Én is itt vagyok
Marcus alszik, mint a kisangyal, amikor meg ébren van folyamatosan kínálgatom cicivel, hjavuljon a helyzet.
Kipróbáltam tegnap a fürdi - cici és utána sinlac verziót.....
botrányosra sikeredett.... mivel cicin mindig bealszik, de most nem, mert ugye kevés volt a tejci, aztán bekevertem a sinlacot, megette, de ezalatt annyira felébredt, h 1,5 órán keresztül mókázott. Alig bírtuk "lehiggasztani". Igazából igyekeztünk nem tudomást venni a viharos jókedvről, hanem csak sétálgattunk vele csendben a sólámpa fényénél, meg simogatttam, cirógattam, h csak lenyugszik..... Na szóval ez a sorrend nem jött be....Lehet h ezzel a 6 hóval elérkeztünk oda, h hagynom kellene már a cicit csökkenteni és engedni, h az egyéb kaják nagyobb teret nyerjenek?
Szeparációs szorongás: Zétiverával nagyon egyet értek, igyekszem az ösztöneimre hagyatkozni, nagyot csak nem fogunk tévedni, de azért elolvasom a Ranschburg Jenőt, hátha vmi okosságot ír róla.... végül is értani nem fog
ha találok vmi okosat feltétlenül lejegyzem nektek
Zétibébi: én is a takarításon rágódom, sajna dolgozni nem fogok tudni egy darabig, így marad a házimunka
de legalább nem lesz rajtam a nyomás, h jajjj
melyik dolgomat is csináljam... mondjuk pénz sem lesz
A fiúk továbbra is csodálatosak!!! Egyszerűen örökké tudnám nézni a képeket!!! És Oli milyen ügyes! Azért infarktos a babakocsiban felállós, nem?
Stelly: mi is eléggé új helyen lakunk, de hálistennek itt a melletünk lévő házak - egy kivételével - teljesen készen vannak
Azt az egyet meg nem nagyon halljuk, mert nem közvetlen szomszéd hanem egyel arrébb
Remélem, felétek is gyorsan lezajlanak az ilyen hangos munkák, aztán meg jön az ősz és tél és akkor már nem fgonak majd hangoskodni
A hajnalotok igen érdekesen alakult
Kajálás hogy áll?
Kezek: nekem Marcus nem kapálózi (hál'istennek), viszont előszeretettel dugja az ujjait a szájába az egyes falatok után. Ezt almánál díjazom nagyon, mert ugye utána meg a nadrágjába törölgeti az almás kezecskéket. Nincs az a foltkiszedő ami megbírkózik az almával
Millye: nagyon ügyes vagy ezzel a varrással
igazi kis ezermester vagy, mint a párod
Ti vagytok az ezermester család
Lányod: áááááááá hát hogy bírod h már külön akar menni bulizni?
anyám, de félek ettől.... mikor már nem akar majd a mamival meg apával szülinapi "zsúrt", merőmárnagyfiú
Amy:
Vendinek! És továbbra is megy a drukk, h mielőbb teljesen jóllegyen
Jó h sűrűbben jössz mostanában (mondom én aki sokszor napokra eltűnök
)
Pandusika: épp tegnap gondoltam Rád, mert reklámozták a rádióban a protexint a babáknak. Tényleg nem kis adagokat eszik Hanna
Ladmon: sajnálom a felsírásokat. Nem lehet h a foga miatt van? Te nem próbáltad meg a borostyánláncot? Mondjuk én alváshoz leveszem Marcus nyakából mert f.s.k.
Xakták: nekem detto ugyanez a bánatom
Elif: jó utat nektek, bár már asszem úton vagytok, Kíváncsi vok, h Efe vajon h reagálja le annyi idő után a jól megszokott környezetét! Mesélj majd róla
Bogi: gratula az évfordulóhoz, meg az estéhez is
nekünk szept. 2-án lesz a 9. házassági
Nilababa: úgy látom Bazsi is bejárja az egész pecót. Mondjuk utálom, h Marcus állandójan a hideg kőre jön inkább, és nem a parkettán kolbászol.... meg rángatja a gatyám szárát mikor főzök, meg eszi a papucsokat, meg a virágföldet, meg rángatja a konnektorból a zsinórt
Félelmetes ám
de most tényleg, egy bedugott konnektorba akar belenyúlkálni
Zsu: lábad, hogy van? Bencus is milyen ügyes!
Náltaok is nagy zsáer még a pihiszék? Marci olyan előszeretettel huzigálja a kutyust, vmelyik nap le akartam videózni, de nem sikerült. Mire odaértem, abbahagyta
Neked is szereti? Arra támaszkodva ácsorog és nyújtózik a kutyusért. Meg kell zabálni.... a csőrit imádja, ki is tudja szedni már, de a cicáért nem rajong, hát ugye az alma meg a fája
LkVerus: hogy Te milyen bátor vagy
Venci Édi, nemkülönben a nagyobbak
nyakadon a suli, aztán lesznek csendesebb napok viszont zajosabb délutánok is a kleckeírás miatt
gondolom....
Andabella: már nem állok be a sajnálkozók táborába az idióta doki miatt, de szupi, h túl van rajta! És gratula a féléveshez!!!
Na ez nem lett rövid.... vajh kit felejtettem ki... jajj ilyenkor úgy f.s.k h megbántok vkit....
Marcus megint magától aludt el, mint tegnap is két alkalommal. Mondjuk a cumi bejátszik, de végre talált vmit ami megnyugtatja, elaltatja. Máskor meg nem adok neki cumit. A fogacskáját szeretném lefotózni, de gőzöm sincs h kezdjek hozzá.
Apát reggel elindítottuk, olyan csodálkozva nézi, mikor elmegy, aztán általában fürdire ér haza, és akkor helyére kerül a világ. Addig csak forgolódik a kádban és keresi apáját, enyhén sírdogál, nyöszörög. Na de mikor meglátja! Azt a rikkantást és mosolyt! Olyan édes.
Hétfőn megyünk félévesre meg mérlegelni. Kíváncsi vok h mekkora, mert olyan nehéznek tűnik... nektek nem? Derék - hát jól bírja mindenkinek?
Össze-vissza mászkál, már a bejárati ajtón is kimegy, eddig a külszöb miatt csak üldögél előtte és nézegette, h akkor hogyan is csinálja, de szépen lassan kitapasztalta és tegnap kiment rajta
Na lépek, mert kitiltotok a regény miatt
BocsBocsBocs