Új privát üzeneted érkezett!

Tündér
Még egy kérdés, bár lehet ez egyértelmű...ha nem sikerül jó vért levenni, vagy valami adódik, akkor a pénzt visszafizetik? Vagy nem előre kell fizetni? Ti melyik céggel szerződtetek?

Kkia
Kitartás a meetinghez 8) ma még én is bent ülök a mhelyen :cry:
A svájciakat azért nem kell félteni, szerintem ha apa dolgozik, akkor elég lóvé van ahhoz, hogy addig legyen otthon ameddig csak akar.. 8) (Éltem ott egy évig, azért ismerem őket egy kicsit :wink: )

Kútvölgyisek! Légyszi írjátok meg a kórházlátogatások szeptemberi dátumait....
Ti mentek?

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziszkó, a sztrapacskát én is nagyon szeretem, de még nem mertem csinálni. :)
Apaságin még nem voltunk, az apuka booooorzasztóan elfoglalt. :D Majd jövőhéten elcipelem.
Ari a játszószőnyeg, ilyet én nem vettem, de nem is fogok. Úgyis kapunk majd ajándékba valamelyik nagymamitól. :D

A védőnőnek kell valami papírokat is adnia? Erről egy mukkot sem szólt. És azt sem mondta, hogy mikor menjek legközelebb. Szerintem elmegyek 4 hét múlva és rákérdezek.

Sztecsi, én gyártóüzemben dolgozok, nem hiszek a gyári sterilitásban. Az a steril, amit én fertőtlenítek...

Húúú Ginuska, mekkorák vagytok már.... :o :o :o

Szilveeaa, hogy milyen hülye helyen dolgozol... Az én kollégáim most megcsodálták a babaszobáról készült képeket (alant) és csak olyanokat kérdeztek, hogy bepakoltam-e már. Pont ezért szeretek itt dolgozni...

Kép Babaágyacska az sk varrott fejvédővel
Kép Az ágyacska mellett a pelenkázó
Kép És végül a leendő szekrény a sok ki ruhácskával

Hálóing, én vettem két vagány, cicás hálóinget, azokat viszem. De viszek szabadidőnacit és laza rövidnadrágot is. A spagettipántos fölsőt nem tudom, október lesz...

Avent márkabolt érdekel!!!

Mellszívó, egyáltalán nem biztos, hogy kell. Ha neked egyszer nem kellett, jó eséllyel most sem kell. Még a szülés után is megveheted. Én azért vettem most, mert fősuliba is járok és oda inkább nem vinném be a babát, de ha reggel 8-tól este 8-ig bent leszek, kell néhány üveg tartalék tej.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kkia, hát lassan nekem is írnom kell a dán, német kollégáknak, hogy egy darabig ne számítsanak rám... Mondjuk arról volt szó, hogy tavasszal talán elkezdek otthonról dolgozni. De csak riportokat, rutin melót napi 4 órában. De majd meglátjuk akkor.
De jók ezek a svájciak. Biztos jobban megoldják, hogy valaki vigyázzon a kisbabára, de 16 hét... :shock: Februárban már jöhetnék vissza dolgozni.... Áááá... kizárt...

Kép
Kép
vcsibe
 
 

 
 

Sünci olyan jót nevettem.............."Csak szuljek meg!!!! hulyere zabalom magam valami nagyon csokis, nagyon kremes, nagyon edes nagyon nagyon nagyon nagyon valamivel Very Happy Es legalabb 1 kiloval !!!!! Amig tudok lelegezni enni fogom!!!"

Ginuska köszike:)))))))))))
vasalás:én is gyűlölőőőőőőőőőőm!!!!!!de muszáy....ráadásul a párom Bkv-s és inget vasalok ingel.........brrrrrrrr......:((((((
lehet előbb szülsz mint én??????:)))))))

Szilveaaa én is gondoltam erre de az a bibi hogy utálom a sört.......
de a vodtaka narancsot viszont IMÁDOM:)))))))))))))))))))))))))))))

ctg:utánad meg én jövök?én kedden megyek......:))

én hálóinget viszek...nem akarok mident össze zsduvázni........
AVENT címengem érdekel........

Kicsike itt Halásztelken a kínaiba..........ha akarod vehetek neked is , valahogy összefutunk........anyagiakat rendezni.......

Csibe van kedved és időd még varrni??????én sajnanem tudok és nagyon tetszik a műved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Őzike
Átküldtem :)
Ha minden igaz, elsején mi is megyünk.
pocok001
 
 


sziasztok!

először is kkia: nekem tegnap a dokim azt mondta, hogy kalciumot semmi képpen se igyak, mert valami rendellenességet okozhat a babának.. :shock:

másodszor ginuska: megjöttem a védőnőtől.. és hát khm.. izé... szóval a 4,5 kiló plusz ugrott.. plusz 6 kilóval, így most 11 kilónál tartok. Hivatalosan is én vagyok a legnehezebb a családban.. :roll: :oops: 8) :lol: :lol:

vcsibe: szupi a babaszoba és a fejvédő is. Ügyi vagy! :wink: :D :D

megyek keresek valami receptet, meg levakarom a csajokat az apjukról aki aludni szeretne.. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


lanyok, en mar csak fekve funkcionalok! :(


Pedig fozni kene....... asszem ehenhalok inkabb. :mrgreen:

sünciboglya
 
 


Sünciboglya
Most értem haza, én is így voltam vele, így sajtostészta lett az ebéd ;)

A CTG-t illetve NST-t nem csak a 36.héttől csinálják?
pocok001
 
 


Nita, én párom meg alapból eloszeretettel hord ingeket, úgyhogy szenvedek veluk én is :evil: :evil: Sogornomet irigylem ilyenkor,mert a bátyám meg nem hajlandó inget felvenni, pulcsikat meg pólókat meg ugyebár egyszerubb sokkal vasalni :D
Háát, a szuléssel lehet, hogy megelozlek, nemtom :roll: , de úgy tippelem, hogy szept.20 és 28 kozott lesz a nagy nap!!!! :wink:
Ne kérdezd honnan tudom, mert nem tudom megmagyarázni, de érzem :lol:

Az avent. hu-n korulnéztem, nagyon jó áraik vannak, fel nem megyunk a pár holmiért BP-re, a márkauzletbe, de van webáruházuk, megrendelném onnan, csak a bibi megint az, hogy biztos nem hozzák ki Szlovákiába....na de majd utánanézek, még nem volt idom!

Hálóing: én is veszek egy kínait, meg van itthon gombos eleju (még lánykorom óta megvan :oops: ), na azokat viszem magammal kórházba! Meg vettem a C&A-ban multkor, amikor le voltak árazva, csak át kellene csináltatnom gombosra, szoptatósra varrónovel! Nekunk képzeljétek kell egy hálóing kulon a szulésre is, amit általában utána rogton el is dobunk, kinek lenne kedve hazakuldeni kimosatni?! :roll: /jó, hogy nem lassan már a betegágyat is vinni kell :evil: ) szval erre a célra vagy a kinait viszem, vagymeg valami agyonmosott osrégi darabot!

Kinga, focimeccs :D :D - aranyos lehetett a férjed :wink:

Pattogó, akkor is szuper, ha 6 hete voltál annyi :wink: Én most tartok 14 kg-nál :oops: ......de az a vicc, hogy én azt gondoltam magamról, hogy alig híztam és hogy ez tiszta jó eredmény :roll: Mindig megdicsérnek, hogy alig híztam, pedig ha tudnák.......na de nekem már nincs sok hátra :wink: és kulonben is le fog menni simán, úgyhogy nem aggodalmaskodom ezen és eszek, amit és amennyit csak megkivánok :wink:

Vcsibe, nagyon ugyes vagy, hogy tudsz varrni :lol: Nektek is már majdnem minden megvan a babának, ugyik vagytok :wink:
ginuska
 
 


Pattogó, most olvasom csak..... :lol: ......11 kg, sebaj, nem itt kezdodnek a problémák, nemigaz?! :wink:

Kinga, igen, a kalciumot nekem is megtiltotta a doki, még jó, hogy szóltam neki, hogy elkezdtem szedni a calcium sandozt, hátha segít a lábgorcsokre..........Szerencsére csak pár napig szedtem... :roll:
ginuska
 
 


pattogo majd leadod azokat a kilókat:))))))))

én tegnap gulyáslevest csináltam....mára is van még.......így nem főzök......

Ginuska akkor átérzem a te helyzeted is!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gyakorlott Anyukák
Meddig elég egy csomag popsitörlő?
pocok001
 
 


pocok: attól függ, hogy valóban csak popsitörlésre használod, vagy másra is. Attól függ, hogy milyen kaki volt. Eleinte gyorsan fog fogyni az bizti. Ezeket az akciós 4-es csomagokat érdemes megvenni. :D

nita: sztem nem adom le. Nem vagyok nagy fogyókúrás.. :oops: :lol: :lol:

ginuska: :D Hát nem. De mondjuk 20 kilóig nem szeretnék elmenni.. :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


dilemmában vagyok, hogy olaszos /kész szószos/ penne-t csináljak reszelt sajttal, vagy fogjak-e neki a toltott paprikának, aminek az elkészítését már második hete halasztgatom ?! :D :D
asszem lesz tészta..........toltott paprika meg majd holnap :lol:
ginuska
 
 


Őzike: Sejtbankkal szerződtünk. Náluk, ha nem sikerül a mintavétel akkor az első szerződésnél 50ezer Ft-ot kell csak fizetni ami a szett ára. Mi már másodszorra szerződtünk velük, így ezt elengedik, ha vltlen nem sikerülne. A szerződéses összeget pedig csak akkor kell kifizetni nekik, ha visszaigazolták a sikeres mintavételt. Előre semmit sem kérnek. Ja, és niylván ha kibontásra sem kerül a szett és érintetlenül visszaküldöd akkor sem kérnek pénzt.

Popsitörlő: attól függ, mennyi a kaki. Én rsz-esen 3 db-ot használok el, ha kaki van-ennyi kell, hogy szépen letisztítsa a bőrt. Ha pisi van, akkor kezdetben egyet használtam, ma már nem is használom. Így tudsz kalkulálni. 50-60 db van átlagosan egy csomagban ha jól rémlik. Most nem tudom megnézni a fiam szobájában, mert az előbb tettem le és még nem aludt el.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Pocok
Köszönöm szépen. A szeptember 1-ét lehet megcélzom akkor. Egyébként azt sem tudom egyenlőre, hol van a kórház, nagyon rossz így, hogy az utolsó pillanatig nem fogom tudni, hol szülök.... :cry:

CTG a 36.héttől van a legtöbb helyen tudtommal..

Csibe
Nagyon szép a babaszoba 8)

Pattogó
Szerintem a 11 kg ideális...Én most 7kg-nál tartok, de még kevésnek is gondolom..A sok az 20 kg felett kezdődik, de azt is leadta pikk pakk a barátnőm, aki egyébként vékony alkat..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


ginuska: én ma töltött paprikázok. Márha sikerül elkezdenem.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tündér: 72 db van egy zacsiban. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Őzike: én nem vagyok vékony alkat sajna. Vivivel 20 kg rohant rám, és 10 a mai napig ittragadt.. Larával 8-at híztam, de csak 5 ment le. Most bízom benne, hogy szülés után nem csak 5 megy le... :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


én sok mindenre használok popsitörlőt........szomszédom még az autóját is azzal törli le!!!! :shock: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm a babaszoba-dicsiket! :D Varrni csak most van kedvem és időm, eddig még arra sem volt időm, hogy egy-két lyukas zoknit meggyógyítsak.
Ja, varrni nem tudok nagyon, csak egyenesen és nagyon bátor vagyok! :D Még fog készülni egy zsebes tároló is ebből a kék cicás anyagból. És valamilyen más anyagból szeretnék paplanhuzatot is varrni, mert szerintem rablás az ára.

Pattogó, KÉREK TÖLTÖTT PAPRIKÁT!!! IMÁDOM. :D :D :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Vcsibe!Én is csak dícsérni tudlak,nagyon ügyi vagy a varrással.És szeretem ezt a falszínt is,nálunk is ilyen a gyerekszoba.
Már vagy 2 hete kész az ágyneműszett,amit a szopipárnás oldalon rendeltem,de a férjem még mindig nem tudott érte menni.Mérges is vagyok rá...

Hálóing:én tavasz-nyáron amúgy is azt hordok,szóval nem lesz szokatlan.Meg hát iszonyat vérmennyiség távozik ilyenkor,én nem is vacakolnék nadrággal,pont emiatt.

Hmmm,popsitörlő az elején biztosan gyorsabban fogyott a kaki állaga miatt..de őszintén szólva nem emlékszem meddig tartott ki.

Töltött paprika:nyammmmmmm.
Meg a Rigó Jancsit is kívánom...................
Érdekes ,most ennél a terhességnél teljesen elkerült a lábgörcs...

Kép
Kép
zanikó
 
 


Vcsibe nagyon szép a babaszoba. :D Ügyes vagy. :D

Pattogó mit főzöl már megint?? :shock:

Sünci éhen ne halj! :shock:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Én a popsitörlőt a melegben használtam, mikor ömlött rólam a víz. Jobb mint a nőknek készült törlőkendők. :)
Vendég
 


Lányok!

Töltöttem fel gmail-re egy aranyos kis dolgot... :D Majd nézzétek meg! A dokumentumok között van. :D
Majd valamikor jövök, de nagyon fáradt vagyok. Tegnap is, meg ma is egy csomót mentünk. :D
Puszi
bobóbaba
 
 


Na jó, nem bírtam megállni, és mégegyet feltettem!!! :oops: :oops: :D :D Szerintem nagyon szépek! Én mindegyiken elpityeredtem... :oops: :oops: :) :)
bobóbaba
 
 


Őzike
A kórház a Kútvölgyi úton van :) Tömegközlekedésileg a János kórháznál.
Pont tegnap néztem, hogy nagyon jó az 5.-ről a kilátás :)

Bobóbaba
Megsirattál :) Nagyon szép!
pocok001
 
 


Sziasztok!

Sztercsi!
Szóval hiányoztam?Ari vagy! :lol: :lol: :lol:
Én a mai napig szedem az Elevitet és minden nap :!: :!: :!: :!:
Még van kb 2 heti adag,szerintem utána már nem veszek újat.
Majd rákérdezek a dokinőmnél.
Délelőtt óta lenyugodtál? :wink:

Betty!
Nagyon örülök,hogy sokat javult a cukrod! :lol: :lol: :lol: :lol:
És még hogy fogytál is!Nagyon ügyi! :wink: :lol:
Szülés után aztán majd nekilátol a sütiknek,édességnek Süncivel együtt!

Ginuska!
Gratula a jó eredményekhez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha meglesz a kiságy,majd rakj róla képet! :wink:
Ha holnap kész a töltött paprika,kérek én is! :P :P :P :P

Szilveeaa!
Igen én is hálóinget vettem 3 gombosakat.De nem olyan öregnyanyásat,hanem azért fiatalos.Bár én is inkább pizsis vagyok.
Ezek elég óccsó hálóingek voltak darabja 1000-1200 ft volt.

Őzike!
Hát fasza (már bocsi :oops: ) lehet,hogy az utolsó pillanatban még ezután kell érdeklődened,hogy hova is menj szülni! :shock: :shock: :roll:
Nem tudták már 1-2 hónappal eltolni ezt a költözködést??? :?

Köszi Lányok a játszószőnyeges dicsiket! :lol:
Remélem kicsi fiam is értékelni fogja és nem csak dísz lesz! :oops: :wink: :wink: :lol:

Kkia!
Kristóf,hogy bírta a mai napot? :roll: :wink:
16 hét???? Utána adják is bölcsibe?Elképzelni se tudom! :roll:

Kicsike!
"éjszaka bírkóztam vele nagyon jó volt" :lol: :lol: :lol: :lol:
Elképzeltem,ahogy bírkózol vele! :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:

Csibe!
Nagyon egyszerű sztrapacskát csinálni! Ne félj tőle!:wink: Csak útálom a krumplit reszelni!!! :? :? :? :x
Nagyon szupi a gyerekszobátok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És ez a falszín!naon bejön nekem is! 8) :wink:

Nita!
Hát az a gáz,hogy alkoholmentes vodka-narancs nincs! :lol: :wink: :wink: :wink:
vettünk a múltkor egy üveg alkoholmentes italt,mangó ízesítéssel.Még nem ittam meg,de olyan sör féle lehet! :roll:

Pattogo!
Nekem épp ma mondta párom: "Lassan utolérem kilóban!" :? :evil: :evil: Mondtam neki,hogy ez NEM vicces!
Amúgy ő jeleneg 100 kiló!Addig csaknem kéne felmenni! Csúnyán néznék ki! :? :? :roll: :roll:

Lányok!Valakinek otthon a lakásban van kandallója?
Mi most tervezzük,hogy csináltatunk egyet a nappaliba.Ugyanis nekünk az egész házban csak padlófűtés van.Mi ketten párommal elvoltunk télen is vele,de a babának jobban kell fűteni és a gázra rámenne a gatyánk is!Íyg fatüzelésű kandallót szeretnénk.
Ha van valakinek,rakna képet róla? :roll: Most kezdük el nézegetni őket.Hát nem lesz olcsó mulatság.Mindennel együtt a legolcsóbb 300 ezernél kezdődik!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


szisz tényleg kár hogy nincs...........:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziszkó a kandalló nagyon jó ötlet szüleimnél van és valami fantasztikus és hangulatos is.Férjem szokott mindig olvadozni mert Ő nem bírja annyira a meleget :D :D képet nemtudok róla felrakni de nekik öntött vas amiket lehet venni a Praktiker Obi stb. helyeken.Azok is nagyon hangulatosak és nagyon jók.Én is szerettem volna nagyon de ebbe a házba sajnos nemlehet.

Bobó ezeket már megkaptam emailben is de azért sikerült könnyeket csalni a szemembe.Nagyon szépek ,és milyen igaz.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Őzike, te jó ég! Ezt most hallom először! Mi az, hogy a fél Sote I. szülészetet átköltöztetik??? Ez azért állat, mert mindössze három vajúdó-szülőszoba van és kórteremből sincs túl sok. Tömegnyomor lesz… Baromi jó…
Amúgy holnap 17.30-kor van egy „gyermekágy, szoptatás” tematika, szept 1-jén, szülőszoba látogatás, szintén 17.30-kor. A holnapin elmondják, hogy mi a „házirend”, csecsemőosztály, stb.
Pocok, te jössz a holnapira?

Köldökvér: ha nem sikerül, visszaadják a pénzt, kivéve a szett árát, ami húsz ropi körül van. Mi a Krio-val szerződtünk, akárcsak Zsrit, tőle kaptam a tippet.

Tündér, lehet abban valami, amit apákkal kapcsolatban írsz… Az én párom ma reggel énekelt a kislányunknak, amit eddig sosem tett. Hát meglepődtünk mindketten rendesen: éreztem, hogy a kis manó is rezzenéstelenül, totál döbbenten les, hogy most mi van… :lol:

Kkia, lehet, hogy tényleg már csak a szenteltvíz marad… Tegnap este, vagyis éjjel egykor, amikor már bemerészkedtem az ágyba, hogy talán akkor már hátha tudok aludni, eszembe jutott a klubtagság… De tényleg nem vicces, nem tudsz mit csinálni egyszerűen, csak percenként mozgolódni...

Csibe, Nita: AVENT márkabolt:
1142, Dorozsmai u. 52. tel.: 363-2903, 9.30-17.30 között vannak nyitva. Itt a legolcsóbb az összes Avent cucc.
Csibe, szupi a babaszoba! Bár én is már itt tartanék!

Sünci, éééééééééééééébresztőőőőőőőő!!!! :lol: :lol:

Súly: én nem mérem magam… Még ezen is stresszeljek… tökmindegy, úgysem ennék kevesebbet….

Kép
szilveeaa
 
 


Szisz, nálunk van kandalló, a párom építtette a házzal együtt... téglákkal van kirakva, ha gondolod lefotózom este és elküldöm...

Kép
szilveeaa
 
 


kicsike: töltött paprikát. ( paprika nélkül.. :roll: :lol: ) Imádom. Kedvenc kajáim egyike. Meg a rántott dolgok. :D De valamelyik hétvégén asszem halászlevet kreálok. Nem bírok karácsonyig várni. :D

vcsibe: egy fél óra és kész. :lol: Nyisd az ablakot. :D

sziszkó: Nekünk vegyestüzelésű kazánunk van. Ide fenntre egy teatűzhelyet szerettünk volna. Én azokat szeretem és megfizethető. Bár nem olyan látványos. :) http://lelekzet.files.wordpress.com/200 ... go_tea.jpg

szilveeaa: igazad van. Én sem mérem magam, csak a védőnéni stresszeli magát 5 hetente a súlyommal.. :lol: :lol:

Minden diétázónak küldök virtuális sütit. :D Akármilyet. :D :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


szilveaaa köszi!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :D

Akkor gmailre csinálok új jelszót! :D

Nita
monica én tuti nem megyek el innen..........hű tagja vagyok a babanetnek 2007-óta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akkor jóó :lol: :wink:

Csibe
Nünüke befordult, a fejecskéje van lefelé.
hurrá Nünüke!! :lol: :lol: Ügyes fiúú!

Én is 3 hét múlva megyek CTGre,szept.10-én :lol: Annyira fura,hogy már itt tartunk. :shock: Pénteken vérvételre megyek grr... :? :?

te kollegáid tök arik. :lol: majd írd meg mit kaptál! :wink:

Zsrit
ki szintén októberre várja a babáját de csaki olvasni szokott minket
és miért nem ír? :roll: :D
ezen gondolkoztam valamelyik nap, hogy hány októberi kismama lehet,aki csak olvas minket. :roll: Pedig tök jó lenne,ha ők is írnának! :lol:

Jovana
te is vizesedés :?
itt nálunk Fro.ban gatyarohasztó meleg van, és nagyon vizesedek, és még fáj is,mint állat. :? Plusszban a derekam is leakar szakadni, néha már légszomjam is van, szóval én most érzem terhesnek a terhességet. :oops: :roll:

Azért is írok ritkábban mostanában, mert már sehogy se jó...se ülve, se állva, se feküdve. :roll:

Hajnalocska
Gratu az új lakáshoz! :lol:
csíkok :?
nekem is viszketnek, a hasamnál (mondjuk,az lehet a bugyitól is van.)

Anyabébi
kövi sajtos rúd adagból lökethetnél ide is. :mrgreen:

fodrászért irigy-irigy.:twisted: :lol: engem a gyerekem,ilyen csövesen fog látni először. :roll: Csak nehogy megijedjen. :mrgreen:

Ginuska
Nektek már megvan a nagy nap dátuma???
hát a progicsaszi már csak ilyen. :roll: :lol: (hacsak nem dönt úgy a fiatalúr,hogy előbb jön, amit nagyon nem szeretnék)

Kkia
Ja és udvariasan szóltak, hogy süthetek süteményt az utolsó napra, méghozzá blondie-t
de k*va kedvesek :evil: ahelyett,hogy inkább ők lepnének meg valamivel téged.

Pocok
Gratula a jó eredményekhez! :wink:

Eszti
jó,hogy jelentkeztél, pihenj sokat, amíg van időd rá! :wink:

Mia
Csak a meltosag tartott vissza hogy ra ne masszak es fel ne szaggassam az ajtajat
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sziszkó
Nagyon jó a játszószőnyeg! :lol:

Tilli
Welcome back! :wink:

Sztercsi
Törpi fejvégű maradt
Liza is nagyon ügyes!! :lol:

Betty
Nálunk is van itt a házban egy ilyen gyerek gyerek, és miatta is nem egyszer történt már baleset (Charral is :evil: ), de az anyukák összefogtak és megmondtuk az anyjának, hogy ha nem tudja megnevelni a gyerekét, akkor ne vigye társaságba...azóta nem láttuk őket. :mrgreen:

Mia
Csak szuljek meg!!!! hulyere zabalom magam valami nagyon csokis, nagyon kremes, nagyon edes nagyon nagyon nagyon nagyon valamivel Very Happy Es legalabb 1 kiloval !!!!! Amig tudok lelegezni enni fogom!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ginuska
Picurka fejvégu fekvésu még mindig
A te kislányod is nagyon ügyi! :lol: Itt csupa nagyon ügyes babák vannak! :wink:
Még nem döntöttetek,hogy melyik nevet választjátok? :wink:

Szilveeaa
én is úgy voltam a hálóinggel,mint te, de mikor Chart szültem,akkor rájöttem,hogy az a legkényelmesebb és praktikusabb. Hidd el,akkor te nem a szépségre fogsz menni,hanem a praktikusságra és kényelmességre. :roll: A folyosóra meg felvettem egy köntöst és kéész!

Tündér
nálunk én vagyok az idegesebb. :oops: és egyre jobban stresszelek, leginkább azon, hogy bírja ki Alex a 38.hétig odabent. :roll: Igaz,már volt egy császárom, de az valahogy teljesen más volt, mert akkor csak mondták, hogy császár, és már csinálták is. Időm (meg kedvem se) volt pánikolni. De most meg előre tudom,hogy mi vár rám, és háát bevallom őszintén...rendesen be vagyok szarva. :oops:

Kkia
Svájcban 16 hét az anyasági szabadság...
:shock: :shock:

Csibe
nagyon hangulatos lett a babaszoba. :wink:

Csilla
nagyon jók azok a videók amiket felraktál.Az elsőt meg is könnyeztem. :oops:

kandalló: nekem nem tetszik. :oops: :oops: én a modernebb bútorok,berendezési tárgyak híve vagyok.
Vendég
 


Szilveeaa
Azon már voltam, mármint azon az előadáson. Nagyon tetszett, hogy ha minden így van, akkor nagyon baba és mamaközpontúak és tényleg segítenek mindenben.
1.-én a szülőszobalátogatásra mindenképpen szeretnék.
A 3.-aival az a baj, hogy ugyanakkor van, mint az aquanatal, és kicsúsznék az időből. 37.héten talán már nem kéne...
pocok001
 
 


Kicsike!
Sejtem milyen van anyukádéknak,először mi is olyat akartunk,mert ugye azok olcsóbbak,mint az épített kandallók.De mégis ez utóbbi mellett döntöttünk,mert amúgy is szerettünk volna valamikor,és így csak egyszer kell megvenni,megcsináltatni! :roll: Még ha nem is lesz olyan olcsó! :shock: :shock: Az a pénz rá van szánva! :wink:

Moncsi!
Mi is a modern dolgok híve vagyunk!Valamelyik nap csinálok egy pár képet a házunkról és felrakom a gmailre! :wink: A képek is tükrözni fogják! :lol: :wink:
És rakok ide Neked egy pár kandallót,nézd meg!Szerintem elég modernek! :wink:
(Persze ettől függetlenül van aki nem szereti ezt a fajta fűtési módot,de nagyon hangulatos tud lenni!)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nekünk az utolsó kettő a favorit! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó
A 4. az télleg tuti. :wink: De hát lakóparkban ugyebáár a kandalló max álom... :roll:
Vendég
 


Moncsi,
igen, a programcsaszi márcsak ilyen :wink: nem azon lepodtem meg, hogy tudod a dátumot, hanem hogy MÁR tudod :wink:

Névugyben még mindig nem dontottunk :roll:
lehet, hogy vajúdás kozben fogom eldonteni?? :oops: :D
ginuska
 
 


nagyon jók a kandallók!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziszkó, szépek a kandallók, nekunk is lesz majd a házban ! :wink:
Nekem is a modern stílus tetszik, rakok fel pár fotót kandallókról, amiket úgy hirtelen találtam, hátha éppen olyat fogtok választani :wink:
A toltott paprikából repítek Neked holnap, ha elkészul, de az enyém rendesen paprikába lesz toltve :lol: , én így szeretem!!!!
Kép Kép
ginuska
 
 


Sziszkó! :) Már lenyugodtam, de türelmem továbbra sincs mindenkinek válaszolni.
Kandallónkról képet felraktam a gmail-re. 2 éves kép, frisset is küldök, de ugyis a formája a lényeg. Nekünk itt még a párkány hiányzik, ami azóta már pótolva lett.
Nagyon jó a kandalló. Ha utólag jobban gondolkozunk, akkor ráköthettük volna az egész fűtőrendszerre, na meg víztereset vettübnk volna. Így nekünk a hosszú házunknak csak az egyik felét fűti be tutin, de az ISTENI!!!! Imádom! Hangulatos, romantikus ..........

Az íves fazonok nagyon tetszenek :) A 4. kép :)

Mindenkinek jó éccakát!

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Lányok, voltam ctg-n, a szülésznő is csodálkozott, hogy mit keresek ott így 34 hetesen, de mondtam, hogy sztem a doki napszúrást kapott a nyaraláson és ezért küldött el... Mindenesetre megcsinálták, kicsi lány nagyon ügyes volt, mert nyugis időszaka is volt, meg rendezkedős is és állítólag ez a legjobb. :D

Monica, közben betértem egy kismamaruha boltba és naívan kérdeztem van-e hálóing. Volt, nagyon fasza: lecsatolható pántos, valamint olyan, ami felül réteges és csak felhajtod, aztán mehet a szopizás... Már épp kezdtem lelkesedni, amikor szembesültem az árával: 8700 Ft. Köszike.

Pocok, biztos, hogy nagyon mama- és bababarát a Kútvölgyi, mert én múlt szombaton egy órán keresztül vallattam a szülésznőt erről :lol: . Babócát akkor adod be, amikor akarod, ha úgy döntesz, állandóan vele lehetsz, még fürdetésnél is. 1-én én is megyek, úh. találkozunk, de én nem ígérem, hogy rózsaszín fürdősapkát fogok viselni hogy megismerj... :lol:

Sziszkó, klasszak a kandallók, ex apósoméknál volt ilyen és nagyon kellemes volt. A mienket akkor nem küldöm el neked, mert leginkább egy alpesi faház melegedőjére emlékeztet... :roll: Nyílt tüzű és nagyon rusztikus. Hát igen. Sajna én már a készbe költöztem be, úgyhogy semmiféle beleszólásom nem volt a dolgokba. Most meg nem győzöm modernizálni az egész házat... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Kukucs,
itten vagyok én is, csak behavazódtam :roll: de igyexem gyorsan felvenni a fonalat! :P

tillidian
 
 


hallo Lányok,

nagyon el voltam tűnve, majd' egy hétig anyóséknál voltunk, aztán napokig csak olvastalak benneteket. :D

Monica, szuper, hogy haza tudtatok menni :lol:

hhűűű, vészesen közeledik a nagy nap mindenkinél!
:shock: :shock:

Voltam szülésznőt 'választani'. A doki mondott egy nevet, jól felhívtam, majd találkoztunk.
Tündéri a csaj szerencsére, pár perc után már tegeződtünk. Megmutatta az összes szülőszobát (5db), mert éppen senki nem szült. Mondta, hogy ez azért ritkaság. Részletesen elmagyarázott mindent, az összes bődület kérdésemre türelmesen válaszolt. 8) Azóta valahogy megnyugodtam, legalább tudom, h hova kell menni, kinek az orcáját fogom ott látni. CTG-re először jövő pénteken kell menni hozzá és leveszi a tenyésztést is (streptococcus)

Pakk: elővettem a bőröndöt, beletettem egy köntöst, egy eldobható bugyi szettet, 2 CD-t, 2 hálóinget, egy db melltartóbetétet. Minden nap teszek még valamit :lol:
valaki írta, h a pelenkázótáskába teszi a baba dolgait. Jelentem, az 5letet lenyúltam
:oops: , nagyon hálás vagyok érte!! :D

Babaszobák: fantasztikusak vagytok, mindenkinél álomszép. A mi bútorunk jövő héten érkezik, fel fogom én is tenni. :)

most elrohanok jógára, mindenki igyon sokat, mert ma is jóóóó idő lesz 8) kicsit beőszülhetne :P

Kép
screen
 
 


Tilli
Tök jó, hogy újra vagy!

Szilveeaa
Kit választottál? Lehet tudni valamit a piszkos anyagiakról?
Majd kérek ám beszámolót! Akkor kedden találkozunk az előadáson. Na jó, felveszek én piros polót ;)

Állítólag ma is rekkenő hőség lesz.
pocok001
 
 


Kkia!
Akkor aquanatalon. Rózsaszín fürdősapi kontra kék-fekete :)
pocok001
 
 


Falhatnékban szenvedőknek: tegnap megvolt a logisztika buli. Újpesten voltunk a Trófeában. Erről az étteremről azt kell tudni, hogy 3-5000 Ft-ért (naptól, napszaktól függően) svédasztalról lehet bármit és bármilyen mennyiségben enni! Van egy csomó előétel, leves, főételek, frissen grillezet húsok, millió saláta, sütik. Benne van még az üdítő, sör, bor, gyümölcslé, ásványvíz.
Egyszer a kedvesemmel is le fogunk menni.

A kollégáktól ajándékba egy fehér, sünis-katicás bodit, egy hasonló mintás, zöld pulcsikát és egy hozzáilló barna bolyhos kabátkát kaptunk. Nagy édes az együttes, lehet hogy ebben fogjuk hazahozni a babát. Csak még egy harisnya kell hozzá.
És még kaptam két bimbóvédőt, az egyiken "Bal, Nünükéjé" a másikon "Jobb, Tomikájé" felirattal... :lol: :lol: :lol:

A babaszobát már akkor ilyenre festettem ki, amikor kiválasztottam a házikót. A hálószobánk is ilyen színű, jó otthonos, barátságos a színe. Nem is akartuk átfestetni, csak mert fiúnk lesz. Majd ha már iskolás lesz és nem tetszik neki, választ egy neki tetsző színt. :)

Szülőszoba-látogatás: jön valaki 2-án, szerdán a Szent Istvánba?

Sziszkó, én már akkor lehagytam a páromat súlyban, amikor teherbe estem... :lol:

Szilveeaa, köszi a boltcímet!
Én már eleve be sem megyek kismamaruha-boltba. Onnan hogy rá van írva egy ruhára, hogy kismamának, 3x-os az ára!!! :evil: Csak a vaterán vettem kismamaruhát.

Pattogó, ablak nyitva volt, de a töltött paprika sehol. De a macska gyanúsan elégedett volt... :lol:

Monica, múltkor belenéztem a fórumunk elejébe. Találtam néhány kismamit, aki nem ír be, de a vonalzójából az derül ki, hogy októberben fog szülni. Gondolom máshova írnak, vagy inkább csak olvasgatnak...
Nünüke a popsijával állandóan feszegeti a hasamat. Jól nekivetette magát. Nem egy kellemes érzés. Ha nem kéne még ücsörögnöm a melóban, jobb lenne, de így... :x Valahogy már csak kibírom azt a három napot...

Ginuska, hívd simán Picurnak.... :lol:

Kandalló, a 4-es megszavazva. :D Sajnos a mi házunk túl kicsi egy kandallóhoz, de én is nagyon szeretném. Anyunak van egy OBI-s, de abban semmi hangulatos nincs...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Megyünk a kórházba... elég erős fájásaim vannak....
Vendég
 


Twinsmomma
Drukkolunk!!!!
pocok001
 
 


Húbakker.. mire jövök.. Twins Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!! Minden oké lesz biztos. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: