Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti: valahogy nem is illet volna a barna Ati nekem a képbe. :oops: :)

Mabe: muti az ülőkét. Fotót kérünk arról is. :)

KépKép
KépKép
madar

Petra hajráááááá!

Lányok, ki kell, hogy ábrándítsalak kaja ügyben, mert szülés után jön a menzakaja, mert nem hinném, hogy bírom majd idővel-energiával... :(

De addig próbálok finiket főzni a családnak, mert alapból szeretem csinálni!

Lotti tegnap óta akkorákat rúg-öklöz, hogy azt hiszem besz*rok a fájdalomtól. Azt hiszi a drága, hogy még van helye. Közben azt sem tudom, melyik belső szervem hol van éppen, remélem azért szülés után visszatalálnak a helyükre :lol:

Kép
arvaerika

[quote="v.andi"]S írta:v.andizerintem Petra babázik,de az Istvánban 2 órás az őrzés.

Andi: Petra nem az Istvánban szül :shock: ... a Balaton mellé költöztek, és azt írta, 8 perc a kórház ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Mabe: már látom, köszi. Mindjárt alaposabban megnézem. :)

Erika: előbb-utóbb biztosan visszatalálnak. :)

KépKép
KépKép
madar

Brumi,micsoda étvágya van Lilinek :shock: Ez még az én diétás lelkemnek is sok volt olvasva is Kép Kép Kép Jó csendes pihit nektek délutánra.

Madar,nagyon ügyes Veronika,hogy már mérhető mennyiséget eszik.Olyan sok erőt ad nekem az,hogy ilyen zökkenőmentesen és jól megy minden nálatok.

Mabe,szerintem kamerázzátok be a lakást,hogy onlány lehessetek Mollival

Kép
v.andi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="v.andi"]S írta:v.andizerintem Petra babázik,de az Istvánban 2 órás az őrzés.

Andi: Petra nem az Istvánban szül :shock: ... a Balaton mellé költöztek, és azt írta, 8 perc a kórház ... :shock:

Basszus,tényleg.Milyen szőke vagyok?!!!!!!!!!
bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

[quote="arvaerika"]L írta:arvaerikaotti tegnap óta akkorákat rúg-öklöz, hogy azt hiszem besz*rok a fájdalomtól. Azt hiszi a drága, hogy még van helye. Közben azt sem tudom, melyik belső szervem hol van éppen, remélem azért szülés után visszatalálnak a helyükre :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Neked is polip van a pocakodban :?: :?: :?:

Kép
v.andi

El is felejtettem írni,azoknak,akik velem egy irányban laknak.
Fóti Cora 10 éves,és rengeteg akció van.Plüss rugik 699 Ft. Még nem láttam élőben,csak az újságban.

Kép
v.andi

Atesz szolival kapcsolatban én is a másodállásra gondoltam,Látszik hogy festett barna vagyok(tudjátok ez a mesterséges inteligencia :lol: ).Na de le se tagadhatnánk a kismami voltunkat!!!!!

Hoppppácska Mabe,a fenti hsz-ből lemaradt a kép!!!!! :wink: figyelünk!!!!!!

Brumi,azta ennyi hova fért a kistörpébe??????

sutimano76

[quote="mabe86"][ írta:mabe86img]http://hu.fotoalbum.eu/images1/200901/78110/334589/00000013.jpg[/img]

Mabe! Ez a kép egyszerűen SUPER!!! Nagggggyon édess!!!! :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Basszus, úúúúgy viszket a hasam, mintha soha nem mosakodnék!! Pedig de!! Állandóan vakaródzom!!! És már csíkok is jelentek meg rajta, kb. 4 napja... :cry: Pedig eddig megúsztam...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Hát igen Peppino a stria mikor kijön akkor viszket,kenegesd,nekem a milupa is jó volt,de most a babylove-s olajom van.

sutimano76

Süti: még jó, hogy Te résen vagy. :)

Andi: Nálatok is így lesz. :)
méééé nem vagyok én most otthon? Gödöllő véletlenül pont a fóti Cora irányában van. :roll:

Peppino: vakaródzás nem egyenlő mosakodás :) bocs :lol: húúú, én is izgultam a vége felé, hogy ne legyen semmi a pocakon, mert úgy, de úgy viszketett ... megúsztam. :)

KépKép
KépKép
madar

ja és akartam két fotót feltenni ... na, íme

Kép

Kép

majd teszek fel nyitott szemmel is. :)

KépKép
KépKép
madar

Hűűűű,de szép és jó kislány itt valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na persze ha jóllakott,nemcsodálom hogy így durmolt!!!
De mivel résen vagyok,így azt is látom kedves Móni,hogy te nem vagy rajta a képeket :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

sutimano76

Madár!! Még mindig gyönyörűűű a pöttöm Veronika !!! :) De jó Neked, hogy megúsztad a striákat!!

Süti! Eddig én is megúsztam, állandóan kenegetem a Milupával (már kb. 2 hónapos várandós korom óta), de úgy látszik, hiába... Akkor most még ki kell bírni 2 hét viszketést... :roll: :roll: :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

De édes és formás Veronika!!!!!

Kép
arvaerika

Bibi ez nem biztos, hogy összenövés, de tény, hogy nagyon jóban vagyunk és inkább néznek minket testvéreknek! :lol: Mindent meg tudunk beszélni. Eddig náluk laktunk a férjemmel, Peti is nagyon szeretett ott lenni. Soxor volt, hogy én fent a szobában ő lent beszélgetett szüleimmel.
És mint Mabe, mi is beszélünk van, hogy naponta többször is. Már csak azért is, mert én Üllőn vagyok ő meg ott a kerületben, ő ment el a receptemért is. Így nem kell felmennem feleslegesen. Férjemnek meg hazafelé úgyis útba esik és így elhozza. De említhetném, hogy itt nem lehet csirkemellett kapni, mert amit lehet órákig főzöm se lesz puha. Így ő szokta megvenni nekem azt is. Szóval nagy segítség! Bár azt nem hiszem, hogy takarítani fog itt, mert azt nem hagynám. :lol: :lol: Azt szeretem magam csinálni, de ha nagyon nem megy, majd Peti.
Csajok csináltam albumot. Még nincs sokminden fönnt, de a konyha már látszik, meg a szoba amilyen volt. Igaz sok emberrel, de elfelejtettem átrendezés előtt fotózni. Így a szülinapomkor készült képekből válogattam, akkor még függönyünk sem volt. :lol: :lol: Majd pótolom még a szobáról a képeket.
bex13

Madar: Most megint olvadozom, olyan békés, nyugodt szépség!
Peppino, nekem nem viszket, de pár napja piros pöttyök jelentek meg. :shock: :shock: és mivel tegnap este nagyon feszített mindenhol én is gondoltam rá, ne most jelenjenek meg...
bex13

Na, mi most keltünk a délutáni szunyából. :oops: Pontosabban Andris aludt mellettem 2 órát, én olvastam, lent az alagsorban meg verik szét a lakást. :x :roll: Remélem max egy hét alatt befejezik, mert "egy picit" hangos.

Mabe: Milyen édes Molli ezekben a szuper cuccokban! :lol:

Madar: Veronika olyan mint egy porcelánbaba! Annyira, de annyira szép vonásai vannak. Mondjuk egy Julcsi kaliberű kiscsaj után csodálkoztam volna ha másképp lenne. :wink: 8)

Én jól megvettem a Stria elleni krémet, kb az első két hónapban használtam, azóta nem. :oops: De szerencsére nem lett (eddig) vonalkás a hasam. :wink:

Szoli: Én is nagyon szőke vagyok akkor (gesztenyebarnának álcázva), mert én is azon gondolkodtam, hogy hogyan passzol egy szolizós hapsi Vicgerhez. :wink: Meg mindig azon gondolkodtam, hogy éppen hazaért és már rohan is a szoliba, mondom, szép! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Csajok: annyira izgulok Petráék miatt, hogy nem tudok aludni, kijöttem Lilla mellől ... de még semmi hír felőlük ...

Süti: ami bement Lillába, az nem sokkal utána ki is jött kb ... nem részletezem inkább ... majd megtudod :):):)

Móni: annyira szép ... :):):):)

EL SEM HISZEM, HOGY HAMAROSAN mindenki BABÁZIK !!! :)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sütikém, nagyon figyelsz. :wink: Majd pótoljuk ezt is. :)

peppino, Rita, Bex: szerintem ez genetika. Peppino, ne hibáztasd magad. Amit lehet, megtettél. Én Julcsival mindent és mindig kentem, semmi, most nagy néha, ha eszembe jutott, aztán most így is megúsztam.

Rita: szoli :) jó kis lavina indult el szegény Ati felé :wink:

Bibi: én is így vagyok, itt ülök és 5 percenként nézek rá a gépre, még szerencse, hogy Veronika tényleg ilyen jó csaj. Ő így segít Petrának és Somának. :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, csak érdeklődnék, hogy nem-e érdekel valakit egy új nania kerekes hordozó???
Ha valakit érdekel írjon privit!

Kép
Kép
sz.niki

Bex: megnéztem a fotókat a pic-en. Teccc :) :) :)

és megnéztelek Petra Téged is ... Soma ott még pociban ... és most ... ?????

KépKép
KépKép
madar

Madar, tüneményes kicsi lánykád van!!!! Szerintem tiszta Julcsi :)

Szoli: meséltem Atesznek :lol: :lol: :lol: Jót mosolygott rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra már tutira babázik :) :) :)

háááát csajok.... most kényes témát feszegetek: ha Atesz már csak hozzám ér, és úúúúúúúúgy, tehát nem plátói gondolatokkal telve már attól kőkemény.... a hasam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye nálunk most jó kis szünet volt, kb 2 hónapos, mert sokat görcsöltem khmmm utána khmmmm.... Na, szóval evvan :oops: :oops: :oops: :oops: Asszem vagy oltári hiányom van, vagy oltári hiányom van :oops: :oops: :oops:

Tesómtól kapott Luca egy 15 részes babaruhaszettet :) :) Mindjárt megmutatom :)

vicger

Móka: Nálad is új fotókat láttam, a paparazzi ... nagyon csinos vagy :)

Aranynapról valami hír?

Tara, Viki??? Boboka, Te is azt ígérted, hogy nem tűnsz el. Hahóóóóó!!!!

Velem lesz tele az oldal ... de ez Petra lelkén szárad. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kép

vicger

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Madar, tüneményes kicsi lánykád van!!!! Szerintem tiszta Julcsi :)

Szoli: meséltem Atesznek :lol: :lol: :lol: Jót mosolygott rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra már tutira babázik :) :) :)

háááát csajok.... most kényes témát feszegetek: ha Atesz már csak hozzám ér, és úúúúúúúúgy, tehát nem plátói gondolatokkal telve már attól kőkemény.... a hasam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye nálunk most jó kis szünet volt, kb 2 hónapos, mert sokat görcsöltem khmmm utána khmmmm.... Na, szóval evvan :oops: :oops: :oops: :oops: Asszem vagy oltári hiányom van, vagy oltári hiányom van :oops: :oops: :oops:

Tesómtól kapott Luca egy 15 részes babaruhaszettet :) :) Mindjárt megmutatom :)

Kriszti: lehet, attól (is) vagy ilyen zizi ??? :) ... könnyen lehet ... én is görcsölgettem, így nálunk is más módozatok vannak ... sajnálom, mert utána ugye még pár hétig semmi, de nekem rögötn keményedett a pocakom, ahogy belekezdtünk ... Lillával ilyen nem volt: vele utolsó pillanatig, és semmi probléma nem volt ... mennyire különböző tud lenni 2 terhesség ... :shock:

várjuk a képeket !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

véééééééééééééééééééééééééégre sikerült visszaolvasni a két nap termését.... :shock: :shock: :shock:

Móni, Imola, Dorka.... csudaszép babákjaitok vannak... :)

Anna... az anyja-nagymama kapcsolatot nagyon jól megfogalmaztad.... kár, hogy én anyósom nem ül gép elé... igazán elolvashatná.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Petra T-pk... Tisz... mennek a drukkok....

Szoli... én is szőke... de jelentem nekem előbb leesett... csak nem tettem szóvá... de azért igazán lennék Krisztinél most légy a falon és nézném, hogy röhögi szét magát.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó... buszos sztori durva... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: érzéketlen buta emberek.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Bex... olyan jó, hogy anyukád fiatalos (enyim anyu is... igaz nem jár bőrkabiba.... :) )

Bocsánat, de többre nem tok reagálni....

És akkor egy kicsit rólunk.... Tegnap este uhu:

BPD: 96
AC: 247
HC: 336
FL: 72
MAGZATVÍZ: norm.
BECSÜLT SÚLY: 3400 gr :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ezt most gyors elküldöm... vérnyomit kell mérjek... s félek, hogy elszáll..... :) folyt. köv....
vikiviktor

Kriszti: de szép cuccok, én is kérek.

Viki: na, csak emlegetni kell. "Légy a falon" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dóra sem lesz apróság :) :wink:

Most kicsit kiszállok, mert Julcsi és apa 5 perc múlva itt lesz, ideiglenes családegyesítés ... megpuszilgatom, megölelgetem a nagylányom. :)

De este jövök és addigra Somának is itt kell lennie. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,végreeee,képek.Gyönyörű Veronika.Azért a Pic-ra kérünk olyat is,amin Te is rajta vagy :wink:

Kriszti,nagyon szép a babaruha szett.Atin meg jót mosolyogtam,remélem elment és vett magának egy szoli bérletet :lol: Este jönnek haza a nagyok!!!!!!!

Kép
v.andi

Folyt. köv.....

Doki bácsi nagyon aranyos volt.... megvizsgált... előtte mondta, hogy nyugodtan megrúghatom... de egy kicsit lehet, hogy már fájni fog... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: hááááááááááááááááát erősen kellett koncentráljak, hogy tényleg ne rúgjam meg.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és tatatatam bejelentette, hogy bő 2 ujjnyira nyitva a jól felpuhult méhszájam.... (jaaaaa két hete még semmi sem volt...) a pláne az egészben, hogy én ebből semmit nem éreztem.... se keményedés, se jósló.... ezt meg is mondtam neki... Hááááát ilyen fejet vágott... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Én meg bejelentettem neki, hogy iszom a málnalevél teát.... Erre ő megkérdezte: hogy az mire jó?! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (aszittem majd jól kiröhög...) én meg mondtam neki, hogy mire... azt mondta semmi akadálya igya továbbra is.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt mondta, hogy szerinte könnyen fogok szülni...
:lol: :lol: :lol: :lol: A próféta szóljon belőle!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noooo aztán kezdte sorolni... ha elfolyik a magzatvíz... vagy fájások jönnek... vagy egyszerűen úgy érzem, hogy beakarok menni... és talizni akarok vele akkor azonnal induljunk és dobjunk neki egy sms-t, hogy elindultunk.... ő várni fog.... :)

Azt mondta szerinte megindul babó a hétvégén... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DE ha mégsem... akkor hétfőn vagy kedden fél 2-re menjek be, mert az sztk-ban megszeretne vizsgálni.... és szól előre, hogy ha szeretném akkor kicsit fájdalmasabb lesz a vizsgálat... és segít babónak elindulni... :)

Tudom, most sokan el fogtok ítélni... :? :? :? :? mert a baba döntse el mikor akar indulni... DE babóm egészséges... szép súlya van... nem bánnám ha ide kint hízna nagyobbra... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Úgyhogy... most várok, hogy Dórababa beinduljon.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apika meg a tegnap hallottaktól becart... nem mondja... de éjjel nem bírtam tőle aludni... nem hagyott... :shock: :shock: :shock: :shock: ahányszor megfordultam... pisilni mentem.... annyiszor kérdezte meg, hogy "indulni kell?????????????" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma meg délelőtt ultra magas volt a vérnyomim... 3-szor jött haza a melóhelyről.... :wink: :wink: :wink: szegénykém nagyon parázik... és félt!!!!!
Vérnyomim már jó.... :)
vikiviktor

Én most szétröhögtem magam! :lol: :lol: Ez a szolis dolog nagyon tecc!! Én már vágtam az elejétől, hogy hova megy ilyenkor... DE! csak azért mert előző topikomban volt egy csajszi, akinek férje biztonsgái őr volt... Írja: pája most jött meg a szoliból. Hmm mondom de jó neki... majd többször is. Aztán láttam róla képet... nem volt egyáltalán barna! :o mondom akkor biztos ott dolgozik... de minek egy szoliba biztonsági őr??? Ááááá és ekkor esett le a tantusz!!! :lol: :lol: Szóval én se különbözök tőletek. (és én mestersgesen butítom magam ;))

Kép Kép
manósziget

Viki! Egy arany pofa te apid!!! Nagy simi neki!!!! :lol: :lol: :lol:
De akkor ezek szerint érted is már lehet most izgulni!!!!!

Kép Kép
manósziget

Manó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én melírozott szőke vagyok... ezek a reménycsíkok.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nyáron kiszívja a nap... s beszőkülök.... úgy néz ki terhességtől duplán is.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Manó... esemény esetén smst írok neked.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: addig itt leszek... ha máshogy nem olvasóban.... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Ingáztam :oops: aszerint 09.11-én fog Ákos megszületni... :roll: 8.-ánál volt egy kis bizonytalanság először, aztán végül nem lett, de 11-nél egyértelmű igen volt a válasz! Na, ezt most jól megjegyzem magamnak és kíváncsi vagyok mi lesz...

Kép Kép
manósziget

Manó: Pedig szép kis nap lesz szeptember 8! Akkor leszek 33! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2009.08.27 15:32-kor.

Kép

Kép
hgrita

Még mindig semmi hír Petráról ... remélem, minden rendben és nem lett végül császár, ahogy tartott tőle ... vagy. ha lett is , akkor is már túl vannak rajta, és jól vannak !!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Viki: én tökéletesen megértem, hogy ezzel a magas vérnyomival és lábdagadással (te már jó régen küzdesz vele !!!) szeretnéd, ha Dóra megérkezne hamarabb ... és valóban, legjobb, ha magától indul, de nálad azért ez a vérnyomis dolog is közbejátszik ... dokid jó fejnek tűnik, bízd oda magad !!! ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hát Kriszti én ennél is pirulósabbat írok,nekem elég a pocikeményedéshez ha a tv-ben látok egy teljesen lightos jelenetet,sajna apa továbbra se volt kívános,így megint jó ideje ....csak barátok vagyunk!!!!

Viki szép méretek!!!!!Én nem ítéllek el ,de inkább hagyd hogy Dóra döntsön!!!!!!!Hidd el akár most akár fél kiloval szülöd,mindkét esetben a fájdalom ugyanakkoralesz......oké én se szültem még,de ezt már többen mondták,sőt sógorom édesanyja azt mondta ,hogy 3.gyereként a 3 kg alatti fiát nehezebben szülte meg ,mint a 4.ként a 4 kg fölötti lányát!!!!!!!!!Ráadásul lehet Dóra se úgy müködik közre ha erőltetik,mintha maga jönne!!!!

sutimano76

Viki :) dehogy ítélünk el :) A babó akkor is akkor fog elindulni, amikor akar ;) Olvastam egy csaj blogját, két naponta indították szegény babót, csak nem volt hajlandó kijönni /nem volt túlhordás/ Szóval azért ott van ám kőkeményen az Ő akaratuk is :)
Te Apikád egy édespofa :) :):)

Nekem asszem távozóban a nyákdugesz....

vicger

Vicger: Hova ez a rohanás? :wink: Vagy gondoltad szép kis ajándék lenne a nagyoknak a kis Luca? :wink: Én is akarok távozó nyákdugeszt... :oops:

Kép

Kép
hgrita

Kriszti, már te is?????????????? :shock: :shock: :shock:

Hú lányok, mi lesz itt a napokban!!!! De hahó azt ugye tudjátok, hogy még csak augusztus van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
manósziget

Hú de türelmetlenek lettetek!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti de sietsz,de sietsz,még 3 heted lenne!!!!!!!

Mondom én,átrendeztem a nappalit,hogyha apa hazahozza a járókát,már rögtön a helyére kerüljön,Na nem nagy dolgot,csak egy kis asztalkát,meg a számítógép asztalt húztam arébb!!!!!

sutimano76

Süti: Mondom, te is arra gyúrsz, hogy beelőzz! :wink: Bútorhúzogatás, na persze. Én ma csak WC-t, konyhát és fürdőt takarítottam és mindjárt teregetek. Mindezt nagymamis üzemmódban. És nem használ. :wink:

Kép

Kép
hgrita

JAaaj, Petra mi van mááááár?????

tényleg ha ez így megy majd, h mindenkiért csak izgulunk és izgulunk, akkor mindenki pikpak megszül :wink:

gyors bejelentkezés, felteszem a kaját, s jövök...
vacsoravendégeink lesznek, úgyh kicsit pörgök:)

ctg: Mór baba nagyon aktív (ezt eddig is tudtam:))
méhösszehúzódások vannak, de semmi rendszeresség nem figyelhető meg, szülésre nem utalnak..

-volt a hivatalos véleményezés:)

hát akkor ma (is) mulatunk:)

Petra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
móka:)

" Stribli Soma Kornél ma 15 órakkor sírva meglátta a nagyvilágot!:) (4300 g és 56 cm ) szeretettel üdvözlünk mindenkit!és köszönjük a drukkokat! természetes úton ment, és megérte :) Stribli család "

Kedves újdonsült Stribli család!

Szívből gratulálunk: Soma-baba, isten hozott !!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Rita, én tényleg szinte semmit csináltam,de illusztálom,mert úgy se hiszitek:
Az 1. képpen a kisasztalka bekarikázva amit áthúztam onnan ahova a számítógép asztalt tettem,ez a 3. kép.A 2. képen meg a számítógép asztal volt helye,ide kerül a járóka. Remélem érthető voltam!!! Kép

sutimano76

Halihó!

Látom Petráékról semmi hír :( Remélem azért minden ok!

Veronika gyönyörűséges, ahogyan Imola is!!! Jó az a baba ülőke, először a bili jutott róla eszembe

Szoli! Én meg a tűzoltóságot nem bírtam összehozni a szolival. Mondom egy kemény tűzoltó szoláriumba jár, a nagybátyám be nem tenné a lábát, az olyan nem nagyon férfias ( bocsi ), de hát gondoltam, ha szolizik szolizzon, :D

Kriszti és többiek, szerintem én fogom vinni a pálmát :oops: ügyben. Totál rá lennék kattanva, csak félek is, mert mi van ha beindul a szülés, hiába a zuhi a doki látni fogja,hogy mit csináltunk :oops: :oops:

Ja és ma álmomban is már ezzel voltunk elfoglalva, és közben előkerült a nyákdugó én meg ráparancsoltam apukára,hogy abba ne merje hagyni , na ez a durva álom ,rendesen szégyelltem magam mikor felkeltem. :oops:
Szerintem apuci is csak azért nem kezd már neki az altáji borotválásomnak, mert annak tudjuk mindketten,hogy mi a vége, és már ő is félt, meg a lánykáját is. :oops: :oops:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?