Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Twist
jó munkát nektek!
nálunk is most megy nagyban a festés+tapétázás.... :lol:

Vius
Gratula! :wink:

Bikfy?????

Sikerült végre megvennünk a babakocsit! hát nem mondom,nem kis munka volt,mire kiválasztottuk megpróbálok képet rakni róla...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek szépen növöget az az egy szem tüszőcském. :D Szerdán még csak 13 mm volt, de mára már 17 mm. Annyira örülök. Hátha sikerülne spontán is most. A doki vasárnapra-hétfőre tippeli a tüszőrepedést. De hétfőn megint megyek mérésre és kiderül ott van e még. Most akkor szerintetek minden nap legyünk együtt? Vagy várjak még?

*dy*: Gondolom nem volt könnyű választani, már annyi szebbnél szebb babakocsi van. Legalábbis amiket látok így az utcán.

vius: gratulálok! :D Nincs is annál jobb érzés. Amikor nekem annak idején először megmozdult, éppen a Tescóban vásároltunk. sosem fogom elfelejteni én sem.

Kép
babicsek
 
 


Na kicsinyítettem képeket végre.
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

linácska: annyira szép baba Levike! Le sem tagadhatnád hogy kisfiú! :D És a képeken olyan nagynak tűnik. Nem is gondolnám, hogy még csak 2 hetes. Bár tudom hogy csalnak a képek.

Kép
babicsek
 
 


Linácska: És Lili mit szóla kis öcsikéhez?

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,
annyira nem csalnak a képek, 4500g-mal született Levi, tehát méretileg kb. egy 2 hónapos gyereknek felel meg.
Lili tök természetesnek veszi, hogy itt van a kistesó, nem foglalkozik vele kimondottan sokat, eddig egyszer fogta meg, egyszer bekrémezte a fenekét, néha megsímogatja, és várja, hogy tökéletes legyen a köldöke, és ő fürdethesse, de ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


NATI
Hystero nem árt ha van lombik előtt, és fehérváron a kettőt együtt csinálják, így derült ki hogy el vagyok záródva és feleslegesek voltak az inszemek. :?

Tegnap leszakadt alattunk az ágy! :shock: :shock: :shock:
Nem tudom mi jöhet még. Elromlott a mosogatógép pár hónapja már kézzel mosogatok most meg az ágy! Csupa drága holmi.
De nem érdekel egyikből sem tudunk másikat venni úgyhogy apának letettem a földre a matracot a keretet kihánytam a fenébe és én amíg nincs kész a gyerekszoba a nappaliban alszom. Evvan!

Ma elhoztuk a gyerekszobabútort, remélem hamarosan összeeszeljük apával valahogy mert darabokban van.
A pelenkázó az szerencsére össze van szerelve.

dita75
 
 


Sziasztok! :wink:

Megjöttem végre. :lol:

Minden okés. Szerdán Pécsett voltunk meddőségis dokinál, csütörtökön elutaztunk megint Tihanyba és Badacsonyba, este meg Siófokra, családi bulira, ahonnan most értünk haza. Ez is jó volt.

Pécs: Doki nagyon kedves és szimpatikus volt, érdekes dolgokat mondott. Szerinte nem vagyok egyértelműen PCOS-es, bár kétség kívül policisztás jellegűek a petefészkek, de megint van szép, spontán peteérésem, és a mnyh-m is csodás. 12. napon 11mm-es tüsző, mindig ennyi szokott lenni, 16-18. nap körül repedek, a nyálkahártyám a 12. napon 12 mm-es.
De!
Szerinte itthon nem lettem rendesen kivizsgálva, úgyhogy mindennel újra játszunk. Levett kenetet, uh-zott, 3. és 21. napi hormonra megyek és apit is újra meg akarja nézni. Azt mondta, annyira jók az eredményeink, hogy nekem már régen spontán terhesnek kellene lennem. Szerinte más bajom van, nagy a gyanú egy endometriózisra. A hormon eredmények után megműt, hogy lássa, mi a bibi. Ekkor rögtön meg tudja nézni a petevezetékeimet is. Már alig várom. Hihetetlenül bizakodok, jó lenne végre nem elcseszni az időnket, hanem rájönni, hol a baj és azt ügyesen kezelni.
Legközelebb jövő hét péntek, akkor leszek a 21. napon, megyek vv-re.

Olyan jó volt ez a 2-3 nap, képzeljétek találkoztam egy valódi angyalkával, aki itt lakik a földön. Ő uncsitesóm kislánya, 21 hónapos, gyönyörű és annyira kedves, hogy elolvadok tőle. Egész nap puszilgattam, szeretgettem. Ilyenre vágyom én is. Tudom, hogy lesz, csak már nagyon nehéz kivárni. Ezek után minden baba nélkül töltött idő elvesztegetett napnak számít, úgyhogy én teljes testtel törtetek előre, amíg nem járok sikerrel. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ezek tényleg jó hírek. Tényleg lehet, hogy csak valami kis banális ok áll a sikertelenség hátterében, mint nálunk is. Csak erre 13 hónap után jöttek rá. A dokim be is vallotta, hogy ő álmában nem gondolt volna erre, hogy két spontán terhesség után elzáródik mind a két petevezetékem, ráadásul nem összenő, hanem nyákdugó lesz benne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk. Remélem mindenki sokat pihen a hosszú hétvégén. Mi 20-án édesanyámékkal a hídi vásáron voltunk. Nagyon jó volt! :)
Utána még egy pusztakocsikázáson is részt vettünk.
Képek:

Kép

Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Jajj, de szépek vagytok! Biztosan klassz lehetett.

Vius!
Most láttalak a Tesco-ban. De nem mertelek megszólítani, nem tudtam, nem zavarnálak-e. Pocikád tündéri, te szép vagy, férjecskéd meg nagyon helyes. Igazán szép család vagytok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Éhes vagyok, valami kaja után kell néznem. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok lányok!

Most jöttünk mi is haza 3 nap pihiből. Nem is volt kedvem haza jönni.

Bikfy!
Nagyon örülök, hogy így belelendültél! Remélem, hogy hamar túlesel ezen a kivizsgálásokon, meg a műtéten és utána ripsz-ropsz babás leszel.

Linácska!
Levi gyönyörű baba! Álmodni sem lehetne szebbet! Bármikor elfogadnék egy ilyen szép babát! Ja, nagyon jó az a kis hintaszerűség, amibe fekszik. Még nem is láttam ilyet! Nagyon tetszik!

Nati!
Nagyon szurkolok, hogy minden okés legyen, és végre valaki elkezdjen egy jó kis babaesőt! Jó lenne, ha most ősszel is lenne, és példát vennénk a tavaszi babásodóktól!

Bumi!
NAgyon helyesek vagytok! remélem jól éreztétek magatokat!

Dita!
Sajnálom ezt a pech sorozatot! De hidd el, biztosan jönni fognak szerencsésebb napok is! Kitartást!

BAbicsek!
Neked is őszintén kívánok babásodást! Remélem összejön nektek egy édes kicsi baba!

rodina74
 
 


Nati!

Priviben válaszoltam a Kaális dokikra vonatkozó kérésedre!

Twist!
HOgy haladtok a szobával? Azért remélem tudsz pihenni, és nem dolgozod szét magad! HA kész lesz, kérünk képet!

rodina74
 
 


Sziasztok!!!!

Bikfy örülök hogy jutottatok valamire Pécsett.!!És remélem mostmár minél előbb babás leszel.

Nyugodtan odajöhettél volna nem zavartál volna csak meglepödtem volna de hát az nem lett volna volna baj köszi a dicséreteket!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


bikfy: Örülök, hogy minden jól alakul! Újabb esélyek a láthatáron! És az a méhnyálkahártya méret az szuper. Nekem a 10. napon, olyan 5,8 mm körül volt. :? Nekem az nem akar nőni. de miért??? Még az is lehet, hogy mire odakerül a sor, már babás is leszel spontán. Hajrááá!!!! Mert akkor nemsokára tüszőrepedés!!! Szorítok!!!


Rodina: Köszi, én is melőbbi csodás babácskát kívánok a pocakodba!

Kép
babicsek
 
 


Van most itt valaki?

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok!
Lányok fogfájásra mit lehet beszedni már mindent csináltam vele de nem akar múlni.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska
Levi nagyon édi! szerintem tiszta papája.... :lol:

Bikfy
örülök a jó hírnek!!!!!

Dita
:twisted: :twisted: :twisted: de legalább R betűs napon szakadt le?! :lol: :lol: :lol:
kérünk képet a bútorról,meg pelenkázóról!

Vius
irány a fogászat! :wink:

Bumi
jók a képek! remélem,hogy kipihentétek magatokat!

Twist
pár óra és kész lesz Gréta szobája! ti hogy álltok a festéssel?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Vius: ebben nem tudok segíteni, de remélem azóta elmúlt már és nem fáj.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Tegnap reggel 6ig fájt a fogam ügyeleten semmit nem csináltak most indulok a fogorvosomhoz remélem megoldja a dolgot hogy ne fájjon!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
szorítok!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
kérünk képet a babakocsiról!!!! Ez olyan jóóóóóóó érzés!!!! Tologattad már? :wink: S a szoba hogy áll???

Vius,
mi volt a dokinál??? Szegénykém!!! Borzalmas lehet!!! Remélem megszabadulsz tőle!!!

Bikfy,
szuper, hogy biztonságban érzed magad és végre történik valami!!!! Nálatok nem egy cikluson belül kell menni 3. és 21. napi vérvételre? Messze van tőletek Pécs?
olyan jó olvasni, hogy ilyen felszabadult vagy!!!!!!

Linácska,
meseszép kisfiad van!!!!! Egyszerűen gyönyörű!!! Annyira kisimult, mintha nem is természetes úton villámsebességgel jött volna világra!!! Hogy vagytok? Éjszakák milyenek???
Remélem két hét múlva kezetfoghatunk :P - nekem is tüszőrepi előtt volt inszem :shock: :oops:

ez a nyákdugó dolog hogy került a petevezetékedbe? S hogy derült ki? hsg vizsgálattal?


Dita,
hogy sikerült a hétvége? Sikerült kettesben lenni a pároddal??? Alvás milyen?? Nem kényelmetlen az neked??? Te is tegyél fel képet a bútorokról!!!

Bumi,
Nagyon szép pár vagytok!!!!!! S jó látni, hogy jól éreztétek magatokat!!! Minden évben mentek a hidi vásárra?

Rodina,
ti merre voltatok? már megitn dolgozol, igaz?

Babicsek,
mi volt uhun? Megrepedt a tüsződ? Én úgy tudom, hogy méhnyálkahárty növelésére a fehérjék a jók. túró, sajt, joghurt minden mennyiségben. S állítólag 2mm-t nő egy tüsző egy nap alatt, s kb 24-25mm-en reped meg. (nálam most nem így volt :shock: ). előtte lévő napokban mindenképp érdemes együtt lenni mert a spermiumoknak is kell idő, amíg eljut a petéig.

Rólunk: én ma reggel madarat fogó kevembe voltam (meg persze most is :lol: ). Szinte az egész hosszú hétvégét a kórházban töltöttük, uhuk és inszemek miatt :lol: :P . Pénteken 22-es volt a tüszőm és 11 a méhnyálkahártyám, ezért szombat reggelre beszéltük meg az inszemet. Tüsző 25-ös, de még nem repedt meg, inszem megvolt :lol: :oops: . Este házi feladat :oops: :P . Reggel uhu, tüsző 27-es, de még mindig nem repedt meg, újabb inszem :P :shock: , este házi feladat :oops: . reggel uhu ééééééééééés tüsző sehol :lol: :lol: :lol: :lol: Már mindketten teljesen ki vagyunk purcanva, de remélem lesz eredmény :lol: :lol:
Ilyenkor néha olyan hülyén érzem magam, hogy reménykedek, meg bizakodok, már most "más" állapotban érzem magam, aztán két hét múlva meg kiderül, hogy miért is?????? Na mindegy is, ez az élet, bízni kell és akkor egyszer valóra válnak az ámaink :lol: :P

Hasonlóan szép napot nektek!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit átkukkantok ide is. Épp a városba indultam volna de elfogott egy kis rossszullét így most épp tízóraizom és majd utána megyek csak.

BUMI
Hát én komolyan mondom nem ismerek rád. Tényleg te vagy a képen?
Simán elmentem volna melletted az utcán. Ennyire lefogytál?
Nagyon csini vagy. Hány kilót adtál le ha szabad megtudni???
Még mindig csak ámulok és bámulok! :shock:

BIKFY
Sztem most már jó kezekben vagy. A bizalom nagyon fontos.
Csak így tovább, nagyon jó úton haladsz.

DY
Várom a babakocsiképet!

A szekrényről sajnos nem tudunk még képet készíteni mert darabokban van. Hátlapot kell venni hozzá mert a régi eléggé tönkrement mondtam a páromnak hogy nehogymá ezt tegyük rá!

A pechsorozat az folytatódott inkább az ágy után mert másnap a neveltemnek sikerült ráejteni a súlyzót a lábára és azt hittük eltört ezért 3 órát volt apa vele az ügyeleten, előtte még a tajkártyát is be kellett szerezni. Anyuékhoz kellett volna indulnunk a bulira én meg itt ültem tűkön. Ezért keltem 6-kor hogy 3 órát még szobrozzak a lakásban. Eléggé ideges voltam.
Aztán az is kiderült hogy nem lesz közös napunk egy sem, mert csak vasárnap ment haza nekem meg már nem is volt erőm hadakozni meg vitatkozni, elvonultam csendes magányomban szomorkodni, hogy nekünk ez jutott Milóval, és ez egy darabig így is marad. Azt hiszem nincs értelme bármit is csinálnom, úgyis mindig az van amit ők akarnak, én meg csak tönkreteszem magunkat.

VIUS
Remélem a fogadat rendbe tudják tenni és elmúlik a fájdalom még ma!

NATI
Ilyen hétvégénk nekünk is volt. A doki mondta is hogy kizárt hogy ne sikerüljön, persze elzárt petevezetővel nehéz volt neki.
De neked nagyon drukkolok!

Az ágyra kitaláltunk valamit apával, remélem ma korán hazajön és megvesszük hozzá az anyagot.

Tettem a másikba két képet magamról, meg a családom egy részéről.

dita75
 
 


Dita,
szőrnyű lehet, hogy ennyire nem működik nálatok a közös együttlét!!!! Az is fura, hogy minden hétvégén nálatok van a kissrác... Drukkolok, hogy ez némileg változzon, ha Miló megszületik!!!!!

A fertőzésről tudtál, amit a párodtól kaptál és elzáródtál? Mert nekem nem volt semmilyen fertőzésem, de átjárhatóságim két éve volt, akkor minden rendben.
Nagyon pozitívan csalódtam RL-ben, nem gondoltam volna, hogy ennyire kitartó lesz és alapos!!!!!! Jó kezekben voltál!!!!
Vendég
 


Hali
Megjöttem.

Fog újra idegel újra töm kész vagyok se szuri semmi de hála istennek nem fájt csak az első két idegelő tű. A doki úgy nekem esett hogy még arra sem volt időm hogy mondjam neki az ínygyulladást.azt mondta ha fáj délután akkor menjek vissza ő ugyan nem lesz csak anyukája (ő is fogorvos)de ő is megcsinálja.
amugy a többi fogammal minden ok rendben van .

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy, hogy alakult nálatok a festés, tapétázás, vannak fotóid? Én délután teszek fel fotókat, mert a parkettázás is kész lett, csak nem töltöttem le a fényképezőről a fotókat még. Én tök fáradt vagyok, pedig nem csináltam szinte semmit:)

Linácska, juj, de szép Levi baba! Kölcsönadnád kicsit játszani????:)

Vius, ügyi vagy a szuri nélküli fogfúrás és tömés miatt!!!!

Jaj, ide is felrakom a fotóinkat, ha nem baj:)

Kép Kép Kép

Parkettázás is megvolt. Még a szekrénysor is bekerült. Most már majd októberben jön a babaágy és ilyesmik, akkor tudjuk elhozni őket. Jó érzés, hogy már megvan a fészek:)
Most még konténert kéne hívni, annyi sok szemét lett, iszonyúan sok.
Vendég
 


Dituli, sajnálom, hogy a párod fia ilyen bunkó volt már megint, hogy nem segít pakolni Miló cuccait. Undorítóan féltékeny és önző ez a gyerek. El tudom képzelni, hogy 10 év múlva milyen udvarlója, vagy férje lesz egy szerencsétlen lánynak! Egy önző, bunkó pasi, aki tapló a feleségével. Ez a srác valszeg csak ennyit tud....
Vendég
 


Bikfy, jó híreket írsz, végre egy alapos doki! Laporral pedig megnézi a petevezetékeket és ha kell, azonnal el is tünteti az endót és máris lehetsz babás. Olyan hamar meg fog oldódni a baba ügy, hogy csak lesni fogsz! És ez egy jó doki kérdése volt, semmi több:) Örülök a jó eredményeiteknek:)

Puszi mindenkinek: Rodina, Nati, Bumika!!!
Vendég
 


Dy,
mind a két gyerekem tiszta apja. Épp mondtam is, hogy kell egy 3. gyerek, hátha az már rám is hasonlítana. Bár Leviben muszáj, hogy legyen valami belőlem, hisz összenőtt a lábujja :lol:

Tnati,
éjszaka változó, ma pl. hajnal 3-6-ig kukorékoltunk, én néha már sírtam a fáradtságtól, semmi nem volt jó. Aztán 6-9:30-ig aludt Levi. Ma olyan kis nyügi. Nem sír, de nehezen alszik el, ha ébren van nyűglődik...
A nyákdugó HSG-n derült ki, vagyis akkor még csak az, hogy nem átjárható a petevezetékem, és utána laparoszkóppal megműtötték, és ott már átnyomták a folyadékot, de azt mondta az orvos, hogy ezt ébren nem tette volna meg. És ott derült ki, hogy nem összenövés, hanem eltömődés volt. Ez az inszemes doktorbácsi volt, a sajátom azt mondta, hogy szerencsém van, mert ő ébren is megpróbálta volna átnyomni :roll:
Ja, és nálunk is a párom bacijaitól lett :cry:

Twist,
hát nem tudom, hogy Lili mit szólna a kölcsönadáshoz??? Reggel a nagypapája fogta Levit, majd Lili odament és közölte, hogy "nem vihetitek haza". Olyan fura volt, mert amúgy meg nem nagyon foglalkozik Levivel, nem akarja megfogni, kétnaponta egyszer talán megsímogatja, ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sajnos eddig tartott az öröm délután egykor ismét nagyon fájt a fogam még most is érzem de már nem kell sirnom.
nem csinálnak vele semmit mert nem adhat injekciót(vetélést okozhat) max kicserélheti a calciumos tömést de az délelött már meg volt.Voltam röntgenen jó beöltöztettek.van egy kis gyulladás de már múlóban terhesség végéig de akár szoptatás alatt is lehetnek gondok a fogammal.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
ez elég rosszul hangzik :cry: :cry:

Linácska, Dita,
de a műtét előtt tudtatok arról, hogy valami bacit elkaptatok, vagy az egész észrevétlenül történt????

Twist,
nagyon szép a szoba!!!! Igazi csajos!!! Az előző oldalon írtam neked, olvastad??? Cukrod??
Vendég
 


Sziasztok!
Sajna nálunk elkezdődőtt a munkahelyi hajtás, nincs időm netezni. Meg van egy plusz munkám is, itthon meg azzal sz@rozok.

Ditus!
Sajnálom a pechsorozatot, meg a fiúk figyelmetlenségét, nemtörődömségét. Fogyni nem fogytam, csak jól kell tudni öltözködni. :) Na meg ezen a képen nem látszik az alsó fertály. :D

Vius!
Sajnálom a fogad.

Nati!
megy a drukk!

Bikfy!
Tök jó, hogy jó kezekben vagy!

Linácska!
Levi gyönyörűséges!

Twist!
nagyon ügyik vagytok, szép a szoba!

Rodina!
Drukk a spontáén ciklushoz!

Többieknek pusz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Tnati: Ma voltam UH-on és nekem 20 mm-es a tüszőm és 9,8 mm-es a méhnyálkahártyám. Azt mondta, ma, holnap és holnapután legyünk együtt. Meg azt, hogy ezek a paraméterek megfelelőek a teherbeeséshez. Jaj én úgy izgulok már. Mondtam apusnak, hogy nagyon szedje össze magát az elkövetkező két napban. Minden katonácskára szükség van, trenírozza őket valahogy. :lol: :lol:

De jó nektek, akkor most sikerülnie kell!!!! NAgyon szorítok, már lehet hogy valaki ott is van a célban! :D És akkor egy inszemit kellett fizetni ugye? Én is azt hittem, hogy már eltűnt a tüszőcském, de még a helyén van.

Most mennem kell, este még benézek, mert alig tudok valamit elolvasni, meg megjegyezni, mert a kis cukipofi fiacskám itt nyúz, hogy menjek már innen. De majd este olvasok még. Ha kész a házi feladatunk. (ez tetszik :lol: :lol: )

Kép
babicsek
 
 


Nati
megy a drukk ezerrel!!!!!!++++++++++++++++

Vius
:twisted: :twisted: :twisted:

Twist
szép a szoba! :wink:

Dita
nagyon csini vagy!
sajnálom,hogy nem úgy mennek a dolgok,ahogy kellene....

Szoba kész,vagyis csak festés+tapétázás,a többi még most fog jönni...

képek:
Kép
Kép

és a kocsi a mózessel:(de van külön hozzá sport+bébi hordó is,majd lefotózom úgy is..)
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem nagyon van időm. A munkahelyemen nagyon sok a melóm, semmire nincs időm. Otthon, meg most fejezzük be a fürdőszoba felújítását, úgyhogy minden csupa kosz! Így csak távirati stílusban:

NAti!
Tök jó, hogy veled így törődnek az orvosok! Ezért nagyon irigyellek! A BMC-be jársz, ugye? Nagyon-nagyon szurkolok a babásodáshoz! És akár hogy is lesz - de biztos, hogy most babás leszel - szeretgesd a pocidat és a benne lakó(ka)t! Hidd el, hogy ez is számít! NAgyon drukkolok!

BAbicsek!
Neked is nagyon drukkolok,és őszinte szívből kívánom, hogy babásodjál!

Twist!
Nem holnap mész genetikára? Vagy a 4-es vizsgálatra? Ha igen, nagyon szurkolok! MAjd írd meg, hogy mikor mész és hogy mi volt, mert erre nagyon kíváncsi vagyok! Szurkolok, hogy minden rendben legyen, bár szerintem minden okés lesz! Puszi
NAgyon szép a szoba, és már tegnap a blogodon meglestem a szobát!

Bikfy!
Nagyon becsüllek, hogy ennyire jól veszed az akadályokat. Ha lenne kalapom megemelném neked! Csak így tovább!

Dy!
Nagyon szép a szoba, nagyon kislányos lett! Biztos nagyon jól fogja érezni magát benne a baba.

Viius!
Nagyon sajnálom, hogy így fáj a fogad, és igazából nem is tudnak segíteni. Erre valami homeopátiás bogyó nincs? Vagy valami népi segítség! Szurkolok, hogy elmúljon, és rendbe legyél!

Ditus!
Te is csak magatokkal foglalkozzál. Úgy látom, hiába eszed magad, semmi sem fog változni. Te is csak törődj magaddal, aztán hátha észreveszik magukat! De azért csodálkozom a párodon! Nagyon sajnálom, hogy nem figyel oda rád eléggé.

Majd ha egy kicsit lesz időm, jönni fogok!

Puszi mindenkinek!

rodina74
 
 


Tnati,
nem tudtuk előtte. Csak csináltak egy olyan tesztet, hogy apa spermáit összeengedték a méhnyaknyákkal mikroszkóp alatt, és az összes belefulladt. Akkor küldték tenyésztésre az ondót, és kétféle baci is volt benne. Egyikünknél sem okozott tüneteket. Akkor azt hittük, csak a "gyilkolászás" a gond, meg is csinálták az inszemet, de sikertelenül, így már volt hsg is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Már elmúlt 2 hetes Levi baba! El sem hiszem! Mindig megcsodálom milyen szép!

Vius!
HOgy teltaz éjszaka? Fájt nagyon a fogad? Most mit fogsz kezdeni vele?

rodina74
 
 


Dy, húúúú, de szép a szobátok!!!! Ejha!:)
Ismerős a stukkó a plafon alján, mármint jó ötlet, nekünk is lett és nagyon szeretjük:) Elegante...

Ki kellett pakolnotok a szobából? Hogy álltok az utána lévő takarítással? Mert mi szenvedünk, bár minden nap pakolunk.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Cukrom a kaja után 6,3 diétáznom kell de nem vészes ha figyelek semmi baj nem lesz.

Most jöttem meg Pécsről 1kg 10dkg körül van a bébi:)
Méretei megfelelők a cukorhoz képest is semmi jele a cukornak nála.
Apa látta uhun én csak a képen mert mindig apának mutogatja a doki.Kérdezi a doki tudjuk már mi lesz igaz?Mondjuk a férjemmel nem igazán mert múltkor zárva volt a lába.Mondja neki a doki látja ott az egyik lába amott a másik és közte ott a puncija:)Tehát lány lesz.
Legközelebb szeptember 22.én megyek Pécsre reggelre délutánig mert reggel vércukor vizsgálat 8-fél 9 felé délután 3kor meg magánrendelés.Felesleges hazajönni mert 1 óra mire végzek.

Twist Dy nagyon jók a szobák tetszenek!!!

Rodina a fogam oké most csak ne harapjak rá pár nap és jobb lesz azt mondta a doktornő.ilyenkor mikor gyökeret kezelnek akkor rögtön kialakul egy csonthártya gyulladás röntgenen is voltam bebugyoláltak a foggyökerem kicsit be van gyulladva de már múlik és jobb lesz.Az íny gyulladásra annyit mondott hogy lehet hogy szoptatás alatt is lesz ínygyulladás.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Csak 1 percnyi időm van, megyek termet dekorálni.
De!
Mindenkinek gratulálok, babafotók, pocakok, babakocsik, szobácskák csodálatosak.

Viuska!
Nagyon gratulálok, még a hideg is ráz örömömben. Irigy vagyok, hogy kislányod lesz. De ez kellemes irigység. Puszi Nektek!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Kép 27 hetes Darinka

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok lánykák!

van egy doboz 10 szemes clostym ha valakit érdekel irjon privit ! októberben jár le a szavatossága!

Szép napot és pocakosodást!
Vendég
 


Sziasztok!

Most nem írok senkinek, ha nem baj.
Feri nagymamájának Stokeja volt tegnap, az intenzíven van. Nem sokat aludtunk az éjszaka.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek, a nagyinak pedig a legjobbakat!!!!! Vigyázzatok egymásra!!!
Vendég
 


DY
Nagyon csajos minden, csak nehogy úgy járjatok mint páromék a Ricsivel még az utolsó nap is kislánynak mondták aztán másnap meg fenékkel és nagy pöcsivel előre kibújt. :lol: :lol: :lol:

Én is ilyen narancsos babakocsit néztem ki, van benne némi bézs, de elenyésző. Mennyibe került? Jók a kerekei, és nagyon pofás.

A szoba persze nagyon szép, bárcsak mi is itt tartanánk már!
Kiváncsi vagyok a végkifejletre! :)

NATI
A baciról tudtam de azt nem sejtettem hogy ez elzáródást okozhat.
Amúgy mindig küszködtem gombás fertőzésekkel így annyira nem vettem a lapot hogy valami gyulladást okozott a baci.
A gynevacot is akkortájt adattuk be mindkettőnknek, mert nagyon "tiszta" akartam lenni az inszemre. A folyás el is múlt, meg apa pöttyei is a nudliján! :)

BUMI
PEdig az arcod is olyan vékony meg a karod.... hát nem tudom.... sztem te fogytál....
Sajnálom a mamikát, jobbulást kívánok neki!

VIUS
Neked sem kell mérni a cukrodat? Elég a diéta?
Kaptál tájékoztatót hogy mit lehet enni és hogyan kell csinálni a diétát?

dita75
 
 


Sziasztok!

Bumi jobbulást kivánok a nagyinak!

Dita nekem nem kell mérni csak oda kell kicsit figyelnem meg egy pici diétát tartani.de semmi extra.4 hét múlva kell mennem újra vérvételre (09.22)
De akkor reggel fél 7 felé indulás negyed 8 kor kaja negyed kilenc vérvétel.
És akkor egésznapos mert délelőtt vérvétel meg menni a diatetikushoz és délután 15:20ra magándoki haza jönnöm felelsleges
mert 1re végzek a diatetikusnál.mire hazaérek már mehetnék is vissza.

Ma voltam 3D uhun itt nálunk kértem képet is a kedvesem nem vette ki Darinkát de feljavitotta a képet és már látta is(besárgitotta)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép

ezek ma készültek.A doki ütögette a hasam(tök mérges lettem rá azóta nem is alszik csak bokszol) hogy felkeljen de itt ma már nem mutatta meg magát mert mikor kérdeztem hogy lehet e tudni akkor azt mondta hogy majd ha megszületett örüljünk hogy a csontjait láttuk mert hájas a hasam.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!

Melyik volt ez a bunkó???? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Szia Bikfy

"Rákóczi Ferenc" volt az grat a laptetőhöz hajrá hajrá

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: