Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

ÓÓÓÓÓ Ann, úgy sajnálom, hogy nem tudtunk talizni.Kép Anyukámékhoz mentünk ma ki és ott is voltunk egész nap. Most olvastam csak az írásod.Pedig ha tudom kiszaladtunk volna az állatkertbe.Na majd máskor. Szép idő volt szerencsére, biztosan jól éreztétek magatokat.KépAranyos rucik vannak most a Szíváruházban is, meg a Bercsényi úton lévő bababoltban is. Mostanában az utóbbi helyen szoktunk vásárolgatni.Hú, nálunk is esett már le Robó az ágyról, azt hittem infartust kapok és tényleg pillanatok műve volt, pedig ott is ültem mellette. Szerencsére nálunk sem volt gond, de azóta extra óvatos vagyok.De vannak helyzetek amik kivédhetetnelenek.

Gabi: sajnálom, hogy apa pont hétvégén dolgozik. Könyveken mostanában nem is töröm a fejem, hiszen lehetetlenség Robó mellett olvasni,esetleg egy két cikket az újságban. Tényleg jó lenne ismét talizni,ti is nagyon aranyosak vagytokKép.

Zsuzsófi: jó volt látni, hogy Annának már jobb a kedve Kép. Jobbulást neki.Látom Benci is meglátogatta. Meddig kell kórházba lennie?

Zsizsa: tényleg jó, hogy az írásokhoz már arcokat is tudunk kötni.Mellesleg nem tudom elhinni rólad, hogy ráncos lenne a hasadKép.

Nálunk még mindig folyik Robó orra,hatalmas sírások közepedte tisztítgatom. Tényleg nálatok is ekkora hisztivel jár egy egy orrtisztítás? Így az alvások is kicsit rosszabbak mint eddig és valami miatt a gyomrom is fáj két napja, így teljesen vacakul vagyok.

Ja még egy kérésem lenne, ha van vkinek jó tortareceptje amit egy éves szülinapra lehet kreálni, megköszönném ha elküldenétek.

Akkor nézzük csak sorban öregedés szerintKép:

BArbi Ádijának, Orsi Benijének ,Cory Zsombijának, Kati Levijének, Zsófi Botijának, Vera Bencijének,Batkamano Emmájának, Dandy Martinjának, Docka Andrisának, Nyuszimanó Pertájának, Regina Domcsijának,Edit Botijának, Hazika MArcelljének, Ann Hamijának nagyon nagyon sok boldog hófordulót kívánunk!!

Kép

Mindnekinek nagyon jó hétvégét kívánok : Anita
anita77

Sziasztok!

Zsuzsófi: tegnap olvastam, hogy mi történ a kishugoddal, de reagálni már nem tudtam.
Jobbulást kívánunk neki, és sok erőt, kitartást mindannyiotóknak!

Anita: köszi a köszöntést!

Már mennem is kell, mindenkinek puszi!

DAndy
dandy

SziasztoK!

Anita, kb három hétig kell így feküdnie, mozdulatlanul.

Addig, mígnem sikerül a helyére húzni a csontot. Utána hat hét derékgipszKép (abban még ülni sem lehet)

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Én is csak két szót írok, már megint késő van, szörnyű, hogy mindig ilyen rövidek az esték, miután Gabi már elaludt.Kép

Ann,
mi a La Halle nevű helyen vettük, nálunk a Tesco ahol van, ott van egy ilyen üzlet. Jó nagy, és gyerekruháik is vannak, nagyon cukik, bár nem olcsók, most szerencsére leárazás volt, meg aztán apukám vette őket.Kép Hintából kiesés.Kép Gabi is szereti a függönyös játékot.Kép

Gabi,
láttam a hírekben a bombátokat, mondták, hogy egy üzletház mellett, én meg rögtön rávágtam, hogy a Duna Plaza, erre apa nézett, hogy milyen tájékozott vagyok.Kép Nem értem, hogy ki az a balfék, akinek ilyesmi eszébe jut.Kép Szerintem nem fogacska jön, inkább az időjárás kavar be most Gabinál az alvásba.

Anita,
a hasam szörnyen néz ki, de szerencsére ruhában tényleg nem látszik.Kép Viszont vettem egyrészes fürdőrucit is, sajnos a bikiniről örökre lemondhatok. De nem érdekel, a lényeg, hogy van egy gyönyörű kislányom, a hasam meg olyan amilyen. Orrszívás nálunk is horror, szerencsére már nagyon régen kellett. Jobbulást mindkettőtöknek! Zsófi írt le nemrég egy tortareceptet, de már nem emlékszem, mikor.

DBarbi,
Lignanoért továbbra is irigy-irigy!Kép Nagyszerű, hogy Gábor is mehet! Velencei kiruccanás sem hangzik rosszul.Kép

Barbi,
a férjem kitalálta, hogy menjünk mi is Kanadába. Hát, a képeket látva nincs kifogásom ellene, gyönyörű helyeken jártatok!Kép Egyedül megtett lépésekhez gratula!Kép

Orsi,
leírnád pontosan, hogy mi a címe, és ki a szerzője ennek a nőknek szóló homeós könyvnek? Hogy vagytok?

Zit,
örülök, hogy apának sikerül kijutnia Ciprusra, bár biztosan nem lesz könnyű külön.

Gabi,
Zsoltika nagyon okos, hogy már ennyi szót ismer.Kép

Brigi,
4,5cm-es pocibaba, hűűű!Kép Emlékszem, olyan jó volt mindig elképzelni, hogy éppen mekkor a kismanó a pociban.Kép Jaj, alig várom, hogy megint terhes legyek!Kép (Csak ne kelljen megint feküdnöm!) Örülök, hogy Bömbi is gyógyul!Kép

Hagnosz,
látszik, hogy Barni okos fiú, elvégre minek emelje a fenekét, ha nem muszáj, nem igaz?Kép

Edit,
a kertetek nagyon klassz, a barátkozó fiúk meg irtó aranyosak! De a pucér a legjobb!Kép Pattanásszerűséggel mi a helyzet? Szerbiába hová mentek? Én eddig sajnos csak határőrökkel és vámosokkal találkoztam, és ők nagyon bunkók voltak.Kép

Gabi75,
jobbulást mindkettőtöknek! Én az első két hétben fejtem csak, összesen talán tízszer, mert akkor még nagy volt a túltermelés, utána meg kb. 3x kezdődő mellgyuszinál, egyébként egyáltalán nem. Nálunk Gabi addig szopizik, amíg akar, legalábbis most még így gondolom. Ez most úgy tűnik, hogy elég sokáig fog tartani, lévén még alig eszik valami mást. Esküvő elég kalandos volt, de ahol megszálltatok, oda szívesen elmennék.Kép

Panu,
Lizinek gratula az álldogáláshoz!Kép Magyarvirágos szoknyák cibálása.Kép

Klarissza,
okos vagy, hogy kitaláltad a csatipontot!Kép

Na, ez elég sok lett, több mint fél órán át írtam, de most aztán irány az ágy!

Egy képet még felteszek hippi Gabiról, a zokni kicsit rontja az összhatást, de úgy kaptam le, hogy csak gyorsan rápróbáltam fürcsi előtt a rucit. Ez az egyik együttese, most nézem, hogy sajnos nem látszik jól, de most már csak azért is felrakom a képet.Kép

Jó éjt!

Zsizsa

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Gabi
Nem is tudom, hogy állt le a szopiról Beni, mert egyik nap még 6-7 alkalommal szopizott, aztán másnap már csak 3-szor és pár hete csak reggel hajlandó. Mindig kért helyette mást. Jött és mutatta, hogy ő enni szeretne. Tegnap reggel óta reggel sem hajlandó, de ezt most a mensi számlájára írom, mert sajna visszatért. Majd azért még próbálkozom, de félek, hogy Beni véglegesen elválasztotta magát. Kajával kapcsolatban: akkor etettem amikor elfogadta, egyedül ebédnél ragaszkodtam a délhez, ez maradt is. Az ebédnél szopi előtt kapott, különben nem evett semmit, a többi meg ugye általában két szopi közé esett. Az uccsó kaja is mindig szopi volt este. Csak aztán nem kérte. Így most akkor is mást kap. Bár ahogy alakul, már abszolut nem fog szopizni. Nem is tudom, reggel mit adjak neki, ha hajnalban felébred, mert két napja 5-5:30 körül ébred, de utána visszaalszik. Nincs valami ötleted?
Anita
<font color="ff6000">Nem tudom jól emlékszem-e, hogy nálatok is vége a szopinak? Te mit adsz Robónak enni reggel? Meg úgy általában?
Apája egy évig lesz kint, bár elsőre úgy beszéltük meg, hogy fél év és meglátjuk hogy bírom egyedül a zsiványsággal. Ha bírom, akkor egy év. Amúgy nehogy azt hidd, hogy olyan hős vagyok, kb 200-szor mondtam apának a felkészítés alatt, hogy jöjjön haza, meg ne fogadja el, stb....Be vagyok ám kicsit rottyantva, hogy mi lesz, de akkor szakad majd rám ez az érzés nagyon, amikor elutazik. Lakással kapcsolatban annyi az elképzelés, ha tudunk, veszünk sajátot, ezzel a pénzzel az alap meglesz a hitelhez.</font>
Zsófi
Hú, ez brutális, ez a hat hét fekvőgipsz!! Szegény Anna. Remélem ha nagy lesz, nem fog emlékezni erre az egészre!!

Ja, úgy tűnik, nem tudunk menni a talira sajna, lehet, hogy temetésen leszünk. Tegnap du. meghalt papim nagymamája és jövő héten temetik, még nem tudjuk mikor. Kérdeztem páromat, hogy nem fél ilyen téren a kiutazástól? Mert amikor kimentünk 2001 szeptemberben, pont mikuláskor meghalt apukája, tavaly a papája, idén a mamája. Vége lehetne már.

Most megyek is, puszi mindenkinek!!

KépKépKép
zit

Zsuzsófi! Annának jobbulást, illetve jobb kedvet kívánok! Komoly ez 2 hónap fekvés??? Kép Kép Szörnyű még hallani is. Fájdalmai nincsenek, ugye?

Zsizsa! Gabi, alias hippi girl, szuperül néz ki!

Zit! Szerintem is nagy fába vágtad a fejszédet. Van segítség? Nagyszülők pl.? Rokonok a közelben? Barátok, barátnők? Mert sokat fog számítani, ha van ki(k)re támaszkodni. Kajákról, mert nálunk sincs szopi 1 hónapja: kora reggel 1 joghurt (gyümis), tízórai mostanában vajas, vagy sajtos kenyérkatoná(cská)k, ebéd főzelék, uzsonna gyümi, vacsora tejpép (most már elfogad 2félét is, Milupa). A joghurtot késő este kiveszem a hűtőből, hogy reggel ne legyen túl hideg. Tízóraira szoktam neki adni magában kiflit, vagy kenyeret, illetve sajtot is.

Csajok, szerintetek lehet adni a babáknak sárgabarackot? Megkóstolta, szerette, csak mégis...

bocs, másnak most nem írok...
megyek, mert nem hajlandó aludni, azt hiszem vége a napi 2x alvásnak, most már csak 1 lesz, ha lesz.

üdv, panu
panu

Zit:
köszönöm az off-os válaszod, nagyon kíváncsi voltam már egy katona úrhölgy véleményére is a témában Kép

Zsizsa:
Gabi nagyon menő cuccosban van Kép A La Halle-ben én is szoktam ám nézelődni, de mi örökölt és turizott ruhában járunk, alig vettem még valamit Lacának Kép Ja, jut eszembe jövő héten megyünk a Siesta mintaboltjába, remélem lesz valami jópofa nyári cipőke.

Panu:
a Cheerios nem jött be Lacának Kép (Úgyhogy sajjjnos meg kellett ennem Kép)

Gyümölcsök:
Engem is érdekelne a sárgabarack, a görög- és a sárgadinnye is. (Anyukám szerint a két utóbbi 2 éves kor után mehet csak.) Ez tényleg így van???

Barbi:
Jajjj de szép helyeken voltatok!!! De jó Nektek! Nagyon helyesek vagytok a képen Kép

Szóval tali 9-én, névsor:
Anita (ha)
Ann (ha jó idő és kocsi is lesz )
Brigi
Gabó
Edit
Hanzika
Hagnosz
Orsi
Panu
Zit (esetleg)
Zsizsa
éééés Klarissza
Remélem, hogy jól írtam.

Laca tologatja a bútorokat a hátam mögött Kép Kép Kép és közben magas hangon magyaráz Kép Kép....
klarissza

Sziasztok!

Panu, igen komoly, kb 9 hétig kell feküdnie. Ebből hármat a kórházban felkötött lábakkal, hatot meg itthon, derékig gipszbenKépKépKépKép De akkor legalább már itthon van.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

MIIS TALI!!! Kép
Dbarbi

ja bocsi Kép
klarissza

Sziasztok!

Mi is vagyunk közbe közbe csak eddig nyaraltunk ezért nem voltunk mostmár leszünk remélhetőleg. Olvasni még nem volt időm. A nyaralás szuper volt csak rövid. Nóri élvezte nagyon az a lényeg nagyon sokat fejlődőtt, már egyedül feláll, és kezd próbálkozni a totyogással is, egyszerűen édes... Tojáson tejen kívül kaja minden jöhet (egyfolytában enne Kép ha lehetne).
Rólunk kb ennyi majd teszek fel képeket is !
Mindenkinek pussz
Mjad megpróbálok azért olvasgatni

Meme

Ja még annyi hogy a tali hol mikor lenne?
meme

Meme, tali: péntek 11 körül - Margitsziget Kalandpark melletti játszótér. Gyertek!!!

Zsizsa - fürd&#337;ruhát ne is mondd... Egyébként a tavaly nyár tök jó volt ilyen szempontból, 6 hós pocival voltam a Balcsin, tök jó volt, h nem kell behúzni, vagy nézni, h mekkora nagy (mindig volt - most meg aztán f&#337;leg van a hasamon háj....) KépKépKép Nekem semmi bajom a hasammal a méretén kívül KépKépKép
Hippi Gabi Kép

Klarissza, elvileg a s.barack és a dinnyék 1 éves kor után javasoltak...Legalábbis én mindent ez alapján vezetek be:
http://csigabiga.com/otlettar/kismama/szilard_etelek.htm
Egyébként hol van a Siesta mintboltja?

Zit, temetés Kép
Azért remélem, mégis tudtok jönni a talira!

Anita, hogy vagytok? Haminak 1,5 hós korában kellett az orrát tisztíani, mert folyt, de már akkor is nehéz volt. Most sztem 3 ember kéne, h lefogjuk. Akkor egy ideig már ha az ágy sarkára ültem vele, vagy ha bekapcsoltam a porszívót elkezedett sírni - még akkor is ha épp nem a tisztításról lett volna szó. Aztán ez elmúlt.
Most egyébként a turmixgépet utálja vagy a fúrót ... Nálatok nincs ilyen?

Ma reggelre megfáztam - éljen! Igyexem elmulasztani Kép Pedig holnap lehet, h megyünk Hamival Szigetezni - tartunk egy el&#337;-talit Kép
Most nézem, péntekre meseszép id&#337;t mond- mondhatjuk úgy is, h gatyarohasztó meleget! Csak szerdán jön egy es&#337;. Na, az biztos nem tart péntekig, úgyhogy nem kell szétfagynunk!

Pussz
Ann
annann

Szerintem mi is tudunk menni akkor a talira Kép

Kajcsi: mi sárgabarackot adunk, nagyon szereti Kép

Meme
meme

Ann:
Köszi a hasznos infót!!! Cuki vagy Kép Kép
A márkabolt: Cukor u.4. a Ferenciek terénél, megkérdeztem van nyitott nyári szandálkájuk, nyitvatartás: 10-18-ig, szombaton 9-13-ig.
http://www.siesta-shoes.hu De ciki, mert nem frissítették Kép

Szóval tali 9-én, névsor:
Anita (?)
Ann
Brigi
DBarbi
Edit
Gabó
Hanzika
Hagnosz
Meme
Orsi
Panu
Zit (?)
Zsizsa
éééés Klarissza
klarissza

Hahó!

Csak gyorsan beugrottam, amíg fürdik a gyerek.

Olyan szomorú lettem ma, ugyanis felajánlottak nekem egy egy hónapos munkát (itthon lehetne csinálni), de mivel határidős, és elég sok, nem vállalhattam el, pedig nagyon-nagyon tetszett volna, kifejezetten nekem való munka.Kép Arról nem is beszélve, hogy ha jól sikerült volna, akkor esetleg máskor is kaptam volna ilyesmit. Szóval kicsit le vagyok törve miatta. Na mindegy.

Gabi egyre többször álldogál segítség nélkül, és közben mindenfélét csinál mindkét kezével, de pár másodperc múlva azért mindig elesik.Kép

Zit,
temetés.Kép Szegény párod.Kép

Klarissza,
nálunk első alkalom, hogy a La Halleba bementem.Kép Amúgy én sem nagyon szoktam vásárolni, a nagyszülők megteszik helyettem.Kép

Zsófi,
derékgipsz is.Kép De tényleg legalább otthon lesz, majd a tesódékkal felváltva szórakoztatjátok szegényt.

Meme,
Nóri nagyon ügyesKép, képet kérhetnénk? Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Hol is voltatok? Nóri milyen ágyban aludt? (Ez utóbbi kérdés tájékozódás a jövőre nézve.Kép)

Ann,
én tavaly itthon sínylődtem bugyi-melltartóban a 30 fokos lakásban vízszintesen.Kép Tessék meggyógyulni! Gabi is utálja a zúgó háztartási gépeket.

Tali: azért mi még nem biztos, hogy megyünk, elvileg most kéne kijönni a bárányhimlőnek, ha elkapta a kiscsaj.

Rohannom kell, jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok! Csak röviden, bocsánat érte.

Pénteken mikor lesz a randi?

panu
panu

Sziasztok!

Most csak gyorsan Klarisszának. Kismamás táblicsku szerint sárgabarack, görög- és sárgadinnye 8 hós kortól mehet. Itt megtalálod a táblát:
http://web.axelero.hu/ddalia/babaindex/

És lehet, hogy vannak ugyanott hasznos receptek is, pl. szülinapi torta Kép

Pusz mindenkinek, babának, mamának egyaránt, betegeskedőknek jobbulást!

H.

Kép
hanzika

Panu, péntek 11 körül Kép
Klarissza - én igazából nem nyitnék vitát a hozzátápis táblák felett, én bevallottan a legszigorúbbat alkalmazom Kép De a Hanzika féle egyébként a Kismamában is megjelent tablicsku szerint már 7 hós kortól ehetnek citrusféléket is pl. pedig az köztudottan allerizál...és egy év felett ajánlott. Nem mintha baja lenne tőle, mert a legtöbb kajától rögtön nem lesz baja, szal nem derül ki, h csinált e valamit a gaz Kép Szal akkor most igazodj el!

Zsizsa, akkor has ide vagy oda, élvezd ki ezt a nyarat Kép

Hát ebből már holnap nem igen lesz Sziget, mert nemtok felkelni - apánk meg még dolgozik, neki viszont muszáj kelnie. Nem baj, Hami úgyis ébred mindjárt szopni.

Pusszancs
A
annann

Sziasztok,

Zsofi,
nagyon sajnalom ami Annaval tortent Kép azert ha mar otthon lesz, biztosan jobban telik majd az ido. A kovetkezo hetekhez sok-sok erot, kitartast es energiat kuldok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gaboka,
egy kis jokedv csinalo KépKépKép

Gabi75,
eskuvo jo lehetett Kép szopi: en meg mindig megkinalom kajcsi elott is, de mar nem mindig keri, azert 1 eves koraig mindenkepp kinalgatom. Aztan meg ha ker (mar tudja jelezni - tepi le a polomatKép). Szerintem amig mindkettonknek (de foleg neki) jo, nalam 5 ev a max, addig csak elvalasztja magat Kép A parod mar szeretne kistesot, vagy miert nem szeretne, ha szopizna David?

Zit,
gratula a parodnak! No meg foleg neked, hogy bevallaltad az egyedulletet. Temetes Kép

Barbi,
irigykedem am a vendegsegert... remelem tudsz nagyokat pihenni es jol erzitek magatokat. Nagyon szep helyen jartatok Kép

Anita,
koszi a koszontest. Tortarecept engem is erdekelne, lassan el kellene kezdenem "edzeni" amilyen konyhatunder vagyok Kép Remelem mar jobban vagytok. Orrszivas nalunk is horror, alig lehet lefogni, legutobb mar nem is sikerult hasznalni... pedig a porszivoval joban van, csak a fejehez ne kozelitsen.

Zsizsa,
munka Kép megkerdezhetem mirol lett volna szo? Hippi Gabi nagyon vagany Kép es meg ugyes is Kép hamarosan te is futo-mami leszel Kép

Ann,
megfazas hess-hess! En is az alapjan hozzatapizok Kép

jatekok: nalunk mostanaban a kockak a menok... egymasbarakhatok, fisher price csorgo-zorgosok, epitok. Ja, es ez is: http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=GLT010&begin=0 No meg imad bemaszni minden ala-fole. Vettunk is egy alagutat satorral Kép

kaja: mindenki mar 4-5-szor hozzatapizik? Mi meg csak 3-szor, es igazabol fogalmam sincs mikor lenne a tobbi, marmint idoben nem igen fer bele, vagy csak en benazok valamit

Kép

Sziasztok, remelem mar mindenki alszik!
batka
batkamano

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert mindjárt Brigivel előtalizunk a Városligetben.

Szóval.
PÉNTEKEN SZÖRNYŰ MELEG LESZ!!!
Nem lehetne egy kicsit hamarabb találkozni? Vagy esetleg később. A déli melegben lehalunk a BKV-n, főleg visszafelé Kép

(Vagy csak én vagyok ilyen nyavalyás? 26-28 fok felett napi 3-szor zuhanyzom, pedig nincs is meleg lakásunk Kép Kép )
klarissza

Sziasztok!

Még mindig semmi a temetésről, így még passz a péntek.
Tök jó éjszakánk volt, valaki a házban még este 11-kor nekiállt fűrészelni, de nem találtuk az illetőt, a pincében tuti nem volt, tehát a lakásban csinálta a marha. Pár szomszéd kijött, össze-vissza keresgéltünk, de semmi. Féltem, hogy Beni felébred, mert nagyon nekiállt mocorogni, de még a reggeli viharban sem ébredt, pedig itt dörgött, villámlott felettünk. Csak jó alvókája van szerencsére!Kép
Beni végleg leállt a szopival, szombat óta reggel sem hajlandó.
Panu kösz az infot a kajákról! Amúgy nincs senki a közelben, mert anyuék Veszprémben laknak és dolgoznak, a barátok is mind ott vannak. Anyósom majd feljön pár hétre, aztán meglátjuk hogy bírjuk egymást hosszabb távon. KépKépKép Itt meg aki barátnak állította be magát, a hátunk mögött mindig kavar, szóval ez van. Nem is tartottam én még barátnak, mert csak pár hónapja ismerjük egymást, de ő annyira hangoztatta a nagy barátságot....Közben lehet, hogy ő is "segített" abban, hogy papimnak kicsivel rosszabb beosztást ajánlottak fel most a személyi beszélgetésen. Bár most van egy reménysugár, mert papim azt mondta, ha hazajön, akkor megpróbálja áthelyeztetni magát Veszprémbe és akkor odaköltözünk!!! KépKépKép De jó lenne!!!
Képzeljétek, tegnap a személyi beszélgetés alatt fejbelőtte magát egy őrmester srác a toronyban. Úgy tudták meg, hogy előtte felhívta anyukáját, hogy ő most öngyilkos lesz. Aztán anyukája telefonált, hogy gyorsan váltsák le, mert ez van, de addigra megtette, de állítólag még él, pedig nem is egy golyó ment a fejébe. Szörnyű csajok!!!! Nem értem miért van a katonáknál ennyi öngyilkos.... Na mindegy...

zit
zit

hi

csak gyorsan,

zsizsa:
rima handley: homeopátiárol nöknek 2490.-
most a la halle-ban 30-50% akcio van!!!!! -- én is imádom ezt a boltot, bár szerintem csak a bébi cuccok jok, pannának már nem igen találok itt szép ruhát.

panu:
a 70-es számom van meg neked, ugyi???

dbarbi:
ti mikor indultok pénteken? benedek 11ig tuti alszik, tudunk menni együtt?

na megyek egy kicsit visszafekszem, mert elég zavaros volt az éjszaka(addig van nyugi, mig panna is alszik-- tegnap strandon volt, ugy kidölt az este(vacsi közben elaludtKép), hogy öröm volt nézni)
orsolya11

Sziasztok!

Zsizsa!
Horvátországban, Zadar mellet Ninben voltunk. Utazóágyban aludt, de semmi probléma nem volt. Ezt kölcsön kaptuk de mivel elég sokat jövünk-megyünk most mi is be akarunk szerezni egyet, csak nem lenne olyan drága Kép

Később még benézek bocsi de muszáj mennem!

Meme
meme

Meme
A Corában most Cam utazóágy van 15 ezerért. Nem tom, az drága-e?

zit
zit

Zit!
Köszi megnézem! Amiket mi láttunk 30-40 ezer volt azért az kicsit sok, de ez jó lenne!Kép

Meme
meme

Halihó!

Zit,
szerintem ez jó ár egy utazóágyért! Igazából nekünk sem lenne rossz... Nem tudod, meddig van az akció? Fűrészelés Kép Komolyan nem normális ott nálatok valaki! Ez az öngyilkosság is borzasztó! Lehet tudni, hogy miért csinálta? Kérdezted a kaját: én délelőtt gyümölcsöt adok Zsoltikának, mert sajna ő még nem kaphat tejterméket az én allergiám miatt Kép Szívesen adnék pedig egy kis joghurtot vagy túrót, sajtot, de egyenlőre nem merem. Beni ehetei már ezeket?

Batka,
köszi Kép Sátor alagúttal nagyon klassz, de főleg Emma az alagútban Kép Nálunk úgy van a hozzátápi, hogy délelőtt a reggeli szopi után egy kis gyümi, aztán délben szopi, utána ebéd, délután valamikor a két szopi között megint gyümi, este tejpép. De van, amikor az esti kaja kimarad, mert kidől Zsoltikám, vagy csak nem eszi meg a pépet Kép Jobban ízlik neki az anyatejcsi Kép

Ann,
jobbulást! Tessék meggyógyulni péntekre!!! A hasam nekem is nagggyon zsíros Kép Most elkezdtem kicsit fogyózni, de nem vészesen, nehogy a tejci rovására menjen Kép De sokkal jobban odafigyelek, hát remélem lesz eredménye! Úgy szeretnék beleférni a régi farmeromba! A fürdőruhámat viszont fel sem merem próbálni, egyrészt mert körte vagyok, másrészt csíkos a hasam Kép

Zsizsa,
remélem Gabó nem lett barihimlős! Engem is érdekelne, hogy milyen munkát kaptál volna? Hippi-Gabi nagggyon aranyos!!!

Meme,
nyaralás klassz lehetett Kép

Anita,
hogy van Robóka? Remélem már teljesen meggyógyult! Tudtok jönni a talira?

Klarissza,
én is úgy láttam, hogy pénteken nagyon meleg lesz. Nekünk igazából az a baj, hogy korábban nem nagoyn tudunk kimenni, max 1 órával, mert Zsoltika minimum 8-ig alszik, tehát mire elkészülünk, kaja, szopi, öltözés... Talán 10-re érnénk ki. Délután viszont már Szentesre utazunk, mivelhogy most hétvégén nem tudtunk menni. Többiek? Szerintetek hogy lenne jó a tali?

Nekünk elég vacak éjszakánk volt, kb. 5x szopizott Zsoltika. Szerintem a melegtől aludt ilyen rosszul. Aztán amikor hajnalban dörgött-villámlott, nyugodtan szunyált, de akkor meg én voltam ébren Kép Most reggel meg észrevettem, hogy piros a szeme alatt a bőr (mindkettő alatt). Szegénykém olyan, mint egy nyuszika Kép Most alszik, hátha kipiheni a bajt, meg főzök egy kis kamillateát, talán az is segít, ha kicsit áttörlöm vele a szemét.

Most mennem kell. További szép napot mindenkinek:

Gabi

pgaboka

Most kezdtem visszaolvasgatni. Valaki át tudja küldeni az album címét az elöző taliról? Már nagyon kiváncsiak vagyunk rátok mi is !! KépKépKép

Meme
meme

Meme,
elküldtem az album címét! Bocsi, hogy kimaradtál!!!

Gabi

pgaboka

Sziasztok,

köszi az aggódást nátha ügyben, de már el is múlt Kép Egy kis homeobogyó csodákra képes Kép

Batka, nagggyon jó lehet ez az alagút, gondolom, Emma élvezi Kép

Gabi, én fel mertem venni a fürdőrucit: most az van rajtam Kép Persze a tükör környékére sem megyek és Hamin kívül senki se lát Kép Ő meg még élvezi is, mert közelebb van a cici KépKép
Én nem merek fogyózni, viszont úgy december óta nagyon fokozatosan jönnek le rólam a kilók. több mint 5 jött le rólam azóta, szal ha így haladunk... Kép Amíg 1 éves nem lesz és létszükséglet a tejcsi, addig semmi komoly dolgot nem teszek a fogyás érdekében.

Tali: nekünk jó akár 10 kor is. Igazából sztem 1 út: vagy az oda, vagy a vissza úgyis melegben lesz. Ott meg keresünk árnyékot Kép

Jujj, mennem kell
Pussz
A
annann

Köszi Gabi Kép

Meme
meme

Sziasztok!
Úgy döntöttem, ebben a melegben nem csinálok semmi nehezet, amíg alszik a kis hóhányóm. Ezért aztán írok.

Orsi! igen, a 70-es. vmelyik nap megyünk, előtte szólok. nálad is megvan az én számom. Mi autóval megyünk, csatlakozzatok DBarbival, igaz, fogalmam sincs, hogy ülés nélkül hogyan, de kitalálhatjuk. Kérdés, hogy két, ülésben lévő baba mellé beférnek-e az anyukák. Normál autónk van. De az is lehet, hogy a holmitokat elviszem, és akkor könnyebb békávézni.

Zit! nem könnyű nektek Kép, ennyi szomorúság Kép, és majd az egyedüllét Kép Ha kell majd segítség, szóljál itt is, megpróbálok segíteni, és biztosan nem leszek egyedül Kép, sokszor az is elég, hogy pár órát beszélgess vkivel. Öngyilok Kép, talán az egyedülléttől, , lelkileg is nagyon erősnek kell lenni egy ilyen foglalkozáshoz, kérdés, hogy miért választotta ezt - hogy végre legyen egy biztos munkája, vagy tényleg ezt akarta, és még seregnyi ilyen kérdés. Ja, és még eszembe jutott, hogy lehet adni pelyheket (zab-, hajdina-, stb.) pl. gyümilével összekeverve, de aki eszik joghurtot, abba is lehet tenni, csak jól áztasd meg előtte, illetve próbáld ki. Ez olyan, mintha müzlit enne, szerintem egészséges, meg jó is.

Gabi! karikás a szeme, vagy allergia? Szegényke, kamillázd, ez a legjobb!

Meme! Jó lehetett nektek! Fotókat mikor látunk?

Tali: nálunk reggel korai ébredés van (6h), aztán fél 10-kor beájulás, kb. 11-ig, ezt még itthon tölteném, aztán megyünk. Ebédelni már tudunk ott. Ergo, később csatlakoznék, ha lehet??????

Ann! remélem, már sokkal jobban vagy! Nekem azóta ugrottak le kilók, hogy abbamaradt a szopi. Igaz, csak 3 távozott, remélem, a többi felesleg is rászánja magát, különösen ebben a nagy melegben Kép

Zsuzsófi! Hogy bírja Anna a mozdulatlanságot? És ti?

Klarissza! Pedig finom a cheerios, nemde? Kép

Zsizsa! Sajnálom, ezt a munka-ügyet, biztosan jólesett volna az agyadnak. Mert nekem is az volt a jó, hogy megint máshogy kellett gondolkodni, meg persze a társaság is (csak ilyenkor ne kérdezzenek a lányomról, mert képes vagyok beszélni róla, sokat Kép). Csak nagyon hiányzott a lányom, még jó, hogy chateltünk apával napközben. Barihimlő? Ugye nincs?

Batka! nagyontetszik Emma ebben a kék alagútban Kép A hozzátápról: szerintem nem gond, hogy csak 3x eszik mást, mint anyatejet. Nekem annyit mondott a dokibácsi, amikor elkezdtük, hogy szép lassan a napi 5x étkezés felé haladjunk, abban a ritmusban, ahogy a baba kívánja, és ez így is volt.

Mi vettünk egy kis medencét, apával talán du. felállítjuk. Kb.180 cm az átmérője, és 40 cm magas az oldala, felfújható, mindössze 2ezer volt a tescoban. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik neki, mert pancsolni szeret.

üdv, panu
panu

Sziasztok!

Munka: egy macskákról szóló könyv fordítását kellett volna lektorálni. Nagyon tetszett volna, de hát az ilyesmihez sajnos sokkal több idő kell, mint amennyi Gabi mellett jutna rá.

Batka,
a három hozzátápival nem vagytok elmaradva, mi még csak ált. két-háromszor csináljuk egy nap, de az is van, hogy ha elmegyünk valahová, akkor csak egyszer kap Gabi. Az alagút tuti, de tényleg Emma a legszebb benne.Kép

Zit,
fűrészelés.Kép Öngyilkosság.Kép Viszont esetleges Veszprémbe költözés.KépKépKép

Orsi,
köszi a választ!Kép

Meme,
köszi a választ!Kép

Gabi,
Gabinál az 5 ébredés már jónak számít.Kép Dörgött-villámlott hajnalban??? Én valószínűleg olyan koki voltam a sok keléstől, hogy észre sem vettem.Kép Zsolti szemére mennek a gyógypuszik!

Ann,
kilókról szólva, én az ellenkező véglet vagyok, már a terhesség előtti súlyomnál vagyok, pedig reménykedtem, hogy marad rajtam egy kis plusz. De majd én is elkezdek tornázni valamikor, hátha sikerül masszív izomzatot felépítenem, és akkor nem leszek ilyen gebe.

Panu,
igen, én is élveztem volna a munkát, főleg, hogy ez olyan téma is lett volna, amit szeretek. Gabiról én is szeretek beszélni.Kép A medence tök jó, Gabinak van egy kis felfújható csónakja, abban szoktam pancsiztatni az erkélyen, de az igazából nem erre való, nagyon kicsike. Gondolkodtam én is, hogy kéne venni egy kismedencét, és most a példátokon fel is buzdultam.Kép

Barihimlő egyelőre nincsen. Az az igazság, hogy ha nem is jön ki rajta addig, akkor sem vagyok biztos benne, hogy el kéne mennünk, mert pár nappal előtte kezd fertőzni, hogy kijönnének a pettyek, szóval pont akkor fertőzne, amikor talizunk. Nehéz helyzet, majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Gabi ma tündérien játszik egyedül (ezt persze csak azóta, hogy aludt két órát délelőtt, mert előtte borzasztó nyűgös volt a fáradtságtól). Szóval jól érzem magam. Viszont jönnek anyósék, tehát még van dolgom bőven, hogy fogadóképessé varázsoljam a lakást.

Megyek is.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Tali:
hát akkor beszéljük meg azt, hogy 10-től már lehet érkezni Kép Kép (Mi délután 15-től Ikeázunk, szóval nekünk folytatódik a buli Kép)

Zit:
elég rosszul hangzik, hogy nálatok is messze vannak azok, akik segíteni tudnak. Fűrészelés Kép Tényleg elég furcsa házban laktok.

Meme:
utazóágyat mindenképpen érdemes vennetek, mert 4-5 éves korig ki lehet használni. (Mi ezt is örököltük, a bátyámék vették 4 éve 29 ezerért, szóval a 15 az nagyon jó ár!)

Most rohanok, mert este vendégek jönnek és fincsi kajcsikat ígértem.
(Bejelentik, hogy babát várnak, és mivel nem tudják, hogy tudom, jól meg kell lepődnöm Kép Kép)

Ja ma délelőtt Brigivel, Bömbivel és Danival taliztunk a Városligetben. Nagyon jó volt, csak Laca a vége felé úgy döntött, hogy nyűgös lesz, ha nem állhat fel. Sajna hazafelé az összes "utazópózt" kipróbálta, már csak a fejenállás hiányzott a repertoárból Kép Kép
Bömbi olyan volt, mint egy kisangyal Kép Ja és Dani is ugyanolyan szép gyerek, mint az öcsikéje Kép
klarissza

Tali:
hát akkor beszéljük meg azt, hogy 10-től már lehet érkezni Kép Kép (Mi délután 15-től Ikeázunk, szóval nekünk folytatódik a buli Kép)

Zit:
elég rosszul hangzik, hogy nálatok is messze vannak azok, akik segíteni tudnak. Fűrészelés Kép Tényleg elég furcsa házban laktok.

Meme:
utazóágyat mindenképpen érdemes vennetek, mert 4-5 éves korig ki lehet használni. (Mi ezt is örököltük, a bátyámék vették 4 éve 29 ezerért, szóval a 15 az nagyon jó ár!)

Most rohanok, mert este vendégek jönnek és fincsi kajcsikat ígértem.
(Bejelentik, hogy babát várnak, és mivel nem tudják, hogy tudom, jól meg kell lepődnöm Kép Kép)

Ja ma délelőtt Brigivel, Bömbivel és Danival taliztunk a Városligetben. Nagyon jó volt, csak Laca a vége felé úgy döntött, hogy nyűgös lesz, ha nem állhat fel. Sajna hazafelé az összes "utazópózt" kipróbálta, már csak a fejenállás hiányzott a repertoárból Kép Kép
Bömbi olyan volt, mint egy kisangyal Kép Ja és Dani is ugyanolyan szép gyerek, mint az öcsikéje Kép
klarissza

Sziasztok!

Csak egy szóra, mert húzunk sétálni.

Orsi, Panu: minket Apa eldob kocsival, tuti befértek így Kép Így csak hazafelé kell BKV...

dbarbi
Dbarbi

Klarissza: köszi a dicséretet mindkét manó nevébenKép
Batka: Emma nagyon szép az alagutban. Biztos nagyon élveziKép
Zit: nem semmi, hogy valakinek este jut ezsébe fűrészelniKép Az öngyilkosság is szörnyű.

Zsizsa: szerintem nyugottan gyertek a talira, mert 99%-ig 0 az esélye, hogy Gabi barihimlős lenne.

Medencét mi is vettünk. Kicsit kissebb mint Panuéké, 168x41, viszont csak 780ft volt az Auchan-ban, ha valakit érdekel.

zsófi. Jó látni Annát, hogy már tud mosolyogni. Viszont ez a 9hét fekvés szörnyen hangzikKép Remélem hamar elfelejti, és nem hagy benne semmilyen nyomot. Mektek sok +++++++++++++++++ energiát küldök. Hugodnak sikerült feldolgoznia a dolgot?

Gabi: Javult már Zsoltika szeme? mitől lett piros tudjátok?

Barbi: nagyon irigyellek am a helyekér amerrejártok. Nagyon szupi lehetKép Kérünk még képeket.

Hasról és kilókrol én inkább nem is nyilatkozomKép Sajnos annyi fölös kilóm van ami kettőnek is elég lenne, és hát most esélyem sincs, hogy lemegyKépKép

Rólunk annyit, hogy Bömbike 2-3 napja néhány másodpercre megáll kapaszkodás nélkülKép Nagyon tetszik neki, és rengeteget gyakorol. Már alig várom, hogy elinduljon.
Most mennem kell mert szétszedi a lakástKép aludt 2órát ami nála nagy dolog, és most nagyon elemében van.

Puszi mindenkinek.

Brigi
bombomanyu

Bakker forróságot mond péntekre...nem hiszem el! Kép Ez sem hiányzik...remélem nem jön be! Kép
Dbarbi

BAtkamano!

Emma nagyon nagyon edes kiscsaj!!!SZerintem a napi 3 etkezes az pont eleg egy ilyen koru babanak,ha van mellette meg szopi vagy tapszer.
En nem azt mondom hogy usa-ban tokeletesek de itt azt mondjak hogy 1 eves korig napi 3 nagy etkezes,es min napi 5dl anyatejcsi vagy tapszer,es min fel pohar viz ,max 2 pohar viz.1oo %-os gyumilebol napi 1-1.5 dl max.Szoval en ezt kovetem igazabol,de en sem tudnek tobb etkezest besuriteni,mivel a fiam meg 4-szer szopizik (igaz nem sokat iszik mennyisegre szerintem).

Nem tudom mar ki kerdezte a sargabarackot,dinnyet.
en mar adtam neki mind kettot,a pirosat jobban csipte a fiam,de itt igazabol a magvas gyumit tiltjak egy eves kor alatt.Eper,malna stb a tobbire azt mondjak mehet,meg a citrus felet inkabb 8 honapos kortol ajanljak.Amit tiltanak az a dio,mogyoro,mez ,tojas ezt szigoruan tiltjak egy eves kor alatt,es a magvas gyumiket.
KI tudja hogy mi a jo?en sem tudom en azert kicsit ugy csinalom ahogy itt mondjak es ahogyan en erzem...

Zit!
nagyon sajnalom a parod Kép,szegenykem borzaszto lehet neki es nektek is persze.

Lanyok!
Nagyon jo hogy ujbol tudtok talizni!!!!!BArcsak en is elmehetnek,talan telen otthon leszunk ha akkorra tudnatok valamit szervezni jo lenne.

Zsuzsofi!
SZegeny kistesod !Kép Azerrt orulok hogy ilyen helyzetben tud mosolyogni.

Kepzeljetek a fiam mondja hogy cicic,amikor cicat lattunk en mondtam a cicanak,es mostanaban mindig mondja hogy cicic,ma a cicimre is azt mondta es kozben nagyokat nevetett.Képolyan edes .
mostmar probal az egyik jatekatol atsetalni a masikhoz (persze egy -ket lepes tavolsagra van),de eddgi nem tette.EZek az elso lepesei szerintem ,olyan boldog vagyok mar ugy varom hogy jarkaljon !Van egy autoja is aminek a fogoja a melle magassagaban van es tologatni lehet,az utobbi napokban felallt moge,es vegig tolta a lakason,hol ket kezzel hogy fel kezzel.OLyan aranyosan lepegetett Kép.egesz jol egyensulyozik mar,csak ha sokaig all egyedul megijjed egy ido utan es gyorsan fenekre huppan.
Csajok!
Itt jul 4-en volt az unnep(tuzijatekkal) ugy felt DAvid hogy elkezdett sirni keservesen es kapaszkodott belem ezerrel.
AZt hiszem ennyi magunkrol.
Bocsi hogy nem irtam mindenkinek Kép

BARbi!
en is irigyellek am a vendegekert.KUldj nekem is egy parat!!!!! KépREmelem nagyon jol erzitek magatokat!!!

Anita!
REmelem Robo jobban van mar,gyogyulast neki!!!
DAvidnak meg neha szivogatni kell az orrat,kesz horror annyira sir a dragam Kép

Lanyok!
DAvid ha zenet hall rogton elkezd jarni keze laba,feje,az egesz testevel tancol a zenere.neha meg szopi kozben is mivel zenere szoktam altatni es szopiztatni.olyan edi.Ti is tapasztaltatok ilyet a baboknal?
Ja es nem tudom hogy irtam-e mar hogy mutogat a fiam mindenre,de mostmar ha kerdem tole hogy hol van apa ramutat apara,vagy a lampara,tevere.annyit fejlodik par nap alatt hogy hihetetlen.
TEnyleg mar kerdeztem hogy mondja mar a babak kozul valaki hogy anya?en ugy varom mar hogy mondja,neha ugy hallatszik hogy azt akarja mondani de nem vagyok meg teljesen biztos benne.
Mostmar megyek tenyleg...

SZep napot mindenkinek.
gabi75david

sziasztok lányok!!!!

Hát én totál ki vagyok akadva!!!!!

A babaszobán hirdetett egy csaj, hogy 4 gyerekével (3éves, 1 éves, 2hetes ikrek) egyedül maradt, mert meghalt a férje....és segélycsomagokat kért. Sokan küldtek is neki!!!

És most derült ki, hogy más nicknéven, meg más oldalakon árulja azokat a ruhákat, amit ingyé kapott!!!!!!!!!!!!!!

Persze mi is küldtünk neki csomagotKépKépKépKépKép

Még egy: nincs valamelyikőtöknek olyan mózese (asszem Pegperego van ilyen meg még vmi)
amit be lehet kötni biztonsági ülésként az autóba?? Mert Anna fekvőgipszével nem fog tudni ülni, és sűrűn kell kontrollra vinnaiKép
Csak kölcsönbe kellen!!!
Ha vmelyik ismerősötöknek van, kérlek szóljatok pár szót az érdekünkben!
Előre is köszi

még egy: Anna lába javul, tegnap raktak rá nagyobb súlyt, már szép egyenes, nem olyan görbe mint volt, és az 5 centis hosszkülönbség is majdnem eltűnt már. Holnap megyünk röntgenre, kíváncsi leszek mi lesz.

Jó éjt

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Köszönjük szépen az érdeklődést és a gyógypuszikat is Kép Zsoltika szeme a déli alvás után nagyon szép lett, de délután megint bepirosodott, most a jobb szeme pirosabb. Kamilláztam, aztán ha reggelre nem javul, elmegyünk a dokihoz.

Zsófi,
ez szörnyű! Hogy valaki a mások szánalmát használja ki... Pedig vannak sokan olyanok, akiknek tényleg szükségük lenne segítségre. Hát rettenetes, nagyon felháborító! Sajnos mózesünk nincs Kép Örülök, hogy Anna lába javult, további gyógyulást neki!!!

GAbi,
cicic KépKépKép Zsoltika is mutogat, ő is a tévét meg a lámpát ismeri fel a legkönnyebben Kép Tánc: Zsoltika inkább elpilled a zenére, mert mindig úgy altatom, hogy közben hallgatunk valamit: rádiót vagy Kalákát, vagy egyéb szép számokat. Zsolti még nem mondja, hogy anya, de néha én is úgy hallom, mintha azt mondaná Kép

Brigi,
Bömbikének gratula! Hamarosan elindul, meglátod Kép

Zsizsa,
én nagyon örülnék, ha ismét talizhatnánk veletek Kép De persze Te tudod, hogy mi a helyzet. Nem könnyű, mert ha egy icipici esélye is van, hgoy Gabi barihimlős, akkor bizony fertőzheti a többieket. Viszont a vaniliás kifli nagggyon fincsi volt, elkérhetem a receptjét? Azt nem ígérem, hogy a talira tudok sütni, de megpróbálom Kép

Panu,
kicsit olyan, mintha karikás lenne Zsoltika szeme, úgy értem, hgoy amikor ránézek, úgy látom, hogy nagyon álmos ez a gyerek. De nem volt az egész nap Kép A szeme alatti pirosság talán inkább attól lehet, hogy beledörzsölt valamit. Nagyon remélem, hogy nem allergia! Hogy tetszett Lizinek a medence?

<font color="0000ff">A tali nekünk is jó úgy, ha már 10-től gyülekezünk Kép Ja, a barátnőmék megint csatlakoznának Kép Most úgy néz ki, hogy el is jönnek! Szóval eggyel több a létszám. Ugye nem baj, lányok?

Ma nagyot aludt Zsoltikám, és kihasználtam az időt: összeszedtem az email-címeket Kép Mivel a múltkor mindenkinek elküldözgettem az album elérhetőségét, gondoltam kreálok egy csoportot az outlook-ban. Így most már egy pillanat alatt mindenki megkaphatja a köv. tali albumának linkjét. Viszont vannak, akiknek továbbra sem tudom az emailjét: Panu, Noja? Illetve néhány anyukáét, akik extra nagyon régen nem írtak már. Aki olvassa, írjon nekem, akkor bekerül a csoportba Kép

Most csak ennyi, már megint jó késő van. Megyek is aludni. Jó éjt mindenkinek:
</font>
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Hopp, ahogy látom, enyém az aranyérem ma reggel Kép
De jó, mindig így járok, ha nem jegyzetelek, elfelejtem mit akartam KépKép
Zsófi:
Örülök, hogy jobban van a hugod, a továbbiakhoz meg kitartást!
Gaboka:
Nem lehet, hogy a szél a ludas Zsolti szeménél? Ha volt szél...KépKép Csak nehogy kötőhártya legyen...
Panu:
Az tuti, hogy ha kileszek majd itt kisírom magam KépKépKép
Klarissza:
Kik voltak a vendégek? Meglepődtél? KépKép És mi jót főztél?

Megyek is, mert felébredt vigyormanóm.
zit
zit

Megyünk oltásra (2. fertőző agyhártya gyulladás elleni) úgyhogy csak Zitnek:
A férjem jelenlegi főnöke a férjem volt csoportársa az egyetemen és egy albérletben laktunk hármasban, mikor a férjemmel szerelmesek voltunk egymásba Kép Na ezt jól elmondtam. Volt mikor négyesben laktunk, a párja Németországban volt bébisintér. Ők várnak babát Kép A férjem szerint nagyon jól színészkedtem a meglepődést Kép Csak egy halom salátát csináltam (tonhalas, kínaikeles, sopszka) és a poén kedvéért fincsi zaftos, zsíros füstölt kolbászt sütöttem Kép Kép Kép (Na jó, meg egy kis csirkét is.)
klarissza

Sziasztok!

Zsuzsófi! Örülök, hogy jobb a helyzet Annával, és főleg, hogy szépen gyógyul.

Gabi! Remélem, ma már semmi jele a pirosságnak.

Medence: tök jó, de nem való még Lizinek, mert az oldalát tul.kép. a víz tartja, vagyis legalább 20-30 centi mélységű víz kell, ami egyrészt sok (főleg, hogy meleg vizet kell belevinni), másrészt elmerül benne ez a kismanó, 3x pedig, ha belekapaszkodik a szélébe, a vízzel együtt kiborul, vagy kintről be, márpedig ő most mindenfelé mászik, és mindenbe belekapaszkodik. Tapasztalat, hogy olyant vegyetek, amelyiknek az oldala felfújható, mert az magától is áll, és kapaszkodhat benne, ha éppen akar, és ne legyen túl nagy, mert hiába nagy a tere ott, ha mindennap le kell ereszteni róla a vizet, meg vissza. Így aztán a már nem használt műa. kiskádjában fürdött a teraszon, és imádta. Jól el is fáradt bele, ráadásul utána játszótereztünk, és megtanult csúszdázni, apával, aztán velem, majd leszakadt a derekam Kép a sok fel-le-től. De ez még mindig jobb volt, mint a kavics. ill. homok-evés Kép

Ja, és jól evő babáknak egy most kitalált kaja receptje:
3 cukkini megmosva, felszelve kockákra, egy kis vajon megpároljuk, tegyünk bele egy kis sót (levet enged) majd felöntjük kevés vízzel és pároljuk-főzzük tovább, tegyünk bele bazsalikomot (nálunk van friss, de jó a bolti is). Közben főzzünk hozzá egy kis tésztát (nálunk makaróni), de ha azt nem akarsz, lehet krumpli is, és amikor megfőtt mindkettő, összturmixolod. Én botturmixszal csináltam, mert így nem simán pépes, hanem egy kicsit már darabos.
(én is ezt eszem ma vele ebédre, csak turmixolás nélkül, és egy kis tejszínnel sűrítem a magamnak kivett adagot Kép)

üdv, panu
panu

Klarissza
Azért kitettél magadért. Ügyi vagy. Biztos hülye vagyok, de én nem tom mi az a sopszka. A csirke meg fini lehetett! Kolbászt nem szeretem. Mikorra várják a babót?
Panu
Jó a recept, mentem!

Képzeljétek olyan édes volt Beni, fél nyolckor kelt, kilenc után lementünk a játszira. 11:50-kor értem fel vele, de mire levettem róla a cipőt, elaludt a vállamon. Nem is ebédelt még. Na, majd ha felkelt.Kép

zit
zit

Sziasztok!

Sajnos Zsoltikának kötőhártya-gyulladása van Kép Ma délelőtt voltunk a dokinál, írt fel szemcseppet. Azt is mondta, hogy ezzel gyakran jár torokgyulladás, tehát ha 1-2 napon belül belázasodik Zsolti, akkor vissza kell mennünk.

Szegénykémet nagyon megviseli a szemcsepp, óránként kell adni és nagyon sír tőle Kép

A talira sajna nem tudunk menni, mert nem mehet közösségbe Zsoltika Kép

Most megyek, mert nagyon nincs el nélkülem. Ha elalszik, majd jövök!

Gabi

pgaboka

Gaboka
Ettől féltem Kép Jobbulást a kis betegnek!
Kép

zit
zit

hi

panu:
pillanatnyilag bene még alszik, de már nem sokáig.
utána ebéd s irány a bikás!!!
gyertek ti is !!!!!!!!!
a telefonom nem tudom meddig birja, mert igen merülöfélbe vanKép(pont most, a fene)
de elviszem a számodat.
orsolya11

Gabi! Sajnálom, hogy Zsoltika beteg lett, és elhiszem, hogy nyűgös emiatt Kép Kép Jobbulást nektek!

Orsi!
Lizi most aludt el, kb. 1 óra múlva ébred, azután tudnánk menni csak. De küldök sms-t, amikor már várhatóak vagyunk.

panu
panu

Sziasztok,
csak gyorsan...

Gabi,
Nekunk antibio nelkul elmult, naponta 2-3-szor anyatejcsit csopogtettem a szemebe + sokszor attoroltem kamillaval (1 torles = 1 pamacs). 2 nap alatt elmult, szerintem erdemes megprobalni. Mi is voltunk dokinal, de sajnos ok majdnem mindenre antibiotikumot irnak...

Zsofi,
orulok, hogy javul Anna. Drukkok mennek tovabbra is!

Szep napot,
batka
batkamano

Sziasztok!

Gabi. jobbulást Zsoltikának! Szegénynek biztos fáj rendeen a szeme. Nekem szokott ha kötöhártya gyuszim van. De nem tudom miköze a torokgyuszihoz. Lehet, hogy gyerekeknél máshogy van.

Batka, párod anyukája (?) jobban van? Irtad, hogy nagyon aggódtok érte...Emma nagyon édes az alagútban.

Anita, Robónak is jobbulást. Bár már biztos minden OK azóta. Gyertek ám talira!

Klarissza, ezt a férjem jelenlegi...kezdetük mondatot én is mondhattam volan csak nem fönöke hanem beosztottja olvasandó. Bár tudomásom szerint csak az esküvö után akarnak gyereket (augusztusban lesz). De mi már valahogy nem vagyunk annyira jóban, mint hajdanán. Bánt is sokszor.

Gabi75, Dávid nagyon aranyos lehet ahogy lépeget...és ahogy meglepödik rajta. Nincs valami ilyen képetek? Biztos rengeteget fotózol az új géppel!

<font color="0000ff">Egy ideje csak olvasó üzemmódban voltam, mert irtam, hogy megyünk a hétvégén Szerbiába, hát voltunk is. És remekül éreztük magunkat!
Alapvetöen kutyakiállitáson voltunk. Még az elözön összeismerkedtünk egy szerb párral, akiknek ugyancsak bullmasztiffjuk van, csak szuka, és ök meghivtak minket magunkhoz az egész hétvégére. Szombat du értünk le, Boti a 4,5 órás útból 3,5 aludt, ugyhogy meglehetösen kipihent (és éhes) volt mire leértünk. A határon megpróbáltak kekeckedni egy kicsit a kutya miatt, de elörlátóan minden létezö papirt beszereztünk (eddig sose kértek semmit), ugyhogy nem volt gond. Szóval odalent már grillezéssel vártak, és az ismeröseinken kivül volt még két pár, mind kutya és babaimádó. Ez a két tulajdonság valahogy sokszor együtt jár. Ill. a kutyaimádók általában gyerekimádók is. Jól bekajáltunk, nagyokat beszélgettünk és babáztunk. Fura módon Botka rögtön a szivébe zárta öket, pedig itthon néha még a családdal is gyanakvó. Vagy talán pont velük jobban? Nem tudom. A lényeg a lényeg, jól érezte magát, nyúzta a kutyákat.
Kép
Este nyolckor elindultunk a kiállitásra (éjszakai volt), kilencre oda is értünk. Elöször szt hittük, hogy lekéstük a birálatot, de kiderült, hogy azért volt olyan nagy mozgás, mert csak akkor kezdödött az egész. BOtika kapott egy kis cicit és elaludt a babakocsiban, aludt is éjfélig, amikor teljesen éberen ébredt, és pörgött is 3ig ezerrel. Nézelödött, mászkált, ahogy kell. Közben a kutyánk megnyert mindent amit szerettünk volna. Aztán vissza az autóba, 4re visszaértünk és ledöltünk aludni, egész hétig, amikor is Boti úgy döntött, hogy reggel van. Igy lezuhanyoztunk mindannyian és elmentünk sétálni. Körbenéztünk a környéken, megbámultuk a teheneket (kb 2 mröl) nyulakat és egyebeket. Meg vettünk isteni finom puha kifliket reggelire.
Kép
Kép
Kép
A házigazdáink csak 11 felé érbedtek, addira mi kellöképp lefáradtunk, ugyhogy kávé és nagyszabású reggeli után karosszékekben pihegtünk a jövöt tervezgetve (milyen kölykei lesznek az ö szukájuknak meg az Omárnak stb), Botika meg az árnyékban húzta a lóbört.
Kép
Lehetett volna fürödni is, mert volt egy jó nagy medencéjük, de a fürdöruha sajna itthon maradt. Aztán du indulás haza. Az autóuton elkapott minket a trafi. Meg akartak büntetni, de ne mvolt annyi dinárunk, igy adtunk hozzá eurót. A rendör lemeszelt egy csomó autót, hoy be tudja-e váltani, de senki sem tudta vagy akarta, igy végül elengedett minket fizetés nélkül. Ami értdekes volt ,hogy lefelé kellett utdijat fizetni, felfelé nem. Lehet, hogy lefelé átvertek minket (meg a többi utazót) mert sehol sem volt kiirva, hogy utdijas az utszakasz, de egyszercsak volt egy hevenyészett sorompó és kérték a pénzt.
Szóval tök jól éreztük magunkat. A lentiek áradoztak, hogy pont ilyen gyereket szeretnének, mert aktiv, érdeklödö és nem sir egy kicsit sem. És mindenkitöl kaját kunyerál Kép No itt azért baracklé van az üvegben. Viszont egyébként tutin iszik üvegböl, már régóta.
Kép
Mondjuk tényleg nem sirt egyszer sem az ut alatt. Persze mindig volt valaki aki csak öt szórakoztatta Kép Kép

Csatoltam egy pár képet is. Olyan édesek. Modemesektöl, mint én is bocsi.

Ja és ma elkezdett lépcsötmászni. Már 4-5 fokot felmegy egyedül. Hihetetlenül vigyázni kell rá (nálunk a nappaliból indul a lépcsö. Kéne egy jó rács, csak nem találtunk olyat, amit nálunk fel lehetne szerelni, mert nincs hova elhuzni.)
Kép</font>

Egy táblicsku még a végére, hogy tuti az én üzenetem legyen a leghosszabb a lapon Kép
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Baba névnapja Testvérek
DBarbi (XI. ker.) Fanni Auróra 2003.06.17 12 hó + 20 nap első baba
Zsófi (Szeged) Bence 2003.06.27 12 hó + 10 nap augusztus 23. első baba
Anita (Jászberény) Róbert 2003.07.15 11 hó + 22 nap június 2. első baba
Marcsi (Bpest) Ákos 2003.07.23 11 hó + 14 nap első baba
Barbi (Kanada) Ádám Csaba 2003.08.01 11 hó + 6 nap december 24. első baba
Orsi (XI. ker.) Benedek 2003.08.01 11 hó + 6 nap április 16. Anna Rebeka nn: julius 26.
Brigi (XIV. ker) Marcell György 2003.08.02 11 hó + 5 nap Dániel
Hagnosz (X. ker.) Barnabás 2003.08.06 11 hó + 1 nap június 11. első baba
Zit (Szentendre) Benjámin 2003.08.09 10 hó + 28 nap első baba
Gabi75 (USA) Dávid András 2003.08.14 10 hó + 23 nap első baba
Eszti (Pécs) Ákos 2003.08.15 10 hó + 22 nap első baba
Tündér Ilang Anna 2003.08.20 10 hó + 17 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 10 hó + 15 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 10 hó + 11 nap első baba
Zsizsa (XVIII. ker.) Gabriella 2003.08.28 10 hó + 9 nap március 24. első baba
Cory (XXII. ker.) Zsombor 2003.08.31 10 hó + 6 nap november 8. Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 10 hó + 6 nap első baba
Vera (XIII. ker.) Bence 2003.09.02 10 hó + 5 nap augusztus 23. első baba