Új privát üzeneted érkezett!

Mabe: nagyon-nagyon drága :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Aztaaaaaa Petra :shock: :shock: :shock: .....Te tényleg onlány szülsz :lol: :lol: :lol:
Drukkolok nagyon Neked és Somának,szuperek vagytok!!!!!!

Kép
v.andi

Mabe,na erről van itt nagyban szó kérem szépen!!!! :lol: :lol: :lol: Köszönjük a képeket.Az a türkiz virágos ruha,kész vagyok tőle.Imádom ezt a két színt,és Mollinak nagyon jól áll! :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Hajrá Soma, Petra!!!! :) :) :)

Madar
szoli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabe Molli csudaszééééééééééééééééééééép!!!!!!!!!!! :) :) :):)

mezítlábazás: félreértettetek, semmi bajom nincs a mezítlábazással, én is voltam gyerek, s írtam is, hogy jót is tesz, na de mindennek meg van a helye és ideje :) S most itt azért volt a bősz sika, mert mentek bőrgyógyihoz /szemölcs lett a talpán/ . Na, hát ha tudom, hogy x.-én viszem talpat mutogatni, akkor azért igyekszem fehér ember gyerek kinézetet varázsolni neki, s ehhez hozzá tartozik a talp is :lol: :lol: :lol: nem lett volna semmi baja, ha x-1. nap szandiban van, nem mezítláb :lol:

Függönyt mostam, először kézzel... de ... most égek, olyan fekete lett a víz, mint az éjszaka /gyerekszoba függöny, egész nyáron nyitva volt az ablak, s viszonylag forgalmas útra néz/ szóval vágtam be a gépbe, hogy biztosan tiszta legyen.... hát tök ciki bakker...... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Gyanús vagyok magamnak, állandóan wcre járok, bár nem hasmenésem van, frankón keményedek, görcsölgetek.... azért még pár napot maradhat a csajszi.....

Csak felületesen olvastam, bocsi, hogy nem reagáltam mindenkire, most önző korszakomat élem :oops: :oops:

vicger

Sziasztok!

Reggel 8-ra mentünk a kórházba, most értem haza...Ki vagyok merülve, de ígérem, visszaolvasok, amint bírok...
Most csak egy gyors helyzetjelentésre futja...

Szóval..

Volt NST, csatolom a képet, véleményezzétek légyszi, nem merem elhinni, hogy esetleg tényleg vannak már kisebb fájások. Eddig egy egyenes volt az egész 0 és 20 között:
Kép

Aztán volt UH, Bendegúzzal minden oké, kb. 3300 gramm BPD 92, szóval nem túl nagy baba. A doki szerint inkább a méhem sovány (?kicsi?). De nem tuti a császár, nem is jegyeztek elő rá.
Méhszáj 2100-as.
Az alacsony trombocitaszámom miatt levettek jópár kémcső vért, néznek mindenféle értéket, hogy kiderüljön az oka.
A vérvétel eredményekért holnap kell visszamennem, szombaton (szerencsére munkanap), meg hematológushoz kell mennem, utána aneszteziológus (ha esetleg mégis császár lenne, legyen tőle is szakvélemény), majd terhespatológia szakrendelés.
Megmondom őszintén így a szülés előtti utolsó előtti hétre más terveim voltak :roll: mindegy, ha menni kell, megyek :-)

De legalább a doki alapos volt. :-) ennek azért örülök.

Na, majd jövök, csak most lemerültek az elemeim :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Petrának nagy drukk!!!!

Köszönjük :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Szezso
Nyugi! Már tökéletes időben vagytok :wink: (nézzed csak Mollit :wink: )

Egy megállapítás: gyerekemnél nem alakult ki még a tárgyállandóság fogalma... azt hiszi, hogy a cicim eltűnik, ha nincs a szájában... :cry: :wink: :wink: :wink:
Vendég

PETRA DRUKK DRUKK DRUKK!!!

Mabe, oooolyan ééédesek vagytok!!!

Rohanok, mennem kell ctg-re.... csak nem bírlak itt hagyni Benneteket!!:D:D

Kép

Kép
móka:)

Áááááááá gyönyörűűűű ez a kiscsaj!!! És azok a nagy szemek!!!! A türkiz ruha meg levett a lábamról! Végre egy csajos darab, ami nem rózsaszín! :)

Petra is nem semmi ezzel a közvetítéssel!!! Mondom én hogy jó kis csapat vagyunk! ;) Úúúúgy izgulok értük!

Kép Kép
manósziget

Szezso.... pedig nyugodtan elhiheted, hogy az alsó görbe nem a napi hőmérsékletet mutatja. ;)

Kép Kép
manósziget

Szezso,örülök,hogy jól alakul minden.Nem lesz császár,miért is lenne.Bendegúz pedig se nem kicsi,se nem nagy,pojó!Majd megnő idekint.NST-hez én nem értek,a sajátomat sem tudtam értelmezni. Alig várom a keddet,hogy a dokim elmagyarázza.

Mabe,egy hozzászólás egy képben kiegyezhetünk Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Van ám kiegészítő is a ruhához :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Vendég

Mabe,na látod és milyen aranyos képeket adtál,hát csodálatos a kislánykád!!!Molli becenév nekem is tecc!!!!A képektől meg olvadozok.

Régen volt egy Luxor nevű társunk,sajna csak egy-két hsz-ig jött,de mivel egy a dokink és közel lakik ,mi tartottuk a kapcsolatot.Jelentem tegnap este császárral megszületett Viktória,52 cm és 2650 g-mal.Jelenleg még inkubátorban van,de remélhetőleg 13-kor végre láthatja a picilányt!!!!!
Ígért fényképet,ha hazaértek!!!!

Hát ez a Petra tényleg nem semmi,bár nem onlány,na de ez se semmi közvetítés!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="v.andi"]
írta:
v.andiMabe,egy hozzászólás egy képben kiegyezhetünk Kép Kép Kép

Ilyen sokat kellene írnom? :roll: :wink:
Vendég

Molli.... Imolát másként nehéz becézni :wink:
Vendég

Petra, Te aztán tényleg online vagy. :) Drukk ezerrel ... nem sokára érkeznie kell a hírnek ... le sem fogok cuppani a netről

KépKép
KépKép
madar

Mabe, Kép eszem megáll.Nagyon édes!!!

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76
Régen volt egy Luxor nevű társunk,sajna csak egy-két hsz-ig jött,de mivel egy a dokink és közel lakik ,mi tartottuk a kapcsolatot.Jelentem tegnap este császárral megszületett Viktória,52 cm és 2650 g-mal.Jelenleg még inkubátorban van,de remélhetőleg 13-kor végre láthatja a picilányt!!!!!
Ígért fényképet,ha hazaértek!!!!

Gratulálok neki! Mennyi időre született? Miért kellett inkubátorba tenni?
Vendég

Mabe: nem baj, csak gyűjjjenek azok a Molli fotók, akár több oldalon is. Annyira szép és kiegyensúlyozott baba, látszik, hogy jó helyre született :) ... és ez a cucc :lol: 8)

Kriszti: értjük ám ... :) én nem gondoltam Rólad, hogy bajod lenne a mezitlábazással ... valamiért pont Rólad ez eszembe sem jutott
:wink:

KépKép
KépKép
madar

Most értem a türkiz ruha képekhez,hát ez nagyon cuki!!!!!!!!!
Osztom Andi véleményét:
[quote]M írta:abe,egy hozzászólás egy képben kiegyezhetünk

Szezso,drukkolok,hogy minden rendben legyen,jesszus mennyi fele kell menned.

Scoopernek fehérje volt a vizeletében,de a vv laborja negatív,még a cukorra várnak.

Mabe,cicifüggőség :lol: :lol: :lol:

Ha minden jól megy szombaton jönnek netet bekötni,remélem akkor jobb lesz!!!!!!Csak alapcsomit kértem 2500-ért,de korlátlan csak a le és feltöltési sebessége gyengusz,de hogy ez mit fog jelenteni,nem tudom,ha gáz majd váltunk a kövi csomagra!!!!

Kriszti,nem a patyolatban laktok nem????????Nálunk az ablakpárkányok is kívánnak egy kis puccolást,de majd akkor kapják meg amikor hazajöttünk és kifeküdtem a 6 hetet.Remélem Berni ha segíteni nem is fog ,de hagyja majd,hogy rendbe tegyem a most elhanyagolt dolgokat!!!!

sutimano76

Süti: nem ismertem Luxort, de így ismeretlenül is gratulálok neki.

Enyim gyerek alszik :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

Most értem a türkiz ruha képekhez,hát ez nagyon cuki!!!!!!!!!
Osztom Andi véleményét:
[quote]M írta:abe,egy hozzászólás egy képben kiegyezhetünk

Szezso,drukkolok,hogy minden rendben legyen,jesszus mennyi fele kell menned.

Scoopernek fehérje volt a vizeletében,de a vv laborja negatív,még a cukorra várnak.

Mabe,cicifüggőség :lol: :lol: :lol:

Ha minden jól megy szombaton jönnek netet bekötni,remélem akkor jobb lesz!!!!!!Csak alapcsomit kértem 2500-ért,de korlátlan csak a le és feltöltési sebessége gyengusz,de hogy ez mit fog jelenteni,nem tudom,ha gáz majd váltunk a kövi csomagra!!!!

Kriszti,nem a patyolatban laktok nem????????Nálunk az ablakpárkányok is kívánnak egy kis puccolást,de majd akkor kapják meg amikor hazajöttünk és kifeküdtem a 6 hetet.Remélem Berni ha segíteni nem is fog ,de hagyja majd,hogy rendbe tegyem a most elhanyagolt dolgokat!!!!

sutimano76

Madar
Most enyim is.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Döbrögi hasat evett magának és kinyúlt.... :wink:
Vendég

Mi lenne ha a 296.-oldalon 1 Molli - 1 Veronika kép lenne felváltva végig? :lol:
De felőlem most is kezdhetitek! ;)

Jövő héten meg Zsófival ontatjuk a sok Matyi és málna képet! És hát Dorkáról se feledkezzünk meg. :lol:

Meg aztán jönnek az új babafotók is addigra!! jaj, de várom már!!!

Kép Kép
manósziget

Én nem emléxem Luxorra... de azért nagyon gratulálunk nekik!!! Sok-sok tejcit!!!

Kép Kép
manósziget

Luxorna nagy gratula.Miért kerül inkubátorba a pici?

Szerintem a pic-án a babaalbumot kellene bővíteni :wink: :wink:
Jobb az,ha oda pakoljuk a képeket.A betolakodók elől. :roll: :wink:

Kép
v.andi

[quote="manósziget"]M írta:manószigeti lenne ha a 296.-oldalon 1 Molli - 1 Veronika kép lenne felváltva végig? :lol:
De felőlem most is kezdhetitek! ;)

Jövő héten meg Zsófival ontatjuk a sok Matyi és málna képet! És hát Dorkáról se feledkezzünk meg. :lol:

Meg aztán jönnek az új babafotók is addigra!! jaj, de várom már!!!

Én benne vagyok... :lol: :lol: :lol:

Sőt... addig nem lesz Molli-kép, amíg a többi babáról nem látunk... :wink:
Vendég

Lassan Somáról is meg kellene érkeznie az első fotónak. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Döbrögi has :lol: :lol: :lol:
Nem is mondtam, Veronika már mérhető mennyiséget szopizott ma .. ügyes nagylány :)

KépKép
KépKép
madar

Imola!

Molli cica igazán haláli kiscsaj, eszméletlen aranyos, csinos, ......

Te pedig bátor, ügyes anyuka vagy, ezt mondogatom már a tesómnak közel 3 hónapja, hogy a gyereket így is lehet "tárolni" ( bocs :D), ő csak háton fekve tárolja a kis keresztlányomat, aki ezt nagyon únja, és hisztizik miatta, pedig lehet így ültetni is, és a hordozóban is ellehet fél órácskát, a babakocsit is meg lehet kicsit emelni egy 11 hetes babánál. És látszik is Molli bébin,hogy ezt igazán élvezi.

Sok gyerekes anyukák, nektek is ez a véleményetek?

Kép
babcika

Hát amikor még ide irogatott,akkor nem tudták pontosan megállapítani,hogy mikor fog szülni,ami akkor furi volt,mert nem korai terhesség volt.Elvileg 2-3 hét múlva szült volna,de mivel a lepény 2.fokban volt érett,és teljesen a méhszájon volt,ráadásul tegnap el kezdett vérezni,így mentővel kórház,és a doki rögtön megcsászározta.a babát a biztonság kedvéért tették az inkubátorba,Luxor úgy tudja ,hogy minden okés,de sajna tegnap csak épp hogy megmutatták neki,és azóta nem látta!!!

sutimano76

Sziasztok!

Petrának mennek a drukkok!
Dorka tényleg szép és jó sok haja van!
Mabe, tényleg nagyon cuki ebben a ruciban...
Anna, Bibi egész egyszerű magyarázata van a vonalzónak. Anyu jobban ért a géphez, mint én. És amikor csinálta én gépen nagyon carakodott is és nem is akartam ezzel foglalkozni. Viszont így mindenki és én is látjuk, hogy is állunk. Volt egy másik is, ahol törpe volt, de nekem ez jobban tetszett így visszatette ezt.
Nem nagyon használom másra a gépet, csak olvasok és írok. Barátaimmal is főleg mailezek. Rettegek attól is, hogy eltűnnek a fotók róla, amik nincsennek is meg máshol. Le kéne mentenem őket cd-re...
Süti hol vagy? Ja már látom, megvagy Te is.
Andi kaptál már választ fiacskádtól? :wink:
T-pk, Tisz, nektek holnapra mennek a drukkok. Húú, csajok egyre izgibb a dolog.
Móka ctg után jelentkezz!
Erika örülök, hogy Balcsi jót tett. Az nekem is mindig segít. Ott ki tudok kapcsolni kicsit.
Manó, képek még nincsennek még nem csináltam meg. :oops:
Kriszta sajnálom az éjszakát és Ateszt is, ilyenkor gondolom ő is nyűgősebb. Nem tom miért valahogy mindig jobban tiszteltem őket, mint pl. rendőröket, vagy akár a mentősöket. Bocsi.
Madar sok puszi Julcsinak és persze Veronikának is. Tényleg, hogy fogjátok becézni? Bár így a legszebb, enyim név is akkor tecc, ha kimondják, de lusták rá, mert hosszú. Várjuk a képeket!
Szezsó én sem érteni görbékhez.
Többektől bocsi, nem emléxem másra.
Én éjszakám... már második napja 3 körül alszom el, 5-kor meg már másodszor voltam fennt. Gyerekem nem tom mit művelt még sokáig, de csak reménykedek, hogy nem fordult meg.
Hívtam sztk-t, valami gyulladás van azért nem múlik viszketés, kaptam krémet. :(
bex13

Petrának még mindig szorítok én is!!! :lol:

Kép
babcika

Madar!

Bocs szita az agyam, de Julcsinak jobbulást, szerintem is lelki eredetű inkább a dolog, ölelgesd meg nagyon. Majd cserélünk tapasztalatot, mert szinte egyidősek a gyerkőceink.

Ja és nem Te vagy az egyetlen, aki szolit nem szolgálatnak, hanem szoláriumnak gondolta, és én nem is jöttem rá magamtól, csak tőled. Kriszti biztos jót nevet rajtam- tunk!!! :D

Kép
babcika

Ejha!Zajlanak ám az események!

Petra: Hatalmas durkkok mennek!!!+++++++++++++

Veronika,Imola és Dorina is csudiszép kiscsajok!!!!
Már nagyon kíváncsi vagyok Matyira és Málnára is! :D
Vendég

Akarom mondani drukkok! :D :D
Vendég

Elküldve: 2009 Április 02 Csütörtök - 17:14

--------------------------------------------------------------------------------

Szia mindenkinek Még új vagyok, de ha minden igaz, akkor én is szeptemberi. Ja és Uzsokis, Halász dokis. Jövő héten megyek AFP-re, eddig minden rendben velünk.
Ti kihez jártok, milyen a dokitok?
--------------------------------------------------------------------------------
Luxor

sutimano76

[quote="babcika"]J írta:babcikaa és nem Te vagy az egyetlen, aki szolit nem szolgálatnak, hanem szoláriumnak gondolta, és én nem is jöttem rá magamtól, csak tőled. Kriszti biztos jót nevet rajtam- tunk!!! :D

Jelentem én is azt hittem,hogy szolárium,pedig tudtam mivel foglalkozik Kriszti férje :oops: :lol: :lol: :lol: Még gondoltam is magamban,milyen jó színe lehet,ha ennyit szolizik Kép Kép Kép

Bex,nem kaptam még sms-t,de biztos nincs is nála telefon.Majd este.Sajnálom a gyulladást,a krém biztos használni fog.

Kép
v.andi

Babcika: én nem tudom, én csak 1 gyerekes vagyok ... :) ... én szívesebben látom a pindurkámat fekve az első 6-8 hétben, illetve a babaerszényembe én is beteszem majd, ami ugye nem vízszintes ( a méhben sem úgy voltak, viszont ott más volt a közeg, máshogy voltak körbepárnázva :) ... de valóban egy 11 hetest már bele fogok én is tenni a pihenőszékbe .... viszont ugye autós hordozóba addig is kerül majd, de csak a szükségesség erejéig ...

remélem, ezzel senkit (Imola főleg téged!) nem bántok meg, de én nem fogom ültetni ilyen pici korban ... egyébként tényleg úgy tűnik, Mollinak tetszik :):):)

Bex: értem már :) ... ti másként vagytok összenőve anyuddal, én ezt így érzékelem :) ... nekem hasonló a tapasztalatom anyukámmal, mint Ritának: első unoka volt Lilla, és anyukám nagyon vigyázott, hogy véletlenül se akarjon a "helyembe" lépni, és állandóan jó tanácsokat adni, csak, ha én kérdeztem a véleményét, akkor mondta (és sokszor kérdeztem, sokszor meg nem ... :) ... jó volt, hogy az első 2 hétben itt volt, jó lett volna, ha a közelben van, de nálunk másak az adottágok ... sajnos :(

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="madar"]D írta:madaröbrögi has :lol: :lol: :lol:
Nem is mondtam, Veronika már mérhető mennyiséget szopizott ma .. ügyes nagylány :)

Ügyesek vagytok,csak így tovább!!!!!

sutimano76

Móni: mennyire nagyon ügyesek vagytok a szopival, de jóóóóóó :)

Szoli-téma: én is szoláriumnak gondoltam, de én tovább kombináltam ... Kriszti írta, hogy fodrász is, és hogy gondolkodik másodálláson: na, azt hittem, egy szoliban van, másodállásban, tehát én közelebb voltam picit az igazsághoz, mert azt gondoltam, dolgozik ... :roll: :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bex: lehet ezt éjszakának nevezni? :roll: Talán néhány nap alatt kifáradsz annyira, hogy sikerül egy jó nagyot aludnod. Nekem az utóbbi hetekben már így volt.

Babcika, Andi: jaj, de jóóó, mennyugi .... :) már azt hittem, hogy csak nekem van ilyen női agyam :oops: :wink:

lina: menjenek a durkkok is, hátha gyorsabban jön akkor Soma :lol:

KépKép
KépKép
madar

Bibi: még jó, hogy szóba került ez a szoli téma .... :lol: :lol: :lol: Kriszti, Te meg a hasad fogod a röhögéstől, igaz?

KépKép
KépKép
madar

Én nem itélem el azt, ha rövid időre kitámasztom a gyereket a kanapé sarkába... :wink:
A környezetemben közel 30, 10 éven aluli gyerek van... :wink:

(bátyám 4, nővérem 5... férjemék 6-an vannak testvérek... mindenhol 3-4 gyerek van legalább... :wink: )
Vendég

És akkor még nem is mondtam, hogy kaptunk egy szuper ülőkét... amit már nagyon korán lehet használni... (Ny-Eu-ban, USA-ban nagyon elterjedt)
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eszem megáll csajok :D :D :D :D milyen kokszos férjem lenne már, ennyi szoli után :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval a szoli- szolgálat :D egyébként nem jár szolizni, csak szaunázni :)

Molli csajszi nagyon dögös abban a türkiz cumóban! Naggggyon édes!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Petra vajon már babázik? másfél óra már eltelt ;)

vicger

Vendég

Szerintem Petra babázik,de az Istvánban 2 órás az őrzés.

Kép
v.andi

Csajok: nem jött tőlük semmi, de gondolom, nem ez lesz az első dolguk, hogy nekünk sms-t írjanak :):):) .... reméljük, hogy már örülnek egymásnak, és majd jelentkezik ...

én most elviszem Lillát alukálni, lehet, én is ledőlök vele, mert a főzés teljesen kikészített (és péntekig NEM szülhetünk, nincs a dokim :shock:

Lilla az előbb bevágott 2 nagy tányér pulykanyak levest, húsival, csigatésztával főtt répával, karalábével, csak lestem ... utána kért tejet :shock: .... hideg tejet, azt is ivott 2 kisbögréjével ... éééés meg is lett az eredménye: olyat trottyolt, hogy nyakig caros lett, alig bírtam kivakarni belőle ... :) ... de így már nyugodtan viehetem alduni, nem fog erre felébredni ....

Szóval: ha felkeltünk, jövök, és remélem, addigra híreket is hozok Petráról !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?