Új privát üzeneted érkezett!

vcsibe: maradt még belőle ha kérsz küldök. :D Tök jó. Híztam 6 kilót, a védőnő szerint ne egyek annyit, de basszus egy tányér kaját 2x-re eszek meg.. és max 3-4x eszem egy nap. Na akkor most mi van? Bence lenne 6 kiló? :lol: :lol: Na jó ez csak vicc.. bár annak elég rossz lenne. Viszont, ha ennek a 6 kilónak a java víz akkor cikiben vagyok, mert nem lesz 4 órás álomvillám szülésem megint. :cry: :cry: Szigorúan sótlanul kajálok, óránként iszom amennyi belém fér. Mit lehet még csinálni? :?

Twins: még mindíg drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Twins: nagyon drukkolok!!!!

Vcsibe: Köszi, hogy megírtad, mit mondott a dokid a görcsökre. szerencsére azóta nem igazán volt, csak nagyon enyhén egy-egy nap.

Sziszkó: Szupi a játszószőnyeg!
Kende baba is kapott már az egyik nagyijától. :-) Iszonyú drágák, nézegettem, mi akkor azt 7000-ért vettük.

Nitacska: Hol vetted a hálóinget? Valamit nekem is vennem kéne, nincs kórházba való cuccom...

Vizesedés?? Én pár napja kezdtem eléggé vizesedni. Időnként annyira fájnak az izületeim gondolom a nyomás miatt, hogy pl. alig tudom behajlítani az ujjaimat, megszorítani valamit... Nem valami kellemes, de már a vége közeledik!! :)

Én is tervezem homeopátiás bogyók szedését. Én mondjuk nem hallottam, hogy nem lehet a málnalevél teát más bogyóval szedni...
Van listám is, hogy miket lehet mikorol szedni, és hogy mennyit kell... Érdekel valakit? :wink:

Lili

Kép
édi16
 
 


Till üdv újra köztünk.

Vcsibe a Trófea nagyon jó hely mi is voltunk már ott,jó kis buli lehetett. :D
Szülőszoba látogatás úgy néz ki,hogy Én megyek .Mehetnénk akár együtt is ha gondolod.Legfeljebb kedd este vagy szerda délelőtt csörgök és megdumáljuk.

Kandalló: Én a 4-es mellett szavazok.

Twins nagyon nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

 
 

Nita írtam privit.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!!!!!!

Screen én már túl vagyok ezen a tenyésztésen.......sajna pozitv lett.....:((((

Csibe muti ár azokat a bibóvédőket........nagyon pofásak lehetnek......:))))

twinsmomma úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Édi itt nálunk egy kínai üzletbe vettem........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kicsike nem jött meg a privi.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Twins,nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


[b]Andi, nagy-nagy drukkkkkk nektek![/b]
Úr isten, lányok, amikor olvastam, hogy Andiék mennek szülni, először bőghetnékem volt, aztán remegni kezdtem...aztán vigyorogtam...megkezdődött a sor :? Lehet, hogy már azóta meg is születtek a törpik!

Szisz, a tegnapi nap nagyon fárasztó volt...az értekezletek után egy csomó feladatot még meg kellett csinálni, szegény utódom ráadásul egy csomó kérdésben még tök hülyén nézett...szóval leszívták az agyamat a végére teljesen. De Kristóf nagyon édes volt, a férfikollégák hangjára lelkesen ugrált (ez tök ciki, sose mesélem el apának), egyébként jól türte a sok ücsörgést. Igaz, hogy este csak feküdtem, felpolcolt lábakkal és csak vele foglalkoztam, amíg úszkált ide-oda...

Ginuska, Pattogó, nekem kifejezetten ajánlotta a Calciumot a doki, amikor a tüneteimet mondtam neki :roll: de mivel az volt az érzésem, hogy fingja sincs, hogy mitől van ez a nyugtalan láb és mitől lenne jobb, ezért aztán nem is vettem Calciumot...A Magne b6-ot viszont naponta-kétnaponta beveszem, ha eszembe jut...
Egyébként az aquanatal után jobb lett egy pár napig, bízom benne, hogy most is segíteni fog a mozgás.

Pocok, ott leszünk 8)

Svájc: ahogy Őzike is mondta, nyugaton az apukák olyan jól keresnek, hogy anyukák vagy visszamennek dolgozni és fizetnek baby sintért vagy horror drága magán bölcsit, vagy pedig anyuka úgy marad otthon, hogy nem kap semmi juttatást.
A barátnőm itt Mo-n dolgozik az ENSZ-nek, neki is ennyi szülési szabi jár, + 2 óra szoptatási munkaidő kedvezmény, ha visszament dolgozni...viszont a Telkiben szülnek és mindent fizetnek neki...

Lili, van valami hír h1n1 ügyben? most akkor oltassunk vagy ne oltassunk? Lesz pánik vagy nem?

Kép
kkia
 
 


Vcsibe,ez a bimbóvédő nagyon jó! :)

Kandalló......ne szomorítsatok lányok!Itt a panelben?Na ,de azért tőletek nem sajnálom!Jó keresgélést!

Ma úgy néz ki,végre vásárolgathatok a csomaghoz.Tegnap este olyat szambázott a pocimban a kisasszony,hogy alig győztem kapaszkodni.De sziszegni sem mertem,mert Pannit altattam közben.Aki egyébként egy tündér,mert napjában többször is ideszalad hozzám,és cuppanós puszikat ad a hasamra,És simogatja,meg mondogatja,hogy Tesóka!

A férjemet elküldtem vmi nagy szelet csokitortáért,és hideg üdítőért.Remélem siet vele.....

Kép
Kép
zanikó
 
 


kicsike megjött privi.....válaszoltam is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Twinsről semmi hír? Remélem jól vannak...

Kép
Kép
tündér09
 
 


Úúú nagy nyugodtan jövök, erre milyen hír fogad rögtön laptetőőn! :shock: :shock:

Andi nagyon szorítok Nektek ügyesek lesztek!! :D


Lányok
Most már szerintem télleg ideje lenne megbeszélni, hogy ki kit értesít. :roll: Én már beírtam, hogy Szilvit és Esztit, meg azt hiszem Sziszkó és Csilla is meg van már, jó lenne, ha most ,ár mindenki megjelölne valakit(valakiket). :lol:

A gmailes jelszót ma megváltoztatom,majd küldöm a priviket.

na mennem is kell,majd jövök

puszi,Moncsi
Vendég
 


Andi: Hajrá! Szorítok, sok-sok drukk megy tőlem is! :D
Nekem könnyes lett a szemem, ahogy belegondoltam(na persze az örömtől meg az izgalomtól). :wink:

Tegnap a férjem du. nem érezte jól magát, fájt a feje, meg hányingere volt, este meg hőemelkedése és rázta a hideg. Ma reggel jobban volt (lehet, hogy az esti Rubophen miatt), de most megnézte a szolgálatban, hogy van-e láza és 37,6 volt a hőemelkedése és megint rossza a közérzete.
Anyukám aki, eléggé pánikolós, sőt...rögtön azt mondta, hogy jajj, csak nehogy a H1N1 influenza vírus legyen, mert hogy a vejecskéjét is félti, de a babát azt még jobban. (Hozzátartozik az aggodalomhoz, hogy a férjem rendőr /közlekedési, ill. helyszínelő is/ és mindenféle nemzetiségű emberrel találkozik Balatonfüreden a munkája alatt.) Szóval szerintetek, ha elmegy a hülye, mert (szerintem az) háziorvosához, akkor neki ez meg fog fordulni a fejében?! Hmmm?!! Olvastam a tüneteket, háááttt...sajnos passzolnak, persze én nem vagyok ilyen pánikolós, mint Anya.

:)

Amúgy meg semmilyen influenza, vagy más betegség nem jönne jól mellettünk! :?

JA, és mind e mellett vannak rajtam kiütések, hurráá, még valami...:) és olvastam a neten a terhességi csalánkiütésekről, azt hiszem sikerült ezzel meggazdagodnom..., a bőrgyógyinak mutattam már a striákkal, meg ezt is megemlítettem, de nem reagált rá a picsa semmit.


Magzatmozgás számlálás:
Itt papírt adtak, hogy írjam a 6-18h-ig és x-eljem, ha a 20 mozdulatot eléri, na én erre pont tojok, mert nem tudom, hogy ami nekik nagy mozgás az nekem lehet, hogy nem meg éppen fordítva. Én tudom, hogy mikor szokott a Pantika mocorogni, én nem a reggel korán felkelek életritmust élem Ő általában du. és este aktívabb, mint az anyukája...akkó' most mi van?:D És szaladgáljak be a kórházba, hogy szerintem nem volt meg a 20(nagyobb) mozgás?! Szerintem be is költözhetnék akkor oda. :D

Köszike a költözéses gratukat!

Szép napot mindenkinek!
hajnalocska
 
 


Pocok
Köszi a címet! Ezek szerint a Jánoshoz közel van gyalog? Szeptember 1-n lehet találkozunk :D

Szilveeaa
Hát igen, nem tudom mi lesz...egyébként már volt úgy, hogy nyár közepe lesz a költözés, aztán kitolták okt 1-re. Talán tovább fogják halogatni ahogy a dolgok itt működnek..

[b]Twins[/b]
Sok sok erőt és kitartást! Minden rendben lesz!!!


Mostanra már én is egyre nehezebben mozgok, csak vonszolom magam az utcán :? Drukkolok hogy legyen még pár hetem :!: És nektek is drukkolok!

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Andi sok puszi, ahogy gondoltuk is, te kezded a sort :lol: Sok szerencsét, drukkolunk!!!!
ginuska
 
 


Móni akkor azért nem tudok belépni.......... :)
az én híremet Sziszkó hozza!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


azoknak,akik itt az utsó oldalon voltak ment a jelszó, aki nem kapott sikítson, és akiknek már van, azokat kérem, hogy terjesszék a sikítóknak. :lol:

kösziii
Vendég
 


Twins, nagyon drukkolok!

Lányok, most jöttem munkából, leültem a gép elé és az első bejegyzés, amit olvastam, hogy nagyon drukkoltok Twinsnek. Gyorsan meg is kerestem a Hsz-ét. Remélem minden rendben lesz velük.

Tegnap voltam dokinál, velünk minden rendben van, Ebi túl van a 2 kg-on. Egyenlőre minden leletem negatív, jól vagyok és remélem szept végiéig mindenképpen kihúzzuk egyben.

Hajnalocska, jobbulást a férjednek! Sajnos szerintem a háziorvosoknak ilyen nem jut eszükbe maguktól, figyelmeztetni kell őket.

Kandallók, gyönyörűek! Egyenlőre sajnos panelban lakunk, de ha költözünk gondolom pár évig még akkor sem lesz rá keret. Na nem baj, majd nagymami koromra...

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Juj Twinsmomma! Nagyon szorítunk és remélem minden rendben lesz.

Pattogó, eszerint nekem is fogynom kéne. Soha nem kajáltam ilyen egészségesen. Fénykoromban egy 32-es pizzát simán eltüntettem, de most... Egy negyeddel birkóztam csak meg... :( Gyümölcs megy akármennyi, de "rendes" kaja.... Hajaj.... :o

Vizesedés, tegnap a buli alkalmából előtúrtam néhány ékszert és meglepve konstatáltam, hogy a középső ujjamra való gyűrű éppen jó a gyűrűsujjamra.... :shock: Eddig fel sem tűnt... :?

Kicsike, rendben, legfeljebb hazafelé még bekukk valami bababoltba. :lol:
Ja, leszel majd a hírhozóm? Én meg a tied... Jó eséllyel lesz köztünk néhány hét, így szerintem ez jó lenne.

H1N1, én nem annyira szeretném, hogy terhesen beoltsanak... Valahogy nem olyan rokonszenves az ötlet...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Apropó hírhozás: hogyan lenne praktikus? Olyan hírnököt célszerű választani, aki már vagy "régen" túlvan rajta vagy aki még utánunk van? Bocs, ha hülye a kérdés...de utánam már nem sokan vannak :roll:

Kép
kkia
 
 


Twins: Mennek a drukkok!!! :D

Kérek jelszóóótttttttttt... :)
bobóbaba
 
 


Kkia: Ha gondolod, én lehetek a hírhozód, mert maximum majd Apa írja ide be helyettem... :D
bobóbaba
 
 


Kkia
Nekem küldheted nyugodtan, én úgyis október nagyon elején szülök. :wink:

Csilla
megy :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, csak érdeklődnék, hogy nem-e érdekel valakit egy új nania kerekes hordozó???
Ha valakit érdekel írjon privit!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Lányok. Twins kinek üzen? Vagy kitől tudjuk, meg, hogy minden oké-e? :roll: Remélem minden oké velük.

Én kinek üzenhetek? :D :D :D

Nekem a vizesedésről azt mondták, hogy azért nem jó, mert akkor a méhszáj is vizesedik és emiatt bazinehezen tágul. :?

hajnalocska: jobbulást a férjednek. :)

most mindha apadt volna ez a h1n1 őrület nem??? :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó
Nem tudom kinek üzen. :roll: Pont az előbb gondolkodtam, hogy ha estig nem jelentkeznek küldök neki sms-t.

Te is küldheted Nekem ha gondolod. :lol: :lol:

Itt meg most kezdődik a h1n1 őrület. :roll:
Vendég
 


Twins, nagy drukkok!!!!!!!!

Kép
screen
 
 


lányok,

valaki léccci küldje el a gmail-es jelszót!!!
köszi!

Kép
screen
 
 


Vcsibe az jó lenne mármint a szerdai nap. :D :D
A híhozásnak is örülök nagyon,hogy hozhatom Rólatok a hírt és Te is Rólunk akkor ezt megdumáltuk.Ha véletlenül egyszerre szülünk,és egymás mellet fekszünk akkor is írjak sms-t? :D :D
Nagy lenne nem?? :D :D


Pattogó Én szivesen hozom rólad is a hírt ha gondolod. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Egyfolytában Twin-en jár az eszem...ha írsz neki sms-t Monica, akkor biztosan örülni fog neki. Tuti volt már, hogy császárral szülnek?

Bobó, Monica, köszi, akkor nektek üzenünk :wink:

Kép
kkia
 
 


akkor monicának és kicsikének üzenek jó? bizti ami bizti.. :lol: :lol: :lol: Csak nem fogunk egyszerre szülni.. :lol: :lol:

monica: én nem láttam nála a tábliban telefonszámot. Vagy csak kiszúrta a szemem?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Screen
Ment a jelszó!

Kkia
Okés. :lol:

Pattogó
okés, csak kiszúrta a szemed. :lol: :lol:
Vendég
 


Monica köszönöm a jelszót.
Nita köszönöm a képet és,hogy megveszed.
Pattogó,Vcsibe köszönöm a bizalmat Én is nektek fogok írni.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


TWINS! NAgy drukk!

Kérek jelszót!!!!!!!!

Én is a végén kullogok! Kinek üzenhetek majd?????
Vendég
 


Én is kérek szépen jelszót!

Kép
kkia
 
 


Köszi Moncsi, megjött a jelszó!
Vendég
 


Pattogó,Vcsibe elírtam a tel számomat a gmailen,de már kijavítottam. :D :D :D :D :D

látom beindult a hírhozó láncreakció :D
Ha valakinek nincs hírhozója ,és úgy gondolja Én bevállalom.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


köszi a jelszót :-)

Ki is írtam a hírnökeim telefonszámát...

Kép
kkia
 
 


Én is vállalom a hírnökséget!

Hűha! De közel van most ...

Twinsnek nincs tel száma fent, csak mail címe....
akkor várunk....

Ikreseknél 33 hétnél is megindulhat a szülés???


Megcsináltam a tejfölös háztartási kekszes sütit. Zselatint elbénáztam, de az íze.....bocsi a cukrosoktól! nagyon tuti!!!!!
Vendég
 


kicsike,

ha nem gond, akkor beírtalak hírnökömnek :)

Kép
screen
 
 


sziasztok.......
kicsike nagyon szivesen!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


monica,

köszönöm a jelszót :D

Kép
screen
 
 


Monica: Köszi a jelszót!

Ha gondolja még valaki, nyugodtan beírhat engem hírhozónak. :D
Remélem Twinsről mielőbb megtudunk valamit, mert nagyon izgulok értük én is! :)
bobóbaba
 
 


szerintem amint tud jelentkezik!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok!!!!!
Én is kérek jelszót!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sztercsi!
Én szívesen lennék a hírhozód,de most látom,csak pár nap van köztünk! :roll:

Andi!
Jujj de izgi!Drukkolok Nektek nagyon!!!!!!!!

Nem gondoltam volna,hogy azért ilyen hamar megszüli Andi az ikreket! Tényleg,a 33.-ik hétben nem korai még nekik???? :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!!

Megjött az elveszett bárányka. :oops: :)
A nyaralás nagyon jó volt, kipihentük magunkat ........
Ezen a héten kezdtük a fiammal az oviba szoktatást. Hááááttt nehéz lesz, neki is- nekem is. De ez az élet rendje. Ma megpróbáltam egy kicsit ott hagyni, de nagy volt a sírás. :cry: :cry: Holnap már erősebb leszek (remélem) és lelépek.

Az utolsó oldalt olvastam csak vissza....

Twins!
Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!
Hihetetlen hogy meglesz a topik az első babája, vagyis babái! :D

Vizesedés!
Sajna engem is utolért! :( A bokáim estére olyanok mint az elefánt lába. 3 hét alatt híztam 3 kilót, de ez szinte csak víz. :cry: Az arcom is kezd torzulni már, így a nyaralási fotókat legszívesebben törölném amin én vagyok.

Nita!
Szerintem én Téged foglak értesíteni ha eljön a nagy pillanat. :wink: Persze ha nem baj. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok Kedves Lányok!

Andi anyukája vagyok...

A vártnál korábban, de teljesen egészségesen megszületett Lucas és Sophia :lol: :lol: :lol: :lol:
Lucas: 2340g és 45cm
Sophia: 2210g és 43 cm
Mindkét baba jól van. Megfigyelésre kerültek csak a NICU-ra (koraszülött intenzív). Ha minden jól alakul, holnap már Andinál lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Császár volt.....

Én holnap reggel indulok hozájuk. :wink:
Vendég
 


Most nyomtam be egy kakaós csigát! :P Naon jólesett! :oops: :lol:

Ginus!
Amit felraktál két kép közül nekem a második nagyon tetszik! :lol:
Látom csajszik,akkor egyértelműen megszavaztátok a 4.-es kandallót! :wink: Tolmácsolom páromnak,és megfűzöm,hogy ez legyen! :lol: Amúgy neki is ez tetszik! :wink:

Sztercsi!
Megnézem a képet,amit felraktál,mihelyst megkapom az új jelszót! :wink:

Szilveeaa!
Azért én még nagyon kíváncsi vagyok a Ti kandallótokra is!Képek kérek! :lol: Persze,csak ha ráérsz!Nem sürgős! :wink: :lol:

Csibe!
Akkor a kollégák kitettek magukért! :lol:
A bimbóvédőről raksz képet?Biztos ari! :lol: :lol: :lol:

Édi!
Engem érdekelne,hogy a málnalevél teát mikortól lehet inni és napi mennyit? :roll:

Zaniko!
Párod gyorsan hazaért a tortával és az üccsivel? Jó volt bűnözni,mi? :P :lol: :lol: :lol:

Hajnalocska!
Hol jöttek ki rajtad a kiütések? :roll: :roll: :roll:
Fasza baz ilyen bőrgyógyász! :shock: :?
Barinőmnek azt mondta védőnője,hogy minden nap egy időben kezdje figyelni a magzatmozgásokat és nézni,hogy 10 rúgás mennyi idő alatt van meg! :roll:
Úgy látom mindenhol más a szitu! :shock:
Párocskádnak jobbulást kívánok!!!!! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


ANDI!
GRATULÁLOK A BABÁKHOZ!!!!!!!!!SOK TEJCSIT NEKTEK!VIGYÁZZ MAGADRA ÉS A BÉBIKRE!!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Andi, Drága!!!

Hatalmas gratula a babákhoz!! Jó egészséget és rengetek tejcsit kívánok!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: