Új privát üzeneted érkezett!

hello csajok,

Panndi, lányok meseszépek! Te pedig gyógyulj meg!

Úgy látom kezd becsúszni a tejmizéria... :? De mindenre van megoldás!

Gyöngyi, akkor biztos emiatt az elmélet miatt tesz a FP 3 játékot a pihiszékekre! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Igen,büdinek is büdi....de Iza isza...hát legalább nem válogatós :roll: :lol:

annus11
 
 


Panndi, a szemműtét már biztosan behozta volna az árát (amennyit ezekre a kontaktkütyükre költenem kell), de nem merem... Mindig eszembe jut, hogy akkor miért szemüveges minden szemorvos? :? Egyébként voltak a műtét után fájdalmai a férjednek? Mennyi idő alatt regenerálódott?

Adri, ja-ja, három a játék :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Sziasztok!

Anita! Láttam a blogodban,hogy van bloglistád. Azt hogyan kell feltenni? Nekem nem sikerült. :(

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Gyöngyi: azt hiszem, kedden műtötték, aztán péntekig minden reggel vittem kontrollra, addig nem látott, meg nem tudta kinyitni a szemét, meg elég sok fájdalomcsillapított elfogyasztott, aztán péntek reggel már ki tudta nyitni a szemét, szombaton meg már felkelt, borotválkozott, stb :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma 8.15-kor keltem :) Igaz, éjjel felébredtem vagy 3szor, Bogi feszengett meg kalimpált. Mostanában olyan nyugtalanul alszik... holnap megkérdem a dokit, mi miatt lehet ez.

Játékok - hát Boginak a járóka is tele van... de mivel nem látja mindet, meg egyszerre csak egyet stíröl, így elvan vele.

Épp most ringattam el, nem akart most cumival elaludni. Édes, mikor kummant ilyenkor be ölben :)

Könyvek kapcsán, én a bookline-ról szoktam rendelni, minden könvre van asszem 15 vagy 20% kedvezmáéyn, néha extra akciók is vannak, és át lehet venni a városban több helyen személyesen is a könyveket.

Na én még fagyóból nem olvasztottam ki tejet. De jó, h mondjátok, mert tuti öntöttem volna ki, h megromlott :wink: :)

Annus,
örülök, h javul a helyzet!
Amúgy ez a hülye időjárás tuti megviseli őket.

Ti az órá átállításakor majd toltok pl. a fürcsi stb. időpontján?

emese1979
 
 


Zsuzsi!
Minden ilyet szintén az elrendezésnél tudsz beállítani!!!A modul felvételnél van ilyen amúgy!!!Tudod feljön az az ablak és ott keresd meg.Van egy olyan h bloglista!Ha más linket akarsz kitenni akkor meg link lista!Egymás alatt vannak!!!!Remélem megtalálod! :wink:

Na írtam a blogomba végre a pelusokról!

annus11
 
 


Emese!
Huuu,ez eszembe se jutott...na addig még sok idő van,szerintem majd megszokja....Én inkább azon filóztam hogy ugye télen tök későn kel a nap,és ilyenkor az ember tök sokáig képes aludni!(szegény uram ilyenkor sötétben és hidegben jár be melózni hajnalban :( )Na és a babók???Észre veszik ezt vajon?Hogy később lesz világos és hamarabb sötétedik????

annus11
 
 


Annus, Zsófit anno nem izgatta ez a dolog, és olyan korán keltünk... ő most lett "sokáig alvó", már képes hétig is aludni, de nagyon sokáig 3/4 5-kor keltünk :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!

Fáradt vagyok én is, Blanki ma megint ébredt f4-kor, enni 5-kor evett, de így én f4-től f6-ig fent voltam. Aludnék!!! Nem 'tom, h fáradtságtól-e, de pulzusom is tök magas volt. :(

Panndi, lányok :D

Emese, h milyen előrelátó vagy, óraátállítás következményei! Azt hiszem, h majd ahogy adja a helyzet, úgy csináljuk. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok, mi még nyaralunk, meghosszabbítottuk a nagyszülői vendégszeretetet:)Mondjuk, mesélhetnék, volt egypár összetűzés a szülői és nagyszülői kompetenciák meghatározásakor, meg hogy házitej forralatlanul nem való ám gyereknek... :? :?

Gyöngyi, sajna nem minden szemprobléma orvosolható lézerrel, pl a tompalátás tuti nem, meg sokan azt mondják, lehet hogy jó dolog, de a késői hatásával még nem vagyunk tisztában, mi lesz a műtött szemmel 30-40 év múlva, nem kipróbált fiatal módszer még, sok doki ezért nem ajánlja fiataloknak...

Büdi fagyasztott tej: A fagyasztás hatásárá a tejben lévő enzimek nem szűnnek meg működni, bontják a tejzsírt, ezért büdi, de nyugodtan odaadható, ha elfogadja a bébi.

Kép
Kép
zili
 
 


Emese, mi folyamatosan toljuk előre a fürcsi időpontját. Fél 10-ről ma már fél 8-nál járunk. Kb. fél órákkal haladunk előre, mert azt vettem észre, hogy így nem olyan sok a változtatás egyszerre. Egyébként én azt vettem észre, hogy enyimgyereknek igen fontos a sötét és világos kapcsolata. Sötétedéskor már álmosodik, de amint megneszeli, hogy odakint világos van, már nem is aludna legszívesebben. Ezért sötételünk a szobájában. Teljesen.

És Panndi, mi a francot csináltatok 3/4 5-től :?: :shock: És mikor feküdtetek?

Most mostam és a ruhák kiterítésénél vettem észre, hogy 17 azaz tizenhét darab hosszú ujjú bodyt vásároltam Marcinak a héten. Mintha csak azt kéne felvenni télen... :roll: bár a mi 26 fokos lakásunkban lehet nem kell felé adni semmit.

Kép

Kép
adraci
 
 


adraci: 17 body :lol: Jó lesz az :)

Mit csináltunk? Én rengeteg kávét ittam, és nagyon nagyon nagyon vártam Zsófi délelőtti alvását :lol: Akkor még ebéd előtt aludt egy órácskát, hát nekem az maga volt a megváltás. De sokszor reggel nyolckor már túl voltunk a sétán, a bevásárláson, mostunk, stb :)
Vendég
 


Ja, cserébe fél kilenc fele aludt :)
Vendég
 


Vanni: köszi a képeket, megkaptam! :)

Én is gondolkodom a szemműtéten, de majd csak a harmadik szülés után (ha lesz).

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, mitől függ, hogy lesz-e harmadik?
Vendég
 


Adraci, 17 body! :lol: :lol: :lol:
Most olvastam a blogot. :lol: Jó témát hoztál fel Gyöngyi!!!!!!!!!
A tej,katasztrofális helyzetben van nálam. Már a 2. evés után is pótolni kell. :cry: :cry: :cry: Jajj,mi lesz így?????A fagyóm nekem nem olyan gazdag,mint Annusé sajna. :cry: :cry: Szerintetek ez lehet összefüggésben azzal, hogy időnként pecsételgetek??? :oops: :oops: :oops: (bocsi) Szóval lehet, hogy meg akar jönni ésa azért nem akar működni????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja akartam írni, hogy vettem Aventes cumisüveg fogót. Olyan ügyi,most tanítom vele inni. :lol: Mindig megpróbálja megfogni az üveget, így gondoltam,akkor hajrá, az üveg még túl vastag neki,ez jó lesz. Most is evett vele, és aztán alig akarta elengedni, hiába ürült ki,ő csak döntötte fölfelé,meg sikkantott,mikor el akartam venni tőle. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,
enyimbébinek is volt egy "nagyevős" időszaka, pont mikor 4 hónapos lett. 1-2 hétig tartott csak, aztán elmúlt. Lehet, h van egy 4 hós növekedési ugrás is? Mi pont anyuméknál voltunk vidéken, amikor ez történt, én akkor ráfogtam arra, hogy a jó, friss levegőn biztos éhesebb, de ezek szerint nem egyedi a jelenség... Én akkor a "szárazra szívást" úgy akadályoztam meg, hogy 1,5-2 óránként mellre tettem a bébit (vagyis ébredés után azonnal + a következő alvás előtt is, amikor már kezdett nyűgi lenni - így az altatás problémája is meg volt oldva).

Kép

Kép
zsüci
 
 


Pandi: elsősorban anyagi kérdés. Elvlileg már ezt a két gyereket sem "kellett volna" vállalni, nem tudom, hogy a semmire lehet-e még egy harmadikat is. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: most pusszantottam be egy "kis" csirkemellet mozzarellával és paradicsommal. Fogalmam sincs, mit egyek vacsira... Ötlet?

Kép
Kép
tinu
 
 


Én úgy tudom 3-4 hós növekedési ugrásról szoktak beszélni (gondolom a szórás miatt :) Egyébként én is úgy etetek most, ahogy Zsüci. Viszont pár napja mindig van minikaka fürdés előtt, ami rendesen zöld színű. Olyan mintha stikában salátát enne a gyerek. Ez nem lehet túletetéstől?

Egyébként FRONT VAN? Egy-egy óra altatással fél-fél órát aludt eddig. Elcserélték a gyerekemet.

Kutyafüle, nagyon ügyes Riki! Mindig elfelejtem, hogy ő is már 4 hónapos.

Adraci, én is a nagy őszi ruha beszerzésen dolgozom. Na de 17 body?:lol: És az a legjobb, amikor az ember rájön, hogy minden body ujja így mintás meg úgy mintás és nem illenek a rugikhoz, aztán mehet beszerezni sima fehér bodykat, vagy egyszínű rugikat és fokozhatnám még :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi,
Bogi is extra nyűgös, eddig kétszer szopizott kb. 5-10 percet, járókban 5 percnél tovább nem volt el, ölben nyafi, cici nem kell... most nagy nehezen bealudt...

emese1979
 
 


Tinu, szereted a tzatziki salátát? (reszelt uborka, natúr joghurt, kis feta, kis fokhagyma, vagy anélkül). Én imádom csirkével, hallal, rántott husival, akármivel....nyami.

Gyermek elaludt, most fő az ebédem. Ma spagócát fogok enni.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi: spagócát? Az mi? Szeretem a tzatzikit, de most nincs itthon hozzávaló. Viszont van itthon paradicsom. Á, nem tudom. Igazság szerint az a bajom, hogy gyakorlatilag nonstop édességet, szénhidrátot ennék. Na meg gyümölcsöt esetleg, bár a dinnyeszezonnak már vége. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na Iza meg minthaáttérne a 4 óránkénti evésre...Evett 5kor,9kor...és még mindig nem éhes...pedig már 11kor felkelt,azóta itt nézelődik,meg zenét hallgatunk...ciciben szerintem szinte semmi nincs...Amúgy amikro felébredt akartam neki adni...2 szívás után eltolta...én nem tudom szoptatni ha nem éhes :(

Nálunk a 3-4 hós növekedési ugrás úgy néz ki h 3tól 4 hóig :lol: :lol: Mindenben túlteljesítünk :lol: :lol: :lol:

Tinu!
Férjed még mindig nem talált melót?

Huu,én még be akarok szabadulni a turiba...bár a múltkor elég jól bevásároltam....na majd meglátom...

Kutyafüle!
Iza tök jól fogja az üveget is,olyan cuki!!!Szépen két kézzel,még dönti is ha kell! :wink: Riki is nagyon ügyi már!

annus11
 
 


spagetti :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi! Mi az a spagóca?... :oops:

Kép
szkitty
 
 


bocsi.. nem frissítettem az oldalt... :oops:
ok. :)

Kép
szkitty
 
 


Szia Kitty!!!!
Mi van veletek,nagyon el vagy tűnve!!!Mindjárt suli,várod már mi?! :wink: :lol:

Gyöngyi :lol:

annus11
 
 


halihoo

nagyon meleg van! igy csak a kovi etetes utan megyunk kirandulni ilyesmi. tegnap normafanal voltunk!! nagyon jo ido volt ott. Boronak hangja nem volt, nezelodott vegig, meg evett meg magyarazott! csomo terhes no volt :lol: meg szinte akik voltak meg mind gyerekkel!! piknikeztek :P
meg voltunk vasarolni is!
Eszto, altalaban amit meglatok :lol: etelt is itthonra, meg ruhat :oops: egyebkent ha vkit erdekel a gyongyosinel a plazaval szemben van egy zokni nagyker!! van vagy 200fele gyerek zokni ..... es akkor lehet keveset mondtam!! meg harisnyak, minden szinben, mintasak is stb. en csak amultam bamultam! hihetetlen olcso!! vettem 188ft-ert tapados talpu 100%pamut zoknikat.. minden baba zokni 100% mondjuk :D akkooor vettem telire is zoknikat, jo vastagok!! annyi cuki mintas van........ szoval sztem olcso! ha vkinek kozel van erdemes benezni! vettem neki harisnyat is. olyan okos voltam! bele se fer :lol: :lol: ugyhogy majd ma elugrunk meg venni nagyobbat..... :roll:

en meggylevest szeretnek ebedelniii, csak meg apat kikuldtem sparba h hozzon! mert elfogyott. napi 1et siman megeszek, vagy dinnyeset.. vagy ilyesmi :lol: :roll: rakatt :roll:

Gyongyi, parom nagymamaja megmutette a szemet nemreg! igaz mar 80korul jar :lol: de megunta a szemuveget..... hat brutko h lat.. mindent elolvas total messzirol!!!!!

nah annyi mindnt akartam meg. de total elfelejtettem, sot, most abban is bizonytalan vagyok leirtam e mar nektek a zoknisat vagy sem :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát én úgy vagyok,mint Annus.Ha nem éhes vagy kevés van a ciciben nagyon,akkor üvöltve eltolja. Vagy csak forgatja a fejét. Ha nem éhes,nem eszik.Ha éhes,akkor viszont kell tej,és sok!!! :cry:
Izus is nagyon kis ügyi.Riki is így csinálta,csak énnekem olyan vastag az az üveg,igazából nem tudja fogni Riki.Csak inkább tartja. Vagy hülyeség még ilyenekre tanítgatni???? :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Azt hittétek valami népies trüttyölt ratyli a spagóca, mi? :lol:
Tényleg Annus, neked van még hátra a suliból? Milyen szakirányon tanultál? És te Kitty? Mit tanulsz?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na végre felengedett a babanet...már kb 1 órája akartam belépni. :twisted:
Zsuzsi,modul hozzáadása és ott van olyan hogy bloglista. :)
Ha Hanna elalszik,a blogba beírom a keresztelőt. :shock: Betelt az a bizonyos :roll:
Gyöngyi,tzatziki mártás...imádom,hú estére nekem kell!!!
Ma meg a fejem ,szemem fáj.Kb bekövetkezett amitől féltem.Anno Gréti után is kb ennyi idővel derült ki hogy romlott a szemem szülés alatt.Jövőhéten megyek szemészhez. :roll:
Annus,ok,várom!
Míg Gréta odavolt,rendbetettük az udvart.Alakulnak már a dolgok.
A ruháját nem láthatom majd csak vasárnap.De ez így érdekes lesz.Úgy volt mindenki megy a templomba ott talizunk.Erre ugye hugomék hozzák a ruhát,meg Anyós is :evil: Pedig jó lett volna nyugisan elkészülni,megetetni Hannát.Így is sok lesz neki a zsongás,mert azért csak 30-an leszünk.Lesz ordítás rendesen.Na a többit a blogba később....
Megyek néem a piciket

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus: hát ilyen alkalmi munkák vannak, még a lehetőségek csak ilyenek. :cry: Á, már nagyon belefáradtam... Most nézek egy lehetőséget, 2 éves EU-s kutatói ösztöndíj Kínába - nekem. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Háhá, spagóca! Én vettem a lapot! :lol:

Netti, mi tegnap délután voltunk boltban és ott is 'csak' kisgyerekesek voltak! Legalábbis számunkra. Aztán a férjem elkezdte magyarázni, hogy ez ilyen percepció-izé... Értitek, nem? :D Ugyanis karácsonykor csak terhes nőket láttunk a Médiában :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Kutyafüle!
Szerintem nem hülyeség!Had gyakorolja a fogást!!!


Anita!
:(

Gyöngyi!
Hát még van...kéne is intézkednem ezügyben vmit...köv félév bizti kimarad...nem tudok Iza mellett bejárni.Nem tudom kire bízni....bevinni nem tudom...szóval halasztok,meg vmit bravúrkodom!Amúgy közlekedés mérnök lennék egyszer,ha agy leszek :lol:

Netti!
Köszi a zokni tippet!!


Na Iza megéhezett,pici nyüszivel jelezte h éhes...Adoma cicit,szívja szívja semmi,szívja szívja semmi...bedühödött,elkezdett ordítani.....Szóval hoztam a lefejtet üvegben..110et benyakalt és be is aludt rajta...üvegen általában bealszik,kiérti ezt.Szóvalmost fejek...egyszerűen olyan lassan indul be...nem tudja olyan sokáig szívni...én is kiakadnék ha 5 perc szívás után nem jönne semmi kaja :roll: :arrow: fejek

annus11
 
 


Tinu!
Huuuu,és belevágnátok?Elmennétek Kínába :shock: Nem semmi!

Jut eszembe!
Nóri bizti jól elvan itthon!Remélem a család nem készítette ki!!

annus11
 
 


Tinu, én most csináltam egy vödör jó kis lecsót, úgyis nemsoká vége a szezonnak. Azt fogom enni: debrecenivel/natúr husival/tarhonyával és ha még mindig marad, akkor tojással is. Haq szereted, nagyon változatosan ki lehet használni!
A szopihoz kell is a szénhidrát, szóval hajrá! Egyél nyugodtan péksütit, vagy egy jó paradicsomos tésztát? Akár milánóit, csk sonka ne legyen benne, csak gomba? Hát most ennyi jutott az eszembe.
Én a jövő héten akarok csinálni hamis gulyást (hús nélkül), meg félbevágott padlizsánt bolognai raguval megrakva!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Adraci:D gondolom ilyenkor jobban eszre vesszuk, vagy ilyesmi :D
Emlekszem, akarmikor kimentem sparba vasarolni, mindig vagy babakocsis noket lattam, vagy babakocsi+ totyogo, vagy terhes, vagy oreg bacsi aki bort valogat!! :lol:

Tinu,ferjednek mi a szakmaja?

Netti
Kép
maumau
 
 


Írtam a blogba!Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hohó...Marci fel is ébredt :shock: Épp hogy meg tudtam enni az ebédem. A lakás romokban. Kis vicces nap lesz ez a mai... Azt hittem ez legalább nagy alvás lesz és ki tudok vasalni vagy vmi. Pedig már olyan fáradt volt... :arrow:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na nagy meló árán 100at lefejtem...6 perc után indult meg,addig semmi...szerintem én kiiratok vmit jövőhéten vagy nem tom,mert nem bírom idegileg ezt....pedig én aztán nyugodt vagyok mint a ma született bárány... 1 hétig meg még bizti kitart a fagyóból a tej.... :wink:

annus11
 
 


annus: more milk kapszula? en most nagyon gondolkozom rajta...baaar ugye en most Szlovakiaban vagyok, elmentem a gyogyszertarba Laktoherbert, mert ugye itt is tejmizeria van. Itt olyan nincs, kaptam valami szlovakot, megittam 1 poharral es cici tele van...kiertiezt?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mindenkinél egyszerre lett tejmizéria? :?
Szerencsére nálunk most nincs, Fruzsi eszik szépen, csak épp hízni felejt el mellette :)
Vendég
 


Annus, Kutyafüle, Niki!!!Kitartás!Ti úgyis visszaállítjátok a tejcsit!
Annus,ha úgy érzed biztosabb hogy íratsz valamit,akkor tedd.Mumusnak jó lesz :lol:
Ma kóstolt pár kanál tejpépet Hanna..hát ez a pici lány mindenevő. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


http://www.joakimeskildsen.com/default. ... nu&Item=99

Többi orszáágban készült fotókat is érdemes megnézni. Szörnyű és gyönyörű képek. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó: de jó képek! Főleg az indiai és a francia képek tetszettek.

Netti: sinológus lesz egyszer...

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: remélem, nem sértek senkit vele, hogy felhozom, de nem kéne kivenni a blogból azokat, akik már ezer éve nem jelentkeztek? Meg lehet szüntetni a hozzáférést egyáltalán? Szerintem már egy csomó nagyon privi dologról írtunk ott, minek olvassa az, aki nem is ír ide? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát Csajok, nem tudom mi van ma a levegőben...
bogi elég nyugtalan, de en ni sem nagyon akar...
Már 2 napja ezt játsza, eddig egy cicin elvolt 15 percet, most 5 perc alatt végez eggyel... nem tudom, a meleg miatt nem éhes, vagy nem ízlik neki, nem tudom :? :(

Anikó,
jók a képek!

Annus,
ésha kajcsi előtt egy 5 percet fejnél, h beinduljon a tejleadó reflex?(az amúgy micsoda?? kissé sötét vagyok ezek szerint... :) )

én szeretek szoptatni, mert nagyon jó érzés, meg Boginak is jó, h tejcsit kap, de néha már várom nagyon, h nagyobb legyen, mást is egyen, ne azon kelljen parázni, h elég-e a tej, meg nem maradt-e éhes, lesz-e elég estére is :shock: :?

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: