Új privát üzeneted érkezett!

T-pk: Nem tudok semmit a burokrepesztésről, de nagyon drukkolok nektek továbbra is!

Manó: Emberek :twisted: Nekem az a kedvencem, amikor megyek Andrissal az utcán és emberek úgy csinálnak, mintha nem is látnák (pedig már 102 cm). Telefonálás közben csak úgy taszajtanak rajta. :x Én tömegközlekedni már direkt nem megyek vele, nem bírnám az ilyen szitukat.

Vicger: KisAti a túlélőművész! Biztos csak gyakorolja mennyit bír! :wink:

Floranan: Én is nagyon várom a képeket a műről!

Kép

Kép
hgrita

Ja, és ha már édesség! Én ma már benyomtam egy Kinder Pingui-t és este még lecsúszik majd egy dupla karamelles mini Magnum. :lol: :oops: Ez utóbbi ISTENI!!!

Kép

Kép
hgrita

T-pk,én 8 perces fájásokkal mentem kórházba anno.Szépen tágultam,de a burok nem repedt meg.
Megrepesztette a dokim,ami egy teljesen fájdalmatlan dolog.Egy erre kitalált műszerrel fel,burok pukk,magzatvíz kifolyik.Utána pedig beindult Dani rendesen.Nekem semmi rossz emlékem nincs erre vonatkozóan.Ja,és az Istvánban született Dani :wink:

Kép
v.andi

Sziasztok,

Gyorsan helyzetjelentek: ma voltunk NST, minden tökéletes, már mutatott a gép jóslófájásokat.
Fél 3 óta kezdenek rendszeressé válni a 10 perces összehúzódások, és hasmenésem is van, és tegnap óta jön belőlem valami nyúlós trutyi (már bocs)
Nem tudom ,hogy ebből lesz e valami. HA esetleg mégsem, és pl. hétfőig nem történik semmi, akkor be kell feküdnöm megfigyelésre.
DE MOST AZÉRT KEZDEK BIZAKODÓ LENNI!!!
Ja, és állítólag lejjebb van a pocakom, úgyhogy csak helyezkedik az a kis lurkó odabent. :D :D :D

KépKép
csikipetra

Na,nekem még eszembe jutott még valami.Édes sztori.

Szóval amikor Danival jövök-megyek,rendesen rosszul érzem magam.Jóképű fiatal pasi,és egy vén k----va nagy pocakkal.Nincs rám írva,hgy a fiam.Öröm nézni a sok rosszalló tekintetet, hogy vajon ki kivel van. Kép Kép Kép

Kép
v.andi

[quote="csikipetra"]S írta:csikipetraziasztok,

Gyorsan helyzetjelentek: ma voltunk NST, minden tökéletes, már mutatott a gép jóslófájásokat.
Fél 3 óta kezdenek rendszeressé válni a 10 perces összehúzódások, és hasmenésem is van, és tegnap óta jön belőlem valami nyúlós trutyi (már bocs)
Nem tudom ,hogy ebből lesz e valami. HA esetleg mégsem, és pl. hétfőig nem történik semmi, akkor be kell feküdnöm megfigyelésre.
DE MOST AZÉRT KEZDEK BIZAKODÓ LENNI!!!
Ja, és állítólag lejjebb van a pocakom, úgyhogy csak helyezkedik az a kis lurkó odabent. :D :D :D

Juj de jóóóóó Kép Kép Kép Sok sok ++++ gondolat felétek.Tudja ez a kispasi,hogy mi a dolga,hol a kijárat :wink: :lol:

Kép
v.andi

Petra: Hú, ez már azért igencsak bíztató! :lol: Drukkolok, hogy mielőbb találkozzatok Somával! Mindenképp jelentkezz. Megvan már kinek írsz?

"Szóval amikor Danival jövök-megyek,rendesen rosszul érzem magam.Jóképű fiatal pasi,és egy vén k----va nagy pocakkal.Nincs rám írva,hgy a fiam.Öröm nézni a sok rosszalló tekintetet, hogy vajon ki kivel van. "

Andi: Ez tényleg helyes! :lol:

Kép

Kép
hgrita

T-pk!

A burokrepesztés, ha minden körülmény adott, akkor segít. Kell hozzá valamennyire nyitott méhszáj (2 ujjnyi ált.), az, hogy babafej helyén legyen. Egyébként fájdalommentes. Gyakorlatilag annyit csinálnak, hogy a baba feje feletti buroksapkát megrepesztik, elfolyatják az ott lévő magzatvizet, és ezáltal a baba feje nagyobb erővel nehezedik a méhszájra, ami elindíthatja, felerősíthati a fájásokat, így segíti a tágulást.
Egyébként ha magától nem repedne, a vajúdás során mindenképpen megteszik valamikor, mert a régi hiedelemmel szemben nem szerencsés burokban születni, gátolja az első levegővételt. Nekem 3-szor repesztettek eddig 2 ujjnyinál (hát tényleg erősebbek lettek a fájások), negyediknél pedig magától repedt 4 ujjnyinál, pont amikor vizsgálat közben az orvos a szülésznővel tanakodott, hogy repesszenek-e (alig bírt elugrani a magzatvíz elől:D), ekkor nem erősített a fájáson, az már anélkül is jó erős volt.

Petra!

Na, csak lesz ebből valami! :)

Astrid

Kép
astrid

Csak egy gyors bejelentkezés....

Délelőtt nst-n voltam.... minden ok... kisDóra mozgott a csokira... :)

Most meg indulunk mindjárt uh-ra...

Ahogy néztem kb 5 oldalt kell olvassak... de mire odajutok... lesz az tíz is... :? :? :? :? :? nem baj... :lol: :lol: :lol: :lol: írjatok sokat... :)

pusz
vikiviktor

Viki,most,hogy fekve ágyból laptopozol,szerintem nem okoz gondolt az olvasás Kép :lol: :lol:

Kép
v.andi

Megint én!
SZülésznő előbb hívott, beszélt a dokival, rendszeres 10 percesek a fájások,berendeltek a kórházba.

DRUKKOLJATOK!!! :D
Bibinek fogok jelezni, okés? :lol:

pusszantás nektek!

KépKép
csikipetra

Petraaaaaa Kép Kép Kép Végreee,jön a második topik kisfiú!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Manó! Nagyon sajnálom a rossz élményeidet!! Járművön helyátadás 1 gyerekkel, pocakkal??? Hova gondolsz?? :wink: Olykor csak egy álom marad... :cry: :cry:
Remélem anyósod már megjött és tudsz pihizni!

Petra! Naugye, hogy beindult a kis Soma?? Nemsoká boldog anyuci lehetsz! :wink:

T-pk! Akkor pénteken már jönnek a kislányok?? Dejó!! Ne izgulj, a burokrepesztés rutin biztos!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Petra: Nagyon drukkolok! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Áááááááááááááá Petra!!!!!!!!!! Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!
Lehet lenyelt egy órát, hogy ennyire pontos Soma baba? :roll:

Kép Kép
manósziget

Petra, nagyon nagy drukkok mennek nektek :!: :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Most olvasom Katáéknál is burokrepi lesz legkésőbb pénteken!!! Húú mennyi baba lesz még itt a héten!!! :lol: :lol:

Kriszti, kisAti elaludt végül? Nem lehet vmi hülye frontot éreztek, hogy ilyen zizzentek ma? :roll:

Én most toltam be egy bögre jeges kávét egy kis (?) szelet kuglóffal! 8) :lol:

Andi, ez jó lehet! :D De nem is csodálom, mert télleg jóképű fiad van. :lol:

Viki, mondom én, hogy csoki nélkül nem érdemes elindulni nst-re. ;) nálunk is az használ. Dóra baba ügyi volt.

Peppino... anyós nem jött :twisted: Bent kellett maradnia túlórázni... hiába ez ma nem az én napom. De apika legalább már úton van hazafele, előbb le tudott lépni. Nem is tudom mi lenne velem, ha nem jönne haza 6-ig.. Áááá, már így is ko vagyok és a hasam egy kőszikla már egy ideje és görcsöl is. És még mindig nem múlt el a barnázásom se. :S

Meg is jött!!!! Léptem, de majd ide-ide lesek mizú!

Kép Kép
manósziget

Petra,azta hogy Soma milyen pontos!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++drukk,drukk,drukk!!!

Scooper írt:
[quote]s írta:zia,ma csináltak ctg-t,most is 160-170 között volt,de most mozgás közben.Méhszáj zárt,holnap labor.Fej beilleszkedik.Ha találnak valamit,indítanak,de doki szerint nem fognak találni semmit.Hogy mitől lehet tahicard,azt mondta lehet a lepényérettség miatt,de lehet hogy csomó van a köldökzsinóron.Amúgy tűrhetően viselem,bár unalom megöl,:-(( és apa is csak kedden tud jönni.Holnap jelentkezem!Puszi scooper.

sutimano76

Manó ,busz :twisted: ,nagyon kis lájtos voltál,asszem én úgy kiabáltam volna,hogy az egész busz átadta volna a helyet!!!!

sutimano76

Manó! A barnázásod sajnálom, pihenj amennyit lehet!! Anyós :cry: Tényleg nem a Te napod... :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="v.andi"]K írta:v.andii rutinos német ebay???Én inkább angol,nem érteni német.
Brumi???

Andi: én is angolos, de férjem németes, tudunk segíteni !!! ... csak tapasztalatom nincs ottani szállítással kapcsoaltban ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nekem is az a taktikám, mint Sütinek. Elrejtőztem a világ elől, csak a kényszer visz ki néha :lol: :lol: Ma jó napom volt, küldök nektek pozitív energiákat!
Ééééés már megint izgulhatunk, mi lesz Petrával :) :) Ezt már szeretem, csak úgy pörögnek az események :) :)
Manó, sajnálom a sok bugert, aki odaszabadult!!
T-pk, nagyon jó hír, végre láthatod a lányokat :) :) Micsoda megkönnyebbülés lesz már neked!!
Andi :lol: :lol: :lol: :lol: polgárpukkasztás van?! :lol: :lol: tetszik :lol: :lol:
Viki grat az nst-hez, remélem uh-n is minden ok lesz :)
Linaaaa!!! Tarts kiiii!!!!!! Pár nap és hüvi lesz!!!!!
Rita................ utállak............... :lol: :lol: na jó nem ám, benyomtam fél liter tejből jó sűrű tejbepapit, és csak 6,4 lett, úgyhogy szééétduurrrranoook végre :lol: :lol: :lol: :lol: Nem is tudom, mikor laktam jól ennyire. Már rég ettem, és még mindig tele vagyok :)
Apa meg későn jön haza...hüpp... Na jó, megyek Lost+Csillagkapu.
Jónak lenni!!!! :lol:

Kép
lili34

Mostanában szófosásom van. Remélem ez nem a közelgő szülés jele!!!!!!!!! :)

Kép
lili34

[quote="t-pk"]S írta:t-pkziasztok,
bocs de most nem reagálok - de legalább elolvastam mindent - azt hiszem :wink:

Haza engedtek, még nyíltam egy picit, az egyik baba még lejjebb ment, fájásokat már bőven mutatott a ctg (100 felettieket).
Péntek reggel 8-kor burkotrepeszt a doki, ha addig nem indul be.
Azt hiszem örülök is neki...

Ha van erről tapasztalatotok, akkor írjátok le, de kérlek most csak a jókat - ha van rossz, azt majd csak a jövőhéten osszátok meg velem.
Akkor megijedtem egy picit, most fáradt vagyok, aztán, hogy péntek reggel mi lesz még nem tudom...

Kata: nekem tegnap este 70 körüliek voltak az értékek :) ... szüléskor kb 130-140, ha jól emlékszem :)

Burokrepesztés = szülésindítás ... ha addig nem folyik el a magzatvized, akkor így indítanak ... én előtte kértem EDA-t (nekem voltak fájások, és tágultam 4 ujjnyira, de a magzatvíz csak nem akart elfolyni ... a burokrepesztés abszolut NEM fájt ... :) ... viszont utána adtak oxitocint is, EDA nélkül azt már megéreztem volna ...

Szóval: ha EDA-t szeretnél, azt még mindenképpen jelezd a bruokrepesztés előtt szerintem .. és majd elmondják, mi lesz, mi várható ... nagyon jó helyen leszel, és pár óra múlva ott lesznek veled a kisvirágszálak, ezzel a tudattal éld meg most ezt a pár napot péntekig :):):) .... de jóóóóó neked, te már látod az alagút végét !!! ... ha pénteken szülsz, akkor lehet, hogy jövő héten ilyenkor már otthon lesztek ...
:shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibiesbrumi 2009.08.26 17:08-kor.

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kezdek hálás lenni a sorsnak a védőnőnkkel kapcsolatban, eddig semmilyen durva dolgot nem adott elő ... vagy nyugtával dícsérjük a napot? :wink:

Kriszti: Tomi anyuka, mint zenepedagógus ... hihihi :lol: :lol: :lol: Ati :)

Takarítók/pakolók, Kriszti, Bex: minden elismerésem. :)

Sütikém: meg talán azír mert hajolgattál egy csomót a sikálás közben.

Lili: apa nagyon izgatott lehet már.

Astrid: 3678 g??? :shock: Dóra sem lesz picurka. Na, srácok tényleg felköthetitek a gatyát. :)

Floranan: Csokikától pont ezt vártuk. :) :wink:
Állatokról képet, képet!!!! :)

Erika: jót nevettem a válaszaidon. :lol: :lol: :lol:

szezso: ha minden jól megy, szombaton megyünk haza. :)

Boboka: seb egész tűrhető, nem azt mondom, hogy sose volt jobb, de működök és nem szenvedek. :) Egészen fürgén mozgolódok. :) Hát, persze, hogy ügyes doktor bácsi :) Tied is az lesz. :) Ha minden jól alakul akkor szombat este már otthon alszunk. :wink:

Manó: teljesen indokolt a kirohanásod, még nem állapotosan is az lenne. Ha apa hazaér, kapcsold ki magad és feküdj le hamar.

t-pk: Hogy mi lesz? Hát szülni fogsz :wink: mondtam én, hogy eseménydús hétvége előtt állunk :wink:

Petra: helyezkedik bizony, méghozzá kifelé :wink:
Petra milli drukkk. Ügyesek lesztek:
:)

KépKép
KépKép
madar

Andi, jók lehetnek azok a fürkésző tekintetek :lol: :lol: :lol: :lol: , hogy ki kivel van 8)

Süti, köszi az infót Scooperről.
Apája miért csak kedden tud bemenni? Húúú, az még nagyom messze van... :roll: :roll:

Lili, örülök, hogy tejbegríz után is jó lett a cukrod, ügyi vagy :wink:

Manó, mai napod :evil: kitartás, hátha a köv. pár óra jobb lesz, próbálj pihizni egy nagyot, hátha apikátok lefoglalja Mirát egy kicsit
Vendég

Petra, :D

Kriszti, Andi :lol: :lol:

Manó. együttérzek.

Úgy látszik fogalmazásképtelen lettem

HAngulstot kivéve jól vsgxok (nem tudokírni se...

Pussz, majd még jövök

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madar, már épp írni akartam, hogy nagyon "lazára vetted a figurát", már rég nem jelentkeztél be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, csak vicceltem, tessék pihizni :!: :!: :wink:

+ persze ha vannak még fényképek akkor kérünk szépen sokat sokat :)
Vendég

[quote="v.andi"]T írta:v.andi-pk,én 8 perces fájásokkal mentem kórházba anno.Szépen tágultam,de a burok nem repedt meg.
Megrepesztette a dokim,ami egy teljesen fájdalmatlan dolog.Egy erre kitalált műszerrel fel,burok pukk,magzatvíz kifolyik.Utána pedig beindult Dani rendesen.Nekem semmi rossz emlékem nincs erre vonatkozóan.Ja,és az Istvánban született Dani :wink:

Andi: és írtam neked tegnap, hogy a szülésznőnk ugyanaz !!! ... csak lehet, elsiklottál felette, nem reagáltad le :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Most értem haza, még nem olvastam senkit bocs!

Helyzetjelentek: Reggel 7.30-14.00 EÜ minden mennyiségben , dúrva volt, beadtam a papírt mikor odaértem egy rohadt vércsopi, RH ellenagynagra, 9-ig nem hívtak be, így otthagytam csapot papot,mert 9.20-ra NST-re voltam hivatalos kb. 1 km-re, így gyalog 13 perc alatt oda rohantam, NST ok, nagyon jó, aztán uh, teljes sokkkkkkk, bpd 96, súly 3800+/- 10%(remélem -), fejvégű, lepény 2. fokban érett, keringés rendben, minden ok. Dokira még vártam 1.5 órát, aztán vissza 1 km az ominózis vérvételre, és végre meglett!!!! Nyomorult vérellátó nem bírja elhinni, hogy ha én is és apa is RH-, akkor gyerek is az és nem lesz ellenanyag. Ja még voltam megbeszélni,hogy milyen lehetőségek vannak szülés után, hogy a fiam bejöhessen, azt mondták túl kicsi,még nem is látogathatna, de megpróbálják megoldani, jövő szerdára megbeszéli nekem a főnővér. Hát e van, most a sok rohangálástól a fekete bugyimon volt egy kis fehér folyás, de ez normális szerintem!!!

Majd olvasok mindjárt, csak leetetem a családom, meg a bokámmal is kezdek valamit ,mert elefánt vagyok bokailag, egyébként felismerhetetlen faj :D

Kép
babcika

Boboka,nem tudok többet Scooper apikájáról,de sztem az lehet,hogy ők Albertirsán laknak,apika sokáig dolgozik Pesten,nincs kocsi,Scooper meg cegléden van.Gondolom meló után már nem megoldható,vagy az is lehet hogy most vidéken dolgozik valahol apikája és csak kedden jön haza.Nemtom,majd ha beszélek vele megkérdem.

sutimano76

Erika! Tényleg jók a válaszaid!! :lol: :lol: Remélem a holnapi napod jobb lesz! Már nincs sok hátra Neked sem a szülésig!!

Babcika!! Ez az eü nem volt semmi ma neked!! (Én ma egész gyorsan végeztem, kb. 10 perc alatt...) Biztos én is ideges lettem volna a helyedben!! Mostmár pihenj, ha tudsz!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.26 18:01-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!!

Bocsi, nem nagyon tudok reagálni!

Manó, busz :evil: :evil:

Petra, megy a hatalmas druk!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

floranan

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, annyira izgulok Petráért és Somáért, hogy én is mindjárt megszülök :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

rögtön jelentkezem, ha hírek jönnek, valószínűleg már csak jön az SMS, hogy megszületett az ELSŐ TOPIC KISFIÚ !!!!!!!!!!!! :) :lol: :lol: :lol:

Scooper: úgy tudom Apika Újpesten dogozik, és vonatozik minden nap ... de hogy hét évégn mi lesz, azt nem tudom :shock: ... lehet, elírta a napot ... nekem is uez az sms jött tőle

Kép

Kép
bibiesbrumi

Manó: ááááááááááááááá, a fene vinné el azt a sok érzéketlen embert (és döbbenet, hogy főleg nők !!!!), aki ilyen szituban csak bámul és nem segít ... Süti: ott volt vele Míra, nem fogja a gyerek előtt senkinek leüvölteni a fejét ... :shock: :lol:

Lili: tejbegríz :shock: :shock: :shock: :shock: ... nyam-nyam-nyam ... én csak álmodozom róla :cry: ... nem merek ilyesmit enni, mert nekem nincs olyan szigorúan kontroll alatt a cukrom, mint nektek (nem tudom miért nincs !!! :( ...

Kriszti, Rita, Babcika: én is sokat gondolok arra, hogy fogom Lillát itt hagyni ,és bőgök is időnként, ha belegondolok, hogy itt lesz az idő, és majd hallom, ahogy sír utánam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hajrá Soma! Egyébkétn ez - mármint a pontosság - egy szűz jegyű pasitól el is várható. :wink: :lol:

Úgy izgulok.

KépKép
KépKép
madar

Bibi: szerintem annyira fogja várni a kistesót, hogy nem fog sírni ... izgatott lesz és ez talán majd segít Neki, Nektek.

KépKép
KépKép
madar

Petra, megy a hatalmas druk!!!!!!!!!!!

t-pk

Hoppá, elfelejtettem: francestz mindenkit üdvözöl, babákat és mamákat, a Sote Női II-es topikból!!!

Bibi, el ne felejtsed Matyit, mint első topik kisfiút :wink: :D

floranan

Móni: köszi a biztatást !!! :) minden nap "beszélgetünk" róla (Lilla még nem beszél, szavakat mond, és szókapcsolatokat, és mindent ért, de összefüggő mondatokat nem mond) ... és látom: sok mindent felfog ebből a kistesó dologból ... DE: amikor azt látja majd, hogy anya táskákkal kimegy az ajtón, vagy ha ő is ott lesz velünk, és el kell jönnie a kórházból, akkor tudom, nagyon-nagyon fog sírni utánam, és dettó ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="floranan"]H írta:florananoppá, elfelejtettem: francestz mindenkit üdvözöl, babákat és mamákat, a Sote Női II-es topikból!!!

Bibi, el ne felejtsed Matyit, mint első topik kisfiút :wink: :D

Jujjjjjj, ég a fejem !!! .... ZSÓFI, MATYi: ne hari !!!!!!!!!!!!!!!!! (jó lenne képet látni rólatok !!!) :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="v.andi"]T írta:v.andi-pk,én 8 perces fájásokkal mentem kórházba anno.Szépen tágultam,de a burok nem repedt meg.

Andi: és írtam neked tegnap, hogy a szülésznőnk ugyanaz !!! ... csak lehet, elsiklottál felette, nem reagáltad le :)

Brumi,lereagálni valóban elfelejtettem,tegnap este félkómában olvastam.Csak monogramokat írtál,még emlékszem is rá.Szóval ennek örülök.Tényleg szuper a csajszi.Biztos nem emlékszik rám,mert különösebb ismertetőjelem nem volt,de örülök,hogy Magdi még van.
Köszi a férjednek,de Manó már segített!

Scoopernek drukk hegyek.Remélem minden rendben lesz velük.

Manó,én is Sütihez hasonlóan intéztem volna.Elképesztő,a sok nyugdíjas banya,semmi dolguk,és nekik áll feljebb.
Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy dani 20 hónapos volt,babakocsival szálltunk le télen a buszról,bevásárolni mentem a piacra.Természetesen senki nem segített leemelni a bkocsit,és leestem a buszról,mert tél volt,csúszott a lépcső.Szerencsére a kocsi a kerekén landolt,Dani be volt kötve,nem esett ki,és pedig pattantam egyet a busz lépcsőjének az élén,amitől eltört a fenekem csontja :oops: :twisted: Persze térdre estem a latyakba a megállóban,és ott sem segített senki felállni.Ez van....

Lili,Süti,én is csak akkor teszem ki a lábam,ha muszáj.Most délután elvitt férjecske az ikejjjába.Majdnem elfolyt a magzatvizem,úgy felidegesítettem magam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna,én megolvasni nem tudok,már megint,mert úgy olvastam,hogy fogamzásképtelen vagy :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Meg is lepődtem,mert az eddigiek ismeretében nem így gondoltam :lol: :lol: Pihenj,és csak olvasgass.A lényeg,hogy itt vagy Kép

Kép
v.andi

HellóHalló Mindenkinek!!!

Tisz hellóka:)

Andi
Nova:) éljen zala megye!!!

Vicger
, nekem 3 nap alatt megvolt a kenet eredménye.. nagyon ügyi vagy, és hatékony:) kisAti cuki!:)

MAnó, gratula Mírának, hüle nap!! :twisted:

hgrita, szerintem minden rendben lesz Andrissal, ne féljél ettől, mert a végén tényleg bevonzod. Nagy fiú, s nagyon okos ügyes, higgyél benne, h ha elmondod neki, h mi van megérti:) s milyen nagy lesz majd amikor haza mentek a picivel hozzá:)
ezt hallottam azoktól az anyáktól, ahol 2. 3. picivel mentek haza.. meg én is láttam már, h a pici már nemis olyan pici a legkisebbhez képest:D

Bibi
, nálatok sem lesz gond!!!!:D:D

Mabe, Imola még így is cuki lehet.. bár gondolom akkor, amikor az ember 2kor próbálkozik a gyermek sírását elviselni nem olyan klassz, de ahogy leírtad, tündéri lehet!!:oops:
Ér olyat kérdezni, h kb mennyi az annyi tesó ügyileg?

Anna, olyan aranyosan tudsz bosszankodni...remélem azért sikerült pihenned:)

Lili :) éljen a jólakottság!!

Petra, hajrá hajrá!!:D:D:D

Viki grat!!

Babcika, pihizz kicsit!!

Én is voltam ma védőnéninél... bementem, egyből mondta, h mindjárt szülünk... lejjebb van a pocó, s meg van dagadva a szám?!?!?! hmm.. én nem látom, de már más is mondta, mondjuk nekem alapból vastag virsli szám van....

no, mindjárt dobok képeket a pic.-ra!!

Ja, és gyüminapot kell tartanom, mert a kezem vizesedik... csak a kézfejem,,.. lábam semmi!!:)

No, jövök még, kukkolni, h mi a helyzet!!!

Kép

Kép
móka:)

Móka,Hajninál nem ürült végül szabad hely?
Gyüminapot már csak holnap,mert a mai napnak minnyá vége :wink: :lol:

Kép
v.andi

Ja, azt elfelejtettem írni, h télleg volt vmi a levegőben, mert este én sem bírtam magammal.. aztán 1,5 órás szenvedés után (annyira rugdosott a kisKlónunk odabent, h megfeszültem a fájdalomtól, pedig nem vagyok egy kényes típusú emberke) ittam két korty bort :D és láss csodát, elaludtam, s reggelig durmoltam.!:D
ennyit az alkesz anyukáról:)

Kép

Kép

Andi :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉS képzeljétek Kálvin születésének 500. évfordulójára a svájciak alkottak egy új csokoládét, hát csorgott a nyálam, míg végigolvastam, mi van benne (finomított pralinékrém, valami igen ritka kakaómassza, karamellkrém, citromos verbéna...) ... Annyira megkóstolnám, bár egyetlen kockát... Nem megy valaki Svájcba mostanában? (bár valószínű nagyon sokba kerül :cry: :cry: :cry: )
(Bocs, de ha már nem ehetek, legalább vágyakozom :wink: ) Látjátok, mit tesz egy kis valódi különleges csokoládé? Szárnyakat ad! Miközben ezeket írtam egyetlen helyesírási hibát sem vétettem, szemben az előzőekkel, amikor minden szót háromszor javítottam - az elején, a végét láttátok :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, jaja, gyümi nap holnap lesz:)

most mindjárt tésztázni fogok:)

Hajni nem jelentkezett, de lehet h visszatér, amire én még nem szülök, bár nem biztos, h az uccsó pillanatokban annyira esztétikus leszek, mint mondjuk a 7.ben vagy a 8. hónapban.
majd Apa készít pár "művészibb" fotót,... s majd Mórral fotózkodunk nála, újszülötteknek mindig tart fent helyet!!:D
Ti akkor is mentek? vagy csak Te voltál?

Kép

Kép

Anna,nekünk úgy lebeg a csoki a szemünk előtt,mint Dagobert bácsi szemeiben a dollár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Móka,mi lebeszéltük Junior születését Hajnival,elvileg van helyünk.Majd hívnom kell,ha megszületett ketteskénk. :wink:

Kép
v.andi

És én is előre rettegek a védőnőtől (eddig is az agyamra ment). Ráadásul azt mondta, hogy aki lemondja a védőnői gondozást, ahhoz azonnal kimegy a gyermekvédelem (egyébként annyi kellemetlenséget okozott nekünk egyetlen tanév alatt, hogy elképesztő) Ez az egész védőnői rendszer szerintem még a rendőrségnél is rosszabb. Pl. mindig felhúzom magam azon, hogy miért neki küldik a leleteimet, amikor egy fogyatékosét vagy egy gyerekét simán át lehet venni nem hivatalos személynek is. Mi, kismamák szerintük kiskorúbbak vagyunk a gyerekeknél is? Meg ez a mindenbe belebeszélés, tisztára olyan, mintha ezzel akarnák igazolni a létüket, hogy ijesztgetik a kismamákat először a komplikációkkal meg a szüléssel, utána meg, hogy nem jól viselünk gondot a babákra, pedig ez ösztönösen megy, ha az ember lánya nem hallgat hülye tanácsokra :evil:

Bocsánat a kirohanásért :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?