Új privát üzeneted érkezett!

NAGY NAGY GRATULA SOMABABÁNAK ÉS CSALÁDJÁNAK!!!!!!!!!!

sutimano76

Szívből gratulálok Petrának és az újdonsült kis családnak! Micsoda méretek!!! Minden szépet és jót, egészséget és boldogságot Soma babának és szüleinek

Kép

Kép
hgrita

Petráék!!! Ez nagyszerű hír!!! Gratulálunk!! (mellesleg nekem reményt is ad, mert ha már most 3800 Blanki, akkor még nagyobb lesz, és így legalább látom,hogy meg lehet szülni egy babát 4 kg fölött is!!) Ügyesek vagytok!!!

Lányok volt itt táblázat, hogy Bpd meg ilyenekkel lehetett kalkulálni, nem is táblázat hanem link, ha jól tudom Manó tette fel, de nem biztos,megkaphatnám,mert most valamit nem értek, BPD nekem is mint Vikinek 96, de nekem AC -ra írtak 358-at akkor azt most elírták vagy mi, mert az több mint 10 cm, mi is az AC egyébként? Segítség????

Kép
babcika

Petrának szép nagy babája lett,jesszuska 4300 g :shock: :shock: :shock: .
Kicsit jó lenne leállni,mert lassan augusztusi babák topik lesz belőlünk. :wink:

Sztem Astrid is.......khmmm,ma még ő sem volt!!!!!
Nem tudom mentett-e el számot és értesít-e valakit!!!

sutimano76

Petra,Scooper is sok gratulációt küld nektek!!!!

sutimano76

ÉLJeN ÉLJEN PETRA ÉS SOMA!!!!!!!!!
végre végre!!!:D:D:D:D:D

Kép

Kép
móka:)

Babcika: én meg ezen röhgtem halálra magam ... :

"Én meg a tűzoltóságot nem bírtam összehozni a szolival. Mondom egy kemény tűzoltó szoláriumba jár, a nagybátyám be nem tenné a lábát, az olyan nem nagyon férfias ( bocsi ), de hát gondoltam, ha szolizik szolizzon," ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti: szegény Ati, biztos csuklik, egész nap ő a téma ... ismeretlenül is üdvözöljük !!! ;):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Igen, Astrid is erősen gyanús ... :) ....csak ő ugye nem adott meg elérhetőséget, meg semmit ... :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csajok megkérdezném, hogy ki vállalna el, hogy ha szülök küldhetem neki az sms-t, mms-t? Én már visszaírtam a számom, de nem nagyon tudtam köztetek dönteni, mindenkit szeretek, szeretnék értesíteni, de abból a lóvéból inkább veszek egy csomi pelust :P , így csak egy valaki marad, valaki a végéről. :roll:

Kép
babcika

Nagyon sok boldogságot kívánok Petráéknak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hatalmas gratula a Stribli családnak a nem is kis Somához!!!! :D :D
Vendég

[quote="babcika"]C írta:babcikasajok megkérdezném, hogy ki vállalna el, hogy ha szülök küldhetem neki az sms-t, mms-t? Én már visszaírtam a számom, de nem nagyon tudtam köztetek dönteni, mindenkit szeretek, szeretnék értesíteni, de abból a lóvéból inkább veszek egy csomi pelust :P , így csak egy valaki marad, valaki a végéről. :roll:

Én szívesen bevállalnám (mivel eddig senkiről sem tudósíthattam :oops: ), de majdnem egy napra vagyunk kiírva, így kiesek a pikszisből. :wink: Bár én a jövő héten szándékszom szülni legkésőbb. Éneklem is sokszor, Máté baba gyere ki ... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Viki
Indítás... azt bele kell kalkulálni, hogy esetleg a gyerek nem akarja... akkor csinálhatnak a doktorok bármit... :?
(nővéremnél ezért volt az első gyerek császáros... 41+5-nél indítoták... reggeltől estig nem hatott semmi...és a végén császár...)
Utána a kórházból átpártolt a Klinikára és többi gyerek simán megszületett... igaz, volt, amelyik 42. hét betöltése után... :wink:
Vendég

Nekem is jöhet... :lol:
Én nem fogok már szülni.... :wink:
Vendég

Megelőztetek a jóhírrel lányok! :)

Petra, hatalmas gratula, nagyon-nagyon ügyesek voltatok. Olyan boldog vagyok, mintha az én érdemem lenne. Valszeg a hormonok még dolgoznak, mert megint bőgök. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar: Majd mindenképp számolj be róla, hogy van Julcsi! Gondolom még ott van nálad a család...

Kép

Kép
hgrita

igen, csak jött az sms és ezt gyorsan meg akartam írni, de beelőztetek. :wink: Később jövök :)

KépKép
KépKép
madar

Jaaaaaaaaa és majd el felejtettem... :oops: :oops: :oops: :oops: drágaságom egyik lába fent a bordámnál bal oldalt.... másik lába lent a fejénél és szopizta a lábujját.... :) (valaki... már nem emlékszem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: régebb írta, hogy széttárva van lánykája lába... háát az enyim drága is egy kis céda.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
vikiviktor

Nagyon-nagyon gratulálok Petrának és a Stribli családnak, Somának és Apának!!
Ügyes voltál Petra!! Várunk a hírekkel!! Puszi!!

Lányok, 3. napja vizesedik a lábam :(
És ma igazán nyom a meleg, nem bírom, pedig nem szokott annyira izgatni, ááááááááááááá

Festés alakul, sztem holnap lesz kép, max szombat!

Megyek, visszaolvasok! Somát láttam, mert a lap tetején virított a hír :D

floranan

NA végreeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

DRÁGA "KICSI" SOMA!!! ISTEN HOZOTT A KINTI VILÁGBAN!!! NAGY GRATULA NEKED ÉS ANYUCIDNAK IS!!!!

Kép Kép
manósziget

Gratulálok Somababához! Petra de ügyes vagy!!!!! :) És milyen nagy!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Nagyon sok boldogságot Soma babához!! :D

Kép
lipót beatrix

Nos a nagy örömhírre,én meg megkaptam a babyhordozót,a járókát és a grátisz etetőszéket.
Egy kis segítséget kérnék,nem nagyon látok papírt a babyhordozón,hogy megfelelő-e a mostani jogszabályoknak a kocsiba?????.A fénykép alapján valaki tudna segíteni!!!!
Kép Kép Kép

sutimano76

Petra és Soma Apu! Szeretettel gratulálok kis Somához!! Ügyes vagy, hogy ilyen szép súlyú babát természetesen szültél meg!! :) Sok tejet, jó egészséget és boldogságot kívánok Nektek!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Egy kis naptár az augusztusi és szeptemberi szülinapokkal(pirossal jelölve a nagy napokat!!

1251389667.2255.doc

sutimano76

[quote="vikiviktor"]J írta:vikiviktoraaaaaaaaa és majd el felejtettem... :oops: :oops: :oops: :oops: drágaságom egyik lába fent a bordámnál bal oldalt.... másik lába lent a fejénél és szopizta a lábujját.... :) (valaki... már nem emlékszem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: régebb írta, hogy széttárva van lánykája lába... háát az enyim drága is egy kis céda.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

:shock: Szép kis póz!!!!!

sutimano76

Viki! Teljesen megértelek, hogy már nem nagyon szeretnéd kivárni a 2 hetet!! Hiszen Dóri már tényleg szép súlyban van!! HÚÚ de izgi lesz Neked a mostani időszak!!! :wink:

Babcika!
Én olyan jót mosolyogtam az álmodon!! De erről nem tehetsz!! :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Petrának nagy gratula kis "nagy" jövevényhez!!

t-pk

sziasztok:)))
hűűűű most tuti nem fogok tudni visszaolvasni:))) de látom azért bujkálnak kicsi manók kifelé a nagyvilágba :)

hoztam nektek pár kép mert egyrészt ollllllllan büszke mami vagyok:)))) másrészt meg tudom én is hogy örültem még anno imolaképeknek:)
szóval akkor dorka mozi start:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
dorkamartini

Hahó!

Próbálok akkor reagálni, de képtelen vagyok ennél többre, bocsi, le vagyok totál lassulva meg úgy sehogy nem vagyok:

Nekem védőnéni tök aranyos!! Akkor én szerencsés vagyok?? Én azt hittem, ez a normális!!

Dorka-baba is gyönyörű!!! A haja eszméletlen, imádom!

Haha, szoli nekem sem esett le :lol:
Vicger, nyákdugeeeessz!!

Erika, remélem a kis rugdosós picit lenyugodott!! :D

Boboka, akkor felhívom őket jövő héten, bár friss leletem nekem sincs!

Nézegetem a képeket!! Gyönyörű babáink vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luxornak gratula!

Bibi, Lillus jól behamizott, azta :D

Csíkok, :( :( az én pocakomat egy zebra is megirigyelné

Éjjel Apa véletlenül jól beletérdelt a hasamba (olyan hevesen fordult meg álmában, hogy a felhúzott térdével jól megrúgott), fájt is :( úgy megijedt még ma napközben is emlegette… mondjuk én is megijedtem :( , de szerencsére nem érzek semmi következményt… felvetette, h nem kéne együtt aludnunk… én próbálok neki inkább akkor hátat fordítani…

floranan

az a kis tappancs rugizott:)))

KépKép
dorkamartini

Dorka is gyönyörűűűűűű!!! De jó, hogy itt vagy!!!! :D :D
Az a tappancs!! És a huncut mosoly!!!!!! :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.08.27 17:27-kor.

floranan

T-pk: merre vagy??? ...készülsz a holnapi NAGY NAPRA, vagy csak neeeeeeeeeeeeeem máris szorítanunk kell érted ? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika: nincs ezen mit szégyelni, sőt ... :wink: :)
És jöhet nekem is az sms, én sem szülök ... sorshúzás???? :wink:

Rita: Julcsi teljesen rendben van, igazolodott, hogy inkább a stressz és az anyahiány, kistesó érkezése okozta a tüneteket ... szaladt felém a folyosón, hatalmas puszik, ölelések ... jól van... mondjuk azt érzem, hogy azért arra is vigyázni kell, hogy most meg ne kompenzáljunk túl, türelmesebb vagyunk vele, több figyelmet igényel, de azért az eddigi szabályok továbbra is szabályok kell, hogy maradjanak ... stb. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Dorka: olvadozok :) ... az egyik képen tiszta TE :):):) ... mesélsz majd a szülésről ? ... hogy vagy??????????

Kép

Kép
bibiesbrumi

Timi,Dorka mosolytól elaléltam,nagyon édi ő is,na fiús kismamik gatya felköt,mert tuti csajok jönnek a világra!!!!!!!!!
De jó hogy jöttél.Ha majd kicsit helyrerázódsz azért gyere mesélj,mert egyszer csak eltűntél,aztán már meg is szültél!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76os a nagy örömhírre,én meg megkaptam a babyhordozót,a járókát és a grátisz etetőszéket.
Egy kis segítséget kérnék,nem nagyon látok papírt a babyhordozón,hogy megfelelő-e a mostani jogszabályoknak a kocsiba?????.A fénykép alapján valaki tudna segíteni!!!!
Kép Kép Kép

Süti: a jogszabályoknak biztosan, ha be lehet kötni az autóba ... az európai törésteszteknek nem tudom, talán Manó tud segíteni ... vagy legalább jó lenne tudni a márkáját (a képen nem látszik, vagy csak én nem látom ... )

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,Römer.A kocsiba be lehet kötni,ez a kép van rajta!!!
Kép

sutimano76

Dorkaaaaaaaaaaaa, olllllan szééééééépek vagytok!!!!!!!!! :lol:

Kép Kép
manósziget

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,Römer.A kocsiba be lehet kötni,ez a kép van rajta!!!
Kép

Manó javítsd ki, ha nem így van, de én úgy tudom, hogy a Römer hasonlóan top kategória biztonságban , mint a maxi cosi !!! .... ha nem túl régi (mondjuk 5-10 éves modell), akkor egész biztosan jó!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti, vmi szám nincsen a hordozón? ECE R44/03 vagy ECE R44/04?? Ha ez rajt van, akkor ok, ha ettől régebbi (/02 vagy 01), akkkor nem jó...

Egyébként meg ki mondta hogy elviheted a járókánkat???? :shock:

Kép Kép
manósziget

a szülés .... hááát baromira fájt....:))) csak hogy bíztassak minden első babást:)) - de... olyan hihetetlen.. ma is csak ültem az ágyikója mellett és csak néztem mosolyogtam (álmában ő is) és folytak a könnyeim ..:)))
amikor észreveszem azokat a mozdulatokat amiket a pocakban is éreztem....egyszerűen nem tudom elhinni, hogy például az a kis pólyás kép fél órával a szülés után készült.....és, hogy előtte ez a kis tündér ugyanilyen valójában volt benne a pocakban....:)))

arra a kérdésre, hogy hogy vagyok....:))) háát :
az egyik percben a nyugalom mintaszobra aztán bőgök örömömben aztán páni félelem lesz rajtam úrrá, mit kezdek én egy ekkora csöppel.... aaaztán úgy érzem mindent megoldunk aztán rettegek, hogy mégsem :))))))

KépKép
dorkamartini

Petra, HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!! Szép nagy baba lett Soma!

Suti, az egyik legjobb márka a Römer, úgyhogy megnyugodhatsz!!

Kép
kata05

A Römer nagyon jó márka... ettől függetlenül meg kell, hogy feleljen a szabványnak, mert ha régi, akkor nem lesz jó. De sztem biztos jó.

Ja Süti egy narancssárga címkét keress rajta!

Kép Kép
manósziget

[quote="manósziget"]S írta:manószigetüti, vmi szám nincsen a hordozón? ECE R44/03 vagy ECE R44/04?? Ha ez rajt van, akkor ok, ha ettől régebbi (/02 vagy 01), akkkor nem jó...

Egyébként meg ki mondta hogy elviheted a járókánkat???? :shock:

a mienk is illlen ... micimacis aljzattal !!! :) ... ti meg a csúszdánkat vittétek el :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka, ismerősek az érzéseid. Nekem is sokszor eszembe jut még, amikor Míra megszületett én mit össze nem bőgtem.... olyan csoda ez az egész, hogy az egyik pillanatban még nincs, majd szinte a semmiből el kezd egy új élet kifejlődni, akit 9 hónapon keresztül valami izgalmas titokzatosság vesz körül... és egyszercsak ott van... és szuszog és téged akar és belőled van. Ááááá, nekem annyi... elmentem bőgni...

Ha csak mutatnák a tappancsfotót és kérdeznék kicsinálta... nem kellene sokat gondolkodnom. ;)

Kép Kép
manósziget

Na persze Brumi, mert eltűnt az ikeás zsiráfunk. ;)

Kép Kép
manósziget

[quote="dorkamartini"]a írta:dorkamartini szülés .... hááát baromira fájt....:))) csak hogy bíztassak minden első babást:)) - de... olyan hihetetlen.. ma is csak ültem az ágyikója mellett és csak néztem mosolyogtam (álmában ő is) és folytak a könnyeim ..:)))
amikor észreveszem azokat a mozdulatokat amiket a pocakban is éreztem....egyszerűen nem tudom elhinni, hogy például az a kis pólyás kép fél órával a szülés után készült.....és, hogy előtte ez a kis tündér ugyanilyen valójában volt benne a pocakban....:)))

arra a kérdésre, hogy hogy vagyok....:))) háát :
az egyik percben a nyugalom mintaszobra aztán bőgök örömömben aztán páni félelem lesz rajtam úrrá, mit kezdek én egy ekkora csöppel.... aaaztán úgy érzem mindent megoldunk aztán rettegek, hogy mégsem :))))))

Dorka: hatalmas simi neked !!! .. szuper mami leszel, a felelősség súlya pedig egyre könnyebb lesz, mert rájössz: igen, életben tudod tartani ezt a kis tündéri csomagot, akit a sors a gondjaidra bízott ... lehet, van nálad is egy kis baby-blues, majd elmúlik, ha továbbra is nagyon szorongsz majd, szólj, és megkérdezem a homeos dokinénit, mit ajánl ;) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hát sajna narancs cimke nincs rajta,ezért is nem tudom,de van rajta fajta,meg egy vonalkód szám,majd holnap felhívóm a römert és megkérdezem tőlük.Amúgy a kislány akié volt most 5 éves!!!

Manó ,ha a ti járókátok lenne akkor az álombabakocsit hoztam volna :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Dorka: gyönyörű ez a lányzó, megértem, hogy büszke mami vagy :)

Tényleg t-pk???????

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?