Új privát üzeneted érkezett!

kreiszi: nagoyn helyes volt Alex. A bulizós ruhában különösen tetszik és az ülés is ügyin megy.

millye: jaja nyert a Loki, mire apa hazaért én felébredtem, éjjel lemerült a légzésfigyelő,így visított folyamatosan, de egyszerűen nem bírtam felkelni, majd 3körül Füge felsírt, megnéztem azt hittem magáról faltörő Füge lett belőle és négykézláb csukott szemmel ment neki a rácsnak, ezek után 7 elött jött anyukám hogy laci szedje össze a motyóját mert
berendelték...szóval fasza kis éjszaka. Reggel elmentünk Endrére, mert apumék mentek, itthon maradt a gyeses papír, bevittem. Hazajöttünk Füge alig bírta a szemét nyitva tartani, megkértem sógórnőmet hogy ha már boltba mennek vegyen két üveg gyümit, mert mire hazaérünk tuti nem lesz időm reszelni. Vett: egy üveg zöldborstó,egy gyümit és egy jó éjt papit. :shock: :evil: :twisted: :roll: Füge bevágta a gyümit és tátotogott, aztán alvás helyett átrendezte a kiságyat és legujabb szórakozása hogy az ágyból kidobja a cumit, de nem ám a szőnyeg fele hanem a falhoz, húzhatom el a dögnehéz ágyat és felmosóval piszkálhatom kifele. Most pár perces csönd után egy puffanásés üvöltés..megint faltörőt játszik :twisted: ma egy kicsit nagyon baromira kezdem elveszíteni a türelmem :oops:

zetibebi: de jó hogy Z-nek így tetszik a bölcsi

nilababa: szeirntem is megtanulna, csak automatikusan átmegyek hogy ne keltese fel apát..marha figyelmes vagyok, pedig ez visszafele nem megy.

ladmon:most készültem felrobbani, de elolvastalak és már röhögök, köszi,kösziköszi.

crocus: sziaaaaa. Sajna nem volt Akarattyán, mert pocsék időt mondott hétvégére,lemondtuk, csak egy napra mentünk Szántódra, meg előtte hétvégén Földváron voltunk. Remélem azért nektek jó volt.

Kép
budabo
 
 


remek ilyen kis idióta lapkezdés....bocs csajok az élet szép, imádom a férjem és a lányom, ja és legfontosabb a világbéke....asszem kicsit elvonulok eret vagdosni 8)

Kép
budabo
 
 


Szia Crocus!!! Már hiányoltunk! Hozz majd képeket :)

Bogi, héééé jókedvet és kacagást inkább :D

Mi meg megyünk barackozni...

KépKép

KépKép
stelly
 
 

 
 

stelly: kösz, de nagyon hülye ingerült vagyok most és úgy megbánom ha Fügére szólók, de nagyon hisztis,akaratos és hulla fáradt de nem bírt elaludni, bekaksizott, de mostmár talán alszik én pityergek hogy hogy lehetek ilyen türelmetlen és pocsék anya vagyok :cry:
Őszíntén tisztelem és becsülöm azokat az anyákat akik angyali türelemmel tudnak a gyermeik iránt lenni :oops: én most kicsit pocsék passzban vagyok és tuti hogy ha apával ha jobb lenne akkor amúgy is jobb lenne. Na megyek és szöllősmogyis milkába folytom bánatom, pedig már fogytam két kilót, de azért a héten is megjegyezte megint vki hogy hogy megerősödtem mert milyen vékony kislány voltam...az óvónénin volt. :lol:

Kép
budabo
 
 


Hello Mindenkienk!

Tegnap eltűnt az álomgyerek.... cserébe kaptam egy 7ördögöt, de azért imádtam nagyon, csak állandójan a gatyám szárát tépkedte, ha a konyhába merészkedtem ebédet készíteni :)

A baj pedig, h tegnap estére semmi de semmi tejcim nem volt.... egyzserűen mintha sose lett volna :( remélem, ez csak egy este volt. Szerintetet a hozzátápi miatt csappana a tejem? De hát minden gyümölcs utábn cici is van még..... mi lesz így este? hogyan fog elaludni... na jó tudom, h ez előbb utóbb bekövetkezik....
Marcusom meg csak sírdogált és rángatta a cicit..... fagyitej elő - uccsóelőtti pohár :( nagy nehezen elaludt
Most megyek a városba. Az egészséges rendelést elkéstük mwert Marcus átaludta, pedig már indulásra készen álltunk 9:10kor......
Így holnap mehetek megint, h átvegyem a védőnőtől a sinlac receptet :(

És Ladmon, donvöri... Marcus is szétkapja a házat 8) legjobban a boros demizson teccik neki.... állandóan azt pakolja le a polcról :) szóltam neki, h korán lesz ez, de látszólag nem érdelkli :wink: mondjuk amikor végre sikerül leborítania jól megijed, h most mi a fene történt :)

KépKép
hugic
 
 


Őszíntén tisztelem és becsülöm azokat az anyákat akik angyali türelemmel tudnak a gyermeik iránt lenni - Bogi, ugye nem gondolod komolyan, h van anya aki sosem borul ki! Bizony én is rászóltam már Marcusra erősebben, mert állandóan ki akar tekeredni a pelenkázón! Azért is szóltam rá, mert baromi veszélyes, istentelenül félek, h egyszer leeski, hiába vagyok ott.... sokx egy szempillantás műve a baleset! Szal no para!!! max. más anyukák nem vallják be ha kiborulnak, ergo álszentek..... szal akkor min is megy most a nyavalygás??? :wink: igyál egy finom kv-t, teát, amit szeretsz és mikor Füge alszik relax egy kicsit, aztán ha felébred meglátod olyan mosolyt kapsz tőle, h az csak még :)

KépKép
hugic
 
 


na lépek mert itt délbe minden bót ebédszütyit tart.... :?

KépKép
hugic
 
 


Bogi, szerintem mindenki volt már türelmetlen a babával, mind emberből vagyunk. Nekem is marha lelkifurdalásom tud lenni, ha ilyesmi történik velünk. Nagyon jó anyuka vagy!!! Csak éppen neked is lehet car napod.

Bárcsak kibújna már Adri foga :roll: az utóbbi pár napban úgy megy az összes alvás, hogy kb negyed óránként fájdalmasan sírva felébred... esti fektetés után is vagy négyszer... tegnap délelőtt olyan szinten sírt (kezemben is), hogy nem bírtam tovább, és adtam neki Panadol baby-t - egész napra lett egy angyal-tündér-bogárkám. Szóval tutira a foga miatt ilyen kis sírós nyöszörgős :( de az első kettőnél változatlanul alig látszik valami, viszont alul a szemfog helye tiszta piros, meg furcsán púpos, és folyton oda dugdos mindent rágni - lehet, hogy az fog előbb kibújni??? :shock: mindenesetre túl lehetnénk már rajta, mert az én idegdzálaim is kezdik feladni a szolgálatot........... három napja nem tudok normálisan elmosogatni, csak kb két tányéronként...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


jaja 30 perc után már sirgodál az ágyban :oops:
azért köszi a bátorító szavakat, de most egy kicsit :cry: vagyok

Kép
budabo
 
 


húúúú,csajok!történelmi pillanat!Balázs megevett egy egész üveg bébiételt!alma-babán-csirkehús!éljen!tegnap a milupás alma-banánt is zabálta,és most meg egy egész üveg!és szépen ette,nyitotta a száját és nyelte!3x-ra melegítettem meg a kaját,nem akartam elhinni,hogy ennyit megeszik!viszont tápot nem hajlandó enni,csak nagyon keveset4szerintem már nem kell neki HA-s,valami finomabb kell,mert most már tud különbséget tenni az ízekben,és ez keserű!

bogi:kell egy seggbebillentés?!ne már,hogy nem vagy jó anya!mindenki elveszti néha a türelmét,nálunk a kajálás az amikor kiborulok és rendesen bepipulok a gyerekre,pedig szegényke olyan kicsi és után majd meg esz bűntudat....
bogi,szerinted egy üveg kaja után adjak még neki tápot?

ladmon:Esztike lenyugodott séta közben?Bazsinál elszakadt a cérna ma vásárlás közben és már ki is kellett vennem a kocsiból,majdnem kimászott míg fizettem,aztán ordítás amikor visszaraktam,mire hazaértünk oltári hisztit kapott...még nem láttam nála ilyet és úgy sírt,mint állat most meg egyfolytában panaszkodik és azt hajtogatja,hogy dedededeeeee!

hugic:nálatok rendese sziesztát tartanak a boltosok?tetszik,ahogy leírtad a véleményedet!

stelly:Adri evett szépen?

jesszus,csend lett,megyek megnézem mi lelte a fiamat!

Kép
nilabali
 
 


stelly:küldünk Adrinak a fogzáshoz sok puszit!

Kép
nilabali
 
 


hugic:sajnálom tejcid,remélem rendeződik még!

kisfiam elaludt az utazóágyban itt a nappaliban-ebbe rakom,amikor kimegyek a szobából,meg kaja után,hogy pihizzen kicsit-amíg nincs járóka,kivettem felébredt,megkínáltam táppal és még evett 60-at és most alukál az ágyában!
nálunk éppen füvet nyírnak,nem mondanám,hogy nincs hangja...

Kép
nilabali
 
 


Nila, 30 ml-t megevett kábé, én ezt már jónak mondom :)
szegény Bazsi, remélem, megjavul a kedve!!! már ő is ilyen szépen beszélget? de ügyes!!!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly:bizony szépen mondja,hogy dede,baba és nagyon tud "veszekedni" és "panaszkodni" és irtóra szeret sikoltozni..tegnap este egy órát sikítozott,annyira felpörgette magát,azt hittem el sem fog aludni,de pizsama húzás közben egyszer csak lement alfába és vacsi után el is aludt...
hát bizony a 30ml jó is,mert még csak most ismerkedtek a kajával!

Kép
nilabali
 
 


Bogi: fel a fejjel, egyszer az car napoknak is vége lesz, és a következő általában mindig jobb!!! +++++++++ Nem lehet, hogy Fügcsi már a következő fogacskára gyúr?

Pandus: megnéztem a képeket, nagyon szép helyeken jártatok, és Hannácska továbbra is gyönyörű, micsoda szemek!!!! Remélem most már tudsz gyakrabban jönni!!

Hajrá Adri-fogacska!!!

Képzeljétek, ma Marcikánk este 8-tól reggel 7-ig aludt, ez már-már rekordbeállítás, egyszer volt, hogy 1/2 8-kor kelt. Éljen a kúszás, úgy lefárasztja magát, hogy utána ilyen jól alszik. :lol: :lol: :lol:

Ja és a legfontosabb:

Sok-sok puszi a 7 hónapos Vendinek!!!!!!!!!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Bogi, ne haragudj magadra! Alig aludtál, fáradt vagy, ezt még Füge is megérzi. Ne legyél depis! Olvass egy kis Ladmont(-Ladmon, légyszi írj valamit :wink: :wink: !)

Hugic, ne aggódj, van az a tejci, és még lesz is! Szerintem megpróbálhatnád gyümi előtt adni neki a cicit, hiszen az fontosabb, mint a gyümi. És akár egy próbálkozás utána is! De ha nagy gáz van, hagyd a csudába a kajákat, és szopiztasd éjjel-nappal, mint Elif, neki is így jött vissza simán!

Ladmon, nem ismersz eléggé! Mindennap megnézegetem a céklákat a kertben, és növekedésre bíztatom őket, hogy minél előbb adhassam, mert az a következő áldozat! A többit a képzeletedre bízom! :lol:
És most indul a cékla szezonja igazán, reszkessetek becsavarásra használt konyharuhák, pelusok, szkafanderek, vegyvédelmi öltözetek, és (-nálunk) meztelen testecskék!

Stelly, sajnálom ardi fogacskáját! Ritkán, de előfordulhat, hogy nem a megszokoztt rend szerint bújnak ki. Adri ilyen szempontból úgyis "rend-bontó" ( :wink: :wink: ), lehet neki a szemfoga jön.

Kreiszi, Alex a vagány szerelésében egy sármőr! Éédes!

Millye, nagyon is jó lett a féléves összefoglaló. mit szerénykedsz! Mikor különben is, te született varrónő vagy! :lol:

Amy, hogy van Vend??????????????????????????????

Vera, örülök, hogy tetszik Znek a bölcsi! Viszont saját tapasztalatból mondom(nem volt még bölcsit kezdő gyerekem, de legalább 200 gyereket szoktattam már be --oviba :wink: :wink: ), hogy úgy látszik, Z abba típusba tartozik, akinek gördülékenyen mennek az első napok. Ez nagyon ritkán így is marad, de az esetek többségében előbb utóbb (kb 2 hét) leesik, hogy mi is van, és ezek a gyerekek szokták a legnagyobb tiltakozást kifejteni később! A másik tipus, aki-mint az a kislány is, a fordítottja-- nagyon nem akaródzik neki az elején, ez tart akár 1-2 hónapig is, és aztán szép lassan megjön a kedve. Nem jó vagy rossz egyik sem! Viszont, amit én mindig ajánlok az anyukáknak, hogy beszéljék meg előtte a kicsivel, mi fog történni, mire számíthat. Állapdjanak meg valamiben(eddig maradsz, aztán jövök érted,) viszont ahogy megbeszélték, később úgy is legyen lehetőség szerint. Persze nem tudom, ez mennyire működik bölcsis gyerekenél, inkább ovisoknál, ezt te jobban tudod! Ne haragudj, remélem nem érzed beledumálásnak! Bocsika!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Bogi mind kiborulunk, ez elkerülhetetlen, egyetértek hugiccal. Nem vagyunk robotok, nem tudunk mindig cukormázasak lenni, és talán nem is kell annak lenni.
A múltkor a szuperdokival beszéltem telefonon és mondtam neki hogy bármit csak a kórházat ne. Azt mondta hogy ha anyának helyén van az esze és a szíve akkor nem lesz gond. Bíztatóan mondta, nem gúnyosan, és annyira jól esett, azóta is ezek a szavak visszhangoznak a fejemben ha kiborulni készülök. Ész és szív.

Zsuzsi örülök annak amit írtál, nem esik rosszul, éppen ellenkezőleg!!! Nagyon is örülök neki ha őszinte véleményt kapok! (főleg ha építő jellegű :) )
Számítok rá hogy nem lesz mindig ilyen egyszerű a reggel, bekalkuláltam a nehezebb részét is, túl szép lenne ha így működne.
Nagyon rendes egyébként ott a csapat, fel vannak készülve mindenre, láttam egy másik kislányt is akit az anyukájáról fejtette le az óvó néni, az anyukája elbúcsúzott és kiment a szobából, az óvó néni pedig egyből vitte és lefoglalta valamivel a kislányt, kb egy percig sírt, aztán már jó kedve volt. Én is így tervezem ha ilyen lesz mert nagyon ügyesek az óvó nénik, tényleg egyből lefoglalják valamivel és megvigasztalják őket.
Sokat beszélgetünk a bölcsiről Zvel, reggel mindig megbeszéljük mi lesz, este pedig hogy megy holnap is.

Megyek, öcskösnél kitört a frász.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


áááááá megint húsz perc alvás után bőőőg! kész vagyok :( most akartam lemenni ebédelni!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly, Oli is iszonyat nehezen aludt el... :roll: van ma valami a levegőben tuti...
Ledöglök én is, hátha bubukálna vagy fél órát :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


[quote]E írta:sztike lenyugodott séta közben?

Khmmm... Elindultunk, rájöttem, hogy tökre kell WC-re mennem, node én haza nem megyek. Aztán rájöttem, hogy nem kéne allergiaszezonban napközben flangálni a városban, elkezdtem tüsszögni folyamatosan. Ezt tetéztem Eszterem, aki miután kidobálta az összes játékát a babakocsiból, visongatott, hogy "nadekérem, legyen már valami", mire kínomban odaadtam neki a koszos, festékes csomagolású mosogatószivacsot rendezni a helyzetet.... Oszt azzal elvolt. :D
Hazajövetel után a szemem láttára bucskázott át atom könnyedén a számítógép barikádon és a CD-ket kezdte el kipakolni, majd a falon talált egy pókot és kinyírta... Frankón! (Na ez utóbbiért megszidtam... :) )
Szóval asszem ma úgy vagyok, mint Zümis tegnap... Legyen már este!! :D

Ja, Zsuzsi, kérésedre csak Bogi kedvéért sztoriztam el... Hátha jobb kedve lesz... Látod Bogi, másnak sem jobb!! :lol:

Amúgy meg Amy, hát ezt hiányzik neked???!!
És mi van veletek? Húha, boldog 7-et! Azta, repül az idő!

Hugic: ha nem akarsz még szopit kiváltani, akkor előbb cici, aztán kajcsi. Mert amúgy is csökken a tej a hozzátáplálástól, de így meg biztos fog is! Azért remélem, az esti hiány csak egyszeri eset volt!
A Sinlac egyébként megoldotta az éjszakáitokat?

Zétivera: Pedig most akartam írni, hogy milyen klassz, hogy Zéti így bírja a bölcsit! De akkor élvezd ki, amíg lehet!!

Na befejezem már a monológjaimat, mert sok lesz mára!

ladmon
 
 


Szegény Adrika, most má' csak lesz foga!!! Na!!!

ladmon
 
 


stelly,zetibebi:Bazsi is felébredt fél óra után,most bírkóztam vissza...tényleg lehet valami a levegőben,pedig neki a délelőtti alvás is kimaradt,mert úton voltunk!valószínű,hogy zavarja a fűnyírás és megy a mosógép is....remélem még legalább egy fél órát alszik,hogy felszámoljam a kupit a konyhában!

Kép
nilabali
 
 


ladmon:Esztike is kis rosszcsontmanó lett,kezet foghatna Bazsival!enyém a pelenkástasakot nyalogatta útközben.....

na,húzok én is rumlit takarítani,bár most megmozdulni se nagyon megyek,nehogy Bazsi szemei kipattanjanak....mert a hisztis Bazsihoz nem sok türelmem lenne nekem sem......

Kép
nilabali
 
 


Köszi hogy hiányoltatok! Most itt ülök a gépnél a tegnapi ebédmaradékkal és pótolom a hiányosságaimat :)

Kreiszi: Megpróbáltam szavazni Mukira, de nem értem :? Küldtek egy kódot, amit nem tudom, hogy hova kell beírni ???

Budabo: Sajnálom, hogy nem találkoztunk Akarattyán. Összességében jó időnk volt, és a hétvégére ígért front is késett egy fél napot. Tökéletes anyuka pedig nincs, mindenkinek elszakad néha a cérnája, amit aztán utána megbán :roll:

Beszámoló: Az első hetet, meg a második egy részét anyóséknál töltöttük. Sajnálom azokat, akiknek az anyósával gondok vannak. Az enyém nagyon rendes, sokat foglalkozott Atival, és maximálisan betartotta azokat a szabályokat, amit felállítottunk (vagyis Ati még nem kóstolt se lángost, se csokitortát :wink: ). Nem okoskodik, legfeljebb elmondja, hogy az ő idejében hogy volt. Ráadásul a hátam mögött a férjemnek megdicsért, és megköszönte, hogy ilyen kiegyensúlyozott az unokája. :oops: A gyerek tényleg jól érezte magát, élvezte, hogy sokan foglalkoznak vele, meg hogy sokat lehet kinn a szabadban. Csak néha volt nyűgös, az is csak a foga miatt. Itt szúrom közbe, hogy mára a harmadik fogacskája is előtűnt, érdekes módon nem a felső első metszőfog, hanem a második. Pedig az első még kinn sincs mellette :o
Voltunk Fehérváron is szétnéztünk a városban, ahol éppen néptánctalálkozó volt. Nagyon szép népviseleteket látunk.
Augusztus 19-én mentünk le a Balcsira, itt a gyerekem, ha lehet még jobban viselkedett, ugyanolyan jókat aludt az utazóágyban mint itthon. Délelőttönként sétáltunk Akarattyán, nézegettük a nyaralókat (hát van jó pár kacsalábon forgó kis kastély) meg a partot. Utána sziesztáztunk, majd öt körül lementünk a strandra estig. A gyereket lefektettük, aztán este kilenctől egyig Tikáloztunk a barátainkkal (ez egy a Catanhoz hasonló társasjáték egy játszma 3-4 órás). Jól esett végre egy kicsit kiszabadulni a megszokott napirendből :) .

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Ja csajok, kiderült, mi van a levegőben, ami tetézi az amúgy se könnyű napját szegény kislányomnak: az a szomszéd, akire az ő ablaka néz, épp lépcsőt felújít... flexel+kalapál hogy rohadna meg. Csak azon a fronton, ahol a gép van, nem hallottam, mert csukva voltak az ajtók... asszem, bébivel a kézben ebédelek, mert ő meg pityog, hogy kicsi vagyok, álmos vagyok, fáj a fogam :cry: széééép ez a nap, csak lenne már vége 8)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ja, lenne egy kérdésem a kakival kapcsolatban. Nálatok is kezd a gyerek kakija olyan állagú lenni mint a miénk? Pedig még csak napi egy étkezést váltunk ki, ez általában Sinlac pép és barack keveréke. Kb 140-160 ml.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Crocus: és hol a képes illusztráció?? :wink:

ladmon
 
 


...a kakiról? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Sziasztok!
Felmondás határán vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! Nem hajlandó aludni, csak fél órát, csak kézben nem ordít. Egyfolytában cicin lóg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
kreiszi
 
 


Képek:

Kép

Naplemente a Balcsinál


Kép

Apával kinn a parton heverészve

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Áááá, Zsuzsi, milyen vagy! :lol:
Egy ideig nem értettem mi van a kakival, de én akkor még csak a nyaralás beszámolót olvastam!! Szóval, nem a kakiról akarok képet!!! Hanem a nyaraló Attiláról!! :D

Kreiszi:
Ne mondj fel!!!!

ladmon
 
 


Na, pont így!!! :lol:

ladmon
 
 


Na és még egy, mert a gyereket szinte megigézte az aranyhíd a Balcsin, na meg hogy engem is lássatok:

Kép

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


zsuzsi:de jó fej vagy!!!!!!!

kreiszi:ne mondj már fel,légyszi!!!!!!!!!!!!Alex drága kisfiad is visszaváltozik nemsoká egy tündérbogárrá....csaak győzd kivárni és élje túl cicid is!

stelly:szuper lehet a fáradt és kimerült lánykádnak az a zaj!én már becsuktam minden ablakot,mert itt füvet nyírnak,valami traktorszerűvel és még mellé a szegélyvágókkal is zörögnek!
és még nem álltam neki mosogatni...mert félek,hogy felébred...
nemsoká este van,csak még pár röpke óra.........

bogi:jobban vagy?

millye:merre vagy?varrogatsz,muti már a gatyót!

crocus:nagyon jó a közös kép rólatok!nagyon szuper lehetett egy ilyen jó ksifiúval nyaralni!

Kép
nilabali
 
 


Na jól van, gondoltam, csak ezt nem lehetett kihagyni!
Amúgy meg remélem Kecskemét térképet falatozott be Eszter, mert arra gondoltam, lehetne belőle taxis! már most betéve tudja az utat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Crocus, milyen jók a képek! Attila nagyon nagyfiú lett, mióta nem láttam! Gratula a fogacskákhoz! És igen, attól kezdve, hogy esznek valamilyen kézzel foghatót, máris kolbászka lesz a mustárból! :lol: :lol: :lol:

Kreiszi, nyugodj meg! Hagyd a házimunkát, dőlj le vele az ágyba, szopizzon, ölelgesd, és közben pihizz egy kicsit! Most valami miatt erre van Alexnek szüksége!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Nálunk még mustár, de a szaga :roll:

Kreiszi, kezet foghatunk a hiszti-nap miatt... de most Adri a hűtött rágókát tömi ezerrel már vagy negyed órája......... (de csak mert a papucsom nem engedtem neki :lol:)

Crocus, jók a képek, aranyos Attilád :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


na,ha valakit vigasztal,akkor Bazsi is ordítva ébredt és nem hajlandó egyedül maradni,tehát vittem teregetni,és amíg pisiltem ült a pihiszékben a vécé előtt,most pedig a gatyám szárán lévő kötőt húzza és eszi....és közben pedig nyomja hogy adadááááá.........

stelly:Bazsi hidegen nem veszi a szájába,csak ha már felmelegedett...bár valószínű,hogy nem is kínozza a foga!

zsuzsi:taxis Esztike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na,akkor megyünk és megcsináljuk a vacsit és közben elmosogatunk,persze szigorúan kettesben.....

Kép
nilabali
 
 


a fiamat nem zavarja,hogy borotválnom kéne a lábamat,nyugodtan zabálja a vádlimat.........

Kép
nilabali
 
 


Zsuzsi: csak olvasnom kellett téged és máris itt röhögök. Így aludt el ma mind2x, h mellette feküdtem, cici a szájában, csak fél óra múlva sírva ébredt. Most adtam neki chamomillát, cicizett és beájult, nagyon remélem, h legalább 2 órát alszik.
kreiszi
 
 


Hiszen ciciztetném agyba - főbe, ha nem tartana ma vmiért szopisztrájkot :cry: ebből mi lesz?

Bezzeg az alma-krumplit becsápolta....... ááááááááááá hogy fogom megtalálni a középutat?

Stelly és akinek még van habtapija (na jó: sokan mások :)) a habtapiban vannak pici darabok, pl. az állatkák szemei, Marcusom ezerrel eszi a habtapit, én arra gondoltam h ki kellene vennem a kis karikákat, mert baromira félek, h később lenyeli, de legalábbis megpróbálja megenni..... nektek ilyen nincs? nekem darabokra szedi és eszi mindet :)

ja ezzel még tartozom:

Kép

Kép

KépKép
hugic
 
 


Stelly: de gonosz vagy, h nem engedted neki a papucsod :D :lol:
Crocus: jók a képek! Többen nem tudtunk Zümis Mukijára szavazni.
Nilabali: Bazsinak hiányzik egy kis csirkehusi :wink: :lol:
kreiszi
 
 


Stelly, szomszéd: :evil: Örülök hogy bevált az a kanalas üveg! :D Nekünk van a sárga amit lefotóztam. Nekem egy bajom van vele, hogy Olinak pici, kevés a 60 ml. Iszonyat zabagép, van hogy kétszer kell utántölteni.

Micsoda filozófikus arckifejezése van Attilának! :D Csudahelyes!

Marci meg milyen ügyes!!! Ő is szereti a törlőkendős zacsit? Látom ott van a kiságyban :) Olit is csak azzal lehet lekötni pelenkázás közben, amúgy karatézni kell vele hogy a hátán maradjon.

Nila, az enyém melltartót eszik :)

Kreszi, kitartás!!! Hatott a kamomilla? Veled vagyunk! Ha elmennétek sétálni nem aludna el? Vagy mei tai-ban? Bár már nyilván mindent próbáltál :roll: Kitartás ezerrel! Vagy pl valami nyugis zenét próbáltatok hallgatni? Más nem jut eszembe. :roll:

Hát nekem most szavam sem lehet, öcsisajt egy órát bubukált, közben én másodszor aludtam be a G-force Rágcsávókon :oops: :lol: (asszem neki sem futok a filmnek harmadszorra)


Na megyek, barna kód, harmadfokú bűzriadó.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Cuki Marci, ahogy ácsorog :) ha jól látom, te is megnyírtad, ugye, Hugic?
Habtapival én azt szoktam csinálni, hogy egy kockát kiveszek belőle a sarkáról, a kis darabjait elteszem, a nagyokat meg szétszórom mellette/rajta. Így Adri általában nem kezd el egy másikat szétbontani, hanem azokat az általam kivett darabokat rágcsálja. (Meg a habtapi a nappaliban van, ahol sose hagyom egyedül, szóval tudnék menni helyzetet menteni, ha mégis szétszedné jobban.)
De pl Julcsi mondta, hogy ő tervezi összeragasztani a gondok elkerülése végett.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Olyan kódom nekem is van, kétszer próbáltam szavazni, Zümis azt mondta utánanéz mi a helyzet.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nilabali megint pókereztél? És nyertél? 8) képeket teszem a gatyáról és a nyálfogó kendőről! Nem ér röhögni :lol: na de ma vettem kockás meg csíkos anyagot úgyhogy most megint varrok... az már jobb lesz...

Kép

Pandusika jó, hogy ilyen jó étvágya van Hannának! Nagyon helyes Hanna!

Ladmon na gondoltam előbb utóbb visszasírjuk az egy helyben fekvő babákat... :D

Crocus nagyon jók a képek! Milyen nagyot nőtt Attila :shock: :D :D

Zetibebi akkor nagy szerencséd van Zétivel! ma gondoltam rád mert láttam bicikli után köthető kocsit... és szerintem jó áron van és nagyon egyben van... el is gondolkodtam rajta, hogy meg kéne vennem... de a férjem lebeszélt róla... :? 35 000,-FT

Budabo sajnálom a car éjszakátokat! :? Jaj... nem lehet egyszerű... biztos az álmosság is beszél belőled... de ha elindul Füge akkor még ennyire sem lesz egyszerű.... remélem ki tudod magad pihenni ma este... vagy dőlj le amikor ő is alszik! Nem vagy rossz anya csak most nagyon összejött minden neked mint nekem múltkor.... :? NAgyon jó anya vagy! Neked is lehet rossz napod!

Hugic esetleg próbálj meg fejni hátha elkezd visszajönni a tejci... de a hozzátáplálás is befolyásolja sajnos... :roll: nagyon jók a képek a fiadról! Beelőzött minket is a felállással!

Stelly szomszédod... :evil: ááá szegény Adri! Meddig fogja a kedves szomszéd a lépcsőt csinálni? :shock: :roll:

zsufi74 nagyon ügyes Marci hogy sokat aludt!

Zsu83 merre vagy? :roll: lábad?

Gerendai Zsuzsi köszi! :D :D :D ez az első babagatyám.... :D hű ezt az ovi dolgot nagyon jól leírtad... és milyen igaz... :roll:

Kreiszi küldök egy nyugimanót Alexnek! +++++++++ :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


szavazás nekem se ment

Crocus, örülök h jól telt a nyaralás és grat az anyósodhoz (mondjuk hálisten én sem panaszkodhatom ezen a téren :)), de jó az is h itt vagy újra. tyűűűű a naplementés kép mindent visz!!!

Kreiszi - szebb délutánt nektek

Zvera - már akartam gratulálni Zéti-bölcsi dolog miatt! Láttam ma rossmannban jóéjt tápit, egyből eszembe jutottatok. És igen, törlőkendős zacsi mindig bejön vészhelyzetben

Stelly - akkor megvolt az ebéd? (én még csak most :? ) a fene már abba a sok flexelős szomszédba, remélem befejeznek mindent, inkább előbb mint utóbb :)
De meg ám, és még mindig van mit levágni, de úgy sajnálom...(mármint a haját) :) köszi a tippet a habtapiról, kipróbálom. Aztán szólj ha megvan a fogacska !

Lányok ez a dentinox tényleg ennyire gáz? vagyis nem ajánlott?Néhányszor használtam már....

Ja ebéd: há jó sokáig készült :( de annál jobb lett: zöldségleves + palacsinta. És hagyta a gyerkőcim h megegyem... vagyis átaludta. Annyira jó lenne még 1 db óra, h dolgozzak :roll: most megint elhallgatott a bébiőr, lehet h visszaaludt? :shock: hát ezt én megnézem magamnak :roll:

KépKép
hugic
 
 


hábazz.... visszaaludt 8) (tapsolós szmájli)
rohanok dolgozni :?

KépKép
hugic
 
 


Sziasztok!

Na, hát nálunk a helyzet annyiban javuló tendenciát mutat, hogy tegnap reggel óta nincs láza. Az éjszakánk még mindig felejtős, mivel napközben alig eszik, természetesen éjszaka éhes.... :( :( :( Ami minimum 3-4 ébredést jelent....

Hasa még mindig megy, Smectát kapja, viszont erről a Protexinről még nem hallottam, köszi Pandus, kipróbáljuk. A hab a tortán, hogy mára az egész gyerek úgy néz ki, mint egy pöttyös labda... Tiszta merő kiütés.... A doki azt mondta, hogy a vírus miatt... úgyhogy kalciumot is kap... Annyira sajnálom, mert eddig olyan szépen nyitogatta a kis száját, amikor valamit adni akartam neki, most meg már reflexből zárja, mit zárja, szorítja össze a száját, és fordítja el a fejét... asszem hosszú idő lesz, mire újra elkezd enni... ennyit az ősbizalomról.......... :cry: :cry: :cry: keveset szopizik, de talán egy halvány reménysugár, hogy tegnap már hajlandó volt 3 korty szőlőlevet inni. Anyáék hoztak 100%os bio szőlőlevet. olyan finom, hogy dugnom kell apa elől, nehogy megigya... :D

Szerencsére már kezd a hangulata is visszaállni, ahhoz képest, hogy eddig napközben max fél órát aludt azt is úgy, hogy előtte egy órát kézben ringattam, amiből felet ő végigüvöltött ma már csak pár perc ringatás kellett, és nem volt üvöltés, és délben is 2 órát aludt, és most megint alszik... Remélem kialussza végre ezt a nyavalyát.............

Nagyon sajnálom a fogacskák miatti nyűgösséget, tudom milyen rossz... próbáljátok ki a Viborcult, nekünk egész jól bevált!

Crocus: nagyon jók a nyaralós képek!
Kreiszi: Alex csoda helyes, és azon a második képen tiszta nagyfiú!!!
Millye: nagyon ügyes vagy, úgy irigylem, aki tud varrni!!!
Elif: jó, hogy visszajött a tejcsi!
Ladmon: igenigenigen!!! kell nekem, hogy másszonéspakoljonésrosszalkodjon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Bogi: nehogy emészd már magad! Sztem nincs olyan anya a földön, akinek néha nem száll el az agya... emberek vagyunk, ez normális.... Füge baba nem is kívánhatna jobb anyukát! Ja és a fenékberúgást behajtom!!! Tőled is Zsuzsi.... 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és külön köszönet Andusnak, hogy felhívott!!! Sok-sok puszi Nektek!!!!

Köszönjük szépen a 7 hós köszöntéseket. Nekem is hihetetlen....

Csajok, van még valaki, akinek még nem jött meg? Nekem még nem, és az este egész jól sikerül apával... most majd izgulhatunk... ha értitek mire gondolok.... :P :P :P :P :P

Ja, és IGENIGENIGEN HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon nagyon voltak tegnap a fiúk!!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Amy - remélem, Vendi mielőbb sokkalta jobban lesz. Nagyon nehéz lehet most nektek! +++++++++++++++
Ja és nekem sem még 8) de én nem izgulok, védekezünk :oops: tutira megyek, mert most nem vagyunk abban az élethelyzetben h jöhetne a hugi/öcsi

KépKép
hugic
 
 


Amy81 én csak szeretnék tudni varrni... de tegnap komolyan elgondolkodtam rajta, hogy meg kéne tanulni... mert én leragadtam a függöny varrásnál meg az asztalterítő varrásnál... na meg anno én varrtam a mikulásra a kollégáknak kicsi piros csizmát és tettem bele ajándékot de az a művészet amikor valaki tud szép ruhát varrni... :roll: örülök, hogy Vendi jobban van! sajnálom a pöttyöket!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?