Remény!

Szolnokon a Mátyás király úti 4D-n csinálták.

Vicky!

Az én nevem. Szerintem mi többször is találkoztunk. Amikor először mentünk a BMC-be, akkor téged szólított Szűcs, és én meg azt hittem engem. És az utolsó beültikor is beszéltünk ,hogy ugyanaz a nevünk. Te voltál?

Dita!
BPD 7,01 cm
HC 25,21 cm
TTD 7,3 cm
AC 24,57 cm
FL 5,07 cm

Kép

Kép
vevikk
 
 


vevikk: Szerintem nem én voltam, mert én Szűcsnél nem voltam sosem, de amikor terhesen mentek uh-ra, akkor szólított az asszisztensnő és egy másik csajszi is jött be. Erre kérdi a nőci, hogy most akkor melyikünk a Varga Viktória. Mondja a nő, hogy ő is. Erre mondja a nő, hogy én azt a hölgyet keresem, amelyik terhes. Szegény csajszit úgy sajnáltam, mert mondta, hogy akkor sajnos nem ő az illetékes mégsem. Szóval a budaiban 3 is van belőlünk. Szerintem te vele találkozhattál.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Lányok, a többi ruha a mai elhúzódó mászkálásunk miatt holnapra tevődik át, most csak az 5 részes, fiú, Brendon ágyneműszettet teszem fel. 5 részes: 70X90 paplan, párna, fejvédő, tároló és a baldahin függöny. Eredeti műanyag tasakjában, keveset használt. Eredeti ára 12990 Ft volt, most 7500-ér elviheti bárki. Egy pici foltot találtam a tároló egyik rekeszének belsejében, szerintem nem vészes, picike foltocska, ami lehet mosással kijön. Fehér-kék kockás.
Kép

remény73
 
 


Sziasztok,
remélem mindenkinek elküldtem, ha nem, kérlek írjatok pü-t. Most szaladok,
puszi nektek
swanny
 
 


Swanny nagyon megható volt a történet, köszi, hogy elküldted. Én még nem tudom hogy fogok szülni, gondolom 3 hét múlva kiderül, hogy megfordul-e Ádám. Ha igen, lehet mennem kell szülésfelkészítőre, mert akkor lehet normál szülésem, ha nem fordul meg csakis császár. Igaz már jópár hete faros a lelkem.....

remény73
 
 


Na párom kicsit visszaengedett, így amíg tudok pakolok fel:
Napozók:
C&A markájú, új, csak mosva volt, elején kutya, pamut, 68-as méret.
Váll-ülep 36-39 cm (azért írom így mert nem tudom meddig mérjem, varrásig, vagy az aljáig) Elől patentos. Ára: 650.-
Kép

vkék-középkék csíkos tengerészes, next márkájú, látszik rajta, hogy volt használva, picit bolyhos, de kellemes pamut anyagú. Alul patentos.Váll-ülep 36-38 cm Ára 400.-
Kép

Fehér, nyomott mintás macis. Indiai, pamut. Alul és hátul középig patentos. Váll-ülep 39-41 cm, jó állapotú. Ára 500.-

Kép

remény73
 
 


Polár vkék nadrág, carter's márkájú. Hossza 31 cm, láb köze 14 cm, derék 19 cm, gumis. Jó állapotú, de látszik rajta, hogy volt használva. Ára 300.-
Kép

fehér pamut lány blúz. 62-es méret. Hossz 26 cm, ujja válltól 17 cm, szélesség 28 cm. Hátul gombos. szép állapotú. Ára 500.-
Kép

fehér plüss rugi virággal. galléros, szerintem lányos. Magyar termék, 62-es. szép állapotú, Váll-ülep 33 cm, talpa 9 cm, ujja válltól 20 cm. Váll-sarok 44 cm. Fehér alapon kis virágmintás. Ára 700.-
Kép

remény73
 
 


Rózsaszín pamut együttes.rugi, sapi, kardigán. Bordás, vékony anyag, a kardigán béléses picit. Magyar termék. Szép állapotú, 62-es méret.
Kardigán gombos, hossza 23 cm, ujja válltól 19 cm, szélesség 26 cm.
kis kötős babysapi 1-es méret
rugi hárul középig cipzáros, váll-ülep 35 cm, ujja válltól 21 cm, váll-sarok 42 cm, talpa 8 cm. Alul patentos. Ára 900.-
Kép

kislány szoknya, farmeres anyagú, de nem túl kemény farmer.Elől patentos. Két kis zsebe van elől. szép állapotú, hossza 43 cm. tulajdonosa szerint 6 hónaposra, ára 400.-
Kép

terpeszpelenka új, méhecskés mintás. Eredeti ára 2700 volt, ára itt 1100.-
Kép

És legutoljára az én hálózsákom:
fehér, mini-mode márka, 3-6 hós címke szerint, pamut, kézfejes visszahajtással ellátott. Használt, de szép állapotú, picit a mosástól bolyhos, de csak picit. Alul patentos. hossza 53 cm, keskeny, 28 széles. Ujja válltól 20 cm. Elején macifej. Ára 450.- (lehet alkudni, ha sokallod, mert ez az enyém :) )


És a farmerek is még élnek néhány kivételével, amik elkeltek...akit érdekel küldök képet. Kép

remény73
 
 


Behalok ezeken a rucikon, annnnyyyira nagyon édik!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Swanny!

Gratulálok a kisfiadhoz. Gyönyörű hajasbaba. De jó neked...
Remény!

Ha esetleg a jövő hét után ráérsz valamelyik nap , akkor megírnád nekem, hogy merre tudnánk találkozni a rucik miatt? Ha nem érsz rá, akkor majd máskor. Úgyis tervezem, hogy bemegyek majd Pestre, még többször is. Hétköznap bármikor megtehetem, főleg, ha a gyerek újra megkezdi a sulit.Bár most a múltkori láz után (ami mandulagyulladás volt), tegnap tiszta pötty lett, de bent elmúlt neki. Ma viszem vissza a dokihoz. Remélem, ezzel letudjuk az egész éves orvoshozjárást...
Dita!
Még nem is írtam: milyen tök jó lesz Miló hazajövős ruhája. Én még nem döntöttem, bár anyutól kaptam egy rózsaszín-fehér rugit, szerintem, abban jön haza majd. Bár már ott tartanánk...

Vevikk!

Nagyon helyesek a képek. Mi csak egyet kaptunk, de nem is tudtam volna többet választani, mert mindegyiken ott volt a keze az arca előtt. Szegény, védekezett...
Többiek!

Hogy bírjátok ezt a kitartó meleget? Én úgy reménykedtem, hogy aug. 20. után kicsit lehűl, dehát még mindig ugyanolyan meleg van, mint eddig.Majd talán a szeptember hoz valami enyhülést.
Na, egyelőre ennyi. Üdv. mindenkinek

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Brigi, persze megoldjuk, biztos találunk megfelelő helyet és időpontot, ami mindkettőnknek jó. Az inzulin miatt nálam emiatt kisebb az intervallum, ami jó, de megoldjuk...

remény73
 
 


Vicky: jó nyaralást kívánok nektek!

Vevikk: nagyon aranyos a kisfiad! Gratulálok!!!

Remény: nagyon aranyosak a kisrucik!
Remélem befordul Ádi időre, gondolom szeretnél normál szülést! :lol:

Dita: látod, én megmondtam, hogy meg fognak dícsérni a diéta miatt!!! :lol: No panic!!! :wink: Ezt sejtettem előre, úgyhogy most már nyugi van...

Henikém: legeltesd csak a kis szemeid a rucikon, ugyanis hamarosan Te is kismami leszel!!! puszika

Rony: hogy álltok a BMC-vel? lassan kezdtek...várjuk ám a híreket :)

Tigriske: örülök, hogy minden rendben van a Babókkal!!! :lol: Csak így tovább...

Képzeljétek az ikres fórumon tegnap megszült egy 33 hetes kismama! :shock: Kezdek para lenni... :roll: bár tudom, hogy embere válogatja, de már olyan közelinek érzem a szülést...
Azért én szeretném a Babóinkat legalább a 38. hétig bent tartani, hadd fejlődjenek még :lol:
Az idő előtt megszülett két kisbabó egyébként kb. 2200 gr körüli, ill. 43-45 cm-sek. Nagyon édik lehetnek!!! :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!

A cukorszakértőktől szeretnék kérdezni :lol:

Amikor a terheléses vizsgálatnál megisszuk a 75g glükózt akkor az mennyi szénhidrátot tartalmaz kb? Lehet, hogy hülye a kérdésem, de az 75 g szénhidrát??? :oops:

Csak azért kérdem, mert ugye nekem akkor az 1 órás értékem 11 :shock: :shock: :shock: lett. Most, hogy látom, hogy ti állandóan mértek ( Remény, Vicky, Dita ) gondoltam én is csinálok egy próbaterheléses vizsgálatot itthon.

Reggelire 52g szénhidrátot ettem, és utána 1 órával 5,2!!! :shock: :lol: lett a cukkerem, ami Dr. Heni szerint :lol: nagyon jó :lol:

Nem is merem elhinni, hogy ennyit javultam volna -10kg, diéta + a gyógyszer segítségével. Azt is belekalkuláltam, hogy valószínű nem olyan pontos a mérő ( mint pl Vickynél az első szerkezet ), de legyen max 6,2 és ez is tök jó lenne szerintem. :lol:

Szóval:
1: Mennyi szénhidrátot iszunk meg a terheléskor
2: Szerintetek hihető ez az eredmény?????

Előre is köszi a segítséget!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Ja persze arra is kíváncsi lennék mennyi inzulint termelek, hogy ilyen vércukorértékeket kapjak, de ezt csak októberben tudom meg sajna :(

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Heni, igen az 75 g-nak felel meg.
A 7 alatti érték jónak számít. Tegnap este ugyanazt ettem, mint reggel, mégis este 5,1 lett, reggel meg 7,2 a cukrom. Nekem holnaptól biztos emelnem kell a reggeli inzulint 2E-gel.
Most próbálkozom, lehet csak 1 dl tejet iszok, meg eszek hozzá majd valamit, de tegnap olyan jól esett a 2 dl kakaó....

remény73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?