Új privát üzeneted érkezett!

[quote="manósziget"]N írta:manószigeta persze Brumi, mert eltűnt az ikeás zsiráfunk. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka!! Gyönyörűek vagytok!!! Nagyon édes a csöppség, és ne aggódj ezeken a vívódásokon és kétségbeeséseken mindenki átesik, én másodjára is át fogok tuti!!!

Süti szerintem Tuti hogy a hordozó E03, vagy 04, mert az enyém már ugye 5 éves lesz és Pierre Cardin és az is 03-as tehát még jó, gondolom te sem vettél ennél régebbit.

Köszönöm a felajánlásokat, akkor valakinek, vagy mindenkinek tuti üzenek majd, hogy megvagyunk!!!

Peppino, utólag én is mosolyogtam, de mikor felébredtem kicsit hülyén éreztem magam, tudom,hogy az álmaimat nem irányítom, de tudat alatt azért mégis :oops:

Elmeséltem apának a szolis dolgot, rögtön lehülyézett, hogy férfi ember nem jár szoliba, és hogy a tűzoltó igen férfi, tehát ...., de mindegy, pedig már szőke csíkjaim sincsenek, az egész fejem vörös, mióta nem merem festeni, mert babás vagyok

Madar! Örülök,hogy Julcsival minden rendben! Igen nagyon oda kell figyelni majd nekem is,hogy ne legyen a ló túl oldala, mert annak böjtje van, csak sajnos én nem vagyok túl következetes, még tesó nélkül is átesem néha, pl ha játékot kér olyan nagy bockó szemekkel. A varázsmondata, mert ő sosem hisztizik nyilvánosan, csak rámpillázik és közli hogy ugye anya ezt nem kaphatom meg, közben olyan mint a Shrek-ben a kandúr, na akkor kész, megvan a játék, és szerintem ezt tudja!! :oops:

Kép
babcika

szombaton befigyel nálunk még egy utolsó bónusz-ikea a szülés előtt ... úgy várom, mint bibike a légvárazást ... :) ... most is ott vannak apikával :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka,szeretettel gratulálok Nektek.Isten hozta Dorka babát a nagy világban.
Olyan szépen írtad le Kép Kép Kép Nagyon örülök nektek,és szuper ügyes voltál.Biztos minden rendben lesz,csak még nagyon új a helyzet.Ahogy világra hoztad,olyan "rutinnal" fogod a többi akadályt is venni.Ettől ne félj,mert belénk van kódolva,ezért hívnak minket úgy,hogy ANYA!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.27 18:11-kor.

Kép
v.andi

Hát igen Timi ,most nem nyugtattál meg a fájdalommal,de persze sok nő kibírta már.Mindenesetre nagyon büszke anyuka lehetsz,mert Dorka gyönyörű.És lassan 1 hetes lesz,tehát minden okés lesz,ahogy megismertelek itt a topikin szuper anya leszel!!!!

sutimano76

És Anna merre bujkál??? :roll:

Kép Kép
manósziget

Csajok,csavarogtunk ma,mert ugye kettesben vagyunk.Elmentünk a Corába,és azok a rugik (699Ft/db)nagyon szuperek,szépek,tényleg plüss,és jó minőségű.Szerintem több a lányos szín.Én kettőt választottam Juniornak.Ha kell,lefotózom nektek.

Kép
v.andi

Babcika: "...mint Shrekből a kandur .... " .... ez olyan édes :) ... én sem tudnék ellenálni ...a hisztinek bármikor, na de ennek :):):) ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka: ja, és a soraidból pedig az, hogy ennek a gyönyörű lánynak a nagyszerű anyukája :wink: mennyugi :)

Babcika:
Jancsika nagyon életre való kispasi :wink:

KépKép
KépKép
madar

valamit elnyomtam ... hogy mééér pont ezt szedte vastagra???? na, mindegy ... így is jó :wink:

KépKép
KépKép
madar

Petra,szeretettel gratulálok nektek is.Isten hozta Soma babát.Szép nagyra nőtt!Remélem hamorsan jössz és mesélsz.

Kép
v.andi

Andi: láttad, hogy Soma is megszületett ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Istenem, már megint szétbőgöm magam! Nagyon gratulálok, gyönyörű baba :) :) :) :) :) El is megyek innen, Apa mindig kinevet a bőgés miatt :lol: :lol: :lol: Szemétláda :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Andi bár venni már nem szeretnék ruhát,de a kiváncsiságom miatt rakhatnálé fel képet a rucikról!!!!!

sutimano76

Egyik baba szebb, mint a másik!!

Holnap gyarapodik a forum még két lányzóval!!

Én még itthon vagyok, bár elég carul - már nem is keményedik ki a pocakom, tehát van, hogy kemény és van a ku..va kemény. Így nem is igazán érzem a babák mozgását, de szívhanghallgatóval azért csekkolom őket.

És teljes kavarc van bennem: egyik pillanatban pánik az egész holnaptól, a másik percben öröm, meg mindenféle dolog kavarog bennem, de azt hogy holnap 2 lányzó anyukája leszek azt még mindig nem tudom felfogni.
Lehet jobb, amikor magától megindulnak a dolgok, mert nincs időd ennyit gondolkodni és sodornak a történések magukkal.

Na mindegy, azért megpróbálok minél többet pihenni az éjszaka, bár 6 elött indulnunk kell, hogy időben felérjünk Pestre. Szegény kicsi férjem meg jó, ha 11-re haza ér, így ő sem fog túl sokat aludni.

t-pk

T-pk: kinek jön az SMS majd? ... mikor kell rátok gondolni pontosan??? ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka! Gyönyörűűű Dorina, büszke anyuka lehetsz!! Biztos jó édesanya leszel, ne izgulj!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó, itt vagyok. :wink:

Soma hatalmas baba, sok öröme legyen benne az ügyes anyukájának és az egész családnak! :D

Tímea, Dorka annyira gyönyörű!!!

Meg Imola és Veronika is :wink: :D

Mi elmentünk a nagyteveli tóhoz még egy utolsót strandolni tanévkezdés előtt. Aztán vacsoráztunk és leültem ide olvasni (5 oldal reggel óta! :lol: ), és most lettem kész.

Kata, holnap este már szívesen lennék a helyedben :wink:

Kriszti, hova rohansz ennyire?

Babcika, látott már olyat az a doki :wink: , szerintem ne foglalkozz vele, ha kívánod, ne fogjátok vissza magatokat. Utána úgy se lehet sokáig. Egyébként is csak akkor indítja be a szülést, ha már amúgy is itt az idő.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Dorka: Nagyon szépséges Dorina és a mosolya tényleg tündéri!

T-pk: Drukkolok nagyon holnapra! Ti is biztosan olyan ügyesek lesztek, mint eddig mindenki. Ez már csak ilyen társaság! :lol:

Süti: Nekünk is ilyen járókánk van, Micimacis aljjal. Bibiék csak néha kölcsönveszik. :wink: A többi cucc is szuper!

Madar: Örülök, hogy Julcsi jobban van, pontosabban túl az első "sokkon" :wink: . Nekünk is vigyáznunk kell majd a túlkompenzálással, majd te adsz tanácsokat. :wink: Andris egyébként is napok óta kiborul minden este, hisztizek mindenen, de szerencsére tudjuk kezelni. Csak a szívem szakad meg, mert tudom, hogy az egésznek köze van a kistesó érkezéséhez, össze van zavarodva, nem érti meddig kell még várni és hogy mi hogyan lesz. Remélem azért sikerül nagyjából szerencsésen vennünk majd az akadályokat.

Kép

Kép
hgrita

Hát köszi Anna megfogadjuk tanácsodat szerintem!!! :D

Már azt hittük te is babázni készülsz, de Neked még sok a teendőd így szerintem szept 1 előtt, míg a gyerekek nincsenek útba igazítva nem jön a bébi. A Jó Isten mindenre figyel, erre is!!!

Kép
babcika

Én szept. 5. és 18. között fogok szülni, amikor jön a melegfront :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Az nekem is jó lesz Anna, akkor szüljünk együtt :wink:

Kép
babcika

Holnap reggel 8-kor lesz burokrepesztés és hogy utána mi lesz, na azt még én sem tudom!

Floranan és vicger számát mentettem el.

Most pár napra elbúcsúzom mindenkitől, vigyázatok magatokra.

Nem tudom, hogy jövő hétre ki tervezi a szülést, de ő ügyes legyen, a többiek meg szépen maradjanak még egyben.

Azért ha lesznek babák, amíg nem vagyok egy sms erejéig gondoljatok rám.

Na tényleg megyek, mindenki vigyázzon magára!!!

t-pk

Sziasztok!

Először is gratulálok mindenkinek, aki már Anya lett vagy lesz hamarosan és/vagy van már gyermeke, így kistestvért kap a nagyobbik! Saját tapasztalatból tudom, hogy a mesélés a nagyobbnak, miközben a kicsit tápláljuk, segít bennünket abban, hogy a közelünkben legyen a nagy, míg a kicsivel foglalkozunk. Ezért én mindig mesét mondtam vagy olvastam a nagyobbikomnak, majd fejből is jöttek a történetek, amiket aztán leírtam. Amolyan fejből röppent mesék ezek mind. Talán mesekönyv is lesz belőle, ha szerencsével járok...
Egy mesét felraktam a blogomra, itt a link:

www.fejbolroppentmesek.blog.hu

Akit érdekel, elolvashatja! Ingyen adom :- ))
Amikor úgy gondoljátok, hogy jól jöhet, míg szoptatjátok a babát és a nagyobb nem bír magával, vegyétek elő és olvassátok, remélem, segítségetekre lesz!
Örülök minden olvasónak, Kicsinek és Nagynak! Véleményeteket is szívesen fogadom.

Ja, és BOLDOG BABÁZÓS NAPOKAT kívánok!

Trivizisza[/url]
trivizisza

Estét!

Most sikerül ideérnem.

Babcika,Brumi,erre gondoltok? :lol: :lol: :lol: Kép én bociszemnek hívtam.

Brumi,csak nézelődtök,vagy van terv is,mit vesztek?

Süti,itt van a 2 rugi:
Kép

T-pk,biztos vagyok benne,hogy minden simán fog menni holnap.Igaza van Ritának,ritka jó kis csapat vagyunk,és a már megszületett babáink csak erősítik a többieket.

Az én számomat is nyugodtan elmenthetitek,mert elviekben én vagyok az utolsó.Az esetek többségében itthon vagyok.

Floranan,lábdagadás :twisted: Polcolás,és vízhajtás.Remélem tudsz pihenni.

Viki,lehet,hogy hamarosan Ti jöttök,nem lesz itt 2 hét :lol: Már most sem picurka. :wink:

Madar,Julcsinak egy hatalmas pusssz,örülök,hogy jól van.Mikor engednek haza titeket?

Timi,Dorka babáról is jöhetnek a képek folyamatosan.Olyan szép,és a mosoly :shock: :)

Mano,és 15 év távlatából sem tudom a mai napig "felfogni",hogy hogyan,miként,miért,és itt van,és azt mondja Anya.Amíg pici volt álltam az ágya mellett,és nem hittem el,hogy végre itt van.A mai napig kísér ez az érzés,hamarosan megint kezdődik minden elölről :lol: :lol:

Kép
v.andi

T-pk! Nagyon fogunk szorítani nektek is!!!

Andi igen, erre a szemre gondoltam, esküszöm ugyan ilyen a gyerek, csak kalapja nincs :D

A rugik nagyon szépek, én is akarok!!!

Kép
babcika

t-pk: ezt már nem olvasod, de Nektek is mennek a drukkok ++++++++++++++++ ügyesek lesztek és várjuk a híreket. :) :) :)

Andi: szép ruhácskák. :) Szombaton megyünk haza :D 8) Már annyira várom, hogy együtt legyünk.

Rita: majd megosztjuk a tapasztalatokat. :wink:

Azt hiszem, ma én is hamar lefekszem. Jóccakát! :)

KépKép
KépKép
madar

Ismét kibukott egy hülyeségem, mint a szolis dolog.

Gratuláltatok itt Timinek, aki ugyen nem más mint Dorkamartini. Én eddig azt hittem, ő Dorka, a férje Martin, és azt hittem hogy nekem gratuláltok, mert én Timi vagyok :oops:

Nagy az Isten állatkertje, és én elég előkelő helyet kaptam a napokban :D

Kép
babcika

Babcika: nincs kalapja ???? ... szegényke, lehet, azért néz így .... :) ... Lilla még nincs abban a korban, hogy valamit így kérjen ... de ujja köré csavar mindenkit, így hamarosan biztosan nálunk is eljön az idő , amikor rájön: hiszti helyett többet ér el egy ilyen jól irányzott "balegyenessel" anya szíve tájára :) .... Képzeljétek: az egyik mesében steppeltek, és nekiállt utánozni, de úúúúúgy, hogy azt hittem meghalok a nevetéstől :lol: :lol: :lol: ... már egy éve, amióta jár látom, hogy mennyire muzikális, és jó ritmusérzéke van, lassan elkezdhetek nézelődni, hová fogom beiratni táncolni ... közben meg most született ... :shock: :shock: ... kedden, amikor a szülséznőmnél voltunk NST-n a kórházba úgy megrohantak az emlékek, az egyik szülőszobában lett rámkötve a gép, meg a műtő mellett is elmentünk ... mintha csak most lett volna ...

T-pk: nagyon várjuk a híreket, sok erőt, és sok-sok szerencsét a holnapi nagy naphoz !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

szerintetek mi lehet, hogy egész nap tündérbaba.....eszik alszik...és ahogy elérjük ezt a 8 - 9 utáni időszakot egy jó evés után is olyan hiszti van, hogy egyszerűen semmi nem használ.....
ötlet?
mi lehet a baj?
ha a pocija fáj, akkkor a nap többi részében hogy hogy nem?
ha mindig elalszik a cicin szinte akkor ilyenkor miért nem?
ha máskor letesszük a kiságyba és szundi van, akkor ilyenkor miért pattan ki a szeme és kezd el üvölteni?

ötletem sincs.....:(
hajjajj estefelé nincs édes mosolyka........

mit tegyek?

KépKép
dorkamartini

T-pk ,Nagyon drukkolok holnap,hogy gyorsan és menjeneka dolgok.

Andi,nagyon szépek a rugik.Egyenlőre nem veszek,de remélem ha később kell mégis akkor is lesz valami hasonló!!!

Majd később jövök még,csak apa itt áll a hátamban hogy engedjem ide.

sutimano76

Hát Timi :D!

Sajnos ilyen nálunk is volt, de a doki azóta sem adta ide a használati utmutatót, az bent maradt,így én sem tudtam, hogy mi lehet ez. Könnyel sír? Akkkor lehet hasi fájás, akár napi egyszeri is, ha nem akkor csak éppen az az időszaka amikor nem akar mást csak babusgatást. Szerintem

Kép
babcika

Andi: vannak konkrétumok, nézelődést már nem nagyon vállalnék be ... de mivel szombat munkanap, hátha még délelőtt nem lesznek olyan sokan ... Lillusnak akarok egy olyan fellépőt venni a fürdőbe, amit Kriszti is mondott, mert ha vágják a hasamat, jó ideig nem akarom emelgetni a kézmosáshoz őnagyságát ... meg az előszobába kell tükör és polc akasztóval, mert megőrzésre voltak bútorok itt, amiket elvittek, és most csak egy ruhaakasztós állvány van, semmi más ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="dorkamartini"]s írta:dorkamartinizerintetek mi lehet, hogy egész nap tündérbaba.....eszik alszik...és ahogy elérjük ezt a 8 - 9 utáni időszakot egy jó evés után is olyan hiszti van, hogy egyszerűen semmi nem használ.....
ötlet?
mi lehet a baj?
ha a pocija fáj, akkkor a nap többi részében hogy hogy nem?
ha mindig elalszik a cicin szinte akkor ilyenkor miért nem?
ha máskor letesszük a kiságyba és szundi van, akkor ilyenkor miért pattan ki a szeme és kezd el üvölteni?

ötletem sincs.....:(
hajjajj estefelé nincs édes mosolyka........

mit tegyek?

Timi: az ilyen pindurkák néha ok nélkül is sírnak, mert csak úgy "fáj az élet" ... gondolj bele: bő egy hete hol volt, és most mennyi inger éri ... a hasfájásos sírás délután 4 körül kezdődik, és a poci körkörös masszírozásával a vastagbél leszálló ágánál sokat lehet rajta segíteni .... de ez nem igazán annak tűnik, és még korai is lenne (mit gondoltok több gyerekes mamik?)... lehet, hogy csak szimplán melege van, vagy arra vágyik, hogy odabújjon hozzád, de olyat is hallottam már, hogy attól nyugodott meg, hogy letették a kiságyba, és kicsit magára hagyták ... túl sok volt az inger neki, és ettől az elkülönítéstől megnyugodott ... szeretnek ilyen pci korban úgy bebugyolálva lenni (ha nincs 30 fok a lakásban), hogy a kezük le legyen kötve maguk mellé, és picit szoroan be legyenek akár egy tkaaróba, akár pólyába téve, mert ez emlékezteti őket az anyaméh -beli zártságra, és nem hadonásznak a kezükket, mert ilyenkor még a saját kezüktől is megijednek, nincsenk testudatuk, nem tudják, hogy az az ő kezük, és ahogy össze-vissza kalimpálnak vele, saját magukat ijesztik meg néha !!! ... van homeos tippem is, írok privit, neked is nyugodtnak kell lenned, mert a tejjel minden átmegy a kicsibe ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Timi,bár nincs tapasztalatom,de valamikor ők is ébren vannak.De remélem kapsz majd valami jó tanácsot,a többgyerekes mamiktól.Addig is kitartás!!!

sutimano76

Sziasztok!

Dorka, de jó volt olvasni Téged is! Mégegyszer gratulálok!
Petrának és Soma apunak gratulálok. Soma baba Isten hozott a nagyvilágban!
T-pk szorítunk Neked is! Remélhetőleg lánykák is ki akarnak már bújni és minden simán megy!
Csajok többre most képtelen vagyok. Bocsi mindenkitől.
bex13

Sziasztok csajok :)

Először is, hatalmas gratula Petráéknak, kívánok nekik minden szépet és jót, egészséget és boldogságot!!!! :) :) :)

Dorka/Timi ;) Csodaszép hajasbabád van!!!! Gyönyörűűűűűűű!
Olyan szépek nálunk a babák, észrevettétek? :D :D :D

Esti sírás: lehet hasfájás is, én Atim hasfájós volt, s nem érdekelte hogy hány óra van ;) de szerintem nem erről van szó. Egyszerűen kellesz neki, az érintésed, a szívverésed, az hogy öleld, hogy újra egynek érezze magát Veled. 9 hónapon keresztül egy test voltatok, nem volt olyan pillanat, hogy ne hallotta volna a szívverésedet, hogy ne érezte volna az ölelésedet, s ez egyik pillanatról a másikra megváltozik. Ilyenkor azzal teszel a legjobbat neki is és magadnak is, ha ölbe veszed, ringatod, hogy érezze a léted. Ilyen picurkák nincsenek tudatában annak, hogy bár nem látja, nem érzi az Anyát, ő ettől még van. Amit nem éreznek, az egyszerűen nincs. A pillanatban élnek. Elkényeztetni ilyenkor még bőven nem lehet, az a fél éves kor kiváltsága /megjegyzem, szerintem az elkényeztetés kategóriájába nem fér bele, ha az ember lánya reagál a gyermeke igényeire /ölelés, simogatás, szeretetés/ Ettől lesznek kiegyensúlyozott, érzelmileg stabil, fejlett érzelmi intelligenciával rendelkező felnőttek ;) Na, kicsit sok lettem :oops:

Csajok, dehogy sietek én ! Egyszerűen vannak tények és ennyi :)
Voltunk dokinál, minden okés.

Méhszáj 1111, tehát egy ujjnyi a méhnyak és teljesen nyitva vagyok. Doki mondta, hogy ez nem jelent semmit, illetve jelenthet bármit. Azt is, hogy este szülünk, azt is, hogy két hét múlva. ;) ugyanez vonatkozik a nyákdugeszre, és a 3. fokú lepényre is :)

T-pk, nagy nagy drukk nektek holnapra, várom az sms-t!!!!!!

Csajok, holnap fél 10re megyek nst-re, ha addig ír Kata, akkor továbbítom Sütinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.08.27 21:14-kor.

vicger

Család végre együtt :D :D :D Volt nagy örömködés / én alig bírtam ki hogy ne bőgjek :) Ati le nem szakadt egész este a Tesókról :) :) :) :) Szóval bódogság van :D :D :D

vicger

Petra, nagyon nagy gratula Nektek, nagyon ügyesek voltatok :!: :!: :)

T-pk, mennek holnapra a drukkok!!

Mabe, Madar, Dorka, lánykáitok gyönyörűségesek :) :)

Lányok, a pocak görcs, amit emlegettek már pár hete, az olyan, mintha pl. tejeskávé után rögtön benyomnék egy csomó kovászos ubit, és rettenetesen görcsöl a pocó, csak ez nem sokáig, csak kb. fél percig tart és nem kell wc-re menni?? (bocs a hüle hasonlatért)

Mert akkor ma megvolt az első poci görcsünk, igaz csak kettő, de rám az újdonság erejével hatott :roll:

Tök furi, mert mindig említetek egy új tünetet, én nyugtázom magamban, hogy de jó :lol: , nekem még ilyen nem volt, és rá pár héttel tuti ugyanazok előjönnek 8) 8) 8)

Kriszti, örülök, hogy a nagyok is otthon vannak végre :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.27 21:16-kor.
Vendég

Kriszti: annyira jó téged olvasni, minden szavaddal egyetértek: nem a kényeztetésről szól az, ha egy ilyen pici baba az anyja közelébe vágyik :) ... és tényleg: még nagyon sokáig ez így lesz: ami kikerül a látótérből, érzékelési terükből, az számukra megszűnik létezni ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="vicger"]C írta:vicgersalád végre együtt :D :D :D Volt nagy örömködés / én alig bírtam ki hogy ne bőgjek :) Ati le nem szakadt egész este a Tesókról :) :) :) :) Szóval bódogság van :D :D :D

de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :):):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Boboka: végre előkerültél, már hiányoltunk !!! :) ... iiiiiiigen, valami ilyesmi lehet a görcs :)lent érzed, kb ott, ahol a beleid is vannak, és megcsavar, mint egy jó hascsikarás :):):) ... amikor keményedés van, az tök már érzés, nekem olyan, mintha kővé vált volna hirtelen a hasam ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Köszi Brumi.

Azért remélem nem válnak rendszeressé ezek a görcsök :roll:

Andi, gratula az új szerzeményekhez:)

Lánykák, megyek aludni, mert ma nem nagyon ment az ülés, pocó mintha napról napra nagyobb lenne, a legjobban a fekvés esik :)

Holnap jövök, jóccakát mindenkinek
Vendég

Én a görcsöt egy kötözött sonka érzéshez tudnám hasonlítani, mikor alulról húzzák fel az emberre az abroncsot, s szépen lassan halad felfelé szorítva. Aztán egyszer csak huss... :)

Nálam szerintem tuti a jövő hét szülésileg, lásd méhszáj értékek 3 lepény érettség... ;) egyébként pedig ma betöltöttem a 37. hetemet is, szóval szó sincs sietésről! :) :) :) :)

Bibi örülök, hogy egyetértünk :) azért kicsit jobban belegondolva a babák helyzetébe, egy pillanat alatt a puha melegből a hidegbe érkezik, ahol ugye ruha van, ami fura érzés, egyszer van anya /szoptatás, pelusozás, babusgatás alatt/ aztán egyik pillanatról a másikra eltűnik, ez egyenlő a halálfélelemmel, s ez most nem túlzás ...

szóval csajok, csak az ösztönre tessék hallgatni, az soha nem csap be, az okosok és kotnyelesek szövegét pedig szelektálni :)

vicger

JAJA: milyen fura érzés lehet, hogy nem állandó a hőmérséklet, nem szűrtek a hangok és fények, és tényleg, még a ruha érzése is ... az egyetlen biztos pont: anya ... és olyat is olvastam, hogy a nők ösztönösen, ha felveszik, és magukzo ölelik a babát, először a bal mellük felé, a ball véllukra teszik a babát, és ez azért van, mert ott hallja az anyai szívhangot, ami megnyugtatja egyből :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka/Timi,próbáld meg hogy egy piros rongyot,vagy türcsit teszel a közelébe,állítólag bent is ezt látták,hátha ez is megnyugtatja.

sutimano76

Hellóka ,

remélem mindenki édesdeden csicsikázik!!

Dorka hihetetlen édesek vagytok!!!!
és valóban én is már most ezen gondolkozok, h h fogom azt az élményt feldolgozni, h most még bent, és hupsz itt is van kint ez a kis komplett emberformácska:D
:oops: :oops: :oops:

...

elmentek a vendégek, tök jól sikerült az este.. fini volt a kajcsi.. rakott krumpli és gofri:) fini koktélokkal...
csak az a baj, h én alig bírok már vmit is lenyomni a torkomon, annyira kicsi a hely:(

na , de azt meséltem asszem, h most már lassan 3, 5 hete nincs gáz, így a meleg vizet úgy kell csiholnunk..
hatalmas élmény így mosogatni és hát fürödni...
90X90-es zuhanytálcába képzeljétek el MókaBálnát , amint fogmosópohárral öntögeti magára a vízforralóból oda hurcibált vizecskét...
asszem ezt nem fotózom le Nektek :wink:
csak, h megkíméljelek Benneteket:D
Na, jó mindegy, majd megoldódik, h mikor azt nem tudjuk, de ha a pár napos csecsemőm mellett fognak a lakásban fúrni faragni, meg csövet reszelni, akkor lehet, h kicsit ideges leszek...
hnap megyek is a közös képviselőhöz, h intézkedjen..

no, ennyi voltam mára, zárul mókatáram!!!
(bocs kicsit pörgök, még a lakást is rendbe vágtam fekvés előtt..mi van velem??? :shock:)

NAGYON NAGY DRUKK T-PK-nek, TISZ-nek és SCOPPERnek és CSUNYESZKÁnak.. (ugyi nem hagytam ki senkit, akiről tuttttira tudunk?!?! ) +++++++++++++++++++++++++++++++++++

szebb álmokat!!!

Kép

Kép
móka:)

Szép jó reggelt!

Somababa nagy-nagy gratula megérkezésedhez!
Kép

Picilányok Molli, Dorka, Veronika álomszépek!!!!

Kórházban lévőknek, menőknek megy a drukk!!!!!

Mi elvagyunk, ahhoz képest, hogy 39-et betöltöttem semmi változás. Marcell nem akar kijönni, baromi jól érzi magát. Mindennap eljátssza a kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát cimű nótát. Anyája meg csak áll és keresi a belső szerveit utána. Meg mindenkire ugrik, tök paprikás hangulatban van. Szóval pár napja jobb ritkán szólni hozzám. Semmi se jó. A derekam leszakad, fáj a hasam a sebemnél, de semmi más.

Suli kivégezve, könyvek-füzetek bekötve, ebéd befizetve, felszerelés megvéve. Éljen az ingyenes oktatás!!!!

De legalább most végigolvastam több oldalas lemaradásomat, úgyhogy kicsit kiszórakoztam magam. Az a szolis buli nagyon tetszik! :lol:

Jövő héttől szeptember, csak marad baba addigra is. :lol:
Mi biztosan. :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem az októbert nem várjuk meg. :lol: :lol:
Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Hát, lányok én nem aludtam édesdeden, meg enyim gyerek sem, meg többi gyerek sem itt a kórházban. Ma reggel azt mondta a nővér, hogy olyan nincs, hogy egyszerre minden gyerekmek rosszul alszik, tuti érzik a frontot. Éjjel, amikor végre Julcsi elaludt, tuti rákezdte egy másik manó egy másik szobában, de olyan is volt, hogy szerintem egyszerre sírt valamennyi a folyosón. :shock: Na, mindegy, túléltük. Emlékeztem én, hogy Julcsival is ilyen volt. :roll: Legalább majd napközben jót fogunk pihenni. :)

Ébresztőt fúj Veronika, megyek. :)

KépKép
KépKép
madar

Szebb reggelt mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?