Új privát üzeneted érkezett!

Angel, a jobb lábfeje jobbra áll és felfelé hajlik. A sípcsont felé. Lefelé kell simogatnom. Már alakult egy picit, már nincs olyan kis "ásólába", de nem hinném, hogy ennyitől rendbejön. Viszont ha ennyit kell várni az ortopéd időpontra, lehet, hogy keresek valami magán megoldást. Én nem fogok hónapokat várni, hogy aztán majd csak úgy lehessen helyrehozni, hogy eltörik a lábát, vagy megműtik. :evil:

skrisz72
 
 


Na lányok, látom mindenkinél vannak kisebb bibik. Szegény kicsikék, nagyon kevés helyük van a pocakban. Mi meg még panaszkodtunk is, ha jól bordán rúgott... :oops:

skrisz72
 
 


Skrisz!
A kórházban a szobatárs babájának volt ilyen baja, én akkor hallottam először, hogy méhen belül ilyen deformitásokat lehet szerezni :shock: Neki már ott elmutogattak egy komplex tornasort, amit csinálniuk kellett.
Mi megúsztuk némi hámhiánnyal, amit magának csinált , összedörzsölgette a kezecskéit, és az egyik kézfején és a másik csuklóján csúnya bibikkel született. De szerencsére nyom nélkül gyógyult hamar.

Szöcske!
Pancsis képek szuperek!!!!!!!!! :D Az utolsó képen meg simán behaltam, nem semmi mosoly :P

Angel!
Nagyon örvendezek a klassz eredményeiteknek :lol: :lol: :lol: Kakazuhatag, azta...... :shock: Hogy jön ki abból a kicsi lányból annyi??? :lol: Popsitörlőből mi is ipari mennyiségeket fogyasztunk, nekem valahogy nem megy , hogy egyet osszak be egy tisztába tételhez. Tegnap épp vettem is, most a Niveát próbáljuk ki, az még nem volt :)
Babakocsizáshoz nincs ötletem, én is úgy látom hogy valamelyik kölök szereti, a másik meg nincs el benne. Én is aggódtam, hogy fogja e Zé szeretni, mert én nagyon belekalkuláltam az életünkbe, hogy sokat fogunk babakocsizni. Lehet valami Skrisz elméletében, nővérem gyerkőceinél is ez volt a leosztás, a fia imádta, simán beleült még 4 évesen is, a legjobbakat ott szunyálta. A kislánya pedig csak ideig-óráig volt el benne.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Angel!
Nálunk KisZé és Pizsi nagyjából össze van engedve első pillanattól kezdve :roll: Úgy értem a gyereket nem raktam karanténba, és a kutyát sem száműztem a kertbe. Pizsi nagyon okosan rögtön megértette a szabályokat, érdeklődő, de nem tolakodó. Nem mondom, hogy nem volt párszor taszigálva, meg toltam el az szimatoló orrát, de szerintem mind jól vettük ezt a kutya-gyerek akadályt :)
(De persze nem maradnak kettesben egy pillanatra sem.....)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kukucs! :D

Megjöttünk! :D
Etetek, fürdetek, esti mese és utána jövök olvasni! :D

tillidian
 
 


Lois - nem igazán emlékszem, de Lea az elejétől szopta az ujját, ha megtalálta :-) cumit meg néha elfogadta néha nem. Én úgy tudom, hogy azért tolják ki a nyelvükkel, mert még nem tudják, hogy mit kell vele csinálni, kicsit benn kell tartani a szájukban és akkor elkezdik szopni.

Tea, víz - szerintem ez gyereke válogatja, most ez az új iskola, hogy szoptatott gyerekeknek semmi nem kell , amikor meg mi voltunk babák, akkor meg a teáztatás volt a divat, így is, úgy is felnőnek a gyerekek. Leának kellett a tea, mert tök szomjas volt és a híg kamilla tea neki sokat segített a kakilásban is. Nem raktam bele se cukrot, se citromot és tök jól megitta.

Szöcske, Vanda - szépek a gyerekek :D

Kép

Kép
leo50
 
 


Ojjé, jó sokat írtatok! :D

Pálgi,
gratu a kiskönyvhöz!!! :D

Keny,
naugye, minden OK!!!! :D :D kéretik innentől gyakran jönni! :wink:

Skrisz,
nappali nemalvás - sajna- normális :roll: (nálunk az éjszakai is az volt :? :mrgreen: ), figyeld meg, kamasz korában hogy fog horpasztani, mikor reggel suliba kéne indulni :mrgreen:
Lábikó remélem, hamar rendbe jön :oops:

mindenkinek cuppancs, igyekszem bekapcsolódni! :P

(Lányok, 6 hét és babázok! :shock: :D )

Nikó,
oldószer indul! :wink:

tillidian
 
 


Jó reggelt!!

Tilli nem semmi tényleg csak 6 hét azta, hogy repül az idő!
Épp valameik nap mondtam apának, hogy van egy lány a fórumon és már 34 hétnél tart pedig emlékszem mikor elmondta, hogy két csíkos a tesztje!! Mintha tegnap lett volna repül az idő!! :D

Nem semmi, hogy tényleg, hogy megviseli a babókat a bentlakás!
Szegénykék mennyire nincs helyük.
Egy barátnőm is szegény így járt baromi kötött volt a kisfiú izomzata nem bírta felemelni kezét, de hála a tornának hamar rendbejött már 4 éves!!!! :D

Tilli ahogy látom ma laborod van! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!
Till,hű,tényleg csak 6 hét :shock: :D

Ági?

Mi szépen hízunk,Noémi 2400 volt este,Balázs pedig 2700...1960 és 2220-al jöttünk haza pont két hete :D
Vendég
 


hű,Balázs míg itt irogattam benyomott 100 grammot :shock: ...riska lettem? :lol: most kiváncsi vagyok,Noémi is felcsatlakozott :D
Vendég
 


Till!
De jó-de jó már csak 6 hét,az hamar elrepül:)
Itt vagyok olvaslak benneteket,de nálam nincsenek fejlemények,majd csak 1 hét múlva.Arról meg nem akarok írni,hogy semmi tünetem nincs.Már 3 napja dolgozom,így gyorsabban megy az idő:)
keny
 
 


Lois,
ügyesek vagytok! :D de édi lehet Pizsi, ahogy dugja az orrát kisZhez! :lol: nem féltékeny?
Dorka olyan kis szetre, nem merném letenni a kiságyba sem a kiscsajt, ha ott van... :oops:

Niveát használunk most épp megint mi is :) Sensitive parfümmentest. már a PIC-en is az volt, azt ajánlották, gondolom akkor megfelel a kis kényes seggüknek! :wink:

babakocsit csak megszereti... olyan nemjó így sétálni :?

Nyulasz,
szép kerek! grat! :lol:
néha én is már tehénnek érzem magam :roll: :wink:

Krisz,
nem akartalak ijesztgetni, nem biztos, hogy mindenütt ez van az ortopédián!

Tilli,
6 hét? akkor mondhatom már, hogy mindjárt te jössz? :lol:
laborhoz szurk!


tegnap megvolt az első éjszakánk, hogy matrac alá került a légzésfigyelő! :D túléltük 8)

angel37
 
 


Angel,miért,eddig hol volt a légzésfigyelő? :shock:

Keny,az jó,ha semmi tünet :D

Nono 70-et nyomott be...most megy a szunya,ledőlök én is picit.
Vendég
 


Nyulasz,
matrac fölött, polárral pelenkával letakarva! :wink:
nagyon kicsi volt még, így volt biztos.

70 se rossz! :)

angel37
 
 


Angel,ja,értem...atyaég,már öt hónapos Dióbaba :D
Ja,a 70 se rossz,eddig csak kevesebb volt...
Vendég
 


Sziasztok!


Még 2 in 1-be, bár reménykedem a mai napba elég jó mensis görcseim kezdenek lenni, rendszertelen de van. Hát majd meglátjuk mi lesz. Jó lenne már babázni.

Minden baba nagyon édes! :)

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,ugye reggel elkiabáltam,hogy semmi bajom.Na de mostanra még a cicifájás is elmúlt ez most már normális?Nem lett kisebb csak nem érzékeny,vagy csak megszoktam az új szitut????Jajj nehogy baj legyen odabent!!Bocs ha hülyeségeket kérdezek,de aggódok.Ha van tünet az a baj,ha nincs akkor meg az.
keny
 
 


Keny: mintha magamat olvasnám pár hónappal ezelőtt! :wink: Nekem is hol fájt, hogy elmúlt. Ijesztő érzés, de természetes. Nekem már egyáltalán nem fáj, pedig az elején még a levegő is fájt nekik, csak nő a hasammal együtt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
köszi a választ,akkor befejezem a kombinálást :roll:(bár baromi nehéz nem odafigyelni)
keny
 
 


Keny: tudom, hogy nehéz-megkockáztatom, hogy lehetetlen! Én még a dokit is megkérdeztem erről, hiába mondta, hogy ez természetes, itthon tovább irtogattam a párom idegeit a parázással.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Till: múlt éjjel gondoltam rád! 2-től sétálgattam a lakásban, erős késztetést éreztem, hogy bekapcsoljam a gépet, aztán inkább mégis visszafeküdtem. Lányaim úgy gondolták hatalmas bulit csapnak 11-től 4-ig. És nap közben sem pihentek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
akkor most már megértesz! :D Enyém csajszi kb 2 hónapja így "nyomja" :lol: (épp most ébred :wink: innentől jól elvagyunk 3ig, és fél 6-kor kel, akkor fél 7ig aprít :roll: :P )
De Te duplázol, Atyaég :shock: :mrgreen:

Keny,
nyugiiiiiii :wink: Az 1. UH után megnyugszol :lol: (egészen a köv UH-ig :mrgreen: )

Nikó,
ez már bizony jó jel!!!! :D
(Kit értesítesz majd a Jó Hírről? :P )

Rani,
elaludtam a mai labort :oops: :lol: - pontosabban fél 4- fél 6 között annyira korgott a gyomrom, hogy muszáj voltam reggelizni...aztán visszadőltem...holnap újra bepróbálkozom a laborral!

Megjött a Mens-leletem:
TSH 3.620 mIU/l 0.270 - 4.200
fT4 17.90 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 3.67 pmol/l * 3.95 - 6.80
Glucose terhelés 0 perc 4.02 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 5.72 mmol/l 3.30 - 7.80

Angel
:wink: :lol:

Mindenkinek cupp!

tillidian
 
 


Jó reggelt!

Till: most éjjel hagytak aludni! :wink: Nekem nagyon jónak tűnik a leleted! Én is ilyen cukrot akarok majd a terhelésen! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Keny: Nyugi ez teljesen normális, nekem is hol elmúlt hol erősödött a mell fájdalom,persze én is rögtön kombináltam de soha nem volt baj .

Till:
férjecske fog tájékoztatni benneteket.

A jó kis görcsök elmultak, holnap megint NST és magzatvízet is néznek na ettöl már előre félek. Valakinek néztek közülletek? Nagyon kellemetlen?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Jó reggelt!

Tilli van ez így! :lol:
Az eredményeid nekem is nagyon jónak tűnik.

Keny na a parázást azt ismerem szerinted mennyire mentem itt a lányok idegeire? :roll:
Nyúúúúgíííííííííííí! Én mimdíg megfogadom, hogy ha meg van az a hét vagy a vizsgálat és jó az eredmény megnyugszom na eddig megnyugodni míg nem sokerült!!

Én olyan rosszul voltam tegnap lányok wáááááááááááá.
Semmi nem maradt meg bennem a gyerek nem akart enni úgy néz ki.
Szerintem őt érzem mocorgni mert ezt csak kb 3om napja érzem mintha egy centrifuga lenne benem na és ettől meg jön a monológ a WC-nek. :roll:
Tegnap már ágyba voltam de a vitaminokat elfelejtettem így felkeltem bevettem őket egy korttyal és onnan futási is volt a WC-ig. :roll:
Remélem ma jobb napom lesz.

Niko mennek a drukkok már tuti hamar babázni fogsz!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Bocsi,csak magamról helyzetjelentek..... :oops:
Ábelnek 38,8 a láza,Panni feszt az ölembe akar ülni,ha gép elé ülök....így nem lehet..... :?

Szóval:Kistesóval minden okés,gyönyörűen fejlődik. :D Úgy ficánkolt,hogy alíg bírta a dr-nő bemérni a tarkóredőt. :lol:
Minden leletem tökéletes,a vérképemben 1 csillagos eltérés sincs. :D
Rákérdeztem egy fütyitippre is,de azt mondta HK.,hogy egyenlőre nem lát semmit a lábai között. :D De ez persze még nem jelent semmit.
Na,ez van,megyek,mert a lányom szétszed...... :lol:

puszi mindenkinek

Ági

pálgi
 
 


Sziasztok!

Érdekes,enyém gyerekek míg pociban voltak,sosem keltettek fel...csak pisilni jártam...bezzeg most :lol:

Nikó,nagyon izgi :D Krisznek volt ilyen vizsgálata...
Vendég
 


Rani,sajnálom a rosszulléteket :( ...csak elmúlikmár valamikor :?

Ági,Ábelnek jobbulást!Örülök,hogy kistesóval minden okés :D
Vendég
 


Egy kérdés,van valakinek fül-homlok lázmérője?
Vendég
 


Hello Csajok, én is jelen :)

Pálgi!
Gratulálok az eredményetekhez :D

Till!
Üdv otthon, azért ez nem semmi amit az kiscsaj művel veled, nekem semmi kellemetlenséget nem okozott Zé, nem fájt a mozgása, egyszer sem ébredtem fel rá pl.
De már nemsoká vége, és foghatod a karodba azt az kisnyuszit aki ezt a nagy ramazúrit művelte odabenn. Ez a cukoreredmény szuper!!!!!!!!!

Nyulasz!
170 gr, azannya :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyuszi!
Nekünk füles van, de még nem használtuk :)

Nikó!
Jujjdeizgi, drukk neked!!! :D

Angel!
Én nem veszek észre különösebb féltékenységet (ami elég markáns ha más kutyát simogatok :) )Persze akkor sem agresszív, odafészkelődik, hogy a simi neki jár :roll: Ilyet egyáltalán nem csinál ha nálam van a baba, csak odaül és néz minket a borostyán szemeivel okosan :)

Én ma gondoltam egy merészet és strandra megyünk :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


leo50 írta:Lois - nem igazán emlékszem, de Lea az elejétől szopta az ujját, ha megtalálta :-) cumit meg néha elfogadta néha nem. Én úgy tudom, hogy azért tolják ki a nyelvükkel, mert még nem tudják, hogy mit kell vele csinálni, kicsit benn kell tartani a szájukban és akkor elkezdik szopni


Na akkor lehet Zé egyiket sem fogja űzni... :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Halihó!

Lemaradtam, mint a borravaló, úgy pörögtök. :shock:

Örülök, hogy mindenki jól van.

Keny! Nagy gratula!

Nikó! Mennek a drukkok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Lányok tudnátok abba segíteni, hogy normális-e hogy van folyásom? :roll:
Bocs hogy leírom de picit aggaszt!
Főleg reggel van víz szerú de fehér.
Nem hiszem, hogy fertőszés lenne nem ég nem viszket semmi csak van. :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani!
Abszolút normális, sőt.... Kifejezetten terhesfolyásnak hívják, fehér, nyákos, a mennyisége a terhesség előrehaladtával nőni szokott. A vége felé egészen vízszerű is lehet, sokan meg is ijednek, mert magzatvízszivárgásnak vélik... (mint pl. én :roll: )

Hanna!
Milyen a kocsi?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois köszi ma este megyek a nődokihoz és megemlítem neki is.
Honnan lehet tudni, hogy nem az? :roll: :oops:
Picit parás vagyok én is. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani:

Teljesen normális, ha nem ég nem viszket , nekem volt vízszerű is meg sárgás is ez utobbira kaptam klion kúpot. De ha megnyugtat hívd fel az orvosodat. De tényleg nem baj, a hormon változások okozzák. Nekem is mindig reggel volt egyszer egyszer.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó nagyon köszi!
:wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nikó, nekem volt asszem négy magzatvíz vizsgálatom. Az első fájt, a többi nem. De ez attól függ, hogy mennyire vagy már nyitva. Ha már nyitva vagy, akkor csak picit kellemetlen. Ha tök zárt a méhszáj, akkor fájhat. Nekem elég hátrahajló a méhnyakam is, úgyhogy nekem még az is nehezített. Ne félj tőle, egy perc az egész, és lehet, hogy egyáltalán nem fogsz érezni semmit.

Rani, folyás normális, a terhesség előrehaladtával még nőhet is a mennyiség. Nekem minden reggel folyt mint a víz. :?

Mi ma reggel vérvételen voltunk. Írtak az anyagcsere szűrő központból, hogy valamelyik értékünk eltér egy picit a normálistól. Ami nem jelenti azt, hogy beteg a gyerek, de a szűrővizsgálatot ismételni kell. Ez lehet attól is, hogy amikor először vettek vért Esztertől, még nem evett elég anyatejet. Azért bennem van az ideg. :( Egy órakor lehet érdeklődni az első teszt után, a mai vérvétel eredményéről csak akkor kapunk tájékoztatást, ha kóros eltérést találnak. A frászt hozzák rám...

Ági, jobbulást a babócádnak!

Lois, jó strandolást!

skrisz72
 
 


Skrisz:

Köszi, drukkolok nagyon de biztos rendben lesz a vv. eredménye.
Hát úgy látom folyton lesz min aggódni.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Rani! Folyás. Az a terhesség velejárója, ahogy a többiek is írták.

Ja, igen, tea téma. Én szoptatok még, de Olivér issza a vizet mellette. Ilyen melegben, ha sétálunk adok neki. Nem tudom előkapni a cicit a körúton pl. Azért ha 2-3 órát sétálunk még én is szomjas vagyok, nem még ő.
Szóval, itt megoszlik a vélemény.

Lois! Jó strandolást!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hát nem lettem okosabb. Felhívtam a számot, amin lehet érdeklődni. Csak általános tájékoztatás van, nem kell megijedni, stb, stb.... jól tettük, hogy elmentünk vérvételre, blablabla....

Hanna, milyen vizet adsz neki?

skrisz72
 
 


Sziasztok! :P

Nem akar enyhülni a nyár!!! :oops:

Tobi-hírek:
(most pletykálok, írtam Neki privit :lol: ), jól van, ikrekkel betöltötte a 14. hetet!!! Jön is majd írogatni, ha egy kicsit nyugisabb hétköznapjai lesznek! :D

Nikó,
nekem is volt amnioszkópia, mikor betöltöttem a 40. hetet. Eléggé fájt (nekem is hátrahajló méhem van), de mi már szokva vagyunk mindenhez :wink: Néhány óra múlva elkezdtem vérezni, pánikoltam is, mert nem mondta a doki, hogy ez előfordulhat. Tennivalót nem igényel, ha nem erős a vérzés. De nekem szerintem ez indította be a szülést, mert rá 4 napra kibújt Vackor :lol:

Drukk és várjuk Apát a jó hírrel!!! :D

Timi, Lois,
na ja, 100lábú a Csajszim is- mint Vackor-, szóval télleg megnyugodtam, hogy nem cseréltek el semmit mikrobiológusék :lol: (viszont nem merek még arra gondolni, mi lesz, ha előjön, mert ha ugyanaz, mint Vackorral, az sokkoló lenne :oops: - csendben reménykedem :P )

Pálgi,
gyógyulást a Kismanónak! :oops:

Cukrom köszöni az elismerést :lol: - sokat tettem érte :roll:

tillidian
 
 


Skrisz,
de miért kellett vvtelre menni? Volt valami tünet? :roll:

tillidian
 
 


SKrisz! Csapvizet kapott forralva régebben, most Óbudai babát, vagy Szentkirályit. A "puccos" babavizeket is forralni kellene 24 óra után. Mivel mi ezeket isszuk, ő is.
Baja nincs attól a mennyiségtől, amit megiszik.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna, de ezeket is forralni kell?

Till, nincs tünet. A kórházban automatice vért vesznek és megcsináltatják a szűrést. Ha nem jó valamelyik érték, akkor levélben értesítenek, hogy ismételni kell a biztonság kedvéért.

skrisz72
 
 


Krisz!
Az Óbudai babát nem kell forralni. Mi is azt isszuk.
A Szentkirályit 6 hónaposan itta.
Azért naponta elfogy 1,5 liter víz, hogy bébi mindig friss vizet kapjon. :wink:
De nem iszik sokat. Tényleg csak akkor, ha megyünk sétálni, illetve most már a főzelék után.
A vérvételhez: szerintem keveset szopott Eszter. Az lesz a baj. nyugi!

Till! Köszi a pletyit. :)
Jól vagytok?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Krisz! Ezt neked találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=Dzb6EyCU ... re=related

:lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hát ez milyen kütyü! Lassan már semmit sem kell csinálnunk a gyerekkel, a gépek mindent megoldanak. :wink: Hintáznak, ringanak, lassan lesz önetető is. :lol:

skrisz72
 
 


Lois,
óóó, borostyánszemű :lol: "kis" drága :D

a bigákból elvileg hiányzik mindennemű féltékenység és agresszió... na majd látjuk :wink:

strandolás hogy sikerült? :wink:

Rani,
nyugi! :wink:
nekem is volt iylen ,de én nem feltétlen vagyok jó példa, bár a dolgok nem emiatt alakultak így.

Krisz,
nem a PKU?
azt szokták szűrni, aztán ha nem teljesen okés, akkor levél. úgy tudom ,rendeződik a legtöbbször magától. (asszem vmi pajzsm. összefüggés)

Hanna,
:D

angel37
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: